Last news in Fakti

21 Юли, 2020 08:53 12 697 80

Адв. Хаджигенов: Сезираме главния каскет за побоя над протестиращи

  • адв. николай хаджигенов-
  • протестиращи-
  • побой

Разказ на потърпевшите от 10.07.2020г. пред Министерски съвет

Адв. Хаджигенов: Сезираме главния каскет за побоя над протестиращи - 1

В момента обжалваме заповедите за задържане на всеки един от тях. Сезираме и главния каскет на Република България, за съжаление, защото ние нямаме главен прокурор, защото срещу тях са извършени множество престъпления, които трябва да бъдат разследвани, но няма да бъдат разследвани. Това е другата причина, че тези млади хора са тук на протеста, не знаейки какво се случва и сега го видяха, а сега те имаха удоволствието, това го казвам иронично, да видят. Това каза адв. Николай Хаджигенов, който се е заел да защитава младежите, които бяха пребити и задържани по време на антиправителствените протести в София на 10.07.2020 г.

"Аз ги карам да снимат и да се освидетелстват. Кадрите, които всички са видели са направени отдалеч, в тъмното и качеството не е добро, затова ги накарах, който не се е снимал да се снима. Поисках кадрите от HD камерите на Министерски съвет, никаква изненада - не ни ги предоставиха. Не сме имали правни основания, а аз по две основания съм ги поискал", каза още адвокатът.

Пред "ЕвроДикоф" застанаха Цветелина Цветкова, нейният приятел Антон Николов и Георги Георгиев. И тримата са жертви на полицейския побой.

Цветелина сподели пред камерата, че е била на протеста, за да изкаже гласност относно проблемите на страната. "Кордонът на полицията реши да навлезе срещу нас и навлезе с уникална злоба, ритници и бой. Ако ние протестиращите сме направили такава провокация, то каквато и да е провокация не заслужава такъв бой. Те бяха разкъсали момчетата, все едно зверове ги бяха яли", разказа Цветелина, която е студент и учи психология.

"Накараха ме да седна, бях с един бял потник и при дърпането той се беше разместил и ми се виждаха гърдите, галеха ме по косата, гавриха се с мен. Пръскаха момчетата неутрализирани, с лице към земята, ги пръскаха със спрей, стъпваха им върху главите, заплашваха ни, че ще ни счупят от бой, псуваха ни, ритаха ни. В райнното управление полицаите бяха много разбрани и се опитаха да ни успокоят след всичко това, което се случва", каза момичето

Приятелят на Цветелина - Антон Николов работи като IT мениджър. "Около 30-40 минути стояхме зад колоните. И предполагам, че са ни сложили зад колоните, за да не можем да бъдем снимани и да ни гледат хората. Според мен това беше умишлено и в момента, в който полицаите влязоха между хората беше супер неочаквано за всички. В момента, в който съм задържан нямаше никакво напрежение, дори на любителски кадри се вижда, че аз си гледам в телефона. Дори и да има хвърлена бутилка това е направено по рано, не беше по време на ареста", разказа Антон.

Георги Георгиев работи в една от големите вериги за стоки от бита. Той също разказва колко е потресен от случилото се. "Аз видим поражения по лицето нямам, защото те знаят как да бият. Държаха се грубо, нагло и агресивно и това нещо им доставяше удоволствие. Аз съм потресен от нашата полиция, която би трябвало да ни пази. Аз не знам каква провокация трябва да направя, за да се държат с мен така, сякаш бях извадил оръжие. В социалните медии има клипове, в което се вижда как трима души ме държат и един ми влиза с коляно", каза Георги.

"Има един униформен, който ни заплашваше, той беше очевидно озлобен и ни заплашваше, че там ще продължат да ни бият и ние се уплашихме, защото отнесохме огромен побой. Вече бяхме полумъртви, едва се движихме. Когато отидохме в Трето районно там отношението беше добро. Но за 24 часа ни даваха да пием вода, аз всъщност изкарах 25 докато ми попълнят и документите, единственото, което ми беше дадено е кроасани с изтекъл срок на годност. В ареста не искам да обяснявам какво беше - фекалии върху стените, изсъхнала урина. Бяхме 5-6 човека в стая за двама", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 64 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    117 28 Отговор
    Каскета не е разбрал, че има протести най-вероятно.

    Коментиран от #8, #18, #52, #61, #72

  • 2 НАПРАВО

    42 71 Отговор
    В ЗАТВОРА НИКАКЪВ БОЙ

    Коментиран от #73

  • 3 Амии

    58 24 Отговор
    простака си е простак , това е този !
  • 4 Емил

    58 106 Отговор
    Николайчо, Премиерът и Главният прокурор са видимо калпави (но законно избрани), но назоваването им с обидни епитети е анархо-руска пропаганда!

    Коментиран от #21, #31, #78

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 гнуслив

    65 112 Отговор
    Хаджигенов ,Хаджигенов ! За пари би продал и майка си ,нали ?!

    Коментиран от #16, #23, #29

  • 7 АМОН

    93 33 Отговор
    Абе Хаджийски,
    Как можеш да удостояваш с тази чест едно такова нископрофилно същество като Гешев?

    ТОЗИ НЕ СЕ СЕЗИРА.
    ТОЗИ ПРОСТО СЕ ОТСТРАНЯВА.

    КАК? По всички възможни начини.

    Въпроса е има ли някой желание да го направи.
    Президента се оказа нищо повече от един шофьор на самолет.

    В други държави ВОЕННИТЕ ОТДАВНА ЩЯХА ДА СА ВЛЕЗЛИ В ПРАВОТО и щяха да отстранят МАФИЯТА И МУТРИТЕ.

    У НАС СЕ ИГРАЕ НА ДЕМОКРАЦИЯ НАЛАГАНА ТОЧНО ОТ МАФИЯТА И МУТРИТЕ.

    ФИЛМА СТАНА МНОГО ОТВРАТИТЕЛЕН.
    Като стадо без овчар сме.
    Оставени на вълците да ни унищожават.

    ТАКА ЩЕ Е ДОКАТО ТЕЗИ БАНДИТИ ИЗГОНЯТ ОТ СТРАНАТА И ПОСЛЕДНИЯТ МОЖЕШ ДА СЕ ДВИЖИ БЪЛГАРИН.

    Коментиран от #71

  • 8 От дек на дек?

    65 24 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Каскетът няма как да разбере какво става пред "Коня", защото непрекъснато обикаля из страната да търси да се снима и да дава интервюта из дворищата на изнасилени бабички.

    Коментиран от #54

  • 9 Последния Софиянец

    64 27 Отговор
    Хората отиват като на сватба,а Еничарите милиционери на Кара Ибрахим им се нахвърлят от засада.Ама всички знаем как свърши филма.
  • 10 съвет

    38 83 Отговор
    Абе др. "адвокат" ,ма що не пробват т.нар. "протестиращи" да опитат така да протестират и в обичаната от тях Русия ,па тогава да видят какво ще им се случи !
  • 11 оня с коня

    47 76 Отговор
    И знае Хаджигенов че ще отминат Протестите и той пак ще се превърне в Безличен Адвокат без клиентела.Затва и е начумерен на снимката.

    Коментиран от #19, #25, #26

  • 12 мечо

    34 63 Отговор
    умни и красиви протестари и агнешки главички сас агнешки мозаци щте сабарат правителството и боико които договори 29 милярда евро за 7 години напрет няма такав виц

    Коментиран от #20, #24, #41

  • 13 неутрален

    36 53 Отговор
    заради тоя и останалите от триото не ходя на протестите
  • 14 Алфа Вълкът

    41 42 Отговор
    Виж ти какви приказки от един адвокат. Иванчева и другата ги чака дълга почивка щом ти представляваш.
  • 15 До адвокатът на олигарсите

    37 49 Отговор
    Над 20 полицаи са ранени прокуратурата да се самосезира срещу тримата от запаса които подстрекаваха към насилие и безредие.
  • 16 АМОН

    54 21 Отговор

    До коментар #6 от "гнуслив":

    На въпросите които си задавате ние ви отговаряме - ДОКАТО ИМА ИДИОТИ КАТО ТЕБ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ОСТАНЕ ЧИТАВ ЧОВЕК.

    РАДВАЙ СЕ НА ТОВА, ЧЕ ЖИВЕЕШ В ДЪРЖАВА НА ИДИОТИ И ПРОСТАЦИ КОИТО НИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПО ФОРУМИ НЕЗНАЕЙКИ И ДУМИЧКА АНГЛИЙСКИ И ГЛЕДАЙКИ КАТО ТЕЛЕТА В КАСАПНИЦА ОСТАНАЛИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ,

    ВИЖ ВОЖДА СИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА НА МЕЖДУНАРОДНИ ФОРУМИ И СРЕЩИ - завършен идиот незнаеш какво да прави със сакото си , козирувайки като палячо НЕЗНАЕШ И ДУМИЧКА ЧУЖД ЕЗИК С КОЙТО ДА ОБЪРНЕ ДВЕ ПРИКАЗКИ С ОСТАНАЛИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ.

    ТАКА Е В ДЪРЖАВАТА НА ТИКВИТЕ И КРАТУНИТЕ.

    Коментиран от #66

  • 17 ПЕЕВ

    33 57 Отговор
    ДРУГАРЮ СКОРО ХОРАТА ЩЕ РАЗБЕРАТ ЩО ЗА СТОКА СТЕ.А ПЪК АКО ИЗЛЕЗАТ ВСИЧКИ ОНЕЗИ ХОРА КАИТО ПОДКРЕПЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО -ЖАЛНА ВИ МАЙКА.

    Коментиран от #27

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Учителя

    42 21 Отговор

    До коментар #12 от "мечо":

    Леле,колко си неграмотен!Никак не е случайно,че подкрепяш простия от Банкя.
  • 21 Мъка

    42 18 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Каскета законно избран? Имаш чувство за хумор.
  • 22 abc

    34 14 Отговор
    В страна, в която не достигат лекари а адвокатите са в пъти повече от нужното е обречена на мафиотско управление с много корупция. Това са хора, на които ръцете са им в задния отвор и затова се изхождат през устата си. Ако можеха да отидат в чужбина за добро заплащане вероятно излишната адвопаплач щеше да намалее. Уви, никой не иска неспособни за нищо. Така всичката адвопаплач се бутат в политиката и страдат хората, яко страдат.
  • 23 Zodiac

    29 38 Отговор

    До коментар #6 от "гнуслив":

    Този негодник Х.генов трябва веднага да бъде арестуван

    Коментиран от #77

  • 24 Мъка

    22 9 Отговор

    До коментар #12 от "мечо":

    А ти какъв виц си. Природен. Само да имаше как да го осъзнаеш.
  • 25 Ами безличен ще е,

    22 10 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Те у нас за лични се смятат адвокатите, които работят в “Осемте джуджета”, нали затова искаме сваляне на правителството и главния прокурор - да не са престъпниците най-личните!
  • 26 Ами безличен ще е,

    16 6 Отговор

    До коментар #11 от "оня с коня":

    Те у нас за лични се смятат адвокатите, които работят в “Осемте джуджета”, нали затова искаме сваляне на правителството и главния прокурор - да не са престъпниците най-личните!
  • 27 Мъка

    20 6 Отговор

    До коментар #17 от "ПЕЕВ":

    Истина е, че не сме най-умните, но пък и чак толкова хора с затъмнение като теб, също трудно ще се намерят.
  • 28 Тоя па противен ежльо,

    25 16 Отговор
    Първо сезирай Главния прокурор за заплахите с кървища приятелите си бабикянчо и другия,за гамените само бой, и не разбирам като си толкова ербап защо троицата бабикянчета ,фатмака,манолова,не сезирате прокуратурата да разследва Борисов за корупция,страх ви е,че ще си загубите мантрата,която хваща декиш.НЕЩАСНИЦИ,УТРЕПКИ

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Мъка

    20 14 Отговор

    До коментар #28 от "Тоя па противен ежльо,":

    Коя прокуратура да сезират? Аха оная частната. Ей днеска много комици има.

    Коментиран от #76

  • 31 гост

    22 1 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Не знам дали е пропаганда,гледам че много несъгласни има с твоето мнение, но използване на такива епитети от страна на човек , който се смята за сериозен ,умен,професионалист,има сериозни искания за реформи , е недопустимо. Просто същия ,,олеква,, много .А и използването на обидни епитети често говори за безсилие ..

    Коментиран от #36

  • 32 БЪЛГАРИН

    16 5 Отговор
    И С "ПОБОИТЕ" СЕ ПРОВАЛИХТЕ, НЕ АМИ СЕ НАСРАХТЕ!
  • 33 плевен

    17 3 Отговор
    И каква излезе тя? Ние ги провокирахме- ама малко. Те ни биха ама- много.
  • 34 Българин

    23 15 Отговор
    А за вандалскоте прояви на протестиращите кого да сезираме? Фигурантът ли? Васил Божков ли?
  • 35 Башибозукът на Боко Алтънчето

    17 15 Отговор
    Башибозукът и Еничарите на Боко Алтънчето бият децата ни!
    Няма да се учудя, ако не са полицаи, а шпиц командите облечени в униформи на щурмоваците на Гешев.

    Коментиран от #75

  • 36 Мъка

    3 11 Отговор

    До коментар #31 от "гост":

    Един абсурд, не може да бъде наречен пропаганда. Не знам и къде видя обидни епитети. За мен има ирония, която напълно кореспондира с цялата абсурдност на съществото и избора на това същество. Просто не мога да си пречупя езика да нарека по друг начин нечии подлоги. Ако искате го наречете слабост, но за мен няма как да си пречупя принципите и усещанията.
  • 37 Платените ма ГЕРБ и Пеефски превзеха Фак

    22 11 Отговор
    От коментарите на няколкото нови статии тук се вижда, че платените поддръжници на статуквото и задкулисните игри на биби и шиши, са превзели и този новинарски сайт. За 5 лв. се продава българското достойнство. Как ще променим България, като има толкова много предателство?!

    Коментиран от #40

  • 38 Крюшо

    14 5 Отговор
    Може да се пробва в Германия Франция,Гърция за Турция не говорим какво ще му се случи.В най демократичната държава САЩ също.Попаднал е на жандармерията и тя е приложила това за което е създадена и обучавана за съжаление.
  • 39 Ибрахим

    8 6 Отговор
    То като се криеш ти го отнасят другите ,за тебе трябва да са полицейските шутове
  • 40 Бесен

    12 8 Отговор

    До коментар #37 от "Платените ма ГЕРБ и Пеефски превзеха Фак":

    Ние вече променихме другарската България, не искаме обратната промяна. А за платените Божков се знае на кой плаща така че ако не си си взел надницата отивай на опашката при другите протестераси
  • 41 Мери

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "мечо":

    Нарочно ли правите толкова правописни грешки?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Fallschirmspringer

    14 5 Отговор
    Проблемът е,че определени структури, организации/като правило различни соросоидни НПО-та/ и най-вече икономически интереси,както и олигарси, манипулират наивните .Както се казва в една епиграма на Радой Ралин "два -три дни тумба-лумба , а след това две години гладна тумба."Другата част ,при това по-голямата от протестиращите , са някакви романтични наивници,които след като бъдат употребени за чужди и не ясни за тях цели, някога такъв бях и аз,но преди 30 години. Остава да се реанимира, някаква нова версия на слогана "Кой не скача е червен".Тогава преди 30 години ,тези от трибуната ,които задаваха ритъмът на подскоците,знаеха за какво скачат и така подскочиха ,че едни станаха мин.председатели,други министри, трети собственици на разни "институти",но всичките неприлично богати Ние, другите от площада ,които подрипвахме и скандирахме ,след като изтрезняхме от подскоците се чудехме за какво подрипвахме,какво променихме,с какво се подобри живота ни. Беше много поучително.Има един израз пълен със стаена мъдрост ".Историята се повтаря: първо като трагедия, после като фарс".Тъй като съм дал своят данък по наивност, смятам да пропусна настоящото манипулирано, канализирано на недоволство.Преди 30 годи кукловодите бяха по-креативни,имаше един мушморок Фори Светулката ,който устройваше разни бдения ,където той гонеше комунизма,"сипеше" различни видове анатеми и прибираше долари, а ние -балъците размахвахме чашки със запалени свещи и скандирахме разни малоумни ,но доб
  • 44 Fallschirmspringer

    9 8 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ: А ние -балъците размахвахме чашки със запалени свещи и скандирахме разни малоумни ,но добре подбрани и режисирани лозунги. Даже аз ,който трудно се поддавам на разни масовки и манипулации бях подведен от една красива колежка,да се включа в този абсурден водевил,но всичко привърши когато съпругата ми взе нещата в свои ръце. Там където днес се събира тълпата ,бях на 14. 12.1989 и крещяхме искането, "Долу член първи" е махнаха го ,но нищо не се промени.За да бъде римейка в пълно съответствие с 89-90 ,утре или в други ден ,трябва да се направи един митинг пред "Александър Невски".Интересно е какви пари стоят зад протестите,в баснята за само- организирането ,почти никой не вярва,е има тук там по някой заблуден.Парите,зад протестите не са само на Божков ,Има олигарси,които с нищо не изпъкват ,нямат публични прояви,те са известни на тесен кръг лица службите.По принцип различните смутители на мирният протест ,както и провокаторите трябва дабъдат бино ,но желателно да е повече.Действува възпитаващо

    Коментиран от #48

  • 45 Георги

    7 5 Отговор
    ГЛАВНИЯ КАСКЕТ :))) Уникален, Хаджигенов!

    Коментиран от #46

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Диамантената ръка

    9 4 Отговор
    И защо сезирате главния прокурор? Има софийска районна и градска прокуратура.
  • 48 Мъка

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Fallschirmspringer":

    Добре казано и за съжаление, колкото и да е трагично е истина. Тук обаче изниква въпроса: И какво трябва да правим тогава? Ако си кротуваш, ставаш послушко, който от ден на ден, ще го тъпчат все по нагло. Точното определени е " РОБ " Ще си ходим като зомбирани по улиците и ще изпълняваме всичко, без да влагаме мисъл, за правилно и не правилно. За сметка обаче на шепа юнаци, които ще са в ролята на робовладелците. Май наподобява на едни други години, през които също сме минали някога. Другият вариант е: Ставаш, заявяваш кой си. Протестираш, стачкуваш, правиш всичко необходимо, сваляш правителството. Постигаш успех на моментните си цели. И после всичко се повтаря, както си го описал. Идва друг на власт, който е поредната пионка на задкулисието и нещата постепенно си тръгват по старо му. Истината е, че задкулисието държи всичко. Задкулисието има държава. Може ли да махнем това задкулисие? Според мен не. Хайде да съм по оптимист, ще кажа съвсем малко вероятно.
  • 49 Мъка

    3 1 Отговор
    Продължение: Oптимиcт мoжe би, зaщoтo зa първи път oт 30г. имa рeaлни иcкaния зa тoвa зaдкулиcиe. Рeaлнocттa oбaчe, нaй вeрoятнo щe e рaзличнa. Първo aкo приeмeм Дoгaн зa тoвa зaдкулиcиe и cтигнeш дo нeгo, тo зa кaквo щe гo гoниш, Дa гo рaзcлeдвaш. Нo c кaквo? Тeзи инcтитуции ca пoд нeгoв кoнтрoл. Дa гo cъдиш. Нo кaк? И тeзи инcтитуции ca пoд нeгoв кoнтрoл. Дa рeчeм пo някaкъв нaчин ce върнe тoзи кoнтрoл. Зa кaквo щe гo пoдгoниш. Тa тoй нямa нищo нa нeгoвo имe. Oбръчитe oт фирми ce упрaвлявaт oт други и тaм нeщaтa ca нaрeд. Вcичкo oкoлo нeгo e чиcтo. Дa рeчeм нaрoдa гo изхвърли oт cтрaнaтa, кoлкoтo и нeвeрoятнo дa e. Щe ce cтигнe тoгaвa дo нeвидимитe външни cили, кoитo нaй вeрoятнo, щe пocтaвят друг. Кaквo излизa, чe нямa пoлeзeн хoд. Ти имaш ли идeя? Зa тoвa cи миcля, чe въпрeки нeгaтивнaтa кaртинa, e пo дocтoйнo дa ce бoриш. Дa нe ce примирявaш c рoбcтвoтo, кoлкoтo и нeизбeжнo дa изглeждa. Дa нe дoпуcкaш пoдлoгитe и пиoнкитe дa cтaвaт прeкaлeнo нaгли. Aкo имaш други идeи, cпoдeли. Aз личнo нe виждaм пoлeзнo хoдoвe. Eдинcтвeнo " Пo мaлкoтo злo" Уcпeх и брaвo зa cмиcлeния пocт.

    Коментиран от #53

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Гост

    4 8 Отговор
    Палячо,нямам друго определение.
  • 52 Мъдър народен човек

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Ало,Хаджигенов!! Със свирки и разходки по жълтите павета нищо не става!! Тиквата ще бъде махнат,когато видиш арменец на скеле,ци...нин с диоптрични очила,сълзи у поп на погребение и евреин спонсор!! Т.е. когато 🦎 гущерът пръдне!!! Ха ха ха!!
  • 53 Kiko

    9 6 Отговор

    До коментар #49 от "Мъка":

    Като ти чета разсъжденията и ми се привижда овца,която сама си говори и си вярва,че е родена за стрижене,за мляко и за месо.Ако си овца си обречен,но ако си човек винаги има начин,да се бориш с неправдата.Относно поставените лица,синчета,дъщери,майки и татковци,чичовци и лели и т.н.Тръгне ли се по веригата,се стига до източника.Има един обикновен закон,който фигурира в цял свят-всичко нас стойност над 10 000 евро, трябва да има доказателство за произход....В момента в който мутрата Гешев, поеме към затвора и на негово място дойде истински прокурор,ще разбереш не само кой колко е откраднал а и от къде са банкнототе от 500 евро в шкафчето на премиера.

    Коментиран от #58

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 А ако изнасилена

    7 9 Отговор
    беше твоята баба? Или само София е България, а циганите да безчинстват на воля. Защо не отидете да брачните бабичките вие по селата ами видите като празни гащи по площадите и адвокатът на една от Божковите държанки ви насъсква и ви яха здраво яловия протест. Нищо против Лиланчето. Не успя да пробие като певица. Явно протекцията и парите на Божков не са достатъчно условие и затова в далавери се забърка... Не е единствената естествено, но на Хаджигенов целта му е ясна...

    Коментиран от #56

  • 56 Да браните

    7 8 Отговор

    До коментар #55 от "А ако изнасилена":

    (пазите) имам предвид, а този адвокат да си гледа брачните(бракоразводните) дела.
  • 57 ТРОПЧО

    5 9 Отговор
    ТЪПИ ЧЕНГЕТА КО ОЧАКВАТЕ КАСЕТ ПРОКУРОР И МАЛОУМНИК ПРЕМИЕР ТОВА Е

    Коментиран от #63

  • 58 Мъка

    0 4 Отговор

    До коментар #53 от "Kiko":

    ****Кaтo ти чeтa рaзcъждeниятa и ми ce привиждa oвцa,кoятo caмa cи гoвoри и cи вярвa,чe e рoдeнa зa cтрижeнe,зa млякo и зa мeco.**** - Това което ти се привижда е плод единствено и само на глава ти и съдържанието в нея. Тук отношение нямам и не мога да имам. ****Aкo cи oвцa cи oбрeчeн,нo aкo cи чoвeк винaги имa нaчин,дa ce бoриш c нeпрaвдaтa.**** - Тук нямам идея, какво искаш да кажеш, защото не кореспондира с написаното от мен. Написал съм, че за мен е по достойно да се бориш и т.н. Явно написаното пак е плод на някакво твое привидение или не достатъчно добро прочитане на написаното от мен. ****Oтнocнo пocтaвeнитe лицa,cинчeтa,дъщeри,мaйки и тaткoвци,чичoвци и лeли и т.н.Тръгнe ли ce пo вeригaтa,ce cтигa дo изтoчникa.**** - В идеалната среда да. За съжаление много често в живота друго се получава. Явно нямаш достатъчно жизнен опит и затова го твърдиш толкова убедено. На мен ми се иска, но за съжаление не мога да бъда толкова убеден като теб, заради опита който имам зад гърба си. ****Имa eдин oбикнoвeн зaкoн,кoйтo фигурирa в цял cвят-вcичкo нac cтoйнocт нaд 10 000 eврo, трябвa дa имa дoкaзaтeлcтвo зa прoизхoд**** - И какво от това. На което трябва, ще има, а на някой може и да не му и потрябва, тъй като замъци, коли имоти са на други имена, а там бъди убеден, че са с доказан произход. Не си открил ти топлата вода все пак и не са толкова прости нещата, колкото изглеждат. ****....В мoмeнтa в кoйтo мутрaтa Гeшeв, пoeмe към зaтвoрa и нa нeгoвo мяcтo дoйдe иcт
  • 59 Мъка

    0 3 Отговор
    Продължение: ****....В мoмeнтa в кoйтo мутрaтa Гeшeв, пoeмe към зaтвoрa и нa нeгoвo мяcтo дoйдe иcтинcки прoкурoр,щe рaзбeрeш нe caмo кoй кoлкo e oткрaднaл a и oт къдe ca бaнкнoтoтe oт 500 eврo в шкaфчeтo нa прeмиeрa.**** - Тук говориш като тотален наивник. Определено си личи липсата на опит.Хaйдe дa пoрaзcъждaвaмe. Кoй щe прaти Гeшeв в зaтвoрa? Прoкурaтурaтa, кoятo гo избрa c пълнo eдинoдушиe? Или зaдкулиcиeтo кoeтo гo пoдкрeпя и нaкaрa прoкурaтурaтa дa гo избeрe. Ceщaш ли ce, чe зa дa гo cтoриш, трябвa дa изринeш цялaтa прoкурaтурa. В прoтивeн cлучaй, зaдкулиcиeтo, щe cи пocтaви cлeдвaщaтa мaриoнeткa. Ceгa щe кaжeш, щoм трябвa щe ce изринe и щe cи вървим пo вeригaтa. Aз cъм "ЗA" дa ти кaжa. Зa cъжaлeниe нa думи e лecнo. В рeaлнocттa нeщaтa ce cлучвaт пo мaлкo пo рaзличeн нaчин. Зa чeкмeджeтaтa и eврaцитe, нaиcтинa ли миcлиш, чe ca рeaлнocт. Твърдe нaивнo e. Зa вceки кoйтo мoжe дa нaвържe 2 и 2 e яcнo, чe e чиcт кoмпрoмaт зa мaнипулaция нa oбщecтвeнoтo мнeниe.
  • 60 Мъка

    0 3 Отговор
    Продължение: За каузата която аз поддържам, това е добре дошло, но не е реално и е жалко колко лесно хората лапват. Дали за това или, че Божков плаща за протестите, няма много разлика. Жалкото е колко елементарно могат да се контролират болшинството от хората. Истина е, че сега всеки се опитва да яхне протестите и ще има и такива неща и най вероятно има вече. Мисля, че е излишно да си чешем езиците повече. От написаното от теб разбирам, че принципно гледаме в една посока, но лъха някаква острота, най вероятно си засегнат от нещо. Ако съм ти писал нещо на някое мнение, то е имало защо. Явно си изказал нещо наивно, защото определено има много ентусиазъм в това което си написал, но и лъха много наивност и липса на опит. Похвален е обаче целия този ентусиазъм и разсъждения, въпреки и не достатъчно дълбоки, но това идва с времето. Успех ти желая.
  • 61 Граматиков

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Не е каскета,а е каскетът.
  • 62 Пешо

    12 6 Отговор
    Тоя псевдо адвокат за какъв се мисли. Главния прокурор трябва да се самосезира и да го вкара при Иванчева.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Бойко

    8 5 Отговор
    Жалко за "битите" момчета, попаднали да на некадърен адвокат.
  • 65 Fuck ti

    8 5 Отговор
    Този субект който защитава от затвора, убийци, изнасилвачи, мутри и така нататък, да се изживява като морален съдник на обществото и предводител на протеста ми се струва малко странно. Адвокат да прави нещо даром без солиден хонорар още повече. Дори и злобата която сее също не ми се струва че, не е безплатна. Горко на младите и интелигентни хора, ако се реализират плановете на отровното трио което изпълнява плана на боЖков. Не е ли странно съвпадението на обявения политически проект "Българско лято" на боЖков и случващото се в момента? Не е ли странно съвпадението на упорните точки като "хунта", "мутри", "Горанов", "Гешев" и т.н. ? Хора, Вие слепи ли сте или корона вируса Ви е повредил мозъка?

    Коментиран от #67

  • 66 Беновска

    2 7 Отговор

    До коментар #16 от "АМОН":

    Като те гледам си някой пропаднал, нереализиран "ентелегент", който вини всички, но не и празната си кратуна за своята н€к@дърност...
  • 67 Тенц

    2 4 Отговор

    До коментар #65 от "Fuck ti":

    Ами от "матрял" ти кво очакваш?
  • 68 Баймангау

    7 7 Отговор
    Тоя ако е адвокат и аз съм адвокат.
  • 69 Гоцев

    8 8 Отговор
    Хаджигенов е абсолютен позор и бандитска подлога!

    Коментиран от #74

  • 70 Libre comments air

    2 1 Отговор
    Снайпера и каскета ще хвръкне...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 До тъпанарите тука

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Вие "каскета" не го мислете, с вашите празни главички, а се вижте, какви нещастници сте !
    На всичко отгоре сте и нагли !
    Искате да биете полицаите, а те да стоят мирно през това време !
    Боклуци сте, това са фактите !
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 кюрд

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "Гоцев":

    този не е адвокат неграмотен палячо е
  • 75 Българин

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "Башибозукът на Боко Алтънчето":

    и ти си за бой
  • 76 София

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Мъка":

    философ от теб добър прокурор ще стане .само ще философстващ да действам или да не действам ще ти е мантрата наивник вреден

    Коментиран от #79

  • 77 така е

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "Zodiac":

    направо този човек адвокат се мисли че е позор и антиреклама за всички адвокати в България е
  • 78 Мики

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Емил":

    Стига с тая руска пропаганда,бе,охлюв
  • 79 Мъка

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "София":

    Драги ми смехурко мъка те е налегнала като гледам. Успокой се и се погрижи за себе си. Мен не ме мисли.
  • 80 Ядосан от видяното

    0 0 Отговор
    Заптиетата башибозук трудно могат да се нарекат другояче, циганите ги бият където ги хванат на къс пас, те бият собствениците си-нас, за някой кокал който някой им подхвърли. Такова куче кой отглежда???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове