Last news in Fakti

11 Ноември, 2020 15:02 4 514 129

Борисов ги събра на инструктаж: Не искам да има недостиг на линейка, лекарство, легло!

  • проф. костадин ангелов-
  • бойко борисов-
  • доц. атанас мангъров-
  • проф. асен балтов-
  • доц. ангел кунчев

Премиерът проведе съвместно заседание с министъра на здравеопазването Костадин Ангелов, с главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, с директора на „Пирогов“ проф. Асен Балтов и с началника на COVID-отделението в столичната Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров

Борисов ги събра на инструктаж: Не искам да има недостиг на линейка, лекарство, легло! - 1

"Не искам да има недостиг на линейка, лекарство, легло! Успокойте хората, в такива моменти има нужда. А през това време икономиката и финансите да действат, за да покриваме разходите и да се измъкнем от пандемията. Най-лесното е да излезеш с една заповед - локдаун. Но защо трябва да е със заповеди, защо трябва да е с извънредно положение или насила? Трябва да пазиш себе си - това правят по света!“.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на редовното заседание на Министерския съвет. В дискусията по темата за справянето с коронавируса освен министърът на здравеопазването Костадин Ангелов участваха също главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев, директорът на „Пирогов“ проф. Асен Балтов и началникът на COVID-отделението в столичната Инфекциозна болница доц. Атанас Мангъров.

Премиерът Борисов подчерта, че трябва да се разчита на личната отговорност на всеки един при спазването на противоепидемичните мерки и е убеден, че българите ще го сторят. „Пази себе си, а като дойдеш при другите хора, ще си сложиш маска. Да даваш пример - това е важно“, изтъкна министър-председателят Бойко Борисов.

Премиерът отбеляза още, че държави, които още в средата на октомври затвориха всичко, към днешна дата по отношение на епидемичната ситуация са по-зле от България. В този контекст главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев заяви, че 14-дневната заболеваемост от COVID-19 към днешна дата в България е 518 на 100 000, което ни нарежда на 16-о място в ЕС, докато в страни като Чехия този показател е 1200 на всеки сто хиляди от населението, Люксембург е с 1300 на сто хиляди, Словения - с 960 на сто хиляди, Белгия - с 950 на сто хиляди, Франция - 908 на сто хиляди.

Здравният министър Ангелов докладва на премиера Борисов за активната реорганизация в здравната системата с цел оказване на необходимата помощ на всеки един нуждаещ се пациент. „От лятото досега следваме стриктен план според заболеваемостта. Сега сме на втората стъпка - при заболеваемост над 300 на 100 000 души от населението“, отчете министър Ангелов. Той посочи, че цели лечебни заведения се превръщат в COVID-болници като в Благоевград и Пловдив, в белодробния диспансер в Шумен, който е бил закрит, ще се разкрият допълнителни легла, увеличава се също капацитетът на болничните легла в Бургаска област.

В хода на онлайн заседанието премиерът Борисов постави специален акцент върху създаването на такава координация в лечебните заведения, че за всеки пациент с COVID-19, нуждаещ се от болнично лечение, то да бъде осигурено. Борисов изиска също още в понеделник и във Варна при абсолютно всички изисквания за безопасност да бъде създадена възможност за даряване на кръвна плазма от преболедували коронавируса, която да помага на новозаболели. Към момента такава възможност има в столицата. Министър Ангелов се ангажира необходимата апаратура да бъде инсталирана и в още три града: Пловдив, Стара Загора и Плевен.

В рамките на дебата доц. Атанас Мангъров изрази мнение по отношение на мерките за карантинирането на положително доказаните българи с коронавирус и техните контактни лица. Бе затвърдена позицията, че за да са правилни решенията и в името на здравето и живота на гражданите, те трябва да стъпват на науката и резултатите от изследванията, както изтъкна министърът на здравеопазването Костадин Ангелов.

Премиерът Борисов нареди при необходимост правителствените хеликоптери да се използват за транспортирането на тежкоболни пациенти с цел възможно най-бързо достигане до лечебни заведения, в които могат да бъдат спасени. „Да се действа като един. Всеки да бъде обгрижен“, подчерта премиерът Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 37 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джаба

    99 7 Отговор
    СБОРИЩЕ НА КАВ-АЛИ

    Коментиран от #77, #89

  • 2 Топоришка

    101 6 Отговор
    Дебелооки двуличници.
  • 3 zeus

    96 4 Отговор
    Хаха, а лекари?
    Лекарства няма заради реекспорта, ама далаверата там не се пипа.
  • 4 Мутристан

    79 5 Отговор
    Ами да си бяхте свършили работата...
  • 5 Некой си

    97 8 Отговор
    Оставка, бастун ! Не се прави на Ким Ир Сен !

    Коментиран от #50, #55

  • 6 Последния Софиянец

    95 8 Отговор
    Главния епидемиолог на Републиката Боко тиквата събрал докторите да ги инструктира.Само аз ли виждам колко е нелепо това???

    Коментиран от #33

  • 7 Папуций

    90 5 Отговор
    Баце - легла има , доктори няма. След няколко години като се пенсионират и тия , ще ходим по врачки !
  • 8 Шоуто

    61 6 Отговор
    тепърва започва .
  • 9 Резил

    81 4 Отговор
    По какво е експерт Бойко тиквата , че инструктажи провежда. Може да им каже схемите за източване на българската хазна, но вече ги знаят.
  • 10 НОСТРОДАМУС

    68 5 Отговор
    БОРИСОВ ИЗМИСЛИНИЯ ВИРУС ЩЕ ОТМИНЕ НО МИЗЕРИЯТА КОЯТО ДОКАРХТЕ НА БЪЛГАРИЯ СКОРО НЯМА ДА МИНЕ
  • 11 Лост

    44 3 Отговор
    Панчо Виля-мексикански революционер. Като ми казали, че няма долари в хазната им заповядал:-Ами напечатайте!
  • 12 Българка

    51 4 Отговор
    А шкафчето с пачките и кюлчетата там ли, за да стимулира министрите?
    А здравният като казва, че сега правим втора стъпка, да разбираме ли, че тя е в обратна посока на първата. И защо заседанието е онлайн? Или министрите са защитени, а матряла да оди присъствено, щото требат пари за чекмеджета
    ОСТАВКА, СЪД и ЗАТВОР за родоотстъпните престъпници!
  • 13 При нас

    39 3 Отговор
    винаги всичко идва със закъснение.
  • 14 Pipo

    7 16 Отговор
    Поне гоби на Мангъра. На му сега. Дали няма цял ден да е с маска...
  • 15 БАЦЕ

    50 2 Отговор
    Тъпанар! Махай се мутро!
    ОСТАВКА И ЗАТВОР!
  • 16 Я... Я

    41 1 Отговор
    КЗАХ И ПАК ГО КАЗВАМ : КЪСНО Е ЛИ Е ЗА КИТКА... ТОВА КОЕТО КАЗВАШ СЕГА БО.... К. ТРЯБВАШЕ ДАГО КАЖЕШ ПРЕДИ 5 МЕСЕЦА. ТОГАВА ТЕ НЯМАШЕ НА РАБОТА.... БЕШЕ ВЪВ У ДЖИПКАТА... СТРАХ ТИ БЕШЕ ОТ ПРОТЕСТА НА МЛАДИТЕ ХОРА. ПРОС.. КА СЕ СНИШАВАШЕ БЕШЕ НЕ АДЕКВАТЕН.
  • 17 Един

    35 1 Отговор
    Единственото което е в излишък е НЕАДЕКВАТНОСТТА на институциите (от позицията на обществото)!!!
  • 18 старатапесен

    27 1 Отговор
    абе що занимавате по цел ден хората с глупостите на тоя и оня.

    Тия освен да правят държавни борчове, да налагат " епидемии на частни корпорации спонсориращи НПО- СЗО с 3 млрд. $" и да пътуват на инструктажи до Меркел с друго не се занимават.

    А сетих се- увеличиха работния ден от 8 часа на 9 часа, щото олигарсите им били недоволни.

    Абе медиите, ако няма истински новини с нещо хубаво за хората, самозакривайте се, кво пробутвате едни и същи мутри 30 години- БСП, СДС, ДПС, ГЕРБ, НДСВ, РЗС, Патреоте, ДСБ, Да, България, Нема такава държава, Воля...
  • 19 Забележете

    21 2 Отговор
    Само Боко и Мангъра са без маски.

    Коментиран от #31

  • 20 простак мод

    36 1 Отговор
    Мутафчийски и Кантаржиев не ги ли брои за лекари вечи,тоя орангутан?
  • 21 темелко

    37 2 Отговор
    Командир паша се разпореди и си начеса егото.Издига се в собствените си очи.Отстрани е жалък и смешен.
  • 22 Мазньо

    37 2 Отговор
    А бе,къде е Гологлавия лешояд от ВМА....
  • 23 az #МУТРИ, ВЪН!

    41 2 Отговор
    Хахахаха след над 120 дни мутрата се престраши да стигне до работното си място!

    Оставка мутри!
  • 24 СофБелоМорМак

    26 1 Отговор
    Защо в състояние на биологична война вице-премиерът отговорен за вътрешен ред сигурност и отбрана го няма никакъв?! А получава втора заплата за това?! Само прави гюрултии с Македония и изнудва Борисов с оставка?! Ами Бойко да го уволни и сервира (за Коледа) на Гешев за разследване на Фондация "ВМРО" (ЕИК 112602581) - в ЧАСТНА ПОЛЗА с присвоени ОБЩЕСТВЕНИ македонски имоти и активи за стотици милиони и далавери и контрабанди за милиарди!
  • 25 страхофил

    26 1 Отговор
    от страх за кожата си и извънземвите ще извика на инструктаж
  • 26 Вярвам само на този човек

    21 3 Отговор
    Демократ по душа а по убеждение комунист..Много точно се изрази

    Коментиран от #123

  • 27 мале мале

    34 2 Отговор
    Тъп крадлив бандит ,той само за пътища мисли защота от тях слага мангизи в чекмеджето си не забравяйте ,че е и кокошкар имаше една афера със суджуци ,че той ще ни ръководи един,,Чекмедже бандит"...айде де !!
  • 28 Потрес

    27 2 Отговор
    Тиква, ама тиква тулупска! А тези линейки, легла, апаратура сами ли ще лекуват хората бе дебилл?! Къде ти е избягалият заради дебилизма ти медицински персонал? Може да си набиеш цялото злато знаеш къде, по-умен няма как да станеш!
  • 29 Дельо Хайдутин

    25 3 Отговор
    Ама Мангъров пак без маска на снимката.Браво!Пич!
  • 30 ПСР

    18 2 Отговор
    Закъснял"мозъчен щаб"на сбирка при Вожда...тъпоумие.
    Фен клубчето на комундето Джангъров,бързичко ще види,как нежно поляга на Властта.И вмирисаната на джоб маска ще заноси чинно,щом Лидерът е наредил.Политиката над всичко!
  • 31 Грейс

    14 2 Отговор

    До коментар #19 от "Забележете":

    Боко има вече имунитет, а Мангъров каза, че ще се зарази, така че е нормално да са без маски.

    Коментиран от #34

  • 32 Майтап бе Уили

    22 1 Отговор
    Шутът на Европа в шоу действие.
  • 33 Айдебегов

    4 9 Отговор

    До коментар #6 от "Последния Софиянец":

    Защо не си пред МС на среща с Боко? Мисля, че те очаква!

    Коментиран от #36

  • 34 Дельо Хайдутин

    22 2 Отговор

    До коментар #31 от "Грейс":

    Боко излъга че е болен.На всички е ясно.
  • 35 ТОЧКАТА

    21 1 Отговор
    В ,една ДЪРЖАВА,управлението е ЛЕГИТИМНО когато НЕ СЕ УСЕЩА и разбира по СПЕШНИТЕ МУ ДЕЙСТВИЯ!!!!!!!!Тук не минава ден бе да се вземат ИЗВЪНРЕДНИ ДЕЙСТВИЯ!!!!!!!.....ИЗВЪН РЕДА!!!!!!Което означава ,просто че НЯМА РЕД!!!!!!ДЪРЖАВА и каквото искате там...има само ПАЗАР!!!!!
  • 36 Последния Софиянец

    21 2 Отговор

    До коментар #33 от "Айдебегов":

    От 5,30 отивам пред телевизия Алфа на Славейков.Заради Протеста Хунтата я спря.Не 111,а 211 място сме по свобода на словото.И другите медии мълчат.Ама следващата е Евроком,после и другите.
  • 37 Баце ви Боко

    25 1 Отговор
    Инструктажа е крадем и метем!...За последно ще е!
  • 38 ТОЧКАТА

    15 2 Отговор
    опааааа,ЛЕПНА ЗЕ МАНГЪРА!!!!итро,итрооо/пак ще е ПРАВ!!!!!!!И тако и вако,все е право!!!!!А муфтата чека отстрани,пак с чер костум...оти америте такива са ги начертали че си буквално ...ужас!!!!!!
  • 39 Миризлив пор

    3 20 Отговор
    Време е за една друга заповед - всички крещящи срещу мерките и не ги спазват на 2-ро място по прием във здравни заведения! Всички разпространяващи дезинформация, без маски на обществени места и т.н. не може заради няколко зелени глави дето разпространяват навсякъде да затварят държавата!
  • 40 GOST

    21 1 Отговор
    КЪСНО БОКЛУК ,КЪСНО !
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Боко Боков

    20 1 Отговор
    В цял свят са прости и въвеждат мерки, но аз съм по-хитър и нищо няма да затварям нищо.Докато не измрат достатъчно пенсионери, че да си избия 50 лв. подаяние които им дадох. Все пак им обещах предстоящото увеличение на пенисите от март и трябва да им редуцирам доста броя инак ще ме увътрят много. А аз имам доста докато напълня хубаво шкафчето. Сега докато не можех да обикалям с джипа разчистих гардероба и него смятам а да напълня с пачки и кюлчета.
    Затова не гледам какво правят в Европа аз ще чакам. На мен ми се размина, а другите са без значение да умират не ми трябват . На пролет се страхувах за себе си сега съм си спокоен.
  • 43 Русский ВИС-2 АД

    6 0 Отговор
    Сладурката ми Камелия изгонена от Пайнер.
  • 44 Русский ВИС-2 АД

    1 6 Отговор
    В дълбоката тъга съм от Камелия.
  • 45 Гражданин

    16 3 Отговор
    Борисов е неадекватен.С труд чете от таблета какво са му написали.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Само СДС

    7 14 Отговор
    Не иска да има обаче има недостиг и всички болници лекуват само Ковид 19, а хората с други заболявания мрат или ги е страх да отидат, но по-добре че не са комунистите на власт защото хем ще сме отрязани откъм пари от Европа хем апокалипсисът щеше да е пълен! Иначе се справя блестящо в икономическо отношение и ще го назначиме пак за ШЕФЪТ на България!Aллooуу прoтecтирaщитe! Кaквo cтaнa cъc cвaлянeтo нa влacттa нaли щяхтe дa ги cвaлитe прeди 5 мeceцa или прocлoвутoтo ‘’Бългaрcкo лятo’’ вcъщнocт щe ce cъcтoи нa мукaвeй в пoнeдeлник рaнo cутринтa прeз 2048-мa гoдинa? Пcихичнo бoлни 30 глупaкa-нeгрaмoтници, вoдeни oт 3-мaтa глупaци ли cтe или cтe 30 ceлcки тaрикaтa, вoдeни oт 3-мaтa aрмeнcки хитрeци нa кoитo Крaлят Cлънцe-Бoйкo плaти дa имитирaтe прoтecти зa дa ce oткaжaт зaрaди вac иcтинcкитe прoтecтирaщи?? ЗAЩO НE ВИ CE ПOЛУЧAВA ВEЧE 5 МECEЦА? ДAЙТE ПИCМEНИ OБЯCНEНИЯ ЗA ПРИЧИНИТE?!
  • 50 Некой си

    15 1 Отговор

    До коментар #5 от "Некой си":

    Оставка Тиквун, не се прави на Ким Чен Ун !
  • 51 гошо

    9 1 Отговор
    ОГП.
  • 52 Русский ВИС-2 АД

    11 0 Отговор
    Болка. Болка и тъга.
  • 53 123

    20 2 Отговор
    Боко, изкарай кафевия електорат който играе кючек от болниците и намери място за истинските болни.

    Коментиран от #54

  • 54 Последния Софиянец

    14 2 Отговор

    До коментар #53 от "123":

    Снощи Боко изпрати кафевия си електорат на Протеста пред Здравното министерство да бият и трошат,ама останаха без зъби.
  • 55 катунар

    3 4 Отговор

    До коментар #5 от "Некой си":

    И ти ли ще дойдеш на мястото на бастуна?

    Коментиран от #60

  • 56 Зоолог

    14 1 Отговор
    Дрънканиците на Тулупа дори не си струва да се коментират, но интересното е как не се намериха двама души с топки и с достойнство да го напсуват и да си тръгнат от властта с трясък, ами всички продължават да му правят евала и да се любуват на новите дрехи на царя. Но времето ви наближава, мутри!
  • 57 Гарантирано от ГЕРБ

    17 2 Отговор
    Здравната система е в Колапс !
    Държавата се Разпада!
    ...И всичко това е заради Кражбите и Престъпленията на ГЕРБ и борисоФФ!
    А престъпника вижда всичко в розово.
    Тоя или се прави на луд, или има Ментални проблеми!
  • 58 Гост

    10 1 Отговор
    Тулуп неадекватен кога ще предприемеш мерки за ограничаване на вируса??? Как ще отговориш на хората които се лутата с линейките от болница на болница и им отказват прием как??? Кога ше спреш да КРАДЕШ ??????
  • 59 Васил

    10 1 Отговор
    Голям праз легла а лекари?? Трябва да се ограничава заразата а не да ни се предлагат легла за това нищо не се прави и ако всеки ден има по 4000 заразени до края на седмицата и хотелите да ги направите болници ще са пълни. Просто диктатора си отмъщава за народната любов знае че е потъващ кораб.
  • 60 Некой си

    5 1 Отговор

    До коментар #55 от "катунар":

    Ще поставим тебе, щото си послушко.
  • 61 Пълна пародия

    10 1 Отговор
    А дали има статистика, колко от направените тестове са поети от здравната каса и колко са платени от самите пациенти. Интересно ми е ако хората не се тестваха сами какви щяха да са официалните данни. :)
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 сте си виновни

    12 2 Отговор
    Скачахте за капиталистически
    медеца сладък,
    жилото отровно ви се падна.
    Лекуват ли демократичните банани ?!
    За легло 5 болни чакат !
  • 64 И аз

    9 1 Отговор
    сскам да си затвора,,тулуп, ама на, вместо това,продължаваш да се дуеш.
  • 65 мерки

    12 1 Отговор
    Днес ходих в аптеката. Резултатът:
    1. Няма нито едно антивирусно лекарство - от поне 3-4 широко използвани до момента, които ги имаше над път и под път.
    2. Няма никакъв антибиотик - не се знае и кога ще има. - Ще има, ако ми докарат - така казаха. А кога ще Ви докарат ? - попитах. - Изобщо не се знае - ми отговориха.
    Сега каква е ползата от тези разговори тогава. Аз се ивтересувам от това, което ми виждат очите, а не от това, което се говори по разни срещи.
    Сега болният с какво да се лекува - с извлек от цървули и папуци ли ?

    Коментиран от #70, #81

  • 66 хай

    10 2 Отговор
    Умираме, но търпим.....търпим ГЕРБ, БСП, ДПС и т.н. и техните крадливи схеми....
  • 67 Само бсп. Самондсв. Само герб. Само СДС

    5 3 Отговор
    Само воля. Само абв. Само изправи се. Само нфсб.само ПАТРИОТИ.само само само ...ДОКОГА ще ги траем ми то поне да бяхме под турско иго
  • 68 Азззззззззз

    10 1 Отговор
    При бай Тодор имаше болници във всяко общинско градче. Демократите ги изпозатвориха, а сега що няма места. Карайте мерцедеси и яжте банани, болници за какво са ви.
  • 69 Бацо

    10 0 Отговор
    Линейки купи ли или само ефки а другото в шкафа? А болници построи ли или от дед Тошо, А на лекарите що им плащат в чужбина повече? Оставка бивш член на бе ка пе
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 0 Отговор
    нагли лицемерно двулични безчовечни това сте вие правителството
  • 72 Честър

    8 0 Отговор
    Тези данни за заболяваемостта са абсолютно нереални. Има много болни хора, които изобщо не са си правили тест. Така че и сравнението с други държави в това отношение е нелепо.
  • 73 искам да искам

    10 0 Отговор
    Главния искач на Републиката - едно е да искаш , друго е да можеш , а трето и четвърто е да го осигуриш . С кражби не става.
  • 74 Здравеопазването-Организиран хаос!!

    9 0 Отговор
    Здравеопазване за, "накой", " за Народа Бог да го пази!!
  • 75 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    ОБИЧАМ СТРАНАТА си МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА защото ДЪРЖАВАТА за едни е МАЙКА а за други е МАЩЕХА
  • 76 вис2

    10 0 Отговор
    хайде стига вече мутри сте такива хайде мутри СБОГОМ СБОГОМ
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 д р Щросмайер

    8 0 Отговор
    Ей, никой не проумява, че най-важното в болницата не са сградите, дограмите, пердетата, телевизорите, асансьорите, леглата, храната, лекарствата, апаратите, санитарите, сестрите, счетоводителите, шофьорите, линейките, горивата и парите дори, а нещо друго. Което винаги изпускате и то заминава през двата терминала.
  • 79 Пламен Ст. Бонджев

    6 0 Отговор
    Борисов, едно е да искаш, друго е да можеш, а пък е трето и четвърто да го направиш! Кой е автора на тези думи, няма как да знаеш. Провери в "Гуглето".
  • 80 Защо триеш

    3 1 Отговор
    БойкоТ

    Кaквo ознaчaва чecтни избoри?

    Имa зaкoнни и нeзaкoнни избoри!
    В cъoтвeтcтвиe c Кoнcтитуциятa нa Република Бългaрия!

    -Без прaг нa прeфeрeнции и избирaeми места,
    които са грубo нaрушeниe нa чл.6.aл.2. нa Кoнcтитуциятa нa РБ!
    -С гласуване по пощата!
    Независимо от обстоятелствата при които се намира,
    всеки гласоподавател, трябва да може да се възползва от правата си,
    дадени му от чл.26. ал.1 и чл. 42. ал. 1. нa Кoнcтитуциятa нa РБ!

    Липсата на активна регистрация за изборите,
    води до над милион фалшиви гласоподаватели в избирателните списъци!
    Което е абсурдно от конституционна гледна точка!

    Сегашните избори в България са тип Лукашенко!
    Сегашните избори са противоконституционни!
    Ерго, незаконни!
    Следователно са и нечестни!

    Власта на ония ТАМ ГОРЕ, днес е НЕЗАКОННА!
    Днес тя не произтича от конституционния обществен договор и съгласието на гражданите,
    а се крепи единствено на репресивните държавни органи!
    Най-вече на милиционерското МВР, което е преторианската гвардия на незаконният премиер Борисов.
    МВР-министър Младенов е бил шофьор и бодигард на престъпният бос Мето Илиенски!
    Какво да говорим повече...

    НС и МС са нелигитимни!
    Не изпълнявайте разпорежданията
    на психически неуравновесеният комунист Борисов!

    Не се страхувайте!
    Бъдете солидарни!
    Милиционерите не са повече от гражданите, нали?

    "ПЪРВО НЕ ТИ ОБРЪЩАТ ВНИМАНИЕ,
    СЛЕД ТОВА ТИ СЕ СМЕЯТ,
    ПОСЛЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ТЕБ,
    СЛЕД ТОВА ТИ ПОБЕЖДАВАШ!"
    /Маха
  • 81 Просто

    2 2 Отговор

    До коментар #65 от "мерки":

    С чайче което ще му предпише срещу за 200лв на преглед д-р Менгеле Магъров
  • 82 pedro kapone

    3 0 Отговор
    Баце пращай Мангъра да купува ваксини че да сме първи.И стига с тия маски има и шлемове, а те 100% пазят и са доста по-удобни за разлика от скапаните маски през които минава вируса.
  • 83 бузю

    5 0 Отговор
    Доктори дай , доктори!! Легла много , но на хотел ли ще сме , като няма кой да лекува ?? Не всичко на тоя свят се оправя с пари , трябват мнооого пари , за да се върнат децата ни от чужбина . Ама няма - вие ги краднахте , а трябва и вас да ви няма !!!
  • 84 Бай Ганьо

    7 0 Отговор
    Уважаеми приятели, Боко ТИКВАТА е велик.Казвам го, защото като чета постовете ви, наистина ми става мъчно за тоя ТУЛУП.Затова нека отново кажа, че ТИКВАТА е велик, като разбира се си мисля точно обратното.ТУЛУП Е.

    Коментиран от #91

  • 85 Пич

    4 0 Отговор
    За пред хората. После са пили по 1 кафе и пак продължават по старому.
  • 86 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 5 Отговор
    БОРИСОВ РАЗПОРЕДИ...ДРУГАРИТЕ ОТ БСП В ....ЦАЙТ НОТ.....

    Коментиран от #95

  • 87 КОМАНДВАЩИЯ ДЪРЖАВАТА

    0 4 Отговор
    РАЗПОРЕДИ....ДРУГАРИ, ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ
  • 88 БСП.......БЕТОНИРАНАТА ОПОЗИЦИЯ

    0 4 Отговор
    АКО НЕ СЛУШКАТЕ ПРЕМИЕРА, ПАК ЩЕ СТЕ В ОПОЗИЦИЯ....ТОВАРИЩИ
  • 89 Гербът на ГЕРБ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "джаба":

    Гербът на ГЕРБ е дупка на асфалта.
    Имате ли я на вашата улица?

    Коментиран от #93

  • 90 ПРОТЕСТИТЕ.....УМИРАЩИЯ ЛЕБЕД

    0 5 Отговор
    БАЦЕТО СЕ СПРАВИ С ПРОТЕСТИТЕ, БЕЗ ДА СИ МРЪДНЕ ПРЪСТЧЕТО.......КАКТО СЕ СПРАВЯ С ВСИЧКО ОСТАНАЛО....
  • 91 Пламен Ст. Бонджев

    6 0 Отговор

    До коментар #84 от "Бай Ганьо":

    Не си прав. От 'момче за всичко' в СИК, израства до премиер за СМЯХ. Ама на наш гръб.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ДЕВИЗЪТ на ГЕРБ

    6 0 Отговор

    До коментар #89 от "Гербът на ГЕРБ":

    КРАДИ по МНОГО
  • 94 БСП.....ЗАВИСТТА ВИ УБИВА ДРУГАРИ

    0 4 Отговор
    И КВО ПРАЙМ СЕГА...НЕМА ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ,. НЕМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ....НЕМА И ПРОТЕСТИ....БАЦЕТО ПАК ВИ ,,ПРЕБОРИ,, ДРУГАРИ.....

    Коментиран от #98

  • 95 МУТРАТА ОТ СИК

    3 1 Отговор

    До коментар #86 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Е абсолютен политически и физически труп , леш , пътник отвсякъде !
  • 96 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 3 Отговор
    ТОЗИ КОШМАР ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДЪЛГО ЗА ВАС ДРУГАРИ....ОЧАКВАЙТЕ...ББ4

    Коментиран от #103

  • 97 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 4 Отговор
    КЪДЕ ГО РАДЕВ...ДА РАЗМАХА ЮМРУЧЕТА НА ПЛОЩАДА....ДА РЕАНИМИРА ПРОТЕСТА....

    Коментиран от #100

  • 98 ДЕДО

    4 0 Отговор

    До коментар #94 от "БСП.....ЗАВИСТТА ВИ УБИВА ДРУГАРИ":

    Да не идваш от заседанието на Буда днес ?
  • 99 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ

    0 4 Отговор
    ПОНЕ ДА БЕХТЕ РАЗВЕЛИ БАЙРЯКА НА ПРОТЕСТИТЕ, ДА ВИДИМ ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТЕ........

    Коментиран от #104, #107

  • 100 СИКАДЖИЯТА

    5 0 Отговор

    До коментар #97 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Размаха юмрук от банкянските подземия дето се е сврял като плъх ! ЩО се криеш бухалка , на снимките с Пошата и Карамански по-ербап изглеждаш !
  • 101 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ

    0 4 Отговор
    БАЦЕТО РАЗПОРЕЖДА......ЗА БОРБАТА С КОВИТО....КВО ДА СЕ ПРАЙ....НАРОДА ГО Е ИЗБРАЛ....
  • 102 Ццц

    5 0 Отговор
    Много наивници плюеха, че шепа протестиращи им бъркали живота. Но я виж каква промяна за няколко месеца. От пълен локдаун пролетта, сега нямало нужда. Тоя келеш е като ветропоказател. Такива индивиди стават за келнери, но не и за премиери
  • 103 КАРЛУКОВСКИЯ ПАЦИЕНТ

    4 0 Отговор

    До коментар #96 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Със стъклената скала , снощи е преживял наводнението на памперса ...
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 4 Отговор
    ЩЕЛИ СМЕ ДА ВЗЕМЕМ 500 000 ФЛАКОНА ОТ ГЕРМАНО-ЩАЪСКАТА ВАКСИНА........ПЪРВОНАЧАЛНО, ЗА СТАРТ....ТАКА СЕ ДЕЙСТВА....

    Коментиран от #111

  • 106 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 4 Отговор
    БАЦЕТО ДАВА И ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ ЗА БОРБАТА С КОВИТО, И ПО 40 ЛВ НА ДЕЦАТА....ТВА Е ВАШИЯТ ВОЖД И УЧИТЕЛ....ТОВАРИЩИ

    Коментиран от #109

  • 107 БАНКЯНСКИЯ ТОЛУП

    4 0 Отговор

    До коментар #99 от "НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ":

    Пуска нета в Карлуково редовно , от там ще дойде изборната победа напролет , плюс мургавия електорат от Филиповци , Септември и Столипиново !
  • 108 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ

    0 4 Отговор
    НЕЩО СЕ ГОВОРИ.ЧЕ НОВИТЕ Ф16 ЩЕЛИ ДА ИМАТ ЗАЩИТА ПРОТИВ КОВИТО.....БИЛО СЪГЛАСУВАНО С РАДЕВ
  • 109 МАРКСИСТКИЯ

    4 0 Отговор

    До коментар #106 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Художник на Буда явно е написал много лозунги на комунягите , щом още му се въртят манефистаций и Вождове в празната кратуна !
  • 110 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ

    0 4 Отговор
    НИНОВА НЕ ВИ ЛИ КАЗА КОЛКО ОПАСНО Е КОВИТО....ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЛУШКАМЕ ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР И БАЦЕТО....ТЕ СА ВЪТРЕ В НЕЩАТА...

    Коментиран от #113

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ

    0 4 Отговор
    ЗНАЧИ ПРЕМИЕРЪТ РАЗПОРЕДИ....И МАНГЪРОВ ГО СЛУША В ЗАХЛАС...

    Коментиран от #117

  • 113 ПОЖАРНИКРА ОТ ДС

    4 0 Отговор

    До коментар #110 от "НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ":

    Да не е взел докторска дисертация по Ковид под псевдонима Буда ?
  • 114 БСП.......БЕТОНИРАНАТА ОПОЗИЦИЯ

    0 4 Отговор
    КОВИТО ДРУГАРИ НЕ Е ПРИЧИНА ДА БЯГАТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА...ТАМ СЕ РЕШАВАТ ВАЖНИ НЕЩА...НЕ СЕ СКАТАВАЙТЕ.....
  • 115 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 5 Отговор
    Я КАК МАНГЪРОВ Е СЪСРЕДОТОЧЕН.....ПОПИВА ЦЕННИТЕ КОВИД НАПЪТСТВИЯ НА БАЦЕТО....

    Коментиран от #118

  • 116 БОРИСОВ....ДАВА ПО 50 ЛВ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ

    0 5 Отговор
    ПОМОЩ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ В БОРБАТА С КОВИТО......КВОТО ОБЕЩАВА, ПРЕМИЕРЪТ ИЗПЪЛНЯВА....А ВИЕ КОГА

    Коментиран от #121

  • 117 ИВА

    4 0 Отговор

    До коментар #112 от "НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ":

    Сикаджията го изпършиха ортаците му от сик
  • 118 БАЦО

    3 1 Отговор

    До коментар #115 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    Нареди на Карлуковската болница денонощен интернет !
  • 119 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 4 Отговор
    БАЦЕТО САНИРАШ ГРОХНАЛИТЕ СОЦ.ПАНЕЛКИ НА ЖИВКОВ...СЪС СПЕЦИАЛНА АНТИКОВИД ИЗОЛАЦИЯ.......ДАРЕНА НИ ОТ ЕС....
  • 120 Що е наглост

    5 0 Отговор
    Боко мутрата се из*ка: "Не искам да има недостиг на линейка, лекарство, легло!"
    Абе и аз искам да няма мутри, крадци и убийци в правителството на тази територия... ама.. седи във властта.
    Това е цинизъм, да знае, че здравната система е срината и да иска още и още.... а то да няма, няма.. защото е съсипана от същите тези мутри.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 КОМАНДВАЩИЯ ДЪРЖАВАТА

    0 3 Отговор
    ИЗБРАНИЯ С ЧЕСТНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ ПРЕМИЕР ДАДЕ ЦЕННИ СЪВЕТИ ЗА БОРБАТА С КОВИТО...ПО МАЛКО ГОВОРЕНЕ, ПОВЕЧЕ ДЕЙСТВИЯ
  • 123 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Вярвам само на този човек":

    това което построиха при соца вече 31 години го унищожават сдс ИВАН КОСТОВ ГОЦЕВ НДСВ ГЕРБ олигарси капиталисти кожодери
  • 124 НАС ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ НИ

    0 2 Отговор
    И КАК МАНГЪРОВ СЛУША, ЦЕННИТЕ УКАЗАНИЯ НА ВОЖДА И УЧИТЕЛЯ....БОРИСОВ.........В БОРБАТА С КОВИТО...ВСИЧКИ ДА СМЕ ЗАЕДНО...АКО НЕ ВЕРВАТА ДРУГАРИ....ПИТАЙТЕ....НИНОВА
  • 125 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 2 Отговор
    АМА КАК БАЦЕТО САНИРА ГРОХНАЛИТЕ СОЦПАНЕЛКИ НА ТАТО...КАТО НОВИ СА...С ЕВРОПЕЙСКИ ВИД И АНТИКОВИД ИЗОЛАЦИЯ....!!!!
  • 126 БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ

    0 2 Отговор
    И ТРЪБИТЕ НА БАЛКАНСКИ ПОТОК БИЛИ С АНТИКОВИД ПОКРИТИЕ......ПО АМЕРИКАНО- ГЕРМАНСКА ТЕХНОЛОГИЯ...НАЛИ СКОРО ЩЕ ГО ОТКРИВА БАЦЕТО.....

    Коментиран от #128

  • 127 един от многото

    2 0 Отговор
    Що не му дадат да кара една линейка на този , че поне малко от малко да е полезен за България.
  • 128 Медсестра

    1 0 Отговор

    До коментар #126 от "БОРИСОВ....КОШМАРА НА БСП И НА ...РАДЕВ":

    И ТРЪБИТЕ НА БАЛКАНСКИ ПОТОК БИЛИ С АНТИКОВИД ПОКРИТИЕ

    Пациентът се притесни преди няколко дни, че вождът му е Батман. Но сега е малко по-притеснен, защото има фобия към тръби, които нямат антиковид покритие. Спираме му нета от време на време, защото търси руски производител на антиковид тръби по немско-американски патент.
  • 129 Тонев

    0 0 Отговор
    Има защо да ви псува народа така яростно, вие не сте лекари, вие сте подлоги герберастки.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове