Last news in Fakti

18 Юли, 2020 15:24 4 472 148

Караянчева: Служебен кабинет не е решение

  • цвета караянчева-
  • служебен кабинет

Чувам призивите на протестиращите. Това са спонтанни протести, на хора, които искат нещо различно. Ние като политици трябва да го чуем, отбеляза тя

Караянчева: Служебен кабинет не е решение - 1
Снимка: БГНЕС

За мен изходът от ситуацията не е служебен кабинет. Това каза председателят на парламента Цвета Караянчева пред журналисти.Тя участва в откриването на паметника на летеца Атанас Кръстев в село Виноградец в Пазарджишко, предаде "Фокус".

"На този етап е важно да има стабилно управление, защото това, което ни предстои следващите месеци, никак не е лесно. Парламентът трябва да работи, защото имам ред закони за приемане. Трябва да се приеме държавният бюджет. Ако има служебен кабинет, няма как да се приемат промени в законите, които касаят борбата с COVID - 19. Това, което ни очаква като икономическа криза, което не е виждано от 100 години насам, ще бъде много сложно без работещ парламент, без приет бюджет и без стабилно управление", изтъкна Караянчева.

Според нея може би ще има промени в кабинета, които ще разберем следващата седмица.

"За мен изходът не е служебен кабинет. Чувам призивите на протестиращите. Това са спонтанни протести, на хора, които искат нещо различно. Ние като политици трябва да го чуем," отбеляза Караянчева.

Тя постави въпроса какво ще дойде, като се свали правителството.

"Може би на този етап трябва повече да се разговаря, повече да се търсят възможности, но за мен служебно правителство не е изход от ситуацията", повтори председателят на парламента.

"Нека да знаем, че България я има заради такива герои като капитан Атанас Кръстев", заяви Цвета Караянчева по време на откриването на паметника на летеца Атанас Кръстев в село Виноградец.

Председателят на парламента благодари за поканата да присъства на откриването на паметника.

"За мен е чест и удоволствие да преклоня глава заедно с вас пред подвига на този млад герой. Героят на Виноградец. Млад човек, който не се е замислил дали да положи живота си пред олтара на Родината. Държавата му е дала званието капитан, орден, ние трябва да му дадем нашата почит, уважение, преклонение и да му благодарим за това, че в общата битка, в редовете на българската армия има такива смели, самоотвержени и истински българи, които не мислят нито за миг дали да скочат в огъня в защита на държавата. Благодаря на Инициативния комитет, на кметството за това, което са направени. Благодаря на скулптора. Този красив млад мъж можеше да си живее спокойно, но той реши, че неговият живот в полза на държавата би бил по-успешен", каза още Караянчева.

"Освен че се прекланяме, ние тук сме горди с постигнатото от войните на Българската армия. Българската армия няма пленено знаме, там служат смели български мъже и жени, които и днес защитават честта на Родината. На тях не им е лесно, както не е било лесно на нашите герои във войните. Ние днес трябва да бъдем заедно, трябва да бъдем мъдри и да разказваме на децата си за тези герои, защото без да знаем миналото си, не можем да градим бъдещето. Винаги трябва да си задаваме въпроса дали аз в тежък за Родината момент бих пожертвал живота си за нея. Нека възпитаваме децата си да бъдат патриоти, нека ние бъдем патриоти, но не само на думи. Нека да знаем, че България я има заради такива герои като капитан Кръстев. Нека се преклоним пред паметта му и нека всеки път, когато седнете на пейките в този красив парк, да връщате лентата назад и да си спомняте за героите. Сега ни трябват много сили, много разум и много поглед в бъдещето, за да можем да запазим България, за да можем да я направим такава, каквато мечтаем, за да може в нея да останат да живеят тези прекрасни деца, които днес са с нас", допълни председателят на Народното събрание.

 


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    240 10 Отговор
    Простата кърджалийска *утка да мълчи...

    Коментиран от #102

  • 2 габровец от варна

    188 5 Отговор
    Ааа ето я... Как и викаха на тая бе,че питат тука...хихииии

    Коментиран от #112

  • 3 ЕМБАТА

    191 6 Отговор
    Тъпа кърджалийска п***а!!!!
  • 4 SIG,TIM,VIS

    204 5 Отговор
    Kъсно чухте народа!ОСТАВКА!
  • 5 Тъпа кърджалийска Патка

    180 5 Отговор
    тая защо просто не каза "Аз съм тъпа кърджалийска П*тка" а да не ми се обяснява 2 часа като мисирка!!! Мама и дееба!

    Коментиран от #34

  • 6 Гост

    159 3 Отговор
    Аз акъл от проста кърджалийска п...ка не искам! Искам да се махнете час по-скоро, а някои от вас да ги видя в затвора! Ей това е решение!

    Коментиран от #87

  • 7 Еееее!

    154 4 Отговор
    Хайде, хайде! Стабилно управление трябвало , закони за приемане имало.... Без вас, едва ли не - света ще свърши. Ми няма как да стане вече, на приказките ви никой не вярва. Хич не се хабете.
  • 8 888

    152 4 Отговор
    Без ДУМИ.....ТАЯ НЯМА ГРАМ ДОСТОЙНСТВО и ДАЖЕ ГОВОРИ........КАК ГЛЕДА БЛИЗКИТЕ СИ В ОЧИТЕ.....УЖАС.ЧОВЕК КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ ЗА ПАРИ.......И ТАКИВА ХОРА СА НАЧЕЛО НА СТРАНАТА....

    Коментиран от #45, #46

  • 9 Коя беше

    118 0 Отговор
    Столицата на Виетнам???

    Коментиран от #19, #93, #101

  • 10 Цветка

    108 1 Отговор
    ни мъ питайти щото аз съм идна тъпа кържалийска хутка ...
  • 11 Подхуев

    128 3 Отговор
    Що за жена си...и какво првиш..там, където те наричат и имат за..Тъпа Кърджалииска..утка?!То бива, бива слугинаж, ама такава подлога...и очаква някой да и зачита мнението?!Коя труженичка я уважават в обществото?

    Коментиран от #60

  • 12 Няма достойнство

    112 2 Отговор
    Тази жена!
  • 13 Гост

    104 2 Отговор
    Тая ако чете, лошо ще и стане😂
  • 14 Румен

    102 4 Отговор
    Бойко каза че е и миризлива

    Коментиран от #44

  • 15 Луд Камионджия

    98 2 Отговор
    Какво каза Виетнам скоро правителство от Пекин? Баце е прав за тая кифла
  • 16 3.14К

    104 3 Отговор
    Недопустимо "магистрално" поведение ,за председател на НС.

    Коментиран от #123

  • 17 йода

    87 1 Отговор
    рекламното лице на Вагизан се изказа ...
  • 18 Николай

    65 1 Отговор
    ТКП...............!
  • 19 Проста кърджалийска пИтка

    73 2 Отговор

    До коментар #9 от "Коя беше":

    Пекин.
  • 20 Ххх

    95 1 Отговор
    Тъпа кърджалийска п.....ка, както беше казал за нея благодетелят и. За нея нищо, което по някакъв начин би променило сегашното статукво, и съответно застрашило материалното и и служебно положение не може да бъде решение. Аз пък дали съм очаквал да чуя нещо по различно от такава като нея ? Заминат ли си Баце и ГЕРБ, заминава си и тя, и съответно остава господин никой в женски род. И е съвсем естествено и логично такива като нея да се борят с нокти и зъби срещу всякаква промяна !
  • 21 смях

    97 1 Отговор
    Щом видя госпожа Караянчева и веднага се сещам за израза "п----а кърджалийска п---а". Много и приляга :) А от думите и се вижда паническият страх, който изпитват гербаджиите от служебен кабинет назначен от Радев. Явно имат много грехове и като започне да се "разплита чорапа" много от тях ще напипат пътя към ЦСЗ.
  • 22 кърджалийска тутурутка

    82 1 Отговор
    от Виетнамски Пекин, началник цех поцинковани кофи. Сега разбрахте ли защо Бою все такива ги слага на ключови постове.
  • 23 Лост

    89 1 Отговор
    За едно е прав Борисов. Няма да стане умна кърджалийска утка.
  • 24 хах

    61 1 Отговор
    =ТКП=
  • 25 Изходът е

    77 1 Отговор
    Президентска република, мажоритарен вот и директен избор дори на шефовете на полицията по общини и области.

    Коментиран от #73

  • 26 Баба Потка

    59 1 Отговор
    Как и казваха на тая , че не се сещам ?

    Коментиран от #52

  • 27 ЗАЙ

    81 1 Отговор
    На записа ББ унижи тази госпожа.Г-жо народа иска промяна, не иска повече вашето корумпирано и крадливо управление. Вие от ГЕРБ много забогатехте, но народа много обедня. Демагогия и целувки повече не са нужни. Идете си с мир.
  • 28 JEFF

    73 1 Отговор
    Защо хора, на които се искат оставки, трябва да дават съвети кое и как е най-добре ? Страшното не е за всички нас , а за тях. Страх, че скоро ще се търси равносметка. Жалка работа, неграмотна и надменна. ОСТАВКА !
  • 29 Пако

    26 19 Отговор
    Хора,не си мислете че,сенчестото правителство
    което управлява света,ще позволи точно в този
    момент страната ни да се отърве от простата
    и продажна мутра.
    ТК утка в го казва в прав текст”борбата”с
    COVID-19.и да се прокара замисленото от тях,
    им е необходим ТОЙ......:

    Коментиран от #64

  • 30 Иван

    61 3 Отговор
    На тая оттук нататък вече ще ѝ казват “тъпа кърджалийска ......”😂😂😂😂😂😂😂
  • 31 утко

    52 2 Отговор
    глю глю глю глю глю
  • 32 Фен

    63 3 Отговор
    ПКП (проста кърдж. п@тка ) се произнесе. Без шайката на Боко всички ще измрем. Не се бунтувайте, това им е целта. Най- малкото, че затворите не могат да поберат всички тях. Да им построим нови и тогава.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Някои ги обичат

    51 3 Отговор

    До коментар #5 от "Тъпа кърджалийска Патка":

    такива, по-тъпички. И без гащички.
  • 35 Ахаххах

    66 2 Отговор
    Кърджалийска (ти си знаеш какво), не давай акъли, понеже сам Вождът каза, че си про.ста! Как си мислиш, че твойте думи имат някаква стойност! Един плу.жек не бива да се показва даже от срам! Видяхме, че за да си на този пост си готова да бъдеш нищо.жество!
  • 36 Борисов

    65 2 Отговор
    Проста кърджалийска пекинска утка.
  • 37 а ти го слушкаш

    57 2 Отговор
    Знаем , Бацето каза да се праиш на тъпа кърджалийска тутка.
  • 38 Ха-ха-ха

    58 2 Отговор
    Не е! Няма да можете да "усвоите" парите от ЕС. Нидерландският премиер ви го каза в очите!
  • 39 пишман индженер цецо

    54 3 Отговор
    За нищо не ставаш Цвето,и ти си една примадона.Скоро ще бришеш чертожните дъски по кърджалийско.
  • 40 ТЪПА КЪРДЖАЛИЙСКА

    48 3 Отговор
    ..УТКА. ...ХА. ХА. .ТИ НЯМАШ ДУМАТА. .
  • 41 Георги

    58 4 Отговор
    ПРОСТАТА ПУ.... А! ДАЖЕ НЕ СЪМ ЧЕЛ И СТАТИЯТА. ТАЗИ Е УНИКАЛНА! ДА НЯМАШ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО!
  • 42 someone

    48 3 Отговор
    да разбрахме по-хубаво от мафиотското управление няма, няма и по-некадърни от вас това също е ясно.
  • 43 Точно така

    50 3 Отговор
    Проста кърджалийска гугутка = политик.
  • 44 а не

    43 4 Отговор

    До коментар #14 от "Румен":

    ,на върха е Миризливката ,а другите по-малко?Нали са `блю,блю бейби``ала мисирки!...
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Шопо

    53 1 Отговор
    Кутке,Кутке... Връщаш се е цеха за пластмасови кофи и бидони !Да не си забравиш гащите !!!
  • 48 Протестиращ

    42 3 Отговор
    Ние искаме смърта ви не оставката ви и затвор а просто да ви нема на тоа свят

    Коментиран от #115

  • 49 Стига ни

    49 4 Отговор
    плаши,МА!!!Не може да стане по-зле,защото СМЕ на дъното.МУТРИ,ВЪН!!!
  • 50 оня с коня

    6 57 Отговор
    Ако Правителството на Борисов УДОВЛЕТВОРИ исканията на Протестиращите и подаде Оставка,те ще си кажат "Аха,значи можело" и още в следващия момент ще поискат всички до 1 ШЕСТИЦИ ОТ ТОТОТО.И защото Наглостта и Нахалството им са Уникални,затова и НИТО ОСТАВКА,НИТО ШЕСТИЦИ.

    Коментиран от #61

  • 51 Бате Мите

    39 2 Отговор
    Каза, тъп.та кърджалийска фурна!!!
  • 52 Бабе

    22 1 Отговор

    До коментар #26 от "Баба Потка":

    питай комшийката на село...
  • 53 Айтозлия майко Сливналия

    43 2 Отговор
    Тъпи и упорити плевели...
  • 54 Проста

    41 2 Отговор
    Кърджалийска Пу*тка!
  • 55 Джудже

    50 2 Отговор
    "Нека да знаем, че България я има заради такива герои като капитан Атанас Кръстев". А от 30 години България изчезва заради такива "герои" като вас.
  • 56 Мили Боже

    53 3 Отговор
    Какви елементарни женици само раздават "мозък" на българските граждани ?! Позор !
  • 57 гост

    39 3 Отговор
    Таа ръси ,,яко" акъл .
  • 58 Последния Софиянец

    42 4 Отговор
    Само шефа и безкнижника е по тъп.Продължава да се излага в Брюксел.Привиждат му се пак някакви грандове като Реал и Барселона.Може би Лудогорец.Човека не знае какво е грант,а тръгнал пари да иска.
  • 59 За мен е чест

    35 2 Отговор
    каза момота дет няма чест.
  • 60 Ами това е цената

    40 1 Отговор

    До коментар #11 от "Подхуев":

    -или софиянка, или кърджали и поцинкованите кофи. Че си е тъпа, е факт. Но това е обкръжението на Бойко Борисов - на постове НАД него трябва да са по-тъпи от него, ивначе как ще блести? Затова са и завистта, и омразата му към Президента - разликата е толкова очевидна, че и да не искаш, я виждаш. Виж - Цвета е друго нещо, и да я целуваме може...
  • 61 Не драги не

    39 4 Отговор

    До коментар #50 от "оня с коня":

    -пак правиш опити за манипулации. Погледни състава на протестиращите - изглеждат ли ти на неудачници, които протестират , защото са житейски несретници? "Не всичко е пари, приятелю...+ - помниш ли я тая песен?

    Коментиран от #75, #118

  • 62 Заптие

    33 2 Отговор
    Тъз кърджалийска пъпка нищо ни ръзбира от маршова музикъ.
  • 63 Мисля

    41 1 Отговор
    Ти не си политик Цвето,че да казваш "ние политиците", Бойко те изложи пред целия свят и всички знаем какво си ти.Трябваше да имаш честа да си тръгнеш веднага.Жалко за децата и семейството ти,пък и за теб.Как ще живееш така?
  • 64 НЕ СЕ ПЛАШИ

    26 2 Отговор

    До коментар #29 от "Пако":

    МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ СЕ СПРАВИМ ПО ДОБРЕ ОТ ...ПБТ/простата банкялийска тиква / И ОТ ПКП/простата кърджалииска .утка/ !!!
  • 65 Хайде стига

    28 3 Отговор
    Калайджийка на кофи замъдрувала за политика ? Несериозно е !
  • 66 Леле мале

    28 3 Отговор
    Тая била политик?! Никой не те пита какво мислиш! ОСТАВКА моме, ОСТАВКА! И мъжът на Ана Каренина да не си забравите!
  • 67 Някой си

    30 3 Отговор
    Тъпата кърджалийска .утка се опитва да мисли?!
    Удава и се точно колкото на пекинска патица във виетнам........
  • 68 NikNay

    14 25 Отговор
    И какво сега? Искате човекът с пачките да си подаде оставка и да назначим за премиер някои гольо от протестите без пачки, за да си напълни и той нощните шкафчета с пачки ли, народе прости?? Това вече го правите 30 години и ви гледаме сеира само ние бизнесът, и сме седнали като пред "цирк и театър в едно"!

    Коментиран от #71, #77, #113

  • 69 Българин

    28 4 Отговор
    Първо протестите не спонтанни, второ - решението е да си подадете оставката ама всички до един, трето - тебе никой не те бръсне за слива миризлива освен твоя приятел който те нарече такава каквато си.
  • 70 Дедо

    31 3 Отговор
    "Служебен кабинет не е решение"? Напротив, много добро решение е - но ви е страх, че ще ви изкара наяве кирливите ризи...впрочем вие други нямате, а?
    Между другото, децата ти наясно ли са как те нарича Тулуп ага?
  • 71 не си убедителен

    14 2 Отговор

    До коментар #68 от "NikNay":

    Относно твоята версия , опровержението е - тоя е ненаситен , ама много ненаситен на пари , нема кой да го бие.
  • 72 решението е да подадеш оставка

    26 2 Отговор
    Тъпа кърджалийска пут.а.
  • 73 Прав си на 100 %

    23 1 Отговор

    До коментар #25 от "Изходът е":

    Пряк избор и на областни управители, шефове на полиция, квартални полицай, прокурори и съдии!
  • 74 ДЖОТО

    14 1 Отговор
    АКО ЗНАЕШ,КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ДОВЕЧЕРА В КАРЛОВО?А ПОЗНАЙ?
  • 75 оня с коня

    5 9 Отговор

    До коментар #61 от "Не драги не":

    Значи...-ЗАВИСИ ОТ ГЛЕДНАТА ТОЧКА!Бедният ще каже "не всичко е пари",щото ги няма и иска да успокои душата си.Богатият пък ще каже "Всичко е пари на този Свят" и ще продължи да прави още повече пари за радост на Близките си.В случая обаче обещавам ДА НЕ ГАДАЯ ТИ от кои си:)

    Коментиран от #90

  • 76 Свиневъд

    11 2 Отговор
    Ти ли ще кажеш,ма,кърджалийска Подко
  • 77 Гост

    5 2 Отговор

    До коментар #68 от "NikNay":

    Абе ти преди протестите да почнат не плюеше ли против Баце? Ся що смени плочата?

    Коментиран от #105

  • 78 нааана

    17 1 Отговор
    Тука сме съгласни с Боци: Тъпоъгълна Кърджалийска ПиТКА...
  • 79 ДЖОТО

    12 3 Отговор
    АКО ЗНАЕШ,КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ ДОВЕЧЕРА В КАРЛОВО?А ПОЗНАЙ?
  • 80 голяма излъгация

    15 1 Отговор
    на кърджалийската ...ж п о (женски полов орган) :))))))

    Коментиран от #86

  • 81 Karosel

    6 15 Отговор
    Да помислим малко! 7-ем месеца има до редовните избори! Какво може да свърши за 7-ем месеца, след като един от тях ще е за самото му назначаване и един за приключване на работа му. Остават 5-ет месеца. Освен да си почешат коня и да блокират всички стратегически сделки, друго не могат.
  • 82 Ели Оригинал

    23 4 Отговор
    Колко ли милиончета е направила, за да търпи подобни унижения.
    Малко достойнство, малко чест, човек без достойнство е изтривалка.
    Това не се научихте част от БГ жените.
    Всичко в живота ви е паразитстване, купени дипломи, купени изпити, наготово апартамента, кола, работа - така се раждат моралните проститутки.

    Гнусни сте, отвращавате, и не ви завиждаме, тази е мантрата ви, отвращавате ни, знаем как направихте милионите си, няма да излезете от селския си манталитет.
  • 83 Karosel

    5 15 Отговор
    Нито един креативен коментар от ватниците! Само обиди и епитети! Поне като се друсате не влизайте по сайтовете да ви "миришем изпражненията"!
  • 84 проста кърджалийска гугутка

    12 2 Отговор
    Ние сме най-умните, начетени, образовани и можещи.
  • 85 Пекинска ПУ.ка

    11 2 Отговор
    Що ма пекински пловък!
  • 86 Karosel

    5 9 Отговор

    До коментар #80 от "голяма излъгация":

    ИзлЪгация, ти до трети клас ходил ли си? И С обидите си показвате, освен че сте npocти сте и вулгарни!
  • 87 Атанас Буров

    19 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    Акъл от поп, от тъпа кърджалийска п..Ка и кисело мляко от циганин не вземам!!
  • 88 Какво ниво

    12 1 Отговор
    Тази направи кариера- от Пекинска патица се издигна до проста кърджалийска п.тка.
  • 89 мунчо

    13 1 Отговор
    Знаехме те колко си проста, но май се излъгахме - повече от това си била.
  • 90 Наистина

    15 3 Отговор

    До коментар #75 от "оня с коня":

    не всичко е пари. Дори и от много богати съм го чувал. Има и морал. И още една истина - голи идваме на този свят, голи си отиваме. Никой нищо не е занесъл ТАМ със себе си. А аз съм от тези по средата - имало е време, в което ми трябваха пари, сега ми стигат. Но има много неща, които не бих заменил за пари. "Защото -" миг след ... ще бъда аз нищо". Извинявай за леката манипулация с оригиналния текст.
  • 91 гост

    17 2 Отговор
    За да повярваме на Гешев той първо трябва да арестува Борисов и Горанов и да им повдигне обвинения за участие в ОПГ пране на пари и злоупотреба с еврофондове в особено големи размери.После по списъка Пеевски и Доган и останалите незаконно забогатели олигарси от БСП,ГЕРБ и ДПС.След шкембе войводата и Пекинската кака се изказа в подкрепа на протестиращите,уж разбирайки техните проблеми готова на всичко само и само да запази властта на Бойко.То дет се вика и Бойко ще хване едно знаме и ще тръгне да прави промяна.
  • 92 Майстор Манол

    16 2 Отговор
    Разбира се че самото падане на правителсрвото не е решение, но е част от решението. А цялостното решение на задачата, ще се получи, когато се премахнат всички калинки, назначени на всички ръководни постове по градове, села и паланки, а самите те не разбират къде са поставени, тъй като нямат нито ценз, нито опит, нито акъл за ръководители.
  • 93 Пламен С

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Коя беше":

    Китай.
  • 94 ИВА ПРИЛЕПА

    13 3 Отговор
    ТЪПА КЪРЖАЛИЙСКА КУТКА И ПОЛИТИК .....АЙ СТИГА ВЕ ДА ХОДИ ДА ПРАВИ ЩАЙГИ ТАМ И Е СИЛАТА
  • 95 квазимодо

    5 3 Отговор
    Я, тази прилича на мен. Ооо по-красива е.
  • 96 7383

    12 2 Отговор
    Иска да каже: "Оставете ни да крадем на спокойствие. На нас не ни пука за вас."
  • 97 джаба

    10 7 Отговор
    НА ЖЕНА МИ НЯКОЙ АКО КАЖЕ -"ТЪПА КЪРЖАЛИЙСКА КУТКА" -ЩЕ МУ ИЗБОДЕ ОЧИТЕ ,А АЗ С ЗЪБИ ЩЕ МУ ПРЕГРИЗЯ ГРЪКЛЯНА ,НО ОНЯ С БУТАФОРНИТЕ МУСТАКИ И ТАЯ ОТ ЦЕХА ЗА ЩАЙГИ ....ДЪЖДЕЦ РОСЕН Е ЗА ТЯХ - СЕЛЯЦИ
  • 98 гост

    15 1 Отговор
    Излизат зелените,излизат превозвачите,излизат майките на деца с увреждания.Бойко ги привиква в кабинетът и с мазна усмивка им обещава да оправи проблемите им само и само да не протестират.Разликата с тоя протест е огромна.Това са млади образовани хора дето не им пука колко е бензина и тока.Те носят маратонки за по 500 лв.Те нямат социални искания,те не само искат да свалят хунтата от властта,те искат да ги вкарат в затвора.А някой направо искат да ги обесят.Те искат справедливост и възмездие за мафията.Те не преговарят с терористи,каквито са управляващите и техните господари.Младите финансово осигурени ,образовани хора не можеш да ги излъжеш и купиш с пари или пилета Градус.

    Коментиран от #129

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 FLAT EARTH

    15 3 Отговор
    Парламентът също трябва да бъде разпръснат!
  • 101 Виетконг

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Коя беше":

    Как мо е да не знаеш
  • 102 Сега се опитва

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    Да спечели прозвището"умна кърджалийска *утка" 😁👏
  • 103 Оставка

    4 9 Отговор
    Мафията ГЕРБ и останалите в парламента

    Борисов троянския кон На Путин в Европа и САЩ
    Получават всичките заповеди от Русия ,държат всичко в България
  • 104 Българин

    2 11 Отговор
    Лично Путин е заповядал на Бойко да не подава оставка, защото губи България
  • 105 Не го познавам

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "Гост":

    Но предполагам че като не се при познава в този цирк които се разиграва ще си изрази подкрепата за хората които си вършат добре работата.
  • 106 Оставка

    4 11 Отговор
    Виваком е собственост на КГБ с цел да се следят Натовските сателити ,Пеевски е контрабандист на оръжие и цигари износ към Азия и директно за ИДИЛ,Борисов е представителя на Руската мафия в България, който контролира всичко В България!

    А България и народа и се използват за вход на Русия и Путин към Европа и НАТО
  • 107 тия голеви приказки дет си ги надрънкала

    5 2 Отговор
    са пълни глупости от твоята уста , големи и фалшиви приказки , нищо друго.Тути-фрути от Кърджали , да , за теб и тия около теб служебен кабинет не е изход от ситуацията , но може да се окаже вход към затвора , нари така ?
  • 108 Пламен Ст. Бонджев

    13 2 Отговор
    Когато си поръчаш въртолет/хеликоптер/, за натъртено рамо, и оставиш семейство с дете на пътя, без да те е грижа имат ли нужда от неотложна помощ, как по дяволите заспиваш после? Цвета, спиш ли спокойно?
  • 109 ПАТРИОТ

    8 2 Отговор
    Според мен дамата от фотото е така наречената ПЕКИНСКА ПАТКА.Премиера обаче я нарече ТЪПА КЪРДЖАЛИЙСКА П-ТКА и аз сега изпаднах в раздвоение на личността щото не мога да определя кое от двете е вярно.А може би двете определения са коректни.
  • 110 Просто я

    7 2 Отговор
    Айде утко,къш от житото! Утка просто е патица на руски. Просто я гоня от трапезата.
  • 111 мераклия

    6 2 Отговор
    Ехх, казаха, че ходиш без гащи, ...ехххх.
  • 112 Пижу

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "габровец от варна":

    Оная без гащите.
  • 113 Доктор

    8 3 Отговор

    До коментар #68 от "NikNay":

    Много си в грешка приятел за гольото и пачките
    Сега ще ти обясня
    Когато е честен и не ламтежник за пари,когато не е мутра лежала в Чехия в затвора за кражби на коли,когато не е гнило съзнанието му,когато е умен и знае какво прави,а не като Банкянския цървул който не познава историята си,на който и сърцето му е гнило,който едва ли има понятие от икономика,който през целият си съзнателен живот краде и се занимава с наркотици,него ли искаш още,ми отвори си очите,има преса,задай си въпроса защо мълчи нашата преса и телевизия а на вън пишат
    Защо не четеш и чуждата преса има интернет,ама не знаеш езици май за да прочетеш какво пристанище се прави в карибския басейн инвестирано от България . От там ще тръгват наркотиците ,гледай,чети ако си неграмотен питай твоя Боко да ти каже
  • 114 Санчо

    11 2 Отговор
    Цветке, по-добре да си беше държала устата затворена и всички да си мислят, че си "проста (кп)", отколкото да проговориш и да се разбере, че наистина е така...
  • 115 Мисля си

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "Протестиращ":

    Интересно какви постинги е изтрил модераторът, щом този го допуска? Не ви ли стигат 50 еднопосочни писания?
  • 116 един от стадото

    6 1 Отговор
    нали ви казах, на есен с песен. Пак на бариерите с декларациия в ръка, протестите забранени по закон. В същност тя го каза по другия начин, има много работа за вършене, заразата не е минала, Ковид ни срути, бюджета /бонбата/ трябва да заложим, разбира се с предвидените ''излишъци'', старата песен на нов глас. Дори едно -ще видим, не каза.

    Коментиран от #130

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 И аз да кажа

    2 10 Отговор

    До коментар #61 от "Не драги не":

    Сигурно живеем в паралелни реалности. Аз виждам на протеста маса агитки и гаменчета, които не са похващали работа, доста залупени хорица, които чакат държавата да им решава живота и не чак толкова много по- будни и млади лица. Тук там някоя червена бабичка и чичко с неоправени зъби. Хетероклитен е съставът
  • 119 муто

    10 1 Отговор
    слуебно правителство требе че за много кратко време ще изнесе много истини и неща които са се случили по времето на тези крадливи ливади защото сега боко ще почне да прави уговорки ще почне да копува ще изхарчи от чекмеджето и все пак под спалнята ще останат
  • 120 1234нн

    5 11 Отговор
    ПРОСТАК ДО ПРОСТАКА, МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЬО!
    КАК СТЕ СЕ УЧИЛИ И КАК ЖИВЕЕТЕ СЕ ВИЖДА ОТ КОМЕНТАРИТЕ
    НА ПОВЕЧЕТО ОТ ВАС.
    ПФУ, ГНУС!
  • 121 Bai nudals

    9 1 Отговор
    Ама си верно,проста К.П.
  • 122 Бмб

    4 2 Отговор
    Недей, искам да те цуна по простата кърджалийска рутка

    Коментиран от #127

  • 123 Гюро Михайлов

    8 2 Отговор

    До коментар #16 от "3.14К":

    Тъпа и още миризлива кърджалийска п..ка - Председател на Народното събрание???! Ха ха ха ха!! Айде всички се махайте!! До един!! Изходът е Президентска република! Както е във САЩ, Русия,Франция и т. н.!! Тогава протестите ще са ЕДИНСТВЕНО пред " Дондуков"- 2!! Ясно???
  • 124 падналия ангел

    11 2 Отговор
    Тази жена няма чест и достойнство! Да те нарекат тъпа кърджалийска тутка и ти да стоиш сякаш са те олизали между краката! Тая мъж няма ли? Да потърси сметка на "преименувалия " я или и той е тъпа кърджалийска тутка? Тези хора в името на папането са готови на всякакви унижения!
  • 125 Гюро Михайлов

    8 2 Отговор
    Тъпа и още миризлива кърджалийска п..ка - Председател на Народното събрание???! Ха ха ха ха!! Айде всички се махайте!! До един!! Изходът е Президентска република! Както е във САЩ, Русия,Франция и т. н.!! Тогава протестите ще са ЕДИНСТВЕНО пред " Дондуков"- 2!! Ясно???

    Коментиран от #131

  • 126 Анонимен

    7 2 Отговор
    Аве знаеш ли как ще ти кажа кое е решение и кое не!Я изчезвайте веднага ще ти Ева и тъпъта кърджалииска пу..а
  • 127 Ама тя

    9 2 Отговор

    До коментар #122 от "Бмб":

    Тая обича да смуче,гълта,лиже и ходи без гащи.Велика ръководителка,като ката-космата,сачевица мърла,севда с чекмеджетата и все красавци.крадлиеи,мързеливи,лъжливи,злобни,истински гербери.
  • 128 Ван дер Любе

    10 2 Отговор
    Не им чиста работата на ГЕРБ, та толкова ги е страх от някакво временно правителство. Ще лъсне колко парите са окрали. Особено около безсмислената карантина.
  • 129 Айде бе

    6 10 Отговор

    До коментар #98 от "гост":

    Младите, които си изкарват парите с можене, знания и бачкане , не се интересуват какво се вика, защото помнят какво претеглихме дотук ние, родителите им и не искат сътресения и съветизация. Работят активно, изморяват се и не кръжат по площадите, а си гледат семействата и спортуват. Всички сме в частния сектор и нищо не чакаме от политиците. Има може би една маса червени потомци, завършили на Запад и не вписали се там, които се безпокоят че тук не ги чакат готови началнически места, както са научени от преди. Тогава като се връщаха със съветските дипломи пожизнено им беше осигурено да ни "ръководят". Като онова уж пребито-убитото протестърче дето ходи свежо и розово по студиата

    Коментиран от #133

  • 130 един от стадото

    7 1 Отговор

    До коментар #116 от "един от стадото":

    все се чудя как има излишъци в бюджета като той и така не стига. В същност стига, че и ''артисва''. Направи минпенсията 500 и минзаплатата 1000 да видим дали ще стигне
  • 131 Браво

    6 1 Отговор

    До коментар #125 от "Гюро Михайлов":

    Браво Гюро,ама те са неграмотни, бавнозагряващи и мислят,че и другите са така. Силни са само в лъжите и кражбите.
  • 132 гост

    9 0 Отговор
    Твойте задължения се свеждат до това да седиш начело, да водиш дневен ред, да следиш за спазване на правилата и да биеш звънеца. Не дей да мислиш за други работи.
  • 133 един от стадото

    6 0 Отговор

    До коментар #129 от "Айде бе":

    иди го кажи и на жълтите жилетки и на ония черните оттатък океана. И те ли са съветски агентпровокатори. И ние имаме деца, и ние сме ги изучили от залъка си, и какво да им кажа- не вдигай глава, бачкай на чорбаджията пък колкото ти даде. Ти за социална политика чувал ли си, тя не обхваща само болни, пенсионери и ци гани. Там са и работещите бедни, ниски отчисления ниски осигуровки, ниски пенсии. Но всичко почва от заложените ниски доходи. И да не ми разправят, че българина е мързелив за това бил беден. Колко хайлязи има в з. европа на държ, издръжка, колко пенсии изплащат в чужбина, но там жилетките не си поплюват още от бастилията насам.
  • 134 Моля внимателно с тетката

    5 1 Отговор
    Борисов бърка, не е тъпа кърджалийска такова а е малограмотна кърджалийска такова. Звучи по-нежно, нали?
  • 135 Верно

    4 7 Отговор
    Младите които протестират нямат спомен и не са живели по времето на управлението на БКП и затова наистина са заблудени ! Защото без да знаят са манипулирани и използвани за цели, като удобен протестен материал , а управлението на държавата става чрез ИЗГРАДЕНИ партийни структури, а не от някакви спонтанни протести и граждански движения...!
    Агентите на Москва, противниците на Борисов, русофилите Радев и Нинова имат опит като наследници на БКП и много искат и само и това чакат, да има оставка на Борисов и да се назначи служебно правителство, за да мобилизират партийните си структури и да привличат протестен електорат за да вземат по лесно отново властта, като отклонят България от избрания проатлантически и цивилизован европейски път, за да попадне отново в любимите им "обятия" на Москва !!!

    Коментиран от #140

  • 136 Тук

    5 2 Отговор
    Млъквай, тъпа Кърджалийска п...ко
  • 137 Девоатин

    7 1 Отговор
    Тя, всъщност знае ли на кого открива паметник? На един летец! Летец, мадам! Летец!
  • 138 месара

    3 6 Отговор
    никой кабинет освен сегашния не е решение ! ама това ше го разберете след няколко месеца .

    Коментиран от #146

  • 139 Тим

    5 1 Отговор
    ТКП..Това казва всичко. Думите са излишни
  • 140 ДА ТАКА Е

    4 4 Отговор

    До коментар #135 от "Верно":

    ...НО САМО ДА ДОПЪЛНЯ, ЧЕ ИМАМ ПОГЛЕД ВЪРХУ ВЪЗПИТАНИЕТО
    НА МЛАДИТЕ ОТ РОДИТЕЛИ, КОИТО СА ДЕЦА НА ПАРТИЙЦИ И
    МАКАР САМИТЕ ТЕ ДА СА БЕЗПАРТИЙНИ ..СА С ТАКИВА УБЕЖДЕНИЯ..
    КОМУНИСТИТЕ СА СУРОВИ ХОРА,ТЕ ЗАПОЧВАТ ДА МРАЗЯТ ОЩЕ С
    РАЖДАНЕТО СИ И ЦЯЛ ЖИВОТ ТОВА ПРАВЯТ - СПОРЯТ, САМО ТЕ СА ПРАВИ,НИЩО НЕ ИМ ХАРЕСВА, ВСЕ НАЛИТАТ ДА СЕ ДОКАЗВАТ,
    РУШАТ,ЗАВИСТЛИВИ СА, НЕКОРЕКТНИ, ЖЕСТОКИ, КРИВ ИМ Е ЦЕЛИЯТ СВЯТ, ЗАЩОТО НЕ ИМ ВЪРВИ В ЖИВОТА И НА ПРОТЕСТИТЕ СА САМО ТАКИВА ХОРА - МРАЗЕЩИ.
    И ВСЕ ЗА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ГОВОРЯТ.
    И ВСЕ ДЪРЖАВАТА ИМ Е ВИНОВНА..
    ЩЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗАЩОТО БИЛИ НИСКИ ЗАПЛАТИТЕ...
    АМИ НАЛИ ИМА ДОГОВАРЯНЕ? БУНТУВАЙ СЕ СРЕЩУ РАБОТОДАТЕЛЯ!
    ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА СА РАЗЛИЧНИ В РАЗЛИЧНИТЕ СЕКТОРИ И
    ГРАДОВЕ. ИМА КОНКУРЕНЦИЯ, ИМА ТЪРСЕНЕ, ПРЕДЛАГАНЕ,КОНКУРСИ..КОЙТО РАБОТИ ДОБРЕ, ДОБРЕ МУ ПЛАЩАТ,
    ТЪРСЯТ ГО,ТОЙ НЕ ПРОТЕСТИРА !НЕ ЧАКА НА ДЪРЖАВАТА.
    А КОЛКОТО ДО ИЗМИСЛЕНИТЕ КОМПРОМАТИ ДА, КАТО НЕ МОГАТ
    ДА ПОСТИГНАТ ЦЕЛИТЕ СИ ПО ЧЕСТЕН НАЧИН - ТОЗИ Е НАЧИНА
    ОЧЕРНЯНЕ.

    Коментиран от #141, #142

  • 141 един от стадото

    2 0 Отговор

    До коментар #140 от "ДА ТАКА Е":

    ти да си чувал за съюз на работодателите. Картел- като при горивата. Пет да повлекат крак, другите по- дребни това чакат. Какво договаряне. Влизаш, сядаш и оня ти казва- работа тази, заплата толкова. На коментар не подлежи. Като не ти харесва си отиваш, но и при другия така, и така..В крайна сметка ти не си пенкилер. Търсиш нещо което умееш, всички не можем да бъдем айти специалисти, нали така.
  • 142 един от стадото

    1 1 Отговор

    До коментар #140 от "ДА ТАКА Е":

    и още нещо. Много и то повечето места и позиции не са на конкурсен принцип. Има обикновени професии- стругар, дърводелец, шлосер, матричар, автомонтьор, шивачка, продавачка..И как става подбора там знаеш ли. Гледа те оня от горе до долу, ако си жена ясно, ако си мъж те тегли на око. Как се купуват роби. И това е, ако си съгласен за работата и заплатата

    Коментиран от #144

  • 143 Тодор Живков

    2 1 Отговор
    Само не се разбира решение на кое трябва да е служебния кабинет? Какво има да се решава и на което това не е решение? Борисов ще бяга в чужбина ли? Може, при Божков. А другите ГЕРБери и те ще бягат? Нима си мислят, че те няма да бъдат подложени на проверка ли? Верно три месеца няма да стигнат, но ще са добро начало.
  • 144 ДА ТАКА Е

    4 0 Отговор

    До коментар #142 от "един от стадото":

    ..ЗАТОВА БОКСУВАТ НЕЩАТА У НАС, ЗАЩОТО СИСТЕМАТА Е
    КАКТО ПРИ СОЦИАЛИЗМА.
    АКО ИМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ,НЯМАШЕ РАЗНИ АПАРАТЧИЦИ И ДИРЕКТОРИ
    ДА ПРИВАТИЗИРАТ ПРЕДПРИЯТИЯТА И КАТО НОВОБОГАТАШИ ДА
    СЕ ГАВРЯТ С ТРУДА НА ХОРАТА И ДА ИМ ПОДХВЪРЛЯТ СТОТИНКИ,
    ДА НЕ ГИ ОСИГУРЯВАТ. НО ИМА И СВЕСТНИ,МОДЕРНИ ХОРА,
    КОИТО ДАВАТ ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ И СЕ ГРИЖАТ ЗА ХОРАТА СИ.
    НО ЗА ДА Е ТАКА ВИНА ИМАТ И СТАДОТО,ЗАЩОТО ВСЕКИ Е ЕДИНСТВЕН И НЕПОВТОРИМ И ТРЯБВА ДА СЕ САМОУВАЖАВА И ДА
    ИЗИСКВА ДА БЪДЕ УВАЖАВАН, С КАКВО? - С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ТРУДА СИ. МИНАЛО МИ Е ПРЕЗ ГЛАВАТА, ДА СМЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОЗИЦИИ
    И С РАЗЛИЧНА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА И ДА НЕ ИСКАТ ДА МЕ ОСВОБОДЯТ, ОТ ДЛЪЖНОСТ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СА МИ ПРЕДЛОЖИЛИ
    ПО-ДОБРИ УСЛОВИЯ НА ДРУГО МЯСТО.
    РАЗБИРА СЕ,ЧЕ НАПУСНАХ, НО МЕ МОТАХА 2 МЕСЕЦА,ЗА ДА СЕ ОТКАЖА, А ЗА ТЕЗИ ПОЗИЦИИ ДРАПАХА МНОГО КАНДИДАТИ,
    КАКВО СА ИМ ОБЯСНЯВАЛИ И ДВЕТЕ ФИРМИ, НЕ РАЗБРАХ.
    А ТЕЗИ ПРОТЕСТИ СА ЕДНА ГЛУПОСТ. АЛА БАЛА И СТАДОТО ИСКА
    ПАРИ И АКО НЯМА - ДОЛУ ПРАВИТЕЛСТВОТО!
    НЕ МИ СЕ ИСКА ДА ПРОРОКУВАМ КАКЪВ АВТОГОЛ ЩЕ СИ ВКАРАТ..
    С ТЕЗИ ПРОТЕСТИ, НЯКОИ ХОРА...

    Коментиран от #148

  • 145 фирма

    1 1 Отговор
    Ни бойса цвете ша та взема на работа ш апраиш дудуци по два лева бройката-смятам че оферта е щедра кат са има в предвид че до сега си ги прайла безплатно
  • 146 май

    0 0 Отговор

    До коментар #138 от "месара":

    за теб да не е спирането на кранчето
  • 147 БОЙКО ЗОРКО ПАЗЕН ОТ ДРОН

    1 1 Отговор
    СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ЧЕ ИНАЧЕ КАК ЩЕ МАНИПУЛИРАМЕ ПАК ИЗБОРИТЕ !
  • 148 Мисля си

    1 0 Отговор

    До коментар #144 от "ДА ТАКА Е":

    Напълно съм съгласен- по силата на професията си работя за "индустриалци" с червена мая (куфарчета не са легенда). Като се разплащат ,първо плащат на рушветчиите и службашите, а на тези, които вършат работата винаги гледат да има неиздължено, за да ги карат още и още...и хората да не бягат, защото имат суми за получаване. По рефлекс от соца, все нещо уреждат, все "аз на тебе, ти на мене", все има "наши" хора. Та тая паплач много страда, че и ние пътуваме, сравняваме, искаме да е като в белите държави. Те с огромно удоволствие биха пуснали пак желязната завеса , за да им работят за 100$ и да няма как да се избяга. Така де, другарите си раздадоха икономиката и да няма кой да им работи!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове