Last news in Fakti

20 Ноември, 2020 13:50 12 226 41

Проговориха близки на майката, убила децата си в Сандански

  • сандански-
  • заклани деца-
  • кристина дунчева

Сред малцината, опитали да защитят по някакъв начин Кристина във фейсбук, са хора, които твърдят, че една от причините за разрива между двамата била ревност

Проговориха близки на майката, убила децата си в Сандански - 1
Снимка: БГНЕС

Обикновено семейство, нормално. Преди няколко месеца обаче адът започна. Така близки и приятели на Кристина Дунчева и Георги Трайков описват връзката им.

"Луди хора, съдиха се за издръжки, на кой ще са децата и сега какво две невинни душици в гроба, трагедията е голяма", коментира във фейсбук тяхна близка.

Тя разказва, че борбата между Георги и Кристина била наистина ожесточена. След като станало ясно, че се развеждат, той заявил, че ще вземе правата над децата им, а като причина изтъкнал депресията, през която тя преминавала от известно време, пише "Марица".

Друга тяхна позната разкрива, че Кристина се чувствала неудовлетворена от това, че е станала безработна. Кризата настъпила малко преди пандемията с коронавирус у нас и тя си стояла постоянно вкъщи.

Младата жена искала да се развива, но нямала никакви възможности, накрая се устроила с предложение от Бюрото по труда за касиерка в учебно заведение.

Самият Георги е бил изключително привързан към децата си. На профила му във фейсбук се вижда, че почти всяка негова втора публикация е свързана с тях.

На 8 ноември - преди няколко дни, той показва и снимка отпреди четири години, когато е било кръщенето на сина му.

Сред малцината, опитали да защитят по някакъв начин Кристина във фейсбук, са хора, които твърдят, че една от причините за разрива между двамата била ревност от страна на младата жена, която подозирала, че Георги ѝ изневерява. Това още повече задълбочило депресията ѝ.

От полицията в Благоевград разкриха, че в момента психолози участват в разпита на майката, убила дечицата си. Очаква се те да бъдат консултирани и от екип от Института по психология на МВР.

В България досега е имало няколко случая, в които родител посяга над децата си, но повечето от тях са на убийци бащи, които често посягат и на живота си, след като извършат ужасяващото престъпление.

В случая с Кристина прави впечатление, че тя не е направила подобен опит, тепърва ще се установява дали е осъзнавала какво извършва.

От публикациите ѝ става ясно, че е била вярваща и се е интересувала и от източни практики, нещо, което противоречи на каквото и да е насилие.

След като стана ясно, че именно тя е майката, убила децата си, публикациите ѝ са пълни с гневни коментари, основно от жени, които пишат, че тя трябва да бъде наказана по особено жесток начин и да получи доживотна присъда.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кучетата

    7 23 Отговор
    Проф. Аргирова каза, че домашните любимци могат да бъдат заразоносители на Ковид.

    Коментиран от #23

  • 2 Генералът

    9 15 Отговор
    Къде е смъртната присъда

    Коментиран от #6, #25

  • 3 Covid

    26 6 Отговор
    С две думи, напълно луда... Жалко за дечицата!
  • 4 Ди джей Хаус

    28 8 Отговор
    Абе хора! Майката си останала вкъщи .....това довежда до убийство? Аре стига с депресии , а ?! Били си останали вкъщи и се самоубили! - Това във връзка с ковид. Тук сега -майката си била вкъщи и убила! Пак отскоро - бум на домашно насилие защото хората си били вкъщи!
    Абе ало а ако имате държавни изпити по медицина и учите няколко месеца вкъщи?! Да убиваме хора ли?! Народът е изпращял , ами учи , медитирай , развивай се , чети , защо с простотийки се занимавате?

    Коментиран от #13, #20

  • 5 Karosel

    26 5 Отговор
    Не съдете за да не бъдете съдени!!!
    Абсолютно недопустимо за една майка, но осъждането от обществото няма да върне дечицата. За да посегне на децата, тя не е в ред, макар да твърдят, че е!
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 9 Отговор

    До коментар #2 от "Генералът":

    господин ГЕНЕРАЛ ПРЕЗИДЕНТА бившия ПЕТЪР СТОЯНОВ отмени смъртната присъда а ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ амнистира хиляди престъпници

    Коментиран от #14

  • 7 Нищо

    16 3 Отговор
    не оправдава зверското клане на собствените ѝ деца ! При това нито дела са почвали , нито нищо , а просто ревността ѝ е преминала в безумие и отнемайки живота на дечицата , тя го е удоволетворена , че го е "наказала" !
  • 8 Забелязал

    11 5 Отговор
    Препечатвате статии 1:1 от други сайтове ,излязли много по-рано...
    Никакъв зор не си давате ,освен да триете ..."критикарите" .
  • 9 Фифо

    21 4 Отговор
    Ами да беше заклала селската любовница на мъжа си, или него глупака, ама е изпаднала в амок и унищожила две здрави български деца.

    Коментиран от #21

  • 10 Bahti

    18 1 Отговор
    Джурналя! Спрете да се храните с човешка Трагедия! Бог да ги прости дечица. Казали, рекли. Ей го АД!
  • 11 Хммммм

    16 1 Отговор
    ...Бог да прости тези невинни душици...!!! Но дайте да сме честни,повечето хора подценяват психичното си състояние и отказват да видят,че има пробле,който като всеки друг трябва да се лекува!!!!
  • 12 Не съдете

    12 5 Отговор
    Не знаете какво е преживяла и преживява тази жена.Не я защитавам,но не се знае какво я е докарало да извърши подобно деяние

    Коментиран от #29

  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #4 от "Ди джей Хаус":

    познаваш ли ДИ ДЖЕЙ ИЛИЯН от закритото РАДИО ЕЛТО
  • 14 Генералът

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Г-н Козлодуй. През 1997г ЕК отправя покана към Бг и др. за присъединяване към ЕС. Същите приемат да спазват всички нормативни уредби на ЕС, включително и отмяна на смъртното наказание.

    Коментиран от #19

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 1 Отговор
    БОГ да прости МИЛИТЕ ДЕЧИЦА
  • 16 Криси

    2 4 Отговор
    От какъв етнос

    Коментиран от #17, #30, #34

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "Криси":

    БЪЛГАРИ са КРИСИ но убийците престъпниците нямат етност уж майката била вялрваща а се оказа убийца
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Генералът":

    господин ГЕНЕРАЛ откъде си
  • 20 Ха ха

    8 5 Отговор

    До коментар #4 от "Ди джей Хаус":

    Точно тази е медитирала до лудост.Хайде стига с тези източни религии.

    Коментиран от #40

  • 21 Само питам

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "Фифо":

    При откачена майка колко да са здрави?Психически ,а не физически .

    Коментиран от #26

  • 22 Kiko

    7 10 Отговор
    Жалко за децата.Жените са най злобните същества на планетата.Убила си децата за да му отмъсти,защото той е щял да ги вземе.Изпитал съм гневът на жените(зарязани любовници),които са стигали до дъното,само и само ако могат да отмъстят.Всеки мъж без изключение изневерява и тъъпите от женски пол,трябва да разберат,че 99% няма последствия за семейството или отношение към жена и деца.Точно обратното.Мъже които изневеряват се чустват виновни донякъде и гледат да компенсират изневярата с повече внимание на собствената жена.Всичко обаче е до възпитание и обща култура.Мъжът и е могъл да спаси децаа ако е казал само три думи и да подаде оплакване в полицията,че иска да ги убие,но няма да му ги даде.Защо не се е убила сама а убива децата.

    Коментиран от #32

  • 23 Joro

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Кучетата":

    Ти,заедно с измисления професор можеш спокойно да си сложиш въжето.Всяко живо същество е преносител на зараза и няма да откриете топлата вода.Просто кучето няма да контактува с други кучета.
  • 24 Горката

    9 10 Отговор
    Толкова е мразела мъжа си, че в момент на умопомрачение у тях е виждала само него. Мъжът и със сигурност не е невинен, вероятно я е биел и тормозел психически. Когато осъзнае какво е направила, вероятно сама ще сложи край.
    90 процента от българските мъже са боклуци. Ако и е изневерявал, загубата за него е никаква. Новата ще му роди други. Жал ми е за жената. Ако беше случила на мъж, едва ли щеше да стигне до тук.
  • 25 ох ох

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "Генералът":

    И какво ще се постигне със смъртнаа присъда бе пишмангенерале?
    Ще избият всички психичноболни ли, защото тази жена явно е такава.
    Не е ли по -добре да има превантивни мерки за психичното здраве на хората, защото повярвай ми, никой не е застрахован и това е много страшно заболяване при което не осъзнаваш какво вършиш. Не стига че подложиха народа на пълно психясване, а сега и да изтребим всички болни- Хайн Хитлер!

    Коментиран от #27

  • 26 съвет

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "Само питам":

    Само ти казвам " никога не казвай никога". Никой не е застрахован, така че е добре човек да се въздържа в такива случаи от крайни коментари. Жената е била напълно нормална до момента на загубване на работата си поради корона вируса. Нещата в живота някога стават много бързо и безвъзвратно.

    Коментиран от #28, #31

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 мхм

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "съвет":

    Няма да е само загуба на работа, и други неща има, иначе досега само трупове трябваше да има в тази държава...
  • 29 И аз да кажа

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "Не съдете":

    Извинявай, ама защо не е посегнала на себе си, като е депресирана, а на дечицата? Очевидно, защото е искала да удари мъжа си. Да се разпореди с живота им, сякаш са нейна собственост! Да бяха й ги отнели от Социалните, сега щяха да са живи! Изверг!

    Коментиран от #33

  • 30 Човека Коза

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Криси":

    Какво значение има?!! Грозен грозен въпрос... Мир на душите на горките деца 😓😓
  • 31 НЕПРОКОПСАНИК TV HD /Bg audio/

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "съвет":

    Нещо друго има и в цялата тая драма. Защо никой не говори за психическото състояние на бащата?
  • 32 Georgi

    5 1 Отговор

    До коментар #22 от "Kiko":

    Само да вметна, че не всеки мъж изневерява...Аз съм мъж и не съм, както и имам приятели, за които със сигурност знам, че не са. Децата дано да са на по-добро място. А за майката - явно психически не е добре.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Georgi

    3 0 Отговор

    До коментар #16 от "Криси":

    Не че има значение, но - българи са, майката се казва Кристина Дунчева, имала е прекрасни деца, за съжаление, които загинаха по ужасен начин.
  • 35 до 33

    4 1 Отговор

    До коментар #33 от "НЕПРОКОПСАНИК TV HD /Bg audio/":

    Не е задължително, тези, които са в депресия, са онези, които обикновено посягат на собствения си живот, объркали са й диагнозата явно, най-вероятно страда от някакъв вид маниакално разстройство.

    Коментиран от #36

  • 36 НЕПРОКОПСАНИК TV HD /Bg audio/

    1 1 Отговор

    До коментар #35 от "до 33":

    Може и да си прав колега,но защо ли МОДЕРАТОРЧЕТО ИЗТРИ коментара ми??! Нито съм обиждал някой,нито заплашвал....??
  • 37 Роза

    3 0 Отговор
    "Злото време ражда зли хора".Това престъпление е израз на тоталната липса на ценности и всеобщото оскотяване,до което е докарано болното ни общество.Няма нищо по-тъжно и по-страшно от смъртта на невинно дете.Две ангелчета,литнали към небето-това са техните души!Дай,Боже,там,в отвъдното,да намерят един свят,по-добър от този!

    Коментиран от #38

  • 38 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Роза":

    така е РОЗА а ДЕЧИЦАТА СА ЗВЕЗДИ НА НЕБЕТО бог да ги прости а и ти си добра и други твой постове съм чел бъди жива и здрава
  • 39 Еви

    3 0 Отговор
    ТРЯБВА СИЛА И РАЗУМ
    АКО ИМАШ ПРОБЛЕМ СТАВАШ И СИ ТРЪГВАШ НО НЕ УБИВАШ ТОВА КОЕТО ОБИЧАШ НАЙ МНОГО..ДЕЦАТА. НЯМА ДРУГИ НЕЗАМЕНИМИ ХОРА.СРЕЩА И РАЗДЯЛА НО НЕ И СМЪРТ НА ДЕЦА.
  • 40 4928

    2 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ха ха":

    Християнството също е източна религия. Ако не знаеш Исус Христос е евреин, роден във Витлеем, което, ако не познаваш географията, се намира в Палестина в покрайнините на Йерусалим. Палестина, спрямо България, се намира на изток, следователно Християнството е източна религия за България. Световно застъпени западни религии - няма.
    Според мен коментар 4 е прав - човек трябва да се саморазвива, самообучава, а не да се убива децата си. За това са виновни семейството му, че не са го възпитали така - да търси да се подобрява, после образователната система, че не го е запалила към личното усъвършенстване, и накрая обществото, което толерира да си тъп и така да постигаш успехи - примери много... Важното какво ще правим оттук нататък - децата няма да се върнат, родителите им - дали ще осъзнаят грешките си? По-важното е ние, незамесените, да се поучим и да не позволяваме в бъдеще да се случват такива неща. Една присъда - ще възпре ли някого да постъпва така в бъдеще? Не мисля. Жената е за лечение и после превъзпитание в затвора. Мъжът й също!
  • 41 Мдамм

    0 0 Отговор
    Тцтцтц психолог до психолога,мъдрец до мъдреца,професор до професора тука....абе много ги разбирате бе.Брееееех да вземете да оправите проблемите първо вашите та тогава ръсете мозък наляво и надясно
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове