Last news in Fakti

28 Октомври, 2012 08:33 17 748 20

Българинът засича, дамите хукнаха за сексиграчки

  • преглед-
  • печата

Преглед на печата

25-годишен насилил 2-годишното момченце на жена си, съобщи в. „Труд“
Сигналът е подаден в РУП - Карнобат. Мъжът, който живеел на семейни начала с майката, е извършил блудствени действия с детето. Констатирано е, че извършител на сексуалното посегателство е 25-годишният И.А. от с. Драгоданово, община Сливен, живеещ временно в с. Глумче с 23-годишната В.И. и двегодишното й момченце от първия брак. Мъжът се възползвал от отсъствието на 23-годишната жена. Когато тя се прибрала, видяла, че детето е с кръвоизлив в аналната област и алармирала полицията. И.А. е задържан и предстои повдигане на обвинение. Жената и пострадалото дете са настанени за лечение в карнобатската болница. Работата по случая продължава.


Дянков: Хората ни харесват въпреки икономиите, цитира в. „Стандарт“
Бойко Борисов е много добър министър-председател. Въпреки железните мерки за икономии правителството има високо одобрение сред избирателите. Така финансовият министър Симеон Дянков отговаря пред австрийския вестник "Куриер" на въпрос дали би искал да наследи сегашния премиер след изборите догодина. В интервюто Дянков се изказва изключително критично за южните ни съседи. Ние се противопоставяме на допълнителна финансова помощ за Гърция. Правителството там не е направило достатъчно реформи за подобряване на ситуацията. ЕС и МВФ само дават, дават, дават, а резултати няма, казва българският вицепремиер. Според него Атина никога няма да може да изплати дълговете си.

Българинът засича, дамите хукнаха за сексиграчки, алармира в. „Монитор“
Прословутият с мъжеството си българин омекна и жените хукнаха да си купуват сексиграчки. До тази констатация стигнали продавачите в сексмагазините, които отчитат невиждан скок в продажбите на стоки за възрастни. Представителките на нежния пол искали атрибути, заместващи мъжете. „Само вчера в магазина дойдоха над десет жени, които нямаха и 30 години. Искаха вибратори и настояваха да са по-големи. Жалват се, че вкъщи никой не им се „радвал”, а не им се занимавало с чужди мъже. Техните им били достатъчни. Само се оплаквали, вечно били депресирани, липсата на пари ги комплексирала и т.н.”, разказала пред изданието продавачка от сексшоп в центъра на София.

И мъжете вече си скубят веждите, констатира в. „24 часа“
Всъщност в социалната мрежа темата е актуална още от август, когато няколко момичета създават групата "Преди време мъжете се бореха като бащите си. Сега си скубят веждите като своите майки". Един от последните поводи за размисъл е появата на Бербатов с фино оформени вежди в предаването на Кеворк Кеворкян. Неговият случай обаче е по-скоро мода. Тя тръгва от Лондон преди няколко години. Горе-долу съвпада с времето, когато той се мести да живее там през 2006 година и подписва договор с английския клуб "Тотнъм". Футболистът, който сега играе в един от най-старите британски отбори "Фулъм", си оформя веждите още оттогава. За първи път обаче се появява с толкова тънки и с остра чупка в единия край, почти като емблематичните вежди на американския актьор Джак Никълсън. В списъка на изданието влизат още наши звезди от рапъра Устата до Гълъбин Боевски, както и чужди начело с Колин Фарел, Джъстин Бийбър и „турския Брад Пит" Къванч Татлъту.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 1 Отговор
    този изрод веднага в пандиза и да му се изредят всички.после да му отрежат патката.
  • 2 ivan

    1 0 Отговор
    Kaxaren x.. ne e.e.
  • 3 вибратор

    1 1 Отговор
    "Искаха вибратори и настояваха да са по-големи".Ами дайте им ги- ние минаваме на "ръка"!Най скъпият секс е със собствената съпруга.Всеки месец те "занулява" дори си и на "минус".Не е проблема в мъжете, а в алчността на жените.Мислят само за пари и облаги.

    Коментиран от #9

  • 4 Робин

    1 0 Отговор
    "ФАКТИ" КАК Е ВЪЗМОЖНО ПОД ЕДНО ЗАГЛАВИЕ ДА ПИШЕТЕ ПО НЯКОЛКО ТЕМИ??? ПОЛУЧАВА СЕ ПЪЛНА БЪРКОТИЯ, И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОВЕДЕ КАКВАТО И ДА БИЛО ДИСКУСИЯ ПО ТЕЗИ ТЕМИ.

    Коментиран от #5

  • 5 aha

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Робин":

    6to ti trqbva diskusiq,nablqga se,4e majete ne stavat za ni6to!Predi godini se nablqga6e kolko sa hubavi jenite i na vsi4ki im porasnaha krilca-sega zarabotvat mnogo pari na ulicite
  • 6 бай Онзи

    1 0 Отговор
    а един мъж спрял да му става. Жена му яко крива. Пил виагра, мазал се с к’вото се сетиш, ти, уважаеми читателю на вица. Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да ги пие точно по едно на месец. Мъжът си казал наум, абе, ще ти чакам аз толкова време. Зае*и. Вечерта ги изпил и оная му работа станала ч-у-г-у-н. И като почнал жената – отпред-отзад, съседката, тези от входа и накрая целия блок. И нямало значение момиче-момче. След три дни отива унил при доктора с обяснението, че само му се 'плющи' и така също не се живее. Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкция при предозировка. И все пак му казал, че логически, ако прекара ток през м...рите си може и да прекъсне чугунената си ерекция. Мъжът се прибрал веднага у тях. Било събота. Слязъл при колата си пред входа, а целият блок излязъл на балконите си да види притеснено какво ще стане. Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един етаж се чул истеричен вик:
    - Бегайтеее, тоя презарежда.
  • 7 Р. Хр.

    1 0 Отговор
    Мили хора слрете се с тези извращения,секс играчки-животът е мн. повече от оргазми,няма лошо,но Бог не е предвидил да бъдем животни,а хора които е логично да се контролират..само животните се водят от нагона.Секса е наслада след любовта,що за пошлост?Това нещо е МЕРЗОСТ,ГНУСОТА-наслада е м/у двама ..мъж ,жена,другото не е здравословно,има странични ефекти,от които:безсъние,ексхебеционизъм,хомосексуализъм мозъка ти се размеква,лабилен си,страхлив с една дума изтрещял от всякъде.Бог е казал как да бъдат нещата дори и за секса.Четете Библията аз не си ги измислям,тя дава мъдрост за всичко,не хапе...зашо ни се случва тово,онова,в този живот има правила и ако не ги спазваме си плащаме.Това е индустрия,Бог никога не е планувал да сме извратеняци,а Той иска да се обичаме ИСТИНСКИ и след това следва насладата...не слагай каруцата пред коня,не карай в настрещното.
  • 8 ТРОШАЧА

    1 0 Отговор
    АБЕ ДЯНКОВ ОТ КЪДЕ ТОВА САМОЧУВСТВИЕ ИЗВАДИ ??? МОЖЕ И НЯКОЙ НЯКОГА ДА ВИ Е ХАРЕСВАЛ НО КЪМ ДНЕШНА ДАТА СТЕ ПЪЛНА СКРЪБ И НАЙ-ВЕЧЕ ТИ . СМЕШНИ СА ТИ НЕ САМО ИЗКАЗВАНИЯТА А И ТОВА КОЕТО СИ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА ВЪРШИТЕ С ОЦЕЛЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ В ТАЗИ КЛЕТА ,,ДЪРЖАВИЦА '' . А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ГЪРЦИТЕ БИХ КАЗАЛ :-НЕДЕЙ ДА ПЛАЧЕШ НА ЧУЖДИ ГРОБИЩА И ДА ГЛЕДАШ В ЧУЖДА ПАНИЦА А ВИЖ КАКВА ПОМИЯ СЪТВОРИХТЕ ТУКА !!!!!!!! ГЪРЦИТЕ МАКАР И ФАЛИРАЛИ И МАКАР И ИЗКУСТВЕНО ПОДДЪРЖАНИ ВЗИМАТ ПОНЕ 6-7 ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ НАС КОИТО ИМАМЕ ФИСКАЛНА ПОЛИТИКА ЗА ПРИМЕР И ПОД 3% ДЕФИЦИТ А ЖИВЕЕМЕ КАТО РОБИ !!! ТАКА ЧЕ ЛЬОЛЬО ВЗЕМЕТЕ СЕ РАЗКАРАЙТЕ НА НЯКЪДЕ И НЕ СЕ КАНДИДАТИРАЙТЕ ПОВЕЧЕ -АМА НИКОГА . НЕГРАМОТНА АЛЧНА ЕВТИНОСКРОЕНА ПОЛИТИЧЕСКА НАПАСТ .
  • 9 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "вибратор":

    Не е проблема в мъжете, а в алчността на жените. Мислят само за пари. Кратко,точно и ясно
  • 10 Jesika

    1 0 Отговор
    Никоя секс играчка не може да замести топлата мъжка прегръдка))) Кой българин "засича" не знам, моя не))). Чудя се къде отидоха нормалните взаимоотношения между мъжа и жената?! И не съм съгласна да се слагат всички жени под един знаменател). Не всичко е пари, има много по-важни неща, за да има една нормална връзка. По-скоро има различия в разбиранията за интимност при различните поколения. Но това е дълга тема и не ми се пише повече)))).

    Коментиран от #12

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Jesika":

    Жалко, че не ти се пише - ти правиш едни от малкото свестни и незлобливи коментари по форумите Кътай си мъжа, щом е такъв:)

    Коментиран от #13

  • 13 Jesika

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "The Bear":

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 бай Георги

    0 0 Отговор
    Ей,те също като моята жена.
  • 16 Алекс

    1 0 Отговор
    Нормално е жените да си купуват сексиграчки.
    Познавам няколко жени, симпатични и неомъжени .Спят с по-възрастни богати мъже .Преструват се че ги обичат заради парите, подаръците и облагите на работното им място .
    А жената си търси големия х.. и за да не загуби чичко паричко си купува вибратор, да задоволи нуждите на тялото си .
    Това е реалността, повечето жени се интересуват от парите на мъжа .
    За един нов джип, зарязват мъж и деца и отиват при богат гърбав богаташ .

    Коментиран от #20

  • 17 Uther

    1 0 Отговор
    Де ги тия жени :D Ама те щом са с такива мъже, сигурно и те засичат.
  • 18 georgi

    1 0 Отговор
    На калпава жена, съпруга и виновен....
  • 19 иво

    0 0 Отговор
    ДЯНКОВ, ПОБЪРЗАЙ ЩЕ ИЗТЪРВЕШ САМОЛЕТА,ИЗЧЕЗВАЙ
  • 20 The Bear

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Алекс":

    Ха-ха-ха - и това го има!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове