Last news in Fakti

26 Октомври, 2020 12:36 7 351 70

БОЕЦ сезира ЕК, ОЛАФ и Лаура Кьовеши за „Турски поток“

  • ек-
  • олаф-
  • лаура кьовеши-
  • боец-
  • турски поток

Напълно невярно се оказва твърдението на българският премиер Бойко Борисов, че този проект ще осигури деверсификаци на енергийните доставки

БОЕЦ сезира ЕК, ОЛАФ и Лаура Кьовеши за „Турски поток“ - 1
Снимка: Архив

Гражданско движение БОЕЦ внесе официален сигнал за строежа на „Турски поток“ на територията на България до Европейските институции. Затова информираха в официалния си сайт.

Информираме и сезираме Брюксел за установеното руско участие при изграждането на газопровода, като представяме и конкретни доказателства, както за руски контрол над проекта, така и за участие на български фирми закупили техника за милиони лева с европейско финансиране и установените нарушения по сключените договори.

От гражданските репортажи на БОЕЦ и разследванията на Биволъ и BIRD стана ясно, че от месеци строежа на „Турски поток“ се извършва от руската фирма IDC свързана с Кремъл и беларуската държавна компания „Белтрубопроводстрай“.

При посещението ни в офиса на IDC в с. Брусарци бяхме посрещнати от руски охранители, които проявиха агресия спрямо репортера на Биволъ, Николай Марченко. Никой служител на фирмата не пожела да разговаря с нас и да отговори на нашите въпроси:

На какво основание руската фирма IDC изпълнява дейности по строежа на „Турски поток” в България, след като за изпълнител е избрана саудитската форма „Аркад” и в нейният договор с българската компания възложител „Булгартрансгаз” няма посочени подизпълнители?
Има ли руската фирма IDC необходимите разрешителни и сертификати за дейност и работа на територията на ЕС?
Как и по какъв начин са влезли на територията на България руските и белоруски работници? Имат ли необходимите визи, разрешителни за работа, трудови договори , застраховки и квалификация?
Защо руска фирма с руски работници и техника строят „Турски поток”, след като българският премиер Бойко Борисов твърди, че Русия няма нищо общо с този проект?
При извършената проверка БОЕЦ установихме, че беларуската компания „Белтрубопроводстрой” е отстранена от участие в подобен проект в Литва и изгонена през 2019г. от правителството на страната с мотивите, че представлява заплаха за националната сигурност на Литва и интересите на ЕС заради връзки с „Газпром“ и руските разузнавателни служби. В същото време тази фирма строи „Турски поток” в България без контрол и напълно непрозрачно.

Сезираме ЕК, ОЛАФ и Лаура Кьовеши и за разслeдванията на Биволъ и BIRD за установените на място чисто нови камиони и техника, закупени от български фирми по ОП „„Иновации и конкурентоспособност“. Разследващите журналисти установяват редица нарушения на сключените договори за европейско финансиране.

Може да си припомните фактите от следните видеа:

https://www.facebook.com/watch/?v=371400127569396

https://www.facebook.com/watch/?v=2672524869666675

https://www.facebook.com/watch/?v=1068129850294106

На вниманието на европейските институции е представена подробна информация, видеоматериали и документи. В сигнала на БОЕЦ е посочено:

„...От всичко представено става ясно, че така нареченият от българският премиер „Балкански поток” е всъщност продължение на „Турски поток” и копие на „Южен поток”. Изграждането на тръбопровода е изцяло за сметка на българската държава, но също така и изцяло под контрола на Москва. В неговото изграждане задкулисно са включени руски и беларуски фирми, пряко свързани с „Газпром“ и режима на Путин. Този проект обслужва интересите на Путин и Ердоган, като засилва енергийната зависимост на България и Източна Европа от Русия и представлява заплаха за националните ни интереси и интересите на ЕС.

Напълно невярно се оказва твърдението на българският премиер Бойко Борисов, че този проект ще осигури деверсификаци на енергийните доставки. Всъщност той затвърждава монопола на „Газпром“ в пряко нарушение на европейските директиви и Третият енергиен пакет. Путин използва проекта „Турски поток” на територията на България, като Троянски кон, за да затвърди енергийната зависимост на страните от региона. В същото време Европейският съюз чрез своите фондове пряко и индиректно финансира този проект, като в него участват български фирми и техника закупена с европейски средства. Европа сама плаща, за реализацията на енергийните и хибридни атаки на Русия на своя територия.

БОЕЦ сезираме Европейската комисия, OLAF и Европейската прокуратура прилагайки тези доказателства за злоупотреба с европейски средства и действия на българските институции и премиер, имащи за цел прикриване на реалните цели и същност на проекта „Турски поток”, който представлява огромна опасност и заплаха за националната сигурност на България и интересите на Европейският съюз. Доказваме руското участие и контрол върху строителството на проекта, както и руският контрол над саудиткста фирма „Аркад“, определена за официален изпълнител на проекта. .

Във връзка с пълномощията на новосъздадената Европейска прокуратура, в чиито ресор е именно разследване на сигнали за злоупотреби с европейски средства, ГД „БОЕЦ“ сезираме и г-жа Лаура Кьовеши за казуса, както и европейската служба за борба с измамите OLAF.

Заявяваме своята готовност да представим и допълнителна информация и потвърждаваме желанието ни за срещи с Европейската комисия и г-жа Кьовеши.

25.10.2020г. Георги Георгиев – председател на УС на ГД „БОЕЦ“

БОЕЦ ще настояваме за бърза реакция и отговор от страна на европейските институции и продължаваме с действията си на място.

Турски поток е най-големият грабеж през последните десетилетия. Борисов извърши национално предателство, каквото дори Виденов и Орешарски не посмяха.
Обещанието пред Путин и Ердоган и реализирането на този проект е цената за оцеляването на Борисов, както и цената, кяото ние плащаме за дълговете на Пеевски към руската мафия. Борисов ни загробва с десетилетия енергийна зависимост и робия пред режима на Путин. Почти 4 милиарда одрани от гърба на българите потъват в джобовете на Путин, Ердоган, Лукашенко, Борисов и Пеевски.
Няма начин!
Това, което уж бе най-силното му оръжие и гаранция, че ще запази властта си, се превръща в ахилесова пета за Буда. След години битки, стотици протести, акции и сигнали, БОЕЦ усетихме слабото място на мафията – руските зависимости и енергийните проекти за милиарди. Тази битка крие огромни рискове, защото се изправяме срещу интереси за милиарди, зависимости, които са налагани с десетилетия и враг, който е способен на всичко. В същото време, ако спечелим, то това ще е пълна катастрофа за мафията и истински успех за гражданите. Сега фокусираме цялата си дейност и сили в тази посока, а заплахите към нас и лъжите на управляващите само доказват, че сме на прав път.
„Турски поток“ ще се превърне в „Путински Новичок“ за Борисов.
Битката продължава!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Всеки ден на площадите и бой до дупка за постигане на първата четворна цел – ОСТАВКИТЕ на Борисов, Гешев, Кошлуков и Цацаров.

БОЕЦ се превърна в символ на съпротивата срещу престъпната власт на мафията! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. Всеки ден!


Поставете оценка:
Оценка 4 от 42 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Путин

    76 16 Отговор
    Ако не ми завърши тръбите ще има печена Тиква!

    Коментиран от #16

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 браво

    48 71 Отговор
    Браво боец, истински бойци сте ! Благодарим ви!

    Коментиран от #25, #64

  • 5 Болшой

    44 8 Отговор
    Театъра продължава.

    Коментиран от #48

  • 6 00000014

    64 24 Отговор
    Какви ще бъдат приходите за България от Поток-а? Боец-ът мълчи, изпълнен с омраза на изток. А заради тях протестите не са толкова мащабни. Тиквата трябва да влезе в пандиза, но ползи за България трябва търсим отвсякъде. Нямаме нужда нито от източен, нито от западен слугинаж.

    Коментиран от #13, #19, #23, #60

  • 7 Българка

    56 23 Отговор
    Газопроводът е руско-турски, но плащаме българите. Така Боко се откупува от Путин и връща стотиците милиони, откраднати от Пеевски от Южен поток, който беше спрян от ЕС

    Коментиран от #40

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 американската мафия

    72 34 Отговор
    БОЕЦ са платени пропагандни журналя част от американската мафия която ни граби през последните 30г.!
  • 10 Ами сега

    70 30 Отговор
    Поредният соросоиден глупак усвоява пари!!!!!
    То тоя БОЕЦ по същестсво е от баш мафията!
  • 11 Абе

    50 23 Отговор
    бойци,кой ще ми бъде подизпълнител,решавам Аз! От космоса вече личи си на чия хранилка сте.Що не скачате яростно срещу интерконекърчето от византиеца? Там хвърлените стотици милиони са " семки и бонбонки". Хръляме почти половин милиард,за да може безплатно ,без да похафчи и цент,Шефа ви да ни доставя " евтина шиста". ТАМ Д ДРУГА БИРА,НАЛИ?

    Коментиран от #21, #30

  • 12 Мимч

    65 23 Отговор
    Абе,,боец,,вие кого защитавате,интересите на държавата или мафията.В случая ние сме заинтерезуваните,газопровода да стане по бързо да потече газта и да прибираме таксите,пък ако ще и от марс да идва газа.Така че не пречете на държавата,където не сме цъфнали и вързали,за да вземен някой лев....

    Коментиран от #15

  • 13 Последния Софиянец

    18 36 Отговор

    До коментар #6 от "00000014":

    Вложените милиарди,от такси ще се върнат след 30 години.

    Коментиран от #18, #41

  • 14 СССРБарета

    53 22 Отговор
    Които и да сезират ХОРАТА РАЗБРАХА БОЕЦ СА БИТА КАРТА!
  • 15 Последния Софиянец

    20 39 Отговор

    До коментар #12 от "Мимч":

    Ние си имаме тръби през Украйна.Защо да даваме милиарди за нови? Колко газ харчим?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Левски

    47 19 Отговор
    Не ни е страх от американски платени пропагандисти!

    Коментиран от #34

  • 18 Мимчят

    30 15 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    И все пак ще се върнат,дсли след 10,20 или 30 години няма значение.Важното е ,че ще започне да печелим,ако го няма какво ще вземем-един гол охлюв.....
  • 19 българин

    16 29 Отговор

    До коментар #6 от "00000014":

    Публикувано във факти.бг: Тиквата трябва да влезе в пандиза, но ползи за България трябва търсим отвсякъде.
    Какво значи ползи отвсякъде - отвсякъде до сега е само Русия, която е монопол в енергетиката ни - това е създава национална зависимост , демек робуване на чужди интереси.
    Защо ли след толкова години останахме най- бедните в ЕС ? - защото не успяхме да си отвоюваме независимостта и все още слугуваме на руски интереси и олигарси.
  • 20 ТИКВАТА

    16 17 Отговор
    да плаща санкциите с парите от офшорката си и имотите си.Искам народа да не плаща ,а виновникът и този проект как няма да бъде показан на бял свят,кучето е заровено там.Действайте!!!!!!!!!!
  • 21 Последния Софиянец

    19 7 Отговор

    До коментар #11 от "Абе":

    Към гърците е полезно.Ако прекъснат от Русия доставките да имаме резервен вариант.
  • 22 СССРБарета

    51 10 Отговор
    Тоя що не е толкова активен за американските тецове 1 и 3 които работят в разрез с европейските закони и директиви за получаване ня държавна помощ! Гнусна платена про..........ка!
  • 23 Българка

    16 33 Отговор

    До коментар #6 от "00000014":

    България ще получава смешни /жалки пари на фона на това колко български пари са похарчени за едни руско-турски тръби. Може инвестицията и за 30 г. да не се възвърне. Освен това САЩ предупредиха, че ще има санкции и дадоха срок 1 месец.Часовникът тиктака. Може да се окажем само с празни тръби. И за това не са виновни БОЕЦ, които казват истината

    Коментиран от #45

  • 24 Пурко

    37 13 Отговор
    Нали преди изборите в Беларус, Пампео се беше олигавил от щастие мислейки си че Лукашенко ще се предаде е ще поробят и Беларус леко и цивилизовано! Помпео хвалеше и се мазнеше на Лукашенко та беше чудо! А сега.......... ДИКТАТОР ХАХАХААААААААААА! ЗА ЩАСТИЕ ПУТИН ТОЯ път се усети и наби на краварите контра, така както им наби контра военно в Сирия!
  • 25 психиатър

    31 11 Отговор

    До коментар #4 от "браво":

    Кой е тоя боец на снимката, искам да знам за да му напиша рецепта?
  • 26 Какви

    17 29 Отговор
    пари ще прибирате бе тъпанари не разбрахте ли ,че тръбопровода е на руснаците.Тиквата го прави за да откупи от Путин вината си, че не направи Южен поток.Разследване и затвор.
  • 27 Бай Иван

    46 10 Отговор
    БОЕЦ-гошо тъпото и бивол-ските предатели на соросова хранилка.Много ли ви пречи тръбата??Ами духайте супата!
  • 28 Били ги

    41 7 Отговор
    "изгонили и не ги допуснали в офиса"!??! Кои сте вие бе? Кой ви познава? И в моя офис да дойдете НЕКАНЕНИ и от там ще ви изгонят!!!! Със сигурност сте "роднини" с оня ръчната спирачка Ветото щом държавата прави нещо смислено тичате да сложите прът в колелото.....
  • 29 ежко

    21 10 Отговор
    Саудитската форма „Аркад”?!? Саудитската фирма има само формална регистрациия при арабите!90% от персонала са руснаци и 10% арабески -за цвят.Инаяе собствеността е 1000% на Газпром....
    На проекта за обществена поръчка не са и чували.....
  • 30 браво Боец

    10 27 Отговор

    До коментар #11 от "Абе":

    Ами не скачат за интерконекторчето на византийците, защото са българи , а не руски подлоги като управляващата ни мафия.
    Защото са достатъчно умни българи и виждат , че единствено разбиването на руския монопол в енергетиката ни ще ни направи незавизима държава. Нима не си спомняш как постъпи Путин с Украйна , та тогава и ние го отнесохме.

    Коментиран от #43

  • 31 БиБи Кинг

    8 6 Отговор
    И тоа е гладен на вук ка Пембен у Ецтонцкио отел дее, ма че ми яде фуя!
  • 32 кмнб

    23 5 Отговор
    Олаф и Кьовеши се занимават само с еврофондове.
    Турски поток няма нищо общо с еврофондовете.
  • 33 ПЕНКО

    9 1 Отговор
    "И НИЕ ДАВАМЕ НЕЩО НА СВЕТА " !!!!!-- САМО В БЪЛГАРИЯ ОТГЛЕЖДАМЕ - ЗЕЛЕНЧУКА -ПЛОД : ---ГУШЕСТ ПЪПЕШ ИНФУЗОРИЯ !!!!!!!!!!!
  • 34 отврат

    18 11 Отговор

    До коментар #17 от "Левски":

    Не цапай името на Левски бе руски роб.
    Левки е загинал да се бори и срещу турско и срещу руско робство и го е казал.

    Коментиран от #62

  • 35 Кои са тези

    25 7 Отговор
    Ей заради такива БГ няма АЕЦ и ЮП.
    Затова пък Турция има.
    Тези за Турция ли работят, да не са протурско НПО?
    Затова язовирите ще пресъхват-ВЕЦ, и горите ни ще бъдат изсичани.
    Те ли ще ми плащат парното и тока?
    Кой ги финансира тези "боЕци"?
  • 36 Аман от педита и глупаци

    23 7 Отговор
    А Германия каква диверсификация има?. Това е България, ако някой иска да направи нещо с явяват други двама и му пречат. Кво те бърка кой строи? Ти си получаваш 400 хиляди годишно през следващите 30-40 години. Соросня с тия 20$ дето ти дадоха какво ще си купиш?
  • 37 Много си

    19 5 Отговор
    тъп Гоше(грууу, груууу) от кога тъпата ти глава и от газ взе да Разбира. Тъпо Гоше ти върни крадените пари на хората
  • 38 Само питам

    23 9 Отговор
    Тая соросоидна кукла на конци, кога ще сезира ЕК, ОЛАФ и Лаура Кьовеши за най-скъпата снимка на изтребител в историята на света??

    Каквато и злоупотреба с европейски средства да има при "Турски поток", поне имаме нещо видимо и реално насреща. При Ф-16 имаме изхарчени милиарди, и нищо, абсолютно нищо насреща.
    Та къде е бруталната корупция в случая -Ф-16,или "Турски поток"??
  • 39 старото

    23 7 Отговор
    тоя пиклйо от "боец" дали е минал през казармата поне хахах? Като мугледам мазната физиономия се уверявам,че е "кръшнал" от там

    Коментиран от #46

  • 40 Дончичо

    10 3 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Додо, хамерикснците то го спреха ,не Ес
  • 41 Истината

    7 6 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Ако бяха построили Белени при Костов, сега щяхме да прибираме печалби.
    Ако бяхме построили ЮП - синовете ни щяха да прибират печалби.
    Великите държави имат ДЪЛГОСРОЧНИ политики, които не зависят от вътрешна политическа среда.
  • 42 МОЧА на чакъл!

    11 9 Отговор
    Мурзилки, взехте ли си 30-те копейки ? :)))
  • 43 АнтиЕС

    17 8 Отговор

    До коментар #30 от "браво Боец":

    Иди на доктор ,много си зле!!! Кои са САЩ ,че да ни налагат санкции?! Всяка държава трябва сама да си преценява кое е изгодно за нея,а не краварите да й казват!

    Коментиран от #50

  • 44 стоян

    12 4 Отговор
    Интересно -тия от боец кой им е спонсора =все си мислех че е от Москва а пък тя каква излезе
  • 45 Много

    9 3 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    Си компетентен /а. По всички въпроси. Ходи и работи. С Тролене заплата не чакай. Хубавецо/хубавице.
  • 46 Гошко

    11 2 Отговор

    До коментар #39 от "старото":

    Ли ти за мъж ли го имаш😄. Той ако не беше крал от касата на Герб сега нямаше да реве. Божков и Василев го отрязаха. 😃Парички няма.
  • 47 Кузя

    6 2 Отговор
    Е как, иначе виж че ще се изтрпат кои да пише пръв, много предатели братче, никога няма да се оправим.
  • 48 Болшой е неграмотен

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "Болшой":

    Пише се театърът продължава,а не театъра продължава. Когато е подлог в изречението се пише с пълен член. Защо не знаеш българска граматика.
  • 49 Истината

    10 4 Отговор
    Я кажи на всички българи защо ти казват Гошо Тъпото?!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Фейк

    9 3 Отговор
    И после ,защо му викали Гошо Тъй по то.Добре че е той за да им каже ,а те от кой друг да разберат.Гошо на обърни се към шейха да го питаш,защо строят руснаци.Сезирай и ЕС и Меркел, защо то Германия е т април до сега по време на пандемията е зарита с руски стоки,а иначе за останалите държави има ограничения заради санкциите наложени от ЕС на Русия.
  • 52 Болшой е неграмотен

    3 1 Отговор
    Пише се театърът продължава,а не театъра продължава. Когато е подлог в изречението се пише с пълен член. Защо не знаеш българска граматика.
  • 53 Дедо скръц

    5 2 Отговор
    На времето бойците се биехме! Сега какво е това сезиране,епилиране,гримиране,парфюмиране, писане-брисане, вой и скимтене?????Работа НИКАКВА! Сменете си името най малкото на Скорец....Да дойде румънката да ви "оправи"
  • 54 Болшой е неграмотен

    2 2 Отговор
    Пише се театърът продължава,а не театъра продължава. Когато е подлог в изречението се пише с пълен член. Защо не знаеш българска граматика.
  • 55 big

    4 2 Отговор
    Явно американците добре плащат!
  • 56 ПЕНКО

    4 2 Отговор
    ПЛАЩАТ МУ БИВШИ МЪЖЕ , НО НЕ Е ГЕЙ - ЩО Е ТО ... " БОЗАЮЦЦ " !!!!
  • 57 Тези

    8 4 Отговор
    опорочиха с намесата си протестите. Когато видях снимките на демонстрирана близост с "важни" персони и господина, се включи не само сигналната лампа, но и сирената зави като бясна.
  • 58 Сашо

    3 3 Отговор
    Признавам си, имаше момент в началото, когато симпатизирах на боец, но сега се оказва че това са просто едни гадове, които съсипаха и протестите. Човек не знае вече на кого да вярва. Отврат!
  • 59 Бат Вальо

    3 1 Отговор
    Слабо, много слабо работите бе, момчета!!! До папата и арабския шейх писахте ли??? А до арменския поп ... и до него не сте писали, а ... ??? Я се стегнете, да опикае стената всеки може, кат се правите на мъжаги опикайте тавана, бе ...
  • 60 Миг29

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "00000014":

    Къде бяхте до сега бе,, бойци"Завършете почнатото. Само ревете като вдовици за х... и.
  • 61 Кико5206

    1 1 Отговор
    Спрете да клеветите родината ни. Кой ви плаща?
  • 62 Левски

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "отврат":

    Ти от черните американски роби ли си или от по новите модерни бели български?
  • 63 Димитров

    0 1 Отговор
    Винаги интересът на България е най-важен!Газопроводът е важен за нас,останалото са американски интелеси!
  • 64 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "браво":

    Защо не им казахте браво,когато публикуваха материали уличаващи управляващите?Русофобията ще Ви се връща като бумеранг.
  • 65 ЗАБРАВЕТЕ

    1 1 Отговор
    ПРАВИЛНО Я СЕЗИРАТ , АМА ДА ВИ КАЖА ПОД СЕКРЕТ ЧЕ И КЬОВЕШИ СЕ Е ЗАКЛЕЛА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА САМО С С РЕШЕНИЯТА НА ЕС И ДА СИ ТРАЙКА КАТО ПЛУЖЕКА ГЕШЕВ ИЛИ ЦАЦАРКОВ -- ТАКА ЧЕ НЕ СЕ НАДАЙТЕ И НА ТАЯ МУМУНА ! ВСЕ ЕДНО ДА СЕ ЖАЛВАТЕ ОТ МОБИЛТЕЛ , .......НА МОБИЛТЕЛ !
  • 66 САЩ СА КРАДЦИ

    1 1 Отговор
    +-------------------------------КАТО СЕ ОПЛАКВАТЕ ОТ РУСИЯ НЕ СТЕ ЛИ СЕ ПРОДАЛИ И ВИЕ НА АМЕРИКАНСКИТЕ КРАДЦИ ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ ДЕТО НИ НАБУТАХА ВТЕЧНЕНА ГАЗ НА ДВОЙНА НА РУСКАТА ЦЕНА ! ЧЕ НА АМЕРИКА ИМ ИЗЛИЗА ДЮШЕШ ДА КУПУВАТ РУСКА ГАЗ И ДА НИ А ПРОДАВАТ ЗА ТЯХНА СЛЕД КАТ ПРЕДАТЕЛЯ БОЙКО ПОДПИСА И ДОГОВОР С ТЯХ !---- НАЛИ ВИЖДАМЕ КОЛКО ПАДНАХА ЦЕНИТЕ -- И ОЩЕ ТОЛКОВА ЩЕ СЕ ВДИГНАТ ! САЩ НИ КРАДЕ ОТВСЯКЪДЕ !
  • 67 Възмутен

    0 1 Отговор
    Поредните рушители на Майка България! Мутрата е за пандиза, но тръбите осигуряват преноса на газ. Ако тези т.н. бойци имаха малко мозък и разбираха малко от финанси и не бяха заслепени от омраза - щяха да са наясно какво значи подизпълнител и може ли подизпълнителя да влияе на същноста и предназначението на строежа, та чак и пълната простотия - зависимост на инвеститора от подизпълнителя! Отделно дали е истина
  • 68 Луди гъби отровни

    0 1 Отговор
    Европа дава пари , купуват се камиони , те работят , плаща се , заплати също.
    Къде тука видяхте проблем.
    Ковеши ще ви се смее.
    Хал хабер си нямате от икономика.
    Някой обаче ще ви се върже и ще се филмира яко. Яко , като вас.
  • 69 Иванов

    1 1 Отговор
    Време е някой да сезира и ЕК за финансирането на БОЕЦ със заграбените пари от Цветан Василев в КТБ! Дали госпожа Лаура Кьовеши знае кой плаща на БОЕЦ и Биволъ?
  • 70 ГД. Боец!! Играете си собствени игри!

    0 1 Отговор
    Държавата ще печели, като заработи Газопровода??? А вие какво гоните, наливате вода в Мелницата на някой, който ви финансира!!! Вижда се от пръв поглед, плащат ви и вие зад лозунги Лаете??? Кой е Работодателя ви????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове