Last news in Fakti

23 Декември, 2020 17:14 4 166 88

Христо Иванов в прокуратурата: Да се оповестят материалите по казуса със снимките на премиера

  • христо иванов-
  • да българия

Председателят на "Да, България" вижда "замитане" на случая от страна на главния прокурор Иван Гешев

Христо Иванов в прокуратурата: Да се оповестят материалите по казуса със снимките на премиера - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Да, България" Христо Иванов внесе в Софийската градска прокуратура искане държавното обвинение да оповести материалите, въз основа на които е било взето решението да бъде спряно досъдебното производство за публикуваните през юли снимки и записи от жилището на министър-председателя Бойко Борисов в правителствената резиденция "Бояна":

"По стандарта Гешев, т.е. когато става дума за политически важни обществено-значими производства обществото да може само да се увери в това колко сериозно е разследвано, пълно ли е, всестранно ли е, обективно ли е разследването или става дума за едно поредно замитане, както аз всъщност много сериозно подозирам", заяви Иванов, цитиран от БНР.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й

    29 4 Отговор
    Ами то няма снимка ‼
  • 2 Хешев

    71 23 Отговор
    А да се оповестят ли материалите по казуза с Маджо!?

    Коментиран от #15

  • 3 Мутрите вън!

    50 17 Отговор
    Как да няма замитане, нали гешефт е назначен след одобрение от пожарникаря!?
    И какво, ще си рита трудовата ли книжка?

    Коментиран от #84

  • 4 БАЙ Х@Й

    56 16 Отговор
    Няма пачки ‼ Няма и кюлчета ‼ АБЕ ТО И ПРОКУРАТУРА НЯМА‼

    Коментиран от #56, #64

  • 5 БАЙ Х@Й

    49 10 Отговор
    И Мата Хари да дойде ще кажат , че е Пунта Мара ‼
  • 6 отвратен

    52 14 Отговор
    Прокуратурата вмето да арестува мафиоти ,тя ги крие и пази !!
  • 7 Миризлив пор

    30 27 Отговор
    Интересно ми е като юрист дали Пинокио би приел подобни доказателства? Не споря дали и колко са истински, просто дали имат юридическа стойност и може да се използват в съда.

    Коментиран от #10

  • 8 КРОКОДИЛА

    13 27 Отговор
    ОМИТАЙ СИ НЕ ДРЪНКАЙ ..................
  • 9 до Гешев

    36 10 Отговор
    Банкнотите имат номера , ние не ядем доматите с колците , отговаряй кой е теглил парите в чекмеджето на Бойко !
  • 10 sbs

    26 15 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    КОЛКОТО ВЪЗСТАННИК --ТОЛКОВА ЮРИСТ

    Коментиран от #21

  • 11 Траспортер

    32 20 Отговор
    Христо Иванов да каже за връзките му с Маджо и комунистическата рода, благодарение на която сега живее добре.

    Коментиран от #14

  • 12 Стойко

    34 20 Отговор
    Банкнотите се виждат ясно и номерата им с просто око. А какво остава с експертиза! А каскета казва че не е установено дори дали са истински а жълтия метал дали е злато а имат печати?! Това не е прокуратура а пародия и карикатура!

    Коментиран от #20, #42, #44

  • 13 Дора

    27 13 Отговор
    Видеозаписи не са доказателства в съда,та камо ли снимки аудио .Добър ден наивници-ентусуасти.
  • 14 гост

    7 10 Отговор

    До коментар #11 от "Траспортер":

    Шкафчето,шкафчето-о-о на лудия кочияш!
  • 15 до хешев

    28 23 Отговор

    До коментар #2 от "Хешев":

    Да ,трябва да се оповестят и топлите връзки на Маджо с Борисов и сие. И де да беше само Маджо, ми то са всички оцеляли мутри от 90-те.
    На гербаджийските манипулатори не им се получи партенката с пришиването на Маджо към Хр. Иванов. То е като да пришиеш чекмеджето с пачки на Хр.Иванов - тези партенки служат за подмамване само на изключително тъпите екземпляри от стадото.

    Коментиран от #18

  • 16 Курумпе

    28 16 Отговор
    Абе, Ристе.., абе Душо непоръбена..ТИ с УМСТВЕНА ДЕМЕНЦИЯ ли беше, та беше МИНИСТЪР в Кабинета на Баце!Що дрема тогава ти бре Ристе?!ЩО не измете всичките тези Свестни,съвестни и Честни Служители на Темида?!Да им беше показал, как вожда праща... вишистите да копат комири и да пассАт овцете бре Ристе?!Ти Ристе от тези хляб си ял и си им се Полагал да те ръководят?!- що за съвест и морал бре Ристе имаш, а мъжка чест нещо..
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Хешев

    19 3 Отговор

    До коментар #15 от "до хешев":

    Ама кой е говорил за Христо Иванов? Или гузен не гонен бяга:)))
  • 19 ares

    19 15 Отговор
    Какъв е тоя боклук
  • 20 Иван

    17 23 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    То е ясно и без да ни го показваш! Толкова престъпна клика , каскетура и хунта е нямало в историята на страната! Дори вече не крият как ни се подиграват в лицата! Боко си призна за пищова а за него не казват нищо. Призна че папките и злато са истински но някой ги "аранжирал". А каскетурата не разбрала дали са истински. Ще дойде ден скоро когато наистина независима прокуратура ще разследва не само милионите в пачки и кюлчетата злато а и луксозната къща в Барселона,спортните Поршета, бутиците там, бугатито на дъщерята и палата в САЩ, поръчковото БМВ на племенника подарък от вуйчото което бяха откраднали и милиардните кражби и каскета заедно с тях отива на топло до живот

    Коментиран от #36, #58, #76

  • 21 Отвратително

    18 10 Отговор

    До коментар #10 от "sbs":

    Вижте си пожарникаря, дето е прост и сведете глава, а не ни навирайте тъпота. Наглостта гербаджийска няма край. Тоя идиот тиквун ни мисли и нас за прости. Като си казал ,, а,, кажи и коя е точно
    Мата Хари щом си чист.
  • 22 JEFF

    20 8 Отговор
    Да, бе , да . Докато Борисов и подобни държат всички власти няма да има правосъдие и прозрачност.
  • 23 Бай Курти

    21 14 Отговор
    Пинокио да обясни за връзките си с Маджо а не да търси под вола теле. Там има всичко друго но не и теле.
  • 24 РАДИО ЕЛТО

    18 11 Отговор
    имаме ГЕШЕФТУРА а не прокуратура
  • 25 Гост

    7 3 Отговор
    Оповестиха ги:ти си ходил при примера,сега изясняват мотивите ти,но ще ги кажат при закрити врати,защото било много интимно.
  • 26 Стойко

    18 13 Отговор
    Уважаеми приятели, не е ли видно, че само господин Божков може да ни оправи!? Защо чакаме!? Да го подкрепим сега!
    Зa тeзи, кoитo ce интeрecувaт, зaщo тaкa caмooтвeржeнo cъм нa aмбрaзурaтa зa дa зaщитaвaм увaжaeмия гocпoдин Бoжкoв, щe кaжa caмo eднo - нe ми е дaл нищo, в cмиcъл нe особено мнoгo и нe ми e oбeщaвaл мнoгo зaнaпрeд....Прaвя гo eдинcтвeнo oт любoв и прeдaнocт към него...е и мaлкo cтрaх...

    Коментиран от #29

  • 27 РАДИО ЕЛТО

    15 4 Отговор
    мутра мутрому око не вади
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Стойко

    8 22 Отговор

    До коментар #26 от "Стойко":

    Ментак ,Герберастки троле! Колкото и да копираш Ника ми форумците знаят стила ми! Продължавай да ни за забавляваш и след като тролепишрш с чужди бикове значи нямаш аргументи!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Пффф

    19 11 Отговор
    А Елена Йончева като каза че записите са автентични според НЕЗАВИСИМИ АМЕРИКАНСКИ(не руски )специалисти тия се правеха на луди !
  • 32 Антитрол

    16 13 Отговор
    Герберските тролчета като не могат нищо да кажат срещу фактите почват да плюят човека който ги поднася и не коментират фактите - стар комунистически приом за пропаганда.

    И аз не харесвам Христо Иванов но фактите са си факти - факт е прокуратурата обслужва мафията на власт. Факт е че тази мафия се обогатява чрез кражби от народа.

    Но тролчетата не ги интересува народа - важното е работодателите им да са на власт и да дават парички за тролене.
  • 33 Гошката

    11 9 Отговор
    Чета коментарите . Толкова безкрайна омраза както към Бацето вашия палач опоскал ви до шушка и ви докарал да съществувате в бедност и недоимък в 21 век и да блъскате не за живот а за съществуване само за битови разходи като отопление сега зимата,най скъпата, некачествена и канцерогенна храна в Европа,за вода,телефон,интернет ,дрехи и лекарства и транспорт! За друго не ви остава! Но много сте на опашката 9/10 от населението на тази опоскана държава! В предните редици на редицата са оня с прозвище черепа на който присвоиха за тях си с дебелия 30-годишен бизнес , онзи Сретан Йосич който плащаше на Бацето да го закриля в България когато бе гл.секретар на МВР но Холандски полицаи го екстрадираха и Бацката му заграби парите, оня мустака от Белград на който пак с дебелия му опоскаха банката и дебелия не върна близо милиард кредити към нея. Ами онези Бобокови с международния бизнес в цял свят с известните фирми "МОНБАТ" и "ПРИСТА ОЙЛ" и на който на единия брат Бацката бе хвърлил око и ходеше в дома му по заповед иначе ги заплашваше че с фамилията им е свършено. И накрая когато с дебелия и тях удариха Бобоковата Христина показа пачки и злато в шкафовете на Бацката. Ами на опашката за Бацката е и Радослав Каратанчев бащата на Сесил Каратанчева на която Бацката пускаше цинични с смс-и когато бе 14-годишна и точно когато Баща й Радо бе шеф на "Спортни имоти " -София и Бацката мислеше че след като с негови протекции бе назначен няма да писне за смс-те и похотливите ж
  • 34 Гошката

    12 7 Отговор
    Бацката мислеше че след като с негови протекции бе назначен няма да писне за смс-те и похотливите желания на Бацката към малолетно дете , не непълнолетно. Радо с дъщеря си избягаха от България докато Бацката е премиер но и те са на опашката. Не смятаме десетките хиляди фирмички които Бацката опропасти с кражбите и алчността си. И аз съм на опашката но едва ли ще се вредя от тези които изброих...
  • 35 Аве Майн Кампф

    7 6 Отговор
    Ха ха, пак се напъва носоклюнчето ялово ....
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Хемус

    12 7 Отговор
    Малко факти! Спомняте ли си лятото прокуратурата публикува записи със СРС между Божков и собственика и издател на Фрогнюз Огнян Стефанов. Явно са близки и Божков му споделя. Атаката срещу него започна края на януари тази година. Като предлога бе за неплатени данъци и след това още 17 обвинения. Спомняте ли си датата 24 ноември 2019 г.? 2 месеца преди атаката и изземването на бизнеса на Божков! Във Фрогнюз Стефанов бе публикувал един разговор който явно Божков му е предал! Лафка бе основния дистрибутор на билетите от лотарията му ! Обажда му се собственика на 700-те павилиона на Лафка (в разговора го наричат дебелия) и му казва - "Да ми купиш павилионите за 140 милиона и сам да си продаваш билетите", Божков отговаря "Не са ми необходими и нямам намерение да ги купувам" , "Дебелия" отговаря "Така ли , ще видиш тогава какво ще ти се случи", Божков отговаря "Какво ще ми се случи , я се махай и не ме занимавай". Когато Стефанов във фрогнюз публикува това си помислих че е някаква легенда и приказка но след 2 месеца започна изземването на бизнеса на Божков и след това павилионите на Лафка фалираха. Явно Божков не е предполагал че Борисов чак дотам ще изпълни заповедите на "Дебелия" , едно че от години им плащал рекет чрез Горанов и второ че Борисов добре знае че след това ще го преследва като див звяр докато е жив. Но явно зависимостта на Борисов от Доган и "Дебелия" е по страшна !

    Коментиран от #40, #53

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 До Хемус

    10 5 Отговор

    До коментар #38 от "Хемус":

    Да. "Lafka" на Пeeвсkи бе основния дистрибутор на билетите на лотарията на Божков,също големите вериги като CBA и БИЛЛА а също и застрахователни компании . Явно са имали договор за голям процент от продажбите. Помня че преди 2 години декември 2018 г.си купувах цигари от един от павилионите на Lafka защото ми бе най близо. И постоянно продавачката ми тикаше кутията в лицето и казваше "вземете си билетче, хайде опитай си късмета моля" , отговарях утре и си заминавах и накрая спрях да си купувам цигари оттам. Отивам да си плащам Гражданската отговорност на колата в SDI и там кутия пълна с билети на лотарията на Божков и брокерката ми тика също кутията да съм си опитал късмета. Казах не желая и повече няма да ходя там да сключвам застраховка. Така че не е виновен Божков а тези които му пласираха билетите и бяха супер нагли. Божков никой насила не е карал да му купува билетите !
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    10 5 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    КЪДЕ СА ПИСТОЛЕТА И ДИСТАНЦИОННОТО НА ШКАФЧЕТО.....ДРУГАРИ

    Коментиран от #46

  • 43 Забелязъл.

    5 6 Отговор
    Една банкнота от многобройните пачки в шкафа на победителя Бойко е 4 пенсии на Козлодуй! А трябва да има 3 живота за да събере от пенсиите си половин шкафче на Бойко! Кой за каквото учил са казали хората....

    Коментиран от #45, #52, #54

  • 44 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    12 7 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    В ДРУГА СНИМКА ИМА И ЗЛАТО В ЧЕКМЕДЖЕТО И ЕДИН ПЛИК...НЯКОЙ ДОБРЕ ГО Е АРАНЖИРАЛ ИЛИ Е ПИПАЛ С ФОТОШОПА...ПРОКУРАТУРАТА НЕ ПАСЕ ТРЕВА...ДРУГАРИ КОМУНОИДИ....
  • 45 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    8 6 Отговор

    До коментар #43 от "Забелязъл.":

    А ЗА ШКАФА НА ТЕХНОИМПЕКСА.....

    Коментиран от #71

  • 46 Иван

    8 8 Отговор

    До коментар #42 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    Снимките на шкафчето с милиони и злато са десетки! Тук е само една от близък план за да се види с просто око номерата им! Може да видиш всички снимки от всички ъгли! Боко е закован!!!!

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ЩОМ Е ИСТИНА

    9 7 Отговор
    ЩОМ СНИМКИТЕ СА ИСТИНСКИ А НЕ МОНТАЖ ЗАЩО ТОЗИ КОЙТО ГИ Е ПРАВИЛ НЕ ИЗЛЕЗЕ И ДА КАЖЕ НА ТАЗИ ДАТА СНИМАХ ЧЕКМЕДЖЕТО? ЕТО ОРГИНАЛИТЕ! ЗАЩО ДАТИТЕ СА С НЯКОЛКО ГОДИНИ РАЗЛИКА, А ПОДРЕДБАТА Е СЪЩАТА? ЗАЩО СЕ КРИЕ ПОРЪЧИТЕЛЯ? НАЛИ РАЗОБЛИЧАВАТ ББ?
  • 50 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    10 6 Отговор
    ИЦКО, КОЙ ПРОКУРОР ЩЕ СЕ ХВАНЕ НА ТАКИВА ПЛИТКИ КОМПРОМАТИ......ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ С РАЗЛИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ В НЕГО...А ПИСТОЛЕТА И ДИСТАНЦИОННОТО НЕ СА МРЪДНАЛИ С МИЛИМЕТЪР НА ВСИЧКИ СНИМКИ.....ТИЯ СА ПЪЛНИ....НЕКАДЪРНИЦИ...
  • 51 ИСТИНАТА

    2 7 Отговор
    Както са пуснали в друга статия от факти и журналистката от Свободна Европа Полина Паунова е публикувала няколко снимки от различни ъгли и че тяхната автентичност няма съмнение. Вижте статията със снимките

  • 52 АНОНИМЕН

    1 3 Отговор

    До коментар #43 от "Забелязъл.":

    ти имаш ли ясна престава кой е ГРАД КОЗЛОДУЙ никовете са прякори в нета а всеки може да пише и нарочно неграмотно
    ЧОВЕКО знай ХОРАТА по дрехите посрещат по ум изпращат ДОБРА НОЩ
  • 53 АНОНИМЕН

    2 2 Отговор

    До коментар #38 от "Хемус":

    ти кой си всъщност
  • 54 АНОНИМЕН

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "Забелязъл.":

    подигравката е вид комплексарщина господине
  • 55 Фотев

    7 0 Отговор
    Тоя взе да се надскача. След изборите ще изчезне яко дим. И баба му пняма да гласува за него.
  • 56 Идиоти

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й":

    Какво не ти изнася, нали? Питай кинаджиите. В самото начало казаха кой и как е направил постановката за идио-ти. И май се преброихте за пореден път.
  • 57 БОКО ЛЪЖЕЦА

    5 7 Отговор
    СНИМКИТЕ СА ФАШЛИВИ А НИЕ СМЕ ИДИОТИ -- ТОВА Е ПО ДЕФОЛТ ПРИ ГЕРБЕРАСТИТЕ , ВЪПРЕКИ , ЧЕ ТИКВОЧА ТЪП СИ ПРИЗНА

    Коментиран от #61

  • 58 АНОНИМЕН

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    ти защо подиграваше онзи ден КОЗЛОДУЙСКИЯ той не е от герб ти го подигра в блиц спорт крадът му ника защото е индвалид гаврят го защото критикува герб разбра ли господин ИВАН
  • 59 блять

    6 5 Отговор
    Ей -й-й, тоя човек каса няма ли. Какво, самолет кеш ли е искал да си купува. И отдолу ей така за разкош, златни "джобни" ли има ? То бива да е тъп тоя народ, ама не е чак толкова бе. И сега клюкарката фатмак ще се извинява ли на Бойко ? Колко пъти мажоретката споменаваше за чекмеджетата. Ще се извини - следващия път, колкото се извини Мая Манолова за бусовете с двойните дъна. Тъ-панари.
  • 60 АЛО РАДЕЕЕВ

    5 6 Отговор
    НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЯ Е ПРАВИЛА СНИМКИТЕ ПЪК Я УДУШИХА В ХОТЕЛ НА ОВ. САНТОРИНИ - ГРЪЦКИТЕ ВЕСТНИЦИ ГЪРМЯХА - ТУК МЪЛЧАХА !

    Коментиран от #62

  • 61 лъжецоубиец

    9 2 Отговор

    До коментар #57 от "БОКО ЛЪЖЕЦА":

    Защо не ми кажеш кога си е признал, лъжльо ? Или разчиташ, че всички са тъпи като вас ли? Хайде, кога и къде ?
  • 62 ИМА СНИМКИ

    5 1 Отговор

    До коментар #60 от "АЛО РАДЕЕЕВ":

    БОЙКО ПЪРВО ГИ МЪНДРЪСА ПОСЛЕ ГИ ДУШИ И ГИ ЗАКОПАВА ДО ВИЛАТА НА РАДЕВ!
  • 63 Прокуратурата

    4 6 Отговор
    нищо няма да оповести !
    Ние трябва да ОПОВЕСТИМ изриването на тази престъпна власт на 28 МАРТ 2021 !
  • 64 Иван4о

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й":

    Има ли престъпление? - ако да, какво е то, някой да предположи. Другото е само шум.
  • 65 Спорете си за снимките, нека

    4 1 Отговор
    говорене да става, но порочните икономически практики, при които ”бизнесмените” дават, на който трябва, обаждат се където трябва, за да върви примитивния им бизнес, това е на гърба нас обикновените хора.
  • 66 МАЯ МАНОЛОВА

    7 3 Отговор
    НИНОВА ДУХА НА БОЙКО - ИМА СНИМКИ.
  • 67 ЧЕКМЕДЖЕ

    0 2 Отговор
    А СНИМКИТЕ НА ЛУНАТА НЕ БИЛИ ОТ ЛУНАТА?

    Коментиран от #68

  • 68 Иван4о

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "ЧЕКМЕДЖЕ":

    кой е фотографът?
  • 69 поповац

    10 4 Отговор
    ТОЯ НЕНООРМАЛНИК ХРИСТО ИВАНОВ НЕ СПРЯ,БЕЗОЧЛИВ НАГЛЕЦ,ПРОСТ И АЛЧЕН,НА КАКВО СЕ НАДЯВА,ААА,БОЖКОВ И СИЕ ПЛАЩАТ,ТРЯБВА ДА СЕ ОТЧИТА НЕЩАСТНИКЪТ!
  • 70 Гробар

    2 1 Отговор
    Мата Хари жива ли е, много се притеснявам за душицата!
  • 71 САНИТАРКАТА

    8 1 Отговор

    До коментар #45 от "ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА":

    БОЙКО НЕ МОЖЕ ДА МИ КУПИ БАРИЕРАТА НА ТЕХНОИМПЕКСА С ТИЯ ПАРИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО!
  • 72 Бат Вальо

    7 5 Отговор
    Ице, ти с дупе балони надуваш, ама да знаИш - депутатство ша видиш, га видиш жив динозавър ...

    Коментиран от #74

  • 73 Пуркуратурата

    5 0 Отговор
    Бацо шкафче нема, бацо къща нема, за всичко е виновен дрона
  • 74 АНОНИМЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #72 от "Бат Вальо":

    господине защо обиждате ХОРАТА ТИ ДА НЕ СИ И С НИК забелязълкойто гаврите КОЗЛОДУЙСКИЯ затова ли ти го бана блок на КОЗЛОДУЙСКИЯ

    Коментиран от #79

  • 75 Калин

    5 4 Отговор
    Христо, на българите не им е до твоите игри в момента, имат по-големи проблеми!!!
  • 76 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    4 3 Отговор

    До коментар #20 от "Иван":

    АМИ ДАЙ МАТЕРИАЛИТЕ НА ПРОКУРОРА....ИЛИ И ТИ КАТО ДРУГИТЕ....МНОГО ШУМ ЗА НИЩО
  • 77 ЧЕРВЕНОТИКВЕНИЧКОВЧЕТА

    6 5 Отговор
    ИЦЕ....КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЕТЕ БАЦЕТО...ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВИ МАЧКА НА ИЗБОРИ....ЩО ТАКА БЕ ИЦЕ....?????
  • 78 БРАВО БОКОООО

    2 2 Отговор
    КВО СТАНА С ДОГАН БЕ РИСТЬООО , ЩОТО БОЙКО МУ Е ПОДЧИНЕНА МУТРА ?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 томка бикова

    5 2 Отговор
    Прокуратурата каквото имаше да каже ГО КАЗА.
  • 81 Витлеемчо

    2 4 Отговор
    Скоро дами и господа другари и другарки
    Ще се случат такива неща, че ум ще ви
    Зайде, ще останете с пръст в устата !!!
    Оставката е готова! Ще се подаде при
    встъпването в длъжност на президента
    Джо Байдън ! Извънредните избори ще са
    краят на февруари и ще бъдат спечелени от
    ОБЕДИНЕНАТА опозиция ! Те това ще е !!!

    Коментиран от #86

  • 82 До прокуратурата !

    3 0 Отговор
    Не изкарахте МАТА(у)рата !
  • 83 Оставчо

    2 4 Отговор
    Твърдо за оставката съм !
  • 84 Пенсионер

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Мутрите вън!":

    Ристьо като стане прокурор, ще ви обясни всичко.
  • 85 stan4o

    1 0 Отговор
    Този е задействана спящо клетка на ДС. Ако иска да ме опровергае това да стане на детектора на лъжата. Бих се извинил и гласувал за него, ако машината покаже, че греша. Бих ходил с плакат на Христо Иванов на врата си агитирайки за него.
  • 86 Мод

    0 0 Отговор

    До коментар #81 от "Витлеемчо":

    Ще се обединят Бойкикев,отровните гниди,манолова,славчо,и абв.
    Май и слави стана комунист.
    Победа!
  • 87 Тапата

    0 0 Отговор
    Преди този господин се възмущаваше,че Прокуратурата изнася данни от разследванията, а сега,че не изнася. Като "юрист" би трябвало да му е ясно, че тя предявява обвинения на базата на реални факти и доказателства, а не на картинки от букварите. Толкова е прозрачен, че и съдържанието в червата му се виждат!
  • 88 Умник

    0 0 Отговор
    По кой член от НПК е искането, щото нещо не ми е ясно Христоооо??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове