Last news in Fakti

19 Юни, 2020 15:51 8 654 73

Бареков защити Борисов за снимките от спалнята, ето какво написа

  • снимки-
  • бойко борисов-
  • николай бареков

Всеки лидер може да реши да задели 10-20% от спестеното кеш и “на каса”, ако очаква политическите му противници да вземат властта

Бареков защити Борисов за снимките от спалнята, ето какво написа - 1

Бившият евродепутат, български политик и журналист Николай Бареков обстойно коментира излезлите скандалните снимки от спалнята на премиера Бойко Борисов.

Ето какво написа във фейсбук Бареков:

"Да погледнем по-мащабно голите фотоси от премиерския сарай в Бояна с помощта на няколко ключови въпроса и техни възможни, логични отговори?

1. Какво ни показва снимката с голия Борисов, който спи напреко и кой го снима?

Снимката ни показва спящ човек на евтина спалня с евтини кичозни шкафчета около нея. Снимала го е или охраната или някое гадже. Абсурд е Цв Цв да се крие под кревата му. Недостатък на Борисов е, че не е женен. Но за сметка на това му е плюс, че може да спи, с което момиче си иска, защото това не е неморално и не е изневяра. Възможно е да го е снимало гаджето му, да са се разделили или скарали и в един момент въпросната да е продала голите снимки на черния пазар за информация.

В любовта обичайно най-простите обяснения са вярни. На практика НСО не може да контролира достъпа до леглото на премиера и до личния му будоар и слава Богу. Ако обаче охраната от НСО е правила снимките - скандалът става сериозен и трябва да завърши с обвинения от прокуратурата. Същото се отнася и за чистачката, ако го е щракнала рано сутринта. Всеки спи различно, а някои спят и с гъза нагоре. Срамна поза за сън или за секс няма.

2. Какво ни показват снимките от шкафовете, пълни с пачки евро и един пистолет отгоре?

Очевидно, ако не са колаж, снимките показват няколко милиона на пачки с ластици. Преди да се взрете в личната данъчна декларация на Борисов, където такива пари липсват, да напомня, че той е лидер на най-богатата партия у нас и има напълно законна субсидия от над 30 милиона (30 000 000) лева в банката!

Законът за партиите позволява един лидер или партията му да държат тези пари и “на каса”, а касата може да бъде навсякъде. Трябва да бъде описана и надлежно съхранявана при проверка на НАП или на Сметната палата да бъде показана и толкоз. Отговорността е да се съхранява касата и да се води отчетност.

В предизборна обстановка или очаквани предстоящи катаклизми (снимките са и от периода 2014,2017, в които имаше парламентарни избори) всеки лидер може да реши да задели 10-20% от спестеното кеш и “на каса”, ако очаква политическите му противници да вземат властта и (знаем как става) да му наложат ревизии и банкови запори.

Борисов добре знае как стават тези работи и е възможно да е взел превантивни мерки, за да не му ликвидират партията. Самият той вече призна, че разполага и физически с каса в Бояна. Да напомня, че вътрешната опозиция на Корнелия Нинова иска да се разследват едни 8-10 милиона изчезнали безследно от касата на БСП.

3. Кой губи и кой печели от скандала?

Губят, разбира се, всички замесени, а сред тях се оказа успешно замесен и основния опонент на Борисов - държавният глава. Това с дрона беше майсторски номер, на който Радев от неопитност се върза и влезе в обяснителен режим. Но колкото и да загуби Борисов, той добре си оплете кошницата като таргетира набързо бъдещите си опоненти и удобните му “врагове”.

Зависимият изцяло от външно финансиране Слави, чиято телевизия е пред фалит и останалата без олигархична субсидия на произвола на съдбата Мая Манолова, която не можа да събере и 100 човека на антиправителствен митинг. Борисов явно се пази от конфронтация с ДПС, но с удоволствие се определя като мишена на подсъдимите олигарси.

С едно изречение тезата му е “Избирате Бойко Борисов, който спи гол и няма какво да крие или избирате Черепа с 18 обвинения и 700 милиона неплатени данъци, Прокопиев с няколко обвинения или Цветан Василев с 147 обвинения, които се крият в Дубай, Сингапур и Белград”. Е, и затова Борисов спи с пистолет. Освен, че му е законен и го има от годините като главсек на МВР, така се пази и от лошите олигарси и бандити, които могат да го нападнат и докато спи. Вече доказано.

4. Какви ще бъдат последствията? Предвид качеството на публиката - никакви. Мачът “Борисов - Врагове” е на път да завърши 1:1.

След изборите нещата ще си вървят към мандат номер 4 на Борисов и ГЕРБ с помощта на новата патерица Слави и някои от старите подлоги (ВМРО или жълтопаветните псевдо либерали). Неслучайно сега Борисов изкуствено им вдига рейтинга като ги сочи за опоненти. Така ги легитимира преди да ги глътне целите угоени накуп, както гигантска боа може да глътне една -две овце  наведнъж.

Ако лъсна някакъв голям минус в ГЕРБ през последните дни - това е изчерпаният капацитет на хората от първия ред около Борисов. Омръзна ли са дори за непретенциозната публика като физиономии и като възможности. ГЕРБ се завръща към корените си - One Man Show.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 33 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бареков

    120 11 Отговор
    Скрий се в мишата си дупка там при Слави Трифонов! Знаем ви кви хора сте..ай къш
  • 3 Софиянец

    132 7 Отговор
    Тоя смешник пък къде се изказва неподготвен,всички го видяхме през годините какъв лицемер е всъщност.

    Коментиран от #5, #60

  • 4 реалиста

    6 69 Отговор
    Бареков,обичам те

    Коментиран от #50, #52

  • 5 Двоен агент

    68 7 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянец":

    Народни предатели...Юда!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Има два варианта

    93 6 Отговор
    или бойко му е платил да ги напише тея простотии или просто иска да се подмаже че за в бъдеще да изкара някой лев, и в двата случая има замесена пара. Те тея, така наречени политици, са толкова елементарни че при тях всичко се свежда до пари.

    Коментиран от #13, #30

  • 8 Снайперист

    30 3 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #41, #42

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бойко

    58 3 Отговор
    Дyдук ти си истински к а п у т
  • 11 Русенец

    55 3 Отговор
    Тоя защо не прави дюнери в някоя кебапчийница на слънчака?

    Коментиран от #69

  • 12 Подозрителна защита

    51 1 Отговор
    Цял ден "адвокати" – от политолази, до психолози и психиатри, и др.от свитата Всячески защитават "Слънцето". Само никой не обясни защо се юрнахте така вкупом, като всичко е" честно и почтено"

    Коментиран от #15

  • 13 Jjj

    9 25 Отговор

    До коментар #7 от "Има два варианта":

    Какво значи да му е платил,предпоследния абзац е верен на 100%. Никой нормален, няма да се коалира с комунистите

    Коментиран от #65

  • 14 Боклук

    19 3 Отговор
    Имало много като мене.
  • 15 Мен лично

    34 5 Отговор

    До коментар #12 от "Подозрителна защита":

    Мен интересува от къде е тази пара в шкафчето? Мн пара е това трябва да кажат!

    Коментиран от #29

  • 16 Факт

    22 4 Отговор
    Ама с пистолет в просъница може да се гръмнеш?
  • 17 Гост

    56 0 Отговор
    Този и Слави бяха най-големите лизачи на Бойко още преди да има ГЕРБ, те го направиха популярен сред таксиджии и фризьорки. То не беше "господин генерал", то не беше "произведохме новина"...

    Коментиран от #45

  • 18 Tik

    46 1 Отговор
    Я,надуй Ники дудука!!
  • 19 Дудук

    39 1 Отговор
    Интелектуален импотент
  • 20 Blackthorn

    45 1 Отговор
    Бареков, хубаво ли е да духаш? Плащат ли добре?
  • 21 умната питка

    26 1 Отговор
    Няма да ми бараш от шкафчето бръ дук 😂
  • 22 Жалък опит

    54 6 Отговор
    Бареков, за всичко си прав но има два пробива в теорията за парите. На брифинга ББ не каза че са партийни а трябваше ако са, второ субсидията е в лева не в евро. Такава сума се обръща в банка, за отчетността да покаже тегленето и курса на обмен..... Жалък опит да му се намажеш .... За ББ няма връщане назад. От европа идват още шамари
  • 23 Абе,не знам

    24 4 Отговор
    Но втората част,е доста добро попадение.Иначе,че е дудук- дудук е!
  • 24 Даа

    39 0 Отговор
    Голямото " браво" за Бареков, той защитава Бойко, така както и главния прокурор (главния му адвокат) не го защитава ! Навремето беше най-големият противник на Бойко и обра гласовете на противниците на Бойко, а като влезе в парламента и хоп - коалиция с ГЕРБ !? Така направиха и Реформаторите и Атака и Яне Янев и АБВ и Патриотите и Марешки ..... Народее !?!? Очертава ли се следващата ПАТЕРИЦА на ГЕРБ да е Слави Трифонов, защото той уж го критикува, а като Борисов му беше гост в студиото, Слави се държа като Покорна слуга. Вчера шефката на сайта разпространил снимките трябваше да гостува при телевизията му, НО в последния момент, Слави наредил, да се отмени срещата...Защо ли ?

    Коментиран от #37

  • 25 ежко

    27 1 Отговор
    Барек, от Боко ли очакваш оферта за някое топло местенце?!?На куц кон си заложил,ама то и залога не е голям....Дерзай!
    Като лапаше пари от Цветан Василев, да направиш партия и като имаше депутати в парламента,без да си се явил на избори, всичко беше ОК,а?Не се притеснявай, поел си по стъплите на Яне Янев.Еднодневки много....
  • 26 Ivory

    14 2 Отговор
    Разбира се че Барека ще защитава Боко,защото е в неофициална коалиция с Волен Сидеров,който пък подкрепя правителството до края на мандата му,а след новите избори и новото правителство незавизимо от състава му.
  • 27 Баш бай Брадър

    20 0 Отговор
    Ходи кат кукувица на от град на град докато стане евродепутат сега забрави за патриотизма зора ми бил да лапа пари тв май всичките това искат.
  • 28 Жени Толстолобчева

    23 4 Отговор
    Бойкоуглу си призна , че парите са от различни дни познал по килима , тъй че дудук за нищо не ставаш освен за онова определение което Бойкоуглу ти лепана ка..п..т
  • 29 Отдругаде са

    17 3 Отговор

    До коментар #15 от "Мен лично":

    Като му гледам разплутите телеса, явно не е спестявал от закуска.
  • 30 някой

    24 2 Отговор

    До коментар #7 от "Има два варианта":

    Навремето Бареков посрещаше Бойко в студиото с : Генерале,добре дошъл,добро утро!.Нека не забравяме тоя период в който бяха приятели,а Генерала даже му кумува на сватбата,ако не ме лъже паметта.Може и да съм забравил, не ми се рови в нета.Ако греша,някой да ме поправи.
  • 31 Хахаха

    21 1 Отговор
    Ново лице на АМБРАЗУРАТА. Калинката Бареков
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 А бе били са заедно в летлото

    20 3 Отговор
    Защитава гаджето.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Баш Батка

    14 1 Отговор
    Ко речи ко? Бах селтака продажен...
  • 36 В.В.

    18 1 Отговор
    Това момченце изпростя последните години....Мухльо...Никой не може да държи милион и кусур в кеш...Това се нарича укриване на доходи и корупция...Особенно пък политик....Ареее,бегай . Не заблуждавай простите хорица... Като,,,Ваше Преподобие,,,Хехе..
  • 37 Тази вечер я гледайте

    6 2 Отговор

    До коментар #24 от "Даа":

    При Диков ще каже!
  • 38 111

    12 1 Отговор
    Ами да докаже че е теглил от партийната сметка и да докаже че ги е обменил от лева в евро, да докаже и кой или кои имат права да теглят от тази сметка, заявени ли са парите в банката, има ли декларации по мерките срещу изпиране на пари и т.н.
  • 39 Пловдивска мисирка помиар и БГевроКлоун

    18 1 Отговор
    Този боклук се е родил и боклук ще си умре. Бързо да се прибира пак в мишата си дупка.

    С бившата жена, ако се скара. Тя дори по-голям нож може да му забие в гърба. По-пикантни снимки да покаже с повече пари. Например на трезорите на бившата/продадена 2007г. банка/ или настоящата банка семейна собственост.

    Бившият лидер на партия от опит горови къде се държат парите от партийните субсидии.
  • 40 Не обичам

    12 1 Отговор
    Предатели като този и Слави Трифонов! Използвайки чистата и свята съвест на българина си плетат кошницата и после бягат без срам! Не, никога повече вяра в тези два индивида!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ГОРСКИ

    14 1 Отговор
    Този е най големия измислен политик , смешник ??? Не знам просто какви избиратели гласуват за тази личност???
  • 44 гост

    12 1 Отговор
    Ето такива като този издига мръсната пяна на политиката у нас!С какъв акъл му дават трибуна на това откровено недоразумение?!
  • 45 1234578

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Не забравяйте, че и сред милиционерите Ти'квата е полулярен. Раздава им по 2 заплати месечно и им е обещал, след 10-20 години по 20 заплати при пенсиониране. Ама когато дойде време да се пенсионират, кухите милиционери. Некой друг ще е примиер и не се е знае какво и на кой ще е обещал. Може пък да е някой примиер, който е обещал да премахне всички милиционерски привилегии остатък от съветската окупация/робство/ и така да е взел власта.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 извор на бистра простотия

    5 1 Отговор
    Тъпизми Бареков , тъпизми , Светивя му се кълне , че е дълбоко религиовен . Интересно ми е каква му е точно религията , та не създаде семейство , ами ползва жените за задоволяване на нагона си и после бръщолеви простотии по техен адрес. Това , доколкото съм запознат , не се проповядва в християнската религия , напротив заклеймява се Айде повече да ти не отделям време , щот си тъпо парче.

    Коментиран от #59

  • 48 Мъдьо

    5 1 Отговор
    Кух като дудук. Винаги готов да се наведе.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Пешо

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "реалиста":

    И аз го обичам . Искам да го любя.......
  • 51 бареков се обяснява

    9 1 Отговор
    Борисов се оплаква, чеискали да го убият!
    Нагледно показаха снимките, че никой не иска това, защото можеха да го застрелят със собсвения му пистолет.
  • 52 КАТО ГО ОБИЧАШ

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "реалиста":

    ТОЛКОВА МНОГО ДАЙ МУ ДА ТЕ ОПЪНЕ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ. ..
  • 53 В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА

    9 2 Отговор
    БАТЕ БОЙКО ДА СА ГО АРЕСТУВАЛИ ВЕЧЕ. ...НЯМА ТЪКАВА ДЪРЖАВА
  • 54 Варна

    4 2 Отговор
    Тоя мишок от къде излезе?
  • 55 любопитен

    4 1 Отговор
    Ми с колчетата злато как ще плаща? Ще дялка с ножката стърготини ли!
  • 56 Животни

    3 9 Отговор
    Каквото и да пишете да мислите Герб пак ще управляват ...........няма кой друг !!!
  • 57 ЖАЛКАР

    3 0 Отговор
    ДУДУКА ПАК ДОКАЗА ЧЕ Е ПРОВИНЦИАЛИСТ - НАПИСАЛ Е ПЛИТКОУМНИ ПРОСТОТИИ ! НЯМА ДА МУ КАЖА КЪДЕ БЪРКА ! НЕКА ПРОДЪЛЖАВА КАТО ЦВЕТАНОВ ДА НИ ОСВЕТЛЯВА ..... МОЖЕ И ЗА ПРЕЦЕДЕНТ ДА СЕ КАНДИДАТИРА - ТАМАН ЩЕ ОТКРАДНЕ МАЛКО ПАРИ ЗА РЕКЛАМА !
  • 58 Иванова

    6 0 Отговор
    Абе, чак не ща да те нарека "господин", нека си си Бареков, то дебелоочието ти няма край. Пак реши да се впишеш в обстановката, с поредно пошло изказване. Кого защитаваш? Някакви безсмислици говориш. "Заделеното спестяване" така ли? И ти така правеше, чули сме и за теб. ББ ако го е страх от нещо, ако се чудства несигурен за себе си, като как да държи пари спестени в къщи? Нали командари и банките, нали е като цар в държавата? ВЪПРОСЪТ Е ЯСЕН - ОТКЪДЕ ГИ ИМА ТЕЗИ БАЯ ПАЧКИ С ПАРИ? А отговорът на въпрос защо е ясен, иска да си ги изнесе в чужбина, но чака защото не е най-подходящ момента сега, много гащи са се разпърдели. А ти не питаш как, нали? Знаеш пътя... А и не се съмнява никой, че пак ще лавираш да се наместиш на друг стол след този, на който си сега. Та, огледай се, ослушай се и АКО НЕ ИДВА ВЛАК - ПРЕМИНИ
  • 59 Унуфри

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "извор на бистра простотия":

    На този когато Сталийски му гепи телевизията, се изтъпани пред Костенец/защото знаеше какво се прави/, и търсеше отмъщение.
    Сега пак се мазни на Баце, защото и неговия мандат ще изтече скоро и иска да се намести на баницата.Този си заряза семейството за мангизи и разгул.Няма грам достойнство.Той ще се изказва, обект без морални ценности.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ДС ДПС Глиган ТВ

    0 0 Отговор
    Дудукът нададе вой че е гладен! Още не му се иска да осъзнае, че БОКо вече осигурява само "топли местенца" при бай Ставри - строг, но справедлив: на последния етаж със северно изложение! Очаквам и коалиционерите на Дудука - ДС-МВРо-вците - да изквичат, че са гладни и БОКо да се скъса да търчи пак с кофите с помийка от МВР+МНО-почивните станции в Банкя!
  • 62 baho

    1 1 Отговор
    Бареков с се опита да наприва барикада на ББ,но май избълва една мозъчна пръдня...На всичката воня около ББ и той да се изреже.Е,успя.Звучно и миризливо.
  • 63 Иванов

    2 0 Отговор
    Ето този човек - Николай Бареков е истински късметлия! Навремето фараон Цветан Василев щедро му даваше от парите на депозанти в КТБ, за да прави политически проект и сега още живее от спестените средства по това време! А на Цветан Василев никой не му търси отговорност...
  • 64 Симит

    0 0 Отговор
    “Недостатък на Борисов е, че не е женен. Но за сметка на това му е плюс, че може да спи, с което момиче си иска, защото това не е неморално и не е изневяра. Възможно е да го е снимало гаджето му, да са се разделили или скарали и в един момент въпросната да е продала голите снимки на черния пазар за информация.”
    Точно така Бареков недостатък е, че не е женен, съгласен съм с вас, но не съм съгласен с това, че да имаш гадже и да спиш с много момичета не е неморално. Все пак лицето на държавата трябва да е морално и да дава пример, а какъв морал би било да водиш различни жени в леглото си всеки ден? Снимките са резултат от морала на подобни момичета. Премиерът да се замисли върху това и да даде пример на младите, а и набожните хора не си лягат всяка нощ с различа, нали така Бареков?

    Коментиран от #66

  • 65 МОИС КОЕН

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Jjj":

    ДОБРЕ , БАРЕКОВ !
  • 66 САЛИН

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Симит":

    Симит, ти си антисемит....
  • 67 АЗ2020

    2 0 Отговор
    Малееееее какво едноклетъчно е този смешко.....
  • 68 Баси

    0 0 Отговор
    Боклука,щеше да се разправя с мафията и Бойко,,,Да бъде разследван кой му финансира Представленията по Площадите пред Пенсионерите..!
  • 69 Филибелия

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Русенец":

    Тоя политически труп наречен Ники ДУДУКА кога възкръсна,за да подкрепя друг политически " пътник" наречен Боко Чекмеджето!! Ха ха ха ха!!
  • 70 Сатъра

    0 0 Отговор
    МАЛЕ ТИ КАКВА П... А СИ. ОСЛАДИХА ТИ СЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА. Н.... Ж.... О.
  • 71 3667

    0 1 Отговор
    Тоя да си гледа ДУДУКА и да не говори много, че се излага!
  • 72 23коко

    1 0 Отговор
    ТОЯ ДА СИ ГЛЕДА ДУ-ДУ-КА и да не се излага
  • 73 Лъчо

    0 1 Отговор
    Бареков е един бездарник, некадърник, лъжец! Лошо е човек да си повярва. Не знае на кой поп да се кланя. Сега е готов да излиже топките на Борисов, както преди лижеше топките на Цветан Василев само и само да го пробутат някъде. Стана за смях с английският си език. Журналистите още му се смеят
    Навремето излъга младите хора, та гласуваха за него, но бързо го разбраха, че освен за себе си друг не го интересува и се одръпнаха от него.
    Този боклук не става за нищо. Става единствено за говедар в балкана!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове