Last news in Fakti

27 Юни, 2020 08:05 30 770 123

Цветан Василев: Водих преговори с пратеници на Борисов и Пеевски по слипове (ВИДЕО)

  • цветан василев-
  • ктб-
  • дело-
  • константин симеонов-
  • делян пеевски-
  • бойко борисов-
  • пратеници

Идеята на събличането била да се минимизира рискът една от двете страни да запише

Цветан Василев: Водих преговори с пратеници на Борисов и Пеевски по слипове (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Абсурдът е пълен в тази държава и мисля, че времето само доказа правотата на моите думи още от 2014 г. Очевидно е, че господата, които организираха удара срещу банката, нямат никакво желание да чуят мен, защото според тях това ще попречи на обективната истина. Според мен ще попречи на тяхната истина''. Така банкерът в изгнание - Цветан Василев, поредният отказ той да бъде разпитан от съда по делото ''КТБ''. Василев се включи от Белград (чрез скайп връзка) в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком.

Припомня, че в сряда (тази седмица) съдът отказа да разпита Цветан Василев по делото, за което той е подсъдим, а имено ''КТБ'', с довода, че това щяло да попречи на обективната истина.

Той даде да се разбере, че очевидно отказите да бъде разпитан от съда не се дължат на местоположението му, а на някаква друга причина. Подсъдимият банкер даде пример с това, че е бил разпитван по друго дело и не е имало никакъв проблем.

''Практиката на прокуратурата прилича на една мафиотска банда. Тя няма нищо общо с правото, да не говоря, че няма нищо общо и със законите, които те сами си променят. Ние имаме работа с една организирана престъпна група, наречена прокуратура'', смята той.

''Непрекъснато съм давал яснота по отношение на хората, които са замесени в удара срещу банката. Същите хора, под една или друга комбинация, са замесени и в удара срещу Божков, и в удара срещу Бобокови. Това е едно ОПГ, което ползва прокуратурата като бухалка, за да превзема бизнеси. Начело на тази група е Делян Пеевски'', отбеляза Василев.

''В момента ние имаме мутромилиционерска диктатура със съдействието на прокуратурата'', добави Цветан Василев.

''Не знам кой колко е платил за избора на Цацаров. Аз съм споменал, че Пеевски му е носил по 100 000 евро всеки месец. Ако Пеевски е лъгал мен, значи е лъгал и него. Цацаров беше назначен, за да работи за Пеевски'', каза още банкерът в изгнание.

Той отново спомена това, че през 2014 г. при него в Белград са дошли пратеници на Бойко Борисов и Делян Пеевски, които са му предложили да се върне в България с обещанието, че присъдата му ще е само 3 години и то условно. ''Лично Борисов ми се обади през лятото на 2014 г., че подкрепя това предложение'', твърди Цветан Василев.

''Предложението беше да се върна в България, без никакви гаранции за моето здраве и оцеляване. Тяхното правосъдие е ясно за всички, нали виждате на какво прилича Миню Стайков. Тяхното правосъдие е да те смачкат физически и психически. Тъмни облаци са надвиснали над главата на Борисов и най-вече над главата на Пеевски.

''Имам маса свидетели на тази среща. Те бяха пратеници на Борисов, Пеевски, а и на Цацаров като главен прокурор'', върнаха се Василев и водещият Диков на въпросната среща, която подсъдимият банкер твърди, че е имал с пратеници на Бойко Борисов и Делян Пеевски. След това водещият Диков запита Цветан Василев дали все пак не е записал въпросната среща, а отговорът на банкера вероятно е втрещил много хора: ''Бяхме по слипове, така предложи главният преговарящ. Как да записвам?Съблякохме се. Само дето не ме провери и по интимните места дали не съм сложил нещо. И той се съблече, де, не бях само аз да се събличам.''

Журналисти от известна британска медия, с които Василев е разговарял, са му казали: ''Във всяка държава има мафия, но в България мафията има държава.''

Адвокатът на Цветан Василев - Константин Симеонов, бе категоричен, че няма никакво законово основание на клиента му да бъде отказвано да говори пред съда. Юристът се позова на чл. 277, ал. 2 от НПК. ''Чл. 277, ал 2. Подсъдимият може да дава обяснения във всеки момент на съдебното следствие. Това е право на защита, както и доказателствено средство, когато в тях (б.р. показанията) се съдържа съответната информация...''.

''В сряда поисках свидетеля да бъде отстранен от залата. Заявих, че съм готов да предоставя скайп адрес на г-н Василев, тъй като той иска да даде показания, когато прецени съдът. Упорито не искат да го чуят, включително както се оказа и съдията. Тя се оттегли за 10 минути почивка, а мина час и половина, което означава, че може би е трябвало да проведе телефонен разговор, но не ѝ е вдигано дълго време'', разказа адв. Константин Симеонов.

Той даде пример, че по делото, в което обвиняем е бившият финансов министър - Симеон Дянков, последният е бил разпитан именно чрез видео връзка, тъй като той е в чужбина. 

Цялото интервю на Сашо Диков с Цветан Василев и Константин Симеонов можете да изгледате след 1:49:45 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 91 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    189 12 Отговор
    мафия мутри

    Коментиран от #73

  • 2 хахахахаха

    256 20 Отговор
    терористичната организация ГЕРБ дадоха фира

    Коментиран от #61, #97

  • 3 Хрониките на герберлунгия

    265 13 Отговор
    Вече и слепите почнаха да проглеждат какво представлява герберлунгия и назначеният и цар.

    Коментиран от #7

  • 4 Не разбирам смисъла...

    21 59 Отговор
    ...на изречението/словосъчетанието: "Така банкерът в изгнание - Цветан Василев, поредният отказ той да бъде разпитан от съда по делото ''КТБ''."

    Коментиран от #16, #31

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 56 Отговор
    ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ колко ЧОВЕШКИ съдби погуби а БОРИСОВ

    Коментиран от #100

  • 6 Аз пък не мога да ви разбера

    92 40 Отговор
    Докато играете заедно сте "братле" после пък те стават "мафия"! А имате толкова пари, защо не чистите пречките? А бягате като зайци в чужбина!
  • 7 Хрониките на герберлунгия

    210 17 Отговор

    До коментар #3 от "Хрониките на герберлунгия":

    Радостното е, че вече и международни институции обръщат внимание, къде отиват парите на ттехните данъкоплатци. Оказва се, че голяма част от тях са в нощното шкафче на един спящ толуп.
  • 8 ДА. БЕШЕ.

    13 45 Отговор
    СЕ. ОБЛЯКАЛ
  • 9 така си е

    94 11 Отговор
    Бацито га съблича и кожата сваля.
  • 10 big

    148 2 Отговор
    По време на тази вирусна истерика, много администрация минаха на онлайн връзки. Същото се случи със заседанията на ЕС, срещите на министри и министър председатели, президенти и т.н. Решаваха се въпроси, според мен по-сериозни, от един разпит, но се правеха. Какъв е проблема да се извърши онлайн разпит? Никакъв, явно други са мотивите!

    Коментиран от #12

  • 11 Anonim

    16 58 Отговор
    Всеки може да каже всичко но кое р вярно
  • 12 до преди малко дишаше ама вече не диша

    76 4 Отговор

    До коментар #10 от "big":

    Чисто и просто , като къпан милиционер , целта им е да им е в гальовните ръчички , тогава ще внимава кво приказва , а може и да престане въобще да може да приказва.
  • 13 цецо апартамента

    127 9 Отговор
    В тая прогнила държава всичко се връща към 1990год. рекет ,взимане на бизнес злоупотреба с власт.....И зад всичко това стоят шиши и кратун.Слугите на Ахмет Дуган.

    Коментиран от #54

  • 14 ВСИЧКИ

    32 143 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИ. ИЗБЯГАХА КАТО МИШКИ И СЕГА ЕДИН ПО ЕДИН ПОДАВАТ ГЛАВА ОТ ДУПКИТЕ И РЪСАТ МОЗЪК ТОВА Е ЕДНА ГОЛЯМА НАГЛОСТ МЕКО КАЗАНО

    Коментиран от #94, #101, #110

  • 15 Уви

    36 125 Отговор
    Явно корумпирания е Сашо Диков .защитава само олигарси.

    Коментиран от #102

  • 16 Липсва минимум...

    23 7 Отговор

    До коментар #4 от "Не разбирам смисъла...":

    ...един глагол. Фактът, че и "банкерЪТ", и "поредниЯТ отказ" са членувани с пълен член, предполага наличието на два глагола.
  • 17 6337

    121 12 Отговор
    Борисов, Пеевски, Гешев ДПС ОСТАВКА !
  • 18 КОЗЛОНАДУЙ

    32 13 Отговор
    на Цветан Василев кавала...
  • 19 Шопо

    113 19 Отговор
    KТБ я окраде Б.Борисов !!!

    Коментиран от #46, #103

  • 20 Румбата с дрона

    34 21 Отговор
    Цветан Василев е бил по слипове, за да е готов да люби пратениците на Дон Бойко Мутранезе...
  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    43 18 Отговор
    ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ БОЙКО БОРИСОВ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ са капиталисти олигарси

    Коментиран от #32

  • 22 Баба Веца

    91 12 Отговор
    Тоя не казва нищо ново !
    Че ни управляват Мутри вече е известно и на бебетата .
    Въпроса е как да се махнат тези мутри дето са се загнездили като тумор в цялата държава ?
    Тва са фирми , имоти , държавни учреждения , парламент , министерства ...
    Навсякъде са и плачат за затвор !

    Коментиран от #66

  • 23 тиквиню

    94 14 Отговор
    Бе на мустака не му вярвахме отначало, ама след Божков почнахме да виждаме кво става
  • 24 БСП София

    34 24 Отговор
    Гордо знаме ни е Божков! Пръв учител - Василев!

    Коментиран от #68

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    91 8 Отговор
    ДАМИ и ГОСПОДА прави ли ви впечатление това защото никой не коментира господин АХМЕД ДОГАН

    Коментиран от #35

  • 27 бат Вальо Правешки

    35 7 Отговор
    Мен ни могат ма бутнат щот имам и видео
  • 28 Вярвам

    48 5 Отговор
    го на 100% - мошениците и далавераджиите са изключително мнителни същества ! Пак като не са били по пищови , а с гащи !
  • 29 Byg

    28 42 Отговор
    Как всички престъпници станаха толкова хрисими и как всички имат доказателства за "невинността" си , но никой не е показал нищо освен няколко комикса , няколко бордера от банкови тегления от които нищо не става ясно , как хора с милиони и милиарди не могат да си позволят един адвокат който да работи с документи и реални доказателства а ангажират цялата си финансова мощ да творят компромати , да следят следователи , да си правят политически проекти. Обяснението е само и единствено едно , нямат нищо , виновни са , страхуват се от правосъдието и правят всичко възможно да го избегнат.

    Коментиран от #40

  • 30 Behemoth

    50 8 Отговор
    Леле,той Баце затова спи гол ...да не го записва партньора му....ама пак го издебнал града...
  • 31 Фелдшера

    16 0 Отговор

    До коментар #4 от "Не разбирам смисъла...":

    Пропуснали са глагола "коментира"...
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 28 Отговор
    БЪЛГАРСКИ ЕВРОДЕПТАТ е дал интервю пред ГАРДИЪН и ЕС С АУДИОЗАПИС С УЖ ГЛАСЪТ на БОРИСОВ който е заплашил ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА да я изгори
  • 34 ХА ХА ХА

    47 1 Отговор
    МАФИЯТА В СЪЮЗ СРЕЩУ ЗАКОН И ДЪРЖАВА!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Коко

    12 11 Отговор
    Ей гр.Козлодуй хвани и надуй
  • 37 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 10 Отговор
    мафия кожодери
  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 15 Отговор

    До коментар #32 от "Брус ли":

    МАРШ в МЕДЕН РУДНИК бе ром
  • 39 жоро уудстока

    45 10 Отговор
    Ще цитирам част от статията:"Опорито не искат..."Упорито,драги ми смехурко се пише...Управляват ни мутри,калинки,а корумпирани и некадърни лекари и учители ни лекуват и учат.Неграмотност ,алчност и простотия се ширят.Бизнесмени и престъпници се припокриват почти 100%,а онези 240 в НС само узаконяват престъпленията.Отчайващо...
  • 40 Даааааа

    51 8 Отговор

    До коментар #29 от "Byg":

    Точно така. Правосъдието се страхува от тях и не иска да ги разпита. Казва ти : виновен си, обвинява те, но ти отказва да влезеш в съдебна зала и говориш, представиш и съответно доказателства. Ето, това е ОПГ наречена в България прокуратура.
  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 19 Отговор
    Аз пък без слипове правих като вятъра на БАТЕ НЕЦИ после се хванах и за палците беше много хубаво

    Коментиран от #47

  • 42 Христо

    40 6 Отговор
    Мдаа, истината малко по малко започва да излиза наяве...
  • 43 Веселин Василев

    53 8 Отговор
    Всеки нормален човек още тогава знаеше, че КТБ я обраха Тулупа, Цветелина у Прасилян, подпомагани и закриляни от Цацаров и Гешев, който тогава му беше заместник.
  • 44 комика

    20 35 Отговор
    хахаха бил в изгнание, пародия, офейка най позорно с милионите които открадна, като е чист да се върне и да го докаже ...... само бандити излизат на светло в бг-то!!!

    Коментиран от #45

  • 45 Нещо за Пеевски да кажеш герберасте

    24 15 Отговор

    До коментар #44 от "комика":

    ти не си комик , а по скоро палячо

    Коментиран от #92

  • 46 смешник

    15 20 Отговор

    До коментар #19 от "Шопо":

    а орешарски къде беше бе ?? ей големи сте смешници!!!
  • 47 ???

    9 3 Отговор

    До коментар #41 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А гълташ ли ?
  • 48 Айййстига бе

    21 6 Отговор
    Т е много са се осрали бе???????? И ТОЗИ ЛИ ГИ ЗАПОЧНА ??????? БЕДНА МИ БГ!!!!
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 15 Отговор
    ще търсите НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и соца но край при соца имаше работа без платно здравеопазване ред закони а сега какво див капитализъм кожодери ни дерят бесзакония кражби убийства по селата е страшно

    Коментиран от #75, #79, #84, #86

  • 50 hremko

    19 4 Отговор
    Тази статия май е писана от третокласник. Имам предвид словоред и граматика.
  • 51 Иван Славков

    16 25 Отговор
    Щом има хора да вярват на голи думи на един разследван подсъдим, откраднал близо 1,8 милиарда, на мен с чисто минало, не откраднал и 10 лв. от КТБ, ТРЯБВА ДА ПОВЯРВАТЕ ТОГАВА.
    ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ МИ ДЪЛЖИ 3 МИЛ.ЛВ.
    Чакам подкрепата ви за да ги получа
  • 52 иладеп

    15 9 Отговор
    Цветан Василев: Водих преговори с пратеници на Борисов и Пеевски по слипове
    Явно го е срам да си признае че са били по прашки но малко по малко ще си кажете че сте абсолютни масонскипедераси
  • 53 Тито

    27 9 Отговор
    На мафията герберска и изтича времето.всички във затвора доживот.на ББ малко да му раздижат ануса да си вземе повече везелин.

    Коментиран от #56

  • 54 Хаджи хаджи Българин

    34 5 Отговор

    До коментар #13 от "цецо апартамента":

    Върнахме се не в 1990 , а в 1394 година! Остава само да го обявят официално Турското робство!

    Коментиран от #57

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 6 Отговор

    До коментар #54 от "Хаджи хаджи Българин":

    до кога народа ще търпи тая мафия приятелю
  • 58 трой унция

    27 6 Отговор
    Каквото и да говорим БОЙКОВЩИНАТА и БАЙГАНьОВЩИНАТА са завзели цялата ни дъжава ! Рибата се вмирисва от главата , а ние всички знаем много добре кой е главата ! Нали ?
  • 59 Тошко

    12 14 Отговор
    Този престъпник-беглец ако го екстрадират ще го "разпъват" без гащи. Това го чака в панделката.
  • 60 Нафарфори

    13 12 Отговор
    Само мънкате бе , кога краде не мънка , единия ни залива с комикси другия си измисля такива. Бил по слипове , рано сутрин в леглото с поднос кафе ли бяха , смешник крадлив.
  • 61 Лекар БГ

    32 4 Отговор

    До коментар #2 от "хахахахаха":

    За огромно съжаление,все още не.
    И Цветан Василев,и Черепа знаят много.Струва ми се обаче,че снасят адски малко,изчакват,страхуват ли се,пазарят ли се-не знам.
    Целият този долнопробен водевил-записи,клипчета,натрупаните в годините ултракражби,корупция,обвързаности-можеше вече да е приключил.Такова "тресене"на Държавата от скандали,аз не помня.
    Даже и в Замбия,да бяха само спомен вече,тези,които визираш.
    Тук-гьонсурат,тотален.Висшата ченгеджийница е наркобос зависима,Председателят на Парламента е умна кърджалийска дама,съвсем порядъчен индустриалец,производител на асансьори е притиснат до стената....а Шефът-Лидер-Вожд,се забавлява и проговаря на немски.....перделък и ненаказуемост.

    Коментиран от #74

  • 62 ААААХАХААА..НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Е ДО СЕГА..

    18 9 Отговор
    ...ВИНОВЕН,...КОМУНЯГА И ДОНОСНИК?!?!? 6 ПЪТИ ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗА 20год. УПРАВЛЕНИЕ,..ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ,МИЛИАРДЕРИ И МУЛТИ-МИЛИОНЕРИ СА ОТ БКП/ДС НО... ВИНОВНИ НЯМА!!!
    ... ТАКИВА,...САМО ГАЗОВАТА ГОРЕЛКА ГИ... ОПРАВЯ, ПЪРЛИШ ГО КАТО ПРАСЕ...И ЩЕ СИ СПОМНИ ВСИЧКО....
  • 63 Го4о

    8 4 Отговор
    Чудя се ЗА мустака ли съм или за БЕЗ МУСТАКА!?
  • 64 Гого

    20 7 Отговор
    Бойко да го Д.хаш ! А Каскета по 2! Цветане дай малко пари и ги смажи бе човек ... обидинете се Ти , Божков , Бобокови ... 100% има още хора който мълчат !
  • 65 Кой68

    15 8 Отговор
    Започна да омръзва тоя водевил Белград-Дубай.....Има толкова много институции в Европа и САЩ които да разрешат този "казус" .Но когато самия си в л...а до шия...
  • 66 Pilot

    28 6 Отговор

    До коментар #22 от "Баба Веца":

    Отговора е много прост, народа на площада, ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ, Военна Полиция под контрола на Президента и смяна на всички съдий и прокурори или наблюдаващи от ЕС.
  • 67 Вера Петева

    12 5 Отговор
    Цецо, ти ползваше същите приоми. Това кажи, че се оказаха по добри крадци от теб. Ти ревеш за откраднатото , което ти бе откраднато. А това ти го бях казала година по рано...
  • 68 Човек

    10 2 Отговор

    До коментар #24 от "БСП София":

    От край време се такива са ви "знамената" почвайки от Гошо Тарабата...Само имената си сменяте............
  • 69 емо73канар

    21 9 Отговор
    ОЩЕ ЛИ ИМА ХОРА, КОИТО ВЯРВАТ, ЧЕ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ Е "ОТКРАДНАЛ", ИЛИ "ИЗТОЧИЛ" 2.5 МИЛИАРДА ОТ КТБ ???
    Интересно ми е колко минуса ще получа от слугите на Шиши и Виниту.

    Коментиран от #72

  • 70 Бай Тошо

    9 5 Отговор
    Народа си обича Боко и това е, народа празнуваше че направил правилния избор с него :) обаче аз от 20 години казвам че след байрама идва рамазана за държавата, ама нейсе
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 БашМайстора

    7 2 Отговор

    До коментар #69 от "емо73канар":

    Мишоче, язи работя със сърби, та в този ред на мисли, заводите му два на брой, да не се вземат и модернезират без пари бре изкуствен интелкт? Или викаш те са му наследствени.
  • 73 колективен затвор за мутрогрупите

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Да прав си, но едни мутри са в изгнание ,други в Правителството.
    Трети в Прокуратурата.
    Аз искам ,всички в затвора ,и прокурорските мъници и те, да не будалкат децата , че и те вече не им вярват.
    Като крадат, в името на алчността, както е сега, държавата се обезсмисля, и се подтиква населението към саморазправа с
    управляващите мутри.
    Което създава, чисти терористи, бомби,разстрели и покушения.
  • 74 опозицията е профсъюзна измама

    7 0 Отговор

    До коментар #61 от "Лекар БГ":

    Защо се чудиш,феодалните калинки са ,шеф - полицаите в страната,
    тези с пагоните изпълняват ,безотказно, че гладът тропа на вратата.
    Престъпността се толерира до ниво" димки" за гасене, и да има за телевизиите и скапаните вестници на управляващите.
    Прокурорите ,са чобаните на стадото ,без кочове.
    Нещо подобно, преди Октомврийската революция в Русия.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 киро мустака

    2 5 Отговор
    Ми то може у патката си някой да е ръчнал микрофон...
    Мустака е култов - физиономията му кърти!
  • 77 Алф

    2 3 Отговор
    Направили са си слипено парти ха,ха,но как е тръгнало другия път и слиповете ше му свалят,да бега по далеч у Дубай
  • 78 Без преврат и хиляди избити

    4 3 Отговор
    Няма да има промяна и оправия пък вие си ходете на избори😂😂😂

    Коментиран от #80

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 преврат на най

    5 3 Отговор

    До коментар #78 от "Без преврат и хиляди избити":

    тоя преврат с кирки и мотики ли го виждаш? Ими празнодумеца да мобилизира натовската армия, че ние наша нямаме! Преврат се прави с армия иначе това дето ти си мислиш се нарича безредици и те се потушават от правителството за броени часове, понеже имат оръжие, а ти имаш само патката си с която приканваш за преврат!

    Коментиран от #91

  • 81 Тити

    12 5 Отговор
    Герберската шайка създаде мутренското управление за кражби и отнемане на бизнеси. Но нямат късмет с Васил Божков - той няма да остане някъде да си харчи парите и да си живее спокойно..., а ще се върне и ще ги изправи с доказателства пред съда. Мутро-прокуратурата също ще отговаря за безобразията си, няма да има недосегаеми, както през последните 30 г. Всички други стари и нови полит. проекти нищо няма да направят, защото зависимостите са големи. ВБ има волята и способностите да разруши порочния модел на разграбване и единствен ще направи финансова ревизия на досегашното управление, за да покаже какво е ставало с обществените средства. Това е демокрацията - всеки да отговаря за действията си!

    Коментиран от #90

  • 82 ЯШУА

    10 1 Отговор
    ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е ЕДНА МАФИЯ ,А ПРОКУРАТУРАТА ГИ ПОДКРЕПЯ ,КАТО ДВЕТЕ СТРАНИ НА ЕДНА МОНЕТА КОРУМПИРАНА Е ЦЯЛАТА НИ СИСТЕМА ! КОЙТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ГО ЛИКВИДИРАТ ! УПРАВЛЯВАТ НИ ПСИХОПАТИ И ППЕСТЪПНИЦИ!
  • 83 Това

    12 1 Отговор
    че в България мафията си има държава,го е казал много отдавна проф.Янко Янков,юрист,политзатворник през тоталитарния комунизъм.
  • 84 Oto Schmidt

    3 4 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    МРЪСНА РУСКА ПОДЛОГА - адмистрсторе, пумияр долен, ДА ТИ ИЗСЪХНАТ пръстчетата и на двете ръце до ставите на китката, ДАНО!
    Ида знаеш, когото съм проклел, винаги го е достигало !
  • 85 Га яде кифтетата

    2 2 Отговор
    Не муча, ся що мучиш, ахахахха
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Oto Schmidt

    1 4 Отговор
    МРЪСНА РУСКА ПОДЛОГА - адмистраторе на сайта тук - ти си пумияр долен и триеш коментарите ми тук до #49 !
    ДА ТИ ИЗСЪХНАТ пръстчетата и на двете ръце до ставите на китката, ДАНО!
    Ида знаеш, когото съм проклел, винаги го е достигало !
  • 88 cool guy

    6 4 Отговор
    Всичко това, което казва Василев изглежда като филм на ужасите. Той осветлява тези факти от 2014 г. насам. Добре е, че се натрупаха и други признания от пострадали от мафията бизнесмени, за да се разбере най-сетне как действат Борисов, Пеевски и Цацаров, а сега и Гешев. Петьо Еврото е изнесеното звено на прокуратурата, т.е. касичка и изпълнител на мръсни поръчки. Борислав Сарафов изнудва също обвиняемите. Това е работеща ОПГ за рекет и превземане на бизнеси с крайни бенефициенти Борисов и Пеевски.
  • 89 cool guy

    6 4 Отговор
    Всичко това, което казва Василев изглежда като филм на ужасите. Той осветлява тези факти от 2014 г. насам. Добре е, че се натрупаха и други признания от пострадали от мафията бизнесмени, за да се разбере най-сетне как действат Борисов, Пеевски и Цацаров, а сега и Гешев. Петьо Еврото е изнесеното звено на прокуратурата, т.е. касичка и изпълнител на мръсни поръчки. Борислав Сарафов изнудва също обвиняемите. Това е работеща ОПГ за рекет и превземане на бизнеси с крайни бенефициенти Борисов и Пеевски.
  • 90 Гешеф

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Тити":

    Вярваш ли си ,или ти са слаби лекарствата
  • 91 Има има

    2 2 Отговор

    До коментар #80 от "преврат на най":

    Има оръжиини магазини
  • 92 ПАЛЯЧОТО

    2 7 Отговор

    До коментар #45 от "Нещо за Пеевски да кажеш герберасте":

    ПЕЕВСКИ следващия министър председател, запомниго и млъкни завинаги !!!!!!

    Коментиран от #109

  • 93 гост

    3 2 Отговор
    аааа и тоя е шматка е невиненнн само дето сви некви милиярди аи ся да не му сардем
  • 94 NikNay

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "ВСИЧКИ":

    По-добре мишка ама жива отколкото лъв закачен като трофей на стената!
  • 95 Чук и Гек

    5 1 Отговор
    Все едно слушам тезисите на президента за прокуратурата! А Василев е новият Г. С. Раковски! Като него е бил по народни работи в Сърбия, Легия, дипломация.И двамата са с прическа и мустаци! Божков е по обикновен хъш. Говори се, че е на изгнание оттатък Диарбекир! Не вярвам...? По скоро е в някоя пещера тук, на Балканите!
  • 96 Чук и Гек

    5 1 Отговор
    Това пък как да го разберем тези, които сме малко по безграмотни юридически? - ,,Припoмня, чe в cрядa (тaзи ceдмицa) cъдът oткaзa дa рaзпитa Цвeтaн Вacилeв пo дeлoтo, зa кoeтo тoй e пoдcъдим, a имeнo ''КТБ'', c дoвoдa, чe тoвa щялo дa пoпрeчи нa oбeктивнaтa иcтинa. ,,?
  • 97 Бреи бреи

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "хахахахаха":

    Все честни хора са тези които са в чужбина имат по десетина адвокат пък ги е страх да се върнат в любивмата си страна но един беден няма всички с труд и пот на челото са вадели пари / кои с картофи кои в мина все работари/
  • 98 250

    2 3 Отговор
    Поредната димка, ела си и разказвай колкото искаш, но доказвай с факти.Иначе слушам приказки от братя Грим.
  • 99 Много Долен Тип

    2 1 Отговор
    И как точно ще попречи,тва е някакъв правен абсурд! То това е единственото което може да направи за да се защити,имат ли право???
  • 100 Северозапад

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Г.... к чуваш ли хората какво казват.. Делтагард не ги ли гледаш секи ден в козлодуй Ш.... к или още ти не е ясно
  • 101 Мъка

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "ВСИЧКИ":

    Благодарение на такива като теб, на които главата им служи за всичко друго, само не и за основното си предназначение МИСЛЕНЕ, живеем в абсурдистан.

    Коментиран от #107

  • 102 Мъка

    1 2 Отговор

    До коментар #15 от "Уви":

    Като видях и следващото мнение, писано в същия безмозъчен стил и само 1 минута след това, се разбира, че явно става дума за трол. Това разбира се не те прави по различен, щото да си продажник, трябва да нямаш чест, а за да нямаш чест, трябва да си подлога, а за да си подлога трябва да си много, много п*ост.
  • 103 Мъка

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Шопо":

    Нищо общо с истината. Пълни глупости. Че я окрадоха, окрадоха и не само нея, а и държавата ни покрай нея, но бат ти Бойко в случая беше безучастен наблюдател. Така да се каже послушен изпълнител на споразумението.
  • 104 ЛОШО НЕМА

    4 0 Отговор
    В АНГЛИЯ КАЗВАТ. ..КАКВОТО ОТИВА НАГОРЕ ОТИВА И НАДОЛУ. .ГЕРБ ДОЙДОХА НА ВЛАСТ И ОГРАБИХА ПРЕДИШНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ. .СЛЕДВАЩИТЕ ЩЕ ОГРАБЯТ ГЕРБ. .НА МЕНЕ ЛИЧНО МИ ХАРЕСА ПРЕХОДА В РУМЪНИЯ. ..ВСИЧКИ ДО СТЕНАТА И НОВО ПРАВИТЕЛСТВО
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 петър

    3 2 Отговор
    Ха ,и Цветанчо и той се АКТИВИЗИРА..Ей ,да не смееш да ги пипнеш тези "БИЗНЕСМЕНИ "ВСЕ МИЛИОНЕРИ ,ГОРКИТЕ КОЛКО ТРУД СА ПОЛОЖИЛИ ЗА ТЕЗИ МЛИОНИ ,А СЕГА ИСКАТ ДА ИМ ГИ ВЗЕМАТ.
  • 107 гост

    0 1 Отговор

    До коментар #101 от "Мъка":

    абе мъко що не эемеш да се гръмнеш от мъка
  • 108 Казано Това е ИСТИНАТА в България.

    4 1 Отговор
    "Ние имаме работа с една организирана престъпна група, наречена Българска прокуратура и нейните производни"-
    ЕДИН ЧОВЕК ДА ГО КАЖЕ -ОТКРОВЕННО!
    Бравооо
  • 109 Аве Шут сбъркан Заблуден

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "ПАЛЯЧОТО":

    Искати се тая СВИНКА пеевски да Е следващия министър председател, -ама Мечти,Мечти ..Той за кочината и храна за рибите -Не Става ..пък само ли някакъв министър!
    -За Вицове ставаш -Запомниго и млъкни завинаги !!!!!!
  • 110 Elena Petrova

    1 2 Отговор

    До коментар #14 от "ВСИЧКИ":

    Престъпниците са във България и си крадат, ли крадат седнали на министерските си кресла.
  • 111 123

    1 0 Отговор
    Бандити и крадци плачат че са хванати. Защо не бягат в Германия, САЩ, Канада, Великобритания а.
  • 112 123

    2 0 Отговор
    Защо ли българите не страдат за Василев, Божков, Стайков, Арабаджиев, Банев и др. Все добри душички , плащали данъци и нищо, ама нищо не откраднали.
  • 113 Ооо

    2 0 Отговор
    Проклятието на Лукановите куфарчета :)))))
  • 114 2723

    1 1 Отговор
    Правителството РЕКЕТЬОР :))))

    След като Министър председателя е Мутра бандитска :)))
  • 115 Полиглот

    2 0 Отговор
    "Опорито"?!? Кой е дал на този неграмотник, написал статията, диплома за журналист? ...ако въобще е такъв, де
  • 116 КЕРВАНИТЕ СИ

    1 0 Отговор
    ВЪРВЯТ И КУЧЕТАТА НЕ СПИРАТ ДА ЛАЯТ. .БИВШИТЕ ФАЛШИВИ КОМУНИСТИ ОТ 1989 ГОДИНА ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ. .БЕДНИТЕ. .ЗАВОДИТЕ ИКОНОМИКАТА НА БЪЛГАРИЯ. .СЕГАШНИТЕ ГЕРБЕРИСТИ ОГРАБВАТ БИВШИТЕ ФАЛШИВИ КОМУНИСТИ. .ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО И ТЕ ДА ПЛАЩАТ. .ЛОШОТО Е ЧЕ НАРОДА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА СТРАДАТ
  • 117 123

    2 0 Отговор
    На Василев края му е близко. Сърбия иска да влезе е Европейския съюз и ще му махне чадъра. И той ще почива в Дубай и ЮАР.
  • 118 Микаела

    2 0 Отговор
    "Банкерът в изгнание" - чувате ли се какво говорите и пишете. Банкерът крадец си живее 6 години на свобода и охолен живот, опитвайки се да напълни главите ни с оневинените си историйки. Айде не!
  • 119 Яна

    2 0 Отговор
    С едно съм съгласна с Цветан Василев - абсурдът е пълен. Интервютата му стават все по-жалки, с това особено личи отчаяният му опит да се изкара жертва. Още по-големият абсурд е че дава интервюта, вместо да дава показания.
  • 120 Васил

    1 0 Отговор
    Колкото и банката му беше банка, толкова са му верни и тези му бълнувания!
  • 121 Долори

    1 0 Отговор
    Аман от театралните постановки на банкера беглец! Съд до дупка и затвор за Василев и всички, които са замесени в разграбването на пирамидата КТБ.
  • 122 Гого

    0 0 Отговор
    Аре, тоя продължава с фантасмагориите. Как не му омръзна да лъже?
  • 123 Живка

    0 0 Отговор
    Интересно ми е защо преди 10 години не ги говореше тия неща, Василев? Дори защо преди 2 години не ги говореше. Сега като видя, че става някаква драма тук в България и почна да се оплаква, че и него го били рекетирали. Дали наистина е било така или просто използва момента, че и той да се направи на интересен.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове