Last news in Fakti

10 Юли, 2020 15:01, обновена 10 Юли, 2020 16:28 11 393 182

Бойко Борисов: НСО поиска да се забрани достъпът до парк „Росенец“ по вода и суша

  • росенец-
  • бойко борисов-
  • море'достъп-
  • нсо

Целта е да излезе, че правителството брани имот на Ахмед Доган, обяви премиерът

Бойко Борисов: НСО поиска да се забрани достъпът до парк „Росенец“ по вода и суша - 1
Снимка: БГНЕС

Националната служба за охрана (НСО) е изпратила писма до Морската администрация и до МВР с искане да се ограничи достъпа по вода и суша до района на парк „Росенец“. Това обяви премиерът Бойко Борисов на извънреден брифинг.

Срокът за ограниченията е 10 юли до 15 септември тази година.

На брифинг сутринта Борисов обяви, че това, което се е случило е района на парк „Росенец“, е добре режисиран сценарий и го свърза с протестите вчера в центъра на София.

В района на парка на 7 юли имаше сблъсък между бившия правосъден министър Христо Иванов и охраната на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Очаква се утре да има нови граждански протести около т. нар "Летен Сарай".

Президентът Румен Радев обяви, че охраната е от НСО. Tой призова също да се свали охраната от службата за Доган и депутата от ДПС Делян Пеевски.

Писмото за ограничаване на достъпа по море до морския сарай на Доган е подписано от директора на НСО ген. Красимир Станчев, избран от президента Румен Радев, уточни министър-председателят.

Целта е всички служби на правителството да я изпълняват тази заповед и излиза, че правителството брани имот на Ахмед Доган.

"След като получат това писмо, всички служби на правителството, трябва да го изпълняват. Съответно, подчинените на вицепремиера Каракачанов, едното копие е до командира на ВМС. Представете си Каракачанов извежда военни кораби и ги нарежда там. Съответно МВР, в лицето на Маринов, изкарва гранични катери и почва на мегафоните да казват: моля, напуснете, еди кой си , ще има глоби, актове. В същото време от лодките стоят и снимат. Морска администрация е дала координатите, които са поискани. И какво излиза, че правителството брани имот на Ахмед Доган. Добре ли са го конструирали, добре ли са го измислили? В един ден президентът призовава НСО-то да направи това, което е правено, в другия ден имаме писмо, до 15 септември, да не се сваля охраната на "Росенец". Сутринта говорих за сценарии, ето го продължението на сценария. Ето кой го иска от нас да го изпълним, по закон",каза Борисов.

Вицепремиерът Красимир Каракачанов призова НСО да вземе отношение по казуса с хвърленото на земята българско знаме от служител на службата в парк "Росенец".

"Това е един позорен акт. Флотът няма за задача да охранява акватории някакви, като част от някакви паркове. Това е капан, истински капан. Това е порнография", настоя той.

"Всичките действия на полицейските служители, когато поискат от МВР, така че да не влизаме в ситуации и да не бъдат обект на спор. Държа всяка служба да изпълнява своите компетентности. В случая ще изпълним всичко това, което ни задължава закона за МВР", заяви от своя страна вътрешният министър Младен Маринов.

Според министърът на транспорта Росен Желязков Морска администрация е осигурила координатите на поисканото и ги е изпратила. "Интересните въпроси, които стоят са следните. Защо точно вчера НСО и въз основа на какви данни, реши да наложи ограничения върху тази акватория. Дали това не е показател опит за въвлечане на държавни органи в политически контекст?, попита Желязков.

"Сценарият – когато г-н Доган излезе и подкрепи президента Радев. Защо не излезе и никой не каза. Когато 600 хил. гласа се наляха при него, никой не повдигаше тази тема. Сега, виждате, понеже трябва да се изсмуче нещо, затова го правят днес - изкарваме военни кораби, катери. Сценарият е ясен. Моята заповед е да се намери законова форма да се оттегли това искане", настоя премиерът.

Бойко Борисов допълни: "Истински съжалявам, че върху НСО се оказва такъв натиск. Там работят изключително добри професионалисти, огромната част, които съм сигурен, че им е много тежко, когато виждат, че политиците се замерят с тази служба. Като прибавим, че най-младият автомобил там е на 12 години, може да си представите какво изпитание е това за шофьорите. Не само, че съм съгласувал всяко предложение. До ден днешен, със Станчев е дошъл при мен, съм им оказвал пълно съдействие, включително и финансово. Когато са пожелали, тогава, на мига, са били приемани от мен и са третирани като всяка една национална служба. Пак се обръщам към дългогодишния ми колега, министър, Христо Иванов, как би коментирал това. Какво общо има правителството, за да ме държи мен отговорен. Вчера бе пред президентството, защо не попита за тази заповед. Призовавам всички партии да се пазят от провокации и да не стимулират провокации. И гражданския и митническия мир. Комисията в НС спокойно може да извика всички, които пожелае. Всички заплахи, които са получени да ги имат. Включително и за съпругата на президента Радев, за която е преценено, че трябва да бъде охранявана. Пак да ни изтъпанят нас, все едно ние браним или препятстваме. Не е честно".

Премиерът обяви, че неговото правителство може да бъде обвинявано за много неща, "но като сме критикувани, незабавно се поправяме".

""Пред вас възлагам на вицепремиера да се свърже с надлежните органи и да провери дали можем да не изпълним това искане, за да разпореди на колегите какво да направят. Не, не трябва да има такива ограничения. За моята къща в Банкя имаше ли ограничение? Някой дойде ли да ви гони? НСО дойде ли да ви пъди?", каза Борисов.

"Истински вярвам, във всички, да не допуснат нагнетяване на етническо напрежение и МВР се готвят да го предотвратят. Етническото напрежение в България много лесно става. Било е, може да стане. Това е най-страшното. дано всички сме с разума си", завърши премиерът.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 65 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еблю

    233 5 Отговор
    Като не става по море ще стане по въздух!

    Коментиран от #17, #84, #139, #146

  • 2 Behemoth

    236 14 Отговор
    ОСТАВКА!

    Коментиран от #182

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    186 22 Отговор
    герб мут ри

    Коментиран от #137, #149

  • 4 куку руку ку

    182 2 Отговор
    Опс, как малко по малко сянката се разпръсква и скритото се осветлява. Сега остана и шиши да го "сгащят" във Велинград, където се налива денонощно с уиски.
  • 5 Метлата

    226 18 Отговор
    И морска администрация ли е подчинена на Президента,бе Тикви крадлива?

    Коментиран от #75

  • 6 Панов

    29 124 Отговор
    По въпросът се обръщайте към президентството.Все пак то е с избора на Доган и на всички консултативни съвети ДПС отстоява позицията на президента.

    Коментиран от #56, #82

  • 7 Голем смях

    27 141 Отговор
    Хайде коментирайте бе руски боклуци.

    Коментиран от #52, #70, #134

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Последния Софиянец

    133 13 Отговор
    Шефа на НСО с пистолет в тиквата на Боко го принудил да подпише.
  • 10 Кнаус 485

    106 1 Отговор
    Що охранявате Доган....
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    89 7 Отговор
    нискочели мутри
  • 12 РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ

    139 15 Отговор
    ТОЗ СУЛЬО ОТ СНИМКАТА ВСЕ ПОВЕЧЕ ЗАПОЧВА ДА МИ ПРИЛИЧА НА НИКОЛАЕ ЧАУШЕСКО,ОСОБЕННО СЪС ВДИГНАТА ХИЛАВА РЪЧИЧКА И ЗАПРЕТНАТИ РЪКАВИ КАТО БРИГАДИРСКИ КОМАНДИР ,САМО ЧЕ НЕ Е КОМУНИСТ А ФАШИСТ!ТОЙ САМ СИ КАЗА,ЧЕ ДЯДО МУ БИЛ ФАШИСТ!

    Коментиран от #168

  • 13 ся остава да забие флага с полумесеца

    91 2 Отговор
    Щот Българския го ЗАХВЬРЛИХА кьт боклук...
  • 14 Цецууу

    103 9 Отговор
    Незабавна ОСТАВКА!!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Ай сиктир

    121 7 Отговор
    СВЪРШИ СЕ ВАШАТА! ОСТАВКА И В ЗАТВОРА!
  • 17 🙈🙉🙊

    44 3 Отговор

    До коментар #1 от "Еблю":

    Да с парашутен десант! Хващаш 10 балона с хелий и като си над целта пускаш!
  • 18 Селянин

    82 2 Отговор
    Я, Баце как почна да вади зайчета от ръкава ;-)))

    Коментиран от #181

  • 19 6666

    63 4 Отговор
    А кой предложи шефа на ДАНс и Каруцата ли.
  • 20 бачо

    85 4 Отговор
    Няма и намерение да сдаде властта,ако трябва ще настрои всички един срещу друг,само и само да не изпуснат кокала
  • 21 Ееее

    68 2 Отговор
    Защо Боко е толкова начумерен на снимката?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 чичо

    83 4 Отговор
    Да бе те са виновни и за шкафа с пачките
  • 24 Мен

    91 6 Отговор
    Ти колко си нагъл. Ако имаше малко акъл щеше да се махнеш да си харчиш милярдите. Но пуста алчност. Мислите че си играете на монополи,но играете с човешки същества. Накрая ще се наеграете. И вие сте хора по точно подобие на хора. Не сте богове не го забравяйте побъркани чички.
  • 25 черепа2

    68 10 Отговор
    трябва танковете да излязат - Радев да си каже думата и ударните роти да излизат веднага. да видим кой кого

    Коментиран от #44, #94

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Шкембе торба

    36 2 Отговор
    А МО им разреши и забрани
  • 28 Активист на БСП

    85 13 Отговор
    Оставка на националния предател Бойко Методиев Борисов !!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Младен Михалев

    60 2 Отговор
    А шофера на бай Миле разреши или забрани както е там
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Боко сценариста

    68 8 Отговор
    Кого се опитва да излъже Боко, той го е скалъпил? Забравя обаче, че Радев е пилот и има дрон, така че ше го лупка и по въздух хаха !
  • 33 Борислав

    78 5 Отговор
    Смешници са, всички знаят как орезаха правата на президента върху НСО, А ма че те днес внесоха и закон за НСО с който началникът му сам да решава. Подиграват се с народа
  • 34 hremko

    43 5 Отговор
    Прехвърлят си проблема като горещ картоф, а истината е, че нито единия, нито другия имат намерение да махнат охраната на Доган и Пеевски.

    Коментиран от #71

  • 35 Ресио

    53 5 Отговор
    Министър председателю тиква, Оставка
  • 36 Народ

    52 5 Отговор
    Не това искахме на чуем,съжаляваме.Отивай си.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 чичо Митко

    27 2 Отговор
    нема последователи като треньор, но езикът му - жъне успехи по най-високите етажи на властта. Нищо не се разбира от отговорите на журналистически въпроси. Студио на Комиците.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Независим

    75 8 Отговор
    Пак изместихме темата! Нека да ви я припомня:
    1. Записа Мишо Бирата
    2. Обвинения от Божков за получени милиони подкуп от премиера и Горанов.
    3. Записи на телефонен разговор за размаване на фирми, разследващ журналист, президент, манипулиране на медии
    4. Снимки с оръжие, пари и злато в спалнята
    5. Къщата в Барселона
    6. Изтичане на милиарди левове от обществени поръчки в кухи фирми
    8. Определяне на собственост на централни медии
    9. Спряно разследване за неправомерно акция- убийство на запоздрян

    Коментиран от #161

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЦЕЛУВАЩИЯ РЪЧИЧКИ

    52 2 Отговор
    "БОЙКО ЦЕЛУВА РЪКА НА АХМЕД ДОГАН"НАПИШЕТЕ В ГООГЛЕТО ЗА ДА ВИДЕТЕ БОЮ АГА КАК ЦЕЛУВА РЪКА НА ДОГАНЯ.
  • 43 Оставка

    58 4 Отговор
    Стига хвърля прах в очите, кажи за шкафчетата? Кажи тая пара от къде я взе?
  • 44 Скраб

    32 1 Отговор

    До коментар #25 от "черепа2":

    "танковете"Ваньо Черния ги подари на македонците,те пък ги нарязаха за скраб
  • 45 ПУДЕЛА ХИКИМЯУ

    25 1 Отговор
    НЕЩО БЪРЗО ПОЧНА ДА СЕ СЕЩАШ КАК СА НЕЩАТА,ОЩЕ КОЛКО ЩЕ ИЗПЕЕШ -СПОКО
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Тттттттттт

    44 4 Отговор
    Б.Б-ТИКВУНИЙ- Този човек е толкова страхлив и жалък,завършен шизофреник ,доказан лъжец и изпечен крадец.

    Коментиран от #60

  • 48 Оги

    32 1 Отговор
    Най ме заболя, че карат 12 годишни коли, горканчовци. Рева. Няма такава мизерия. А Боко купи поршета на куките да гонят джигити. Добър Боко, лош Радев. :)
  • 49 Stormtrooper

    25 1 Отговор
    До Зона 52 достъпа е абсолютно забранен.

    Коментиран от #59

  • 50 Защо

    33 2 Отговор
    ми махнахте коментара.Това,че писах,че пак лъже Борисов,защото ТОЙ и Доган колят и бесят в България.Факти,смешни сте

    Коментиран от #100

  • 51 Шкембе Войвода

    27 0 Отговор
    Утре флота ще потапям пиратските флотилии.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Гост

    38 2 Отговор
    Най-противни са мъжете-интриганти! Не мога да се вържа на тройно осъден за лъжа, подпомогнат от продавач на паспорти!
  • 54 Радев с дрона

    33 0 Отговор
    По въздух с Ф16 може ли?
  • 55 7735

    46 0 Отговор
    АМА ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ, НИ ЗА ШИШИ, НИ ЗА ДОГАН.ДА СИ СЕ ПАЗЯТ ИДА СИ ПЛАЩАТ. НО ДА НЕ МОГА ДА СИ ХОДЯ ПО ДЪРЖАВНАТА ЗЕМЯ ПО БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ СЪЖАЛЯВАМ ,НЕ СТЕ ПОЗНАЛИ ИБРИКЧИИ!!!!
  • 56 898

    34 2 Отговор

    До коментар #6 от "Панов":

    Морска администрация е подчинена на МС.
  • 57 Гост

    39 3 Отговор
    Гледам, патриотите Симеонов и Каракачанов, застанали като едни матросовци, да бранят сараите Доганови .....
  • 58 Bai nudals

    34 0 Отговор
    И как нито веднъж не каза,че тия решения се предлагат от народното събрание и се гласуват от шеф Н.С.О. шеф Д.А.Н.С. и глава.сек. М.В.Р.
  • 59 Досиетата X

    16 0 Отговор

    До коментар #49 от "Stormtrooper":

    Поне признаха, че я има!
  • 60 ИЗУМЕН

    12 1 Отговор

    До коментар #47 от "Тттттттттт":

    АУУУУУУ,МА ВЕРНО Е ТАКЪВ,ПЪК АЗ СИ МИСЛЕХ,ВИЖ КАК ЛЕСНО СЪМ СЕ ИЗЛЪГАЛ,МА ТОЙ ВАМПИР СЪЩИЙ
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 kkkkkkkk

    36 1 Отговор
    Пак долни лъжи! Бойко цитат: Най-младият автомобил на НСО 1 на 12 години! - Истината е че най-старият е на 12 години и всички НСО автомобили са премиум висок клас!!! - Мерцедес Ес 500 фейслифт 2011 г. за всеки министър! За върховния прокурор е Туарег 4.2 тди 4 Мотион 2012 г. - охраната на прокурора е с Волво ХС 90 също 2012 г....премиера е с НСО автомобил Тойота Хайлендър фейслифт 2018 г. 5.7 литра! ....на депутатите които не са от София са осигурени 70 броя Пасат СС второ поколение 2018 г....на президенството специални бронирани Ес 600 Ланг фейслифт 2012 г.....къде са старите коли за които лъже бойко???

    Коментиран от #131

  • 63 Гербераст-крадец

    30 2 Отговор
    Бойко, много ще сме щастливи Гешев да каже поне една дума за кюлчетата със злато и милионите евра в спалнята ти.
  • 64 Йордан

    21 3 Отговор
    Този измислен “генерал” и началник на НСО,не може да прави такива искания,в писмото,без предварително съгласуване на възможностите,със съответните морски,военни,гранични и брегови администрации! Програмата за пребиваване на чужди официални лица се утвърждава,в съответствие с възможностите и интереса на страната. Резиденцията на Доган не официален,държавен обект в списъка за охрана и НСО няма никакво отношение към нея. Този началник на НСО беше предложен от Премиера за издаване на Указ за назначаване от Президента и това е калинка на ББ.”Генерала” не може да се справя с работата си,има зависимости и е в тежест на обществото и националната сигурност. Не е назначен в службата,съгласно кадровите изисквания и правила на службата и до момента на постъпване не е имал стаж и образование в системата за сигурност.
  • 65 Ахахаха

    27 3 Отговор
    Не вярвам на нито една мутродумичка! Тиквите да се махат!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ИСТИНАТА

    29 6 Отговор
    Е, ЧЕ БОРИСОВ Е ПРЕСТЪПНИК !!!ВЕДНАГА НАГЛЕЦА БОРИСОВ ДА БЪДЕ ПРИБРАН В ЗАТВОРА! ЗА ДА Я. ИМА БЪЛГАРИЯ!
  • 68 Антимафиоти

    5 17 Отговор
    Търкай билет спонсорирай БСП.
  • 69 nqkoi

    28 2 Отговор
    докога ще търпим борисов и дпс ? всички в парламента са мафия и то организирана
  • 70 Ганьос

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "Голем смях":

    Ти май си голям Американец Селски Бек
  • 71 Йордан

    9 0 Отговор

    До коментар #34 от "hremko":

    Така е,защото само чрез него могат да поддържат статуквото.
  • 72 Кадровик

    30 2 Отговор
    Някой задава ли си въпроса, защо преди няколко години когато Плевнелиев беше президент, а Борисов беше премиер защо пак се охраняваше Доган, тогава кой взе решението? Ха сега де!
  • 73 Годинките Баце

    22 2 Отговор
    Изморен горкия, овъртолен и вече не знае ни що говори, ни що прави, нито кой му е с.ал у га.ите. Последни издихания, чак жал ме става, а такъв един омаен убавец беше на младини.
  • 74 Винету

    12 1 Отговор
    Ако това искане е против конституцията, защо трябва да го изпълняваш. Ама това си е .... вижте ме ква съм т....
  • 75 123

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Метлата":

    Не са подчинени на президента, но по съответния член от закона трябва да оказват съдействие на НСО за всичко което се сетиш, но щом не го схващаш си наистина "метличка" простичка, с куха дръжка.
  • 76 парк Росенец

    26 0 Отговор
    Правилното решение е обратното-парк Росенец да бъде затворен за Доган, сараите да станат държавна собственост под управлението на МОН за Детски почивен център. А Доган да почне да си плаща на частни охранители.
  • 77 Мутрите вън

    33 3 Отговор
    Не мога да повярвам,че и след като цяла България иска сваляне на държавната охрана и достъп до плажа, тези шушляци продължават с ината си!!!!! Просто не мога да повярвам! Шепа хора плюят в лицето на цял народ!!!
  • 78 Я ...Я

    9 2 Отговор
    ЕИИ: ТИ :: СИ::: ЧОВЕ КЪТ, КЪТ, КЪТ КЪТТТТ. КОЙТО ВЛАЧИШ ДЕВИДЕНТИ ОТ ДОГАН И КОЙ, КОЙ. ТЕЗИ ТЕ, ДО О БИХА. ТИ СИ УНИКУМ (НАЙ НАЙ НАЙ) И ТОВА ЩЕ ТЕ ВКАРА ВЪВ, ВЪВ ЗАТВОРА. ГЛУПАВО ЕГО ДОВЕРЧИВ И ТЪП. А БЕ НЕ НАУЧЕЛИ ПО НЕ МЪНИЧКО ОТ ТОЗИ КОЙТО ПАЗИШЕ. НИЩО.
  • 79 Джудже

    21 2 Отговор
    Как се разлаяха Министерски съвет и Гешев срещу Радев! Явно Радев е виновен за всичките злини в държавата! Най-добрата защита е нападението, а? Днес цял ден брифинги и пресконференции!
  • 80 359

    30 2 Отговор
    Мутрaтa е cтрaхливa турcкa подлогa, ревльо, крaдец, лъжец. Cрaм е зa Бългaрия!
  • 81 Стефчо

    23 4 Отговор
    ОСТАВКА! ГАДНИ МУТРИ!
  • 82 Владо

    22 3 Отговор

    До коментар #6 от "Панов":

    Бойко - малкия палавник на Доган!
    Борисов :"Нито съм ходил на зимните, нито на летните сараи, но много от протестиращите в момента лидери, са го правили" (Брифинг 10 юли 2020 г.).
    От архива на в. Стандарт:”Генерала изненада с чаровно кутре лидера на ДПС за 50-ия му рожден ден. Очарован от подаръка, ДОГАН КРЪСТИ КУЧЕНЦЕТО БОЙКО. И Сокола, и гостите в Бояна се радваха на малкия палавник „ (край на цитата)
  • 83 Да да

    21 3 Отговор
    Кой говори за етническо напрежение ?
    Тук говорим за мафията завзела държавата . Бойко и Гешев отивайте си без бой , докато е още рано .
  • 84 Пешо

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Еблю":

    Вземете частния самолет на Божков и действайте.
  • 85 Вуте

    13 0 Отговор
    Само фериботът от Дръндар може да акостира на пристанището. И гемията на дебелеевски паша.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Тошко

    6 19 Отговор
    Инпийчмънт на фърчилото! На 23.07.20 конституционния съд ще се произнесе за....... Остават му фаталните ,13 дни!
  • 88 Радев

    20 3 Отговор
    Мутри вън!
  • 89 Дръвчо

    15 4 Отговор
    Лъжа е. Всичко казано е само зле скалъпена лъжа. Генерал Станчев е назначен по предложение на министерски съвет и се подчинява на него.
  • 90 ептен се оплете и да не забравим Радев е

    15 2 Отговор
    виновен.Тоя го избиха пъпки от шубе , изрина се. Какво е това НСО та да иска , тя дори не е национална , СОЗ ( служба за охрана на задниците) ви е.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Я ...Я

    11 1 Отговор
    И ОЩЕ ЕДИН СЪВЕТ: НЕ СТИСКАЙ ТОЛКОВА ТОЗИ ЮМРУК... ЩЕ ТИ ТРЯБВА ТАМ КЪДЕТО ЩЕ ХОДИШ СКОРО.???. АКТИВЕН.МОЖЕ БИ.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Педагог

    7 3 Отговор

    До коментар #25 от "черепа2":

    И на кого да си каже думата???Кой освен вас комуноцоциалистите го отразява изобщо тоя ПРЕДАТЕЛ????
  • 95 До 81

    2 16 Отговор
    Мутрите са в президентството! Казуса Решетников ще ви тежи до живот!
  • 96 До 77

    7 1 Отговор
    И още се изненадваш!?От небето ли падна днес.Всички знаем,че те са НАГЛИ,ама МНОГО НАГЛИ!!!
  • 97 Cти

    13 3 Отговор
    Мутрaтa от Бaнкя пaк лъже!
  • 98 Радио Видин

    7 0 Отговор
    Когато атовете се ритат....страдат магаретата......т.е. нужно е да се начупят тиквичките и на едните и другите.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Да да

    7 0 Отговор

    До коментар #50 от "Защо":

    Пши без агресия и псувни.
  • 101 Експерт

    11 3 Отговор
    Е па сам каза, че Доган и Пеевски били заплашвани и имали нужда от охрана от НСО. Този е крайзи затова, че му се използват 12 милиарда евро от ЕС!
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 KODIAK

    8 3 Отговор
    Заглушават ни IP адресите да не можем да пишем!
  • 104 Психиятъра

    12 4 Отговор
    Тия на ред ли е сам каза че имали нужда ит охрана двамата депесара сега президента бил винивен. Много лоша стратегия е възприел да прехвърля собствената вина на президента.
  • 105 ожщгксдз

    10 2 Отговор
    Това си е работа на Боко, та после да има от кого да се жалва и да търси съчуствие и симпатии. Нещо като многострадалната Геновева. Щото номера с разболяването, дето го практикуваше, вече не върви.Иначе казано - скандал скандал избива, а ако няма - има кой да го създаде. Така, че не вярвайте на онова, което ни се говори. Делата са крсноречиви.
  • 106 А бе

    15 1 Отговор
    Кой ще плаща за цялата тази охрана бе, пак народа! Заради спокойствието на Ахметчо, който незаконно се е настанил в парк Росенец, в имение купено с откраднати пари от народа, допълнително ще ощетявате същия този народ ли, изедници! Що не вземете да минирате направо морето около сарая? И не се оправдавайте с етническо напрежение, защото напрежението е срещу двама конкретни кръвопийци и грабители, не срещу етносът им, който е български на единия!
  • 107 Тошко

    3 15 Отговор
    Инпийчмънт на фърчилото! На 23.07.20 конституционния съд ще се произнесе за....... Остават му фаталните ,13 дни!

    Коментиран от #122

  • 108 Егати герберите

    9 2 Отговор
    Чупя си личнтата карта, пфуу
  • 109 рибаря

    15 2 Отговор
    Който е ловил риба с ръце,знае как мазно се изхлузва.
    Е такъв е мутрата.милиционера.ама аз,това,аз не знам.аз....
    Аз с семейството пък утре съм там.
    Да ме арестуват,да ме утепат,то пък и това живот ли е.
    Нали все някога ,ще се мре.

    Коментиран от #119

  • 110 Гост

    13 2 Отговор
    Колкото повече говори толкова повече не се чува и разбира какво ги говори и накрая се получава една огромна БОЗААаа...разклаща се здраво земята под краката му,пече се на бавен огън.
  • 111 Анонимен

    10 1 Отговор
    Луд умора няма.
  • 112 Мнителен

    9 4 Отговор
    Дали има такова писмо от шефа на НСО до Морска администрация и МВР само Бок-о знае, 'щото той го е обявил.
    Къде е писмото?
    Публикувано ли е някъде?
    Някой друг виждал ли го е?
    То така, Боко може да си измисля всякакви версии и да ги хвърля във въздуха по брифинки и пресконференции.
  • 113 Отечествен Фронт

    12 2 Отговор
    Тоя вече с тупаници ли попна да ни плаши? Ще си сърба попарата която е дробил 18 години!
  • 114 Behemoth

    10 2 Отговор
    В момента ви играят сценка за омаскаряване на Радев....явно началника на НСО е зависим по някакъв начин от Доган и разиграват цирка видите ли Радев иска защита на Доган и се появява еднокнижника и палячото шопинг маниак от била и обясняват ,че са против....това е директно от учебника на КГБ хахаха...
  • 115 Йосарян

    7 2 Отговор
    Мутро! Въпросът е Кой ще те гепи първи. А не кога!
  • 116 Българин

    4 1 Отговор

    До коментар #102 от "Дельо Хайдутин":

    Недельо моме гиздава лъжлива само това ти се иска.Признай си не се срамувай сега е модерно
  • 117 Private Spaсe

    10 1 Отговор
    Само му остана да каже, че шкафчето е еваците е на президента Румен Радев!
  • 118 Румбата с дрона

    9 1 Отговор
    Всички знаем кой коли и беси в тая държава, вече са ни познати похватите на Дон БудаБоко мутраганьовеца...
  • 119 БГ МАФИЯ В МС

    11 1 Отговор

    До коментар #109 от "рибаря":

    Публикувано във факти.бг: БОЙКО ЗНАЕМ ЧЕ СИ КУКЛА НА КОНЦИ. АМА ПЕЕВСКИ ЛИ Е КУКЛОВОДА НА МАФИЯТА? А ГЕШТАПО КОНСЕЛИЕРИ.
  • 120 незнайко

    10 2 Отговор
    ЩЕ СТАНЕ И ОЩЕ КАК !!! Щом мюсюлманин управлява нашата държава !!! Българските турци са по зле от нас, водят ги за носа и ако им кажат да бягат в Турция още сега са хукнали. Не помните ли какво беше навремето ? Жалко, че това продължава под ръководството на ВЪНШНИ СИЛИ !!! Не може цял град да говори на ТУРСКИ ЕЗИК В БЪЛГАРИЯ !!!

    Коментиран от #141

  • 121 Антиквар

    11 1 Отговор
    Тоя е доказан в съда лъжец.А снимките го доказаха,че е и бандит.Оставка!
  • 122 Тошко ташакчо

    0 2 Отговор

    До коментар #107 от "Тошко":

    Трудно е с такива като теб, бг да просперира.
  • 123 препоръка

    9 1 Отговор
    Доган и Пеевски са МУЛТИ МИЛИОНЕРИ и могат да си позволят частна охрана, а не да са на държавната опоскана хазна. Ако иска и Борисов може да им плаща от еврата в чекмеджето му.
  • 124 КОЙ

    15 2 Отговор
    Кой контролира НСО? Кой е гласувал тяхните искания да са задължителни за изпълнение? Кой е предложил изготвилия писмото да бъде назначен в НСО? Кой бе? Айде сега рев видиш ли имало сценарии. Има да и си е Ваш този сценарии. Хем ще го опазите, хем ще излезе, че някой друг го бил наредил и видиш ли не сте могли да откажете. Ама народа не е само тулупи бе Бос!!! Какво пречи да се свика спешна среща от хората от които зависи да се снеме охраната и да падне от другия ден а? Ама внасяме законопроекти, ама някой лош ни нарежда да го пазим и не можем да го спрем, ама ама ама. Айде с 200 ....
  • 125 Bai nudals

    13 1 Отговор
    Божков го каза,ще се опитат да ви разубедят,прав е. Не ги слушайте тия изобщо,пак лъгаха в несвяст.
  • 126 мартин

    16 1 Отговор
    част от тумора на България-боко тиквата, каскет гештапов , продавача на паспорти , слуги на доган
  • 127 До Баце

    12 1 Отговор
    Нагъл си Баце!!!! Ама много! Явно усещаш края и си като удавник за сламка, защото няма да има милост!
  • 128 ърли

    8 0 Отговор
    бибит
    росенец сега частна собственост ли е или държавна..ако е частна доган да си наема местна охрана на място там..да не излезе че една рота охранители вървят след доганя..на държавна заплата..4 човека лимит и толкоз ако ще ги поръчват данс да им правят операция да ги ловят поръчителите..НСО са постоянно в издънка 99 процента са връзкари..крайно време е за драстична чистка там
  • 129 Майкъл Георгиев

    11 1 Отговор
    Боко, няма лошо, цялата държава ще пази шефа ти Доги. Ще е доволен, ще ти пълни чекмеджетата. А стадото къде е, в дълбока анестезия?
  • 130 ърли

    5 2 Отговор
    мвр да поемат охраната на всичко под ниво мин председател президент..бюджета на минимум и тотален контрол
  • 131 Bai nudals

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "kkkkkkkk":

    Той истина,незнае какво е Боко.
  • 132 ИДИОТ

    13 1 Отговор
    АБЕ ПУСНЕТЕ ЗАПИСА ДА ЧУЕМ ПАК КОЛКО Е ГОЛЯМ ПОЛИТИК И ДЪРЖАВНИК ТИКВАТА
  • 133 Българин

    10 1 Отговор
    На фонтана пред президентството !
    Дондуков 2
    Да спасим демокрацията в България!
    Довечера ,всеки който мисли демократично е добре дошъл !
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Джон Уик

    12 1 Отговор
    Румен Радев е виновен че си тъп селянин!
  • 136 бацка само 30 години колко му е

    14 1 Отговор
    Щом Бацката почна да стреля дезинформация като ракетна установка ''Град'' работата върви на приключване . Чакаме оставката .
  • 137 чичо

    1 8 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Все едно казваш-БСП предатели.
  • 138 ШАРАНА

    12 0 Отговор
    Излиза, че човекът по-бял от ризата бре!
    Питат го Доган ли управлява държавата... той си пърпори... така и не разбрах.
    Ясно, лесно му е.
  • 139 vasik atanasova

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Еблю":

    евала
    с делтаплан или парашут и тогава да ги видим
  • 140 Ван дер Любе

    13 1 Отговор
    Бойко министър-председател ли е или кореспондент на Ройтерс? Ако е само наблюдател, то може да ги говори тези неща, ако е премиер, то няма кой да му се опъне и задължи собствениците на двореца там, да си приберат копоите вътре в двора и да освободят достъпа до държавната собственост. Те може утре да поискат да изготян бургазлии от града, т.к. Доган ще се вози на мерцедес. Борисов се държи като ощипана госпйица. Все некой друг му виновен.
  • 141 Не те разбрах

    9 0 Отговор

    До коментар #120 от "незнайко":

    Дръндарски ром не е турчин.
  • 142 Костов не знам колко е лош

    8 0 Отговор
    Но той разбра колко е гаден дръндарския ром. Турчин съм и познавам двамата.
  • 143 Левски

    7 0 Отговор
    Да се закрие това гнездо на плъхове наречено НСО и да се търси наказателна отговорност за действията на тези страхливци с бананки и джапанки, застрашаващи със сила и оръжие българските граждани!
  • 144 Не оставка

    7 1 Отговор
    А затвор за подлогата на Доган и Пеевски- Б . М . Борисов.
  • 145 Я па тия нсо

    6 0 Отговор
    Тия да нямат собствена държава? Големи наглеци които плачат за дървото! Уволнение и съд. Да търкат наровете за държавна измяна
  • 146 Бацо Гацов

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Еблю":

    Когато имате снимки с чекмедже пърно с евра...когато намерят в касата на секретаря ви 5 кашона документи с класифицирана информация... пускати Доган като жокер... за освежаване на пространството...
  • 147 Братя Българи

    4 0 Отговор
    Моля ви не ме бъркайте с дръндарския ром.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Комунсченца педерасченца търсите кокала

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Като слепи псета се надявате да захапите кокало
  • 150 Калашников

    7 0 Отговор
    Настъпихте мотиката страхливи плъхове.
  • 151 Буда

    8 1 Отговор
    Мутрата от СИК е най-големият айдук стигнал до подобен държавен пост в историята на света ! Гинес да го номинират веднага !
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 baihui

    7 0 Отговор
    ГЕРБ Е ПРОКЛЯТИЕТО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!
  • 155 риа новости

    4 0 Отговор
    Я виж ти Бойко разбирал и от порнография. Порнография е че ти 3 пъти хвърли оставка а народа продължи да те избира.И 200% съм сигурен че ако има предсрочни избори тия хора дето вчера протестираха пак ще те качат на власт.На това се казва вече хард порно.А сега кажете има ли такъв народ?
  • 156 Само за сведение

    2 0 Отговор
    По сега действащия закон охраняваните лица се определят от ДАНС, МВР и НС. И трите институции са подчинени на Главанака. Т.е. - де факто той е осигурил охраната на Сопола и Прасчо.
    Та - какво общо има президента?
  • 157 Ноне

    5 0 Отговор
    Бойко ти си подизпълнител и слуга на мутрите вече е ясно.Махай се от властта и си вземи към затвора целия антураж от грозници
  • 158 Фаро

    5 0 Отговор
    Всички са подчинени на Бойко.Цялата хунта,съдебната система,МВР,НСО,НАП...Той назначава и той уволнява или неговите хора с телефоните и СМСите
  • 159 Фаро

    4 0 Отговор
    Забравих и ЦИК най-големите измамници
  • 160 Чочо

    4 0 Отговор
    И сигурно НСО е поискало докато ти спеше до пачките Евро и не си чул
  • 161 Президент Инпийчмънт за Радев

    2 3 Отговор

    До коментар #40 от "Независим":

    Независим пак изместихме темата
    Румен Радев:
    -злоупутреби с влияние
    -купуване на апартаменти на занижени цени
    - конфликт на интереси
    - насаждане на омраза, разединяване на нацията
    - смс с доказано влияние и натиск върху BCC
    - питане до КС за снемане на имунитет, поради съмнения и доклад от чужди служби за участие в шпионаж
    -прикриване и замазване на катастрова направена от баща му
    - прикриване че съпругата му е охранявана, за да обикаля модни къщи и фриьорски салони
    - натиск върху прокуратурата
    -натиск върху БНТ за отразяване на новини.. и още и още злоупотреби.. И всички тези негови бранители замисляли ли сте се какво направи през всичките тези 3 години на Дондуков 2. НИЩО, освен интриги, налагане на вето и рецитиране на написани изказвания.. Обграден от негови хора, които излагат и предават родината.. Бойко Борисов е от 20 години в политиката. Минал е през всички етапи на властта, като се почне от охрана на Живко, до главен секретар при царя, кмет на София и най успешния министър предцедател на страната, 3 мандата избран демократично от народа. И въпреки напъните ви през всичките тези години да го обливате с помия не се случи. Какво доказахте с Барселона? Години наред претопляте манджата? Къде са доказателствата? Сценария с парите и пистолета също е направен от някой малоумник... Кой нормаленчовек ще си сложи пачките в чекмедже и пистолета до главата, ако там има непрекъснато хора.. Само един малоумник може да си помисли това и да не ви
  • 162 НАГЛОСТ

    4 0 Отговор
    Не усещате ли че НАГЛИТЕ БЕЗ БОЙ НЯМА ДА СИ ОТИДАТ,това са си оригинални МУТРИ те друг начин не знаят освен с сила и бой да подчиняват всичко и всеки !
  • 163 Съдия

    2 1 Отговор
    Пак изместихме темата! Нека да ви я припомня: 1. Записа Мишо Бирата 2. Обвинения от Божков за получени милиони подкуп от премиера и Горанов. 3. Записи на телефонен разговор за размаване на фирми, разследващ журналист, президент, манипулиране на медии 4. Снимки с оръжие, пари и злато в спалнята 5. Къщата в Барселона 6. Изтичане на милиарди левове от обществени поръчки в кухи фирми 8. Определяне на собственост на централни медии 9. Спряно разследване за неправомерно акция- убийство на запоздрян

    Коментиран от #167

  • 164 2323

    1 0 Отговор
    фафа трала Тра , Тръм тара тарара...Довиждане!
  • 165 Каква смрад

    1 0 Отговор
    ........
  • 166 11111ewтвд

    1 1 Отговор
    Не мога да повярвам ! ДА ВИЖДАШ ЧЕ БОЛШИНСТВОТО ОТ НАРОДА ТЕ МРАЗИ И НЕ ТЕ ИСКА И ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СЕ НАТИСКАШ !!! КАКВА Е ТАЗИ НАГЛОСТ И ДЕБЕЛООЧИЕ НЕ РАЗБИРАМ !!!

    Коментиран от #170

  • 167 лъжец

    1 0 Отговор

    До коментар #163 от "Съдия":

    интересно Божков ТВ, чия собственост е? Хайде поразрови се и ще видиш кой изпълнителен директор ходи на ски с Божков, на кой дават трибуна..? Бобоков Вожков, Цветан Василев , Иво прокопиев... така че стига лъжи
  • 168 смешник

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ":

    РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ Зашо не изкоментира вдихната хитлериска ръчичка на Радев и Узунов, неговия съветник с хитлериски поздрав декизирал се като Хитлер
  • 169 ares

    1 1 Отговор
    ОСТАВКА НА РАДЕВ.
  • 170 Ум и образование ти трябват

    1 1 Отговор

    До коментар #166 от "11111ewтвд":

    11111ewтв В този сайт пишат много малко от умните хора. Повечето са платени тролове. Болшинството образовани хора се разграничаваме от президента. Той е тумора за махане. Така, че не се вживявай като гадател или изразяваш мнението на народа. С всяко свое изказване Радев се отдаличава от конституцията и настройва разумните хора срещу него, обратно Борисов става все по-симпатичен. Рейтинга му се вдига, за разлика от този на льотчика
  • 171 roza gerbeva

    1 0 Отговор
    Не Бойко, не ни къпи по-вече. Шефа на НСО го предлагаш ти на президента а пък той е длъжен да подпише указа за назначаването му. Така, че подозирам, че лично Д. Пеевски го е инструктирал за тази изцепка разбира се с твоята благословия. Хайде кажи, кой предлага на президента шефа на НСО както си е по закон, иначе номера ти много плосък и пак е заблуда - лъжа.
  • 172 Хари

    0 0 Отговор
    Понеже простакът другарят прокурор с каскета, който се изживява като
    Владимир Илич Ленин в интервю пред телевизиите заяви за нахлуването
    в Президентството, че към единият от арестуваните съветници на Президента
    е предявено обвинение за "престъпен заговор", представям извадка от НК с
    членовете съдържащи глатолна форма производна от съществителното
    сговор, понеже понятието "престъпен заговор" в НК не съществува.

    Раздел VIII.
    Разврат
    Чл. 155б. (1) Който склонява лице, ненавършило 14-годишна възраст, да
    участва или да наблюдава действителни, виртуални или симулирани полови
    сношения между лица от еднакъв или различен пол или похотливо показване на
    човешки полови органи, содомия, мастурбация, сексуален садизъм или мазохизъм,
    се наказва с лишаване от свобода до пет години.
    (2)Когато деянието по ал. 1 е извършено:
    1. чрез употреба на сила или заплашване;
    2. чрез използване на положение на зависимост или надзор;
    3. от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително;
    4. повторно, наказанието е лишаване от свобода от две до десет години.
  • 173 Хари

    0 0 Отговор
    ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ СОБСТВЕНОСТТА
    Раздел I.
    Кражба
    Чл. 195. (1) (Изм. - ДВ, бр. 10 от 1993 г.) За кражба наказанието е лишаване
    от свобода от една до десет години:
    5. ако е извършена от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително за
    нейното осъществяване, когато не представлява маловажен случай;

    Раздел II.
    Грабеж
    Чл. 199. (1)За грабеж на вещи:
    2. извършен от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително да вършат
    кражби или грабежи;

    Раздел III.
    Присвоявания
    Чл. 202. (1) За длъжностно присвояване наказанието е лишаване от свобода от
    една до десет години:
    2. ако е извършено от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително.

    Раздел IV.
    Измама
    Чл. 210. (1) За измама наказанието е лишаване от свобода от една до осем
    години:
    2. ако е извършена от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително за нейното извършване;
  • 174 Хари

    0 0 Отговор
    Глава шеста.
    ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ СТОПАНСТВОТО
    Раздел II.
    Престъпления в отделни стопански отрасли
    Чл. 234. (1) Който продава или държи акцизни стоки без
    бандерол, когато такъв се изисква по закон, в немаловажни случаи, се наказва с
    лишаване от свобода от една до шест години и глоба до 10-кратния размер на
    пазарната цена на продаваните стоки, както и с лишаване от права по чл. 37,
    ал. 1, т. 7.
    (2) Наказанието е лишаване от свобода от две до осем години и лишаване
    от права по чл. 37, ал. 1, т. 7, когато деянието:
    2. е извършено от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително;

    Чл. 235. (1) Който без редовно писмено позволително или с редовно
    позволително, но извън указаните в него места, срокове, количество и дървета
    сече, събира, добива, взема или извозва от горския фонд каквито и да било
    дървета или част от тях, включително отсечени или паднали, се наказва с
    лишаване от свобода до шест години и с глоба от хиляда до двадесет хиляди
    лева.
    (3) За престъпление по ал. 1 и 2 наказанието е лишаване от свобода от една до
    осем години и глоба от пет хиляди до петнадесет хиляди лева, ако:
    1. е извършено от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително за неговото
    осъществяване;

    Раздел III.
    Престъпления против митническия режим
    Чл. 242. (1) Който пренесе през границата на страната стоки
    без знанието и разрешението на митниците, когато това е извършено:
    е) от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително;
  • 175 Хари

    0 0 Отговор
    Глава девета "а".
    КОМПЮТЪРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
    Чл. 319а. (Нов - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) (1) (Изм. - ДВ, бр. 38 от 2007 г.)
    Който копира, използва или осъществи достъп до компютърни данни в компютърна
    система без разрешение, когато се изисква такова, се наказва с глоба до три
    хиляди лева.
    (2) Ако деянието по ал. 1 е извършено от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се
    предварително за извършване на такова деяние, наказанието е лишаване от
    свобода до една година или глоба до три хиляди лева.

    Глава десета.
    ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ РЕДА И ОБЩЕСТВЕНОТО СПОКОЙСТВИЕ
    Чл. 321. (1) Който образува или ръководи организирана престъпна група,
    се наказва с лишаване от свобода от три до десет години.
    (6) Който се СГОВОРИ с едно или повече лица да върши в страната или чужбина
    престъпления, за които е предвидено наказание лишаване от свобода повече
    от три години и чрез които се цели да се набави имотна облага или да се упражни
    противозаконно влияние върху дейността на орган на властта или местното
    самоуправление, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
  • 176 Хари

    0 0 Отговор
    Глава единадесета.
    ОБЩООПАСНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ
    Раздел II.
    Престъпления по транспорта и съобщенията
    Чл. 348а. (1) Който чрез измама или по друг
    незаконен начин използва далекосъобщителна мрежа, съоръжение или услуга, за да
    генерира или пренасочи в свой или чужд интерес насочен пренос на сигнали,
    писмен текст, изображения, звук, данни или съобщения от всякакъв вид чрез
    проводник, радиовълни, оптична или друга преносна среда, се наказва с лишаване
    от свобода до шест години и глоба до десет хиляди лева.
    (2) Когато деянието по ал. 1 е извършено:
    1. от две или повече лица, СГОВОРИЛИ се предварително за неговото
    осъществяване, когато не представлява маловажен случай;
    ...наказанието е лишаване от свобода до осем години и глоба от хиляда до пет
    хиляди лева.

    Всичко това показва професионалната некомпетентност на този прокурор. Явно е, че той е назначен
    с по-далечни невидими цели, нямащи нищо общо със защитата на правото. Показателно за това е
    преследването на министър Нено Димов за "безстопанственост" въпреки, че потребената вода е
    плащана редовно от потребителя. "Щетата" е за 11млн.лв. Но за щета от 700 млн.лв. нанесена на
    бюджета с любезното бездействие на финансовият министър от олигархът Васил Божков,
    прокурорът позорно мълчи.
    Въобще, от общественно известните случаи, се очертава следният алгоритъм за дейността на
    прокурорът с каскета този Фукие-Тенвил на съвременната българска демокрация:
    – някой му набелязва обекта;
    – дигърът
  • 177 Хари

    0 0 Отговор
    Всичко това показва професионалната некомпетентност на този прокурор. Явно е, че той е назначен
    с по-далечни невидими цели, нямащи нищо общо със защитата на правото. Показателно за това е
    преследването на министър Нено Димов за "безстопанственост" въпреки, че потребената вода е
    плащана редовно от потребителя. "Щетата" е за 11млн.лв. Но за щета от 700 млн.лв. нанесена на
    бюджета с любезното бездействие на финансовият министър от олигархът Васил Божков,
    прокурорът позорно мълчи.
    Въобще, от общественно известните случаи, се очертава следният алгоритъм за дейността на
    прокурорът с каскета този Фукие-Тенвил на съвременната българска демокрация:
    – някой му набелязва обекта;
    – дигърът мобилизира ресурсите на прокуратурата с всевъзможни обвинения;
    – когато се оформи приемлива версия за престъпление – се предава на съда, но дотогава,
    ако това стане, набедените се подлагат на терор и едновременно с това се модулира
    общественното съзнание в благоприятната посока.
    На кого служи това. Отговорът оставям на читателите.
  • 178 Наблюдател

    1 0 Отговор
    Бойко защо когато плевню беше президент приех те закона за нсо... Защото плевню беше от герб и си го командва те както искате... Ако аз бях на Радев щях да сменя цялото нсо и да сложа образовани и минали обучение за това... А не разни сик, ипон и некви с дебели вратове но без мозъчни същества... А доган кой е че да го охраняват...... Един крадец... Вземате му всичко и маршв затвора пак...
  • 179 ген Линч

    0 0 Отговор
    И луксозната джипка-гомнарка (дето вози само БКП+ДС-номенклатурни партийни екскременти!) ли е над 12 годишна?! УБО-НСО да се закрие, да се извърши финасива ревизия и ликвидация с разпродажба на активите му, които средства да се дадат за болниците и медицинския персонал! Всеки държавен / общински чиновник да се движи с обществения и грдаския транспорт без охрана - ако гое страх от народното недоволство - да подава оставка! Всички отръжни градове са с БЖП-гари (с изключение на Смолян) - зашо депутатите пътуват ежедвнено до провинциланите си имоти с лимузини на НСО, а не с БДЖ?! Защо Фандък-ханъм от БКП-ГЕРБ-харема на БОКо крие колко са обшинските ЛИМУЗИНИ за ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ в Столична община и районите, вместо ВСИЧКИ общински чиновници (избираеми и назначаеми) да се движат САМО с общинския градски транспорт?! Да се съкратят с 80% партийно-назначените държавни / общински чиновници и министерствата се сведат до 9 броя, изброени в Конституцията, без възможност на всеки БКП-мутро-милиционерски толуп да си прави министеррства и агенции по БКП-номенклатурна и мутро-мафиотска целесъобразност!!!
  • 180 фурми 2020

    0 0 Отговор
    Пойко Парисоф за колити на НСО...че най-младият автомобил на НСО на 12 години, може да си представите какво изпитание е това за шофьорите.Ами като сменяте колите на парламента всяка година,откъде да има пари за други..Оставка...на клоуни..
  • 181 Короната е за ГЕРБ

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Селянин":

    Фрака нещо, му е много празен напоследък, ,публиката се нагледа на илюзии и шашми, няма нормален да му вярва освен гладните дето ги подкупи в автобусите да му играят, жив декор на корупцията!
    Така цирка, поне има временен завършек.
    Мили Боже!,

    Слез на земята и си прибери, избягалите от Ада, Премиери и Прокурори.
  • 182 фурми 2020

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    никой от политици не говори за етническото напрежение,това нещо излиза само от устата та Пойко Парисоф, той и само той разиграва тази карта в угоду на ДуПеСе..ама неспирно все се притеснява...само той,дори Доган по скромен то нашия премиер.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове