Last news in Fakti

9 Декември, 2020 06:55 2 634 32

Захариева посреща Владо Бучковски

  • екатерина захариева-
  • владимир бучковски-
  • среща

Очаква се двамата да обсъдят възможен ли е компромис и при какви условия, както и антибългарската реторика в Северна Македония

Захариева посреща Владо Бучковски - 1
Снимка: БГНЕС

Нови разговори между България и Северна Македония ще се проведат днес, предаде NOVA. Отношенията между двете страни остават обтегнати, след решението да не подкрепим Скопие да започне преговори за присъединяване към Европейския съюз.

Външният министър Екатерина Захариева ще се срещне със специалния представител на съседката ни у нас Владимир Бучковски.

Очаква се двамата да обсъдят възможен ли е компромис и при какви условия, както и антибългарската реторика в Северна Македония.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    13 5 Отговор
    Това между България и Северна Македония е като "Brexit" хихи
  • 2 Бат Бойко нощния бандит

    14 9 Отговор
    А шкафче с евраци носи ли специалния представител на Македония?
  • 3 choki

    18 3 Отговор
    Какво значи "възможен ли е компромис"? :(

    Коментиран от #4

  • 4 El boko

    32 0 Отговор

    До коментар #3 от "choki":

    Само антибългарите от сдс,дпс и атлантиците-либерали могат да направят компромис !
  • 5 Сукат

    26 0 Отговор
    На какъв язък ще говорят?

    Коментиран от #29

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    26 2 Отговор
    С МАКЕДОНИЯ крадът наша история наша култура
    дори се изгавриха с удавилите се наши сънародници
    в ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО

    Коментиран от #11

  • 7 цербер

    14 1 Отговор
    Захариева посреща Владо Бучковски. ЩЕ ПОСРЕЩНЕ,А НЕ ПОСРЕЩА.
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 2 Отговор
    МАКЕДОНИЯ е ЮЖНА СЪРБИЯ ТИТОВА
  • 9 БЮРМ/FYROM

    22 1 Отговор
    ВЕТО докрай за измислената "държава". Промити мозъци. Кресливи и злобни, сръбски мекерета. Крадци на история, език и култура. БЮРМаджии-безродници.
  • 10 Захариева

    11 0 Отговор
    сега е момента да се докажеш, че не си ... Успех.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Зайко Байко многознайко

    16 0 Отговор
    Гарван гарвану око не вади. Държавата ни е малка и всичко за всички се знае. ДС срещу ВКР , там е заровено кучето. Корона, ВИС, СИК, 777, Аполо и Болкан, ТИМ. Вътрешно партийните борби между клановете на БКП, доведоха държавата ни до това състояние. Първо народа целенасочено беше обезоръжаван, след това гражданското общество беше унищожено в зародиш, благодарение на Зелю Зелката, Филип Димитров и Драгалевския натурален индо-европеец. Последствията са съсипване на образователната система преиначаване на историческата истина, разграбване на пенсионния и здравния фондове. Съсипване на печелившите отрасли в промишленоста ,особено в енергетиката, спомнете си Козлодуй 1,2,3 енергоблокове. "Мариците" продадени на безценица а сега, когато световният енергиен концепт се промени се оказа, че трябва ние а не собствениците да плащат т.н. такса вредни емисии. За коя поредна година ни лъжат, че още малко и влизаме в Шенген, но всъщност си не влачат, като шарани на дънна въдица. Заболява ме мозъка, като си помисля за пропуснатите шансове, благодарение на нашите " умни" управляващи. 2009 , обещанието на ГЕПИ ( герб ) , беше , че първо ще се заемат с Доган , но излъгаха , както лъжат и сега! Мерзавски ибрици безродни. Единственито успокоение на нас , които скачахме като маймуни по площадите е следната поговорка : " Ковчегът няма джобове"
  • 14 Зайко Байко многознайко

    13 1 Отговор
    Иэтражувачите от МАНИ са открили че Българският еэик е диалект на македонскио jaэик! А бре пусто дръво неокастрено! По времето на Оригиналният индо-европеец от Драгалевци им дадохме танкове, преди това първи ги приэнахме эа неэависими и те эа благодарност ни се#ат на главите с повод и беэ повод! Виэантийските политици ги натикаха в кучи г#э, пропуснаха обаче да премахнат тотално името Македония! Като толкова обичат удбашите да се кръстят, Южна Сърбия! Шиптърите ще ги оправят добре , още малко им остава и ще се дотътрят на прага на България да молят эа помощ.

    Коментиран от #24

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Маке Баке

    0 7 Отговор
    Ке го гивне бананата Захарчето !
  • 17 SSssss

    14 1 Отговор
    Абе стига с тези измислени нации и измислени държави.Изтегляйте посланика от Скопие и затваряйте границата с тези изммекяри.Те не работят да изпълнят договора ,а и нямат намерение да го изпълняват,а само търсят лобисти в Европа,които да оказват натиск,Не може да плюят по нас,да ни наричат фашисти и същевремено да искат от истинските фашисти-Германия,да ни оказва натиск.Недопустимо е да ни горят националния флаг,да поругават гробовете на загиналите за тяхната свобода българи и да сме съгласни да ги приобщим към ЕС.Това не е нито добросъседско нито цивилизовано.Няма начин.Твърдо вето и да забравиме за тези диваци.Когато се роди поколение,което да не краде историята на чужди държави и да не си измисля извънземен произход,може да разговаряме.

    Коментиран от #23

  • 18 Мимч

    8 0 Отговор
    Компромис за сметка на България, неможе и не трябва да има....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 бай Шиле

    0 5 Отговор

    До коментар #19 от "Makedonec":

    В Русия, съм.В Русия съм
  • 21 еничарка

    2 3 Отговор
    таз смешната да каже защо ердоган и путин ги активираха да саботират ЕС

    Коментиран от #25

  • 22 еничарка

    2 3 Отговор
    ко си мислите бре че таз циркаджийка..шефа и преуспелият любовник и агентите от вмро защитават националният интерес ли ??
    мислете си..като ви извадят от ЕС и увековечат боко тиквата доживотно да управлява тука..на тях не им дреме изкупиха бизнеса и земята окрадоха еврофондовете тия имат за поколения пари..ей тия ще затрият България и ще си бият камшика да си харчат парите
  • 23 Грогу

    4 0 Отговор

    До коментар #17 от "SSssss":

    Напълно съм съгласен с теб . Македонците ни се качиха на главите и там си играят Ганкиното на бос крак , и даже ни се плезят .
  • 24 Няма какво да откриват

    0 2 Отговор

    До коментар #14 от "Зайко Байко многознайко":

    Топлата вода от МАНИ, просто да четат световни източници/енциклопедия Британика/, те трябва да се равнява по международните източници, а не БГ или който и да е друг да равни по тях
  • 25 Путин се активира, когато каза

    2 1 Отговор

    До коментар #21 от "еничарка":

    Азбуката е от македонските земи за 24 май
  • 26 Истината в

    2 0 Отговор
    В основата на поведението на северната Македония прозира сръбското влияние, сръбските племена се заселват с разрешение на балканите през 7 век под управление на Авари/Български хаганат, подло в края на гръцкото робство основават държава, и винаги с подлости в гръб са посягали на България, впоследствие да искат територии и да нападат, все сме ги навирали в миша дупка, това е хронологията на нещата, подариха им македония 1920г и оттогава българите в Македония ги репресират/от физическо изтребление до социални рестрикции
  • 27 Питане

    2 0 Отговор
    Има ли българи в Северна македония?
  • 28 Питане 2

    1 0 Отговор
    Какви са приликите и разликите между етност и географско наименование на дадена област, пример: българи-шопи, българи-тракийци, българи-балйанджии, българи-добруджанци, българи-македонци, сега обратно в северната Македония македонци-какви, Македония етност-македонци област, пирам:Какви малцинства-албанцу, влади, египтяни.... им в Македония, а българи има ли?
  • 29 Stormtrooper

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Сукат":

    Ще говорят на австрийски език, ако си говорят изобщо. Но по-вероятно е, Владо само да Види хубавите очи на Катето и да си ходи, защото от тези срещи явно файда няма.
  • 30 ВМРО - Ванче Михайлов

    2 0 Отговор
    ЕКАТЕРИНА МИХАЙЛОВА, ЗАПОМНИ! ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО НАКАЗАНИЕТО Е САМО ЕДНО!
  • 31 БУКО БАЛАМАТА

    0 0 Отговор
    КОЙ КАКВО ЩЕ ОБСЪЖДА НЕ Е ВАЖНО. КЪДЕ Е ШКЕМБЕЛИЕВ С ПАСАПОРТИТЕ ДА ОПРАВИ НЕЩАТА ВОИВОДА СИ Е ШКЕМБЕ ВОИВОДА СРАМ....................
  • 32 йокин

    0 0 Отговор
    Ши оправи,работата,с пашапортите,да не е луд,ДА РЕЖЕ,КЛОНА,на който седи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове