Last news in Fakti

31 Октомври, 2020 21:47 2 829 32

ГЕРБ преписаха плана от “Визия за България” на БСП

  • бсп-
  • визия за софия-
  • герб-
  • план

Корнелия Нинова е треньорът на БСП

ГЕРБ преписаха плана от “Визия за България” на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

“Корнелия Нинова е треньорът на БСП. Преди нея БСП имаше 11 поредни загуби. Тогава нямаше вътрешна опозиция, въпреки този факт. При ръководството на Нинова, на всички избори БСП има отчетливо повишаване на резултатите - на парламентарни, европейски и местни избори, и категорично спечелени президентски избори, пише epicenter.bg.

БСП ще стане първа политическа сила на следващите избори.” Това заяви народният представител от парламентарната група на “БСП за България” Иван Ченчев в предаването “Офанзива” по Канал 3, съобщиха от пресцентъра на партията.

“БСП има план за подобряване състоянието на България. “Визия за България”, изработена от БСП е много преди “Националната стратегия за устойчиво развитие” на ГЕРБ. Две години и половина по-късно се появи версията им, в която има доста преписани тези от нашия програмен документ.”, подчерта социалистът. Той изтъкна, че левицата има план за развитие на отделните сектори: “И го направихме две години по-рано.”

Ченчев припомни на водещия Любо Огнянов, че миналата година БСП е предложила в бюджета за спорт за настоящата година да се заложат 15млн. лв повече в две категории - “Спорт за високи постижения” и “Спорт за всички”. “А познайте какво се случва в бюджета на управляващите за 2021г. - 15млн. лв повече в бюджета за спорт в тези две пера, с нашите предложения. И по това се вижда, че БСП е истинска алтернатива, защото за пореден път, това което предлагаме, ГЕРБ го взаимстват и го предлагат, но по-късно. Ако бяха го направили една година по-рано, сега щяхме да сме пооправили някои неща в спорта.”, бе категоричен депутатът от БСП.

“БСП няма да подаде ръка на ГЕРБ. Ние сме единствените, които от 4 години се борим срещу порочния модел, по който ГЕРБ и Борисов управляват държавата, както и срещу арогантното им поведение.”завърши коментара си Иван Ченчев.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без Монтаж

    11 22 Отговор
    Аха ха ха ха идиот.
  • 2 Някой си

    9 18 Отговор
    Ми нали с Корнелия заедно са го писали....
  • 3 пройчо

    7 9 Отговор
    Така е.
  • 4 Герпобедавинаги ™

    8 17 Отговор
    БСП и план ...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Песимист

    10 18 Отговор
    "БКП/БСП ще е първа"??? Това да не ви е като обир на мандра..или атентат другарю???
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Шопо

    8 12 Отговор
    Па и тия са комунисти и другите са комунисти....
  • 9 Hoho Boho

    8 5 Отговор
    “БСП няма да подаде ръка на ГЕРБ."
    Евала!
    Само се чудя дали заради това трябва
    да Ви презирам
    или уважавам.
  • 10 1944

    20 5 Отговор
    аве къде е маймунката с джипката?
  • 11 оня с коня

    8 3 Отговор
    В общи линии ВСИЧКИ ПРОГРАМИ на Всички партии изглеждат като писани под Индиго,защото просто Всички хубави и привлекателни за народа неща ВЕЧЕ са измислени на тоя Свят.Та написали БСП "нещо" във Многотиражката си "Визия за БГ",от ГЕРБ са го прочели и са седнали да чакат да се случат нещата.В един момент обаче Търпанието им се изчерпало като виждат че БСП само си приказват и нищо не правят,извадили са Голямата Лупа,открили са в Писаното Рационални зрънца и са се втурнали да ти РЕАЛИЗИРАТ НА ПРАКТИКА/известно е,че бат Бойко може Всичко/.Е да,ама според БСП налице е Действието "Преписване",а според Училищният Правилник за това се пише не Двойка/Слаб 2/,а Единица/Лош 1/.Оказва се обаче че ГЕРБ НЯМАТ Бележник и БСП няма къде да напишат Оценката си!Има и по-правдоподобен Вариант,че ГЕРБ имат Бележник,но нещат да го дават на БСП да им го цапа с Драсканиците си...Както и да е- важното е НИЕ да не вземаме страна,щото е /ДО/казано,че Всички са Маскари.Да,НО някои са мааалко по-приемливи,а това е МН.Важно,щото Удавника се лови и за сламка:)
  • 12 А бе

    6 15 Отговор
    Тя тази "визия" е само за пред телевизия.
    И понеже и в БСП не си вярват,че ще спечелят избори и някога ще осъществят тази химера,е по-лесно да обвинят ГЕРБ в плагиатство.
  • 13 anonymous

    9 12 Отговор
    Към всички български граждани Бсп никога няма да спечелят каквито и да е избори. Те са една фашлива партия и си мислят и се залъгват че ще съборят правителството на Герб. Бсп когато управляваха последно държавата се тресеше от скандали. Тази измислена партия е пред разпад. За последните 31 г. когато и да са били на власт нищо значимо не са направили за България. Могат само да плюят кадърните пилитици от Герб. Само Герб долу бсп.
  • 14 така така

    6 6 Отговор
    Всички преписват от БСП... защото са отличници. ХА ХА ХА ХА ХА
  • 15 Тази

    5 9 Отговор
    крадлива партийка първа повече няма да бъде. Баба Ванга е казала, че след 2009гд властта ще я гледат през крив макарон. Казала им да крадат колкото може до 2009гд после ще са втора гайда
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 БСП гЕРБ заедно

    2 12 Отговор
    Тези от БСП защо реват? Нали са заедно с ГЕРБ?
  • 18 Оракул

    4 0 Отговор
    Няма първи няма втори сметки без кръчмар правят визионери милионери , виждам перушина да хвърчи и на въжета да се виси
  • 19 месара

    5 2 Отговор
    бсп първа политическа сила 😂🤣
  • 20 Пико

    8 1 Отговор
    Хитра опорка са им спуснали на тролчетата от гроб.,,БСП и ГРОБ все тая".Или казано по друг начин няма смисъл да гласувате за БСП.Ако толкова ви се гласува то да е за други.По този начин ГРОБ разпилява гласовете и отново е първа .И така до гроб.
  • 21 Сириние и Кашкавал

    4 8 Отговор
    Няма Мандрааа. Паразити такива. Червени хрантутници
  • 22 Дедо Jo

    7 2 Отговор
    Паргов горе-долу е прав.

    БСП наистина ще са с най-много депутати в новото НС - около 75.

    Категорично не съм съгласен с твърдението "от 4 години се борим срещу порочния модел, по който ГЕРБ и Борисов управляват държавата".
    Когато им изнасяше бяха с ГЕРБ.

    Времетo минава, Нaрoдът пoумнявa, ГEРБ си зaминaвa! ОСТАВКА!

    Коментиран от #24

  • 23 факт

    2 5 Отговор
    БСП Е ФИЛИАЛ НА ГЕРБ!!!
  • 24 Истината

    3 5 Отговор

    До коментар #22 от "Дедо Jo":

    В действаща в момента анкета от 36 000 анкетиращи за ГЕРБ са 59%,а за БСП 9%.БСП е първа политическа сила,но след ГЕРБ.

    Коментиран от #26

  • 25 Николай

    3 2 Отговор
    Ами след като имат еднакви идеи да гласуват заедно в подкрепа на бюджета и да не ни разиграват циркове по медиите.
  • 26 Дедо Jo

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "Истината":

    Вероятно "действаща в момента анкета от 36 000 анкетиращи" ще прогнозира със същата точност резултатите от изборите, както и анкетите които даваха на СДС (Иван Костов) и НДСВ (Симеон Сакскобурготски) разгромяващи преднини.
    Резултатите и за двете политически сили на изборите бяха плачевни.

    БСП ще има най-много депутати в новото НС.
    ГЕРБ е възможно и да не влезнат.
    Това показват резултатите от проучвания на проправителствени социологически агенции.

    Времетo минава, Нaрoдът пoумнявa, ГEРБ си зaминaвa! ОСТАВКА!

    Коментиран от #28

  • 27 Гост

    2 2 Отговор
    Ченчев,дете с увреждания,сега би трябвало ако сте конструктивна опозиция,каквато явно не сте,да подкрепите,плана,щом съвпада или е заимстван от вашата тъй наречена визия.
  • 28 Др Дулитъл

    1 2 Отговор

    До коментар #26 от "Дедо Jo":

    Дедо,взимай си хаповете де не пропускай приема на лекарствата,че ти личи.
  • 29 Петър Волгин

    2 0 Отговор
    Не е направила повече нинова, а антивотът срещу ГЕРБ, и спадът на доверие към АБВ.. Ето защо тя има нисък рейтинг. Борисов е вече едва 20% – най-ниското ниво в последните няколко години. Недоверието е 68%. Само преди два месеца доверието се движеше около 25%, а недоверието – около 60%. Борисов вече е на нивата на доверие, например на Илияна Йотова или на Томислав Дончев. Непосредствено до Борисов е Корнелия Нинова със 17% доверие.
  • 30 патенттт

    3 0 Отговор
    Снегът е бял бял, казал някой. Яне ме кради, аз пръв казах, че снегът е бял.
  • 31 розодендрон

    0 0 Отговор
    “Корнелия Нинова е треньорКАТА на БСП. Преди нея БСП имаше 11 поредни загуби." МЪЛИИЙ! Нещо като ФК "Барселона" в сегашния си състав и треньор.
  • 32 Хаджиментов

    1 0 Отговор
    Само глупавите се спъват два пъти в един и същ камък, но ние сме уникални и го правим повече.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове