Last news in Fakti

14 Август, 2020 13:50 6 860 37

Христо Иванов изнесе още разкрития за ТЕЦ "Варна", собственост на Доган

  • христо иванов-
  • тец варна-
  • ахмед доган-
  • енергетика

Държавата е дала 54 милиона на ТЕЦ-а за студения резерв, а централата никога не е работела, нито е могла да работи

Христо Иванов изнесе още разкрития за ТЕЦ "Варна", собственост на Доган - 1

Нови разкрития за собствеността на Ахмед Доган направи във Варна председателят на "Да, България" Христо Иванов.

Според Иванов ТЕЦ "Варна", чийто собственик е почетният председател на ДПС Ахмед Доган, никога не е работел. Държавата е дала 54 милиона на ТЕЦ-а за студения резерв, а те са получили лиценз за газ едва през юли тази година.

От "Да, България" заявиха, че ще сезират отново специализираната прокуратура. Ще поискат и оставката на енергийния министър Теменужка Петкова.

"Тази железария изобщо не е могла да работи. В един момент е глобена с 2 милиона за това, че не е работела. Само че проблемът е, че ние през това време, през което тя не е могла да работи, сме платили за студен резерв 54 милиона. Валери Симеонов вече призна, че изобщо размерът на плащанията по студения резерв е бил десетократно завишен. Ние, разбира се, настояваме за моменталната оставка на министър Петкова, която си затваря очите за това положение на нещата. Поредица от действия на различни институции, които отново обслужват Доган. Много интересно, че лицензът за опериране на пристанището е получен от ТЕЦ "Варна" на другия ден, след като Доган влиза със 70 процента собственик във фирмата, която оперира, държи ТЕЦ-а. Той не просто е една възможност да се усвоят пари по линия на студения резерв, всъщност д-р Доган си е купил пристанище Варна", обясни Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    11 49 Отговор
    А бе, Бойкикев, изнеси малко информация за про-руската му дейност! Покажи, че не служите и двамата на Москва - това очакваме от теб!

    Коментиран от #14, #27

  • 2 ударил кьоравото

    57 4 Отговор
    Лъжепатриотите и гражданите за лъже-европейско развитие на БГ са домашни прислужници за келепира на Доган и сие.
  • 3 Експерт

    80 14 Отговор
    Добър човек е Христо Иванов, личи си му по физиономията. Не е като Бойковата физиономия да ме изнервя само като го видя на екрана.

    Коментиран от #15, #37

  • 4 Ай стига

    11 38 Отговор
    Ама за Прокопиев пак нищо не казва.Защо не се присъедини към другия платен Дудука или са ви разпределили.
  • 5 Трол

    39 11 Отговор
    Активизирани сме по всички български сайтове и фейсбук да плюем по Христо Иванов.

    Коментиран от #6

  • 6 Трол

    32 2 Отговор

    До коментар #5 от "Трол":

    Разполагаме с огромен бюджет, но не знам от къде, сигурно от нашите пари - на българския народ.
  • 7 Бойкикев

    11 26 Отговор
    А нещо за Буджака да изнесеш?
    Що мълчиш за там бе Бойкикев?
  • 8 3333

    42 7 Отговор
    Борисов и неговата крадлива партия и съюзници да си ходят веднага! Няма да ги търпим чрез всякакви трикове да стоят на власт до редовните избори!Народа ще се вдигне на бунт , но няма да го търпи повече!
  • 9 Гост

    31 2 Отговор
    Колко от нашите пари са му наринали продажниците ни, на този бей?
  • 10 Аааааааа....

    14 17 Отговор
    А нещо за маджо нема ли да разкрие!?

    Коментиран от #26

  • 11 Страничен

    27 1 Отговор
    Много кир има още да излиза!
  • 12 Ей го на

    23 0 Отговор
    на ДС ТЕЦ - а !
  • 13 Гост

    14 1 Отговор
    Тоя ТЕЦ да пада и на негово място едни комплекси с плаж да изкарват пари, а не да им наливат от бюджета.

    Коментиран от #29

  • 14 не се вързваме на номера

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Стига с тази" кьорфишек димка " ... Емил ли си, Бойко ли си?
  • 15 Каза го прекрасно

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Експерт":

    Ами това е истината, гола, като на Бойко пачките, по 500 евро.
  • 16 ккл

    4 22 Отговор
    Тоя, докато изнася данни за Доган, щото само за Доган се е закачил, ББ ще променя Конституцията. Докога Хр. Иванов ще се занимава с неща встрани от протеста? Тоя разпилява всеобщата енергия.
  • 17 АМОН

    21 1 Отговор
    Да кажем и още нещо интересно с ТЕЦ варна чиито активи са заложени пред ТБ"Д" /ДЕМИР БАНК/ на агента от ДС момчилградския бек ФУАТ ГЮВЕН.
    Г-н Стоян Александров, който като управител на Дебир Банк е наясно и какви ги върши ФУАТ ГЮВЕН при безмитния износ на горива извършван на безмитните зони

    Коментиран от #21

  • 18 Последния Софиянец

    3 13 Отговор
    Христо зарежи Теца че Бойко ти взе мястото.ха ха ха
  • 19 АМОН

    19 2 Отговор
    И на най големите глупаци стана ясно, че зад МАСКАТА на ГЕРБ се крие ДПС !!!

    Нещата със СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА на ПАШАТА изживяваща се като министър на енергетиката са ясни още от случаят с пазарджишката ГЕНКА ВЪРБАКОВА която щеше да купува ЧЕЗ ползвайки протекциите на приятелката си ТЕМЕНУЖКА ПЕТКОВА!!

    НАКОЙ СЪМНЯВА ЛИ СЕ , ЧЕ ТЕМЕНУЖКА Е ЧОВЕК НА ДПС ????

    КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ПРИСТАНИЩЕ ВАРНА КЪДЕТО СРЕЩУ 350 МИЛИОНА ЛЕВА ДЪРЖАВНИ ПАРИ СЕ КОПАЕ ДЪНОТО НА ВАРНЕНСКОТО ЕЗЕРО ЗА ДА СЕ ПОСТРОИ ПОРТА НА ДОГАН!!!

    ВСЪШНОСТ КОГАТО ГОВОРИМ ЗА ДОГАН трябва винаги да сме наясно КОЯ Е БАНКАТА която акумолира тези огромни държавни средства?!!!

    Може би министъра на финансите , вуйчото на ВЛАДИ ГОРАНОВ да ни каже в коя банка се превежда тази космическа сума от 350 мил. лева????
    В КОЯ БЕ Г-Н АНАНИЕВ?!!!

    Ами банката е същата в която са ипотекирани активите на ТЕЦ Варна .
    КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ДЕМИР БАНК НА ФУАТ ГЮВЕН познат ни с партизанското име сложено му от ДС - агент АХИЛ!!!

    КОЙ ЩЕ МИ КАЖЕ КАКВИ ГИ ВЪРШИ АГЕНТ АХИЛ ПО ГРАНИЦИТЕ И КАК ВЪРВИ БЕЗНЕСА МУ С БЕЗМИТНИЯ ИЗНОС НА ГОРИВАТА?!!

    КОЙ?!! Ананиев ли или племенника му който странно защо още не е в ЗАТВОРА?!!

    ТАЗИ МРЪСНЕ И НЕЛИЦИПРИЯТНА ГЕРБЕРСКА ИЗМЕТ НЕ Е НИЩО ДРУГО ОСВЕН БУХАЛКАТА НА ДПС и стоящите зад това раково образование служби на неразграденото ДС !!!

    .
  • 20 стоян

    5 12 Отговор
    Оня евродепутат оня ден много точно каза че този Христо Иванов ще е новия Волен Сидеров дето трябва да обедяни депесето и си вдигне той Христо загубения рейтинг на ДА България
  • 21 стоян

    2 1 Отговор

    До коментар #17 от "АМОН":

    До 17 ком =това не беше ли преди 10 гд -защото сега няма безмитни бензиностанции другарю
  • 22 Хлъц

    7 5 Отговор
    Добре,но защо за брадатия и всички останали,двете Марици са тема- табу? Имаме ли реални цифрови изражения( в бг.левчета( колко цака целокупния Български Народ,през т.н" микс" на ел.енергия,на братския хамерички търговец,за " студен резерв"? А той е в пъти по голям ,като обем от този- на Тец Варна.Отделно, че плащаме преференциално фиксирано изкупуване за десетилетия напред! Там и политици,и офсете мълчат.Едните от шубе,или друго, вторите- от т,пня присъща на ганъовеца.Говорим не за милиони,а за милиарди изтекли към Оборстан.Същото е с чезове,перки,волтаци,ниски- високи,доставки..Милионери от въздуха,буквално.Но милионите ги плащат няколкомилиона слънчасали чифтокопитни!
  • 23 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    6 2 Отговор
    ТЕЗИ ПАРИ СЕ ДАВАТ НА ЦЕНТРАЛИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ АКТИВИРАНИ ПРИ НУЖДА !!!!!!! ВСИЧКИ ОТГОВОРНИ ЗА ПЛАЩАНЕТО НА СУМИТЕ НА ДОГАН СА МОМЕНТАЛНО ЗА ЗАТВОРА !!!!!!!!!!
  • 24 миролюб тиквоеб

    6 1 Отговор
    главния каскет защо мълчи??? шпек в устата ли държи? пак се е навел пред доган и пеефски и пак козирува на телефона. слуга и мекере. държава в която дадени мутри и пишман политици си слагат личен главен прокурор, които да го играе личен чадър е държава овладяна от мафията. кажи бе каскет защо мълчиш??? или пак тарашиш някоя детска градина.
  • 25 гено

    9 2 Отговор
    Иванов е напълно прав. доган ,пеевски тиквата и още безчет мутри са за затвора заедно с главния каскет. няма такова крадене в никоя европейска държава. а тиквата ми излязъл и ми говори за велико народно събрание, този тъпоглав еднокнижник. и после имало прокуратура в България.
  • 26 Кака Мара

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Аааааааа....":

    За Маджо че питаш Боцко. Он му е бил пиколо
  • 27 Жоро

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Неме интересува кой какво важното е че доган с подкрепата на държавата демек герб и прокуратура краде от мен и теб но какво толкова явно ти си достатъчно богат един турчин да те краде
  • 28 Вили

    5 3 Отговор
    Много е по-лесно да се правият разрития за другите, а затова, че самият Христо Иванов се е оплел в лъжи и политически поръчки не се казва нищо. Лицемер си е Ицето и такъв ще си остане.
  • 29 един от стадото

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    какъв плаж бе, ти знаеш ли къде е теца. В езерото, при лай ната и кьоркефала
  • 30 Другия с коня

    2 1 Отговор
    За 30 милиона откраднати , Румен Овчаров получи две години УСЛОВНО с препоръката повече да не прави така....Ако някога видя Доживотна присъда за крадец на пари от Държавата с обвинение Държавна Измяна,ще повярвам,че няма Комунисти вече в България
  • 31 Зззззз

    1 1 Отговор
    Тази"железения"не е ли приватизирана при ментора на Хр.Иванов, Костов? В договора няма ли задължение две мощности да са за студен резерв?" Росенец"не ли пак дело на Костов?
  • 32 заката

    0 0 Отговор
    ░█████╗░░█████╗░████████╗░█████╗░██████╗░██╗░░██╗░█████╗░██╗ ██╔══██╗██╔══██╗╚══██╔══╝██╔══██╗██╔══██╗██║░██╔╝██╔══██╗██║ ██║░░██║██║░░╚═╝░░░██║░░░███████║██████╦╝█████═╝░███████║██║ ██║░░██║██║░░██╗░░░██║░░░██╔══██║██╔══██╗██╔═██╗░██╔══██║╚═╝ ╚█████╔╝╚█████╔╝░░░██║░░░██║░░██║██████╦╝██║░╚██╗██║░░██║██╗ ░╚════╝░░╚════╝░░░░╚═╝░░░╚═╝░░╚═╝╚═════╝░╚═╝░░╚═╝╚═╝░░╚═╝╚═╝
  • 33 Българин

    2 0 Отговор
    Много от управляващите са за затвора.Винаги идва Видовден
  • 34 ВСИЧКИ В ЗАТВОРА

    1 0 Отговор
    ЗАЩО ХР. ИВАНОВ ИСКА ОСТАВКА ЗА ТЕМЕНУЖКА , КАТО ТЯ Е ЗА ПРОКУРОР И ЗАТВОР ? ЕТО ТОВА НЕ МИ Е ЯСНО !
  • 35 тирбушон

    1 0 Отговор
    Национализацията му е майката на тоя мутренски демократски масраф !!!
  • 36 Сокол Скитник

    1 0 Отговор
    ТЕЦ Варна /Доган започва да работи от 01. октомври. Да видим, каква ще е нова схема за лапане на парички от "героите' на демокрацията...???
  • 37 Зрител

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Експерт":

    Явно твоя телевизор няма картина Да не хващаш руските програми много съм доволен
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове