Last news in Fakti

18 Ноември, 2020 12:48 38 386 172

Цветанов: Борисов ще завещае дълг от 10 млрд. лв., управлението на страната е в джипка

  • цветан цветанов-
  • дълг-
  • бойко борисов-
  • управление

По думите му премиерът държи на личното си оцеляване, както и на прокарването на руските проекти през България

Цветанов: Борисов ще завещае дълг от 10 млрд. лв., управлението на страната е в джипка - 1
Снимка: БГНЕС

Създадоха виртуално пространство на Борисов, за да си изкара мандата. Това каза Цветан Цветанов председател на ПП „Републиканци за България“ в предаването Денят с Веселин Дремджиев.

По думите на Цветанов премиерът Бойко Борисов държи на личното си оцеляване, както и на прокарването на руските проекти през България.

Попитан до колко се припознава с управлението на ГЕРБ Цветанов заяви, че за много от нещата е разбрал много късно, а има и такива, за които дори не е знаел. Друг факт, от който ясно се разграничава, а резултатите са видими са проведените местни избори от 2019г. и тук се вижда зависимостта на управлението от ДПС.

Също така Цветан Цветанов даде пример с действията на Пламен Орешарски 2013-2014г. и как проектът „Южен поток“ беше приоритетен за правителството тогава, а сега сме свидетели на „Турски поток“, който освен санкции нищо добро няма да донесе за България.

„Цялостното управление на страната ни е в джипка, далеч от институциите. Министър-председателят управлява отдалеч с един -двама спътници. Всички, които са около него му създадоха едно виртуално пространство, за да си изкара мандата“, е на мнение председателят на „Републиканци за България“.

На въпрос как може да се разграничи от управлението на ГЕРБ Цветанов каза, че винаги е защитавал много ясно всички евроатлантически позиции на държавата ни.

„Аз съм участвал в първия мандат на правителството в изпълнителната власт, тогава спряхме АЕЦ „Белене“. След оставката на министър Веселин Вучков 2014 г. и назначаването на Румяна Бъчварова за шеф на МВР, не съм имал отношения към действията на изпълнителната власт“, подчерта той.

„Кризата с коронавируса е на саморегулиране, тя не се управлява, налице е абсолютен хаос. Пропуснати са мерки в последните 7-8 месеца. Легловата база е разширена, но качествата и условията за болните и работещите в болнични отделения остават непроменени“, припомни Цветанов.

Недопустимо е един управленец, да създава хаос, а точно това се случва с противопоставянето на детските надбавки и увеличаването на парите за служителите на МВР и здравните работници.

Относно натискът, който се оказва върху фирмите, Цветанов даде за пример, че сме свидетели и на това през последната една година от управлението на ГЕРБ. Такива примери са „Монбат“, „Хиполенд“ и „Булметал“.

Според председателят на новосформираната партия живеем във време, в което всички очакваме парламентарните избори, а това което ще наследим от това правителство е дълг от 10 млрд. лв.

„Политическо ли е поведението да кажеш, че до март ще даваш на пенсионерите по 50 лв.“, попита Цветан Цветанов.

В момента няма управление на кризата – в НОИ увеличението на дефицита ще стане от 4 на 6 млрд.

Увеличението на средства, на които сме свидетели да се раздават е насочено единствено и само в бюджетните организации, за бизнеса отново нищо не се прави.

Относно действията на правителството за Западните Балкани Цветанов е категоричен, че това е голяма грешка, която прави България.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 111 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде,хайде....

    377 11 Отговор
    Знаем се....света вода ненапита.
  • 2 Муахаха

    399 13 Отговор
    "Цветанов заяви, че за много от нещата е разбрал много късно, а има и такива, за които дори не е знаел"
    Вярваме ти Цвинокио, след 10 години на висок пост в ГЕРБ късно да си разбрал кави са нещата.
  • 3 Путин

    131 70 Отговор
    Бойко ми завърши Руски поток и вече може да се пенсионира в Москва.

    Коментиран от #78

  • 4 ЕИ ПАПУР

    317 3 Отговор
    МНОГО ТИ Е МАЗЕН КУРБАНА АМА ПРОСТИ НЕ ОСТАНАХА ПОТАПЯИ ®
  • 5 месара

    362 8 Отговор
    Цветанов все повече показва че си е повярвал че може да бъде лидер , да ръководи държава . с критиките към тези които го създадоха , до никъде няма да стигне !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Левски

    273 9 Отговор
    Е нали 2,2 милиярда ти ги издеиства бе Цецко! Американци, комисионна, виртуални Ф16 А?
  • 8 🐷 Боко ТИКВАТА

    274 11 Отговор
    А на ПИПОНА Цвъ Цвъ завещах купища имоти, и купища милиони €€€€€€.С краденото сега си прави и партия.Храни куче, да те лае.
  • 9 Мдаааа

    248 7 Отговор
    Снимката кърти,вижте му погледа,казва всичко.
  • 10 ббб

    51 126 Отговор
    Трябва да се вярва на думите му, но би било редно да каже цялата истина за нещата в тази престъпна групировка ГЕРБ, всеки има възможност и при голямо желание да се промени-личи си, че тя е започнала при него...

    Коментиран от #106

  • 11 1234

    235 11 Отговор
    Вземи се скрий г-н Цвъки! Недей плюй там, където до вчера си ял! Отвратително!
  • 12 Centurion

    137 20 Отговор
    Как 10 бе Цъки,40 милиарда са му бакиите.На 13%дълг спрямо БВП пое Страната ,сага дългът гони 30% от БВП но БВП в почти двойно.
  • 13 СССРБарета

    205 7 Отговор
    Цвъки още сте в един отбор не се прави на луд! Сцените за пред хората ги знаем! 2,5милиарда са твои Цвъки и комисионна си взел и ЩЕРКАТА СИ ОРЕДИЛ И АСАНСЬОРА ТИ Е ПРЕД ВРАТАТА И тъща ти богата!
  • 14 А тази гнусна тъпа мутра

    212 19 Отговор
    Нали заедно с Боко се гавреше с българската държава и народа! Как рекетираше строителни фирми да му подаряват апартаменти, за да не им пречи? Как притискаха Гриша Ганчев да им подари бизнеса с производството на леките коли? И така тази гнила двойка правеха с всеки голям печеливш бизнес, притискаха, изнудваха, ограбваха, пьлниха гушите си. Тези двамата отдавна са за затвор, да лежат там доживот. Нагли, безкрупулни, алчни изроди.
  • 15 ха ха ха

    195 6 Отговор
    Ох горкичкият цвик, той ни лук ял, ни лук мирисал 🤣🤣 изведнъж стана честната Марийка, от долната майла 🤣
  • 16 Чокър

    151 7 Отговор
    Когато Учителя снасяше на физкултурника дълг нямаше...Същия си баце и дано не вл.в парламента..
  • 17 Абре Ганьо Балкански

    109 14 Отговор
    Когато дойде месец Март,мисли с мозъка,а не с емоции,и прословутата нашенска и,д,отия ...Язе че правим напук! Както е тръгнало ,такъв изборен " квартет- коалиция" ще ни заформят,че днешното ще ни се стори приказка.Винаги съм гласувал против граб и ко.Още при старта им.Но тази група от " нови- стари" ще ни вкара не в тинята,а под нея.Поне 4 г ще се оправдават със боко.За щяло - нещяло. Гадното е че няма сериозна алтернатива. Комбинация от учиндолеца,славуца и ристъо- брадата плюс някоя прашасала патерица от миналотп,хич не ми се нрави! Усещам,че догодина по същото време,тук - във форума,ще псуеме наред!

    Коментиран от #22, #164

  • 18 Варна

    120 31 Отговор
    Какви 10 милиарда бе? - Когато ГЕРБ пое властта дълговете бяха 9,4 милиарда.! - Сега са 30 милиарда към края на 2020 и ще станат около 38-40 до края на 2021. - Това е увеличение с над 300% или казано по друг начин: - Дългът е увеличен 3 пъти от селянина от Бянка.
  • 19 YUI

    130 5 Отговор
    И ти не си цвете за мирисане, Цветанов. Вместо да ти избодат очите, ти изписаха вежди, твоите, всъщност вашите общи американски благодетели. Въпросът ми сега е дали с Борисов сте в тайно съглашение за изборите, в широка коалиция с ДПС. А да, щях да забравя, да питам какво стана с нощните шкафчета? За твоите апартаменти, имоти и спестявания няма да питам, чист си като Момина сълза.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Лелеее

    153 3 Отговор
    Да попитам г-н Асансьор ?
    Ти 15 години не се ли “возеше “ в тази същата дЖипка ?
    В същата с която “ придоби “ 8 спартамента от “спестявания “....
  • 22 БанкерЪ

    75 23 Отговор

    До коментар #17 от "Абре Ганьо Балкански":

    Ще се оправдават с Тулупа, но с пълно основание! Защото следващите (които и да да те) ще наследят обран бостан - празна хазна, тотално съсипани институции, и за капак - 36 млрд лева външен дълг според БНБ.
    За сравнение - Хамстера му остави външен дълг 17 млрд лева и 8 млрд лева излишък!
  • 23 През Март

    57 17 Отговор
    Българина ще има блестяща перспектива! Да избира между чума и холера! Защото с оФ,чеглавата си дебелащина сам се докара до тук. Славуца в комплект с републиканецо и ДъБ - рустъо брадатия,ще ви го нахлузят до макарите.На сухо и без упойка.Водещ лозунг ще бъде железария от Брато за милиарди, газ - пак и само от него. Във вътрешен план..Боко ви закопа,и ни трябват поне още два мандата за да ви" оправим"!
  • 24 Барца Чекмедже

    59 10 Отговор
    Цецу, нЕма да бараш ни чекмеджето, ни жипката. Мои са си.
  • 25 Коко

    128 3 Отговор
    Имам чувството, че Цв. Цв. не е бил от хората на Б. Б. , а сега пада от луната. Някой срам нямат. То бива безочие, ама чак толкова не бива.
  • 26 Северозапад

    76 12 Отговор
    Цървул, свери си часовника! Защото според ЕЦБ и Евростат реалният ни външен дълг е над 48% от БВП!
  • 27 Заедно

    79 3 Отговор
    метнахте България и народа ѝ , червени потомствени милиционери грабливи ! Марш , безродници !
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 безпартиен

    90 3 Отговор
    Или играят някакъв театър за пред хората или този е прекалено нагъл!Това,че за цял живот трудов стаж и заплата от бюджета успя да придобие няколко жилища,да изучи деца в престижни ПЛАТЕНИ западни университети,го прави един от големите фокусници на "демокрацията"!!!Не знам какви проверки и кой му ги е правил,но и един обикновен счетоводител с лист и химикалка би сметнал приходи и разходи и разликата веднага ще се види!Не е знаел?Ами като не си знаел значи не си за там!!!!!Още като началник на кабинета на главния секретар на МВР трябва да си знаел всичко за всеки!Иначе за какво си там,а и след това за какво си взимал заплата??!!
  • 30 Лицемери

    99 6 Отговор
    Когато ядеше бял хляб при Боко не мрънкаше,сега плюе наляво и дясно.Типична черта на българите.Келепира свърши.
  • 31 ПРЕДАТЕЛИ

    57 22 Отговор
    дългът на мутрата отдавна е над 30 МИЛИАРДА ЕВРО КАТО , 20 СА ОТ НАСТОЯЩИЯ МУ МАНДАТ НА ПРЕСТЪПНИК ПРЕДАТЕЛ И КРАДЕЦ - ,,ПРЕМИЕР ! ОБЩО ГЕРБ СА ОТКРАДНАЛИ НАД 120 МИЛИАРДА ЕВРО КО ДЕН ДНЕШЕН И ПРОДЪЛЖАВАТ !
  • 32 АнатемаБезродникоКрадлив!

    76 6 Отговор
    Хайде Цвъки,стягай се!След изборите идва Народният съд и пътят към затвора ще ти бъде застлан с рози.

    Коментиран от #48, #63

  • 33 затворник от наглите

    55 8 Отговор
    В затвора ще блъскам Цвъки Молитвата,
    докато дойде реда и на Тиквата.
  • 34 Къртев 💬

    65 0 Отговор
    Съмнявам се, че е имало неща, за които не знае! Сигурно, още се храни от същата софра, но това не е важно, лично за мен. За мен е важно, кога ще имаме справедлив и неподкупен съд, който със сигурност ще даде заслуженото им място. Това безочие и безсрамно поведение на нахлство ,чувство на безнаказаност от този Цветанов в един момент ще минат границата на търпение !
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 8зь88ьцз

    75 5 Отговор
    Я па тооа!
    До оня ден бъркаше с две ръце в кацата с медец, сега нищо не знаел?!
    Ей, каунь, на кого ги разправяш тия, бе?! Ние да не сме ловени в гората и да сме слепи и глухи, я?
    Борисов, дето прокарва руските интереси, да не би Путин да го накара да тегли кредит, че да плати дъртите самолети на САЩ, дето дори заводът им не е построен?! Путин ли накара баце да те праща на "молитвени закуски", а? Кой, Лавров ли направи 100 хиляди соросоидни НПО-та в България, дето бранят със зъби и нокти де що има престъпник? Големите вериги, дето тук гепят от нас а изнасят парите на запад да не би да са на "Берьозка", бе каунь?!
    Няма да ни правите на улави, ей! Няма, че ще играе тоягата!
  • 37 Борко

    24 11 Отговор
    Изключително много средства и недостатъчно адекватни решения за справяне с пандемията
  • 38 Гост

    48 3 Отговор
    Нерде Атлантика, нерде България! Че и ценности! Май нечии други ценности се защитават, не българските.
  • 39 Бацо

    26 10 Отговор
    Член на бе ка пе буха пачки в чекмедже и хотелче за братиню и къща в барцелона от пачковият шкаф и асансьорче за цоцоко от някой друг и шкаф
  • 40 Запрян

    23 29 Отговор
    Интервюто е страхотно. Всичко което казва е точно така. Бойко се самозабрави тотално. В момента кризата управлява защото няма управление на кризата.Докато Цецо беше там ДПС не можеха да правят каквото си поискат.В мента логиката на Бойко и ДПС е да усвоим каквото можем защото повече власт скоро няма давидим.След тях следва потоп.

    Коментиран от #92

  • 41 1111

    49 2 Отговор
    Може и така да е, ама баш пък тоз куку-руку ли ша го казва? Огладнял е мошеникът, много иска да гризе завалията.
  • 42 гост

    28 14 Отговор
    Знаех си аз ,че всички финансисти са във форума на Факти .И какъв е този дълг от 20,40 милиарда , пишете го 100 милиарда за е по кръгло .Големи икономисти, голям смях.
  • 43 Дългият

    40 3 Отговор
    Замълчи бе неблагодарник.....храни куче да те лае...
  • 44 КОен

    30 20 Отговор
    Бойко не е вече хич в час.Короната го удари право в мозъка.Човека живее в паралелен свят в който всичко е наред.Бизнеса цъфт,има лекари а пенсонерите само се чудят къде да отидат с 5-те лв. които им дава. Невъзможно е да не се види отсъствието на Цветанов който явно крепеше всичко.ДПС явно не позволяват на Борисов да прави нищо друго освен да кара джипката.Жалък човек който трябва да се махне по скоро.
  • 45 коко

    57 5 Отговор
    Много си нагъл Цвъки и знай, че никой не обича предателите. Откъде пари за офиси и мероприятия в цялата страна на твоята партия. Да не са от тези за които ти говориш.
  • 46 Козяк

    14 53 Отговор
    Най после се създаде свястна партия!!! Гласувайте за г-н Цветанов!
  • 47 Цеко сифоня

    42 2 Отговор
    е забравил, че беше част от хунтата и си мисли, че ще го оставят хей така. Този тепърва ще го сърбят задните бузи.
  • 48 Народния съд

    13 1 Отговор

    До коментар #32 от "АнатемаБезродникоКрадлив!":

    Ц! Няма да дойда. Ще дойда, като видя там Народ!
  • 49 политоморфоза

    36 2 Отговор
    Цветанов, с всяко свое появявяне някъде, упорито, с бавни, отмерени крачки върви към гардероба на политическите скелети на прехода, от където постоянно се вади по някой, я по някоя телевизия, я в някой вестник, за да не ги забравим съвсем.
  • 50 Керкенез

    39 0 Отговор
    Цецоу, не прави на умряла лисица! Знаеш за всички далавери на гробарите, щото и ти беше вътре...И как имаш сурат да лъжеш най-нагло, е те това не мога да си обясня, наглецо!
  • 51 Тулупа

    26 2 Отговор
    Дали в джипка дали в асансьор все тая
  • 52 Juli

    27 13 Отговор
    По-безумно управление от това в момента не е имало.
  • 53 sbs

    22 0 Отговор
    НЕ ЧЕ СИ РАЗБРАЛ КЪСНО --КЪСНО СИ СЕ УСЕТИЛ ---Я ВИЖ БОЖКО КАКВИ ПАРИ НАПРАВИ
  • 54 Жужа

    10 37 Отговор
    Не знам какво си мислите всички които пишете тези грозни неща, но аз смятам Цветанов за човек който говори за сегашното положение истини и предлага добри решения. Посочете ми друг който го прави или може би е някой от вас?

    Коментиран от #60, #147

  • 55 Уааааахахаааа

    30 3 Отговор
    Аве, ба'т Сесоу.Т'ва име ,,Републиканци /уж/ за България'' ,за да се подмажеш на Тръмп ли го измисли ве?Ми не позна!Ади пиши сега направо ,,Бай Дън-човци в България'' та белким новият дедо в Белия дом ти удари едно рамо да си направиш и хеликоптерна площадка.
  • 56 Готина глава

    16 2 Отговор
    На тоя яйце -борец за Великден,няма да му трябва.Той си има!
  • 57 Шломо

    8 24 Отговор
    Имам чувството ,че повечето хора коментирайки тук не са чели интервюто.Аз го чета и не виждам нещо което не е така

    Коментиран от #61

  • 58 Все още помним

    27 2 Отговор
    На ваше място бих се скрил!
    Вендета ви през 2009 и 2010 срещу неудобния бизнес завинаги ще остане в паметта ни, както и делата в Страсбург, заради нарушени от ваша страна изконни Човешки права!
  • 59 Все още помним

    15 2 Отговор
    На ваше място бих се скрил!
    Вендета ви през 2009 и 2010 срещу неудобния бизнес завинаги ще остане в паметта ни, както и делата в Страсбург, заради нарушени от ваша страна изконни Човешки права!
  • 60 YUI

    33 1 Отговор

    До коментар #54 от "Жужа":

    " Дела трябват, дела, а не приказки." Жуже, къса памет имаш, Жуже. Този другар е за затвора, не за политиката. Колко е откраднал само той и аверите му знаят, но засега мълчат. С мълчание и само с приказки дела не се вършат. Много като него говореха правилните приказки преди избори, а след тях ги хвана деменцията, забравиха какво са говорили, отметнаха се, съешиха се с тези срещу които говореха. Помни Жуже, умните не повтарят грешките си, мъдрите се учат от чуждите грешки. 40 + години от живота ми минаха в сладки приказки за светло бъдеще и тъмни кражби. Не искам да ставам принудително емигрант. Тук съм се родил и тук ще умра, но искам да си живея в нормална страна. За момента тя не е такава. Помни Жуже, помни.
  • 61 Кауш

    17 2 Отговор

    До коментар #57 от "Шломо":

    Въпросът не в това дали е така, или не е, а в това кой го казва.
  • 62 Хаджиментов

    24 3 Отговор
    Не зная кое е по-добре - политика от джипката или политика от асансьора.
  • 63 Чукча

    27 1 Отговор

    До коментар #32 от "АнатемаБезродникоКрадлив!":

    Егати и българския късмет от трън да на глог .Свестете се и вкупом ги изгонете !
  • 64 Стома

    14 6 Отговор
    Ролята на Цветанов се видя едва когато напусна ГЕРБ. От тогава партията на Борисов се предаде на ДПС ....
  • 65 650

    19 2 Отговор
    А КЪДЕ СА КОМЕНТАРИТЕ ЗА НАЙ ГОЛЕМИЯ ДАРИТЕЛ БИЗНЕСМЕН ДЕПУТАТ Д.П.
    никой от страх не повдига тази тема..СТРАХХХ...
  • 66 ALP

    11 10 Отговор
    Интервюто много точно отразява действителността в момента, колкото и да го хулите Цветанов е прав. Но като искате ДПС да продължава да ви управлява сами сте си виновни.
  • 67 Бай Стави

    23 1 Отговор
    Цвъки да не приказвай много. Ако му конфискуват "асансьорите" и на оня шкафчетата, ще се компенсира дълга, че и ще остане!
  • 68 Коте

    8 18 Отговор
    Г-н Цветанов,мутрата се страхува от вас! Вие сте доказали не веднъж,че сте успешен в изпълнителната власт!
  • 69 Човек

    8 10 Отговор
    Преди години Цветанов вкара най-големите престъпници в затвора.
    Време и за Борисов!!!
  • 70 Чихи

    13 2 Отговор
    Фактите са си Факти! Бойко ви , ни граби и се гаври с нас. Ама.. ако искате ! Много хора от различни партии сега , са били от ГЕРБ!
  • 71 БЪЛГАРИН

    17 5 Отговор
    Цветанов на ВЛАСТТ!!! ХАЙДЕ ВСИЧКИ МУТРИ ВЪН,АКО ОБИЧАТЕ И ДА НЕ ОБИЧАТЕ ПАК!!!
  • 72 Йоан

    9 15 Отговор
    Цветанов беше най адекватен в парламентарната група на Герб. Време е да се върне в парламента
  • 73 Чорбаря

    10 7 Отговор
    Държава не се управлява от джипка, живеем в Парламентарна Република.
  • 74 Мечо

    8 16 Отговор
    Трябват ни политици като Цветанов,с визия в политиката!!!
  • 75 Гробаря

    7 17 Отговор
    Вярвам че ако се качите на власт, ще разобличите мръсните схеми на Герб. Ще ни кажете цялата истина и няма да криете от нас. Имам доверие във вас и вашите думи и действия
  • 76 Левски

    13 10 Отговор
    Аз по неадекватно управление не бях виждал... Боко се гаври с народа здраво!!!
  • 77 Шощо

    17 7 Отговор
    Цвъки асансьоро много си повервА нещо.
  • 78 Решетников

    11 7 Отговор

    До коментар #3 от "Путин":

    След като моите некъдърни протижета не стават за нищо/ щом божков им дава акъл и съвети/ Путин взе нещата в свои ръце А цветане не плюи в чинията в която си ял/ повреме на воина предателите ги убиваха защото ще предадут и следващите имаи малко достоиство и чест
  • 79 Папигняс

    13 7 Отговор
    Физкулт, физкулт ураааа
  • 80 По добре

    13 7 Отговор
    джипки, отколкото цецо-мобили
  • 81 Ника

    18 4 Отговор
    Ти не си мъж бе Цецо.Кой щеше да те знае ако не се беше отъркал в Бойко. Замълчи.
  • 82 кик

    20 6 Отговор
    Е тоя ако не е нагъл,здраве му кажи!
  • 83 Само мутрата му вижте!

    17 5 Отговор
    Присмял се хърбел на хърбел.
    😀😃😆😄😅😁🤣
  • 84 1в3

    13 6 Отговор
    Нещастник! Кой си ти бе, селянин от Шума.

    Коментиран от #85

  • 85 Матю

    14 2 Отговор

    До коментар #84 от "1в3":

    Ако имаше прокурори , а не като ЦАЦАРОВ И ГЕШЕВ този сега да търка нара. Апартамент геи АРТЕКСИНЖЕНЕРИНГ ЧЕРНИЯ ЛЕБЕД , ЛОЗАН ПАНОВ И СИЕ

    Коментиран от #86

  • 86 Хаджиментов

    16 1 Отговор

    До коментар #85 от "Матю":

    Истински Главни прокурори няма още от 1989г. БКП/БСП си направиха съдебната система и прокуратурата зависими, защото си мислеха, че все те ще командват парада, но ББ им се изплъзна и сега ги удря с техните камъни по техните глави. Затова не се побират в кожите си, но не искат и тотална промяна, защото вярват че пак ще дойдат на власт и ще си карат както преди.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 1-20

    17 1 Отговор
    И тая мърша плюе в стария кладенец. Кога българина ще разбере че предателя си остава предател. Когато козируваше на Тиквата, друга песен пееше.
  • 89 Kaiser Souze

    6 9 Отговор
    Колкото и омраза да се лее, Републиканците предлагат разумен и балансиран подход към ситуацията в момента. А и вече си е време г-н Борисов и ГЕРБ да постоят малко в опозиция. Да видят как стоят нещата в страната. Да слезат на земята, един вид. Ще е от полза за всички...

    Коментиран от #91

  • 90 име на гост

    15 4 Отговор
    До вчера целуваше тиквата под опашката, днес нож му вади. Ама и снимката са я избрали - Супер. То мазно, мазно, че чак на филия да го намажеш! Апартаментко, проповядва морал. Ха, и това доживяхме!
  • 91 Хаджиментов

    7 2 Отговор

    До коментар #89 от "Kaiser Souze":

    Комунягите непрекъснато предлагат хубави и разумни неща, но когато дойдат на власт много бързо ги забравят. Или защото не искат или защото не могат да ги изпълнят. И така 45 + 20 години. Както се казва, никой не може да изпълни това, което аз ще ти обещая. На това му се вика популизъм.

    Коментиран от #95

  • 92 рада дълбоката

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "Запрян":

    С твоите очила ако са платени от Цвъки може и така да се вижда но погледни над тебе и под тебе коментарите и ще разбереш за " народната любов " към господин Асансьора
  • 93 Улавия

    14 0 Отговор
    Не избирай народе политици които са се облагодетелствали от народната пот и кръв,и никой не обича предателите, защо не напусна герб,а като го изгониха ,лае сега,има нещо много съмнително!

    Коментиран от #153

  • 94 Бат Вальо

    8 2 Отговор
    Е тоя съвсем изкурвя ...
  • 95 30 г стигат

    5 1 Отговор

    До коментар #91 от "Хаджиментов":

    Има така да се каже 2 вида ,хора с партиен билет (които така или иначе се домогват до всяка власт и може би комуняги (но от тях живи вече едва ли има ) . Едните така или иначе ако не бяха комунягите ами фашагите пак те щяха да са с ФАШ .парт . Билета и нищо нямаше да е по различно . Не се оправдавай че Материала е такъв !!!!Жалко ,но това е истината . Сега 30 години не ни стигнаха и пак "комунягите " ни са виновни след още 2000 години вяроятно пак !!!Не ги опавдавам КОМУНЯГИТЕ но и ми омръзна от фашагите

    Коментиран от #98

  • 96 Енчо Дянков

    11 2 Отговор
    За това братя българи,в управлението на държавата трябва да бъде забранен достъпа на ВСЯКАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ И СДРУЖЕНИЯ.
  • 97 Бибитко Тиквеников

    6 2 Отговор
    Цвъки, я си трай, че ще те пратя при Божков в Дубай!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Хаджиментов

    12 1 Отговор
    Точно за това племе говорим, което беше узурпирало всичко преди 1989г, узурпирало го е и сега. Главната част е от БКП/БСП, защото преди 1989г бяха единствените управляващи, а след това - също са в управлението. Може и да не са управляващи, но са в законодателната власт - Парламента и оттам също вляят.
    Преди 1989г без партиен билет не ставаше, докато днес без боя не става - днес си от СДС, утре от БСП, вдругиден от НДСВ, после от ДПС и т.н. Зависи къде можеш да направиш по-големи пачки. Няма идеи, няма скрупули, няма срам. А народа ....
  • 100 Врачка

    10 1 Отговор
    И Ти си съучастник в грабежа,мръснико!
  • 101 7987

    7 2 Отговор
    Боклук си ти мазен
  • 102 Пъпеша

    6 1 Отговор
    па се прай на улав


    Ма,той три волтов,ма
  • 103 ЕЙ СМЕШНИК

    9 3 Отговор
    АКО ТИ СЕДНЕШ НА ТОЗИ СТОЛ , ЩЕ НИ ЗАВЕЩАЕШ 30 МЛРД....
    САМОТО СЪКРАЩЕНИЕ В ЗАГЛАВИЕТО ПОКАЗВА , ЧЕ МИСИРКИТЕ СА ГОТОВИ ДА ЛАПАТ ....
    ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО СИ НАПРАВИЛ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ДА СКЛЮЧИШ КОМИСИОННИТЕ ДОГОВОРИ С НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ ЩАТИ
    В СВЕРНА АМЕРИКА И ДА АСФАЛТИРАШ ПЪТЯ ДО МАХАЛА ШУМАТА...
  • 104 моля моля

    8 3 Отговор
    А с чии пари партия направи?
    Га яде кифтета не рева а?
    е това е двуличник ..не ти верваме ни на тебе, ни на шофьора на джипката.
  • 105 Аргонавт

    8 0 Отговор
    Този ми стана най противен навремето когато, като му се роди чавето си го гушна отпред на седалката.... а беше шев на мвр ли? ко ли... Боклук
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 ПРЕДАТЕЛИ

    5 4 Отговор
    ЦЕЦО ВИЗИРА СИГУРНО ПРОЕКТА ЮЖЕН ПОТОК КОЙТО ТИКВОЧА ИСКА ДА ПРОКАРА , КАКТО И ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ ................ ЕЙ ФИЗКУЛТУРНИК ПРОС , КЪДЕТО СИ ТРЪГНАЛ С ТИКВАТА ТАМ И ЩЕ СТИГНЕШ -- ПРИ БАЙ СТАВРИ , БОКЛУКО !
  • 108 Алоооо

    10 2 Отговор
    Не хубаво да плюеш там от където си ял.
  • 109 КОЙ КОГО

    13 1 Отговор
    ИМА ЕДНА ИСТИНА КОЯТО БЪЛГАРИНА ПОСТОЯННО ЗАБРАВЯ И ТЯ Е ...............ПАРТИЕЦ ЛИ Е , РЕЖИ МУ ТИКВАТА И В ЧУВАЛА ЗА ПРАСЕТАТА ! ИНАЧЕ ТОЙ ЩЕ ГО НАПРАВИ ТОВА !
  • 110 Тоя бпклук

    9 0 Отговор
    Още ли не е в затвора? Факто, колко пари ви плаща да го публикувате барабар с ПРските му снимки?
  • 111 А тоя какво работи сега?

    7 0 Отговор
    Отде пари за храна? НАП, ДАНС, КПКоНпи? Отде пари за имоти?
  • 112 Левски

    6 8 Отговор
    Г-н Цветанов с вас сме! Бъдете силен и нека да победим мафията!!!

    Коментиран от #113, #125

  • 113 Цецо шлифера

    3 1 Отговор

    До коментар #112 от "Левски":

    Тоя е за бай Ставри
  • 114 Шивачът

    3 0 Отговор
    Толкова КОМЕНТАРА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМА ДУМАТА. САМО НАЧАЛОТО НА ИЗКАЗВАНЕТО ПРОЧЕТОХ И ТОВА МИ СТИГАШЕ. И АЗ СМ ВИФАДЖИЯ С ФУРАШКА, АМА ТАКА НЕ БИХ СЕ ИЗЛОЖИЛ. ТА НАЛИ И ТИ СИ В УПРАВАТА НА ГЕРБ БИЛ? КАК ТАКА ПОСЛЕ ПРОГЛЕДНА. АМИ ЛОШО! ЗНАЧИ СИ ЛОШ ПОЛИТИК. ПОЛИТИКЪТ ТРЯБВА ДА Е КАТО ШАХМАТИСТ, Т. Е.ДАПРЕДВИЖДА,ВИЖДА,И РЕАГИРА, А НЕ ПОСЛЕ ВИДЯХ.
  • 115 Шивачът

    2 0 Отговор
    Толкова КОМЕНТАРА, ЧЕ НЕ МОГАТ ДА ВЗЕМА ДУМАТА. САМО НАЧАЛОТО НА ИЗКАЗВАНЕТО ПРОЧЕТОХ И ТОВА МИ СТИГАШЕ. И АЗ СМ ВИФАДЖИЯ С ФУРАШКА, АМА ТАКА НЕ БИХ СЕ ИЗЛОЖИЛ. ТА НАЛИ И ТИ СИ В УПРАВАТА НА ГЕРБ БИЛ? КАК ТАКА ПОСЛЕ ПРОГЛЕДНА. АМИ ЛОШО! ЗНАЧИ СИ ЛОШ ПОЛИТИК. ПОЛИТИКЪТ ТРЯБВА ДА Е КАТО ШАХМАТИСТ, Т. Е.ДАПРЕДВИЖДА,ВИЖДА,И РЕАГИРА, А НЕ ПОСЛЕ ВИДЯХ.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Тревчо

    3 1 Отговор
    Троловете на бойко добре се справят браво харчите тези милярди за добра кауза ?
  • 118 Ветроло

    3 8 Отговор
    Добре че е Цветанов да разклати стола на мутрите само той успя преди време да вкара полувината в затвора крайно време е да вкара и другата полувина !
  • 119 Медикс

    6 1 Отговор
    Бойко натрупа милярди сега с кризата за корона вируса ни заби тутално
  • 120 Ъъъ

    5 6 Отговор
    боже толкова озлобени сме станали,че когато човек с чисти намерения иска да помогне само злобеем
  • 121 Кожа

    2 7 Отговор
    Само Цветанов има опита в изпълнителната влас той може да издигне бълфария на нивото което беше а не като сегашните управляващи само надолу
  • 122 Кортен

    5 4 Отговор
    Видяха че са застрашени гербаджиите и почват с хейта към ф-н Цветанов
  • 123 Акция

    2 1 Отговор
    Бойко кой спечели драга с манолова :Д
  • 124 Бърта

    3 11 Отговор
    Браво г-н Цветанов аз ви подкрепям само вие в тази трудна обстановка иззлизате сред хората да излушате техните проблеми

    Коментиран от #127

  • 125 Касиер

    5 0 Отговор

    До коментар #112 от "Левски":

    Не забравяйте да си платите герб членския внос, ще получите SMS.
  • 126 Ами застреляйте го бе

    8 1 Отговор
    Толко ли е невъзможно
  • 127 WTF

    6 0 Отговор

    До коментар #124 от "Бърта":

    Цветанов е излязъл пред хората? Не се забелязва присъствието му, освен по фейса и по платените статии.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Омбре

    6 0 Отговор
    Цуки пак си забравил да си пиеш хаповете.
  • 130 Guilty men

    2 0 Отговор
    100 милярда дълг оставя винету
  • 131 пурко

    4 0 Отговор
    събуди се народе 10 милярда в шкафчето на бохор и в джобовете на тескере войводата,винкела балевски и евро дупетатите
  • 132 Физическо

    8 1 Отговор
    Физкултурника, по непонятни причини е супер подготвен по всички науки, включително икономика и финанси. Егати козела срам .!!!!
  • 133 Наблюдател

    3 0 Отговор
    Цветанов, само се питам, а къде щеше да бъде твоето място в джипката ако не те бяха скопили? При резервната гума или на теглича?
  • 134 Ей Бок.лук

    5 1 Отговор
    Нали ти създаде това уродливо нещо ГЕРБ. Бойко беше казал в арена Армеец ,,"тя партията е негова" за теб. Ако той е виновен ти си 5 пъти по виновен. Откъде са ти парите за апартамент ите
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Искам още да лапкам

    4 0 Отговор
    Не се ли наяде.... Наглец.
  • 137 Цецо ....урвата

    3 0 Отговор
    Цецооо,ти каква маймуна мръсна си
  • 138 Бай Ставри

    2 0 Отговор
    Евро-атлантика = Апартаменти Гейт.Всичко друго БЛА БЛА
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 kara

    4 0 Отговор
    Ти най малко имаш право да критикуваш това правителство,до голяма степен ти го доведе до тук.
  • 141 Рико

    2 0 Отговор
    Цецу крадецу марш в панделу
  • 142 бушприт

    3 0 Отговор
    Всико спираш ти,Цветанеее! Само асансьора на апартамента си не спираш. Спирай с политиката и Дубай-бай-бай!
  • 143 ежко

    2 0 Отговор
    Не се пъни Цветане, ти беше от тях и всияко беше ОК, докато не те наритаха като мръсно коте,Единият със шкафчета, другият с апартаменти, ама и двамата не могат да дадат смислен отговор откъде са средствата.И джамата с тъмно минало -ортаци в занаята.....Лика прилика, хвани единият-удари другият!А сега да видиш -един честен,един примерен, един мъдър станал Цветан Ухото.Как да не му повярваш!С нова партия -Баста2:)
    Единствената полза е ,че ще поразручка местните гербаджийски структури -на тези дето малко хапваха и си мислят ,че заслужават по-голяма баница!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Към българите..

    1 0 Отговор
    Ако бяхме достойни българи досега хиляди пъти щяхме да сме измели тая сган от държавата. Нямаше да четем как всичко пропада, хора умират на входа на болниците и за целия тоя хаос, в които се очертава да живет и децата....Толкова ли слаб народ се оказахме, че всичко да мълчи, кой от страх, кой от интерес и да си затваря очите....10 години народа мълчи и позволи да окрадат държавата до дъно...и се примирявате в името на какво..на неправдата..То в нас е думата, ние даваме власт и ние можем да я отнемем..

    Коментиран от #148

  • 146 Вич

    2 0 Отговор
    Тоя наглец Цвъки. Ти си ренегат и битаа карта. Няма да помиришеш вече власт. Ще бъсеш запомнен само с дараверите си и апартавентите.
  • 147 Хитлер

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Жужа":

    Да аз съм този ще ви оправим за 8 дни само ще ми трябват доста патрони
  • 148 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #145 от "Към българите..":

    Явно да виж колко хора има на протеста А и тия дето мрънкат че протестите им пречело тия вече държат на Бойко билети нота Как мислиш Кой ще спечели изборите
  • 149 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    ЦЕЦИ , КОГА ЩЕ СЛОЖИШ ВАЛО
    НЯМА ГРЕШКА - ИСТАНБУЛ Е ТВОЙ .
    А ПРЕДИ ТОВА И КОНСТАНТИНОПОЛ .
    ВИЖ КОЛКО СИ ЦЕНЕН .УДАРЕНИЕТО НА ВТОРОТО Е .
    И АЗ НЯМА КАК ДА СЕ РАЗГРАНИЧАВАМ, ОТ ДАВАЩИТЕ ТИ
    АТЕСТАТ ДУХОВНИЦИ.
    ТИ КАК , ДИРИЖИРАШ ЛИ В ИЗВЕСТНА СТЕПЕН ХАОСЪТ .
    НАПРАВИ ГО ОЩЕ ПО- ГОЛЯМ... НАПРАВИ ГО НЕТЪРПИМ .
    ДУХОВНИЦИТЕ , ЗА ТОЗИ ХАОС ОБЕЩАВАТ ЕДНА БАБА С МЕТЛА - ЩЕ " МЕТЕ ТАВАНА " .
  • 150 Баро

    1 0 Отговор
    Апартаментите са капка в морето в сравнение с милионите в банката
  • 151 Кой68

    0 0 Отговор
    Незабравяй че и ти яде от тази чиния.....Дългът не е толкоз страшен-стига да го управляваш правилно и разумно.Нека някой ми посочи от големите икономики коя държава има 0% дълг......
  • 152 Бай Дрън

    2 0 Отговор
    Ти поне нямаш повод да се оплакваш. На теб ти завеща апартамент с личен асансьор!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Читател

    1 0 Отговор
    То бива наглост но чак толкова.
  • 155 Иванчо МераклиятаСт

    3 0 Отговор
    Няма ли кой да му каже на този политически труп да не се хаби. Говедата свършиха. Той е най голямото понеже не го е разбрал. Освен някое по голямо говедо което му плаща.
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 незнайко

    3 0 Отговор
    И какво лошо има в тези проекти ? Преди 1990 година кой ни носеше на ръце и не даваше косъм да падне от главите ни ? Май много хора за 30 години забравиха как нашето селско стопанство БУКВАЛНО работеше за СССР а в замяна получихме тежко машиностроене, което не успяхме да ползваме дълго, защото запада го РАЗРУШИ както и атомната ни енергетика куца !!! РУСИЯ е била и си остава най великата страна в света !!! Китайците го докарват от КОЛИЧЕСТВО население !!! САЩ са най крадливата и завоевателна страна от 250 години откакто е създадена през 1776 година !!!

    Коментиран от #161, #162

  • 159 Тони

    3 0 Отговор
    Рядко срещана подлост ! Презрение и много жалко , че пак ще пробва ! Нали има мъжко приятелство до край ? Този е срам и като човек и като политик /ако изобщо е бил такъв /.
  • 160 625216

    1 0 Отговор
    А ти си едно голямо просе.
  • 161 625216

    0 0 Отговор

    До коментар #158 от "незнайко":

    Ти нещо бъркаш.та до 1990 г.кой беше?!СССР
  • 162 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #158 от "незнайко":

    Можеш ли да ми кажеш коя страна завоюва в САЩ защото аз мога да ти кажа за доста които са завоювани от СССР
  • 163 Баро

    0 0 Отговор
    Като гледам снимката В статията и се срещам за Ланс Линк
  • 164 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Абре Ганьо Балкански":

    Мислим мислим мислим по едно време гледам спим
  • 165 Георг

    4 0 Отговор
    Този пък не спря да хули Борисов. Май е забравил от даскал по физическо как влезе в политиката? Уви, няма ненаказано добро.
  • 166 stan4o

    2 1 Отговор
    Ако се подложите публично на детектора на лъжата за корупция и преминете успешно , ще Ви повярвам. Сити сме на лъжи и празни приказки.
  • 167 Ди Мо

    1 0 Отговор
    Ама нека да е ясно,че ББ не прави нищо което и другите не правят.В щатите за по един мандат дългът им се увеличава минимум с по 3-4-5 трилиона.Нивото на задлъжнялост е в пъти над бюджета им.Само пандемията според публикациите на експерти ще им струва 16 трилиона.Това е 4 пъти повече от голямата депресия.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 ЦЕЦКО ...АДЮТАНЧЕТО НА БАЦЕТО

    1 0 Отговор
    ПРЕДИ НЕ СМЕЕШЕ ДА ШУКНЕШ ПРЕД БАЦЕТО.....СЕГА НЕЩО МНОГО СЕ ОТВОРИ....ЩО ТАКА БЕ...ЦЕЦКО
  • 171 Гост

    0 0 Отговор
    Ей на това от снимката му се вика,предател и маскара,събирателен образ на апартамент- гьон сурат.
  • 172 Лично за мен

    0 0 Отговор
    Който пръв предложи легализация , за него ще гласувам
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове