Last news in Fakti

1 Декември, 2020 17:48 12 429 44

Илиян Василев: Добре е, че Слави Трифонов обяви, че ще се явява самостоятелно на избори

  • илиян василев-
  • слави трифонов

Колко души около Слави знаете, които имат самостоятелна и независима тежест

Илиян Василев: Добре е, че Слави Трифонов обяви, че ще се явява самостоятелно на избори - 1
Снимка: БГНЕС

"Добре е, че Слави заяви, че ще се явява самостоятелно на избори. Вземането на каквато и да е позиция го осветява като Алтернативата. По своя генезис той е едно към едно повторение на модела на Борисов. Партия с един вожд и една вяра в неговото всемогъщество.

Вътрешната демокрация в неговата партия е като при Живков и Борисов -

всички други се сменяват, но Вождът остава. Демокрацията е за другите, той е несменяем като Борисов в ГЕРБ. Да сте чули за някаква демократична процедура по която да е бил избран, в остра конкурентна борба на идеи и съперници. Което е истинското име на понятието демокрация", пише бившият дипломат Илиян Василев във Фейсбук.

"Предлага ви се стоката "Слави" и вие трябва да я купите на вяра, заради Краси Радковите скечове, заради сценаристите, заради готиния пич в общуването с гости и т.н. Но това няма нищо общо с нормалните демократични партии, които има органи, които се съвещават, които балансират между мненията на много различни хора, и не позволяват на Вожда да залитне в една или друга посока.

Ще купите стоката Слави, както купихте стоката Борисов и зад нея отново ще проникне задкулисието и олигарсите като Пеевски.

Колко души около Слави знаете, които имат самостоятелна и независима тежест, и които в решителен момент ще могат да му противостоят, като балансират Вожда?

Колко пъти се е противопоставял на големите харчове, които грабят държавата и които винаги са свързани с крупни проекти с Русия, срещу която Трифонов не дава да се промълви дума. Критикува ВИНАГИ постфактум, когато всички критикуват и има опасност критиката да излезе извън контрола на задкулисието и да направи някой извън Системата популярен.

Но ще сгрешат тези, които си мислят че като го критикуват или се съмняват публично в неговата "демократична" природа и независимост от задкулисието, ще му попречат. Помните ли Борисов в началото, изглеждаше като тефлонов.

Сега дойде време за излизането му на авансцената, но по-скоро виртуално, защото той няма да дава интервюта или да влиза в публични диспути. Просто го активираха защото Борисов все повече губи височина и дойде време наследникът Трифонов да продължи модела като поредния играч от отбора.

За това задавайте му в публичното пространство, третирайте го като политик, не като шоумен. Задавайте му въпроси, които ако ги бяхме задавали на Борисов навремето нямаше да стигнем до тук. Търсете и намерете около Слави, хората като Цветан Цветанов, Томислав Дончев, Цецка Цачева, позициите му всички основни въпроси на практичното управление.

Слави е българското копие на модела Зеленски.

Много са въпросите - как издържа телевизията си например, след като е ясно, че не получава достатъчно пари от абонатите си. Кабелната която гледам в момента поставя неговата телевизия на първо място, преди БНТ, бТВ и Нова ТВ. Това не е подарък, някой е платил и то много.
След това си го представете като министър - председател, примерно редом с Меркел и Макрон.

Представете си и министрите му, и депутатите му - нали нямате идея за това. Като котка в чувал - предлагат да купувате на вяра, досущ като при Борисов.
И за да няма никакво съмнение - си пуснете интервюто на Слави с Бойко Борисов за да ви стане ясно неговата Алтернативност."


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 95 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    34 12 Отговор
    В19 00 часа чакам Слави Трифонов на площада.

    Коментиран от #11, #32

  • 2 честен ционист

    40 12 Отговор
    Като Цецоу, ама после ще се прегърне с Бащицата?

    Коментиран от #24

  • 3 Той

    22 3 Отговор
    обаче хич не е за вярване !

    Коментиран от #7

  • 4 Чертовенски

    50 37 Отговор
    Онези, които смятат, че Слави Трифонов няма привърженици или е просто поредния бушон с десетина депутати като Яне Янев или Николай Бареков, ще бъдат брутално върнати в реалността съвсем скоро и доста болезнено. Сега, разбира се, процентите спаднаха в рамките на нормалния селяшко-патриотичен електорат, но с два концерта с промоционални билетчета и три биса на „Едно ферари с цвят червен“ пак ще се повдигнат.
    Проблемът е там, че в родното общество линията между чалга фенове и политически привърженици е съвсем размита. Тя е нещо като талията на Александър Йорданов – понякога леко се свива, друг път леко се разширява, но винаги виси на талази над колана и надхвърля и най-смелите очаквания. С други думи – има кой да гласува за партията на Слави, ама има ли за кого?
    „Има такъв народ“ достига до електорален слой, до който никой друг няма и не иска достъп, поне не гласно – неудачниците, маргиналите, бедните духовно и фискално и вечно онеправдани обществени „стари моми“. Прави турнета, говори на техния език, убеждава ги, че те са народът, който е вечно прецакан. Какво обаче им предлага никой не знае. Нищо, пускайте бюлетините и се надявайте да ви се падне някой кандидат с по-солидна п.ишка.
  • 5 Hoho Boho

    25 21 Отговор
    За съжаление е вярно.
    Слави губи от това, че реши партията му да се яви самостоятелно на изборите.

    Коментиран от #23

  • 6 Джи

    42 58 Отговор
    Хахахаха, тия ги е шубе от Слави 🤭 А коментара на тоя е безсмислен.

    Коментиран от #10

  • 7 Евгени

    44 12 Отговор

    До коментар #3 от "Той":

    Освен джуджетата от Редколегията и Ванката има ли някой друг? Може би Крисия, ама трябва да я чакаме още две години да стане пълнолетна. Някоя пилонаджийка от безкрайните самодейни риалитита като бившата жена на Лукарски? Старите приятелчета от шпицкомандите на ВИС-2, които не са изгнили в небелязани ями по Витоша?
    Типично за нашенските стари моми е постоянно да мрънкат, че си нямат мъж, а когато най-после успеят да излъжат някой шаран, да не спират да се оплакват, че им се е паднал най-големият цървул в околните шест общини.
  • 8 Хаха

    32 40 Отговор
    Ти, нещо по добро ли предлагаш? Например Х. Иванов, който вече сме го виждали заедно с ГЕРБ. Или БСП? Всеки докосвал се по някакъв начин до политиката в последните 30 катастрофални години е най малко съучастник в геноцид. Заради такива, като вас Б. Б. ще е на власт до живот.
  • 9 Стоян Хлебаров

    40 19 Отговор
    Трифонов е осъзнал,че ако потърси съдружие с друга партия,от там ще бъдат против,заради лошият му имидж сред интелигенцията и той няма да може да направи депутат ...някой още по прост от Борисов!? Неговата ахилесова пета е липсата на смислени и интелигентни хора! Това той си го е направил сам от години,като води това просташко предаване-това сега се обръща срещу него! Не съм сигурен,че няма да се откаже от участие в изборите-просто антуражът му е лишен от всякаква мисловност...
  • 10 Не е безсмислен

    23 32 Отговор

    До коментар #6 от "Джи":

    а платен! Славчо явно доста е наплашил тая сган! 😁

    Коментиран от #21

  • 11 Живущи до моста

    18 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Чакай го колкото искаш, той е богат, не си в неговата кръвна група, единственото, което искаме да не опикаваш централните части на нашия град.
  • 12 йокин

    35 10 Отговор
    Учиндолеца,бе избран,ЗАЩОТО,ЦЕЛУНА,ПРАВИЛНИТЕ ЗАДНИЦИ.Иначе,още,щеше,да излучва от мазето,а и да продава мартеници.Ма що ли се косим,секи народ,си заслужава,УПРАВНИЦИТЕ!

    Коментиран от #19

  • 13 СТАР СДСар

    15 23 Отговор
    Слави е новият БАРЕКОВ - трябва да отклони гласове от ГЕРБ !!!!!! ....Ил. ВАСИЛЕВ е " троянският кон "....." МАТА ХАРИ " в редиците на десницата ( ЕДИНСТВЕНИЯТ соц дипломат в Раша ...поставен в забран. списък на Раша )....изпъбняващ плана " РЕШЕТНИКОВ " за разбиване на десницата !!! Негово дело е .....след разпада на РБ да " РАЗПАРЧОСА " Хр...Иванов....Радан...Кунева....за да се ЗАГУБЯТ близо 300 000 гласа....и никой да не влезе в НС .
  • 14 ПЕНКО

    3 7 Отговор
    АЗ СЪМ БИВШ -МНОГО-БИВШ ---НО ЗА ВАС СЪМ СИ БАШ - БАШ ЗА ВАС- СЪМ СИ АЗ !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Майна

    29 14 Отговор
    НИЩО ЧУДНО МАОУМНИТЕ НИ СЪНАРОДНИЦИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО...ТО ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ИМА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ...
  • 17 Грух Джуланов

    16 19 Отговор
    Този Илиянчо смешник от времената на костов. Може само да оплюва Русия и всичко свързано с нея.
  • 18 един от стадото

    19 8 Отговор
    няма нищо по- ялово от една партия основана на лична обида и пренебрегната лична облага от такъв като тоя дето се мисли за нещо по- вече от тоя дето му отказа услугата преди време. Ако номера беше минал и Слави беше осъществил строителния си проект, сега нямаше да има по- верен от него и в познатия си стил, по- нахъсан и безпардонен защитник на Борисов..
  • 19 съселяни

    12 18 Отговор

    До коментар #12 от "йокин":

    Слави, премиер, Годжи финансов министър! ПОБЕДА, Урааааа !
  • 20 Кой68

    5 1 Отговор
    Лека полека ще изплувате от мрака......
  • 21 А бе, Йорданов,

    17 4 Отговор

    До коментар #10 от "Не е безсмислен":

    защо ти се привиждат само тролове и платени глашатаи, когато хората провеждат смислена и аргументирана дискусия по най-важния въпрос - кой ще управлява в тая разбита държава и има ли бъдеще за децата ни в нея?
    Защо постоянно тикаш шефа си в параноично-натрапчивия контекст " ми то няма кой, слави не че е добър избор, ама другите са ептен кофти".
    Има по-добър избор, има правилни хора, това всеки един българин трябва да разбере!
    Стига мутри и долнопробни чалгари!

    Коментиран от #26

  • 22 Kloun

    5 4 Отговор
    А Б.Б. или И.Костов,защо не и Курнелия е по-добре....смешовци
  • 23 Росен

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Hoho Boho":

    Как в коалиция? Той иска като Него

    Коментиран от #31

  • 24 Няма

    13 17 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    да ни е за първи път да гласуваме „на сляпо“. Съвсем наскоро на този принцип сума ти народ пусна бюлетинка за съветския зеленочорапник Румен Радев, в името да едната фатмашка чест и защото леля Цецка беше досадила и на себе си с отечественофронтовски, менопаузни опорки. Едно време така избрахме и Симеон, а се оказахме управлявани от Лидка Шмулева, Глупка Кючекова и Нинчето Чилова. Скоро е ред на Слави, който гордо обяви, че ще се яви на избори самостоятелно.

    Коментиран от #25, #27

  • 25 Така е

    13 2 Отговор

    До коментар #24 от "Няма":

    и с гласуването за народняшко-егоцентрични формации като „Има такъв народ“ – няма да е фатално, какви ли не галоши сме избирали, избираме и днеска. От футболното съдийче от ГЕРБ, дето не може да прочете дума с повече от три букви, през разтропаните аптекарки на Марешки и пролетариите-божковисти от БСП, до получаващия ултракъси сигнали от космоса в Павел Шопов. Ама поне си ги знаем какви са мижитурки. Виж, със славчовата партия сме съвсем на тъмно.
  • 26 До шизофреника

    7 6 Отговор

    До коментар #21 от "А бе, Йорданов,":

    Шизофренията може да не е лечима, но могат да ти подобрят значително състоянието! То кой ли не припозна вече в Тошковци, Йордановци и други твои миражи и халюцинирания! Ако взимаш нещо, намали го! Ще ти намалеят халюцинациите и глупостите! 😁😁😁

    Коментиран от #42

  • 27 Какво

    13 6 Отговор

    До коментар #24 от "Няма":

    означава бездарният скеч на Слави, който гордо обяви, че ще се яви на избори самостоятелно.
    Хубаво, похвално, ама кого ще избираме конкретно? Освен джуджетата от Редколегията и Ванката има ли някой друг? Старите приятелчета от шпицкомандите на ВИС-2, които не са изгнили в небелязани ями по Витоша?
  • 28 оня с коня

    6 9 Отговор
    Тоя ТЕМЕРУТ Василев...уби ВСИЧКО ДЕТСКО у феновете на Слави!Е бива ли такива работи да правиш бе Василев,БЕЗ ДА ПРЕДЛАГАШ Алтернатива на Борисов?А мислиш ли кво ше стане сега?Ами Слави "не става",Борисов е "неприемлив" и квооо?Просто тия почитатели на Дългия НЯМА ДА ГЛАСУВАТ щото не виждат ЗА КОЙ!А какво следва по-нататък? Ами Отровни реплики към ГЕРБ че очаквано са Спечелили,но на Практика само с Гласовете на 15-20% от Народа ще Управляват!
  • 29 СОФИЯНЦИ

    15 12 Отговор
    ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! " чалгаря " е СУПЕРМУТРА !!! ходи вСФ със 20-25 мутри-пазачи ( В.Б. ходеше с 10-15 ). ДОКОПА ли се до властта ...ще извади БГ от ЕС и НАТО ......защото иска да е ЦАР-ГОСПОДАР...той да коли и беси ...ТАТУИРАЛ си го е на ГЪРБА ! ПРЕДУПРЕДЕНИ СТЕ !!! ......п.с....за да излъже някой " СЕЛСКИ ТАРИКАТИ " ..девиза на кампанията му е - " ЕДНО Ферари със цвят червен .......ЕДНО за теб и ПЕТ за мен " !

    Коментиран от #30

  • 30 За колко

    7 6 Отговор

    До коментар #29 от "СОФИЯНЦИ":

    гроша сътвори това нищо? 😁
  • 31 Hoho Boho

    3 7 Отговор

    До коментар #23 от "Росен":

    Ясно, прав си /- той си мечтае да новия едноличен/, но така ВЪОБЩЕ няма да му се получи...
    А аз и хората вече знаем какво става в такива случаи - диктатура.

    Подкрепям една обединена коалиция срещу гробарите и нямам нищо против и Слави да е част от нея /даже е добре/,...

    Той обяви, че ще се явява самостоятелно на избори но като всеки добър български политик
    - утре може да каже, че не сме го разбрали правилно
    /по-добре е да го направи/
  • 32 Цецо шлифера

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ще гласувам за теб Илйанчо нали ти мразиш Путин
  • 33 Борислав Божков

    9 7 Отговор
    Гн Василев, вие ми откраднахте мислите!Много съм ви сърдит(шега, разбира се)!
    Познавам тези хора, лично.Те нямат интелектуален материал, камо ли политически.Дано, мноооого малко хора да се подхлъзнат по тази "идея"- "Слави Трифонов"!
  • 34 Анонимен

    1 2 Отговор
    Така се оправя България. Днес се спирам на моста и виждам ром с колело втренчил поглед във водата. Паспрях се и ме заговори, виж, гомям плъх във водата. Ако знаеш. Това е построено.. Всички фекалии от махалата се изхвърлят във водата. Не думай му викам аз. Добре че ходя в Белгия да работя, да не виждам тия неща. Кви неща му... Не виждаш ли кво има във водата, хартии и.. Всичко от ланата от града. На час 12 евро ми дават, а тук... Слави, офис имаш в този град, как ще оправиш... На кукуво лято. Успех... Рома, е не ми трябват.. Виж водораслите във водата. Кога те дойдат на власт след завършване децата им на запад по може да се оправите тук. От тях има много умни. Голям плъх, охранен, бял и надвисен човек над моста хахохаос. Весели празници!
  • 35 stan4o

    2 4 Отговор
    Като знам кои са менторите на Слави , съм разочарован . Дано да греша. Когато на българин не се пречи, той успява да се справи в ситуацията. След Виденовата зима той успя, защото не му се пречише. За да може България да е в подем, трябва либерални закони за бизнеса. Българинът е изобретателен и не трабва държавата да го спира. Данъчната държава е края на Българската държава. НАП, ДАИ, БАХ и пр. имат своето значение, но не са здравословни за бизнеса на българина. Бъгяринът е креативен и ограниченията са пагубни за бизнеса му.
  • 36 Янко

    5 0 Отговор
    Шубето е голем страх!
  • 37 Мартина

    5 3 Отговор
    Нека да попитал Борисов какво е завършил и какво е работил преди да стане кмет на София и после тулуп номер 1 на държавата???
    Оплювате Слави Трифонов.... Но това с какво се занимаваш няма нищо общо. Университет за депутати няма, университет за президенти няма...
    Управлението е мениджмънт, нищо друго.
    Имаше референдум... Къде бяхте?
    Много лоша черта на българина е, че много се оплаква, много мрънка, НО когато дойде време да се действа дали за избори, дали за протест, ние си сипваме ракията и теглим една п*тка майна на всичко.
    Хора живеем зле, живеем като втора ръка хора. ако нещата не се променят децата ни ще живеят Още по_зле.
    Отидете и гласувайте на изборите, избереме НЕ познатия модел. Дори да нямате фаворит, пак отидете да си пуснете гласа, че не избиране нищо.
    Стига вече, нищо няма да дойде и да ни спаси, Европа не и дреме за бан
  • 38 ШОУ В ПАРЛАМЕНТА

    6 0 Отговор
    Предстоят интересни години.
    Ще има много изненадани.
    Това шоу нямаше да предстои
    ако в България бяха въведени като практика РЕФЕРЕНДУМИТЕ.
    Слави иска само това.
    И то е дастатъчно.
    РЕФЕРЕНДУМИТЕ ще поставят България на НОВ ПЪТ.
    Че не разбират и не са учили за политици така е.
    И какво от това.И аз не съм учил за политик , но зная че искам да живея по добре.
    Целта на Слави са РЕФЕРЕНДУМИТЕ.
    Слушайте внимателно неговите изказвания.Четете между редовете.
    Никой от обкръжението на Слави не може да оправи държавата.
    Това няма никакво значение.
    Струва си да рискуваме 4 години
    да управлява Слави , ако в края на мандата имаме работеща система за въвеждане на референдумите в управлението.
    ШВЕЙЦАРИЯ.
    СЛАВИ ХАРЕСВА ШВЕЙЦАРИЯ.
    А ВИЕ?
    В ШВЕЙЦАРИЯ РЕФЕРЕНДУМИТЕ СА МАСОВИ И
    ЕСТЕСТВЕНИ.ЗАЧИТАТ СЕ.
    Друго не искам от него.
    Никой от досегашните политици не са искали референдумите активно.
    Те ни мислят за РОБИ , които трябва да изпълняват налудничавите им идеи , кога от миналото , кога от утопични писания на побъркани философи , кога от гласовете в лудите им глави
    Във всеки един период хората искат различни неща. Старите закони са спирачка за новото.Старите моцуни в политиката не обичат промени.
    РЕФЕРЕНДУМИТЕ ЩЕ ОБСЛУЖАТ ХОРАТА В РАЗЛИЧНИ ПЕРИОДИ.
    ПРОМЕНИТЕ ЩЕ СЕ СЛУЧВАТ ПО -БЪРЗО.
    Въведем ли РЕФЕРЕНДУМИТЕ ще се насочим към ШВЕЙЦАРСКИЯ МОДЕЛ .
    Може да направим България ОФШОРНА ЗОНА.

    Бъдещето ще реши.

    Коментиран от #39

  • 39 Пинчо

    0 4 Отговор

    До коментар #38 от "ШОУ В ПАРЛАМЕНТА":

    Сценаристите, вие ли сте?

    Коментиран от #40

  • 40 До Пинчо

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Пинчо":

    Ние не разбираме нищо от политика.
    Само владеем чужди езици и се интересуваме как е по белите страни в които бягат много бързо децата ни.
    Високото заплащане в България нито ще задържи нито ще върне децата ни.
    Те ценят други неща.
    Само родители които са загубили децата си поради миграция могат да разкажат за истинските причини.
    Тези родители са говорили с децата си и знаят и разбират истинските причини.
  • 41 Иван

    2 2 Отговор
    Мнение изказано с едно изречение , пълно с просташки изрази , цинизми ,
    неразбираеми думи нямат никаква стойност.
  • 42 Тошко

    1 1 Отговор

    До коментар #26 от "До шизофреника":

    Записвай си за смях през сълзи при бъдещите пиянски вечери със сценаристите безстойностните ти и неаргументирани коментари и не протестирай, когато шефът те уволни за бездарие и непригодност.

    Коментиран от #43

  • 43 Пак ли се

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Тошко":

    нашмърка? 😁😁😁 Гледам пак си наредил приказките за али баба! 😁😁🤣 Намали я тая дрога, та да намалеят халюцинациите! 😂😂😂
  • 44 Хиндо

    0 0 Отговор
    Правилно. Куха лейка е неговата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове