Last news in Fakti

25 Август, 2020 20:57 6 541 148

48-и ден: Протести и контрапротести в София

  • протест-
  • софия-
  • цаца-
  • риба

Протестиращите изсипаха риба пред сграда на Министерския съвет

48-и ден: Протести и контрапротести в София - 1
Снимка: БГНЕС

За 48-и пореден ден протестиращи се събраха на протест в т. нар. Триъгълник на властта. Блокирани остават и кръстовищата на Орлов мост и пред Ректората на Софийския университет, съобщи БНР.

Недоволните поискаха за пореден ден оставките на правителството на Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев. Сред основните искания на протестиращите бяха и служебно правителство, което да подготви и проведе извънредни парламентарни избори, въвеждане на машинно и дистанционно гласуване, както и реформа на правосъдната система.

Днес протестиращите изсипаха пред сградата на Министерски съвет няколко кашона със замразена риба с посланието, че "Рибата се вмирисва откъм главата".

Ето как участници в протеста на площад „Независимост“ коментираха пред БНР консултациите между управляващите за конституционни промени:
„По принцип нямат право да решават и да избират нова Конституция, защото те от 10-11 г. нарушават Конституцията, по всяко едно време и по всеки един въпрос. Просто искаме ние да представим като граждани новите хора, които да управляват държавата и те да изберат Конституцията“;

„По принцип е хубаво да има нещо ново в тая държава, но трябва да е много добре измислено и прието от широки граждански маси. Това, което предлага ГЕРБ, е с цел печелене на още време и унищожаване на факти, доказателства“.

На пилоните на НДК и пред посолството на Румъния отново се събраха недоволни от блокадите като форма на протест срещу правителството.

„Аз считам, че демократичният протест трябва да се води демократично и че трябва всичко да се извършва според закона“;

„Ние сме тук против блокадите на София, за нас това е незаконно. Всеки има право да протестира, аз съм „за“ протестите. Протестирал съм и срещу цените на горивата, ДАНСwithme, срещу Пеевски, за цените на тока, за какво ли не. Този протест не е партиен, не подкрепяме Борисов, това е против блокадите на София, искаме да живеем нормално“, казаха недоволни граждани пред БНР.

Организирана е подписка, която ще бъде внесена като сигнал в Прокуратурата за извършени престъпления срещу републиката, в която са изброени Румен Радев, Христо Иванов, Мая Манолова и други лица от антиправителствените протести.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бацо

    67 15 Отговор
    Що не изсипват пачки, оставка нема
  • 2 miro

    120 40 Отговор
    браво само така и Оставка

    Коментиран от #27

  • 3 Чичо

    84 9 Отговор
    Утре като се вмирише
  • 4 ГЕРБ

    42 5 Отговор
    С тая провадийска копърка друго ми иде на ум...
  • 5 Спарта

    128 54 Отговор
    Трябва ли да идваме до София за да ви изгоря подписките на измислените ви контрапротести !

    Коментиран от #20, #49, #93

  • 6 антрашпиц

    119 32 Отговор
    Веско Марешки,плащай на контрапротестите,че инъче Боко ще те почне.Ей,хубаво е да си имаш марионетки като Веско ,Валерката ,Шкембе войвода-абе джиткаш си ги кат искаш...
  • 7 Ну Погоди

    59 5 Отговор
    Рибата цаца ли е? хихи :)

    Коментиран от #67

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 1618

    105 35 Отговор
    Сравнението между интелекта на Борисов и президента е колкото от Земята до небето! Това е злобата на некадърните и със нисък интелект хора, които се припокриват с ниския интелект и некадърността на Борисов!Тръгнали да разлепват некролози, а не знаят, че некролозите ще дойдат в техните домове в най- скоро време!

    Коментиран от #24

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Протест на политически трупове

    61 116 Отговор
    Някой забеляза ли че всичките Организаторите и подстрекателите на протеста са социалисти и анархисти: Най-големият политически труп е Румен Радев. Но Има и още няколко политически трупа но за тях ще се разбере като дойдат изборите . Първият е Христо Иванов сикаджията - той отново няма да влезе в Парламента. С неговата кариера е свършено. Другите двама са Мая Манолова - Костинбродката афера с под 1% подкрепа, Корнелия Нинова - която упорито върви да срине рейтинга на БСП до трета политическа сила. И триото: Хаджигенов - защитникът на гейовете и джендърите и адвокат на олигарсите, Бабикян - бащата на фалшиеите новини и лъжи, Минеков чийто бща бе от вътрешният приятелски кръг на Тодор Живков. Всичките все комунисти и анархисти. Народът жестоко ще ги накаже и ще им запуши удтите. С техните кариери е свършено.

    Коментиран от #65, #98, #133

  • 13 Пълна свинщина на протестите

    50 92 Отговор
    Пълна свинщина и простащина. И тези претендират да управляват. Е затова рейтинга на триото и Христо Иванов се срива и по никакъв начин няма да влязат в парламента. Понеже това е истинската им същност и българите разбраха това. И ги оставиха сами да си правят свинщини и протести. Подкрепата им е нула и никой няма да гласува за тях. Защото хората разбраха че те много много пъти повече не стават от управляващите. Затова останаха със 100 човека на протестите. Пълен провал. Понеже простащината, свинщината, агресията им, поругаването на национални символи и сгради отвратиха и отблъснаха техните симпатизанти и избиратели и ги оставиха сами в тяхното блато кочина. Толкова се радвам че вече не съм част от тях и никога няма да ги следвам и гласувам за тях. Това което се опитват да градят всъщност са въздушни кули на вятърничево разбиране за Демокрация, като се опитват да го постигнат чрез насилие, страх, контрол и терор над свободните граждани. Но насила хубост не става. Това са остарели и тоталитарни методи на комунистите-партизани от времето на Сталин които заграбиха властта и наложиха със сила комунистическата Диктатура.
  • 14 Русе,Варна ,Пловдив извикаха:

    9 25 Отговор
    Ай ся ,дааай върти сучи ,кьочека "протест" опсаа
  • 15 ИСТИНАТА

    64 23 Отговор
    Случва се нещо много странно! Баце опира до една отявлена криминална мутра която ще хвърли срещу протестиращите. Вариантите са 2- Или все още смята народа за много тъп който не знае биографията на криминала или е в безизходица и просто друг или други няма! Стъки освен с присъди за рекет и побои, през 2013 г.когато ГЕРБ бе изритан с масови протести реши да участва в политиката. Включи се в коалиция ГОРД на друга мутра Слави Бинев която участваше на изборите с ОБТ на Кръстьо Петков. Стъки водеше листата за Търново. И на изборите ГОРД+ОБТ получиха...0.04%! Дори роднините им не гласуваха за тях. Бинев изгони Стъки с мотив че е отблъснал хората и се вля в коалиция ПФ а Стъкито отиде при Бареков в ББЦ защото тогава боравеха с парите на КТБ. Неизменно до Бареков с групата си ММА бойци заплашваха из страната обикновените хора.След като КТБ бе разгромена и парите секнаха Стъки почна да краде и от горивото на служебните автомобили на ББЦ и бе изритан от Барека с мотив че е " криминален елемент и отявлен престъпник" . И от няколко години е на хранилка при ГЕРБ , спортното министерство на Кралев и му е предоставена и фирма за саниране на жилищни сгради. Та Баце толкова ли не може да намери човек с чисто минало и обществено положение та опря до този политически хамелеон и осъждана криминална мутра!

    Коментиран от #17

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 И в момента 9 човека са на контрапротест

    66 26 Отговор

    До коментар #15 от "ИСТИНАТА":

    Пред Румънското посолство водени от осъждания криминал! В каква жестока безизходица трябва да си за да активираш и разчиташ на един фалирал ,несъстоятелен уличен гангстер като Станислав Недков -Стъки?!?! Рекетьор и крадец за който няма ценностна система и би тръгнал срещу всеки достатъчно да му платят за да преживява! Борисов да не забравя че същия този треторазряден гангстер когато ГЕРБ бе свален 1-ия път този бандит се заканваше да му реже ушите когато със Слави Бинев с ГОРД вземат властта! Да не забравя 2014 г.когато бе васал на Бареков ходеше с други платени дегенерати от сутринта да обгражда къщата на Борисов в Банкя и според Боко дъщеря му бе вдигнала кръвно от стреса!!?!? Утре когато падне ГЕРБ същия този гангстер за да няма саморазправа с него ще се предложи да кълца Борисов на парчета! На ренегати и такива безмозъчни индивиди не може да се разчита Бойко запомни го?!?! За твое добро е!

    Коментиран от #100

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Прави сте

    56 28 Отговор
    И тази вечер така наречените контрапротестиращи отново се събраха пред Румънското посолство на "Ситняково " и са точно 12 човека от 2-милионна София! Според БНР и БНТ са " около 20 човека предимно читатели на жълтия сайт ПИК" но аз ги броих и бяха точно 12 човека. И след като никой нормален гражданин не пожела да излезе в подкрепа на Борисов и властта , те стигнаха до там да активират една криминално проявена и осъждана мутра която в момента е на яслата на ГЕРБ и получава финансиране от Министерството на младежта и спорта?! Нормален човек,общественик и гражданин не би се намерил да ги подкрепи. Разбираме криминалния елемент и рекетьор. Защото когато си замине тази корумпирана власт кранчето и лапачката му секват. А и няма да има с какво да преживява защото нищо друго не умее да прави. Трябва да започне отново да се занимава с изнудване и рекет явно, но тогава при ново управление ще бъде вкаран на топло за дълго време!

    Коментиран от #33

  • 20 Мутри вън

    60 25 Отговор

    До коментар #5 от "Спарта":

    Евала, нека никой не си помисля, че протестирсщите са сами! Контрапротеста са мутри, с 1,5-2см чело!

    Коментиран от #52

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ъъъъъ

    12 33 Отговор
    искам оставка на оставката . избори до дупка.
  • 23 Изводите са

    8 23 Отговор
    че очакваме протеста и антипротеста да се обединят въпрос на ВРЕМЕ .👍👀

    Коментиран от #30

  • 24 антрашпиц

    48 21 Отговор

    До коментар #9 от "1618":

    Всяка амеба има повече интелект от ББ
  • 25 Марешки

    32 46 Отговор
    "Зa вcички вeчe e яcнo, чe прoтecтитe ce изрoдихa, бяхa яхнaти oт cтaри кoмпрoмeтирaни лицa и вce пoвeчe прeдизвиквaт нeдoвoлcтвoтo нa cвoбoднитe грaждaни.
    Въпрoc нa дни e имeннo тe дa измeтaт блoкaдитe oт кръcтoвищaтa.
    Вce пoвeчe хoрa ocъзнaвaт, чe тeзи блoкaди ca дeлo нa зaдкулиcнитe куклoвoди, кoитo иcкaт хaoc и aнaрхия и кoитo ca cи нaмeрили пoдхoдящи мaриoнeтки дa гo cвършaт.
    Cвoбoднитe грaждaни вeчe нямa дa дoпуcнaт някoй дa им нaрушaвa прaвaтa!'
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Колю

    6 22 Отговор

    До коментар #2 от "miro":

    На радюф ли,аз съм за.
  • 28 Johansson

    34 19 Отговор
    Що пилеене храната бе. Абсолютни нshtaстници.

    Коментиран от #31

  • 29 май май

    26 35 Отговор
    протестът умира

    Коментиран от #32

  • 30 Обединен протест

    24 5 Отговор

    До коментар #23 от "Изводите са":

    и борба на БЪЛГАРИТЕ срещу МАФИЯТА . Добре звучи .🤔🤭
  • 31 ГЕРБ

    17 29 Отговор

    До коментар #28 от "Johansson":

    Храна за пингвини ,протестърите се имат за пингвинове и тюленове ...много дрога
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Johansson

    28 41 Отговор
    Заради тия дегенерати ат протестите ще има и Борисов 4 и Борисов 5, ако трябва и 6.

    Коментиран от #38

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Анти Катун

    30 34 Отговор
    Всички, които живеят близо до катуните и не са съгласни с блокирането на кръстонищата, да си изхвърлят боклука в кофите за смет, с които клошарите са се барикадирали. За три дена ви гарантирам, че катуните ще изчезнат.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 антрашпиц

    4 7 Отговор

    До коментар #34 от "Johansson":

    Ярак дет ша има повече ББ
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Върви ли протеста

    29 34 Отговор
    Или пак да идват от чистота?

    Като гледам колко нецензурни думи, лъжи и плюене срещу хората на Ситняково има - явно голям страх тресе последните остатъци на Божковия протест!
    Само че, на Ситняково хората събраха храна и я дариха на приюта на отец Иван - а палаткаджиите изхвърлят храна всеки ден!
    И там не тормозят хората и няма пиянски и наркомански изцепки!
    И не викат полиция, защото са се сбили помежду си!

    Коментиран от #51

  • 42 Мдаа

    14 8 Отговор

    До коментар #40 от "Смешно е":

    Тролче е тоя - страх го тресе и затова плюе човека!
    То освен за плюене не му стига мозъка!
    Ей фалшивият Стъки - що не се разходиш да му го кажеш това а?
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 гост

    28 29 Отговор
    "....Публикувано във факти.бг: . Този протест не е партиен, не подкрепяме Борисов, това е против блокадите на София, искаме да живеем нормално“, казаха недоволни граждани пред БНР...." Ето- хората ви го казаха в очите , протестъри! ПРЕУСТАНОВЕТЕ ТЕРОРА НАД НЕПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ ЧРЕЗ ВАШИТЕ НЕЗАКОННИ БЛОКАДИ! ПРЕУСТАНОВЕТЕ ЛЪЖИТЕ, ЧЕ ВСЕКИ , КОЙТО СЧИТА БЛОКАДИТЕ ВИ ЗА НЕЗАКОННИ И НЕ ПРОТЕСТИРА, БИЛ "ПРОВОКАТОР" ИЛИ "ГЕРБАДЖИЯ"! МАСОВО СОФИЯНЦИ ВИ МРАЗИМ ЗАРАДИ БЛОКАДИТЕ- А НЕ ЗАЩОТО ПРОТЕСТИРАТЕ СРЕЩУ ГЕРБ!

    Коментиран от #89

  • 45 Чочо

    31 30 Отговор
    Колко трябва да си прост за да изсипваш кашони с риба.
    Те, и за това хората ги изоставиха.

    Коментиран от #56, #71

  • 46 Щерю

    28 23 Отговор
    Само се провалиха,да продължават в тоя стил.
    Каквато и гъзария да измислят стават само по смешни и жалки
  • 47 Аве Адолф Хайлллл

    21 20 Отговор
    Банални хорица, с банални простотии по кръстовищата и банални статии писани по образец ...... да ви имам журналистическите способности , вече тотално омръзнахте на всички .
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ха ха

    25 11 Отговор

    До коментар #5 от "Спарта":

    Да не би да имате монопол върху протестите? Регистрирахте ли ги в съда като ООД или АД? НАЛИ ТВЪРДИТЕ,ЧЕ СТЕ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ - ЗНАЧИ ВСЕКИ, КОЙТО СМЯТА,ЧЕ ИМА ПРИЧИНА ЗА ПРОТЕСТ, МОЖЕ ДА ГО НАПРАВИ! Ама ви достраша, нали? Щото тези протести са съвсем законно оповестени! Ха ха!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 да бе

    25 15 Отговор

    До коментар #20 от "Мутри вън":

    Ама май не позна - виж жълтите книжки и видиотените физиономии на алкохолизираните ви протестъри, които не знаят на кой свят са, но знаят,че там има безплатно пиене и ядене, нали така? Ами снимките документира всичко!!
  • 53 Пацо

    16 10 Отговор
    Аве много сте проЗти ве.....риба.....утре жаби ...накрая ще ги ручате жабетата
  • 54 Странно

    8 5 Отговор

    До коментар #43 от "Герб Победа Завинаги":

    Четеш ли това което пишеш
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Не разбра ли

    21 15 Отговор

    До коментар #45 от "Чочо":

    Рибата е подарена от симпатизиращи на протеста от Варна и е негодна и вмирисана...Никой не разхищава храна

    Коментиран от #68

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 дали

    9 18 Отговор
    пък протестиращите не се уплашиха от антипротестите
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Защо

    5 4 Отговор

    До коментар #59 от "Герб На върха Винаги":

    Трябва да мутирате
  • 64 9637

    26 12 Отговор
    кой ви спонсорира бе,нали не ви добре тука,от къде пари за храна дето я пилеете,отивайте да работите лентяи такива.
  • 65 Чукча писател ...

    15 11 Отговор

    До коментар #12 от "Протест на политически трупове":

    Аз ще гласувам за Дани Кирилов. Искам всеки ден да се любувам на интелекта му по най правилната телевизия НОВА . Предлагам рекламното време да се откупи с пари от бюджета и вместо реклами да гледаме геройствата на Гешев - ще ми варят ракия и зимнина в буркани без акциз .
  • 66 ГЕРБ

    5 6 Отговор

    До коментар #55 от "Asdfg":

    Култура и интелект ,и плюсове на кило
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ГЕРБ

    4 3 Отговор

    До коментар #56 от "Не разбра ли":

    Спонсора да не е бивш работодател на близък до идеята човек ?
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Аве Адолф Хайлллл

    15 11 Отговор
    А бе тая хамсийка , да не поредната дубайска помощ за изхранване на професионалните протестърчета , а ...............
  • 71 Чукча писател ...

    11 9 Отговор

    До коментар #45 от "Чочо":

    Щерю, ти си точно колкото трябва за да си трол на Д(п)С-ГЕРБ ;)
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 А ко ши

    6 4 Отговор

    До коментар #59 от "Герб На върха Винаги":

    Каиш?
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха х

    24 18 Отговор
    Оставка няма да има! Който иска да управлява трябва да спечели изборите както го направи Герб три пъти, а може и четвърти.

    Коментиран от #84

  • 79 Много

    6 6 Отговор

    До коментар #43 от "Герб Победа Завинаги":

    Сериозно... препиках мушкатото от страх
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 И ти яде

    9 6 Отговор

    До коментар #50 от "Цуре...":

    На бабикян рибата, как е?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Еееееееех

    9 6 Отговор

    До коментар #78 от "Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха х":

    Тва простотията край няма
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Диверсант

    9 8 Отговор
    В Германия има бирен фест. След корона шоуто сега медиите предлагат Бойко фест. 😁😁😁
  • 87 гацо бацо

    3 1 Отговор

    До коментар #76 от "До Мекокитковеца":

    абе,отворен,много се опитваш май да коментираш,ама май нещо си объркал форума
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 7 Отговор
    оставка съд затвор

    Коментиран от #102

  • 92 Василева

    11 13 Отговор
    Борисов 3 беше избрано на парламентарни избори организирани от служебното правителство на Радев.Борисов е управлявал 9 години,а не 11 години.Вие гласували ли сте машинно.Аз съм гласувала,но много хора не искаха.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 ХА ХА ХА

    4 1 Отговор
    Много си бръз администраторче ! Поканата е и за теб ! Хаха
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Doni Brasko

    8 4 Отговор

    До коментар #12 от "Протест на политически трупове":

    Плюй човече, една лъжа повторена сто пъти става истина за нищожествата като теб
  • 99 ХА ХА ХА

    0 0 Отговор
    От 1972 г. до 1975 г. поддържах първия комп за след дипломна квалификация ИЗОТ сервиз ! Покана или аз да намина ?
  • 100 Цонко

    13 8 Отговор

    До коментар #17 от "И в момента 9 човека са на контрапротест":

    Ония дето мятат риба,колко са?Що не я дадат на някой приют за бедни?

    Коментиран от #101

  • 101 Последния Софиянец

    14 12 Отговор

    До коментар #100 от "Цонко":

    Рибата беше развалена от Поморие подарък.Лично носих кашон.Хората от Поморие са възмутени че хунтата провали туризма и няма на кого да я продадат.Разваля се и я изхвърлят.

    Коментиран от #103, #119, #120

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 ГЕРБ

    5 10 Отговор

    До коментар #101 от "Последния Софиянец":

    Краднал си един кашон за кръчмата ,парцалив влах ,то на всички кашони риба пише поморие
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 ГЕРБ

    6 5 Отговор
    Утре мотото е Желязото се кове ,докато е горещо..... Интересно какво ще измислят...

    Коментиран от #124

  • 106 ГЕРБ

    10 3 Отговор
    Други ден ще е Гладна мечка хоро не играе
  • 107 Тонката

    1 3 Отговор
    Е тва на гогт много ми хареса браво брато
  • 108 Тонката

    6 10 Отговор
    Къде е оня къде му бяха казали да запушва кръстовището нещастника мил протестър
  • 109 Тонката

    6 8 Отговор
    Жалка картинка беше
  • 110 😂😂😂😂😂😂😂😂😂....

    1 2 Отговор

    До коментар #104 от "Цура":

    И мен никой не може да ме върне на село, 👍👍👍трактора ще подаря на съседа Стойчо, ще си купя БМВ, и с него ще те возя.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Барни Ръбъл

    11 7 Отговор
    Това е потенциала на гербавите плужеци.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Каскет

    12 9 Отговор
    А бе тука 1/2 -ма тъпи герберски трола!
    Не им обръщайте внимание!
  • 116 идиотите нямат край

    19 8 Отговор
    Е, с това вече удариха дъното на дъното! Оттук нататък едва ли нормален човек ще се унизи да се присъедини към тях - банда престъпници и психари! Какво ли не прави страха от гнева на господарите и лошо похарчените пари, безсилието да постигнат резултата, който очакваха в началото, та изпаднаха дотам,че да се чудят каква мизерия да сътворят! Явно възпитанието, образованието, работата в нормална среда - всичко е било тънко нанесено лустро над просташката същност на разглезени червени синчета, свикнали винаги да става на тяхното с всички средства, което моментално се напука и падна! Много добре се подредиха, сами си провалиха мероприятието и е време да си избират затвора и килията!
  • 117 гладна кокошка просо сънува

    5 0 Отговор

    До коментар #112 от "Последен стадий":

    ХА ХА!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 ОТВРАТ

    16 10 Отговор

    До коментар #101 от "Последния Софиянец":

    Тази вмирисана риба няма измиване, вечно ще вони!
    Простотията и злобата им нямат край, толкова лоши хора
    са се събрали и безчинстват по чистите улици и площади и
    цапат красивите сгради..
    Трябва да отговарят за безобразията си!

    Коментиран от #121

  • 120 КОЙТО ИСКА НАМИРА

    13 4 Отговор

    До коментар #101 от "Последния Софиянец":

    КАТО НЕ МОГАТ ДА Я ПРОДАДАТ ПРЯСНА, ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ ДА Я КОНСЕРВИРАТ ИЛИ ПОНЕ ЗАМРАЗЯВАТ - ЩО ГЛАДНИ ИМА ИЗ СТРАНАТА, АМА СИГУРНО В ТУРИЗМА ПЛАЩАТ ПОВЕЧЕ ИЛИ НЕ ИМ СЕ ЗАНИМАВА С ПРЕРАБОТКА! КЪДЕ СА РИБАРСКИТЕ КООПЕРАТИВИ?

    Коментиран от #123, #127

  • 121 да де

    2 8 Отговор

    До коментар #119 от "ОТВРАТ":

    Тъкмо повод да организират нови протести - за чистота в центъра!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ПОМОРИЙЦИ

    12 3 Отговор

    До коментар #120 от "КОЙТО ИСКА НАМИРА":

    СА СТРАШНО МЪРЗЕЛИВИ, ГОЛЕМИ ЕСНАФИ И КЛЮКАРИ.
    РУСНАЦИТЕ ГИ ПРЕВЗЕХА ТОТАЛНО.
    ТАЗИ РИБА Я ПРОДАВАТ ПЪРЖЕНА НАВСЯКЪДЕ И Е СКЪПА, ВСЯКА ГОДИНА ВДИГАТ ЦЕНАТА И'.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Просто племе

    7 8 Отговор
    "Рибата се вмирисва откъм главата".
    Но се чисти от опашката е цялата фраза. Т.н. трио няма никакви идеи относно воденето на протеста - срещу мутри не става с разходки!!! На Западът му дреме за българите и държавата ( да си спомним за Чърчил, който ни хвърли към СССР). Те си гледат интереса, ние сме само територия ( плацдарм) срещу Русия!
  • 126 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 12 Отговор
    герб съд затвор БОРИОВ ГЕШЕВ трябва да са в пандиза защо престъпници политици не поемат политическа отговорност
  • 127 не може на готово

    6 8 Отговор

    До коментар #120 от "КОЙТО ИСКА НАМИРА":

    Оставиха я на Сачевата да я консервира и раздаде на пенсионерите, че е много зажрижена. Тя рибката е развалена и може да ги понатрови, но пък ще има икономии за бюджета, ако се спомине някой и друг пенсионер.
  • 128 Аз Човека

    13 12 Отговор
    Утре очаквам някой от отровното трио да се из...е пред МС,това ще бъде върха на техните пиар акции.Може да е Бабикян,той нали е нещо пиар агент.Добре,че Борисов не му е дал исканите 3 милиона за пиар на ГЕРБ на предишните избори,щеше да оплеска рекламата.

    Коментиран от #132

  • 129 Мутрата от СИК е пътник

    6 8 Отговор
    Въпрос на време , още Черепа е заявил , че мутренску , щял да завърши като Чаушеску !
  • 130 Генерал Радев заповяда

    9 5 Отговор
    Всички мутри вън от парламента и съд и затвор !

    Коментиран от #143

  • 131 Банкянският толуп

    8 6 Отговор
    И още осъден лъжец и крадец е бита карта !
  • 132 Сикаджията прочел

    8 3 Отговор

    До коментар #128 от "Аз Човека":

    От край до край телефонният указател и така не разбрал кой е главният герой !
  • 133 Шамара

    2 7 Отговор

    До коментар #12 от "Протест на политически трупове":

    Ха дано се затрият....
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Рамбо

    9 10 Отговор
    Мачкай,Бойко,народа е с тебе!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Българин

    9 5 Отговор
    Ето какви простаци искат власт , уж имало гладни , а те хвърлят риба мислейки се за сицилиански мафиоти !
  • 139 Зайко байко хрупащ морковчето

    9 5 Отговор

    До коментар #137 от "Зайко Байко многознайко":

    наясно ли е , че който и да дойде на власт ще бъде изхвърлен от властта до шест месеца, защото хората го показаха с Орешарски и крадците от БСП, и ГЕРБ не стават, но всички други са още по зле

    Коментиран от #142

  • 140 Без алтернатива

    7 5 Отговор
    Никой не твърди, че ГЕРБ и управлението на Бойко Борисов е съвършено и безгрешно, но всъщност към момента то е най-лошата форма на управление, с изключение на всички останали, който искат или са се опитвали някога да управляват....!!!
  • 141 И кучетата

    3 1 Отговор
    Не пикат на кръстопът, а те " революция" искат да правят.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 ХА ХА ХА ХА

    5 0 Отговор

    До коментар #130 от "Генерал Радев заповяда":

    Разбира се фуражката, ще лежи дълго ! Но трябва първо да обясни, на "простите" Българи ! Защо толкова се вбеси "професионалната фуражка", че България не купи Грипени, хубав самолет, но без електрона и оръжейна защита, с която нито Руснаци, нито Американци, НАТО или Китай, щяха да обурудват самолета !?!? Всеки нормален човек ще се запита : Защо "професионалиста" се гняви толкова, че размахва юмруче и зове за преврат и метеж, за нещо по-неефективно и от метлата на баба Яга !?!? Колко кеш е мотива ?!?!
  • 144 Сърбин

    1 0 Отговор
    При Жан Виденов нямахте хляб, при Б.Б. изхвърляте риба! Е ово е стандарт!
  • 145 НОРМАЛНА КОЧИНА

    0 0 Отговор
    Мафията си пише правила за да обере какво е останало
  • 146 НОРМАЛНА КОЧИНА

    1 0 Отговор
    Много хора са доволни от живота в обрания бостан.Самолетите излитат един след друг.
  • 147 НОРМАЛНА КОЧИНА

    1 0 Отговор
    Бедните Българи с по две къщи от гнилия соц.Отиват да заработват при богатия запад .Където всичко е на кредит.
  • 148 НОРМАЛНА КОЧИНАл

    0 0 Отговор
    При Жан Виденов хубаваата замразена риба беше 70 стотинки.Сега от всеки храст в България наднича западна фирма и демократично ви дере.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове