Last news in Fakti

10 Ноември, 2020 14:36 13 795 93

Слави Трифонов измисли ново име на ГЕРБ, задето правят с „чужда пита – помен“

  • слави трифонов-
  • герб-
  • дарение-
  • партийна субсидия

ГЕРБКарма дарява с нашите пари и ще иска да спечели изборите с нашите пари

Слави Трифонов измисли ново име на ГЕРБ, задето правят с „чужда пита – помен“ - 1
Снимка: БГНЕС

Шоуменът и бъдещ политик Слави Трифонов остана възмутен, че ГЕРБ прави с чужда пита помен. Недоволството на Трифонов идва от вчерашната новина на премиера, че партията му ще дари 150 000 лева за апарати за кръвна плазма, подпомагащи борбата с COVID-19. Председателят на "Има такъв народ" отбеляза, че парите, които отпускат от ГЕРБ за дарението, са на народа, а именно – от милионите, получени там от партийните субсидии. "Партиите ни казаха: „Не ни дреме за вашето мнение и ние ще ви взимаме насила по 8 лева на глас! Точка!“, припомни Трифонов.

Ето и цялото му изявление:

Вчера Бойко Борисов обявил, че партия ГЕРБ дарява 150 хиляди лева от партийната си субсидия, с които да бъдат закупени два апарата за извличане на кръвна плазма. Много се умилих като чух тази новина. Стана ми едно такова мило и благотворително.

Първо, да ви припомня какво представлява партийната субсидия към днешна дата. Това са онези 8 лева на получен глас, които партиите взимат от нас, след като ние ясно заявихме, че не искаме да им даваме тези пари. Искаме да им даваме по 1 лев на глас. Но партиите ни казаха: „Не ни дреме за вашето мнение и ние ще ви взимаме насила по 8 лева на глас! Точка!“

И сега от тия наши пари ГЕРБ дарява 150 хиляди лева.

И сега - числата имат значение. В края на 2019 г. ГЕРБ е декларирала, че разполага с 13 милиона лева спестени пари!

Освен това, от началото на 2020 г. до момента партия ГЕРБ е получила още 5 милиона и 300 хиляди лева партийна субсидия. 5 милиона лева и 300 хиляди лева от нашите пари, взети насила, и то по време на така прокламираната от правителството страшна пандемия.

Освен това, за Коледа, за да си имат за празниците, ГЕРБ ще получи още 3 милиона лева субсидия от нашите пари. А 3 милиона лева е сума, която е с над 1 милион лева повече от сумата, която събира за една година благотворителната кампания „Българската Коледа“. Представихте ли си го?

С прецизна точност може да предположим, че в момента партия ГЕРБ разполага с над 15 милиона лева от нашите пари. Абсолютно всички съществуващи български партии взети заедно не разполагат с толкова пари, с колкото разполага партия ГЕРБ. И тя дарява 150 хиляди лева. Толкова им се е откъснало от сърцето.

Всъщност, това, което прави ГЕРБ се нарича с „чужда пита – помен“. Излиза техният лидер и казва, че тия 150 хиляди лева ги дава той и неговата партия, а всъщност ги даваме ние.

Излиза същият този човек, развява едни милиони левове, даже милиарди, от републиканския бюджет и казва, че ги дава той. А всъщност ги даваме пак ние. Това са нашите пари.

Ако министър-председателят толкова много държи на благотворителността, да извади от личните си пари и да дари. Разбирам го, че е в затруднено положение – ако дари 150 000 лева лични пари, индиректно ще признае за чекмеджето. Но като толкова много е загрижен за народа и за неговото здраве, като казва като бащица, че няма да остави нито един гладен, то тогава да върне взетите насила милиони през партийната субсидия. Нали е пандемия, нали е криза?

Ако партия ГЕРБ продължи да държи на влог нашите пари и да трупа лихви и за лично облагодетелстване, то тогава може да се прекръсти на една злополучна фондация и вече да се казва ГЕРБКарма.

И още нещо – ако не върне милионите, това означава, че ГЕРБКарма ще иска да спечели изборите. С нашите пари.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 103 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Си ган

    89 203 Отговор
    Плешив, ти освен, че не даде нищо тази година ами взе и да искаш по левче да ти гледаме тъпата кабеларка..

    Коментиран от #9, #16, #25, #34, #82, #87

  • 2 Мутрите от ГЕРБ

    132 26 Отговор
    не плащат наем за централата си в СФ.

    Коментиран от #92

  • 3 Все

    74 90 Отговор
    от един дол дренки ! Що не се скрие вече , а преживя едно и също ? Не става за политик !
  • 4 Шкафбанк

    50 61 Отговор
    Аматьор!
  • 5 Чакам Славчо да дойде да ни упрай

    29 64 Отговор
    Той е нашия месия........

    Коментиран от #89

  • 6 Бат Бойко нощния бандит

    92 31 Отговор
    Вашите пари са на сигурно място в моето шкафче.ха ха ха ха ха ха Булю Булю Булю Булю Булю Булю Булю Булю Булю Булю

    Коментиран от #93

  • 7 Хихихихии.. хихихихии

    57 103 Отговор
    Всички са наясно ,че Дългия Чалгаджия, Тримата Обратни и Мая Алкохоличката са ПРОЕКТ на АЛИ БАБА-ДУБАЙСКИЯ .
    Фатмака е просто...МЮРЕ!
    Още следващото ЛЯТО, тези ИЗМ'ЕКЯРИ от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ще бъдат във..ЦСЗ!
    Хихихихии... хихихихии

    Коментиран от #52, #54, #78

  • 8 Лелеее

    26 32 Отговор
    Имаше двама мутанти - дебили в “Костенурките Нинджа”
    Да направим анкета !
    На кого ви прилича повече ?
    а/ Бибоп
    б / Рокстеди
    Нека гласуването започне !

    Коментиран от #24

  • 9 OMG

    69 20 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Човека 100 000 лв. лични пари, но явно си го пропуснал. Относно телевизията - доброволно е, не като партийните субсидии.
  • 10 цербер

    64 74 Отговор
    Вече свободно не можеш да гледаш телевизията му"7/8". Ако не си платиш допълнително. Да си я гледа той. Не ме интересува. Тъп чалгар. БРАТЯ И СЕСТРИ,БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ,ТОЗИ ЧАЛГАР НЕ ТРЯБВА ДА ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА! ЩЕ НИ ПРОДАДЕ НА ЕРДОГАН.ТОЗИ ЧАЛГАР НЯМА РОД И РОДИНА,ВИЖДА САМО ЗЛАТНИЯ ТЕЛЕЦ.
  • 11 аз съм Веска

    26 51 Отговор
    ТАКА Е .ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО СЕ НАРИЧА КООРДИНИРАНЕ .ПАРИТЕ СА НАРОДНИ .НАСОЧВАТ СЕ В НЕОБХОВДИМАТА ПОСОКА .
    ЛОШО ИМА ЛИ ?
    ИЗМИСЛЯШ СИ ГО !
    ИМПРОВИЗИРАШ ЗЛОВРЕДНО В ПОЛЗА НА "ИМА ТАКЪВ НАИВЕН
    НАРОД ".
  • 12 РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВУЦИЙ

    44 34 Отговор
    Оставка,съд и затвор!

    Коментиран от #86

  • 13 Петьо Петров

    79 22 Отговор
    Когато човек се обосновава аргументирано,а вие нямате думи да го оборите,лепите грозни епитети и плюете.Но разбираемо е,няма как всички да имат интелект над санитарния минимум!
    Бъдете здрави!

    Коментиран от #37

  • 14 Гост

    50 18 Отговор
    ИЗРОДИ ДОЛНИ,КРАДЛИВИ,ПРОСТИ........СУБСИДИЯТА ИМ Е 70 милиона...ЗАТВОР ЗА ПРИМАТА ПРОСТ
  • 15 Няма по

    62 28 Отговор
    ГНУСНО и КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ НА БЪЛГАРИЯ НАЧЕЛО С ДИКТАТОР БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ОСТАВКА НА ГЕРБ ИСКА БЪЛГАРИЯ НЕЗАБАВНО, ЗАТВОР КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВО НА ВСИЧКИ ПОРОБИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #19, #44

  • 16 толерантен

    23 6 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    джери, ходи да береш жилязо...
  • 17 вуйна

    37 36 Отговор
    глей си тъпата чалга нещастник!!!
  • 18 GTR

    61 24 Отговор
    Може и да не ви харесва написаното ....било то и от Славчо....но е точно така.

    Коментиран от #21

  • 19 НКВД

    28 14 Отговор

    До коментар #15 от "Няма по":

    Има,...имааа....БКП/БСП-ДПС-ДС И ЕВРО РОМА/.......6 ПРАВИТЕЛСТВА НА БКП......6 ОБИРА, ФАЛИТА И НАЦИОНАЛНИ КАТА'СТРОФИ!
    ХА-ХА-ХА...НИКОГА ВЕЧЕ ПЕТОЛЪЧКИ, РУСОРОБИ, АЙДУ'ЦИ,ШПИОНЬЕ И ФАТМАЦИ,...НИКОГА!
  • 20 оня с коня

    35 24 Отговор
    И да сложи Слави Ръка на Сърцето си и да каже:ПРЕДЛОЖИ ЛИ ГЕРБ в Парламента Субсидията да бъде О Лева?НЕ 1,а О!Отхвърли ли се Предложението им от Останалите Партии и особено от БСП?Бе приен компромисен Вариант 8лв на Глас.Непрекъснато има анкети които отчитат,че Електоратът на БСП и ГЕРБ е почти изравнен.И възниква въпросът:С КОЛКО Милиона Субсидията на БКП е "по-малка" от тая на ГЕРБ на Годишна База?Да,но НЕ БСП,а ГЕРБ дават от Субсидията си!И имали после ГЕРБ повече Пари в Касата си от БСП...- ави ще имат,защото БСП си ПРОФУКАХА всички Субсидии НА ЗЕЛЕНО И СА ШАМПИОНИ по Разточителство!А защо не попита Слави ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ що не отдели "Некой лев" ей-така - за "Нещо полезно" в Страната - ама НЕ от Най-високата си Заплата която се получава в БГ/11-12 хил.лв месечно/ ,а от Средствата които получава Президентството...или тия Пари не са пак от Данъците ни?!

    Коментиран от #27, #29, #39

  • 21 Кое..ТОЧНО?

    26 7 Отговор

    До коментар #18 от "GTR":

    Че Партийката на ЛИСАВИЯ ЧАЛГАР,БСП, ДПС ,.. ще се ОТКАЖАТ от ПАРТИЙНАТА СУБСИДИЯ????
  • 22 САМО КАЗВАМ

    36 16 Отговор
    ЛЕЛЕЕЕ....ТОЗИ И ТОЙ ЩЕ НИ ОПРАВЯ,ДО КАДЕ Я ДОКАРАХМЕ.....ИМАМ ЧУВСТВОТО ,ЧЕ НЕ Е ДОБРЕ..ГЛЕДА НЯКАК СИ МЕКО КАЗАНО СТРАННО....ПРИКАЗВА ЕДНО ПОСЛЕ СЕ ИЗМЯТА...ПОЧВА ДРУГО.....СПОМНЕТЕ СИ ТВЪРДЕНИЯТА МУ ЧЕ НЯМА НИКАКЪВ ВИРУС ОГРАНИЧЕНИ БИЛИ ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ С МЕРКИТЕ КОИТО СЕ ВЗЕМАТ.....ПОСЛЕ СЕ ИЗМЕТНА...НЯМА НИКАКВИ МЕРКИ....ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ ПРАВИ НУЖНОТО....ТАКА ЩЕ Е И АКО СТАНЕ ПОЛИТИК....ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА....
  • 23 Само СДС

    39 23 Отговор
    Трифонов е поръчков мултимилионер от малцинствата на България, мутра с голяма банда, но новите му кредитори няма да успеят да го вкарат в парламента защото циганската му музика ще отблъсне избирателите!Какво е български професионален протестиращ? Тъпо неграмотно същество учило до 6-ти клас и родило недъгаво дете в седми, обвиняващо за това нас данъкоплатците и искащо пари от нас денонощно за това, или станало ‘’сервитьор-готвач в ресторант’’ или ‘’фитнес инструктор’’ или чистач в казино, или безработен партиец професионален протестиращ –‘’ти му говориш, а оно рупа ли та рупа’’…Каза ви се че е невъзможно да свалите правителството защото не можете да се съберете повече от 30 човека и останалите седем милиона ви се присмиват! Вие не повярвахте и вече 4-5 месеца се опитвате да се съберете всяка вечер повече от 30 човека, но броенето ви е трудно защото всичките там сте с незавършен 6-ти клас, но родителите ви са ви купили дипломи. Казва ви се, че не е нужно това защото наближават изборите, вие не повярвахте и вече 4 -5 месеца се пробвате всяка вечер и ето те изборите вече почти наближиха, а останалите 7 милиона българи пак ви се присмиват…как сте щели да свалите правителството още преди 5 месеца всяка вечер…30 обезумяли напълно неграмотници…

    Коментиран от #38

  • 24 Само питам

    8 7 Отговор

    До коментар #8 от "Лелеее":

    Ти вярваш ли,че сериозен човек гледа анимация?Аман от Холивуд и бозите комиксови.
  • 25 Ама ако не

    25 16 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    искаш, не даваш един лев на Слави нали? А на ГЕРБ даваш, щеш не щеш, неумник такъв.
  • 26 !!!?

    33 16 Отговор
    И Трифонов започна да чегърта боята на ГЕРБ с надеждата да закрепи електорат колкото да влезе в Парламента на "няма такава държава" !!!?
    Явно не е разбрал, че за него само "мълчанието е злато" иначе ако си отвори устата е аут от дисплея !
  • 27 Коня на оня

    16 18 Отговор

    До коментар #20 от "оня с коня":

    Всичко което Боко и шайката му са поискали е било прието в НС.Не е минало 0 лв.субсидия,защото Боко показа на Марешки и патриотите,че ги държи на повод.И то къс.

    Коментиран от #28

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Ха ха

    15 19 Отговор

    До коментар #20 от "оня с коня":

    Все пак Боко държи кацата с меда.Гребе с черпака,а субсидийката дори не му е нужна.А за другите е оставил капките по земята и те да се боричкат за тях.Ако не слушкат и тях ще им отнеме.Я докажи дали верно ГЕРБ и БСП получават едни същи пари.Коня ти със сигурност е по умен от тебе,тролчо.

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Тикво зелена

    22 22 Отговор
    Тролове защо сте нагли , правилно казва Слави знам че имате страх от него кажете за кюлчетата за шкавчетата освен за кражби за друго не ставате
  • 32 оня с коня

    23 4 Отговор

    До коментар #29 от "Ха ха":

    Искаш Доказателство за Размера на Държ. Субсидия на ГЕРБ и БСП ли? Ами провери с Гугъла Отчета на Финанс. Министерство:13млн.лв ГЕРБ и 11млн лв БСП- Чиста пара на Годишна База.
  • 33 ехо

    27 10 Отговор
    Пич смешен си! На гърба на БТВ кариера, че и партия направи, тая пита за своя ли я имаш?

    Коментиран от #41

  • 34 Ама ти верно

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Си голям си там, от най-едрите 😂😂
  • 35 Гош

    14 19 Отговор
    Боико е послушник на Пеевски

    Коментиран от #36

  • 36 За.. ОНЗИ ПЕЕВСКИ,говориш,....

    23 3 Отговор

    До коментар #35 от "Гош":

    Дето..Мая,Импекса,Фатмака,ПГ на БСП И ДПС,..ТВЪРДЯХА, ЧЕ Е... НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ... ЧОВЕК?!?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ха-ха-ха ха-ха

    9 5 Отговор

    До коментар #23 от "Само СДС":

    Какъв алкохол употребяваш бе?? Нека позная, домашна ракия приготвена лично от теб с неограничените ти умения за втори клас 😂😂
  • 39 БАЦЕ БАЦИЛА

    4 9 Отговор

    До коментар #20 от "оня с коня":

    А бе,оная кобила с теб каква ти се пада....
  • 40 дон Педро

    9 0 Отговор
    плащай ти щом не искаш държавата да плаща
  • 41 Можеш ли

    12 6 Отговор

    До коментар #33 от "ехо":

    да ни обЯсниш как на гърба на бТВ е направил кариера? Да не би бТВ да не са правели пари от него?
    Ама сте гоУеми смешници.
  • 42 Тодоров

    15 11 Отговор
    Слави Трифонов е ПУПОЛИСТ, с две думиговори безмислици сао и само да изглежда че парви нещо....
    Идеятя му за това да няма субсидия за партиите е лишена от мисъл, просто защото, тогава партиите трябва да се издържат от рушвети на съмнителни бизнесмени, за коити после политиците да правят удобни закони... но толкова му е сивото вещество на Слави, не стига за да мисли....
    Чудя се кой ще гласува за него? Преди време, той ходи на визита до Москва, да се види с Путин и после много силно започна да защитава една руска газова сделка, започна да напада и Бойко...
    с две думи, работи срещу Българските интереси, но защитава Руските.....

    Коментиран от #83

  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 13 Отговор
    герб са мутри и мафия
  • 44 Свинчо

    14 2 Отговор

    До коментар #15 от "Няма по":

    Човек може да различи червено тиквениците по злобата и простотията.Затвори бесилки преврати , хаиде спечелете едни избори стига сте грухтели
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 8 Отговор
    ОБИЧАМ СТРАНАТА СИ МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА защото ДЪРЖАВАТА за едни е МАЙКА а за други е МАЩЕХА
  • 46 гробаря

    15 4 Отговор
    от време мутрата се облещва в ефира за да плещи глупости
  • 47 Наблюдател

    2 0 Отговор
    Е това определено не е новина
  • 48 Stiv

    14 6 Отговор
    Славчо,пробвай се в политиката и ще видиш кой кум, кой сват. Не забравяй,че нашите пари също стигаха до теб чрез БТВ най вече. Сега видя какво е да имаш телевизия с една маса и 2 стола. Пей си песните, критикувай, бунтувай се, но не хващай горвщия жезъл...гори ръце
  • 49 Тиквата

    9 9 Отговор
    няма дори лични пари. Те пак са на народа. Тиквата е държавен служител.
  • 50 РУМЕН РАДЕФФФ

    4 5 Отговор

    До коментар #37 от "Аз съм реалист":

    ТИ СИ МНОГО ТОЛЯМ БОКЛУК....
  • 51 ужас

    3 9 Отговор
    Слави, след изборите с какви очи ще си стишнеш ръцете с Борисов, за да управлявате държавата. Няма ли да те е срам за тези приказки. Както си дълъг много добра патерица ще стане от теб. По добра от Марешки, който ще ве гледа през решетка.
  • 52 хуйхуйхуй

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Хихихихии.. хихихихии":

    не позна хихихихи хихихихи хихихихи хуйхуйхуй
  • 53 МНОГО ГИ Е СТРАХ

    7 6 Отговор
    ОТ СЛАВИ! !ТОКУ ЩО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И ГИ ВКАРА В ЗАТВОРА ПРЕДИШНИТЕ! !
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 гост

    3 3 Отговор
    Проекта на една изкуфяла бабичка в деменция управлява България!
  • 57 Млада протестърка

    12 8 Отговор
    Чалгаря пак си показа грозната мутра и говори безсмислици. Да каже той лично какво е дарил с мафиотските си пари. Щял да става политик ха ха👿

    Коментиран от #59

  • 58 Знайчев

    9 5 Отговор
    Ихаа колко хейт се е изсипал тук ... добре де и аз не го харесвам чак толкова дългия, но пък на моменти е прав !
    та нали имаше референдум ...доста голяма част от хората се подписаха в него... и нали се искаше намаляване на субсидиите но ...нямам как да вземеш парите на политик който е на власт!!!
    Та в случая не ви ли се струва, че политическата измет седи дреме гледа от високо и гледа само как да пречи на дребния и среден бизнес било то със затваряне по час или докато на тях им е кеф и вместо да вземат мерки за да се спре вируса само седят и се чешат дет не ги сърби
    И не ми дреме кой на кого бил пионка ръжен или както искате го наречете Важното е да живея добре комшията да живее добре и всичко да си върви гладко и най вече да не се чудя сега ще има ли пари да си платим зимните сметки за тока
    Някой замисля ли се колко сме обеднели от както Бойко е на власт
    Преди да дойдат на власт помня много добре че 1000 лв бяха добри пари за малък град а сега са наполовина (спрямо на това какво може да купиш с тях) не че нещо ама според мен май си имат вина за тази работа и заплатите не растат с темпа на обедняване с който вървим (и да ви кажа нещо под секрет >с тези нови дългове които ГЕРБ прави за наша сметка ще ставаме и още по бедни може би без тези които са свързани с партията "майка" те си имат всички държавни сладки поръчки и са добре )
  • 59 Знайчев

    3 5 Отговор

    До коментар #57 от "Млада протестърка":

    поредния хейт без грам да се замисли че е напълно безсмислено ако не е градивно .... кога ще се появи някой свестен лидер който да обедини умни знаещи и можещи хора около него за да се промени тоя батак
    да Слави преди него Бойко по преди царчето (което си прибра имотите и ги разпродаде) колко такива още трябва да минат за да се сетим че някой като не става трябва да му се потърси отговорност за действията му дори ще се радвам да видя по затворите бивши политици за длъжностни престъпления и кражби
  • 60 666

    9 9 Отговор
    Този грозен Чалгар никога няма да влезе в парламента. Такива мутри и мафиоти не трябва да оскверняват българския парламент. 👹👹👹

    Коментиран от #68

  • 61 възпитаник

    3 5 Отговор
    оставка и затвор за мутрите и лакеите им
  • 62 Васил

    8 3 Отговор
    Същото е и с тестовете купуват се с парите на данъкоплатеца а после ни карат да си ги плащаме.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 А де

    6 6 Отговор
    А другите партии,защо не ги даряват като са народни пари?Слави,а таксата за твоята ТВ за която разбрахме в последствие,че се плаща не са ли народни пари?Що ме цакат за ТВ,която не гледам и не съм искал?
  • 66 Драган

    5 7 Отговор
    Е викаш Слави вместо с тая народна пара да си купят нещо или да те викнат на банкетче да им попеш и да ти ги дарят тез народни пари те за глупости ги даряват.
  • 67 Женя

    5 5 Отговор
    Слави,а коя от серия е дарила за нещо,което ще е в полза на народа от тези народни пари,които вземат и други партии?Слави твоята партия ако се добере до тези пари дали ще ги дари или и вие като Копейки няма да ги взема ама не можал да ги вдигнат ткаже и си купил къща и автомобил и апартамент?
  • 68 Димитър

    4 5 Отговор

    До коментар #60 от "666":

    Само тулупа,тиквата ли трябва да ни яха и безмилостно градче.
  • 69 sbs

    7 2 Отговор
    АБЕ ЦЪРВУЛ --ВИЖ СЕ НА ЕДНО ОГЛЕДАЛО КОЛКО СИ ПРОСТ-
  • 70 Димитър

    4 4 Отговор
    Само тулупа,тиквата ли трябва да ни яха и безмилостно граде.
  • 71 АМАТЬОР

    6 9 Отговор
    ЧАЛГА 7/8, сбъркал си сцената. Парламедна не е подиум за чалга и кючеци. Не е за празни титви като твоята. Не ни давай акъл, че ти е малко. Запази го, за да пазиш равновесие. Колкото си дълък и кух ще те отвеят ветровете.
  • 72 ДОБРОЖЕЛАТЕЛ

    5 7 Отговор
    Пак си се напил Бе, пак си се напил Бе, Чалга 7/8. Лягай си, и си брой сам, или да викнем марко с чадъра да ти прави сянка, и сладичко да те приспива. Много си слънчасъл Бе, много си слънчасал Бе. Помияр и дръвник, се готви да стане чалга-политик, но си е дръвник ! Ти за идиоти ли ни вземаш Бе мутро скапана, че ще ни обесняваш какво се нарича субсидия. Още не си влязал в парламента, а много ги изяде. Леле представям си като влезнеш какво чудо ще бъдеш, какво плюскане ще падне. Народа казва : "Магарето за вървеж го няма, ама за ПЪРДЕШ еша му няма !". Чалга, 7/8, като станеш депутат тогава ще видим субсидиите на твоята чалга партия на кого ще ги даряваш. Хайде да се обзаложим, че няма да се аткажеш от тях! Това са нашите, граждански пари. Хайде, сега, ТИ, дари от своите лични пари 150 хл.лв.! Много ще се УМИЛЯ ако чуя тази чалга новина. Хайде чалга напред-успех, че болшевишката хунта е зад теб! Успех! БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
  • 73 Ясно е

    12 8 Отговор
    Пишете глупости за Слави, но той съумя да създаде екип от истински професионалисти. Успя да прави 20 години много гледано предаване. Гостуваха му най-големите спортисти, музиканти, актьори, политици. Каквото прави, го прави добре!

    Коментиран от #84

  • 74 paul61

    12 6 Отговор
    Плюете го Слави , но всъщност плюете по всички честни българи , това е така защото който защитава крадците е като тях крадец. А идола ви Бойко просто мястото му е в затвора в компания с някои от вас за назидание .
  • 75 112

    5 3 Отговор
    Къде са свила, бубената копринена, къде е цигарената, къде са заводите, къде са предприятията, я ходете всички на село да пасете фиталар, да гкедате орасета, овце.. Поне еко месо ще ядете. Браво на родопчанина по Нипия земя 1000 брави овце и няма да ви дойде на ум ни за бойко, ни за никой, от умора и в леглото. Мързела убива. От опит. Всичко е като че ли сме били бомбабдирани от костов, царя, бойко и всички ви кгбта
  • 76 Колев

    10 11 Отговор
    Кои наши пари бе малоумник,ти колко данъци си внесъл в тази държава че се приобщаваш към българския народ,офшорна оплезена м@ймуно скрии се някъде и не се показвай.

    Коментиран от #80

  • 77 Сава Димитров

    7 4 Отговор
    Зад думите на нашия спасител Славчо стоят хората му, аз ги наричам 69, защото гледайте интервюто с оная малка пикла Сузанита. Както той иска да набие в главите ни тези милиони, Вие от ваша страна сметнете разликата в годините. Проста математика.
  • 78 Мъка

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Хихихихии.. хихихихии":

    Така е всички! Само, че всички с празно между-ушие! На тях им е най-ясно! Такова е течение в между-ушието, че мъгла се не задържа! Затова им е толкова ясна всяка куха опорка! :)))) А за някоя стотинчица, хептен им се изяснява! :))))
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Петко

    7 6 Отговор
    Прав си Славчо! Трябва ГЕРБ да дадат на теб и на БСП парички, че да си купите изборите. .... Пак ли са изцакаха? Яд яд злоба злоба злоба яд......
  • 82 ВСГ

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Някой да те кара насила да гледаш. Не.Но това че с нашите пари се прави каквото си искат ,не ти пука.
    Извинявай, ама или си тъп или незнам какво си .
  • 83 Бай Шиле

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "Тодоров":

    Слави ходил в Москва "да се види с Путин" ! Да не си с температура,бе? Може и да се е видял в хотела.Да,там има портрет на Путин.
  • 84 СКОРПИОН

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Ясно е":

    ЯСНО Е! Ти как разбра, че са истински специалисти?! Да не си и ти, от тях, чалгарче 7/8 специалистче?! Той име на партията си не може да измисли: " Няма такава държава!";/ А в коя държава живее "умникът"?! / "Няма такъв народ!" и накрая седна на задните си части: " Има такъв народ!". С кратуната си върви и името на партията: " Лягай, партия, и си
    брой сама!" ."ЯСНО Е, "успя да направи" за 20г. чалга предаване за лични облаги, а ти "Ясно е" седеше на дивана върху празната чиния и викаше като тълпата в древния Рим : " Хляб и зрелища!"; " Хляб и зрелища!". Защо съм седнал, да ти обяснявам, " Ясно е", на невежа като теб ?! "От всяко дърво свирка не става, и от всеки ДРЪВНИК политик! КАКЪВТО Е ТЪПАНДЖИЯТА, ТАКЪВ ЩЕ БЪДЕ И ОРКЕСТЪРА ! ЯСНО Е ! Защо ли, защото тъпана дава такта на тези, които са се хванали на неговото хоро! ЯСНО Е !!!

    Коментиран от #88

  • 85 СКОРПИОН

    5 0 Отговор
    Скрий се, г-н Трифонов, и не се показвай, докато влезеш в парламента! Не бързай да плюеш, не пъчи гърди редом до БКП-БСП, те имат сто годишен стаж! Ти ще имаш много време, цели бъдещи четири години! Времето ще бъде достатъчно, за да си в услуга на болшевишката хунта! Хайде, чакаме те, с твоето присъствие на депутат в парламента, България да цъфне и да върже! Дай, БОЖЕ! Но първо се приземи, както казваше на времето, светла му памет, "другаря" Тодор Живков! Скрий се, покрий се, и след това ще се преустройваме! Така постъпват бъдещите кариеристи загрижени за народа! "Ех веднъж, Бай ви Ганя да стане депутатин, какъв келепир ще падне!" НЪЛ ТЪЙ, г-н ТРИФОНОВ!
  • 86 Гиньо Простия

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "РАДЕВ КОШМАРА НА ТИКВУЦИЙ":

    И после идваш ти на бял кон. Съвсем алтруистично! А? Ха, Ха и така до края на света.
  • 87 Теко

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Си ган":

    Подлогите на ГЕРБ пак скочиха като опарени ама то истината боли
  • 88 Тито

    0 3 Отговор

    До коментар #84 от "СКОРПИОН":

    Аййй много хитри те гербажии далаверажии свикнали да лапат и живеят на гърба на народа
  • 89 Дънов

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чакам Славчо да дойде да ни упрай":

    Нали Слави и той ще разчита на тези пари,като влезе в парламента!
    Иначе не може да издържа повече телевизията си!
    Да плюеш нещо от което после ще се облагодетелстваш се нарича "демагогия"!
  • 90 КРОКИ

    2 0 Отговор
    КОЙ Е ТОЗИ НА СНИМКАТА? АХА..., БОГОМОЛКАТА! НЕ, ВЕЖЛИВО МЕ ПОПРАВЯТ. ТОВА Е КРОКОДИЛА ГЕНА И НЕ Е СЪС ЗЕЙНАЛА УСТА, НО Е КОВАРЕН И ОТ УМИЛЕНИЕ ЩЕ СЕ ПРОСЪЛЗИ КОГАТО ТЕ НАЛАПА. БОГОМОЛКАТА Е НИЩО ВЕЧЕ ПРЕД ПЕЧЕНИЯ КРОКИ. ЗЕЛЕН Е ОЩЕ, НО СЕ ГОТВИ ДЕПОТАТ ДА СТАВА.ТРОМПЕТА СИ ТОЙ ЩЕ НАДУВА И С ПЕСНИ ДЪРЖАВАТА НИ ЩЕ УПРАВЛЯВА.
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Мутрите от бсп

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мутрите от ГЕРБ":

    Те като нямат пари с какво плащат и как жилищата на комунистическите величия станаха собственность на децата им Слави как забогатя с пари от друг народ ли Каква наглост сигурно бтв печатише пари че ти ги вземаше с чиста съвест
  • 93 Друг бандит

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бат Бойко нощния бандит":

    А моите в наи честная човек кого-то познавам другаря божков на които чекмеджето е като бъчва побира милиарди/или 1000 чекмеджета на борисов протистираи те пари има затова и кауна се включи/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове