Last news in Fakti

23 Декември, 2020 18:17 1 188 33

Нинова с призив за празниците: Помагайте на възрастни, самотни, изолирани и болни хора

  • корнелия нинова-
  • бсп

Доброволчеството в тези тежки времена, по време на COVID кризата, е наша основна задача, заяви председателят на левицата

Нинова с призив за празниците: Помагайте на възрастни, самотни, изолирани и болни хора - 1
Снимка: БСП

"Нека по време на празници структурите ни в страната да се мобилизират, за да помагат на възрастни, самотни, изолирани и болни хора". За това призова председателят на БСП Корнелия Нинова по време на работна среща с новоизбрания областен председател на БСП в Стара Загора Румяна Динева и Надежда Димитрова - новоизбран общински председател на община Павел баня.

Цитирана от пресцентъра на левицата, Нинова благодари за активното участие на Младежкото обединение, общинските съветници и депутати от област Стара Загора за включването им в доброволческата кампания - в болници, РЗИ и социални грижи.

"Доброволчеството в тези тежки времена, по време на COVID кризата, е наша основна задача, за да сме близо до нуждаещите хора", подчерта още тя.

В рамките на обиколката ѝ в страната, Нинова обсъжда и темата за алтернативния План за устойчивост и възстановяване на БСП. По думите ѝ мерките, които правителството предлага в своя план не представляват стратегическа визия за България: "Рискуваме, докато ГЕРБ са на власт, Европейската комисия да не одобри плана на България, а оттам - и средствата, предназначени за страната да се забавят".

Нинова е категорична, че планът на БСП е ориентиран изцяло с грижа за хората. "Целта е европейските средства да стигнат до всеки човек", категорична е Нинова.

„БСП откроява три приоритета в алтернативния си план, а именно - нов модел в здравеопазването, мерки за икономически растеж и повишаване на доходите“, припомни лидерът на българските социалисти.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    11 4 Отговор
    КЪДЕ ГО ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ, ДРУГАРКО НИНОВА
  • 2 Майна

    10 9 Отговор
    СЪНАРОДНИЦИ, АКО ИСКАТЕ ДА ПОМОГНИТЕ НА НАШИТЕ ВЪЗРАСТНИ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗНЕТЕ И БЛОКИРАТЕ ДЪРЖАВАТА. ТРЯБВА ДА СИ ВЪРНЕТЕ ДЪРЖАВАТА И ПРАВОТА НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!

    Коментиран от #10

  • 3 Д-р Ох Боли

    8 6 Отговор
    Да, заразете ги с Ковид докато им " помагате"...
  • 4 РАДИО ЕЛТО

    10 5 Отговор
    БРАВО нека на бъде меи ХОРА ЧОВЕЦИ
    някога ЧОВЕК звучеше ГОРДО
  • 5 никакъв шанс

    12 5 Отговор
    завчера една жена падна на улицата , стояха отстрани двама полицаи и вместо да и помогнат да стане набързо се изнесоха... смятай

    Коментиран от #23

  • 6 Българската коледа

    6 2 Отговор
    Пратете по 1 СМС на 1117.
  • 7 МИ ПОМАГАЙ МА

    15 5 Отговор
    САНИТАРКАТА С ИМПЕКСИТЕ? ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ!
  • 8 Потрес

    6 7 Отговор
    Нинова, ние помагаме колко можем! Нормалното обаче е да помага мутротулупа! Достатъчно данъци изливаме! Не е нужно всичко да крадат с доган.
  • 9 Бай Събин

    5 1 Отговор
    Мис България чака дете от депутат
  • 10 САНИТАРКАТА

    4 7 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    И ДА НОСИТЕ ЯЙЦА, ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ! ТАКА ЩЕ СИ ВЪРНЕТЕ ДЪРЖАВАТА И ПАРИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ БСП!
  • 11 Майна

    5 6 Отговор
    ВСИЧКИ, КОИТО СМЕ В ЧУЖБИНА, ПОМАГАМЕ НА БЛИЗКИТЕ СИ И...ДОКОГА???? ДЪРЖАВА ..НЯМА, ИМА ЕДНА ШАЙКА ОТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ХОРА, КОИТО ВИ КОМАНДОРЯТ КАКТО СИ ИСКАТ..., А, И ПОЛИЦИЯ,!!! ВЗИМАЙТЕ СЕ В РЪЦЕ!!! ТРЯБВА ДА ГИ ИЗХВЪРЛИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО, ТОВА НЕ ИМ Е СОБСТВЕНОСТ!

    Коментиран от #20

  • 12 Бърлгарин

    7 5 Отговор
    Не я побликувайте! Убийте я с мълчание!

    Коментиран от #19

  • 13 БСП ПОМОГНА

    9 7 Отговор
    ПОМОГНЕТЕ И НА 6000 УМРЕЛИ ОТ К 19 БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП И ФАТМАКА! НЕ НОСИХА МАСКИ, НЕ ВЯРВАХА, ЧЕ ИМА ВИРУС И СЕГА ГИ НЯМА?

    Коментиран от #27

  • 14 БСП МН ПОМАГА

    11 3 Отговор
    6000 УМРЕЛИ ОТ К 19 ОТ СЕПТЕМВРИ НАСАМ! С ПАЛЕНЕ НА МАСКИ И С ВДИГНАТ ЮМРУК, ЩАБА НА СЪД, С ХВЪРЛЯНЕ НА ЯЙЦА,УШИ, РИБА, СЪС СПЕЦИАЛНАТА ПОДКРЕПА НА АБВ, МАЯ, ТАТЯНА-21, ФАТМАКА И ДР. ДЕБИЛИ УСПЯХТЕ ДА ДОКАРАТЕ СМЪРТНОСТТА ДО 150 НА ДЕН. А БЕШЕ ТОЛКОВА ЗА ТРИ МЕСЕЦА?
  • 15 Бесен Язовец

    2 6 Отговор
    Седесето да им помога тези пенсии сега са електората на СДСто от 90те години!
  • 16 име

    8 3 Отговор
    нинова- дайте , да дадем....типично по комунистически. а тя е от сдс!???
  • 17 Аве Майн Кампф

    6 2 Отговор
    Така е Нинче , малко саморекламка никога не ти е излишна , че вече всички те позабравиха .....
  • 18 Гост

    8 1 Отговор
    Един призив за благотворителност, колкото да привлече вниманието на читателя, и после цялата статия хвалби за светлите идеи на партията.
  • 19 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #12 от "Бърлгарин":

    ам кат си плаща?
  • 20 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #11 от "Майна":

    и за какво им помагате? Да плащат абсурдни данъци срещо нищо ли? Помагате на мутрите да трупат пачки.
  • 21 Комуниста

    1 8 Отговор
    1989г по митингите на СДС се разхождаха 40-50-60.стърчоци и зовяха да накажат комунистите 30 г по късно тези стърчоци вече са пенсионери и викат олелеее седесето ни излъга. Дойде видов ден да си платите греховете към БКП.

    Коментиран от #30, #31

  • 22 ПОМАГАЧ

    7 2 Отговор
    ЧЕ НА ВАС МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП ЛИ ДА ПОМАГАМЕ ?
  • 23 перничанин

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "никакъв шанс":

    Сигурно има и такива, но има и младши инспектор Момчил Тошков, спасил жена от удавяне в Дунав или онзи полицай, който пазаруваше на болни от корона вирус.
  • 24 дизела

    5 2 Отговор
    Другари,дайте да дадем!
  • 25 BLACK SEA

    8 0 Отговор
    Уважавай старите,когато си млад....
    Помагай на слабите,когато си силен....
    Признавай си грешките,когато сгрешиш....


    Защото,един ден и ти ще бъдеш...

    СТАР....СЛАБ.....И ГРЕШЕН.....
  • 26 анонимен

    3 1 Отговор
    Пълен боклук.
  • 27 Активист на БКП

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "БСП ПОМОГНА":

    За БСП не знам ,но ЦК на ГЕРБ яко гепи кинти !!!
  • 28 БСП най крадливата партия

    6 1 Отговор
    Време за реклама.
  • 29 Протестър

    7 1 Отговор
    Шумкарски провокации. Това са хора на хранилка без един ден трудов стаж.
  • 30 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Комуниста":

    Лъжеш, комунде. Аз съм бил по митингите на СДС едно време. Площадите бяха претъпкани със скандиращи и всичките бяха млади хора. Помня и студентските протести. И те ли са били на по 60 години? Има записи в нета и всеки може да ги види.
  • 31 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "Комуниста":

    БКП е дошла на власт с измама. Яхнали са селските протести, преди 9и, срещу богаташите и властта, а после Сталин им е помогнал да останат на власт, че замалко на два пъти горяните да ги смъкнат. Никога БКП не е избирана законно за управляваща партия. С измама се е натресла и сега пак се мъчи по същия начин да дойде на власт.
  • 32 Червени боклуци.

    2 1 Отговор
    Червената шайка-терористи БСП, е партията на милиардерите-капиталисти, "заграбили алчно на човека труда". Затова половин България емигрира.
  • 33 Р. Овч.

    3 0 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове