Last news in Fakti

5 Септември, 2020 19:20 3 925 32

Заплахи за семейството и бизнеса на едно от лицата на протеста в Стара Загора

  • протест-
  • софия-
  • стара загора

Трайков е едно от разпознаваемите лица

Заплахи за семейството и бизнеса на едно от лицата на протеста в Стара Загора - 1
Снимка: БГНЕС

Лице от протестите в Стара Загора е било заплашено от анонимен мъж. Късно снощи Митко Трайков е получил обаждане от мъж, който предупредил Трайков ”да спре да се занимава с протестите, защото е дочул, че му се готвят много лоши неща”.
Трайков е едно от разпознаваемите лица на демонстрациите в Стара Загора, които избухнаха почти паралелно с тези в София. Той е и един от водачите на автомобилните шествия, едно от които блокира изхода на града към АМ "Тракия". Освен това Трайков е и член на гражданско сдружение "БОЕЦ", като е негов регионален организатор.

Хронология на събитията:

На 05.09.2020, след полунощ, г-н Трайков получава обаждане на личния си телефон. Номерът, от който се звъни е +491520610695, вероятно предплатен през Skype или Viber Out. На позвъняването отговаря съпругата му, Павлина Трайкова. Мъжки глас, който се представия за Иван Терзиев от Левски любезно предлага на жената да предаде на съпруга си "да спре да се занимава с протестите, защото е дочул, че му се готвят много лоши неща". Обаждащият демонстрира, че е добре запознат с бизнеса и личния живот на Митко Трайков, а обаждането е явна заплаха към фирмата и семейството му.

В отговор на заплахите Тройков категорично заяви във Faecbook: Протестирал съм, протестирам и ще протестирам!

ФрогНюз припомня, че в офиса на адв. Николай Хаджигенов пък преди няколко дни бе изпратен колет, в който имаше агнешки главички. Хаджигенов е част от "Отровното трио" - организаторите на демонстрациите в столицата.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    78 9 Отговор
    Мутри вън!
  • 2 Активист на БКП

    68 10 Отговор
    В Мутроландия е така !!! Мутри -ДОЛУ !!!
  • 3 Ха-ха

    36 6 Отговор
    НОМЕРЪТ Е НЕМСКИ ДА НО ТУК НЯМА ПРЕДПЛАТЕНИ НОМЕРА ЗА САЙТОВЕ КОЙТО ПИШЕТЕ. НОМЕРЪТ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕРИ. МОГА ДА КАЖА САМО, ЧЕ Е НА ОРТЕЛ.
  • 4 имаме черния списък с метежници

    11 47 Отговор
    Никой няма да пропуснем, всеки метежник ще бъде наказан!

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Лисбоа

    52 8 Отговор
    Герберите са си цяла мафиотска структура. Кви десни , кви леви , герб са бандити. Като кърлежи са налази майка България. Пуу

    Коментиран от #20

  • 8 Смях

    10 18 Отговор
    рoгНюз припoмня, чe в oфиca нa aдв. Никoлaй Хaджигeнoв пък прeди някoлкo дни бe изпрaтeн кoлeт, в кoйтo имaшe aгнeшки глaвички. Хaджигeнoв e чacт oт "Oтрoвнoтo триo" - oргaнизaтoритe нa дeмoнcтрaциитe в cтoлицaтa.
    Щом той може да ги разнася - що и друг да не му подари?
  • 9 Имам

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "имаме черния списък с метежници":

    един приятел Thompson Centre се казва!

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ще протестираме

    22 8 Отговор
    До дупка, ХУНТАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕ НА СЕКУНДАТА. герб- гепи- гроб погуби и продължава да погубва БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ДИКТАТОР бойко методиев борисов и коалиции престъпници симеонов, шиши, марешки и каракачанов. Всички до един ще отговорят за геноцида над Българския народ. ЗАТВОРА ВИ ЗОВЕ ВСИЧКИ МУТРИ.
  • 13 Матей

    24 7 Отговор
    ГЕРБ са престъпна организация и като такава се занимават само с престъпления,техните шпицкоманди се изявиха в нощта на 2 септ.,.Разиграват сценки,правят безобразни провокации за да изкарат протестиращите че уж проявяват агресия,с грубо скроени постановки.Всичко се вижда,то е толкова долнопробно и зле режисирано,посегнаха и на репортери,целенасочено.Всичките им тъпанарщини се обръщат срещу тях,не сме в турски вилает ,та да се държат като келяви заптиета.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 гост

    18 3 Отговор
    Да подаде сигнал за отправени заплахи до Прокуратурата, БХК и няколко европейски комисии. Да видим ще посмеят ли да заплашват граждани, ако знаят , че може да им спрат парите от ЕС заради самите тях.

    Коментиран от #19

  • 16 k1 profesional

    12 4 Отговор
    Типични приоми на Мафията. Някой е гледал многократно филма Кръстникът и се мъчи да прилага на практика някои сцени . Службите за сигурност да си влязат в правомощията. Относно номера , кода е Германски , но другото е произволно . Следва да се провери къде е сървъра.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 блаблабла

    5 2 Отговор
    заплашват но доста изненади може да спретне човек на гостите
  • 19 898

    14 2 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Вярно ,къде са БХК?!Или само когато бият братята роми се активизират?
  • 20 Аре

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "Лисбоа":

    ти остави,че и се сърдят като им кажеш,че са мафия,а шефа им баш мафиота!
  • 21 Така заплашват

    6 1 Отговор
    бизнеса и гражданите Боко, Шиши и Каскета!

    Коментиран от #22

  • 22 Уно моменто

    3 0 Отговор

    До коментар #21 от "Така заплашват":

    В статията се явяват и "агнешки главички". Значи нещата са доста сериозни
  • 23 Asdfg

    5 1 Отговор
    Гешев, ИДИОТ спиш ли? РАЗКАРАЙ СЕ ЗАЕДНО С МУТРАТА/ПОЖАРНИКАРОТ БГ!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Васил

    8 1 Отговор
    Нормално за диктатора такива са му похватите ама колкото повече притиска хората толкова повече отпора ще е по голям.
  • 26 Ето това е държавата

    2 0 Отговор
    НА СИК.
  • 27 SSsss

    3 3 Отговор
    Мисля че е крайно време да се наложи пълен терор на всички герберски подлоги.Коли,апартаменти,къщи и имущество.С добро няма да стане.Същото важи и за активните пиолицаи,които се хвалят как са били беззащитни граждани.Ще започнат да се крият като мишки и няма да смеят и до магазина за провизии да отидат.Това не са хора а мутренски подлоги.Който е с мутрата да гори.
  • 28 123

    0 0 Отговор
    Мое ми поднесе комплименти отпреде....
  • 29 Последния Софиянец

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "мечо":

    Много си хитър.Разксзваш им играта на герберастите.
  • 30 Анонимен

    2 0 Отговор
    От агнешки главички става супер мезе! И колко бира пие?!
  • 31 незнайко

    0 0 Отговор
    (Публикувано във факти.бг: който се представия за Иван Терзиев от Левски). Митко Трайков намерил ли е ИСТИНСКИЯ телефонен номер на този господин за да разговаря с него ? Едва ли ! Пост номер 3 е казал какъв е номера, следователно може да се звъни и на него !!! Малко не вярвам на 100% на написаното в статията !!!
  • 32 Абе тоя няма

    1 0 Отговор
    ли бизнес пратете му нап икономическа данс митнически служители и всичко което се сетите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове