Last news in Fakti

20 Юни, 2020 11:15 1 300 5

Отпадна карантината за пристигащите от Белгия

  • белгия-
  • карантина-
  • ковид-19

Заповед за това издаде здравният министър Кирил Ананиев

Отпадна карантината за пристигащите от Белгия - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Пристигащите у нас лица от Белгия вече не подлежат на 14-дневна карантина. Заповед за това издаде здравният министър Кирил Ананиев.

Директорите на регионалните здравни инспекции трябва да отменят карантината на лицата, пристигнали у нас от Кралство Белгия, в периода от 9 до 19 юни 2020 г., разпорежда още министърът на здравеопазването със заповед № РД-01-347/19.06.2020 г.

В документа заповед се посочва още, че под карантина няма да бъдат поставяни и краткосрочно командированите служители от държавната администрация при изпълнение на техните задължения, по реда на Наредбата за служебните командировки и специализации в чужбина.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Български гражданин

    10 1 Отговор
    Кирил Ананиев да си подаде оставката!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 От Англия

    5 0 Отговор
    Кога.?
  • 4 Covit- uk

    5 2 Отговор
    Г-н Ананиев, ние от Англия ли сме най - заразните ...Кога ще Свалите карантината?
    Май има много Политика във Вашите решения?
    Не толкова ЗДРАВЕТО на хората...В последните 2 месеца за Англия и коронавируса Или нищо или отрицателни новини.СПРЕТЕ да промивате мозъците на Българите и да ги плашите с пристигащи от ЧУЖБИНА!!!!
  • 5 Русенец

    1 2 Отговор
    И от Алкайда ще разрешите да идват, само и само да оставят някое € на мутроморието.