Last news in Fakti

12 Декември, 2020 07:55 8 144 67

Ген. Атанасов: В България на година се крадат около 10 млрд. (ВИДЕО)

  • ген.атанас атанасов-
  • демократична българия

''На едни избори в България се крадат по 300 000 гласа'', каза още още съпредседателят на ''Демократична България''

Ген. Атанасов: В България на година се крадат около 10 млрд. (ВИДЕО) - 1
Ген. Атанас Атанасов, кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Данните за корупционните схеми на ''Борисовата държава'' са обилни. Вижда се, че прокуратурата, в лицето на главния прокурор Гешев, оказва съдействие на властта. Неслучайно сме поискали оставката и на Гешев, и на Борисов. Това заяви в предаването ''ЕвроДикоФ'' на телевизия Евроком председателят на ДСБ и съпредседател на ''Демократична България“ - ген. Атанас Атанасов.

''Необходима е сериозна реформа в съдебната власт, за да има е отчетност, за да има отговорност“, посочи той.

''Аз декларирам като председател на политическата сила, която представлявам (ДСБ), и като съпредседател на ''Демократична България'', че ние сме готови да съдействаме да се разбере къде са парите от корупционните схеми в ''Борисовата държава'', каза ген. Атанасов.

''Важен е и механизмът за търсене на отговорност за неизпълнение на служебните задължения'', допълни лидерът на ДСБ.

Ген. Атанас Атанасов разкри, че проучване на ДСБ е установило, че по време на управленията на ГЕРБ има около 70 едри корупционни скандала и нито един от тях не се разследва. Той посочи част от тях: ''''Ало Ваньо'', ''Мишо Бирата'' ''Кумгейт'', ''Суджукгейт'', докато стигнем до еврата и кюлчетата''.

''Прокуратурата не образува дела, въпреки че има данни за корупционните схеми в ''Борисовата държава'''', категоричен е съпредседателят на ''Демократична България''.

''Ние направихме едно проучване по време на президентската кампания и установихме, че в България на година се крадат около 10 млрд. Това беше потвърдено и от международно проучване. Знае се колко много пари се крадат, но няма воля да бъде разследвано'', посочи лидерът на ДСБ.

''За да бъде разградена ''Борисовата държава'' е необходима концентрирана сила. Аз съм за широко обединение. Не мога да коментирам конкретни действия. Борисов се възползва от разбиването на опозиционните сили'', смята ген. Атанасов.

''Трябва да се създаде обща организация за наблюдение на изборния процес. Ние сме длъжни да направим организация за наблюдение на изборния процес'', добави той.

''На едни избори в България се крадат по 300 000 гласа'', каза още още политикът.

Цялото интервю на Сашо Диков с ген. Атанас Атанасов можете да изгледате след 34:20 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    56 20 Отговор
    Сигурно е прав!
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 19 Отговор
    БОЙКО герб крадци номер 1
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    47 18 Отговор
    оставка мутри

    Коментиран от #43

  • 4 Камагра

    48 11 Отговор
    Атанасов знае всичко - Кой постави Бате и тн. Но това не е проблемът, проблемът е в опозицията - БСП никога не са сматали да управлявават, те си гледат милионните бизнеси - това също го знае Атансов, а именно че Бате е на власт защото реално няма НИКАКВА АЛТЕРНАТИВА, реално той е ЕДИНСТВЕНИЯТ АКТИВЕН ПОЛИТИК
  • 5 Винету Борисов

    38 19 Отговор
    Толкова крада само аз.Останалите не знам.Ние индианците броим само до десет.
  • 6 перничанин

    45 23 Отговор
    Зора не е ,че се краде. Зора на тоя и Христо Иванов е, че не са на масата за да крадат и те. Е за това драпат с Ицето , да се намърдат в долаверата и са гладни и са алчни. Уморен тоя вода те е пил в живота си.

    Коментиран от #10

  • 7 123

    37 19 Отговор
    Кражбите варират в зависимост от годината и възможностите за кражби от държавните пари и евро фондовете. Като минималните кражби са за 8 милярда и достигат до 20 милярда на година.Но всиечки сега са втренчени в Борисов и ГЕРБ като виновник за ввсичките злини в България. А забравят да споменът Академиците и световни шампиони по Кражба БКП-БСП в които има над 300 милярда държавни пари откраднати,които хитро стоят под радара в момента.

    Коментиран от #13

  • 8 Николай

    45 13 Отговор
    Ген. Атанасов не иска ли да провери първо къде са парите откраднати по времето на Луканов, Виденов/Гечев, Иван Костов, НДСВ, Станишеф и така до ББ по ред на номерата. Или когато проверяваме Николай Банев и Миню Стайков това е политическа поръчка.

    Коментиран от #11, #25

  • 9 Бългaрин

    29 6 Отговор
    То и не може да има опозиция в България след като няма свобода на словото. Всички медии се държат от щатско-турските протежета. Държвните (национални) медии Бнр и Бнт са с шефове и мисирки назначени от властта. "Частните" медии са на олигарси близки до ЦиРейУ. Нищо добро не придеиждам А България.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Коронавирус

    9 10 Отговор

    До коментар #8 от "Николай":

    Кольо ами проверете на Бою ШКАФА.

    Коментиран от #18

  • 12 В шкафчето са само джобни

    25 11 Отговор
    Боко има милиарди в офшорки. Да не забравяме депутатите от ГРОБ и обръча около тях колко крадът.
  • 13 321

    28 7 Отговор

    До коментар #7 от "123":

    Винету ги сложи в малкото си джобче всичките
  • 14 Бой-COVID-59

    18 7 Отговор
    Стига сте ми гледали в чекмеджето...
  • 15 Логика

    18 10 Отговор
    Само 10 000 000 000 , аз си мисля , че са поне умножени по 3. Ми Борисов е ваш талантлив ученик бе Атанасов . Той бързо навлезе в материала , който завари , възприе и доразви вашите теории и практики до нови висоти . Оптимизира схемите , дописа учението , както Ленин доразви Маркс . Маркс казва - Революцията срещу световната буржоазна система , трябва да е световна , а Ленин казва - Революцията може да се осъществи И само в една отделна държава . Маркс казва - Революцията трябва да се състои в развита буржоазна държава . Ленин - Революцията може да се състои и в бедна държава. И Борисов завари от вас също такава бедна и корумпирана държава , не е заварил държава -цветна градина и развито буржоазно общество , каквото е заварил от вас - това е доразвил . Вие сте крадяли 10 000 000 000 , той сега краде 30 000 000 000 - ми щото има повече за крадене , а щом има повече , значи повече има повече.
  • 16 ххх

    10 6 Отговор
    Мхм 10... Не, повече ще да са!
  • 17 Бай Пешо

    24 12 Отговор
    И този измислен генерал, освен да обикаля студията да плюе и да говори небивалици, друго не може.

    Коментиран от #31

  • 18 Николай

    10 9 Отговор

    До коментар #11 от "Коронавирус":

    Тя оная мома дето го снима го провери, преди мен. Пък ти вземи провери шкафчето на Р.Овч. ли на Първанката.
  • 19 ШперПЛАТ

    9 13 Отговор
    Никой не може да разследва бог-Бойко , нито Иисус , нито дори главния прокурор. А и ББ си е безгрешен. Той е.....БОЖЕСТВО !
  • 20 будист

    9 8 Отговор
    О Буда блес ю!
  • 21 Лодкаря и Цигуларя

    11 8 Отговор
    Обединение срещу шкафа, че тия 10 млрд са някъде там
  • 22 Позитанец

    21 10 Отговор
    Толкова точен,може да е само човек,който е крал и сега го е яд,че не може да краде.
  • 23 GG1989

    20 1 Отговор
    ГЕРБ, ББ и ДП, Доган и ко не са вечни.

    Големия проблем е като ги заместят нови лица, те ще имат ли доблестта и честността да не точат по 10 милиарда на година!
  • 24 Премълчаваното

    8 8 Отговор
    УЧАСТИЕТО на Пунта Мара избори Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


    ГЛАСУВАНЕТО за ПРЕСТЪПНИЦИ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!


    Ляво-дясната истина на всички данъкоплатци,
    по света и у нас:


    НЕВЪЗМОЖНА е просперираща и демократична държава, без ДЕМОКРАТИЧНИ избори!

    С АКТИВНА РЕГИСТРАЦИЯ!Без "мъртви души" в избирателните списъци!

    БЕЗ ПРАГ на ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ! Без "избираеми места" в бюлетините!!

    С ДИСТАНЦИОННО гласуване! По пощата!

    НЕВЪЗМОЖНА е просперираща, правова и демократична България, без ДЕМОКРАТИЧНИ избори, както на Запад!
    Другото е манипулация и Пунта Мара!

    УЧАСТИЕТО на Пунта Мара избори Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
    ГЛАСУВАНЕТО за ПРЕСТЪПНИЦИ е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

    Да се знае!
  • 25 МОЧА трябва да се разруши!

    8 8 Отговор

    До коментар #8 от "Николай":

    На едно и също място отиват откраднатите пари - ГРУ и пионките им от Д(п)С. Управляващите не се избират, а се назначават от руско-българската мафия. Борисов, Гешев, Доган, Пеевски ... , всички предишни БКП-та, са само прасенце касичка от където раздават на послушните-управляващи, опозиция, мрдии, тролове ...

    Коментиран от #35

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 123

    7 3 Отговор
    Бойко Борисов няма нужда да носи пари в себе си след като цялата държава го обслужва безплатно. А кой от всички вас ще пусне друг човек в къщата си без да има никой с него когато е там.А Борисов толкова глупав че е оставил 750 000 евро от подкупите в нощното шкафче и 1.5 кг злато, където тази жена ще влиза.Пари има много давани в подкупи в цялата Българска Администрация, търсета парите в тази които одобравят държавните търгове,разходите в държавни учереждения или закупвуване на стоки и услуги за държавата, и може да останете очудени колко много от тях са милионери.

    Коментиран от #29

  • 28 бсп

    8 5 Отговор
    А сдс/дсб от 1997г изобщо нищо не открадна!!!Само с бкп/бсп си направиха Масова Приватизация на България, всички заводи си присвоиха........ама без крадат!Купиха си ги за само по 1лв на завод!Ееееее това не е кражба, а си е просто присвояване другарю ""'ген.""' есрал!!!

    Коментиран от #32

  • 29 Елементарно е

    11 5 Отговор

    До коментар #27 от "123":

    Корупцията произтича от властта и се крепи на бездействието на прокуратурата!
    Елементарно е!
    Борисов и Гешев са от най-долната утайка на БКП!
    ФАКТ!

    Коментиран от #36

  • 30 Йтръ

    8 2 Отговор
    Виж кой е гепил знае.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 123

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "бсп":

    До 1989 г БКП чрез ДС изнася милярди долари извън страната и образува фирми в чужди страни.От 1983 мнозинството от приходите
    от парите в твърда валута се изнасят по сметки извън България, допълнително се вземат 10 милярда долара вържавен заем който също отива по БКП сметки извън България, при свялането на Тодор жвков вземат и 2 милярда от държавния резерв, След това започват да източват всички дръжавни предприятия чрез частни фирми на служители на ДС и БКП.Последва планиране на хиперинфлация и ограбването на банките и спестяванията на хората. След това идва приватизация в която същитите БКП актьори си подаряват един на друг държавни активи струващи десетки милярди за стотинки. А схемата с търговете и източването на парите на държавата си работи на 100% и сега.
  • 33 СусБе

    11 2 Отговор
    Спи, Дяконе! Не се събуждай!
    Остани в незнайния си гроб!
    Добре си ти. От там не виждаш
    съдбата на недостойния ни род.
    Не виждаш майките, които днес не раждат.
    Стариците край кофите за смет.
    Бащите с джобовете празни,
    в ръцете с куфари и здравец за късмет.
    Децата ни са вече на изчезване.
    Селата мъртви. Пусти градове.
    Строим хотели, паркинги, гаражи.
    Край просяка прелита Беемве.
    На пътя към Европа се продават
    в ръцете още с кукли малките моми.
    Те детството си в сънища сънуват,
    стаена скръб в очите им гори.
    Спи, Дяконе! Не се събуждай!
    Добре си там под тази черна пръст.
    Завиждам ти за туй, че не дочака
    мечтите си, разпънати на кръст.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Николай

    9 2 Отговор

    До коментар #25 от "МОЧА трябва да се разруши!":

    Много правилно, самата истина. Бих включил ЕС, корумпиран на всички нива с изкуствено завишена администрация, САЩ са винаги там където има кражби и продажби.
  • 36 Хмммммм

    11 1 Отговор

    До коментар #29 от "Елементарно е":

    А прокуратурата зависи от държавната власт , значи гарван гарвана око не вади . И какво правим тогава?

    Коментиран от #55

  • 37 уртумурдук

    4 2 Отговор
    Вместо да се радваме , че имаме бОЖЕСТВО като Борисов , ние му търсим кусури и го критикуваме ! Нима не разбирате какво богатство е този богоподобен човек ? А ? Вижте само кюлчетата и еврото и то само на едно от шкафчетата му и ще го разберете !
  • 38 ЛЛЛ

    8 0 Отговор
    30 години по 10 милиарда... добре е. После сме били най бедната държава...
  • 39 любител

    5 1 Отговор
    един да си каже истината.при всички управления в Б-я това е основно правило и закон кради колкото можеш повече.прокурату-съдилища полиция са зад гърба ти ти си недосигаем.позор......
  • 40 Аз40

    6 1 Отговор
    В България на крадците им се аплодира от потърпевшите. Основния проблем е манталитета на масовката. Ако се учат децата извън неморалните днешни стандарти, на доброта/човещина, не как да забогатяват на всяка цена. Само тогава, може би, и след още няколко такива поколения ще се нормализира всичко.
  • 41 Калин

    8 0 Отговор
    Този псевдо генерал и другите от ДБ мечтаят те да могат да крадат тези милиарди, това е всичко!
  • 42 Хаджиментов

    8 2 Отговор
    Според НСИ БВП е както следва:
    2008 - 66.723 милиард лежа
    2019 - 118 669 милиарда лева

    Въпросите са, след като за 10г БВП почти се е удвоил, това какво значи:
    1. ГЕРБ развиват държавата и икономиката много по-добре от БСП, ДПС, НДСВ и так далее, или
    2. ГЕРБ не развиват държавата добре, но БСП, ДПС, НДСВ и так далее са крали много, много повече от ГЕРБ.
    3. Ако ГЕРБ са крали по 10 милиарда годишно, това означава, че икономиката е точно два пъти по-добра отколкото при БСП, ДПС, НДСВ и так далее. Или, че БСП, ДПС, НДСВ и так далее са крали по около 50 милиарда годишно.
    4. Ако не бяха предсрочните избори, служебните кабинети и правителството на Орешарски, колко щеше да е БВП на България сега.

    Коментиран от #44, #45

  • 43 Зайков

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Антонина Душева
  • 44 Йо Несбьо

    5 2 Отговор

    До коментар #42 от "Хаджиментов":

    По принцип данните са такива, но правиш следната грешка - съпоставяш несъпоставими неща! Тогава индексът на потребителските цени беше съвсем друг. За периода досега цените, а и доходите са се променили многократно. Т.е. трябва да съпоставяш преизчислените БВП в съвременно изражение, за да можеш да правиш изводи. ВТОРО, 2008 е втората година след приемането ни в ЕС. От 2008 досега колко инфраструктурни проекти са направени и колко пари от предприсъединителните фондове са налети в икономиката? Трето, не преувеличаваш ли влиянието на Борисов, защото частните компании И БЕЗ НЕГО биха намерили партньори в ЕС и биха развивали бизнес? Четвърто, по времето на Тройната коалиция просто нямаше ЕС. Извод: ти съпоставяш неща, които няма как да съпоставяш, защото параметрите са различни. Едните нямат камион за работа, ти ги сравняваш с онези, които вече имат камион за работа. Едните ползват предприсъединителни фондове, другите почти нямаха достъп до тях. И пак няма как да кажеш кой колко краде или е крал, защото икономиката се развива учудващо добре и ВЪПРЕКИ Борисов, а не благодарение на него и не знаеш колко от парите и тогава, и сега потъват в нечии джобове. А сегашният БВП е по-голям, защото и цените нараснаха в пъти заедно с икономическата активност. Аз си мечтая само за това - на човек да му е все едно кой е на власт, стига икономиката на малка държава като България да нараства с 10-15% годишно, с което и доходите да надминат средноевропейските в рамките на 5-10
  • 45 Йо Несбьо

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Хаджиментов":

    В рамките на 5-10 години, с което България да стане интересна дестинация за търсещите работа европейци... Китай доказаха, че подобен растеж е възможен, явно спънките са другаде...

    Коментиран от #57

  • 46 ФЕН

    9 1 Отговор
    Вервайте му! Те с Костов така правеха, та той знае най - добре!
  • 47 Активист на БСП

    9 1 Отговор
    Е,ти знаеш !!! Нали с ДРАГАЛЕВСКИЯТ РОМ откраднахте половин България !!!
  • 48 Нинова

    8 1 Отговор
    А, Костов по колко краднеше на година. Сума ти предприятия разпродаде на безценица с голяма комисионна. Най голямата кражба бга балкан.
  • 49 Банкоматчо Диплиев Пачков

    5 1 Отговор
    Всичкото народ краде и лъже
    Много са за кол и въже....
  • 50 Другаря Христов е руски патриот

    7 1 Отговор
    Тридесет години гражби и по неговото време и на Иван Костов здраво се укрепваше мафията нали и подариха цялата икономика
  • 51 Чук и Гек

    4 4 Отговор
    Кой е престъпник не решава Атанасов, нито съда, нито Гешев! Народа на избори дава правото на г-н Борисов да има тотален имонитет и да прави каквото пожелае!
  • 52 Политолог

    6 1 Отговор
    Атанасов, пропиляното национално богатство от вашия ментор Иван Костов при приватизацията е: продадени активи за 26 милиарда долара, за 3,5 милиарда долара.
    БЪЛГАРИЯ Е ЗАГУБИЛА 22,5 МИЛИАРДА ОТ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ, а колко лапнахте?
  • 53 Г-н Атанасов...?!

    5 1 Отговор
    А вие като бяхте на власт- колко милиарда окрадохте...?!
  • 54 ТОЧКАТА

    2 1 Отговор
    хмммм,КОЙ има СМЕЛОСТ да застане на пътят на 10 МИЛИАРДА!!!!!!!!И ТО В КОЛОНИЯ!!!!!!Все пак ,,правилата,, ТУК се диктуват от ТАМ!!!!!Другото са ,,подробности,,,...
  • 55 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Хмммммм":

    бе верно е,,гарван на гарвана око не вади,,, .....само може да се изцвъка в гнездото!!!!!!!...ама то кой ще види?????/след като направят пазарлъка!!!!!!//////пример БОЖКОВ - краят с компроматите/
  • 56 Фея

    2 1 Отговор
    Иван Костов окраде всичко ама на жив здрав и невредим а тоя му е съмишленик и сега жали че е трудно да го прави
  • 57 Хаджиментов

    3 2 Отговор

    До коментар #45 от "Йо Несбьо":

    Ами това е стандарта - високи цени и високи доходи. Ако цените са високи, а доходите ниски, никой няма да купува.
    Ето ти още малко информация:
    БВП на човек от населението в стандарти на покупателната способност:
    2008 ЕС - 100% БГ - 43%
    2019 ЕС - 100% БГ - 53%
    Брутен вътрешен продукт по пазарни цени:
    2008 ЕС - 25260 Евро; БГ - 4880 евро - 19.3% от доходите в ЕС
    2019 ЕС - 31160 евро; БГ - 8780 евро - 28.2% от доходите в ЕС

    С други думи, каквото и да се говори, ние скъсяваме дистанцията с ЕС, което напълно противоречи на разпространяваните в медиите изказвания и писания, че "Боко разруши държавата", че бил унищожил бизнеса или какво ли още не.
    Естествено, на всички ни се иска да се движим по-бързо, но за това трябват усилията на цял народ, а не партизанска война и вдигнати юмруци. Президента връща всеки законопроект, което отнема ценно време на парламента да го прегласува. Опозицията спъва работата със скандали, компромати и безкрайни караници заа маловажни неща, изяждайки продуктивното време на Парламента. По всеки въпрос опозицията по всякакъв начин слага пръти в колелата на управляващите, водена единствено от тяснопартийния си интерес да дойде на власт. Не забравяме и предизвиканите изкуствено кризи довели до първите две оставки, както и сегашните протести. Най-силно противодържавната и противонародна дейонст на опозицията пролича през последната година при кризата предизвикана от Ковид-19.
    Така, че може да се каже, че всичко постигнато до се

    Коментиран от #58

  • 58 Хаджиментов

    3 2 Отговор

    До коментар #57 от "Хаджиментов":

    Така, че може да се каже, че всичко постигнато до сега е въпреки действията на опозиционните партии.
  • 59 Свинчо

    2 1 Отговор
    Партията на тоя колко години беше на власт да върнат милиардите .Или другите крадът а те само са гледали
  • 60 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ -ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДНА ОТ НАЙ -БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА ---6.5 МИЛИОНА СМЕ ---КВАРТАЛ НА МЕГАПОЛИС ,
    А ИМАМЕ ИКОНОМИКА И СЕЛСКО СТОПАНСТВО ЗА 20-30 МИЛИОННА ДЪРЖАВА !!!???
  • 61 смешника

    2 1 Отговор
    И Ти си живуркаш вече толкова години от тия Откраднатите .....
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 По себе си знаеш, костовистите

    1 1 Отговор
    Тъй ли правихте, или това е минимума за вас
  • 64 седесар

    0 0 Отговор
    Абе тъпак колко процента е това от Брутния Н Продукт . а от Б Н Доход
  • 65 КРАДЦИ

    0 0 Отговор
    10 МИЛИАРДА НА ГОДИНА САМО БОЙКО КРАДЕ А ОСТАНАЛИТЕ ГИ КРАДАТ ГЕРБ БСП И ДПС !
  • 66 сашо

    0 0 Отговор
    това ченге знае къде са откраднатите пари.но нему изнася да каже.
  • 67 Истина

    0 0 Отговор
    Ако се краде краде се защото има/отсиромах човек царвулите може да му вземеш/ а щом опозицията казва че се вземат милиарди от държавата значи тя има значи при борисов сме добре въпреки разбоиническата приватизация извършена от сини и червени
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове