Last news in Fakti

9 Юли, 2020 07:15 6 528 80

ГЕРБ и ДПС нападнаха Радев за НСО

  • дпс-
  • герб-
  • радев-
  • дариткова-
  • янко янков

Според двете партии акцията на Христо Иванов край имението на Доган е несериозна провокация

ГЕРБ и ДПС нападнаха Радев за НСО - 1
Снимка: БГНЕС

"Свидетели сме как комуникираме с президента чрез медиите, или чрез ветото, което той налага, но в парламента е идвал 2-3 пъти, а това е крайно недостатъчно. Нямам представа какво има предвид Радев с това, че са му отнети правомощията – и към момента общото ръководство и контрол на службата се осъществяват от Радев, заяви пред БНТ председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова.

"В Закона за НСО ясно е написано, че НСО е специализирана военизирана служба към президента и общото ѝ ръководство и контрол се упражняват от президента. Значи той има възможност да направи проверка, а и виждаме, че той възлага такава. В същото време прехвърлянето на отговорността към НС е некоректно, защото и трите служби, които влизат в Комисията, която решава кой да бъде охраняван, се контролират от Народното събрание", допълни Дариткова.

„Не смятам, че Иванов искаше да отиде на плаж, по-скоро там се целеше някаква провокация. Ако Радев смята, че Доган и Пеевски трябва да са без охрана от НСО, то той трябва да следи за работата на комисията. Нека президентът поеме своята отговорност“, допълни шефката на депутатите от ГЕРБ.

Според нея скандалът е опит да се отклони вниманието от усилията на държавата за справяне с кризата от коронавируса.

"Охраната на Ахмед Доган и Делян Пеевски е назначена по закона за НСО, а президентът е ръководител на службата. Той трябва да е абсолютно наясно кои са причините, за да има такава охрана. Специалните служби докладват на него", заяви от своя страна пред Dariknews зам.-председателят на ДПС Янко Янков след изявлението на Румен Радев.

"НСО охранява стриктно хора, които са застрашени и тяхната охрана е пряко свързана с националната сигурност на България. Охраната е по законов ред. Щом казваш, че не е необходима охрана, кажи защо не е необходима охрана?", попита още Янков.

"Съгласно закона, могат да се охраняват и други български граждани, на които животът е застрашен във връзка с националната сигурност на Република България, освен председател на парламента и премиер. И от тази гледна точка президентът трябва най-добре да знае кои са - той получава доклади от специалните служби и трябва да знае", продължи Янков и призова президентът да спре с популизма. Според него акцията по море на бившия правосъден министър била несериозна и по думите му това не му отивало.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил Левски

    216 14 Отговор
    Само престъпници и при ГерП и при рязаните карабини,долу борисоФ долу ДЪ ПЪ СЪ .

    Коментиран от #29

  • 2 Behemoth

    218 8 Отговор
    Коалицийката в сянка скокна да брани привилегиите на мелеза!
  • 3 Bai nudals

    225 11 Отговор
    Вече са смешни,тая калинка Дариткова,кви глупости говори.Абе смях.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Държавата на маймуните

    112 7 Отговор
    Тази е пловдивска, не кюстендилска, но е същата ... (всеки да си избере)
    И къде са усилията на държавата за справяне с кризата от коронавируса след като другите държави започнаха да ни отрязват и да налагат карантина на пристигащите българи.
    Усилията на държавата ясно виждат от друга статия: „Ужасен рекорд: 240 заразени за 24 часа“
  • 7 БаНкяНския мисир

    82 5 Отговор
    Аз дуган и груХ, щях да гу вкрвам в затвора 2009, ама шефа от ДС то , каза да ги пазим че т3 перат китните!
    А на мен ще дават по малко от пачки за нощното шкафче. ТАКА ЧЕ Китките да почват да крякат, пък дано му падне дрона(рейтинга) на прецедента!
  • 8 А тъй на

    110 5 Отговор
    Всеки дядо и всяка баба по селата са застрашени! За тях даже и полиция няма! А от данъците на трудовите хора и пенсионерите се заплаща на НСО! Ако стане нещо с Доган и Пеевски, държавата само ще спечели! Ако изчезнат данъкоплатците, НСО ще огладнее! Ще се принудят да ядат патладжани, или на Патладжана долния патладжан!
  • 9 Другарката

    78 15 Отговор
    изучена недоизучена в СССР на народен гръб по шумкарска линия , да спре да пръска злоба и интриги ! Грозна биография с не малко беззакония и резили ! Марш !
  • 10 Sti

    82 9 Отговор
    Тази измислена за кражби "партия" Герб скоро ще изчезне заедно с мутра. Безобразията са на всички нива. Божков ще изчисти България от този тумор.
  • 11 Смолянска подка

    59 4 Отговор
    Разстоянието между Смолян и Кърджали е малко...

    Коментиран от #18

  • 12 Българска армия2

    87 4 Отговор
    Не може кредитен милионер и мшенник (Доган) да се охраняват с парите на данъкоплатците
  • 13 #777777

    89 2 Отговор
    Доган и Пеевски били застрашени??????По скоро ние сме застрашени от тях,бе че кой ги заплашва.С нашите пари не трябва да се пази освен ПРЕЗИДЕНТА И ПРЕМИЕРА никой друг.Даже и при тях трябва да се редуцира охраната до мимимум.
  • 14 Пацо

    78 3 Отговор
    Натрупва се всеки ден все повече напрежение в страната. И е нужна една искра всичко това да избухне. Повода за това няма да е нещо значително и важно. Ще е нещо дребно което ще се промъкне и ще се разпростре в много посоки. Процеса е необратим и герб и останалите парламентарни партии не могат да спрат това. Всички са в кацата с л@йната. Не трябваше да стигаме до тук но няма вероятно друг начин да се разчисти тази мръсна кочина.
  • 15 Колкото

    75 4 Отговор
    на Доган е нужна охрана , толкова и ти си нужна в политиката , и всичко това финансирано от българските данъкоплатци ! Болезнено големи суми за нищо !
  • 16 ШШШ

    79 2 Отговор
    Доган и Пеевски са мултимилионери и сами могат да си плащат на частна охрана. Какво толкова са заслужили и от кого ги е страх? От народната любов? НСО охранява държавниците, а те какви са?
  • 17 Грейс

    72 3 Отговор
    А патриопарите къде са? Защо мълчат? Или да не си развалят рахатлъка, че малко им остана! И Иванов дори и да е целял провокация, не може да се забранява на българин да плажува където си иска заради някой си! По времето на ТЖ единствено на плажа на Евксиновград не разрешава ха сега при "демокрацията" всеки сульо и пульо може да забранява достъпа на българска земя, защото има пари.

    Коментиран от #24

  • 18 Bai nudals

    46 2 Отговор

    До коментар #11 от "Смолянска подка":

    Направо са си близо. Както в анатомията,от кърджалийската будка,до смолянския зъг. Четири пръста разстояние.
  • 19 Активист на БКП

    64 2 Отговор
    Какво е искал Христо Иванов не е важно , важното е ,че се пръскат луди пари за охраната на един алкохолик и една бивша плевенска партийна секретарка !!! Но няма как, защото дръндарският пияница сложи генералските пагони на оня с чекмедженцето,а Цецка е незаменимата изпълнителка на световноизвестния хит ,,Цъфнал ГЕРБ,, ...
  • 20 Доган ги плющи всички

    64 2 Отговор
    Вижте само как всички хиени скочиха да се защитават! Какво добро е направил бомбаджията Доган за България, че да се чувства държавата задължена да го защитава!
  • 21 Ха ха

    54 3 Отговор
    В желанието си да угодят на Тулупа, тая ПСП и Барни Ръбъла счупиха тъпомера.
  • 22 Цецууу

    44 3 Отговор
    Да провокация е,да онагледи корупционния модел на власта.
  • 23 Винету Борисов

    71 3 Отговор
    Дарифиткова се е оплела като пате в л-на. Хем Радев ги ръководи и отговорността е негова. Хем е некоректно тази отговорност да се прехвърля на НС. Хем трите комисии, решаващи кой да бъде охраняван, се контролират от НС. А кой има мнозинство в Парламента и с чия подкрепа, въпросната Дарифиткова скромно премълчава.
  • 24 Bai nudals

    54 1 Отговор

    До коментар #17 от "Грейс":

    Да бе тия,националисти видяха парламент,благодарение на това че плюеха,по Доган и д.п.с. Сега мълчание.
  • 25 Костов

    48 4 Отговор
    Хайде разбирам реакцията на ДПС - бранят вожда си без когото изчезват от политическия живот/хранилката/. Но защо ГЕРБ брани Доган и винаги прикрива сигнали и скандали свързани с ДПС? Защото Доган е един от архитектите при създаването на ГЕРБ и води Борисов на каишка. На следващите избори коалицията ще е ГЕРБ/ДПС. Няма патриоти, СДС, и др.
  • 26 Не само думи

    39 0 Отговор
    ДПС организирано бранят "почетният председател" като свещена крава. Почтеният председател няма нужда да го бранят.
  • 27 Мълчанието на един кмет

    50 0 Отговор
    Не заобикаляйте най-главното - дадено е парче земя и крайбрежна ивица, държавна собственост, за ползване от частно лице, вероятно с големи заслуги към Бургас. Забележете и специфичността на мястото - между военната база Атия и Нефтопристанището!Назначена му е и охрана. Защо? Виждаме палат на брега и засипан с едър чакъл пясък( за да не се води вече плажна ивица?), а така уважаваният и ухажван кмет на Бургас твърди, че всичко това било само строителна площадка? Защо, кмете, не браниш държавната собственост и достъпа до този чудесен доскоро плаж?

    Коментиран от #37

  • 28 резервист

    43 3 Отговор
    "В cъщoтo врeмe прeхвърлянeтo нa oтгoвoрнocттa към НC e нeкoрeктнo, зaщoтo и тритe cлужби, кoитo влизaт в Кoмиcиятa, кoятo рeшaвa кoй дa бъдe oхрaнявaн, ce кoнтрoлирa oт Нaрoднoтo cъбрaниe". Бравос Дариткова! С този интелект ставаш само за председател на парламентарната група на ГЕРБ! Пък Янков хем пита хем отговор не иска! ДПС е един паразит, който благоденства на наш гръб! Кои точно права и свободи създава и пази тази мафиотска структура? На кръговете по интереси или на обикновения гражданин бил той етнически българин или турчин!? Вижте почетния и председател и си правете изводите!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 В.В.П.

    39 2 Отговор
    ПРОМЯНА В КОНСТИТУЦИЯТА....НЕЗАБАВНО...МОДЕЛЪТ ПРЕМИЕР,ПАРЛАМЕНТ НЕ РАБОТИ.....ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА...КАТО ФРАНЦИЯ...120 ДЕПУТАТА,ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ...ДПС Е НЕЛЕГАЛНА ГРУПИРОВКА..ГЕРБ СЪЩО...ДА СЕ ЗАКРИЯТ ВЕДНАГА..ДА СЕ КОНФИСКУВАТ ИМОТИТЕ НА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ .НАД 100000ЛВ..НЕКАДЪРНИЯ ГЕШЕВ ДА БЪДЕ ИЗРИТАН ,ЗА ДА МОЖЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА ПОЧНЕ ДА РАБОТИ...ПРАВОВА ДЪРЖАВА И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА...НИЩО ПОВЕЧЕ...
  • 31 Чичо Тони

    33 0 Отговор
    Не разбрах какво общо има охраната (на който и да било) със свободния достъп до плаж, който е държавна публична собственост и е достъпен за всички по закон.
  • 32 ЗА ПРЕД РАЯТА

    31 2 Отговор
    ГЕРБ и ДПС .................. ПА ПЛЕСНАТ И СЕ ПРЕГЪРНАТ ...........!!
  • 33 1234

    38 0 Отговор
    Кой е по зстрашен, български пенсионер самотен на село или доган и пеевски в сараите?
  • 34 Петров

    33 1 Отговор
    Тази Дариткова има много умен поглед. Защо не ги лекуват навреме.
  • 35 ха-ха

    7 23 Отговор
    Мачкайте Радко Пинвина!!
  • 36 Въпроси

    35 2 Отговор
    Многоуважаема Дариткова, кой е назначил охраната на Г-н Доган и г-н Пеевски? Не сте ли вие управляващите ГЕРБ ( плюс т.н."патриоти ) и ДПС? Вие не сте ли в задкулисна коалиция с ДПС? Защо се правите на "французи", не разбирате ли български? Вашият страхлив вожд е много влюбен в себе си и ви насъсква непрекъснато да плюете и се жалвате от г-н Президента!
  • 37 гост

    13 3 Отговор

    До коментар #27 от "Мълчанието на един кмет":

    Как и кога му е дадено?Кой му го даде това парче земя? Сподели тези моменти ,ако си наясно .Да не се окаже това парче земя руски анклав?

    Коментиран от #43

  • 38 Няма оправдание за мълчанието!

    7 22 Отговор
    Президентът има достатъчно права и пълномощия! Да си застане на мястото и да действа в защита на държавата, територията и гражданите й! Такива бяха надеждите ни, когато го избрахме!
  • 39 Сск

    23 0 Отговор
    Българоубийци
  • 40 освирепял

    30 1 Отговор
    Тая и е пълна какафония , неразбирала , не и било ясно , не невиждала , предполагала , не смятала . Ей не се търпи веч таз нагла герберастия.
  • 41 Ха ха ха ха ха

    32 0 Отговор
    Съгласно закона, можело да се охраняват и други граждани, чиито живот е застрашен? Ами на всички баби по селата е застрашен живота, защото ги т'епат за 2 лева.
  • 42 хамсал

    33 2 Отговор
    Той президента обясни, че е свиквал тристраната комисия, която определя кои лица да се охраняват от НСО и тя е потвърдила нуждата от охрана на Догана и на шопара. Той кво да прави, да каже не и като гръмнат някой? Полиция, ГДБОП и ДАНС, които са в комисията на кой са? На президента или на правителството? Ма на мого застреляни се правят герберастите!
  • 43 777777

    21 0 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    Това парче земя му е дадено през предходния мандат на кмета на Бургас. Т. е. преди няколко години. А защо?! Можеш да питаш кмета на Бургас.
  • 44 Хари

    25 0 Отговор
    Хора, големия проблем не е охраната. Проблема е, че границата е пробита на много места. Хайде кажете ми гранична полиция как може да контролира трафика на това място? Видяхте полицаите как се държат като п... Яхтено пристанище плюс отцепена територия, охранявана от НСО. Да не би да си мислите, че НСО претърсва съдовете, които акостират там?

    Коментиран от #54, #57

  • 45 Хаджиментов

    26 1 Отговор
    Нещата са прости:
    - Охрана от НСО трябва да имат единствено лица, чиито живот и здраве са застрашени във връзка с дейността им в полза на държавата и обществото. Към тях трябва да се прибавят и семействата им. Нито Доган, нито Пеевски са такива. Ако закона трябва да се промени - да се промени.
    - Охраната трябва да се изпълнява без нарушение на законите, а в случая има такива нарушения.
    - Докато за БСП е ясно, че ще бранят лидера си и пудела му с цената на всичко, то държането на ГЕРБ показва зависимост от ДПС. С други думи, ДПС участва в управлението на държавата, без никой да ги е избирал или упълномощавал. Което се извършва и неофициално и неявно.
    - Данъчните и имотните декларации на всички получаващи бюджетни пари, както и на тези ползващи държавни ресурси под една или друга форма, трябва да са публични. След като народа плаща, трябва да знае за кого и за какво плаща.
  • 46 Имало едно време

    13 2 Отговор
    Смешни хора! За какъв плаж говорите, че сте щели да ходите, за какъв път към плажа? НЯМА ги вече! Плажът плътно е засипан с чакъл, нали видяхте от видеото колко трудно забиха българското знаме в него! Е, наистина, бързо го махнаха и захвърлиха на боклука. А пътят е преграден с бариера, значи: не може и толкова!
  • 47 Ван дер Любе

    20 2 Отговор
    Мафиотските партии пазят баш мафиозите. Но не отговарят на въпроса защо са поставили охрана на баш мафиозите с държавни пари. Още не са казали и откъде е златото и пачките в чекмеджето на Борисов. Те може би намират за редно да се дават безплатни екстри на мафиозите.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ха ха ха ха ха

    24 3 Отговор
    Дариткова, събери си мислите, щото говориш някак си налудничево. Казваш, че трите служби, които решават кой да бъде охраняван се контролират от НС. После пък обвиняваш Радев. За кое? Нали службите се контролират от НС?
  • 50 Мунчо

    12 2 Отговор
    Ама сте глупави! Как било, какво било, защо било. Не Знаете ли, че си имаме Паша?
  • 51 месара

    8 7 Отговор
    от бсп няма ли да кажат нещо ? те си назначиха агента, те му бяха любовници , те си го пазят !
  • 52 Gost

    21 3 Отговор
    Щом ГЕРБ и ДПС нападат президента, значи той прави всичко правилно! Започва да ми харесва този президент. Ще излезе пич! А, парламента той какво да прави?!?! Сигурен съм, че повече е бил там от Пеевски.
  • 53 Next

    12 1 Отговор
    Тааааа пъ кво реве? Оставаше друг плювньо да си имат за президент, та да прокарват всички крадливи закони без проблем. Всички политици сте измети.
  • 54 Другия с коня

    16 0 Отговор

    До коментар #44 от "Хари":

    Това си е безмитна зона и канал за каквото се сетиш....Спират,разтоварват и чао...охранявани...НСО имат ли Вътрешен отдел за разследване...
  • 55 гост

    13 1 Отговор
    Абе не знам аз ама бабичките на пейката пред входа цял ден го кълнат Бойко.

    Коментиран от #62

  • 56 Bai nudals

    10 1 Отговор
    Нагли сте,не се издържа вече. Значи д.п и а.д ще грабят а н.с.о на които се плаща от нашият джоб ще ги охраняват. Да могат спокойно да си грабят,е до кога.
  • 57 Хаджиментов

    17 2 Отговор

    До коментар #44 от "Хари":

    На Доган не му трябва да се крие.
    Преди години той открито и посред бял ден занесе в турското посолство списък с български разузнавачи, работещи зад граница. Това си е чисто национално предателство, но никой нищо не му направи. Защо?
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Bai nudals

    12 1 Отговор
    Всички вече знаем,че министерски съвет взима,решението за всичко в държавата. Със схеми,и платени депутати,си гласуваха закони които са удобни,за грабежа който вършат.
  • 61 новата коалиция

    15 1 Отговор
    да им е честито на електората
  • 62 Bai nudals

    8 0 Отговор

    До коментар #55 от "гост":

    И дядовците,и дядовците.
  • 63 шуши

    7 1 Отговор
    Вече е ясно баце пуща на тиган
  • 64 Бачо Киро

    12 1 Отговор
    "В същото време прехвърлянето на отговорността към НС е некоректно, защото и трите служби, които влизат в Комисията, която решава кой да бъде охраняван, се контролират от Народното събрание", допълни Дариткова." - коя отговорност викаш да поеме Президентът, след като сама призна, че НС контролира и трите?
  • 65 Я... Я

    13 1 Отговор
    ЕТО ВЕЧЕ ТИ САМИ СИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СА ВЪВ СДРУЖЕНИЕ(ГРЕБ И ДПС) ВСИЧКИ СРЕЩУ ЛРЕЗИДЕНТА, НО ТАКА ТОЙ СТАВА ПО СИЛЕН.
  • 66 Ех, Дариткова

    15 1 Отговор
    Очаквах да си толкова тъ?а но ти надмина моите представи за безмозъчност. Не напразно те тури Бочко на мястото на Цвъко.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 по точно

    11 2 Отговор
    Герберастията се самонападна със собствената си тъпота.
  • 69 Това не е като да водиш Джи Пи практика

    6 2 Отговор
    А за лобизма в здравеопазването и интересите на феодалите от дпс та какво ще кажете. Че и в здравеопазването са едни игри и тарикатлъци. И там са заградили най-апетитните територии.
    А иначе не е ва ен въпросът кой се охранява, а по скоро защо надвишиха правомощията си и защо държавата и местната управа разрешиха заграбването на този залив?!!!

    Коментиран от #70

  • 70 Значи

    5 1 Отговор

    До коментар #69 от "Това не е като да водиш Джи Пи практика":

    Как така защо? На кея в тази "ничия" територия, може да се разстовари безконтролно всякаква стока - наркотици, оръжие, хора..!! Всичко, което се контролира по границите, от тук може да влезе в БГ, без да се упражни някакъв контрол. Тия охранители, ако им наредят, ще помагат при транспорта на стоките!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 иван иванов

    8 0 Отговор
    стига я показвахте тая селска смолянска пръчка....аман от селяния и простотия,даже не осъзнава какви глупости говори,толкова е проста.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Казуар

    7 0 Отговор
    От ГЕРБ СА НА СТРАНАТА НА ДПС, ЗАЩОТО БОРИСОВ Е СЪЩО КАНДИДАТ ЗА ДОЖИВОТНА ОХРАНА.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ М>Ъ>Р>Ш>И>И>И>И>И>И>И>И>И!!!

    3 0 Отговор
    Калинкова, ще ми обясниш ли как живота на Доган е свързан с националната сигурност на България, че го охраняват от НСО, каквото било условието!
    И да естествено, че Иванов не е отишъл на плаж, толкова ли си заблудена да не разбереш. Отиде да покаже, че потъпквате правата на гражданите за ваша лична угода и за такава на близките ви!
  • 79 инчхай

    1 1 Отговор
    тая смолянската тъпа п--------
  • 80 доброволец

    1 0 Отговор
    Ами тя сериозната провокация е ежедневие спрямо народа
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове