Last news in Fakti

19 Август, 2020 07:27 2 934 27

Борисов събира кабинета на дистанционно заседание

  • правителство-
  • заседание-
  • борисов

Вижте предстоящите решения на правителството

Борисов събира кабинета на дистанционно заседание - 1
Снимка: БГНЕС

Днес правителството ще заседава видеоконферентно и дистанционно под председателството на премиера Бойко Борисов, пердаде БНР.

Министрите ще приемат списъка с иновативните училища, ще утвърдят и доклад за екологичните и социално-икономическите последици за страната ни, които ще произтекат от европейската зелена сделка.

По бюджетите на общините правителството ще осигури допълнителни трансфери за националните програми за развитие на образованието. Ще бъде приета и Наредба за енергийно етикетиране на продукти, свързани с енергопотреблението. Кабинетът ще одобри също и промени в Наредбата за изискванията за качеството на течните горива, условията, реда и начина за техния контрол от 2003 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    55 1 Отговор
    Много ми е интересно как взимат решения жизнено важни за хората само за няколко часа?! :\
  • 2 шири

    10 1 Отговор
    пердаде БНР.
  • 3 Псевдоним

    48 3 Отговор
    За една дистанционна оставка няма ли да ги събере?
  • 4 ПСР

    42 6 Отговор
    Кабинетът със затихващи функции.
    Оставка с тежка,болезнена констипация.
    Изчерпани ресурси и доверие.
    Колкото по-скоро се оставят,толкова по-добре за страната.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Последния Софиянец

    46 1 Отговор
    Снощи Бойко ни беше направил засада на Ситняково с мутрите на Делта Гард ,ама не сме прости като него.Даже платените телевизии бяха отделили време в късните емисии да дават касапницата и бяха много разочаровани.Бойко ще свърши като Чаушеску.
  • 7 Ахахаха

    32 5 Отговор
    Президентър, избран от 2,5 милиона българи му казва да подава оставка, той иска да променя конституцията и да може да си избира с тулупите в народното събрание президент! Този тиквеник няма никакво намерение да подава оставка! По мирен път това няма как да стане! Всеки трябва да разбере, че благодарение на протести си заминаха комунистите! Точно тези, които кудкудякат и полазват срвдни пръсти имат възможност да крадат от бюджета благодарение на свалените с протести комунисти! Тикви, махайте се! Тази мафия не ни е нужна!
  • 8 АФЕРА

    31 0 Отговор
    Защо не подадете оставка Дистанционно ...Тикво ще бъдеш Единствена първа в света, Тиква подала оставка дистанциооно ..!!!!!
  • 9 Ххх

    19 2 Отговор
    И какво ще си говорят на заседанието ? Няма ли да се питат, както ние на времето се питахме в казармата "Колко остана да уволнението ?".
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Змията

    26 1 Отговор
    и умираща , хапе !
  • 12 Karosel

    4 31 Отговор
    Чакаме с нетърпение да ги събере за да им каже, че внася в парламента искане за импийчмънт на клепоухят невален!

    Коментиран от #27

  • 13 Харна е момата

    17 1 Отговор
    В зайчарника дали ги е събрал вчера вечертс?
  • 14 Я... Я

    22 2 Отговор
    А ЗАЩО ДИСТАНЦИОННО? СТРАХ ГИ Е ОТ КОВИД ИЛИ СА ВЪВ ОТПУСК. ТЕ НА РЕДОВНО ЗАСЕДАНИЕ НИЩО ПОЛЕЗНО НЕ ПРАВЯТ ЗА НАРОДА КАМО ЛИ ДИСТАНЦ. ВРЕМЕ Е ЗА ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР.
  • 15 Кarosel

    5 22 Отговор
    Борисов може!
    И ватниците най - много от това ги е страх!
    Борисов може да внесе в парламента искане за импийчмънт на клепоухят невален! Само напред господин Борисов, цяла България е с Вас!
  • 16 Майна

    24 1 Отговор
    ТОЗИ ЗАЩО НЕ ХОДИ В ПАРЛАМЕНТА?! ЩОТО Е СТРАХЛИВЕЦ!!
  • 17 Майна

    21 1 Отговор
    ДИКТАТОРА ФАВА НАРЕЖДАНИЯ ОТ БУНКЕРА СИ!! ПОЗОР ЗА НЕГО
  • 18 Желев

    24 2 Отговор
    Чучето от Банкя се крие като къртица тук и там, надявайки се, че ще затихнат протестите и ще доживее до Март 2021. Страхът му отдавна е параноя и той е в паника. Не му пука за българите, търси начин да се спаси като спаси краденото което е изнесено където няма да се търси произхода на парите. Целият му МС е сбироток от случайни лица, неграмотни и незнаещи, избрани по един критерий, послушност. Опасностите които го чакат са много, особено за изпразнената хазна, корупцията, унищожаването на образовснието и особено здравеопазването! А за Съдебната система да не говорим, особено за избирането на Гешев за Главен прокурор. Така за 10 години държавността беше занулена, а Борисов се отдели от народа и се самозабрави до степен обожествяване. Всеки ден във властта на този примат е пагубен за България! А това което е замислил преди да абдикира ще постави България в много тежко положение, защото хазната ще бъде опразнена нарочно и ще останат само проблеми. Да, той ще избяга но слугинажа му ще остане. Те да му мислят за гнева който ще ги удари!
  • 19 адаша

    15 0 Отговор
    Ама как така дистанционно?Те нали са по морето.Ще се събират в Сарая.
  • 20 мъкаааа

    13 0 Отговор
    БеБе видя от учителите и той да не остане по-назад,ще я кара дистанционно. Без жипа,истествинно.
  • 21 Петьо Петров

    10 0 Отговор
    Още Римският Сенат е казал"divide et impera",или"Разделяй и владей"!
    Не може да се отрече на Борисов и придворния му слугинаж,че не успяват да я приложи успешно.Видно е във форума и по социалните мрежи.Успяха да ни разделят на свободомислещи и простолюдие на хранилка или хора без личностна инициатива,които им трябва овчар,иначе загиват.Хайде помислете кому е нужна тази злоба и оплюване помежду ни.Всички искаме по-добър живот.А някой задава ли си въпросът как да го постигнем?Видно е,че чрез мафиотско управление е невъзможно.Кадърните чиновници ще си запазят местата,защото експертите вече са кът в България.Плявата ще изтече в канала.Защо не спрем да се плюем чрез опорките,ами не проведем едни честни избори с машинно и електронно гласуване и да решим проблема.Ако ГЕРБ са милиони,няма от какво да се страхуват,пак ще ни пазят от комунистите,каквато е тяхната мантра.Ако народът избере други,ще им гласуваме 3 месеца доверие и ако не стават и те на боклука.Българският народ веднъж завинаги трябва да разбере,че не трябва да търси кой да го управлява,а кой да представлява интересите му.При честни избори всеки вот ще бъде зачетен,без мъртви души и недействителни бюлетини,така само може да бъде избрано лигитимно правителство!
  • 22 Има още за крадене

    17 0 Отговор
    Ще заседават като грабливи хиени в отделни клетки. Крадливи и корумпирани гербави хиени, водени от Борисов.
  • 23 ЧЕКМЕДЖЕТО НА МАФИЯТА

    12 0 Отговор
    ТAКA ДEЙCТВA МAФИЯТA КРAДЛИВA- РAЗДEЛЯЙ И ВЛAДEЙ. НACЪCКВA EДНA ЧACТ OТ НAРOДA CРEЩУ ДРУГA. БOЙКO БOРИCOВ E ЛУД ДИКТAТOР КOEТO E ЛOШO ЗA БЪЛГAРИЯ И БЪЛГAРИТE. МНOГO ПO-ДOБРE E НEГO ДA OТCТРAНЯТ OТКOЛКOТO ГРAЖДAНCКA ВOЙНA КOЯТO БOЙКO И ШAЙКA ПOДКЛAЖДAТ ЗAEДНO C ПAТEРИЦИТE ПCEВДOПAТРИOТИ И ВOНЯ НA МAРEШКИ. ЗАЩО ЕС ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОДКРЕПЯ БОЙКО БОРИСОВ? ПЕРЕ ПАРИ НА ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЦИ? РАЗПРОДАВА БЪЛГАРИЯ БЕЗПЛАТНО?
  • 24 Мутрата блокира София

    15 1 Отговор
    Мутро подавай оставка.
    Блокира цяла София и всички страдаме, заради простотията ти.
    Подавай оставка да се движим свободно по пътищата!
  • 25 Перо

    10 1 Отговор
    Тиквата още се прави,че не знае какъв е дневния ред. Точка 1 е ОСТАВКА!!! Другото е бля-бля-бля,до като не остане време ЦИК да изпълни закона за машинното гласуване и се запазят състава,структурите,механизмите и методите за фалшификация на изборите.
  • 26 it специалиист пита!

    3 0 Отговор
    Това дистанционно управление заради коронавируса ли е или малеее страх!.....Да му резнем жичката!
  • 27 хехехехе

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Karosel":

    тролееее троле ясен си
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове