Last news in Fakti

25 Декември, 2020 12:34 2 486 75

Борисов от Доспат: Брекзит без сделка щеше да бъде пагубно

  • бойко борисов-
  • доспат-
  • николай нанков

Дай Боже тази пандемия да мине, надява се премиерът

Борисов от Доспат: Брекзит без сделка щеше да бъде пагубно - 1

Премиерът Бойко Борисов е заедно със зам.-министър Николай Нанков на инспекция в Доспат и района, където провери нова инсталация за сепариране и екологично обработване на отпадъци.

"Честитя празника на всички християни и братя мюсюлмани, защото ние сме братя", заяви премиерът Бойко Борисов.

Той отчете, че е важно отпадъците да се разделят, а кметът на Доспат Елин Радев благодари на правителството и премиера, че през последните години са отпуснали 40 милиона лева, за да може да се развиват.

Борисов се запозна с технологията на сепариране на отпадъците, а кметът показа как всичко се разпределя и се рециклира, за да няма никакво замърсяване.

"Чудесно сте го направили, вижте колко ни е красива планината - Родопите. Навремето всички са били в урановите мини. После защо умираме най-млади в Европа. Сега вече ги няма, това е природата и трябва да я пазим", заяви премиерът по повод модерния парк който се намира върху уранови находища.

Кметът на село Барутин Красимир Мантов сподели с премиера, че през последните години при управлението на ГЕРБ инвестициите в района не са спирали, водопроводът за 2.3 млн. лева е направен, като вече проблеми с водата няма.

"Почти на 80% село Барутин е асфалтирано", похвали се още той.

"Дай Боже тази пандемия да мине. Днес имаме много хубава новина. Макар и винаги в последния момент, ЕС намира правилните решения и заедно с Великобритания ще има споразумение, ще има договор и ще можем да работим в най-комфортни условия, защото имаме хиляди българи, които живеят и работят там, има много англичани, които живеят тук. Брекзит без сделка щеше да бъде пагубно за всички. Поздравявам Урсула фон дер Лайен, Мишел Барние, моя приятел Борис Джонсън за постигната сделка, отсече Борисов, а на място хората му благодариха, че той също е голям лидер и държавник и се справя както с делата в България, така и в ЕС.

Кметът на Доспат Елин Радев показа на премиера и новата спортна зала и съоръженията за открити спортове, както и парка около нея. На място хората от града приветстваха Борисов и му благодариха, че мисли и за децата, защото те всеки ден ползват за има къде да спортуват. "Вътре всичко също е ново и оборудвано", каза кметът.

"Важно е и мюсюлманите да виждат грижите на държавата", заяви премиерът докато се запознаваше с чисто новия информационен център, игрищата и спортната зала. Премиерът припомни как училището е било в окаяно състояние, а сега всичко е ремонтирано и учениците се радват да тренират всеки ден. На място той видя и строежът на нова открита сцена, както и парк-музей.

"Няма населено място в цялата община, където водопроводът да не е сменен. Проект за 5,5 млн. лв. приключихме и тази година. Сменихме всички етернитови тръби, които причиняват рак и са пили хората от тях", обясни още кметът, като съобщи, че и на 95% улиците са също преасфалтирани. Градоначалникът заяви, че пред 20 години са направени едни плочки 300 квадрата и до идването на ГЕРБ на власт нищо не е правено в града, а сега всичко е изградено, като са направени и нови чешми. За 4 години правителството е дало над 13 млн. лв. на общината.

"Благодарение на вас много от детските градини също станаха защитени и така задържаме младите хора в града", обясни кметът и каза, че имат голяма раждаемост.

На място шофьор на линейка се оплака, че от центъра за Спешна медицина в Смолян не им давали парите за работа на първа линия.

"Ще проверя случая веднага и ще възложа на министър Ангелов. Нали я знаете тая българска поговорка - Царят дава, пъдарят не дава. Ето това се случва, но ще видим този случай. Ние даваме по 80-90 млн. лв. на месец и всички получават. Даже полицаи карат линейки и подпомогнаха Бърза помощ като имат над 10 дежурства, получават", каза Борисов и в този момент звънна на проф. Ангелов, който е гледал живото излъчване на премиера.

Борисов му разказа какъв е сигналът и проф. Ангелов заяви, че в момента се заема със случая. "83 млн. лв. сме дали само този месец за вас на първа линия. Аз съм ти пратил толкова, а сега да видим кой ти ги е задържал" пошегува се Борисов.

"Благодарим ви най-искрено, защото правите всичко до последно. Не само външно саниране, а и вътрешни ремонти и оборудване, казаха хората от града за спортната зала.

Борисов посети и изцяло ремонтираното училище "Димитър Благоев" в града, за да види къде са отишли отпуснатите средства.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Охо Бохо

    71 6 Отговор
    Тоя не е в ред!!! На връх Коледа пак се е помъкнал по градчета и паланки! Електоратът на ДПС. ще го избира явно този път! Дано през март тази простотия завинаги се разкара.

    Коментиран от #58

  • 2 Диаболо

    61 3 Отговор
    Не си в час. Не те броят за жив вече.
  • 3 Последния Софиянец

    48 6 Отговор
    Там му е мястото.При братята му мюсюлмани.
  • 4 ПазарЖик

    49 4 Отговор
    Ти нали нас оправи сега дай акъл на британците.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Киряк Бойко турския везир

    41 6 Отговор
    Няма вече Коледа!Само Рамазан Байрам!
  • 7 джаба

    28 2 Отговор
    ГОЕМ ОТОРКО ТОА ,ДЕ ГО БАЛТОВ ВА ТОЛУПКОООО
  • 8 Наско

    48 2 Отговор
    Глупавата тиква какво се пъне да прилича на европейски политик. Всички го видяхме Ганьо сахера дето си маа сакото като прилеп. Срам и резил за цяла България.
  • 9 Бацо

    31 2 Отговор
    Шкаф без сделка няма пачки, пачки трябват за къщи нарцелонски телевизии туй онуй
  • 10 Истина

    14 4 Отговор
    Вервам ви
  • 11 Дельо Хайдутин

    25 2 Отговор
    Цар Бойко дава,пъдаря Ангелов не дава.
  • 12 Behemoth

    33 2 Отговор
    Ей го и международното положение върти както си обикаля и то при 4G ...прейте сметка като дойде 5G то тоя в реално време ще размества пешките на световния гамбит!
  • 13 КОТарАК

    42 2 Отговор
    толкоа ли е психясял вече , да не може да разбере как се излага. вече е невъзможно и за най-върлите герберски тролове да го защитаат
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 карамфила

    33 2 Отговор
    Евнуха от банкя пак е на линия от доспат и пак ръси безсмислици.
  • 16 гражданин

    28 2 Отговор
    с 40 милиона можеха да съборят цялото село Доспат, и да го изградят наново, явно министъра си няма негова работа, и гледа откъде и какво излъчват с премиера по цял ден
  • 17 втръсна ми

    34 2 Отговор
    Всеки Божи ден менюто е Тулуп. Приятен апетит.
  • 18 шундурко

    26 2 Отговор
    НА ТОЗИ ОХО-БОХО НАНКОВ ДРУГ МУ ОБРАБОТВА ЖЕНАТА
    НАНКОООВ ХАХО ,СЪРБИ ЛИ ТЕ ВЕЧЕ ГЛЪВЪТЪ
    ТЪЙ,ТЪЙ ТО ТВА ДОКАТО ИЗБИЯТ
  • 19 БАЦЕ БАЦИЛА

    32 3 Отговор
    Тази година БР ЕКЗИТ,догодина - ББ ЕКЗИТ....
  • 20 El pepi

    27 2 Отговор
    Отишъл малко на разходка и на обяд.
  • 21 УйчеЗаГерб

    34 2 Отговор
    Боко харам е наркоман на тема власт и камери , сега подгонен от софиянци си прави клипче след клипче , буквално е на медиен пост. Едвам издържа. Какво ще прави бацуна след изборите не знам. Най-голямото му наказание не е затвора , а да го върнем в миналото му , което е незначително и анонимно.
  • 22 Гражданин

    37 2 Отговор
    Поне на Коледа не може ли да си починем от този тулуп.
  • 23 Бай ви Ганя

    36 2 Отговор
    На Рождество Христово поздравява и се радва на българите мюсюлмани. На Курбан Байрам ще ходи при евреите, ако някой го бръсне за слива тогава.

    Коментиран от #26

  • 24 Тодор Живков

    23 2 Отговор
    Тази гора не е ли до Банкя? Голям разбирач, кой му каза тази тъпня? Борисов е гледал и Мис таен агент и му е харесало да се бори за световен мир!
  • 25 пешо

    29 2 Отговор
    празник е , не го разваляйте на хората .
  • 26 Дельо Хайдутин

    30 2 Отговор

    До коментар #23 от "Бай ви Ганя":

    На трети март беше при Ердоган в Анадола .
  • 27 коко

    27 2 Отговор
    БОКО,тъпако ,англетата искат да ползват превилегии от ЕС без да плащат вноски кое му е доброто?

    Коментиран от #29

  • 28 д р Злобил

    26 2 Отговор
    почвам вече да съжалявам тоя зам. министър Николайчо , един от редовните статисти в джипкаджийските приключения на Мутрата . За него няма почивни дни, няма събота и неделя... А ето че не остава човека и на Коледа със семейството си.. И това е с всичките му статисти в тези смешни ПР акции. Явно парите си заслужават, но не всичко на този свят е пари
  • 29 боци световния

    22 2 Отговор

    До коментар #27 от "коко":

    Абе колкото да каже нещо , дет се вика да препикае (маркира ) темата
  • 30 тъпакас

    25 2 Отговор
    `Брекзит`` и Доспат ?!,с голям праз....
  • 31 Уфффф

    28 2 Отговор
    Защо този човек ходи по разни малки населени места? Всъщност, въпросът ми е риторичен. Кога ще мине на инспекция през Русе, Варна, Бургас, Стара Загора.... Примерно
  • 32 любител

    22 2 Отговор
    боко сложи си вече потури.а от политика разбираш колкото прасе от кладенчова вода.оди вече си харчи милиардите остави народа да си вземе въздух че избухне ли затвора ще ти се види тясен.
  • 33 глоги

    19 2 Отговор
    "Почти на 80% село Барутин е асфалтирано", похвали се още той. БАЦЕ,ДА НЕ ЗАБРАВИШ 100% ДА ГО АСФАЛТИРАШ СЕЛОТО! КЪЩИ,ДВОРОВЕ,НИВИ,ПАЛАНКИ,ВСИЧКООО! ЩОТО ЗИМАТА ХОРАТА ЩЕ ХАПВАТ ПО МАЛКО АСФАЛТ. АКО ЗАПУКА НЯКАКЪВ ДЕБЕЛ СНЯГ,КАКВО ДА ПРАВЯТ? НЪЛ ТЪЙ? АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ,АМА ПРИ ТАЯ БЕДНОТИЯ ДО ШИЯ.....
  • 34 айде у затворо

    23 2 Отговор
    Тоя да не копа землянка някъде по Родопите , много хора , влиятелни хора , започнаха да говорят за задържането му по обвинения за държавна измяна и корупция с особено големи размери , бих добавил и геноцид.
  • 35 СИК и джия

    23 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Навремето всички са били в урановите мини. После защо умираме най-млади в Европа." Баце, когато работеха мините не "умирахме млади"! Умираме сега и сме на първо място в света, а мините отдавна са затворени!
  • 36 пройчо

    22 2 Отговор
    Стъпва върху уран и хвали работилница за боклук!???...Гений!!!!
  • 37 324

    26 2 Отговор
    Този що е пак без маска бе? Как не се гътне, та да се отървем от него. Много проти.. н тип! Бай Ганя ряпа да яде пред тоя.

    Коментиран от #40

  • 38 Доктор борисов

    18 2 Отговор
    Се изходи по въпроса
  • 39 факт

    11 2 Отговор
    на брат ти мечтата е да ти отреже главата!?
  • 40 факт

    11 1 Отговор

    До коментар #37 от "324":

    нали го излекуваха!

    Коментиран от #47

  • 41 Мазньо

    19 2 Отговор
    Бою обясни на високопланинците за Брекзит.И те го разбраха....
  • 42 ще се разплача

    18 2 Отговор
    борис джонсън е послушал боко-браво на нашия велик държавник!
  • 43 В.В.П.

    21 2 Отговор
    Еййй,и от ,Брекзит,разбира тоя Шебек....Ще призная ,отново София за столица,ако свалят и осъдят това ,,клето създание на дявола,,,. комунист-антикомунист,,,мутра--антимутра.,лицето популист,което 2008 г щеше да бори Доганов..и се обгради с корумпирани бивши комунистически изчадия....Газ,шиист,Фалве,Мерседес,и всички забравиха за България..
  • 44 Омерзен

    19 2 Отговор
    Този заблуден нарциз не разбира че не го понясаме повече! Вън веднага и завинаги!

    Коментиран от #56

  • 45 Настопроценти

    16 1 Отговор
    Баце,не забравяй,че гръмна АЕЦ-ът "Чернобил". Ракът на гърдата пръв се появи и ракът на черния дроб. Не е от урановите мини,а от радиационния облак над Европа.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 324

    5 8 Отговор

    До коментар #40 от "факт":

    Нали повтаря? Вчера писаха за мед сестра починала при повторното заразяване, не че имам против да си "почине"
  • 48 JEFF

    18 3 Отговор
    Като няма какво да прави , отива и инспектира. Вече и разни каки не могат да го посещават свободно. Пожелавам му весели празници и скорошна ОСТАВКА .
  • 49 смерш

    19 2 Отговор
    Има една прекрасна комедия от соца"Специалист по всичко"! Там има един ключов лозунг "дупки пробиваме всякакви"!
    Та и пишман генерала стана специалист по всичко!
    Майоре ,спрете да правите безсмислени държавни разходи за вашите
    унизителни за пагона изпълнения из провинцията!
  • 50 ЗАТВОР ЗА ББ

    24 4 Отговор
    ТОЯ БОКЛУК БОЙКО, МНОГО ГО ВЛЕКАТ БОКЛУЦИТЕ И МЮСУЛМАНИТЕ И ТО ПО ВРЕМЕ НА СВЕТЛИ БЪЛГАРСКИ ПРАЗНИЦИ КАТО 3 МАРТ, ВЕЛИК ДЕН, 24 МАЙ, ДЕНЯ НА БОТЕВ, ОБЕСВАНЕТО НА ЛЕВСКИ И Т.Н. ПРИ ТИЯ БЪЛГАРСКИ СВЕТЛИ ПРАЗНИЦИ, ТОЯ РАЗБОЙНИК АНТИХРИСТ СЕ КРИЕ СРЕД МЮСУЛМАНИТЕ. ЗАЩО ЛИ????
  • 51 Този Продажник и нагаждач не напуска

    16 2 Отговор
    Територията ,която Дуган паша му е дал за временна употреба по османският Бояно Сарайски договор който са подписали в началото на съвместното и много пагубно съглашение преди единадесет разрушителни години за Българската държавност..
  • 52 Дядо Коледа

    19 2 Отговор
    Мутрата обикаля за гласовете на братята мюсулмани.Толкова нагъл и главозамаян той е огромна ТЕЖЕСТ за държавата с чекмеджета, шкафчета и лъжи.......
  • 53 Както обикновено гора,

    3 11 Отговор
    признателно човечество и разбира се историята започва от Герб.
  • 54 яко ни лъжат

    19 3 Отговор
    ТОЛУПА ЛЪЖЕЦ ПАК ВИ ЛЪЖЕ НАЙ-НАГЛО!!!! ПРЕЗ ВРЕМЕ НА СОЦА В УРАНОВИТЕ МИНИ РАБОТИХА НАЙ-ОПАСНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ И УБИЙЦИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ. НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ПРЕСТЪПНИЦИТЕ РАБОТЕХА В УРАНОВИТЕ МИНИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА. ДА ИМА ГОРИВО ЗА АЕЦ КОЗЛОДУЙ.
  • 55 Анализаторр

    19 2 Отговор
    Явно му харесва в родопите. Инсталацията представлява сигурно 10 индоевропееца наредени на транспортна лента, облечени в коледни униформи и ръкавици, сепарират отпадъка на общинската фирма за сметоизвозване. И всичко това е по европейска програма с усвоени пари от "наши" хора. Браво какъв напредък. Следва кьорсофра на чист въздух. Може и посещение на родопските сараи, съчетано със СПА.
  • 56 Няма вече хайдути и народни ...

    16 2 Отговор

    До коментар #44 от "Омерзен":

    Закрилници в планините на България!Останаха само старци ,некадърни подлизурковци и продажни плужеци от чалгарската гилдия...Щях да забравя и много плейметки,чалгарки и силиконки,изкарали съкратени квалификационни курсове в Турция и арабските хареми и кабарета...
  • 57 Тоя пак нещо не е разбрал

    18 3 Отговор
    Важните противоречия са отложени за 4 години. В случая Великобритания победи ЕС и ще се възползва от благата без да внася квота за членссво

    Коментиран от #61

  • 58 Не му се връзвай

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Охо Бохо":

    Отишъл е на лов в някое ловно стопанство в района, и докато чака да му приготвят животното за отстрел пуска пропагандната машина за балъци.
  • 59 До 57 те коментара над мен

    14 3 Отговор
    Браво на всички българи , които са прочели биографията на МУТРАТА и фактологията и ! Честит празник но вас и семействата ви драги сънародници !
  • 60 Матракчи

    14 3 Отговор
    Сега са ти братя мюмюлманите казваш с цел да спечелиш гласове.По време на възродителния процес ги биеше безмилостно.Наглец!!!
  • 61 Бежанец

    13 2 Отговор

    До коментар #57 от "Тоя пак нещо не е разбрал":

    Радвам се че днес коментират само будни българи.
    Честито Рождество и дано Възкръснем
  • 62 Пъдаря се има вече за Цар....

    8 1 Отговор
    "Ще проверя случая веднага и ще възложа на министър Ангелов. Нали я знаете тая българска поговорка - Царят дава, пъдарят не дава. Ето това се случва, но ще видим този случай. Ние даваме по 80-90 млн. лв. на месец и всички получават. Даже полицаи карат линейки и подпомогнаха Бърза помощ като имат над 10 дежурства, получават", каза Борисов и в този момент звънна на проф. Ангелов, който е гледал живото излъчване на премиера
  • 63 Ох тежко се живее в българия

    8 4 Отговор
    Стига се прави на умен, всички те разбраха колко си умен
  • 64 Гордея се

    6 2 Отговор
    че съм брат с Бойко Борисов.
    Само малко ми е тъжно че ония пачки и кюлчета не ги делим по равно а по братски.
  • 65 Първан

    5 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Борисов от Доспат: Брекзит без сделка щеше да бъде пагубно.
    Кой си ти бе,да даваш оценка кое е пагубно,кое не.
  • 66 Next

    5 1 Отговор
    100% бою е на служебен обяд с кмета на Ракитово, дето го разследват за измами, за уточнят как да го измъкнат, и ни суджук ял ни суджук мирисал. Мафията като не може да разчита на вот от столицата, тръгна по селата вот да събере.
  • 67 Капитан Петко

    4 1 Отговор
    Абе тоя тиквеник пак е ръгнал из чукарите ...От морето съм ,но познавам него край ... Какво да ви кажа ...освен ... че с хвълене на яйца и всякакви хр. продукти по сгради , в ,които Той го НЯМА...НАМА КАК ДА СТАНЕ ...РАЗБЕРЕТЕ ГО БЕ ... . Аз съм вече на години , беден и нямам възможност да реагирам чисто физически , НО АКЪЛ ще ви подскажа... Тоя бръмчи все по чукари ...ами днес всеки има GSM...връзка ...кола ...транспорт ... ами свържете се , организирайте и го причакайте в някое тесно място ...в Родопите ...колкото си щеш ...100-на МПС-та с по 4-8 души в тях ... даже НСО не може да им устои... Пречакайте го и .... Вземете пример от Капитан Петко воевода бре !Иначе отърване от това говедо ...НЯМААААА!

    Коментиран от #71

  • 68 Шопо

    4 1 Отговор
    И какво разбира ЧЕКМЕДЖАН от сепарации ???
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Хи их хи

    5 0 Отговор

    До коментар #67 от "Капитан Петко":

    В толяма грешка си! Баце не пътува с жипката от Софето до точка Б! Баце си хворка с хвъркоплан/въртолет до място удобно за кацане, където жипката го чака и Севда ТВ му прай 20 минутното клипче за прославата му!

    Коментиран от #73

  • 72 Учуден

    4 0 Отговор
    Абе тоя много голям разбира бил бе ? Да се неначуди човек.
    Откъде го намерихме ?
  • 73 12345

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "Хи их хи":

    Абе много дълъг този сериал на СевдаТВ.
    Надмина "Дързост и красота".
  • 74 Естествено

    5 0 Отговор
    Без сделка щеше да бъде пагубно за шкафчето !
  • 75 естет

    1 2 Отговор
    Чета и не вярвам на очите си - толкова полуграмотни всезнайковци, толкова злоба и хейт, толкова грозни думи на такъв светъл празник! Поне за ден се смирете, злобари! Оставете и мюсюлманите на мира, нищо не са ви направили тези хора!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове