Last news in Fakti

23 Юли, 2020 20:42, обновена 23 Юли, 2020 22:11 10 399 424

Президентът Румен Радев: Нужен ни е нов парламент

  • румен радев-
  • протест

Да отворим пътя за конституционна реформа

Президентът Румен Радев: Нужен ни е нов парламент - 1
Снимка: БГНЕС

Нужен ни е нов парламент и да отворим пътя за конституционна реформа. Това каза президентът Румен Радев пред протестиращите с искане за оставката на правителството и главния прокурор Иван Гешев.

Според него думата „Заедно“ е ключът към успеха, пътят е дълъг, но си струва, защото залогът е България и всички протестиращи пишат историята на страната ни.
„Пожелавам ви успех и непримиримост“, допълни той.

Държавният глава повтори призива си: „Мутри, вън!“.

„Здравейте, българи. Днес в съдбоносния за родината ден, се обръщам към вас. 15-ти ден площадите са пълни с надежда и непримиримост. Хиляди хора протестират по улиците на всички големи градове на България и в цяла Европа“, започна държавният глава.

„Плакатите ви казват много истини. Истини, за които властта остава го, законност и справедливост обедини всички поколения. България излезе от психозата на пропагандата и светът отправи поглед към България. Протестът не се поддаде на провокациите. Вие не се изплашихте от заплахите, обидите и провокациите. Вие заедно веете трибагреника. Никога преди това българите не са били толкова единни в целта си да си отвоювате държавата от мафията“, заяви Румен Радев.

„Протестът иска оставката на цялото правителство и на главния прокурор. Властта обаче отново е глуха и не чува хората. Тя говори за някакъв ремонт на кабинета. Надяват се, че летните отпуски и умората ще ви разколебаят. Ако ви погледнат в очите обаче ще разберат, че това няма да стане“, посочи президентът.

"Нужен ни е нов парламент и да отворим пътя за конституционна реформа", каза президентът Румен Радев пред протестиращите.

Според него думата „Заедно“ е ключът към успеха, пътят е дълъг, но си струва, защото залогът е България и всички протестиращи пишат историята на страната ни. „Пожелавам ви успех и непримиримост“, допълни той. "Мутри вън!", завърши дтржавния глава на България.

Пълният текст на изказването на президента:

Скъпи сънародници,
Няма да използвам гражданската трибуна, защото тя е Ваша. Но днес, в този съдбоносен за Родината момент, аз съм длъжен да се обърна към Вас и го правя от уредбата на президентската институция.

За 15-и ден площадът е пълен с надежда и непримиримост. Хиляди хора протестират по улиците на всички големи градове не само в България, но и в цяла Европа.

Плакатите им казват много истини. Истини, които медиите премълчаваха. Истини, за които властта остава глуха и отказва да чуе. Протестите убедиха всички недоволни българи, че не са сами в бунта си, че общото желание за свобода, законност и справедливост обедини всички поколения. Най-важното е, че България излезе от психозата и хипнозата на пропагандата и светът отправи поглед към България.

Протестът не се поддаде на провокациите. Хората не се уплашиха от обидите, заплахите и репресиите. Без оглед на партийни или други пристрастия, всички на площада веят заедно трибагреника. Никога българите не са били по-единни в решимостта си да отвоюват държавата от мафията. Площадът роди братството на почтените хора, които няма да се предадат, да се поддадат и да робуват на лъжи и заплахи. Които ще отхвърлят всяка обреченост и вярват, че свободна, европейска България на достойните граждани е нашето бъдеще.

Протестът иска оставката на цялото правителство и на главния прокурор. Властта обаче отново е глуха и говори за ремонт на кабинета. Надяват се летните отпуски и умората да разколебаят българите. Но ако имат смелостта да слязат при протестиращите и да ги погледнат в очите, ще разберат, че това няма да стане!

Оставките на цялото правителство и на главния прокурор са първата и задължителна стъпка към честни избори, към връщане на България по демократичния път, към началото на необратим демонтаж на порочния управленски модел, който ни закотви на дъното на Европа, към рестартиране на политическия процес и модернизация на страната.

Необходим ни е нов парламент, защото сегашното мнозинство е глухо за исканията на хората. Нужно е да отворим пътя за конституционна реформа, за нови промени, които да укрепят гражданските права и контрола на гражданите над управлението, които да гарантират разделението на властите, които да проведат правосъдна реформа като гарант на справедливост, които да прекършат корупцията, която ражда престъпност и бедност, които да създадат условия за труд, доходи и перспективи, които да върнат нашите братя от чужбина. И много важно – да се гарантира европейското развитие на България и неговата необратимост, а не тези фрази да се използват като красива фасада, зад която се вихрят грабеж и безчинства.

Задачата е историческа. Тя изисква единство. На много плакати от протеста пише думата „заедно“ и тя е ключът към успеха! Пътят е труден, но всяко усилие си струва, защото залогът е голям. Залогът е България! И всички на площада пишат историята на България, затова им пожелавам успех и непримиримост.

Мутри, вън!

Да живее България!


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 141 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    477 144 Отговор
    Радев е истински генерал,а не пожарникар.

    Коментиран от #54, #58, #200, #229, #230, #403, #416

  • 2 мхмхм

    445 77 Отговор
    Тиквата що не слезне така при народа?!?

    Коментиран от #17, #22, #67, #173, #209, #245, #291, #383

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 2loop

    403 107 Отговор
    Да живее Президента, последната надежда на народа

    Коментиран от #109, #254

  • 5 Кака Мара

    108 356 Отговор
    Оо куклю-Чегевара , изкъпан и прясно подстриган , цял ден репетиращ репликите си пред дружинната, се появи пред тълпата за вечерният си кратък номер. Неска не си си изкарал даже за сол.

    Коментиран от #23, #196, #240

  • 6 Стратегически бързовар

    65 230 Отговор
    Нужен ми е нов грамофон ,че сегашния развален !

    Коментиран от #386

  • 7 Хрониките на герберлунгия

    313 85 Отговор
    Генерале ти си нашия водач, толупя от Банкя току що получи инфаркт.
  • 8 Бейби Мая

    49 156 Отговор
    На мен ми са нужни нови тъпети ,и холова гърнитура

    Коментиран от #49

  • 9 Луди

    43 158 Отговор
    Всичко е някакъв цирк в тази държава. Бегайте с 200, да не ви таковата и вас с 200...
  • 10 Голем смях

    111 222 Отговор
    И нов президент.

    Коментиран от #250

  • 11 Румпелщилцхен

    255 68 Отговор
    ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ!
    ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА!
    Стига с тоя Парламент, фалшиви партии и още по-фалшиви депутати.

    Коментиран от #28, #234

  • 12 А дано

    60 148 Отговор
    Ама без теб!
  • 13 ВАТМАН

    221 50 Отговор
    Тулупа в затвора!Пачките на народа!
  • 14 бг майна

    92 198 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ И COVID 19 ПОЗДРАВЯВАТ ВСИЧКИ ПРОТЕСТИРАЩИ.

    Коментиран от #66

  • 15 Гого - врачанска булка

    119 34 Отговор
    Кат гледам снимката и просто ме кара да викна : МУТРИВЪН !
  • 16 БЕЗСПОРНО

    161 38 Отговор
    Предпоставка за здрава основа и ново градивно начало за България и народа !
  • 17 Лол

    49 164 Отговор

    До коментар #2 от "мхмхм":

    Тиквата слизаше и беше мъж на годината и всички Ах и Ух.И на този ще му мине славата

    Коментиран от #104

  • 18 Моят Президент

    191 56 Отговор
    Президент Радев,да изгоним Мафията от изпълнителната и съдебна власт.Заедно!
  • 19 Румен Радев много уплашен

    108 236 Отговор
    Радев е много уплашен. Вижда му се краят. Видя че протестиращите намаляват всеки ден и вече са по-малко от 500 и излезе отново да насъсква. Но не му се получава защото 7 милиона българи не протестират. Няма масовост този протест. Отвръщава хората.

    Коментиран от #41, #55, #59, #60, #61

  • 20 Не не

    37 73 Отговор
    Нужна ми е виза и гражданство за сащ и не махам завинаги пък вие тука създраве останете...живота ми мина да ви гледам експериментите и лъжите

    Коментиран от #387

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ха ха ха ха ха

    78 15 Отговор

    До коментар #2 от "мхмхм":

    Щото няма да се отърве от целувките на народа:)))
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Кака Мара

    46 92 Отговор
    Нищо не каза за частните болници на другарите, дето изсмукват обществените ни солидарни здравни осигуровки? Що тъй ва не конкретизирате какви промени ще правите ако платените протестиращи ви докарат на власт?

    Коментиран от #64

  • 25 Давай Румене

    135 44 Отговор
    Ти си от старата школа народен човек, не проста мутра сикаджия.

    Коментиран от #32

  • 26 Бай Хой от Ханой

    134 44 Отговор
    Не съм му фен на Радев но е напълно прав....
  • 27 Ха ха

    67 136 Отговор
    България е избрала това правителство за трети път и пак ще го избере. Няма основателна причина за оставка, а само празни приказки дори без доказателства. На пролет хората ще решават..

    Коментиран от #74

  • 28 Лол

    75 36 Отговор

    До коментар #11 от "Румпелщилцхен":

    Ква президентска република бе?А утре ако стане президент Плевнелиев,пак ли така ще искаш?Не на авторитаризма и авторитарната власт!

    Коментиран от #51, #88

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 РЪМПЕЗИ

    35 60 Отговор
    РАДЕВ...ОВТАВИ ХОРАТА ДА СИ ПЛАНИРАТ БЪДЕЩЕТО....САМО ОДОБРЯВАЙ...ВСИЧКО Е ЯСНО...БАРЦЕЛОНСКИ ВЕЧЕ СЕ ДВОУМИ...ДА БЪДА ИЛИ ДА НЕ БЪДА..НЯМА ДА БЪДЕШ...СТЯГАЙ ДИСАГИТЕ ЗА КАУША И СУХА ХРАНА ЗА ДЕСЕТ ДЕНА...
  • 31 Fenasi Kerim

    119 40 Отговор
    Това е последния мандат на Борисов. Друг няма да има.

    Коментиран от #37

  • 32 Гого - врачанска булка

    57 23 Отговор

    До коментар #25 от "Давай Румене":

    Давай Румене ,фани му задния крак ,и дърпай бе ,да го боцне фершела
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Милен

    66 90 Отговор
    Нужен ни е и нов президент, а не куче на каешка!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #155

  • 35 Радев оставка

    70 116 Отговор
    Румен Радев е следващият клиент на прокуратурат, затова е супер уплашен че протестът умира. Всеки ден по-малко и по-малко хора излизат. Няма 1000 човека за страната.

    Коментиран от #84

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Хрониките на герберлунгия

    102 50 Отговор
    Моят президент, Генерал Радев!

    Коментиран от #43

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 az #Оставка!

    100 31 Отговор
    Мутри, вън!!! Оставка и затвор!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Другия с коня

    56 94 Отговор
    Ние сме Парламентарна Република.Парламента е Избран на Избори.Нужен ни е НОВ Президент...

    Коментиран от #144

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бацо от БКП

    71 16 Отговор
    Кръв дарявам шкафа си не давам
  • 47 Браво

    77 37 Отговор
    това е истински мъж
  • 48 ДП1

    100 26 Отговор
    Радев излезе сред народа. Паякът се скри зад паяжината. Божеството Доган се скри в пирамидата си. Буда преместваше пачките от чекмеджетата в чували. Настана паника.

    Коментиран от #141, #251

  • 49 Дебре

    68 18 Отговор

    До коментар #8 от "Бейби Мая":

    Кажи го на герберастите те са с парите в шкафчета.
  • 50 7979

    86 28 Отговор
    Протестът трябва да продължи с по - голяма сила и да покаже на Боко, че ще бъде изхвърлен, а не пенсиониран по негово желание.
  • 51 Румпелщилцхен

    71 37 Отговор

    До коментар #28 от "Лол":

    И кой ще гласува за Плевнелиев?
    За да е силна Държавата трябва да има силен човек отсреща.
    Това е Генерал Радев.
    Всеки вот за Президент е избор пряко от народа.
  • 52 jorj

    29 68 Отговор
    Тоя няма ли да спре да скача като котарак на суджук!!!!!! Не разбра ли, че суджук на български предател не се полага !!! Да заминава при Путин на хайвер с водка !!!!!! Не му стиска,защото гущерчета лапна, но нищо ненаправи !!!!!
  • 53 Anonim

    41 80 Отговор
    Тоя селандур Радев след 2 г ще го замерят с камани по плешивата кратуна
  • 54 Милен

    34 83 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    За военен може да става, но не и за Командир!

    Коментиран от #192, #385

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Стратегически бързовар

    6 24 Отговор
    Първият трима е уникален.....
  • 57 оня с коня

    40 65 Отговор
    Ясно че на Радев и БСП им трябва нов Парламент,където БСП да доминират като ГЕРБ.Да,обаче НАРОДЪТ с Вота си на изборите решава ДРУГО.А както е казано "ГЛАС НАРОДЕН- ГЛАС БОЖИ"!И изобщо Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш.ПОНЯЛ РАДЕВ?- на ВАС ти са говори:)

    Коментиран от #71, #389

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ето масовостта на вашия контрапротест

    75 25 Отговор

    До коментар #19 от "Румен Радев много уплашен":

    Продължавам.... другото момченце каза " даде ни по 50 лв.да се почерпим и да имаме за биричка" , Виктория Симеонова им каза "Наздраве" ....Та заключението е -Герб платиха и докараха 17 автобуса от страната а дори и 200 човека от София не излязоха да ги подкрепят...

    Коментиран от #422

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Чети ГЕРБаджийска гнида

    70 21 Отговор

    До коментар #19 от "Румен Радев много уплашен":

    Много се смях и аз когато слязоха от един от автобусите каращи хора за контрапротеста на Герб няколко женици в златна възраст и репортерката ги пита дали са им платили и с организиран транспорт ли идват те отговориха положително. И репортерката ги пита а защо не си го платихте вие а женицата отговаря ами нямаме пари...И репортерката им казва - Нямате пари а идвате да подкрепите правителството..Направо щях да припадна от смях
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Само, че

    41 21 Отговор

    До коментар #14 от "бг майна":

    номерата с несъществуващата пандемия и якото умиране вече не вървят. Оставки и при бай Ставри!

    Коментиран от #75

  • 67 Ту... пан

    27 59 Отговор

    До коментар #2 от "мхмхм":

    резидента не го страх да излезе при неговите хора, които той изкара на улицата!! Оставаше от неговите мутри да го е страх!!!! ФИГУРАНТА Е НОМЕР 1!!!! Той направи много нещо за тия хора!!!! Вчера им дари тоалетна хартия!!!! Хахахахаха
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    33 56 Отговор
    РАДЕВ СЕ ОПИТА ДА РЕАНИМИРА УМИРАЩИЯ ПРОТЕСТ....БЕЗУСПЕШНО

    Коментиран от #247

  • 70 ОСТАВКА БОЙКО

    56 16 Отговор
    ЗНАЕМ ,ЧЕ НИ ПРОДАДЕ НА ДПС И ,ЧЕ МНОГО ТЕ Е СТРАХ ОТ РАДЕВ ЗАЩО ЛИ ....
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Стратегически бързовар

    6 20 Отговор
    Йелпрома на амбЪрдзурата като кот Матроскин ,да не му земем залъка
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Няма как да стане!

    3 18 Отговор

    До коментар #27 от "Ха ха":

    Според теб следващото правителство ще заседава в затвора!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Ха ха

    20 32 Отговор

    До коментар #36 от "АТИЛА":

    Затова ли се увеличиха колите и задръстванията? Не виждам обедняване на населението.. Лъжеш като комунист

    Коментиран от #421

  • 77 Стратегически бързовар

    5 3 Отговор

    До коментар #73 от "Феникс":

    Йелпрома се ядосва
  • 78 Бат Вальо

    27 45 Отговор
    НУЖЕН НИ Е НОВ ПРЕЗИДЕНТ !!!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Активист на БКП

    35 24 Отговор
    Президентска република и Радев пожизнен Президент !!!

    Коментиран от #83

  • 81 Стратегически бързовар

    2 11 Отговор

    До коментар #62 от "Подобрен бързовар":

    Как да ти обясня ,кат не разбираш ,и да ти обясня ,няма да разбереш ,то затуй сме различен клас уреди
  • 82 Уличник

    17 27 Отговор
    Изказване на уличник с улично възпитание.
  • 83 Гого - врачанска булка

    14 6 Отговор

    До коментар #80 от "Активист на БКП":

    Билетчето ,шлепчето и по Дунава на КурУйз

    Коментиран от #132

  • 84 Няма за какво

    40 18 Отговор

    До коментар #35 от "Радев оставка":

    Радев да е клиент на Гешевтатурата, а и има пълен имунитет, троле! Калинките така дойдохте, така и си отивате - неграмотни!

    Коментиран от #89

  • 85 Стратегически бързовар

    5 15 Отговор
    Путвият трима се разпростря като лош раков образОваний
  • 86 Майна

    43 16 Отговор
    Жал ми е за гербаджийските тролове..., ми те за нищо не стават ...и те кво ще правят...Ами ще трябва да хващат мотиките, нали така съветстваха нас, НАРОДА..

    Коментиран от #91, #105

  • 87 Много зомбирани

    17 15 Отговор
    Са герберастите или не, те са страхливи,
  • 88 Ако

    30 14 Отговор

    До коментар #28 от "Лол":

    Ако се провеждат честни избори, Плевнелиев никога няма да стане президент, както и нямаше да стане, ако тогава бяха. Народът не е прост.

    Коментиран от #101

  • 89 Първия Кантонер

    7 13 Отговор

    До коментар #84 от "Няма за какво":

    Румене ,дръш чурвото да му налея вудъ ве гълош
  • 90 Ванс

    19 21 Отговор
    Аз съм убеден, че тоз,, ___-_-,, не е чел конституцията....

    Коментиран от #93

  • 91 Стратегически бързовар

    4 12 Отговор

    До коментар #86 от "Майна":

    Майна ,прекопа ли картофа ,че таз жега лоша
  • 92 още малко братя бълтарииииии

    15 19 Отговор
    Радев тая нощ да не пуска ''дрона'' , Тиквата няма да е в кадър в спалнята си , ще е под кревата.

    Нека носим йоще срама по челото,
    синила от бича, следи от теглото;
    нека спомен люти от дни на позор
    да висне кат облак в наший кръгозор;
    нека ни отрича исторйята, века,
    нека е трагично името ни; нека
    Беласица стара и новий Батак
    в миналото наше фърлят своя мрак;

    Коментиран от #95

  • 93 Найк ЕърПор едно

    4 7 Отговор

    До коментар #90 от "Ванс":

    Да! Така е
  • 94 Дуу Бай

    21 25 Отговор
    А б..ре нещо замириса на зелени чорапи!!!!! Да не е излязъл фигуранта да се разходи малко сред тъъъ пи мутри??????

    Коментиран от #242

  • 95 Будалай Хан

    8 15 Отговор

    До коментар #92 от "още малко братя бълтарииииии":

    Още малко ,има няма докат раздадат парастас за последните от ващо котило ,шафьори на Москвичи на трупчета
  • 96 Бат Вальо

    29 38 Отговор
    РАДЕВ, ГАДНО Е ДА ОСЪЗНАЕШ, ЧЕ ТОТАЛНО СИ СЕ ПРОВАЛИЛ, А ...

    Коментиран от #117, #130

  • 97 Коментатор

    24 36 Отговор
    Радев да каже какво работят тези хора които обикалят по площадите и той с голямата си злоба ги насъсква кой му вярва човек задоволен с пари появява се за пет минути зарбунва духовете и се прибира при любимата си заблудените обикалят

    Коментиран от #114

  • 98 Трябва да бъдем

    34 22 Отговор
    Президентска република! Радев е достоен!

    Коментиран от #158, #160

  • 99 Дръвчо

    30 24 Отговор
    Само президента подкрепя народа. Народа ще подкрепи президента. Време е Генерал Радев да поведе бунта.

    Коментиран от #103

  • 100 Гермерасти

    33 14 Отговор
    Има супер снимки от преговорите за евро бюджета, които са по западната преса разгледайте ги за да видите босия си БОС.
  • 101 Лол

    14 11 Отговор

    До коментар #88 от "Ако":

    Човек!Радев спечели президентския пост срещу Цецка Цачева!Утре ще гласуват хората за някой агент с маска и после?Не на авторитарната власт!
  • 102 тариката

    17 26 Отговор
    хлъзгавия изпълзя като охлюв след дъжд ....
  • 103 ВуК

    15 25 Отговор

    До коментар #99 от "Дръвчо":

    На кой викаш народ...б..ре ??? Остава за фигуранта!!!!!!!!!!!!!!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Другия с коня

    18 29 Отговор

    До коментар #86 от "Майна":

    Ти нас не ни мисли....Гледай да не свършат парите на Черепа,Баневи,и още осем Олигарха в затвора...Тогава ще копаш ти в Първомай и околните села...

    Коментиран от #124

  • 106 Тацит

    21 31 Отговор
    Хора, осъзнайте се! Радев е клоун. Цял свят му се смее. Четете чуждата преса.

    Коментиран от #121, #127

  • 107 Тая подлога на ченгетата от ДС и Божков,

    21 26 Отговор
    И останалите подложи,ще останат най-мръсната страница в българската история.Това което се случва е пиянството на едни безумни,6месеца преди редовни избори ти да искаш да буташ законно избрано.Вярно е ,че когато Господ иска да накаже някого му взима акъла.Вие знаете ли какво значи да ни управлява ДС прототип на КГБ, явно не знаете искате да го изпитате на собствения си гръб,хубаво,глупаците така правят

    Коментиран от #116

  • 108 Ха ха ха ха

    16 19 Отговор
    И на Божков и на Василев им е нужен нов парламент....
  • 109 Нив

    16 24 Отговор

    До коментар #4 от "2loop":

    Радев е Айдук
  • 110 муньо от село

    33 18 Отговор
    Още с първите демократични "избори" бях отвратен и не съм гласувал след това нито на парламентарни нито на президентски избори. Но от всички президенти на България от 1989 г. насам Румен Радев е най-ерудирания и най-достойния ПРЕЗИДЕНТ. Чест и почитания г-н Президент!

    Коментиран от #113

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Радев

    24 26 Отговор
    Не знам защо се е взел на сериозно, само се излага.
  • 113 Лол

    23 31 Отговор

    До коментар #110 от "муньо от село":

    Уууууу за Радев!Най-големия клоун,който се върти на лостове!

    Коментиран от #120

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Гого - врачанска булка

    4 8 Отговор
    Йелпрома на стойка 69 апе си кесиите и после лиже от болка
  • 116 да де ама

    26 8 Отговор

    До коментар #107 от "Тая подлога на ченгетата от ДС и Божков,":

    Дори да приемем , че сме в определено състояние , което ти наричаш - на опиянение , нали си даваш сметка кой реално ни доведе до това състояние , един много прост и алчен човек , направо болен от алчност.

    Коментиран от #119

  • 117 Тиквеник по Гешевски

    30 11 Отговор

    До коментар #96 от "Бат Вальо":

    Кой от двамата е по-големият тоя дето се крие или онзи дето раздава оставки за да си спаси Ънала? Бойко не останаха калинки, бягай, че Гешев ще ти конфискува кюлчетата.
  • 118 колеги ,казвам ви те са прекрасни деца

    29 15 Отговор
    ★Още с първите демократични "избори" бях отвратен и не съм гласувал ★
    ★Румен Радев е най-ерудирания и най-достойния ПРЕЗИДЕНТ. Чест и почитания г-н Президент!★

    Коментиран от #129

  • 119 Гого - врачанска булка

    4 4 Отговор

    До коментар #116 от "да де ама":

    Доведе ви до него кръчмарката с менте коняка

    Коментиран от #138

  • 120 Лолтрол

    4 5 Отговор

    До коментар #113 от "Лол":

    А ти къде се въртиш?

    Коментиран от #125

  • 121 Клоун си Таците

    7 4 Отговор

    До коментар #106 от "Тацит":

    бленуваш като заразен от корона вируса, заразен си с лъжи!
  • 122 Лол

    6 17 Отговор
    Всичките са мекерета,а лумпените подскачат!По бих гласувал за нвкой случаен от улицата!
  • 123 Кой68

    13 13 Отговор
    Дай пръв пример със твоята оставка.
  • 124 333

    21 6 Отговор

    До коментар #105 от "Другия с коня":

    Да, и оня със суджуците с условна, Иванчева с 20 години. А тоя със суджуците е бил значително по-брутален, ама нейсе.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ......

    15 21 Отговор
    То и нов президент ни е нужен,но това било друга тема
  • 127 Майна

    26 8 Отговор

    До коментар #106 от "Тацит":

    Нещо ти не си наред!В Германия кво го правятОнуй, но тук виждат и НАШИЯ НАРОД ПО ПРОТЕСТИТЕ. ГОРДЕЯ СЕ С ВАС ,СЪНАРОДНИЦИ, ГЕРМАНЦИТЕ ВЪЗХИТИХТЕ!!!
  • 128 Прокуратурата

    20 24 Отговор
    30 години искахме в България да се започне с разследване на престъпленията по високите етажи на власта и олигарсите. Сега когато един главен прокурор започна да го прави НЯКОИ започнаха да му искат оставката.Ако този главен прокурор бъде махнат от поста си никой който дойде на неговото място няма даже и да си помисли да разследва престъпления по високите етажи на власта и олигархията а кротко и спокойно ще си кара мандата. А ние пак ще чакаме още 30 години да се започне разследване на престъпленията в България.

    Коментиран от #365, #392

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Стратегически бързовар

    3 6 Отговор

    До коментар #130 от "Йордан":

    Йордане ,ти и в Блиц ,и Тук си клоуна Вътревски 3774

    Коментиран от #168

  • 134 Гого - врачанска булка

    6 20 Отговор

    До коментар #132 от "Шопо":

    Румене ,кажи на Деса да носи ракия ,че ко влаза ша га изкъртя със все печка ,
  • 135 Лолтрол

    3 3 Отговор

    До коментар #125 от "Лол":

    Не питъх а те подсетих, трябва да им се напомнят на моторнопсихясалите. Сега остава да се объркъш с мотоциклет.

    Коментиран от #142

  • 136 тоя ме вкара в поезия

    20 10 Отговор
    Тикво моя ненагледна

    Тикво тъпа и безверна

    Как се вкара само Тикво проста

    в приключение под моста

    Коментиран от #146

  • 137 Бесен язовец

    17 30 Отговор
    Призива мутри вън се отнася и за мутрата Радев.
  • 138 докарваш го на прост

    6 7 Отговор

    До коментар #119 от "Гого - врачанска булка":

    Елементарен си бе човече , много елементарен.

    Коментиран от #148

  • 139 ААААХАХААА..МУРАФЕТИТЕ НА ...

    20 18 Отговор
    ЕЛ ФИГУРАНТЕ-ПРЕВРАТАДЖИЯТА,....СЕ. ПОКРИВАТ..1 КЪМ 1 С...НАМЕРЕНИЯТА НА....ЕЛ ЧАПО- ДУБАЙСКИЯТ КЕШ!!😂
    ПРОСТО ПРОСЛУШАЙТЕ РАЗГОВОРИТЕ НА ЧЕРЕПА И ДРУГАРИТЕ ОТ БСП/ДС!8😂😂
    ОСТАВКА НА ФАТМАКА ... НЕМЕДЛЕННО 😂😂😂
  • 140 Достоен Президент

    23 11 Отговор
    Уви, корумпиран премиер с правителство от парашутисти, депутати които са кукли на конци, олигарси приватизатори от прехода и нито един от тях осъден и вкаран в затвора, бизнесмени които главния прокурор издирва пък те заминали на екскурзия в Дубай, Банкери източили парите, ядящи плескавици и последния да загаси лампата. ОСТАВКА! аплодисменти уважаеми зрители и читатели, няма нужда от друг коментар.

    Коментиран от #388

  • 141 Едва успя

    14 21 Отговор

    До коментар #48 от "ДП1":

    да изпълзи под полата на Деса. Голям страх го тресе,вижда си края
  • 142 Лолгном

    6 2 Отговор

    До коментар #135 от "Лолтрол":

    Тихо боуен.Кво мо се обясняваш?

    Коментиран от #149

  • 143 Чата

    19 4 Отговор
    Гърневски, доволен, че вота не успя, грухтя доволен от трибуната и го нарече ,,фатмак"! От щаба на Герб го наградиха с 200!
  • 144 Калинка от Герб

    11 19 Отговор

    До коментар #42 от "Другия с коня":

    Ние сме Парламентарна Република.Парламента е Избран на Избори.Нужен ни е НОВ Президент... Изобщо можеш ли да мислиш гласуваш за партия която си нарежда мижитурките начело в листата. А президента застава сам с лицето си и народа го избира с тъй наречения мажоритарен вот. А не като мижитурките който се крият в партийните листи. Разликата е там между двете системи на избор.

    Коментиран от #159, #174

  • 145 Plovdiv

    5 10 Отговор
    ЗА Радев!!! Иначе дайте другия път на някой грамотен да напише статията, защото тази, дето я е писала, очевидно не е!
  • 146 Първия Кантонер

    11 17 Отговор

    До коментар #136 от "тоя ме вкара в поезия":

    Тъй ,кат му гледам кратуната на снимката ,мяза на Пътен Знак Ге12 кръгово движение
  • 147 Лолгром

    2 7 Отговор
    Никога не се обеснявам а наред, особено тъпаци.
  • 148 Гого - врачанска булка

    7 14 Отговор

    До коментар #138 от "докарваш го на прост":

    Румене ,де остай парлачката и мамулите ве ?

    Коментиран от #150

  • 149 Лолгром

    4 1 Отговор

    До коментар #142 от "Лолгном":

    Никога не се обеснявам а наред, особено тъпаци.

    Коментиран от #152, #191

  • 150 Гого - врачанска булка

    6 2 Отговор

    До коментар #148 от "Гого - врачанска булка":

    Ощи има четина да са стържи ,и праси
  • 151 Овчаря

    12 17 Отговор
    И тая вечер разходих овцете до Орлов мост. Бляха, бляха па се прибраха. Утре пак ще ги...... Много намаляха тяхната май..!

    Коментиран от #157

  • 152 Будалай Хан

    2 7 Отговор

    До коментар #149 от "Лолгром":

    Нормално ,как да се обесниш на негръмотни
  • 153 Видински тикви зелени

    13 16 Отговор
    Ей такова нещо наречено президент не е имало в по ново време.съвсем изперкал или генетично обременен подстрекателство на същите.
  • 154 Cabron

    13 14 Отговор
    И нов президент че този е като кукла на конци....
  • 155 Хаджи Хаджи Българин

    14 13 Отговор

    До коментар #34 от "Милен":

    Истинският Генерал Радев, срещу кабаретният Генерал! За няколко месеца, мадритският мошеник го направи генерал, с помоща на задкулисието!
  • 156 ЛЕОН

    16 11 Отговор
    Добре казано г-н Президент

    Коментиран от #162

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 Ама я се изяснете

    11 14 Отговор

    До коментар #98 от "Трябва да бъдем":

    какъв ви е проблемът,защо видите по улиците и нищо смислено не ви раждат главите. Ка ще управлявате държавата като всяка вечер сте пияни и надрусани,а през деня реанимирате по гръб на жълтите павета.И не видях юмрука на фигуранта,нещо май не ви вървят нещата по плана "Божков"

    Коментиран от #370

  • 159 Парламент ама ПАРЛАМА

    18 7 Отговор

    До коментар #144 от "Калинка от Герб":

    Предпочитам Тръмп пред българския парламент съставен от коалиционни клоуни, верно сте калинки всичките от ГЕРБ, или иначе казано ГЕРБерасти джендъристи

    Коментиран от #163, #164, #187

  • 160 Ама я се изяснете

    12 13 Отговор

    До коментар #98 от "Трябва да бъдем":

    какъв ви е проблемът,защо видите по улиците и нищо смислено не ви раждат главите. Ка ще управлявате държавата като всяка вечер сте пияни и надрусани,а през деня реанимирате по гръб на жълтите павета.И не видях юмрука на фигуранта,нещо май не ви вървят нещата по плана "Божков"
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 ДесА

    9 10 Отговор

    До коментар #156 от "ЛЕОН":

    Браво лизач, печелиш зелен чорап! :))))
  • 163 В грешка си

    7 7 Отговор

    До коментар #159 от "Парламент ама ПАРЛАМА":

    начело на джендарите е Христо Бойкикев
  • 164 Стратегически бързовар

    3 2 Отговор

    До коментар #159 от "Парламент ама ПАРЛАМА":

    Тъй тъй
  • 165 ОСТАВКА

    28 10 Отговор
    Тиквите, които извъртат нещата и ми говорят за Русия, за Решетников, за Божков, комунизъм и т нт, нека си сложат ръка на сърцето и да отговорят на въпроса: АМА, ВИЕ, СЕРИОЗНО ЛИ ЗАСТАВАТЕ ЗАД ПРАВИТЛЕСТВОТО? СЕРИОЗНО ЛИ НЕ ВИЖДАТЕ, ЧЕ МАФИЯТА ЯКО СЪСИПВА И ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА?
    КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕСТЪПНОСТА НА ВСИЧКИ НИВА, ЗА КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ ВЪВ ВСИЧКИ ОТРАСЛИ? КОЙ? ЗА ПЛАТЕНИТЕ МЕДИИ, РА РОММСКИТЕ НАБЕЗИ И СВОЕВОЛИЯ, ЗА ПЕНСИИТЕ ОТ 250 ЛВ, ТРЯБВА ДА СИ ЯКО ПЛАТЕН ИЛИ ЯКО ТЪП - ЗА ДА НЕ ВИЖДАШ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ДЪНОТО И ПОВОДИТЕ ЗА НЕДОВОЛСТВО НА НАРОДА СА СЪВСЕМ ЛОГИЧНИ, А НАГЛОСТТА НА МАФИЯТА ПРЕЛЯ ЧАШАТА, А НЕЙНИТЕ ВОДАЧИ И АРХИТЕКТИ СА ЗА ГИЛОТИНА!
    герб и дпс също са продукти на генералите от ДС преди 89! не е само бсп и сдс!

    Коментиран от #169

  • 166 ПП Герб

    13 16 Отговор
    От тази вечер Щаба и генерала нареждат: любов и ласки само с маски. Ако ли не Гешев ще ви го навре, а лубрикант само ако Баце ви даде. За всички останали убедени в безпрекословност честност неподкупност и лоялност на кабинета на Тиквата изразете любовта си сега и утре и всеки ден докато стане Видовден.
  • 167 Бойко

    13 19 Отговор
    Другата седмица ще се произнесат за имунитета на Мунчо Решетников.

    Коментиран от #211

  • 168 Йордан

    4 4 Отговор

    До коментар #133 от "Стратегически бързовар":

    Бъркаш ме с Черен Петър,мутрьо!
  • 169 А така

    15 6 Отговор

    До коментар #165 от "ОСТАВКА":

    Добре им го каза, но някой ще те разбере ли като е платен трол.
    Само истинските нормални хора мислят така, ПРАВИЛНО!
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 иво

    17 12 Отговор
    Радев народа избира правителството.Кой си ти да искаш подмяна
    Вън мутрите комунистически от президеннството.!!
  • 173 Дончев

    8 5 Отговор

    До коментар #2 от "мхмхм":

    Щото е тиква
  • 174 Кандидат

    16 11 Отговор

    До коментар #144 от "Калинка от Герб":

    Президента беше кандидатура на партията БСП, а на БСП като кандитатура беше наложен от Нинова, а на Нинова беше предложен от ген. Решетников. Каква е разликата между двете системи на избор?

    Коментиран от #179

  • 175 Срам ме е

    15 16 Отговор

    До коментар #171 от "Срам ни е от Президента":

    Теб ! Платен трол! Президента е единствения НОРМАЛЕН политик от 30 години на сам!!!
  • 176 народ

    14 7 Отговор
    Радев - марш, марш с Генералът наш! В бой да летим и враг да победим!
  • 177 Xсйва

    5 6 Отговор
    младия бай Тошо

    Коментиран от #184

  • 178 Cabron

    13 11 Отговор
    И нов президент че този е като кукла на конци....
  • 179 Калинка от Герб

    16 5 Отговор

    До коментар #174 от "Кандидат":

    Разликата е че боко каза и магаре да сложа ще го изберат. Явно си гласувал за магарето за да не знаеш.

    Коментиран от #208

  • 180 Ти си позор за Европа

    15 14 Отговор
    Срам,позор! Това президент ли е или клоун От такива се бяга хеле ако те управляват.анархисти ама вярно Мутри вън!
  • 181 Платон

    14 11 Отговор
    Затруднен съм, защо герберастите не напишат аргументи в полза на БОСА'си а плюят президента? Хем нямат хем са бавноумни типични социопати.

    Коментиран от #197, #198

  • 182 баце

    11 7 Отговор
    Така е. Трябва нов парламент - тези са нефелни. Ако успеем да ги избираме мажоритарно по местожителство, още по добре. Аз неща да гласувам за кмет от Своге, дето живее от 10 години в столицата или за кандидат от Благоевград, които е бил в столицата 5 години. Сещате се кои ТП визирам.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Едно към едно

    5 3 Отговор

    До коментар #177 от "Xсйва":

    Все едно е излязъл от....ТаТо

    Коментиран от #373

  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 30.07....ИДВА И.. КЛЕПАРЕСТИЯ РУСКИ

    16 9 Отговор
    ШПИОНИН-- ЕЛ ФИГУРАНТЕ ИЗПАДНА В АМОК!!✊ ПУЧА СЕ ПРОВАЛИ ОКОНЧАТЕЛНО ,...ЕЛ ЧАПО Е..БЕСЕН,.. НЯКАКВИ ХОРА ОТ ГРИПЕН ГО.. ТЪРСЯТ,..АГЕНТИТЕ-ШПИОНИ.. ХИТЛЕРА И ЕСЕМЕСА ГИ ОЧАКВА СЪД И ЗАТВОР,... НЕЩАТА СЕ ВГО-ВНЯ-ВАТ...ЗДРАВО,... СЛЕДВА ИМПИЙЧМЪНТ И ВОЕНЕН СЪД ✊😂
  • 187 Калинка от Герб

    3 1 Отговор

    До коментар #159 от "Парламент ама ПАРЛАМА":

    Като не можеш да различиш подигравка с синонима на име не определяй хората подписвайки се с подигравка на сега управляващите за техни калинки.
  • 188 Тиквата

    6 5 Отговор
    Много ме яд, защо не ме посрещат като ТАТО'ми
  • 189 Софянец

    15 16 Отговор
    Президента е истински обединител на народа.Възхищавам му се.И моя апел е .Всички заедно на площада.Вън Мутри .Оставка и затвор за Бойко и Гешев.

    Коментиран от #193

  • 190 Баш мутра

    10 6 Отговор
    Ето това е мутра асъл изберете го за премиер да се пооблажи горкия само примлясква отстрани толкова време завист и злоба
  • 191 Лол

    1 2 Отговор

    До коментар #149 от "Лолгром":

    Не ми се обяснявай сельо

    Коментиран от #199

  • 192 тошко

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Милен":

    ДА а от теб нищо не става
  • 193 колеги ,казвам ви те са прекрасни деца

    0 2 Отговор

    До коментар #189 от "Софянец":

    Обърши си устата ,че капят лиги...

    Коментиран от #223

  • 194 Нео

    12 10 Отговор
    Този нямаше да има грешка, ако думите му се покриваха с дела. Неслучайно той, като мажоретка подгрява протестиращите, защото ако те бутнат правителството той ще е единственият печеливш. Ще управлява България чрез служебно правителство. А изборите ще се поведат по старите правила и закони и следващият парламен ще е също толкова ялов, колкото и сегашния! Независимо от добрите намерения, в крайна сметка са важни резултатите!Честито, другари!
  • 195 Тато из Правец

    12 16 Отговор
    Радев е патриот ,а не крадлива мутра !!!
  • 196 ЗА СМЕТКА

    8 7 Отговор

    До коментар #5 от "Кака Мара":

    НА ТОВА ПЪК БОРИСОВ Е ОТКРАДНАЛ ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ!!!
  • 197 Стратегически бързовар

    4 2 Отговор

    До коментар #181 от "Платон":

    Боса им е създал най- успешната политическа сила ,която успешно движи България нагоре от дъното ,докъдето я набутаха червенит

    Коментиран от #203

  • 198 СПЕЦПИДARAZ

    11 4 Отговор

    До коментар #181 от "Платон":

    Ами напиши ти някакъв аргумент за президента де . Аз ще ти помогна малко - благодарение на него руснаците хакнаха и източиха електронният архив на МВР с данните на всички български граждани , а също така получиха спецификациите на Ф-16 Блок 70 предоставени ни с офертата на Локхийд

    Коментиран от #215

  • 199 Никога не се а направо

    0 0 Отговор

    До коментар #191 от "Лол":

    На хора по бяла черта.

    Коментиран от #204, #207

  • 200 Хххххх

    5 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ходи му лизи г
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 НЕ МИ СЕ ИСКА НО...ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯ

    17 8 Отговор
    ПРЕВРАТА НА ЧЕРВЕНАТА ПРЕСТЪПНА ОЛИГАРХИЯ, С КОДОВО ИМЕ..."БЪЛГАРСКОТО(КУКУВО) ЛЯТО""...ПРИКЛЮЧИ БЕЗСЛАВНО!!!
    БАШ ПРЕВРАТАДЖИЯТА- ФАТМАКА...ШЕ ОТНЕСЕ... БАХУРА!✊

    Коментиран от #255

  • 203 Издънена юнга

    5 3 Отговор

    До коментар #197 от "Стратегически бързовар":

    Не ме интерва червени. Виж къде ти го набута боса ти?
  • 204 Лол

    3 3 Отговор

    До коментар #199 от "Никога не се а направо":

    Сгъвай селчо
  • 205 Асен

    9 12 Отговор
    Достойният президент!
  • 206 24/7

    10 9 Отговор
    Президентът Румен Радев: Нужен ни е нов парламент...и нов президент, и да не е бивш шапкар , ако може.
  • 207 Лол

    4 0 Отговор

    До коментар #199 от "Никога не се а направо":

    Кажи само от кое село си?

    Коментиран от #225

  • 208 Кандидат

    5 1 Отговор

    До коментар #179 от "Калинка от Герб":

    Само че на Бойко магарето не го избраха, може би защото си гласувал за един фигурант-както каза Божков. Доволен ли си?
  • 209 чичо

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "мхмхм":

    Отговарям ти и питам плюсчетата за Радев.При кого да ходи Борисов-ние не сме на улицата.Аз вече питах но няма отговор,за това пак-защо Радев,още първия си работен ден,не извика мутри вън-нали от 30год. ги има.Отговора е повече от прозрачен.
  • 210 некрадящите хора

    8 12 Отговор
    След Вас сме г-н Президент!
  • 211 ДРУГАТА

    2 8 Отговор

    До коментар #167 от "Бойко":

    СЕДМИЦА ЩЕ ГРЪМНАТ ТЪПАКА БОКО! ЩОМ НЕ ЩЕ С ДОБРО.....
  • 212 пак ббб

    5 5 Отговор
    Аз се чудя, защо тоя"фалшив премиер" краде-та той е много богат, има къщи, чекмеджета и т.н... на ромски език думата чор означава крадец, а чоро означава беден, чорипе означава бедност... та бедността би следвало да поражда кражбата...значи на тоя "премиер" същността му не е наред...
  • 213 Последния Софиянец

    7 15 Отговор
    С такива генерали като Радев нашата армия е смайвала света.

    Коментиран от #220, #241

  • 214 къде киро на кирия

    2 3 Отговор
    Бацито празни шкафчетата сега за тъпи тролчета.
  • 215 Платон

    4 4 Отговор

    До коментар #198 от "СПЕЦПИДARAZ":

    Пак не си разбрал. Продължаваш да пишеш тъпотии. Какво искат протестите? Явно си зомби или по бялата черта. Заради такива като теб страда народа.
  • 216 Кандидат

    19 7 Отговор
    “Протестиращите уж са против олигарсите и мутрите ,но не протестират срещу президента.
    ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ:
    Баневи - спонсори на БСП,която издигна Радев за президент.
    Арабаджиеви - спонсори на БСП,която издигна Радев за президент.
    Миньо Стайкови - спонсори на БСП,която издигна Радев за президент.
    Цветан Василев - спонсор на БСП,която издигна Радев за президент.
    Бобокови - спонсори на БСП,която издигна Радев за президент.
    Георги Гергов - спонсор на БСП,която издигна Радев за президент.
    Делян Пеевски - издигнат за шеф на ДАНС от БСП,която издигна Радев за президент.
    Ахмед Демир Доган - три пъти прави коалиция с БСП,която издигна Радев за президент.
    Васил Божков - спонсор на Мая Манолова и координатор на част от протеста с представител на БСП,която издигна Радев за президент.
    ТА КАК ПАТРОНЪТ НА ПРОТЕСТА РУМЕН РАДЕВ ЩЕ БОРИ МУТРИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ СЛЕД КАТО ПОЧТИ ВСИЧКИ ОЛИГАРСИ(БАНДИТИ) НА ПРЕХОДА СПОНСОРИРАТ ПАРТИЯТА КОЯТО ГО ИЗДИГНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ????
    ТОВА Е НАПРАВО ГРОТЕСКА.
    ПИТАМ ВИ ТАКА ЛИ ЩЕ БОРИТЕ МУТРИТЕ?”

    Коментиран от #224, #232

  • 217 Дельо Хайдутин

    9 7 Отговор
    Герберските тролове се сащисаха.Не им се разбира бръщолевенето.ха ха ха

    Коментиран от #253

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 От теб ме е срам,

    8 6 Отговор

    До коментар #171 от "Срам ни е от Президента":

    че те прочетох, замълчи тролеста гниди, давай си джобните Баце Борисов че го е закъсал, скоро няма да може да ви плащат от централата на Гроб.
  • 220 Лол

    3 2 Отговор

    До коментар #213 от "Последния Софиянец":

    Я зАвърти едно шкембе чорба и не умувай
  • 221 Румбата с дрона

    10 9 Отговор
    Не сме имали по-добър президент от Румбата Радев, и тва е истината. Мутрите вън! Съд и затвор, мутраганьото Бойко е позор!

    Коментиран от #227

  • 222 Реалист

    6 3 Отговор
    А новия съветник на президента- Бойко Рашков, и той ли ще е вън?! Или ни е удобно да сме избирателни както обикновено..
  • 223 Софянец

    6 4 Отговор

    До коментар #193 от "колеги ,казвам ви те са прекрасни деца":

    Аз ще си обърша с достойнство лигите ама такива като теб Бойко и каскета ще се удават в тех.Народа се прбуди и прогледна истината и залива страната от протести и това е по важното.
  • 224 Лол

    7 0 Отговор

    До коментар #216 от "Кандидат":

    Тва са зомбирани шимпанзета.Няма как да те разберат
  • 225 Гражданин съм

    2 2 Отговор

    До коментар #207 от "Лол":

    Питай мамчето си.

    Коментиран от #233

  • 226 1944

    6 5 Отговор
    и шофьора на дрона и тулупа са на хранилка на москва. и цирка ви е смешен като комунистическата ви партия. прости и неграмотни.
  • 227 Софянец

    5 4 Отговор

    До коментар #221 от "Румбата с дрона":

    Тове е цялата истина.
  • 228 НАРОД

    7 6 Отговор
    Да изметем мутрите от властта!
  • 229 Ново

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    От фатмак генерал не става на един фаитон хора казва хиляди халюцинации или на страха очите са големи парите свършиха и с тях и протестите герб идва щеки помете като бръмбър сламка
  • 230 Хаха

    9 8 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Отдавна е време за коалиция Бкп и Дпс така любима на българските свине.Време е за имиграция.

    Коментиран от #246

  • 231 Софянец

    6 10 Отговор
    Господин Радев Президента на хората
  • 232 Слепец си ти

    8 11 Отговор

    До коментар #216 от "Кандидат":

    Президентът е безпартиен, той е човек избран мажоритарно от народа, работи за да представлява народа и за да дава глас на народа и на протеста.
    Той е всичко което един комунист-пожарникар, после агент Буда, после мафиот забъркан в наркотрафик и лицемер като Борисов никога не може да постигне с 50-те лева дадени на ромските представители по време на избори.

    Коментиран от #368

  • 233 Лол

    4 1 Отговор

    До коментар #225 от "Гражданин съм":

    Селското в теб го надушвам през монитора,не можеш да го скриеш

    Коментиран от #244, #266

  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 ВЕЛА ПЕЕВА

    8 2 Отговор
    KAKWA KURWA E TOQ SAMO........................

    Коментиран от #243

  • 236 Голем смях

    15 4 Отговор
    Ква президентска республика бе.Я виж Путин какво прави.Цял живот президент.Дори с памперс ще бъде президент.Даже трябва да се ликвидира тази безсмислена длъжност в България.Че и вице президент си имаме.Хрантутници на държавна ясла.
  • 237 jorj

    13 5 Отговор
    Радев, само с бабикясване, тролове, и заблудени хора НЕСТАВА!!!!! ДАКЛАДВАЙ НА РЕШЕТНИКОВ, ЧЕ НЯМА ОВЦЕ ДА ПАСАТ РОЗИ.!!!!
  • 238 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 239 Пожарникар или подпалвач

    15 12 Отговор

    До коментар #171 от "Срам ни е от Президента":

    Многоуважаеми г-не на фалшивия "Срам", кой вие възпитал така? Сегашният ни президент ген. Румен Радев е истински български генерал, завършил със златен медал и отличие математическа гимназия, ВНВВУ "Георги Бенковски" през 1987 г.,първенец на випуска 1996г. на ВА „Г. С. Раковски“. Доктор на военните науки от 2000г. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. Възпитан е в трудолюбие, родолюбие и честност от родителите си. Баща му беше също трудолюбив, родолюбив и честен електроинженер, който през трудовия си живот е възпитавал и обучавал електротехници в "Електроснабдяване". Така е възпитан нашият Президент! Огледайте се и сам преценете кои са неговите противници, на които вие пригласяте!

    Коментиран от #381

  • 240 ПП ГРУБ

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "Кака Мара":

    Како Маро да та е...а в пу.........а стара , пий си хаповете како Маро , че скоро ще ве блъскат у дуваро , всичката сган начело с тиквунаро Маро ле Маро дърта п.....о стара Маро.
  • 241 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 242 Ква среща до шадравана

    7 4 Отговор

    До коментар #94 от "Дуу Бай":

    Так де то зелените чорапи само миризма друго нема най горе.
  • 243 ТОЧКАТА

    0 3 Отговор

    До коментар #235 от "ВЕЛА ПЕЕВА":

    кооо речи баклук?????речи и ...хммм и написа1111!!!!?????На къв език бе баклук?
  • 244 Бъркаш го с миризмата си

    0 1 Отговор

    До коментар #233 от "Лол":

    На залепнала хартия.

    Коментиран от #248

  • 245 Софиянец

    7 6 Отговор

    До коментар #2 от "мхмхм":

    Защо кауна не доеде пред министерских съвет когато герб беше там /изплашихте се и неможело два митинга С 1 000 души Преврат не се прави
  • 246 ахааа

    6 7 Отговор

    До коментар #230 от "Хаха":

    Ами ако вие от Столипиново емигрирате ,отиде на Баце електората;))))

    Коментиран от #257

  • 247 Ива

    4 5 Отговор

    До коментар #69 от "РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    Бай Миле щял да реанимира мутрата от СИК веднага щом разкарат охраната му , като паркирач на коли . И Карамански имал нужда от преводач от английски , като чул как след като излапал дузина филий с мас за закуска , Буда проговорил езика , даже с Нюйоркски акцент !
  • 248 Лол

    10 6 Отговор

    До коментар #244 от "Бъркаш го с миризмата си":

    Леле умен си като гумена лисица.На радев електората сте само гумени лисици

    Коментиран от #252

  • 249 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 250 Не е за смях

    8 3 Отговор

    До коментар #10 от "Голем смях":

    На борисов този каун му е добре от къде да намери по прост човек
  • 251 Вор в Кремле

    14 6 Отговор

    До коментар #48 от "ДП1":

    ... какъв народ бе тулуп, някакви наркомани и лумпени... предвождани от Мая кресливата, Импексива, Рубльов президента Решетников... Божков пурата... :))))))
  • 252 Казах ти

    6 10 Отговор

    До коментар #248 от "Лол":

    Не ставаш за нищо, не съм на Радев електорат. Вие герберастите си мислите щом е против нас той е комунист. Тъпички сте.
  • 253 Другия с коня

    4 3 Отговор

    До коментар #217 от "Дельо Хайдутин":

    Бръщолевенето им ще го разбереш на Изборите като Изборни резултати...
  • 254 чичо

    9 8 Отговор

    До коментар #4 от "2loop":

    Твоята надежда днес,в времето на ковид,извърши най-голямото престъпление за последните 30год.Ще бъда кратък,ако не разбираш,ще поясня,най-печелившия ход днес на Борисов е да подаде оставка.Ясно ви каза човека какво ни чака и защо не подава оставка,а това е повече от непечеливш ход.То ти,щом така приемаш Радев,нищо няма да разбереш ама дано са малко такива като теб.
  • 255 Неделко

    5 4 Отговор

    До коментар #202 от "НЕ МИ СЕ ИСКА НО...ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЯ":

    Ами изглежда сикаджията ще отнесе бахура , ако има смелостта да се покаже пред протестиращите , даже и охраната да си доведе ако иска ! Такива филий с мас ще му намажат , че свят ще му се извие !
  • 256 Воняща соросня

    5 8 Отговор
    Козяшките сорософреници се разсмърдяха, тиквата и гробарската му партия ще бъдат изметени от властта! ГРОБАРСКИТЕ МУТРИ ВЪН!

    Коментиран от #260, #264

  • 257 Хаха

    13 6 Отговор

    До коментар #246 от "ахааа":

    Бкп разви циганите в България.Така че драги комуняги не ви прави чест по ваше време раждаемостта им бе огромна и до ден днешен е пълно с цигани в България благодарение на БКП.
  • 258 Хаха

    12 3 Отговор
    Много сте ербап мутрите вън ама като спрът джиповете и гледате в тротоара.Тпи клоуни бугарски.

    Коментиран от #269

  • 259 Серьога Клатикуров

    19 6 Отговор
    Момчета бъдете малко по-снизходителни към Фигуранта на Божков, Какво очаквате от селянин цял живот носил.... ФУРАЖКА и РОГА?!?
  • 260 КОГА ..точно, че вече 10 г. Слушам тия

    10 3 Отговор

    До коментар #256 от "Воняща соросня":

    Вопли от Позитанските пасивняци?!?
  • 261 Питанка

    17 6 Отговор
    Лицето Радев има право да предложи конституционни промени - ама не знае какви, горкият.Трябва му служебен кабинет и президентска република - такива са поръчките Решетникови. Вън Радев от Президентството!
  • 262 Електра

    12 6 Отговор
    Ха ха ха, малоумния крадлив и смрадлив Каун се подмокри, когато влезе в докараната за него агитка...
  • 263 ares

    13 6 Отговор
    Мръсна комунистическа гнида.Да пукне дано да му падне самолета .
  • 264 Сороснята е до..Землянката на Фатмака

    8 1 Отговор

    До коментар #256 от "Воняща соросня":

    Турче,.. Ристе Иванов знае...Уай!😂
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 267 Рокади на калинки

    6 9 Отговор
    Николина Ангелкова е министърът, приел най-драматично оставката си от правителството като до последно се надявала, че няма да е между „черните овцe” в кабинета и ще оцелее до края на мандата. След като чула лошата новина, Ангелкова изпаднала в нервен срив и се наложило да пие силни успокоителни, за да дойде на себе си, разказват нейни колеги, оказали се близо до отстреляната министърка в най-неприятния момент в кариерата й.
  • 268 балерина

    12 4 Отговор
    фигуранта е на линия с поредните си анти български изказвания
  • 269 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 270 ГЕШЕВ

    11 8 Отговор
    ЛИЧИ му ВЕЧЕ. Това е един МНОГО УПЛАШЕН ЧОВЕК ! ….ЗНАЕ . че имам доказателства в СМС-ите ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ! Чакам решението на КС …….и го почвам !!! …...а тези "КАРИКАТУРИ " от Президенството ...изнасяле секр. докум. от ДАНС...и услужливо ги показвали на РУСКИТЕ ДРУГАРИ -шпиони ….също са ВЪТРЕ ! Р.Р. ….е толкова ГЛУПАВ ЧОВЕК ….да въставаш и зовеж за сваляне на ЗАКОННОИЗБРАНА власт- ГЛАВА ПЪРВА от НК - е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ с/у ДЪРЖАВАТА ….от 20 години - до доживот без замяна !!!! Затова Р.Р. скача и с/у НЕЗАВИСИМАТА СЪДЕЛНА ВЛАСТ !
  • 271 шофер

    11 4 Отговор
    тоя даже и конституция не зачита ,толкова е прогнил от корупция и си показа за кого работи
  • 272 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    12 5 Отговор
    РЕАНИМАТОР НА УМИРАЩИЯ РАДЕВСКИ ПРОТЕСТ.....РАДЕВ,ВЪН

    Коментиран от #285

  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Софянец

    5 4 Отговор

    До коментар #249 от "ПП ГРУБ":

    Хаха А така .Затвор за Бойко.
  • 275 Внимание

    7 4 Отговор
    Съсредоточете се върху Горанов да отговаря за милионите цели 700.
  • 276 Браво

    4 9 Отговор
    Скоро Гроб си заминава .Бойко и Гешев вън.Ще ви изметем.
  • 277 Син фен

    2 8 Отговор
    Оставка.Мутри.
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 123

    7 1 Отговор
    Дали след 3 месеца или 6 месеца нов парламент ще има.Важно е да се направят промени в контрола върху правителството,народното събрание, МВР и прокуратура. На всеки 6 месеца да се оценяват какво са постигнали по плана за годината и ако не са си свършили работата от мързел да си ходат в дома. Трябват ясни правила какви са изискванията за работата им, и как да бъдат премахвани от работа и за какво включващо МП,Президент,Главен прокурор,и депутати.
  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    9 7 Отговор
    РАДЕВ ВЪН........И ОТИДЕ ПРИ ДРУГИТЕ ФИГУРАНТИ
  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Софянец

    7 8 Отговор
    Всеки ден ще сме на площада до победата.
  • 284 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    9 4 Отговор
    ИЗЛЕЗЕ ДА РЕАНИМИРА ОМАЛОМОЩЕНИЯ ПРОТЕСТ.....И ПОСЛЕ ПАК СЕ СКРИ...КАТО ИСТИНСКИ .....ГЛАВНОКОМАНДВАЩ

    Коментиран от #293

  • 285 Ламбо

    6 8 Отговор

    До коментар #272 от "РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ":

    Гробарските тролове се размърдаха , лъжи , измишльотини и простотий бълват , и сякаш се правят на ухапани - не знаят кой е мутрата от СИК и кои са ортаците му от ДС и бухалкаджийте ? Бай , бай мутро , чао мазна филио с мас , въобще няма да ни липсваш ! Като не те е страх , защо не подадеш оставка или този път 11% от милион и половина няма да ти стигнат ? Бай , бай Буда и ушенце на Тошо и ДС ! Бай , бай маркуч !

    Коментиран от #294

  • 286 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    8 6 Отговор
    РАДЕВ ВЪН.......НЕЩО ПРОТЕСТА ТИ УМИРА

    Коментиран от #288, #300

  • 287 Син фен

    4 7 Отговор
    Оставкааа мутри мисиркии и толупи с каскети.
  • 288 Софянец

    5 5 Отговор

    До коментар #286 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    Май си слеп.И днес бяхме хиляди.

    Коментиран от #292

  • 289 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    9 4 Отговор
    БАЦЕТО ВИ РАЗБИ ОТ БОЙ НА ИЗБОРИ.....ЯВНО ВИ Е МАЛКО....ДРУГАРИ
  • 290 Росен

    3 4 Отговор
    Властта на лъжливите и прости крадци логично си избира тролове по свой образ и подобие.
  • 291 перес гутерес

    4 5 Отговор

    До коментар #2 от "мхмхм":

    Щото народа ще му смачка кухата лейка. Крие се суджука му със суджук.
  • 292 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    9 6 Отговор

    До коментар #288 от "Софянец":

    10 000 ОТ 1.5 МИЛИОНА СОФИЯНЦИ.....СЛАБИ СТЕ ДРУГАРИ....МНОГО СЛАБИ....БАЦЕТО ПАК ШЕ ВИ РАЗБИЕ НА ИЗБОРИТЕ

    Коментиран от #296, #304

  • 293 Ива

    6 7 Отговор

    До коментар #284 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    Буда ако дойде зор ще види и охраната ми също . Баце се е скрил в миша дупка , те и мутрите чу викаха , че е лъже , като плъх се услушва ! Сбогом маркуч , яж си филийте с мас при Бай Миле !
  • 294 Софянец

    3 6 Отговор

    До коментар #285 от "Ламбо":

    Хахя.Браво всички заедно е ще успеем.Пабеда,оставка и затвор за мутрите.
  • 295 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    8 4 Отговор
    БАЦЕТО ПАК ЩЕ ВИ МАЧКА НА ИЗБОРИТЕ......ЗА 12 ГОДИНА

    Коментиран от #301

  • 296 БАЦЕ ИЗВИКАЛ

    4 4 Отговор

    До коментар #292 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    И циганите от Столипиново на контрапротест , че тези от Факултета вдигнали цената на 50 лв
  • 297 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 298 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    11 5 Отговор
    С ВДИГНАТ ЮМРУК.........ПРОМЕНИ НЕ СЕ ПРАВЯТ...ПАРТИЗАНИТЕ УМРЕХА.............

    Коментиран от #309

  • 299 Хаха

    10 5 Отговор
    Удряй Гешев як фистинг за комунистическите крадции набии им го до край нека квичат мaмицaта им ще ми крадат те.

    Коментиран от #308

  • 300 Син фен

    3 5 Отговор

    До коментар #286 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    Май не си си взел дозата

    Коментиран от #302

  • 301 Сбогом

    7 8 Отговор

    До коментар #295 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    Мутро от СИК и да се криеш по дупките още шест месеца си пътник ! Черепа също те търси да му върнеш 67 милиона от рекета за тотото , иначе при Бай Миле !
    Сбогом Буда !
  • 302 Син фен

    4 8 Отговор

    До коментар #300 от "Син фен":

    И Гешев е за затвора
  • 303 БАШПРОКУРОРА

    10 5 Отговор
    ЧАКАМ РАДЕВ КАТО МОЙ КЛИЕНТ СЛЕД 31 ЮЛИ.......И СТАЧКАТА НЕМА ДА ГО СПАСИ............ГЕШЕВ
  • 304 Леле герберастите

    5 10 Отговор

    До коментар #292 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    Много сте уплашени, трябваше да мислите когато правихте гадурийки.
  • 305 Софянец

    4 5 Отговор
    Скоро скоро Пожарната и каскета са аут
  • 306 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    6 4 Отговор
    РОГАТ СА ОТ ПЪРВАТА МИ ЖЕНА,. ФУРАЖКАТА СИ Е МОЯ

    Коментиран от #316

  • 307 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    8 5 Отговор
    ОТ МОРЕТО, ГЕШЕВ МУ ГОТВИ ОБВИНИТЕЛЕН АКТ....ЗА ИЗМЯНА

    Коментиран от #315

  • 308 Последния Софиянец

    5 8 Отговор

    До коментар #299 от "Хаха":

    Гешев избяга в отпуска.

    Коментиран от #374

  • 309 Козяк

    5 5 Отговор

    До коментар #298 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    То и Тръмп излезе с вдигнат юмрук пред ямките , ама изглежда дозата ти е недостатъчна , да го асимилираш и затова отиди при мутрата от СИК да то бутне още , той е специалист по дрогите от времето , когато Сретен го търсеше да му благодари за съвместният бизнес !

    Коментиран от #312

  • 310 РАДЕВ.....ВЪН

    10 5 Отговор
    И ИЗЛЕЗЕ ПРИ ДРУГИТЕ ФИГУРАНТИ
  • 311 Син фен

    4 11 Отговор
    Абе истината е една Оставкаааа и затвор за Гешев и Борисов.
  • 312 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 313 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    10 5 Отговор
    ДНЕС НЕЩО МИТИНГА БЕ МНОГО РЕХАВ.....ВДИГНЕТЕ МИЗАТА....ДРУГАРИ
  • 314 Син фен

    4 3 Отговор
    Маркуча си отива в затвора.
  • 315 Тръмп

    6 7 Отговор

    До коментар #307 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    Нищо не можа да измисли Гешев за Радев , щото е тъпа милиционерска кратуна и пътник отвсякъде , а Черепа , ако го напипа , ще му нахлупи каскета до кръста !
  • 316 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 317 Три стъпки

    6 8 Отговор
    за излизане от блатото в което ни вкара премиера и министрите му.
    Първа стъпка - Оставка на Борисов, правителството и бухалката им Гешев.

    Втора стъпка - да изчезнат от интернет пространството всички платени тролове на мафията, подкрепещи крадливото и корумпирано правителство сеещи злоба и омраза.

    Трета стъпка - Машинно и електронно гласуване и честни избори.
    След това нещата ще си потръгнат от самосебе си.

    Коментиран от #321, #322

  • 318 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    9 6 Отговор
    С ВДИГНАТ ЮМРУК...ДАЙТЕ МУ ШМАЙЗЕРА И ДА ХВАЩА ГОРАТА.....
  • 319 Софянец

    6 7 Отговор
    Всеки ден ще е такя до победата
  • 320 Бацо

    3 5 Отговор

    До коментар #312 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ":

    Бай , бай мутро ! Пътник си отвсякъде ! Няма да липсваш на никого !
  • 321 Браво

    1 5 Отговор

    До коментар #317 от "Три стъпки":

    Много точно
  • 322 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    6 4 Отговор

    До коментар #317 от "Три стъпки":

    А ТРОЙКА КИБАПЧЕТА С ГАРНИТУРА НЕ ИСКАШ ЛИ

    Коментиран от #356

  • 323 Довиждане

    6 9 Отговор
    Довиждане мутри.Збогом мутри за винаги.Никога повече ГРОБ.
  • 324 Герберасти, герберасти

    8 6 Отговор
    Много сте изтрещели, пълно куко.

    Коментиран от #340

  • 325 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    8 7 Отговор
    РАДЕВ РЕАНИМИРА ПРОТЕСТА........НА УМРЕЛО КУЧЕ, НОЖ ВАДИ
  • 326 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    8 7 Отговор
    ДА СЕ КОНСУЛТИРА С АЛФ....ДАНО ГО ВРАЗУМИ
  • 327 колеги ,казвам ви те са прекрасни деца

    4 3 Отговор
    Четвърта стъпка , два метра под земята
  • 328 РАДЕВ.....ВЪН

    8 8 Отговор
    ПОКАЗА СЕ НАЙ ПОСЛЕ....И ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГО ЗАБРАВИХА
  • 329 Будалай Хан

    2 2 Отговор
    Йелпром Макари и Кесии
  • 330 Ender

    7 8 Отговор
    Бутнете правителството в тази криза, ок. После ще ви видя с този най-некадърен президент, БКП и ДПС как ще я карате, само да не ревете като станете всички безработни бездомници....
  • 331 Довиждане

    6 7 Отговор
    Заминавате си цялата Гроб шайка

    Коментиран от #335

  • 332 Стратегически бързовар

    4 4 Отговор
    Десятъй наш десантий батальом остана само кЪртечаря ,но много патрони му дали Закатечетата
  • 333 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    6 6 Отговор
    НЕЩО НИНОВА СЕ ПОКРИ ...И ТЯ ГО ИЗОСТАВИ
  • 334 Тони

    5 7 Отговор
    Няколко въпроса и към теб.
    1.Просташките записи на Борисов слуша ли ги? Кой иска да има такъв премиер?
    2. Шкафчето с мутренските атрибути гледа ли го? Те на кого са на Борисов, или на стринка ми Гюрга? Кой иска премиер мутра?
    3.Може ли всяка година от обществени поръчки да се крадат между 1 и 2 милиарда? За това кой отговаря?
    4.Божков е дал много милиони на Борисов и Горанов. Така твърди той. Или викаш лъжа. Кой провери тази лъжа?
    5. От всички преговарящи в Брюксел само Борисов не владее нито един чужд език! За 10 години 0/нула/ чужди езици! Комуникацията с останалите участници в срещата става с ръкомахане потупване по рамото и козируване! Дръж си го такъв премиер! Мен ме е срам!

    Коментиран от #337, #338

  • 335 Стратегически бързовар

    4 1 Отговор

    До коментар #331 от "Довиждане":

    Ти затвори вратата от вън мурзил
  • 336 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    7 5 Отговор
    БАЦЕТО ВИ РАЗБИ В ПАРЛАМЕНТА....ШЕ ВИ РАЗБИЕ И НА ИЗБОРИТЕ.....
  • 337 Будалай Хан

    2 1 Отговор

    До коментар #334 от "Тони":

    Няколко въпроса към тебе : Ти работа нямаш ли ?
    : Колко юана ти дават ?
    Виждал ли си Мерцедес отвътре ?
  • 338 БАШПРОКУРОРА

    2 0 Отговор

    До коментар #334 от "Тони":

    ОСЪДИ ГО...НЕ КОНСТАТИРАЙ...ТАКИВА КАТО ТЕБЕ....БОЛ

    Коментиран от #342, #346

  • 339 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    8 4 Отговор
    РАДЕВ, КЪДЕ ГО ВИЦЕТО......НЕ Я ВИДЯХМЕ НА ПЛОЩАДА
  • 340 Стратегически бързовар

    4 2 Отговор

    До коментар #324 от "Герберасти, герберасти":

    Я был когда-то страной , игрушкой обезянной,
    К которой в магазине никто не подойдет.
    Теперь я - Чебурашка, мне каждая дворняжка
    При встрече сразу лапу подает.

    Коментиран от #354

  • 341 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    6 4 Отговор
    КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА СА С ....АЛ БЪНДИ
  • 342 Найк ЕърПор едно

    1 0 Отговор

    До коментар #338 от "БАШПРОКУРОРА":

    Тони ,Тони ........
  • 343 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    7 4 Отговор
    КОЙТО ЮМРУК ВДИГА...ОТ ЮМРУК ПАДА
  • 344 Стратегически бързовар

    3 3 Отговор
    Теперь я вместе с Геной, он необыкновенный,
    Он самый лучший в мире крокодил.
  • 345 РАДЕВ, МОЛИ СЕ

    7 4 Отговор
    МОЛИ СЕ НА РУСИЯ, ЧЕ ВТОРИ 9ТИ СЕПТЕМВРИ БЕЗ РУСКА ПОМОЩ НЯМА КАК ДА СТАНЕ В БГ!!!! МАЙЧЕТО Е БЛИЗКА С ШИШИ, САМАТА ТЯ ГО ПРЕДЛОЖИ НА ДАНС, СЕГА ЩО СЕ ОТРЕЧЕ ОТ НЕГО????... РЕШЕТКАТА СЕ СЪРДИ НЕЩО. АМА ПАК ЩЕ ПОМОГНЕ. ИМА ОЩЕ БАНКИ ОСВЕН КТБ. ОХРАНЕНИ И МНООООГО СЪБЛАЗНИТЕЛНИ.
  • 346 лично мнение

    4 2 Отговор

    До коментар #338 от "БАШПРОКУРОРА":

    Едва ли ще има тази възможност да го осъди. ЗАЩОТО! Господарите на Борисов биха се страхували от жив Борисов ,затова едва ли биха допуснали Борисов да отиде на дело.

    Коментиран от #350

  • 347 колеги ,казвам ви те са прекрасни деца

    1 1 Отговор
    Тататататстатстататататататата....
  • 348 колеги ,казвам ви те са прекрасни деца

    1 1 Отговор
    Тататататстатстататататататата....
  • 349 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    6 4 Отговор
    ГРИПЕНИ НЕМА.........F16...ИМА.......И ЕДНИ САМОЛЕТИ НЕ МОЖА ДА СПАЗАРИ

    Коментиран от #378

  • 350 Гого - врачанска булка

    2 4 Отговор

    До коментар #346 от "лично мнение":

    Алоо ,Борисов падна бе ,закривайте седянката

    Коментиран от #352, #359

  • 351 РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ

    5 4 Отговор
    ГРИПЕНИ НЕМА.........F16...ИМА.......И ЕДНИ САМОЛЕТИ НЕ МОЖА ДА СПАЗАРИ
  • 352 Гого - врачанска булка

    0 4 Отговор

    До коментар #350 от "Гого - врачанска булка":

    Подаде оставка , като прочете факти и омря загинал
  • 353 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    9 4 Отговор
    ДОБЪР ПИЛОТ....СЛАБ ДЪРЖАВНИК

    Коментиран от #355, #369

  • 354 ОТЛИЧНО

    14 3 Отговор

    До коментар #340 от "Стратегически бързовар":

    ОТЛИЧНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР!!!!!! ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА. РАДЕВ Е КАРИКАТУРА НА ПРЕЗИДЕНТ. КАТО ИЗВАДЕН ОТ КОМЕНИСТИЧЕСКИЯ НАФТАЛИН. БЕ, МАЯ ПО- МОДЕРНА ВИЗИЯ ИМА ОТ НЕГО. ДЕСЕТОКРАТНО.
    СЛУШАМ ГО ДО ВТОРОТО ИЗРЕЧЕНИЕ И СЕ ЧУДЯ ДА СЕ СМЕЯ ЛИ ИЛИ ДА ПЛАЧА!!!!!!
  • 355 Даааа

    11 3 Отговор

    До коментар #353 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    НИКАКЪВ ДЪРЖАВНИК. НУЛА. ДАЖЕ ОТРИЦАТЕЛНО ЧИСЛО.
  • 356 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 357 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    10 3 Отговор
    ДОБЪР ПИЛОТ....СЛАБ ДЪРЖАВНИК
  • 358 РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА

    10 5 Отговор
    УМРЕЛИЯ ТРУП НА ПРОТЕСТИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РЕАНИМИРА

    Коментиран от #377

  • 359 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 360 12 000 лв. ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА

    10 4 Отговор
    ПЕНСИОНЕР: НЕ ТЕ ЛИ Е СРАМ ПРИ 30О ЛЕВА СРЕДНА ПЕНСИЯ, ДА ВЗИМАШ КОЛКОТО 40 ТАКИВА ПЕНСИОНЕРИ.....ГЛАДЕН НА СИТ НЕ ВЯРВА
  • 361 РАДЕВ,

    8 3 Отговор
    ПОСТИГАШ ВСЕ ПОВЕЧЕ ОБРАТНОТО НА ЖЕЛАНОТО ОТ ТЕБ. АМА ИЗОБЩО НЕ ГО РАЗБИРАШ. ПОЛИТИЧЕСКИ СЛЕПЕЦ. ДОПИТАЙ СЕ ДО ДОГАН, ПОНЕ ИМА ИЗВЕСТЕН АКЪЛ.
  • 362 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 363 12 000 лв. ПРЕЗИДЕНТСКА ЗАПЛАТА

    9 4 Отговор
    С ТАКАВА ЗАПЛАТА И АЗ РАЗМСХВАМ ЮМРУЦИ
  • 364 ПОДАВА СИ ОСТАВКАТА И СЪД

    10 3 Отговор
    НА теб,метежник да ,НО НА НАС МИЛОН И ПОЛУВИНА ГЛАСУВАЛИ ЗА БИЙКО НЕ..И НЕ ТИ ,ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ МОЖЕ ДА НИ КАЖЕ, НУЖЕН ИЛИ НЕНУЖЕН И НОВ ПАРЛАМЕНТ..ТОВА СМЕ НИЕ МИЛИОНИТЕ ИЗБИРАТАЛИ ,А НЕ ТИ И НЕ ОНАЗИ ГРУПИЧКА КОЯТО ТИ ПОДСРАКАВАШ ДА ПРОТЕСТИРА..ОСТАВКА НЯМА ДА ИМА , НИЕ СМЕ РЕШИЛИ ,ЗАЩОТО НИЕ НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА БОЙКО ДА ПОДАВА ОСТАВКА..ТИ СИ ЕДИН ФИГУРАНТ ,КАКТО СПОЛУЧЛИВО ТЕ НАРЕЧЕ ТВОЯ ДУБАЙСКИ ШЕФ ,ОТ КОЙТО ТОВА НЕ ЗАВИСИ..ЗАЩО СЕ ПОЯВИ?ЗАЩОТО ПОЛУЧИ КОМАНДА ЗА НАХЪСВАНЕ НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЛИ??????НЯМА ЛИ ДА КОМЕНТИРАШ ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ В МЕТРОТО,ИЛИ ТЕБ ТОВА НЕ ТЕ ЗАСЯГА..НО ЗНАШ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕШ СЪДЕН ЗА ПОДВЕЖДАНЕ ,ПОДСТРЕКАВАНЕ КЪМ НАСИЛИЕ И БЕЗРЕДИЦИ..И ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ДОЙДЕ,ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИШ.
    А бе ръсиш слово за демократична,законова държава ,а ти си най-големия НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОННОСТА И ДЕМОКРАЦИЯТА..Да ти ги изброявам?КОЛКО СТЕ НЕНУЖНИ БЕЗДЕЛНИЦИ,4етири години НИЩО ,ХВЪРЛЕНИ ПАРИ НА ВЯТЪРА.

    Коментиран от #405

  • 365 Манги

    3 4 Отговор

    До коментар #128 от "Прокуратурата":

    Кой раЗследва Гешев, от върховете на власта че не ми стана ясно?
  • 366 РАДЕВ, МОЛИ СЕ

    7 3 Отговор
    На Р.У.С.И.Я, ЧЕ БЕЗ НЕЙНА ПОМОЩ ВТОРИ 9ТИ СЕПТЕМВРИ В БГ НЯМА КАК ДА СТАНЕ!!!!!
  • 367 Грипен Радеф

    10 4 Отговор
    Метежник Провокатор Болшевик
    ЗАТВОР ЗАТВОР ЗАТВОР
  • 368 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 369 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 370 xa xa xa

    9 2 Отговор

    До коментар #158 от "Ама я се изяснете":

    разнасят заразата - цял ден се търкалят по жълтите павета,
    като битници,пият бира и се лигавят..
    трябва да се забранят тези събирания, броят на заразените
    расте!
    подстрекателите - на съд!
  • 371 Камата съм

    4 10 Отговор
    САМО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ДРУГОТО Е ПУНТА МАРА
  • 372 вили

    2 8 Отговор
    ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ МУТРИТЕ ДА НИ КРАДАТ ДЪРЖАВАТА
  • 373 xa xa xa

    10 2 Отговор

    До коментар #184 от "Едно към едно":

    да, точно на тато прилича и на Владко само че е по-дебел от него
    но докато в погледа на ТЖ имаше нещо хитро,то в погледа на
    РР има злоба и жестокост.
    кофти човек е!
  • 374 xa xa xa

    2 3 Отговор

    До коментар #308 от "Последния Софиянец":

    нека да си почине човекът,ще се върне
    и ще се отчете,той много се труди..
  • 375 колеги ,казвам ви те са прекрасни деца

    4 3 Отговор
    Кат Русия няма втора тъй великана света ,той е нашата упора ,той е м%%%%& да &%$
  • 376 llll

    4 7 Отговор
    Хаха всички гербави тролове на едно място. Радев и тях взе да ги обединява.
  • 377 Буда

    2 8 Отговор

    До коментар #358 от "РАДЕВ С ФУРАЖКА И РОГА НА ГЛАВАТА":

    Не знам Радев дали е фуражка , ама е завършил с отличие висш пилотаж , когато мутрата от СИК е местил колите на Бай Миле и Карамански и са го лашкали по затворите на Чехия за кражби , но това му малкия проблем на сикаджията , тепърва му предстои да плаща за всички измами със съдействието на другия толуп с каскета .
  • 378 Буда

    2 4 Отговор

    До коментар #349 от "РАДЕВ....АЛ БЪНДИ НА .....БЪЛГАРИЯ":

    Те пък ф16 са последна мода , май това е гаранцията на мутрата от СИК , ама няма страшно , пътник е отвсякъде , може би по-скоро физически , ако го пипне Черепухата
  • 379 Черепа

    3 5 Отговор
    Ако пипна Бацо тулупа ще му присадя филия с мас в мозъка с безкръвна хирургическа намеса !
  • 380 ДАЙТЕ СИ ИМУНИТЕТА ЗА ДА ВИ РАЗСЛЕДВАТ

    10 3 Отговор
    Ти Г– н МЕТЕЖНИК изрече куп ЛЪЖИ , и те са ясни и на протестиращите.С пряката ти началничка Курна ,се надпреварвате кой по-майсторски на ръси лъжи и преувеличени неща ,които искате да ви се случат ,НО НЕ .НИЕ СМЕ МНОГО -МИЛОН И ПОЛОВИНА ИЗБРАЛИ на ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ,И НЕ РАЗРЕШАВАНЕ ДА ПОДАВА ОСТАВКА..ПОСТАРАЙТЕ СЕ ДА СЪБЕРЕТЕ ТОЛКОВА ДО СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ЩЕ ИМАТЕ ИЗБРАНО ОТ ВАС ТАКОВА..НО СЕГА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ИЗБРАНО ОТ НАС И ЗА ТОВА ЗА ОСТАВКАТА МУ СЕ ОБЪРНЕТЕ НЕ КЪМ БОЙКО ,А КЪМ НАС..РЕШАВАМЕ НИЕ ,НЕ ТОЙ,НЕ И ВИЕ ,НЕ И УЛИЦАТА,КЪДЕТО ИМА МНОГО ДА ГИ ЧАКАМЕ ДОКАТО СТАНАТ КОЛКОТО НАС .С ХИЛЯДА–ДВЕ ХИЛЯДИ ЩЕ СВАЛЯТЕ ПРАВИТЕЛСТВО,ПРОСТО СТЕ СМЕШНИ,А ИЗЛЕЗЕМ ЛИ АКО СЕ НАЛОЖИ ,ЩЕ ВИ ПОМЕТЕМ И ВАС..ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО МУТРИТЕ,ВИЕ С ТЕ МУТРА №1,МУТРА В УСЛУГА НА МУТРОМИЛИОНЕРИТЕ МУТРИ ТУК И БЕГАЛЦИТЕ .НАЛИ ТЕ ВИ ИЗДИГНАХА И СЕГА ИМ СЛУЖИТЕ-ТРЯБВА ДА БЪДАТ СПСЕНИ ОТ ПРАВОСЪДИЕТО ЗА ДА СИ ОПАЗЯТ МИЛЯРДИТЕ ОТ КОИТО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ НЯКОЙ ДРУГ МИЛИОН..ВСИЧКИТЕ ВИ ТЕЗИ МАШИНАЦИИ СТАНАХА ИЗВЕСТНИ НА МНОГО ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И РАЗБИРА СЕ ЗА ТОВА ОРЕДЯХА.Тепърва още доста от тях ще разберат МУТРЕНСКИТЕ ВИ ПЛАНОВЕ И ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ С/У ВАС,,НИЩО ЧЕ СЛОГОНА ВИ Е МНОГО ТОЧЕН ,КОЙТО НАЙ–ВЕЧЕ СЕ ОТНАСЯ ВАС И ЦЕЛИЯ МУРЕНСКИ АНТОРАЖ В БГ И ВЪН ОТ БГ..И ТАКА :МУТРИ ВЪН НАЧЕЛО С РУМЕН РАДЕВ!!!!!!!!!!!!!!!
    ОТКАЖЕТЕ СЕ ДОБРОВОЛНО ОТ ИМУНИТЕТА СИ ,ЗА ДА МОЖЕ ПРОКУРАТУРАТА ДА ВИ ПОВДИГНЕ ОБВИНЕНИЕ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА.. НЕ СЕ КРИЙТЕ ЗАД ИМУНИТЕТА СИ!!!!!!!!!!
  • 381 Дългия

    11 5 Отговор

    До коментар #239 от "Пожарникар или подпалвач":

    И на края алчен, корумпиран предател работещ за чужди интереси и против държавата той и неговото обкръжение, което се разследва за изнасяне на сържавни тайни! И се опитва да спаси кожата с размирици, служебно правителство и конституционна реформа! По лесно и безнаказано да усвоят европейските повощи! РАДЕВ ВЪН!!!

    Коментиран от #391

  • 382 Ю Кортес

    8 3 Отговор
    За Мунчо единствения вариант е оставката и после го емва Военна прокуратура.
  • 383 Защото

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "мхмхм":

    Ще го линчуват публично.
  • 384 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 385 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 386 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 387 Консул

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Не не":

    Готово бе, имаш я, дай адрес да ти я пратя 💳 визата 🇺🇸
  • 388 Е де

    5 3 Отговор

    До коментар #140 от "Достоен Президент":

    Приватизацията сладка КОЙ я осъществи? ААА? Корнела с нещата помощ на теменужката Иван и други... Само припомням, че българинът има къса памет?!!(Видно е)

    Коментиран от #408

  • 389 Мечо

    0 2 Отговор

    До коментар #57 от "оня с коня":

    имам соргюн ше ви серам на фсичките кумонисти ф остичките
  • 390 пламен

    4 0 Отговор
    Човек, който нарушава конституцията е престъпник
  • 391 Пожарникар или подпалвач

    5 5 Отговор

    До коментар #381 от "Дългия":

    Алчния е любимецът ти "пожарникар", който от самото начало на президентството на ген.Радев, плете интриги и разпространява лъжи срещу него чрез подчинените си персони , телевизии и медии. Такаче премиерът не се изявява като "пожарникар", а се изявява като "подпалвач" и подстрекател срещу президента. Алчния подпалвач денонощно си пълни чекмеджетата в спалнята с кюлчета злато и милиони в пачки от по 500€! Обзаведе се с любовници на които купува луксозни имоти и работи на празен ход за Родината. Последно загуби 1,5 милиарда € безвъзмездни грантове за коронавируса от Европа, защото угодничи и е послушен и изпълнителен на всякакви господари!

    Коментиран от #393

  • 392 Гошко

    2 2 Отговор

    До коментар #128 от "Прокуратурата":

    Защо не разследва и хунтата ами се е съсредоточил върху президентството? Или тях( хунтата ) пяла за какво да ги разследва. ? Мисли на едро , погледни от високо и ще съзреш истината. !!!
  • 393 Койчо

    4 0 Отговор

    До коментар #391 от "Пожарникар или подпалвач":

    Изключително много си прав. И аз като теб писах по форумите , но платените , с промити мозъци , заблудени душици не можеш ги обори затова най- добре давай като мен на площада. Там можем да ги преборим.
  • 394 ДЖОТО

    1 1 Отговор
    ДО КОМЕНТАР-2-ЩЕ СЛЕЗЕ,АМА ЩЕ ГО РАЗФАСОВАТ НА САЛАМ ЗА КУЧЕТАТА И КОТКИТЕ!!!
  • 395 Срам ни е от Президента

    5 5 Отговор
    На снимката потомък на кърджалии-османлии или съвременна селска мутра на баш фатмак от харманлийския санджак,които още като редови спахия е приел Азиатската вяра на БКП за да може да се изучи за фърчащ бабаит и поставен от Червените подлоги за евразийско чучело и главен Фигурaнт, който зa 4г, нищo нe нaпрaви, а се скри от резила нa пoдпaлвaч и дезертира от задълженията си на помирител, като пръв зaпaли иcкрaтa нa пoжaрa в Държaвaтa и е в основата и причината за провокирането на избухналите безредици, заради който сега цялата страна губи, а чуждите инвеститори гледат с недоверие и се притесняват от случващото се, тa пaк дoбрe чe e Бoйкo, кoйтo кaтo oпитeн oгнeбoрeц и cтaр пoжaрникaр щe трябвa дa cпacявa нaрoдa и дa вaди мaркучa зa дa гacи плaмъцитe нa oгънят и дa изчиcтвa и oтcтрaнявa зaпaлитeлнитe мaтeриaли и взривooпacнитe eлeмeнти....!!!

    Коментиран от #398, #423

  • 396 Роко

    2 0 Отговор
    А бе кво стана нали протестиращите не го щяха и него и бяха за чиста и свята република?
  • 397 Импийчмънт

    4 3 Отговор
    Клепарестият , е скован от страх и за това съска и се опитва да хапе като настъпена змия за нова конституционна реформа и иска служебно правителство, защото е заподозрян в държавно престъпление и на 30 юли Koнcтитyциoнният cъд щe каже, може ли да бъде разследван от Военен съд за предателство и за "държавна измяна" с "нарушение на Конституцията"...

    Коментиран от #399

  • 398 Болен си

    4 3 Отговор

    До коментар #395 от "Срам ни е от Президента":

    Болен си за Карлуково
  • 399 Вашия кръг

    4 2 Отговор

    До коментар #397 от "Импийчмънт":

    Вашия заговорнически предателски кръг вече слиза от манежа.Ще ви потърсим сметка за кюлчетата злато, чекмеджетата с милиони в пачки по 500€, имотите и офшорките в чужбина! Чака ви светло бъдеще и затова превъртяхте!
  • 400 Нане

    2 1 Отговор
    Парламентарното управление е най-шиб..ото управление ръководено от ши...яци!
  • 401 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 402 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 403 Факт

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Едно е 100% сигурно вместо обединител Радев е най-големия разединител на нацията ни за последните 100 години !
  • 404 Обикновен Гражданин

    3 2 Отговор
    Пъпката е заплаха за националната ни сигурност.Оставка и в затвора.
  • 405 ФИЛ

    1 3 Отговор

    До коментар #364 от "ПОДАВА СИ ОСТАВКАТА И СЪД":

    МИ ДА ПИТАМ АЗ ДВА МИЛ.И ПОЛОВИНА НЕ Е ЛИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН МИЛ. И ПОЛВИНА , С КОЕТО ВСЕ ПРЕТЕНДИРАТЕ А В ТОЗИ 1МИЛ. И ПОЛОВИНА КОЛКО МЪРТВИ ДУШИ ИМА И КОЛКО ПРОЦЕНТА СТЕ ОТ ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА СТРНАТА ?

    Коментиран от #406

  • 406 Обикновен Гражданин

    1 1 Отговор

    До коментар #405 от "ФИЛ":

    Да те светна по въпроса.Не са 2,5 милиона,а точно 2 063 032.Но това е само 28% от всички българи имащи право на глас.72% са против.

    Коментиран от #418

  • 407 Грую

    1 1 Отговор
    Тъй! Ама за нов парламент са нужни гласове, че да бъде с по-различно съотношение от сегашното, а с действията си г-н Президента ще събере гласове от електорат, който никой не би желал силно ако има намерение да върши нещо свястно в държавата!
  • 408 Сиганинъ

    2 1 Отговор

    До коментар #388 от "Е де":

    Костов, забрави ли ? Пълна проверка на криминалната приватизация на държавни активи, проведена основно по време на управлението на Иван Костов, бе възложена на ДАНС, като разследването е по искане на главния прокурор Иван Гешев , още нещо президент беше Петър Стоянов, хайде един коз и от мен, защо бай Иван има сметка с 43 милиона в Райфаизен, не я бара от 10 години, май я е забравил, че не си знае парите, ма на фона на 60 000 000 милиона на Баце, дето само за една година е получил от В Божков, на Костов схемите изглеждат смешни.
  • 409 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 410 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 411 Гост

    6 5 Отговор
    Само говори ,но за толкова години не излезна с едно конкретно предложение за да се прецени какъв му е капацитета.Да правиш раздори е много лесно.Жалък е.
  • 412 nemov

    1 1 Отговор
    Нужен ни е, отчаяно нужен.
  • 413 ЗАПОВЕД

    3 4 Отговор
    ЗАБРАНЯВАМ НА ГЕН. РАДЕВ ДА ИЗЛИЗА НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА БЕЗ ВДИГНАТА РЪКА И ПРАВИЛНО ОФОРМЕН ЮМРУК , ПРОТЕСТИРАЩ ЗАЛОВЕН БЕЗ ВДИГНАТА РЪКА ПО СЪЩИЯ НАЧИН Е ПРЕДАТЕЛ И ВЕДНАГА ДА СЕ АРЕСТУВА И ДА СЕ ТИКНЕ В ЗАТВОРА !
  • 414 Курти от Конаре

    3 2 Отговор
    Мутри вън!!!
  • 415 AmiX

    2 3 Отговор
    Нужен ни е нов президент
  • 416 оставка

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Оставка на националния предател Румен Радев!!! ОСТАВКА!!!
  • 417 Dr.mengele

    0 0 Отговор
    Застанете зад Президента си бе рая
  • 418 Dr.mengele

    0 0 Отговор

    До коментар #406 от "Обикновен Гражданин":

    За гроб колко гласуваха кажи 2 махли цигани.Срам и позор да ме управляват с 500хил.къпени гласа само за това е достатъчно да изгният в пандела гербавите наглеци
  • 419 Dr.mengele

    0 0 Отговор
    Само гербава сган тука трийте ги тия безродници
  • 420 баце

    0 1 Отговор
    Моите уважения, но с какво ще напълним новия парламент, ако например изборите са след 2 - 3 месеца. Със същите труженички, дето ще са изброени в едни дълги листи. Мерси, не искам да гласувам за партия, която прави това което каже главния толуп или главната мисирка. Ако искате промени - ремонтирайте избирателния закон.
  • 421 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 422 Dr.mengele

    0 0 Отговор

    До коментар #59 от "Ето масовостта на вашия контрапротест":

    Точно тъй само макаци са гласували за тях от прованса и то срещу пари за това не искат честни избори с машинно гласуване-изтичат в канала
  • 423 Манги

    0 0 Отговор

    До коментар #395 от "Срам ни е от Президента":

    Пък той, Президента, вместо да трупа пачки мълчаливо в шкафчето, и сланина на шкембака, взел че на протести тръгнал.
  • 424 Бай Манчо

    0 0 Отговор
    Браво генерале - подкрепям инициативата за нов парламент с по малко предатели в него (не повече от 90) , промени в конституцията , предателите и мутрите които спряха енергийните проекти и съсипаха промишлеността в затвора .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове