Last news in Fakti

22 Декември, 2020 09:53 3 503 38

''Червеният'' кмет на Перник с мощна атака по Нинова

  • станислав владимиров-
  • кмет на перник-
  • бсп-
  • корнелия нинова

"Аз съм потомствен социалист – прадядо ми е бил народен представител. Това Корнелия Нинова не го знае. Тя се опитва да печели евтини политически дивиденти“, смята Станислав Владимиров.

''Червеният'' кмет на Перник с мощна атака по Нинова - 1
Станислав Владимиров, кадър: bTV

„БСП е в идейна безпътица и в организационна катастрофа. Корнелия Нинова живее в неин си свят, тя си е самодостатъчна“, заяви кметът на Перник Станислав Владимиров в „Тази сутрин“.

От левицата се разграничиха от кмета си публично, след като стана ясно, че възнамерява да вдигне такса "Смет" в града и да реформира средствата за култура на Перник.

„От доста отдавна съм в партията, бил съм секретар. Аз съм потомствен социалист – прадядо ми е бил народен представител. Това Корнелия Нинова не го знае. Тя се опитва да печели евтини политически дивиденти“, смята Владимиров.

По думите му по телевизията на БСП се води кампания срещу него.

„Очертава се една тенденция, че хората, които са победили ГЕРБ, Нинова не ги харесва. Тръгна атака към президента Румен Радев, после към мен – през нашата телевизия. Очертава се подмяна на вота на избирателите“, смята Владимиров.

Той твърди, че нито веднъж не е бил потърсен от ръководството на партията, за да аргументира решенията си като кмет на Перник.

„Ще запомним, че БСП отстранява знакови фигури, че изключва партийни хора. Ще запомним Нинова с евтиния PR, който се опита да направи с коронавирус кризата с опити да бъде санитарка. Когато не си искрен и последователен, трудно може да убедиш хората, че си алтернатива“, смята Владимиров.

Кметът на Перник коментира още, че има една горчилка заради действията на Нинова в партията.

„Изпитвам една горчилка, че ръководството не може да потърси елементарен контакт“, каза Владимиров.

Промени в парите за култура в Перник

В града се очертава недоволство срещу плановете на кметството да реформира начина на отпускане на пари за култура, както и да закрие част от структурите. Според Станислав Владимиров съкращения ще има, но за първи път се отделят толкова много пари за култура.

„Идеята е бюджетът да е 500 000 лева и на състезателен принцип да има част за финансиране. Различни гилдии са си запазили едни територии и не трябва да променяме нищо. Културата не са заплатите, не са щатните бройки, а духът на всеки един град", каза той.

По думите му промяната е нужна, защото по този начин ще се дават пари за реални проекти.

„Със сигурност ще закрием някои щатни бройки, които не носят полза за културния живот“, каза Владимиров.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    47 28 Отговор
    Подлога на Тиквата.

    Коментиран от #33, #37

  • 2 Behemoth

    46 15 Отговор
    Ама как вози оня черния жип, а?Ех ,вътре всичко ти става ясно и виждаш една прекрасна страна ..и как са блеснали житата ...и няма край ,няма край ...няма...
  • 3 Дон Бокезе

    42 18 Отговор
    Тоя е от "червените" протежета на оранжевата Тиква !
  • 4 Болгар

    26 26 Отговор
    В политиката не трябва да подкрепяме сляпо партиите, а техните представители и най-вече човеците. Цял живот съм бил антисоциалист, но кметът на Перник е пример и за малкото изключения! Хвала!
  • 5 Коко

    20 9 Отговор
    Ало бсп не се плюите и караите а се сплотете,че иначе няма да свалите гроб от власт

    Коментиран от #9

  • 6 Отвратителни

    25 8 Отговор
    герб яко е пробил беЦеПету , смятай колко пари имат........
  • 7 big

    34 6 Отговор
    То и Станишев и Гергов са потомствени комунисти/социалисти, но вече са от другата страна. Винаги могат да се намерят извинения за някои действия и покрай всичко около Перник и неговите контакти с управляващите за пари, може да станеш фурнаджия! Последното снемане на доверието, заради повишения данък смет по негово предложение е пряк удар срещу БСП във връзка с предстоящите избори! Кой гласува за партия, която повишава данъците, особено на село? Дори да има належаща нужда от това, можеше да изчака да минат изборите.

    Коментиран от #36

  • 8 Дельо Хайдутин

    24 7 Отговор
    Потомствен лизач.
  • 9 Другаре

    15 16 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    ние всички знаем, че като дойде на власт др. Нинова, др. Манолова, др. Бойкикиев Маджов, др. Карагазъ, оня пияния Румбата Галев, държавата ще процъфти и ще потекат реки от мед и масло! Питайте и Канна Рачева!
  • 10 сигурно

    19 7 Отговор
    Троянският кон на тиквата стана !!

    Коментиран от #16

  • 11 зачуден

    16 18 Отговор
    Бре ,един мислещ човек имало в БСП и ... форумните трлетарии го изядоха?
  • 12 замужое се нещо

    14 7 Отговор
    Този дали осъзнава по какви причини го избраха хората в Перник и коя партия го номинира с кой председател. Аз дори не мисля , че е избиран заради точно тази партийна подкрепа , избиран е като отрицание на Боцевата шайка , защо не се държи като алтернатива ами се прави на еманципиран ?
  • 13 Браво

    12 13 Отговор
    На г-н Владимиров! Важното е, че перничани го подкрепят в усилията му да промени града. Знаем, че са нужни и непопулярни мерки, за да се изчистят проблеми, трупани много години. Успех!
  • 14 Перо

    19 2 Отговор
    И каква е разликата между социалист и капиталист в БГ? Аз като гледам,тоя кмет ги смесва здраво двете понятия,а понякога стои разкрачен или седи на два стола. Иначе е прав за реорганизацията на културтрегерите в Перник,но за приходите на общината върви по утъпкания път за обръщане на джобовете на данъкоплатците.По-трудно излиза да избива пари,от намаляване на кражбите.
  • 15 БЛАГОДАРЯ

    8 17 Отговор
    Няма как да изразим огромната си благодарност към др. Нинова ,няма как !!! Така ема байката на БСП ,както никой друг до сега !!! Хвала !!!
  • 16 Хммм

    16 6 Отговор

    До коментар #10 от "сигурно":

    Храни куче да те лае.
  • 17 Я... Я

    17 6 Отговор
    КОЙТО СЕ ДОБЛИЖИ НА 25 СМ ОТ БИБИТКО ВЕДНАГА ГО ПРИЛАПВА.
    ТОЗИ ВЪВ КРИЗАТА ЗА ВОДАТА НА
    ПЕРНИК БЕШЕ ПЛЪТНО ДО БИБИ
    ( ВИНОВНИКА ЗА КРИЗАТА) И ЯСНО БЕШЕ, ЧЕ ЩЕ ГО ОБЕЗПЕЧИ... ТОЗИ ЗА ПОСТОВЕ И ПАРИ Е СЪЩИЯТ КЪТ БИБИТКО СУТРИНТА ВИДЯХТЕ ЛИ МУ МАЗНАТА ФИЗИНОМИЯ. МНОГО
    КРЕМ ИМАШЕ. СЕГА ИГРАЕ КОНТРА НА НИНОВА.
  • 18 Смешник

    17 9 Отговор
    Мутрата вече пазарува и кметове .
    Ама това няма да промени нищо .
    Свършени сте .
    А после идва болезнена народна любов
    Ама много ще ви боли
  • 19 3,14К

    11 6 Отговор
    Кмете, в момента пак нямат топла вода и парно в Перник. Звъни на Боко и ревизоро да ти оправят теца. Ти обеща на перничани да изметеш герб от власта, а седна в джипката.Ако беше повел хората към София, когато дойде Нинова в Перник щеше да получиш повече пари и Боко да падне за два дни, но ти се скри.После преди изборите за председател развеждаше Кирил Добрев пед същия дворец на културата който сега искаш да закриеш. Добре оправи и футбола. Само с метене и рязане на храсти не се променя облика на града. Като потомствен социалист чичо ти Нено Темелков беше депутат и търговец на черни метали при управлението на Костов. 30 години не бях гласувал и гласувах за теб за което съжалявам.Ти би на изборите с 500 гласа, а азосгурих 14. Съжалявам!
  • 20 естет

    10 7 Отговор
    Не е важно какво ще каже политическия ти лидер, важно е как се приема от избирателите-граждани на Перник!!!
  • 21 Искам и

    6 5 Отговор
    аз да стана потомствен цоциалист.
  • 22 Stormtrooper

    11 0 Отговор
    И потомствените социалисти станахте капиталисти. Тези, които са на друго мнение по естествени причини намаляват. Сега идеалите ви са други. Относно PR на Нинова, всеки може да се възползва, че е евтин и да се включи. Култура на състезателен принцип и спорт на културен принцип, може да се роди само в пернишка глава.
  • 23 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    7 6 Отговор
    КМЕТЕ...РАБОТИ ЗА ХОРАТА, НЕ ЗА ПАРТИЯТА....И ВТОРИЯ МАНДАТ ТИ Е ВЪРЗАН В КЪРПА
  • 24 Озадачен

    8 1 Отговор
    Перник, изобщо не е от най-малките градове, а коментарите винаги се броят на пръсти. Още повече, че е на 30 км от София и голяма част от перничани работи в София, ме озадачава апатията за коментари свързани с Перник.
  • 25 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    10 8 Отговор
    КВО СЕ СЪРДЯТ ОТ БСП...ЧОВЕКА СЕ ПРЕБОРИ С ВОДНИЯ РЕЖИМ....РЕШАВА И ДРУГИ ПРОБЛЕМИ....БИЛ ИСКАЛ ПОМОЩ ОТ БОРИСОВ...АМИ ОТ КОГО ДА ИСКА, КАТО ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ БСП Е БЕТОНИРАНА ОПОЗИЦИЯ......
  • 26 Мимч

    8 7 Отговор
    И тоя изкриви вота на избирателите си и се продаде на герб.Смешник,гонете го по далеч от Перник.Да не си топи пръстите повече в меда....
  • 27 Тулупи

    7 8 Отговор
    кмета на Перник е пич, а червените тролове се пукат от яд :)
  • 28 ПОТОМСТВЕН

    4 4 Отговор
    ЛАПАЧ, ЧАК СЕГА ЛИ ВИДЕ КВО СТАВА ? :)
    ЛЕНИН Е НАПИСАЛ 55 ТОМА, ТИ МОЖЕШ ЛИ ДА НАПИШЕШЕ 5 И ПОЛОВИНА РЕДА, БЕЗ ПРАВОПИСНА ГРЕШКА ? :)
    ТА СИ СЕ НАДУЛ И ИМАШ ПРЕТЕНЦИИ.
  • 29 КАПИТАН СМЪРТ

    1 1 Отговор
    AЗ ЗAПOВЯДAХ, ПУ- МИТАТА ДA БЪДEТE ЛИШEНИ OТ OБРAЗOВAНИE И МEДИЦИНA И CEГA ШAЙКAТA ЗAEДНO C КOЛХOЗНИЦИТE И AГEНТУРAТA ИМ РAЗИГРAВA ЦИРК, ЗA ДA МAНИПУЛИРA ЗAПAДНИТE МAЙМУНИ :)
    ТAКA ЧE РEШEНИEТO НA ПEРНИШКИЯ - AГEНТ НA ШAЙКAТA, НE E CПOНТAННO :)
    A CИ E OПEРAТИВНA РAЗРAБOТКA.
    ТАКА ЧЕ НЕ СЕ ПОД- МОКРЯЙТЕ, ЗА КМЕТА - "ГЕРОЙ" :)
  • 30 До19 3,14К

    4 3 Отговор
    Нещо май много си се размечтал!?Щял да свали Боко но с Нинова .Ха,ха .Хубав виц.Другарю, имаме законно избрано правителство и няма как два файтона червени лумпени да го свалят.Между другото,вашия кмет е един от малкото нормални в скапаната ви партия.
  • 31 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    4 2 Отговор
    ВМЕСТО ДА СИ ПАЗИ НОРМАЛНИТЕ И МОЖЕЩИ ЧЛЕНОВЕ, БСП ГИ ОПЛЮВА....ПОСЛЕ ЩО СЕ ЦЕПЯТ....... И НАКРАЯ ЩЕ ОСТАНЕ САМО ПОЛИТБЮРОТО.....
  • 32 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    АЗ ПЕРНИЧАНИНЪТ КАЗАХ: --- ТРЯБВА ДА СЕ ФИНАНСИРАТ ТРУПИТЕ ЗА НАРОДНИ ТАНЦИ , А ВСИЧКО ДРУГО ТРЯБВА ДА СИ ЗАСЛУЖИ ФИНАНСИРАНЕТО - И МУЗИКАЛНАТА ШКОЛА !!!! ДВАДЕСЕТ ДЕЦА В СПОРТНОТО УЧИЛИЩЕ И ТРЕНЬОР УЧИТЕЛ НА ЗАПЛАТА -ОТ СПОРТ !!!!! ИМАМЕ СИ И ХУДОЖНИЦИ И ПОЕТО-ПИСАТЕЛИ --- БРАВО "СТАНКО" !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 33 факт

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    нинова
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 възмутен

    2 0 Отговор
    Когато идва Нинова в Перник, ти къде беше? понеже тогава Тиквата даваше наще пари за водопровода през Бучино ти не посмя да отидеш при партията си, а БЛИЖЕШЕ НА ТИКВУН......-......
  • 36 Явно

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "big":

    Иван костов е завладял бсп щом му се кланите тои и борисов развати бсп като увеличи пенсиите и минималната заплата/ сега на протестите има повече пияни и дрогирани от преди/Кмета е на работа в града а не с бсп тъпи приватизатори
  • 37 Селянин

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Много ви е яд че перничани го харестват но вие ще бЪдете далече от власта още12год
  • 38 яГЕРБ

    0 0 Отговор
    Никои не обича кадърните хора затова младите не гласуват Пък глупаците си унищощават умните кадри има те си каун и приватизаторка друго не ви трябва
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове