Last news in Fakti

19 Август, 2020 11:38 5 930 33

Шефът на БЕХ подаде оставка

  • жаклен коен-
  • бех-
  • оставка

Жаклен Коен за втори път стана изпълнителен директор на БЕХ миналото лято

Шефът на БЕХ подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Български енергиен холдинг ЕАД Жаклен Коен е подал молба за освобождаване на заеманата от него длъжност. Изложените от него мотиви за решението му са лични причини, съобщават от Министерство на енергетиката.

Министър Петкова е приела депозираната молба за освобождаването му като член на Съвета на директорите на БЕХ ЕАД.

Предстои издаване на протоколно решение на енергийния министър в качеството му на упражняващ правата на държавата като едноличен собственик на капитала на БЕХ ЕАД.

Припомняме, че Жаклен Коен за втори път стана изпълнителен директор на БЕХ миналото лято, след като известно време ръководи АЕЦ "Козлодуй". Коен вече беше ръководител на БЕХ, докато в началото на 2016 година отново министър Теменужка Петкова го смени с Петьо Иванов, тогава ръководител на "Булгаргаз".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бегач

    100 0 Отговор
    Излиза овреме, да може да бяга надалеч.

    Коментиран от #17

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГДБОП

    99 8 Отговор
    Евреин - Шеф на БЕХ! И чакайте оправия, а не брутално кражби, както досега...Най-вероятно и следващият ще бъде евреин! Заради тия Светът е на това дередже, че и всяка година все по-лошо става!

    Коментиран от #9

  • 4 3,14К

    82 4 Отговор
    В цялата енергетика са съучениците и братовчедките на Делян Добрев - умното герберче.
  • 5 българин

    62 2 Отговор
    явно за тази една година е разбрал за какво иде реч и си е рекъл " да бягам докато не съм изгорял като бушон"
  • 6 Делфи с очила

    74 5 Отговор
    Жаклен , е отказал да подпише документ, който ще го вкарва в ОПГ,
    и оставката е факт, Борисов ,започва да губи съмишленици в престъпните деяния, Петкова е наред, тя до момента е бушона в
    това Министерство, но всичко си има край , което важи и за Хунтата.
  • 7 Цар Симеон

    26 4 Отговор
    Еврей, сър
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    51 3 Отговор
    бяга защото не иска да е съучастник и участник в групировката герб мафията мутри
  • 9 Кой крал крал гиделим

    54 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГДБОП":

    И евреите знаят, кога да бягат!
    Не забравяйте ,че Борисов е добър приятел с един друг премиер,
    от Израел, който се пече , на същия огън на корупцията.
    Сигнала е, че чевермето ,скоро ще е готово, опечено!
  • 10 бисмарк

    18 0 Отговор
    подал е оставка защо пак отива в АЕЦ Козлодуй

    Коментиран от #14, #32

  • 11 Усеща човека

    18 1 Отговор
    На къде бие вятъра...
  • 12 Оро ороооо харно оро

    22 0 Отговор
    Все някой трябва да поведе хорото! Не е точно този който трябва да го поведе, но пак е нещо. Хайде на хорото!
  • 13 За Станислав от Учиндол

    6 10 Отговор
    Приятели!!! Обещал съм ви на следващите избори да вкарам 7 кълвача от квотата на партията на Слави Трифонов за област В.Търново! После ще поискам процент от кражбите от обществените поръчки и от зелената енергия. Ще спонсорират операцията остатъците от групировката ВИС на Васко и Жоро Илиеви чийто васал бе Слави и им пееше чалга на ушенце! Топлата връзка между нас е Миро Пашата който е съдружник на Слави в рекета и наркоразпространението. Напишете в Гугъл - Данчо пръча Миро Пашата . И ще ви излязат всички факти в статията!

    Коментиран от #15

  • 14 Тогава трябва да

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "бисмарк":

    Подаде оставка с основание “заемане на друг пост”, а не поради лични причини. Ако това което твърдиш е вярно, човека трябва да се накаже заради “укриване на истина” на база членове и алинеи от НК!
  • 15 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    6 8 Отговор

    До коментар #13 от "За Станислав от Учиндол":

    Аз също ще гласувам за Станислав Трифонов от Учиндол (Плевенско)! Много обичам чалгата му и особенно текстовете в песните му като седем -осем и ще си легнала ,седем -осем и ще си паднала"...Харесва ми че обича моите колеги мутрите и особенно Васил и Георги Илиеви и че е хитър и вложил парите си в офшорки в Кипър! Наш почетен член е на нашата мото организация която е с основна дейност като рекет ,наркотици и сводничество! Дори се виждаме тайно и обсъждаме как като вземе властта ще имаме дял от комисионните които ще взема от фирмите ! Наш близък приятел ни е и на шефа Йордан Тонов -Данчо Пръча. Ние всички сме съдени преди но Станислав обеща като вземе властта да ни реабилитира и изчисти свидетелствата за съдимост! Има като нас страхотни татуси и огромна охрана! Така че гласувайте за Станислав Тодоров Трифонов за да просперира България! Ако не България , то поне ние ще сме още по богати и наркотрафика и рекета ни ще се разрастне! Победа за нас а глада за вас!

    Коментиран от #22

  • 16 Слави Славов

    21 1 Отговор
    Мишките напускат потъващия кораб!
  • 17 И там е с пари и бият

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бегач":

    Най-далеч е САЩ , там искат, някой друг милион, да те приютят, после , гледай да не те надушат че имаш пари че със сигурност ще ти ги вземат!.
    С тази "здравна система, Гугъл- тип", и Абрамович не иска , да стъпи там ,ясно ви е защо нали?
    Домуса , замъкна куфарите с пачките на Бойко , нататък, сега да видим, дали може ,да ги изнесат?
  • 18 КОЮ

    18 0 Отговор
    ААА аз само питам , тоя БЕХ нали Боко още първия мандат щеше да го разваля. Даже Европа пита и от там специална комисия му каза че това е паразитна структура.
  • 19 Българка

    9 1 Отговор
    В България няма ли кадърни и образовани БЪЛГАРИ,та се назначават евреи на важните постове в държавата? Не съм расистка ,питака Теменужке?!
  • 20 Българка

    10 1 Отговор
    В България няма ли кадърни и образовани БЪЛГАРИ,та се назначават евреи на важните постове в държавата? Не съм расистка ,питака Теменужке?!

    Коментиран от #31

  • 21 Българка

    14 1 Отговор
    Жалко за окупирана ни Родина от жидавци
  • 22 Пашата

    8 2 Отговор

    До коментар #15 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    Е началника на бацо, има ги по снимките даже, бе герберска пропаганда ама калпава

    Коментиран от #25

  • 23 АМАН

    8 1 Отговор
    писнало му е мутрата да му вика ДАЙ !
  • 24 ДЖОТО

    10 1 Отговор
    КОРАБА ПОЧНА ДА ПОТЪВА И МИШКИТЕ-БЕГОМ МАРШ,КЪМ ЧУЖБИНА!
  • 25 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "Пашата":

    Началника на Бойко е Румен Николов -Пашара а аз съм Миро Пашата...напиши в Гугъл Миро Пашата Слави Трифонов и ще разбереш кой съм
  • 26 0808

    9 0 Отговор
    Не зная защо света толкоз обича евреите честни мъдри безкористни особено ги обичаше един австрийски фелдфебел
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Напълно разбирам защо

    2 1 Отговор
    Протести, предстоящи промени в управлението, вдигната тихомълком цена на тока и предстояща тежка зима с последици от икономическите ходове за борба с коронавируса, плюс казаното от „злите езици” за извършвано бързо разпределяне на всички ресурси преди падане от власт. Всеки по умен би взел същото решение. Сега някой послушен, глупав и алчен за власт ще бъде поставен за бушон с обяснението, че няма страшно понеже досега осъден няма, пък ще е и скок за по голям пост след време.
  • 30 С2ирка

    5 0 Отговор
    И кой е сложил този Честен човек до дъното на душата си на този пост??? Няма къде да избяга, и без еврейски номера. Колко неща скапаха в България, Ви е бедна фантазията просто. Нещастници и крадци, кърлежи сте до дупка.
  • 31 Питаш..

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "Българка":

    И аз се питам и знаем за какво са там! Да крадат. Толкова крадлива сган назначи ха, че.....
  • 32 Робот

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "бисмарк":

    Никога не е бил в АЕЦ!Бил е в борда но не директор.
  • 33 адаша

    3 0 Отговор
    Баце,Бацеее...!!!Е те така се прави -ОСТАВКА!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове