Last news in Fakti

23 Юли, 2020 18:52, обновена 23 Юли, 2020 20:54 6 414 83

Протестиращи хвърляха семки и бонбони към сградата на МС

  • оставката борисов-
  • протест-
  • оставка-
  • кабинет

Те са разочаровани, че демонстрациите са довели само до кадрови рокади

Протестиращи хвърляха семки и бонбони към сградата на МС - 1
Снимка: БГНЕС

В началото на протеста граждани замеряха сградата на Министерския съвет със семки и бонбони. Според организаторите на протеста, в четвъртък гражданите ще изразят недоволството си, като шествието се раздели на десет основни лъча, които ще блокират десет основни булеварда в столицата.

“Скъпа Ангела, скъпа Урсула, слепи ли сте, или също сте корумпирани”, гласи плакат на немски език на протеста.

Основната цел на протеста не е постигната, а кадровите рокади са искрата, която ще взриви гражданското недоволство – коментарът е на протестиращите в столицата граждани, които за 15-та поредна вечер се събират в този момент в триъгълника на властта, за да отправят призиви за оставката на правителството и на главния прокурор. 17 часа е началото на 15-ия поред антиправителствен протест в София с искане на оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Мястото на демонстрацията отново е пред сградата на президентството. Все още хората са малко и са се събрали около фонтана. Обстановката в района е спокойна. Има полицейско присъствие, уточнява БНР.

Протестиращите са разочаровани от факта, че двуседмичните им демонстрации са довели до тези резултати – кадрови рокади. Те коментират, че основната цел на протеста не е изпълнена – оставката на цялото правителство и главния прокурор. Хората са категорични, че ще продължават да изразяват недоволството си срещу управляващите и се надяват, че ще съхранят гражданската воля за истински промени в страната. 

Протестиращите остават твърди в решимостта си да свалят правителството от власт и настояват за спазването на правила, права и ценности. Младите хора на площада заявяват, че няма да се уморят да протестират срещу "политическото високомерие". 

"Първо са пълни глупости, второ – никой не одобрява, това са смешки. Облякъл се Илия пак в тия. Това води до същото, до което доведе пребиването на момчетата по време на протестите. Това кара тълпата да озверее, защото такива рокади са толкова ниско ниво, че няма как да заблудят протестиращите. Хората ясно го казаха, но явно не са ясно чути. Избори, мажоритарни, електронно гласуване – и Бойко чао. Това, което се случва в България, преминава всякакви граници на здравия разум, на търпимостта. Това е трагедията на това управление всъщност вече на този етап", коментира един от протестиращите пред репортер на БНР.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    134 15 Отговор
    Продължаваме блокадите.

    Коментиран от #19, #45

  • 2 Българина

    124 10 Отговор
    Номерата на ХУНТАТА НЕ МИНАВАТ...Оставка, съд и затвор.....Край.
  • 3 Абе

    108 8 Отговор
    Оставка баце, всичко друго е биберонка.
  • 4 Гневен язовец

    96 11 Отговор
    А бе тия протестиращи нямат ли развалени яйца, 🍅 и тикви!!

    Коментиран от #17

  • 5 Terenski

    96 8 Отговор
    Явно само с протести това правителство няма да си тръгне!

    Коментиран от #69

  • 6 Хайдееее

    19 99 Отговор
    Прибирайте се вече, стига толкова циркове. Баце и Гешев няма как да паднат. Да се помолим поне да са живи и здрави

    Коментиран от #57

  • 7 плевен

    15 90 Отговор
    Споко Протестиращи! Ще си постигнете целите, когато спечелите изборите. Кресливо мини- малцинство /плюс Факти/, срещу мълчаливото мнозинство.
  • 8 Крали Марко

    83 10 Отговор
    Напред братя да си върнем България.мор за МАФИЯТА
  • 9 Еее

    65 8 Отговор
    Явно вече трябва по-твърдо да се влиза на протестите.Без бой няма да се получат нещата.

    Коментиран от #66

  • 10 Пандо с чифтето

    68 6 Отговор
    Гущера Боко къса поредната опашка , но спасение няма !
  • 11 Гешевфт вън

    65 7 Отговор
    Оставка на Борисов! Мутри вън!
  • 12 ГОРСКИ

    58 6 Отговор
    Беден народ лесно се управлява,а хунтата е уж европейска народна партия остави народа си от беден по беден!!!!
  • 13 Да да

    49 6 Отговор
    И ДИСТАНЦИОННО И МАШИННО ГЛАСУВАНЕ. ИСЧИСТВАНЕ НА ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ ОТ 800 000 МЪРТВИ ДУШИ ГОТОВИ ЗА МАШИНАЦИИ НА ИЗБОРИТЕ. КОЛКОТО ЛИЧНИ КАРТИ ТОЛКОВА ИЗБИРАТЕЛИ. ВИСОКА ИЗБИРАТЕЛНА АКТИВНОСТ 75 - 85 % . БУДНО ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО Е ГАРАНЦИЯ ЗА РАЗВИТА И ПРОСПЕРИРАЩА ДЪРЖАВА .ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. МЛАДИТЕ НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА ИЗЛЪЖАТ И ВАС. НА БЪЛГАРИЯ МЯСТОТО Е ПРИ РАЗВИТИТЕ ДЪРЖАВИ. ОТВОЮВАЙТЕ СИ БЪДЕЩЕТО.

    Коментиран от #48

  • 14 Елена

    60 9 Отговор
    Дано децата да поправят грешките на нашето поколение. Дали ще успеят зависи и от нас, родителите им. Да ги подкрепим. Дано имат смелостта да живеят в един по-добър свят. Оставка!

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 явно

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Гневен язовец":

    ,не се умен,питай кога е сезонът на тиквите.
  • 18 Тонката

    6 6 Отговор
    Е нали мутрата антеркова е вън. Бе наивници
  • 19 Пурко от Требич

    6 20 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Дръж фронта селски. Заобгради Милиционерите и бой
  • 20 Тонката

    8 20 Отговор
    Елена ами ако влезат в един по лош възрастните как тъгуват по живков да не стане грешка че пак ли баце че ви е виновен
  • 21 Завоевателя

    9 33 Отговор
    Бойко давай им враста на истинските мутри и да ги видим тогава колко ще са жалки да разберат кво значи мутри

    Коментиран от #80

  • 22 ПОГО

    7 18 Отговор
    кой кой е в отровното трио - ПОТЪРСЕТЕ СИ и вижте как размиха и размазаха протеста!!!!
  • 23 ВЕДНАГАААААААА

    27 3 Отговор
    ОСТАВКА ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ И ЗАТВОР ИЛИ СВИНЕЦ !
  • 24 Да ленче

    4 7 Отговор

    До коментар #14 от "Елена":

    После искаш ли да пием кафенце

    Коментиран от #56

  • 25 месара

    10 28 Отговор
    абе не разбрахте ли че “ независимата “ и импексова ви употребяват за личните си цели ?! искат да вземат властта ! има ли още хора които да не са го разбрали , или да вярват че протестите са спонтанни ?!
  • 26 НАРОДЕН СЪД

    33 4 Отговор
    Както в Румъния ЧЕУШЕСКО.
  • 27 Народът е срещу Протеститащите

    11 25 Отговор
    Протестите отвратиха Народът и отсега става ясно че Христо Иванов, Мая Манолова, Възраждане, АБВ и Боец не могат да влязат в Парламента. Протестите отблъскват избирателите от Да България.
  • 28 Народът подкрепя Бойко Борисов

    12 39 Отговор
    Все по-малко и по-малко протестиращи. Даже и 500 души няма днес. Платените протести от олигарси и мафиоти никога няма да успеят защото не са спонтанни а дирижирани и манипулирани и нямат масовост. Това е истината

    Нaй-мacoвият прoтecт oт преди седмица в Пeтък e cъбрaл eдвaм eдвaм 4000 души, a тoвa e 0,2 % oт живeeщитe в 2 милиoннa Coфия или 0.057 % oт бългaрcкият нaрoд. Прeз ocтaнaлитe дни прoтecтът в Coфия e oкoлo 2000 души кoeтo e 0,1% oт Coфия или 0,029% oт житeлитe нa cтрaнaтa. Фaкт дoкaзaн c прeбрoявaнe нa прoтecтирaщитe oт пaнoрaмни cнимки и видeo. Извoд: Прoтecтитe нямaт мacoвocт зaщoтo нямaт никaквa пoдкрeпa вcрeд oбщecтвoтo. Вмecтo дa привличaт cимпaтизaнти, учacтвaщитe пoнe 6-7 пaртии и движeния oтблъcквaт и oтврaщaвaт хoрaтa. Зaтoвa тe ca oбрeчeни нa прoвaл и избoритe кoгaтo и дa ca щe дoкaжaт тoвa. Тeзи прoтecти дe фaктo пoмaгaт нa упрaвлявaщитe пaртии дa увeличaт cимпaтизaнтитe cи и дa втвърдят eлeктoрaтът cи. Зaтoвa тaкивa прoтecти ca кaтo бумeрaнг зa тeзи кoитo ги oргaнизирaт и мoгaт дa дoвeдaт упрaвлявaщaтa кoaлиция дa cпeчeли пълнo мнoзинcтвo. Нo хoрa кaтo Хриcтo Ивaнoв, Мaя Мaнoлoвa, AБВ, Възрaждaнe , Бoeц, Вacил Бoжкoв и прoчиe нe рaзбирaт тoвa кaктo и нe рaзбирaт oт coциoлoгия и пcихoлoгия нa глacувaнeтo. Тaкa чe чecтитo нa упрaвлявaщитe. Тe мoгaт caмo дa ви блaгoдaрят зaтoвa.

    Коментиран от #31, #32, #36, #53

  • 29 Бацо от БКП

    26 7 Отговор
    Кръв дарявам шкафа не го давам
  • 30 Активист на БКП

    23 7 Отговор
    Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук!!!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Актуална Антена

    22 8 Отговор

    До коментар #28 от "Народът подкрепя Бойко Борисов":

    Тез иди ги разправяй на Тиквата. Един и същи пост го пускаш не знам за кой път вече. Явно е че си трол. Утре е Петък между другото, ще има як протест, в събота също. Оставка Тикво
  • 33 Ххх

    15 7 Отговор
    Лично аз не участвам в протестите, но искрено им симпатизирам. Както казваше един познат, стискам им палци и на ръцете, и на краката. Защото такива дебелокожи същества като Борисов от друго не разбират. Но виж от протести бързо му се палят задните част. Той самият вече декларира, че след изборите няма да е премиер и ще си гледа само партията. А ако това се получи, значи успехът на протестите е просто впечатляващ. Ако си го карахме тихо и кротко като преди лицето БМБ щеше да стиска властта докато е жив.
  • 34 оня с коня

    7 15 Отговор
    Музикалният Хит сред Протестиращите е песничката "Аааз си имам вече нови панталонки,в джоообчето ми дрънкат СЕМКИ И БОМБОООНКИ".Затова и е нормално ИНФАНТИЛИТЕ квото имат из джобовете - тва да фъргат.Между другото тия хора размахват най-различни и екзотични лозунги,но НАЙ-ВАЖНИЯТ който е имплантиран дискретно в Сърцата им гласи :"ДА НАЛАЗИМ ВЛАСТТА...СЕГА!"

    Коментиран от #43

  • 35 Софиянка

    12 22 Отговор
    Чудя ce в Coфия имa ли иcтинcки мъжe и coфиянци кoитo дa ce cпрaвят c тия ,кoитo oгрaничaвaт тeхнитe прaвa нa cвoбoдeн дocтъп пo улицитe и тяхнoтo cвoбoднo придвижвaнe.Мирни прoтecти ca рaзрeшeни дo 22 чaca,a тeзи прoдължaвaт дo къcнo прeз нoщтa и c тeхнитe кряcъци прeчaт нa грaждaнитe и мaлкитe дeцa зa тeхния cпoкoeн cън.Тaкa ли щe cи ceдитe и тoлкoвa ли нe мoжeтe дa ce cпрaвитe c шeпa хoрa,кoитo нe cпaзвaт зaкoнитe.

    Коментиран от #39, #40, #49, #55, #68

  • 36 Дааа

    24 11 Отговор

    До коментар #28 от "Народът подкрепя Бойко Борисов":

    Нямам думи как може да има толкова наивни хора подкрепящи неукия пожарникар

    Коментиран от #58

  • 37 Ха ха ха ха ха

    18 5 Отговор
    Здрав разум у герберунгер? Несъвместимо!
  • 38 Селяни от София

    20 6 Отговор
    Българино,,,, така с бонбони и семки протест не става , давайте по Гръцки му

    Коментиран от #41

  • 39 Неееее

    20 5 Отговор

    До коментар #35 от "Софиянка":

    В София не се намериха нито мъже, нито жени, затова герберугите ги докараха с автобусите от паланките им. Разбира се, срещу някое кебапче. Сега е ваш ред от Столипиново да излизате. Ще имало кебапчета. Хайде повреди ги твоите съседи.
  • 40 333

    15 4 Отговор

    До коментар #35 от "Софиянка":

    Имаш предвид наглеците със сирените и пилотните коли, ли?
    Оня ден се прибирах малко след 10, крясъци нямаше. Пък и на местата, на които се протестира не живеят много хора. Там си е шумно и да няма протести.
  • 41 333

    11 8 Отговор

    До коментар #38 от "Селяни от София":

    Да рушим и да палим? Става! Къде да дойда да ти запаля колата?
    Нали това, дето го унищожим ще го плащаме пак ние, бе, умник! Няма да го плаща тулупа!
  • 42 Съвет

    14 4 Отговор
    Многа са нежни и мили протестиращите, време е за бидета и тоалетни чинии по МС, а на плакатите миячите на д..тата ТЕЛБ Лъжепатриотите и Воля.

    Да се усетят какви алчи Г...о..ве са!
    Наричайте нещата с истинските им имена, те са Гьон Сурати, Главанаци и Пунти Мари - с простака, просташки.
  • 43 Бриго Бичкията

    7 3 Отговор

    До коментар #34 от "оня с коня":

    Човече, не си прав.

    Коментиран от #51

  • 44 ДГД герберски крадци

    12 2 Отговор
    Марш в затвора народни изедници!
  • 45 Гюро Михайлов

    4 14 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    До " ОТРОВНОТО" трио!! Утре е последния ви шанс!! ЩУРМ на Парламента!! Схващате ли бе тикви??
  • 46 Гюро Михайлов

    4 7 Отговор
    До " ОТРОВНОТО" трио!! Утре е последния ви шанс!! ЩУРМ на Парламента!! Схващате ли бе тикви??

    Коментиран от #47

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Правилно,правилно,

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Да да":

    Учиш младите,отвоювайте си държавата и я поднесете на тепсия на ДС и подлогите им.Нема що,ти вдяваш ли какво се случва,можеш ли изобщо малко логика да включиш или си осакатен в главата?май последното е вярно

    Коментиран от #52

  • 49 Разбрахте ли бе, офци стригани, че и бръ

    13 3 Отговор

    До коментар #35 от "Софиянка":

    Бульо, защо не излезеш и ти навън ? Колкото по-бързо свърши агонията на Кратунестите, толкова по-бързо ще настъпи спокойствие
  • 50 АНОНИМЕН

    5 7 Отговор
    Гледах ги по БНТ! Малко бяха протестиращите с Радев!
  • 51 оня с коня

    0 2 Отговор

    До коментар #43 от "Бриго Бичкията":

    Ха ха!Че КОГА съм бил прав...ТУКА?

    Коментиран от #65

  • 52 Да да

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "Правилно,правилно,":

    Сега е в ръцете на ДС.
  • 53 Никога

    10 2 Отговор

    До коментар #28 от "Народът подкрепя Бойко Борисов":

    Ама никога , мутри вън!!!
  • 54 НАРОД

    6 1 Отговор
    Мутрите вън от властта и държавата!!!
  • 55 Пръци

    15 2 Отговор

    До коментар #35 от "Софиянка":

    Абееее софеянке.Я кажи от кое село се доклепа у софето та и акъл взе да даваш.Кат искаш спокойствие върни се там от дето си дошла.Хората са не доволни и протестират,тая спокойствие иска...
  • 56 Еленко

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "Да ленче":

    Ще ти дам да ми изпиеш юнашкото мляко.
  • 57 НЕЕЕЕ!

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Хайдееее":

    ДА ПУКНАТ ДАНО И ДВАМАТА!!!
  • 58 НЕ СА НАИВНИ!

    6 1 Отговор

    До коментар #36 от "Дааа":

    ПРОСТИ СА КАТ БОРИСОВ!
  • 59 Помня

    3 8 Отговор
    Скоро имаше избори, помните ли кой ги спечели.

    Коментиран от #78

  • 60 Крадливият радев

    3 6 Отговор
    Помагай те, моля
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ares

    5 11 Отговор
    Полицията защо търпи тези лумпени.България не е от 5000 тъпанара.
  • 63 българин

    5 7 Отговор
    ако дойдат за малко на власт нинова и сие ще видите какво е разярен народ срещу комунисти престъпници ,аре скривайте се платени папагали
  • 64 българин

    3 5 Отговор
    карадлива папалач ,те създадоха доган и мутрите сега ша искат власт
  • 65 Бриго Бичкията

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "оня с коня":

    Имало е твои коментари и разсъждения в които си бил прав, и аз съм ти слагал плюсче. Но си мисля, че в момента не си. Излишно е да ти обяснявам, че България е правова държава и т.н и, че всеки има право да изрази мнението си, при недовоство от управлението на дадено правителство, стига да не пречи на останалите. За ниски пенсии и заплати, за корупция почти навсякъде,за влошено здравеопазване, за не добре работеща съдебна система и други такива.
  • 66 Коронавирус

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Еее":

    И кой кого..бе юнаци Ковида ще ви трепе иде.
  • 67 На хорото

    2 5 Отговор
    Мутра вика дръжте мутрите. Смях.
  • 68 Споко

    2 9 Отговор

    До коментар #35 от "Софиянка":

    Всяко чудо си има и края трябва да се издържи бг поредните простотии.Що ли ги прибраха тука тия неудачниците от чужбина.Безделници по улиците смущават хората нали има вечерен час уж къде е полицията .

    Коментиран от #72

  • 69 Баш революционер

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Terenski":

    ..и като завоюваш ос,аните позиции ще ти даде медал лично мунчо фигуранта от тия с дупка по средата...хахааа
  • 70 Браво

    5 0 Отговор
    Добре са се сетили с плакати на немски
  • 71 Три стъпки

    7 2 Отговор
    за излизане от блатото в което ни вкара премиера и министрите му.
    Първа стъпка - Оставка на Борисов, правителството и бухалката им Гешев.

    Втора стъпка - да изчезнат от интернет пространството всички платени тролове на мафията, подкрепещи крадливото и корумпирано правителство сеещи злоба и омраза.

    Трета стъпка - Машинно и електронно гласуване и честни избори.
    След това нещата ще си потръгнат от самосебе си.

    Коментиран от #81

  • 72 така е

    4 2 Отговор

    До коментар #68 от "Споко":

    Всяко нещо си има край.И краят на Гербе дошъл. Бегето ще издържи до изритването на неграмотните герберуги .
  • 73 Кви са тия смешници надничари

    3 5 Отговор
    100 капака начело с ушанката Радев Метежи ще правят
  • 74 Гербераст Герберастов

    3 0 Отговор
    Хвърляйте развалени яйца!!!
  • 75 Ще вадя вече автомата

    2 0 Отговор
    Аре стига сте плямпали за затвори,нищо няма да стане как ще се вкарат сами ли в панделата.Хапват, пият,шибат и грабят заедно и ще си правят мръсно.Очевадно е,че Боко суджука,бирата,магистралата,самолетя и пачката печели време заедно с онзи каскет за да замажат якото смукане на брутални кешовици преди да си подпишат вечният отпуск.Ей каскет какво ми се периш,че бачкаш бре.И да се свали това правителство проблема ще си продължи с новите стари мазни лица.Хрантутниците трябва да са 120 а не 240 и Нови млади и кадърни хора.Онзи палячо дето е изпял 3 лигави песни и той ще се прави на разбирач,гладен музикант в парламента.Разберете трябва да играе голямата пръчка и патлака до месо.Ако се направи ревизия от чужд екип резултата ще е 240 на бесилото + още 5000 по разни държавни местенца.Като се започне от КАТ та чак до НАП.
  • 76 ТЪРСЯ СИ ТРОЛКА ..

    0 0 Отговор
    Да си пишем заедно коментарчета
  • 77 МУТРАТА ФИГУРАНТА ВЪН

    3 5 Отговор
    ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА ТЪЙ КАТО ,НИЕ МИЛИОН И ПОЛОВИНА ИЗБИРАТЕЛИ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ,НЕ РАЗРЕШАВАМЕ НА БОРИСОВ ДА ПОДАВА ОСТАВКА..СПРЕТЕ ДА Я ИСКАТЕ ОТ НЕГО ,НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО,НЕ ЗАВИСИ ОТ НАЛУДЧАВИЯ ПРЕЗИДЕНТ,И ОТ ВАС СЪЩО..КОГАТО НАДХВЪРЛИТЕ МИЛИОН И ПОЛИВИНА НА СЛЕДВАЩИТЕ РЕДОВНИ ИЗБОРИ ,МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ НОВО ПРАВИТЕЛСТВО..НО С ТЕЗИ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ ,КАТО ВИ ГЛЕДАМ НЕ СТЕ ПОВЕЧЕ ОТ 300-400,,кой ви излъга че може да свлите правителството,цмешници.???????УПОТРЕБЯВАТ ВИ,А ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОСЕТИТЕ.Метежника мутра ли????Просто няма да стане ,защото ще ви пометем, много сме..Хубавото е ,че все повече от протестиращите разбраха истината за пъклените намерения на президента ,БСП ,ТРИОТО и мутри милиардерите в БГ и вън от БГ..И че слогона "МУТРИ ВЪН 'Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ПЪРВАТА МУТРА В БГ ,Г–Н ПРЕЦЕДЕНТА ,първа защото единствено той явно защитава най-големите мутри милиардери и с метежа който сътвори, цели да ги спаси от правосъдие..Сега ,идете пред ПРЕЗИДЕНСТВОТО И СКАНДИРАЙТЕ "МУТРИ ВЪН'

    Коментиран от #79

  • 78 Дааа

    3 0 Отговор

    До коментар #59 от "Помня":

    Само че купени и нагласени
  • 79 Дааа

    4 0 Отговор

    До коментар #77 от "МУТРАТА ФИГУРАНТА ВЪН":

    Незнам ,колко трябва да си идиот да не виждаш ,какво се случва в България.И да вярваш на един глупак ,който десет години управлява държавата.Аз знам,че си мислите ,че сте добре,но съм сигурен,че може да сте три пъти по добре,просто ви пускат трохи и вие си мислите че живота се случва.Грешите променете живота си ако не за вас то за деца и внуци
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Шахмат

    0 3 Отговор

    До коментар #71 от "Три стъпки":

    Пропусна четвъртата стъпка: кой 'ще оправи' България и ще я поведе към 'светлото бъдеще'? Царят ли, СДСто ли, БСПто ли, или руският фигурант Радев. Какво постигнахте със сваляне на правителства толкова пъти досега?
  • 82 Въх боже мой

    1 3 Отговор

    До коментар #80 от "Така е":

    Толкова 'грандиозен протест' не бях виждал и толкова прости протестиращи. Как ще сваляте правителството като си нямате и най малката идея кой ще дойде след това. Затуй 30 години все правителства сваляте и дотук се свършва политическата ви дейност.
  • 83 Протестиращ

    1 0 Отговор
    Песен на площаден COVID-19 :
    „Елате ми пиленца на гости .
    да крещите и викате,като сте прости, .
    а после бог да ви прости.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове