Last news in Fakti

27 Декември, 2020 17:00 29 533 99

Ловци обградиха лекар край Русокастро и едва не го убиха

  • ловци-
  • русокастро-
  • лекар-
  • д-р гепов

Д-р Гепов настоява да се уточни дали това е ловно поле и ако е такова защо не е маркирано

Ловци обградиха лекар край Русокастро и едва не го убиха - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

Бургазлията Емил Гепов едва не е загубил живота си преди няколко дни, след като се е оказал обграден от 12 ловци от село Русокастро, Община Камено.

Д-р Емил Гепов е известна фигура в Бургас, с докторска степен по алтернативна медицина. Завършил е Академията по алтернативна медицина в Калкута, Индия, със специалност - рейки мастер, хиропрактика, акупунктура, аюрведа, натуропатия. Негов патент е така нареченото духовно изправяне на опорно-двигателния апарат и на нервната система.

Той е пуснал жалба до Окръжна прокуратура-Бургас. Д-р Гепов настоява да се уточни дали това е ловно поле и ако е такова защо не е маркирано.

Ето какво разказа пред Флагман Емил Гепов:

Около 9:30 часа сутринта отидох да се разходя около крепостта Русокастро. Отидох на възвишението и започнаха да се чуват изстрели от ловни пушки. От ехото не можех да определя от къде и колко близо се стреля. Качих се на най-високата точка и и от там се виждаше как в кръг от 300 метра бях обграден от 12 ловци, които продължаваха да стрелят от южната и северната час и стесняваха периметъра около мен.

Една част от тях ме виждаха, но никой не се обади по мобилният телефон на останалите да спрат да стрелят, за да мога да изляза от този капан.

Последните гърмежи се чуваха от около 100 метра. Изплаших се, нямаше какво друга да направя освен да бягам. Път липсваше и тръгнах през полето. В местността има много храсти и видимостта е малка, страхувах се че когато се промъквам издавах шумове и някой от ловците можеше да ме застреля.

С Божията помощ се измъкнах невредим. Попитах един от ловците защо се стреля, не вижда ли, че има човек, а той ми отговори, че това е било ловно поле и съм нямал право да се разхождам там.

Мястото никога не е било ловно поле, ако е така, смятам, че трябва да е оградено или да има надписи и знаци, за да не се преминава от там. На 500 метра от там има изграден детски парк с люлки, пързалки, беседки. На същото разстояние е крепостта, където редовно има туристи.

Обадих се на телефон 112 от там ме помолиха да изчакам, за да ме свържат с дежурният полицай който отговаря за този район. Разказах му за случилото се, но той ме изненада с твърдението, че това било пусия (дебнете на дивеч от засада, б.а.) и съм нямал право да ходя там, защото имало лов. Назидателно ми се скара и ми каза да чета закона за ловните полета. Твърдеше, че случилото се било на голямо разстояние от крепостта. Също че преди време там разбили или гръмнали в главата някакъв човек. През целият разговор той не попита какво е моето състояние, а искаше да ме убеди че съм виновен”.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 90 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гестаповец

    8 50 Отговор
    ...по малко щеше, да има!!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дидо

    155 36 Отговор
    Прав е човекът.
  • 4 Дед Хасан

    56 235 Отговор
    Малоумник. Прочети закона за лова. За такива като теб няма да оградим половината гора и да слагаме табели. Достатъчно ясно са обозначени туристическите маршрути и паркове.

    Коментиран от #16, #47

  • 5 Следващия

    260 16 Отговор
    път вземаш оръжие с оптика и ги почваш. Те също са в ловното поле.
    Накрая броите и който падне , черпи !

    Коментиран от #13, #58

  • 6 гост

    156 35 Отговор
    Едва ли е така случилото се ?Всеки ловец знае МНОГО ДОБРЕ че , се стреля по ЯСНО ВИДИМА ЦЕЛ .

    Коментиран от #89

  • 7 Кочат

    44 112 Отговор
    да го бяха застреляли тоя шарлатанин, кой знае колко хора ще измами сега
  • 8 гост

    81 17 Отговор
    Очаква се да започне скоро и лов на ловци от дивите животни, затова да няма изненадани, когато започнат да се появяват ловци без крайници, отхапани от злите мъртви.

    Коментиран от #9, #30

  • 9 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    74 7 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    ДЕ Късмет,някой ранен глиган да ги набара.....
  • 10 Дед Хасан

    75 47 Отговор
    Както "Доктора" описва случката си личи, че силно преувеличава. На лов не се стреля като на сватба, а само по ясно видим цел. В момента ловът е за едър дивеч или хищник. Както го описва потърпевшият даже и за сафари в Серенгети е силно преувеличен темпът на стрелба. Сигурно се е поизплашил.

    Коментиран от #87

  • 11 Хем е прав

    50 22 Отговор
    хем като знам какви са олигофрени тези алтернативните идиоти, който са алтернативни само колкото да не са като всички... истината е някъде из между редовете.
  • 12 Бай Ганьо

    42 26 Отговор
    В крайна сметка не разбрах, това село РУСКО ли е, или е на Кастро!!!!!!!!!!!
  • 13 Само това е решението....

    77 26 Отговор

    До коментар #5 от "Следващия":

    Да се направи мястото на пусията(ловното поле) на минно поле и един двама доктора с оптика на върха...Да видят тези убиици на беззащитни животни,,КОН БОБ ЯДЕ ЛИ"Ама и този от номер 112,дежурният фатмак и той да бъде сред ловците,за морална подкрепа...
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 me be re

    44 64 Отговор
    Поредния д ж е н д ъ р, дето всичко му пречи. Нямало път по които да избяга, ами как е стигнал до там. Като е чул изстрели, защо не се е върнал обратно, а влязъл още навътре в гонката. И съм сигурен, че ако са го видяли са щели да спрат стрелбата.
  • 16 смерш

    123 3 Отговор

    До коментар #4 от "Дед Хасан":

    Умнико,в необозначените и оградени ловни полета достъпа на хора и стопански животни е напълно свободен.Отговорност на ловуващите е да осигурят безопасност от нещастни случаи при ловните излети!
    Друга е ситуацията от гледна точка на това,че след 1989 г.се навъдиха много"ловци" взели билети без изпити и с дебели портфейли,демонстриращи модерни оръжия,които не знаят как да ползват и добили фалшиво самочувствие,че са безнаказани!

    Коментиран от #60

  • 17 Behemoth

    48 3 Отговор
    Кат няма прасета се озверяват!

    Коментиран от #22

  • 18 гост

    37 26 Отговор

    До коментар #14 от "Ходят":

    Алкохолът е забранен !Не пиши глупости , като не си в час ! До прибирането на оръжието е касата се водиш в нарушение , ако пиеш ! Последствията....какво ли ти обяснявам ?

    Коментиран от #19, #21

  • 19 онзи

    37 9 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    тея ги знаем от преди това айде сега забранен , както и да е защо са продължили да стрелят по него като са видяли че е човек !?

    Коментиран от #20

  • 20 гост

    13 28 Отговор

    До коментар #19 от "онзи":

    А ти беше ли там ?

    Коментиран от #23

  • 21 сила

    82 16 Отговор

    До коментар #18 от "гост":

    аз трезвен ловджия не съм виждал....ако някой познава такъв , моля да пише,благодаря.....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 онзи

    52 11 Отговор

    До коментар #20 от "гост":

    не съм бил там ама на всеки е ясно че ако са били от предишния ден за какво става въпрос че над половината ще са на +3 промила алкохол, Преател!!!

    Коментиран от #24

  • 24 гост

    4 19 Отговор

    До коментар #23 от "онзи":

    Здравей Ангелинке !

    Коментиран от #27, #29

  • 25 Centurion

    37 18 Отговор
    Нещата не са добре регулирани,и за това се случват подобни инциденти. Гората е на всички,и всеки има право да ходи в нея и това по някога поражда конфликти. Ловците плащат концесионна такса за ловното поле,плащат членски карти,билети за лов,и бележки или разрешителни за отстрел.Мого често на пусиите се натъкват,туристи,гъбари,билкари,цигани в каруци,а те ве та,и офроуд маняци.И всички по конституция са свободни граждани и имат право да преминават през ловната територия.От тук възниква и проблема.Активният лов е от агуст до началото на януари,груповият лов на дива свиня пък? От 1 октомври или само три месеца в годината.Нвка не си пречим един на друг,а и основно лова е през събота и неделя и през официалните празници.Всеки дърпа чергата отгоре си и си мисли ,че е по важен.В общи линии е това.Ловците плащат,орез седмицата гората пълна с гъбари и трюфелджии,атевета гърмят,всичко това безпокои дивеча и той напуска местообитания.И така.Един срещу друг " помагаме си".Няма оправия,няма и угодия.До като ливните полета и дивеча са държавна собственост конфликта ще съществува.В Европа всички е частно и нямаш право да се намираш в чужда територия по какъвто и да е повод,само със знанието и разрешението на собственика или арендатора.

    Коментиран от #28, #32

  • 26 майтап

    21 35 Отговор
    така наречения дОКТОР си прави реклама,какво е това алтернативна индийска медицина
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 гост

    31 1 Отговор

    До коментар #25 от "Centurion":

    Забрави за дърварите ?
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 АЛФ

    12 6 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Да си пиеш хапчетата че глей кво става

    Коментиран от #31, #33

  • 31 онзи

    20 7 Отговор

    До коментар #30 от "АЛФ":

    Преател няма нужда от хапчета , като ви гледам коментарите май ви имате нужда от нещо че нивото Ви е доста под приматите!
  • 32 Ходи на

    40 2 Отговор

    До коментар #25 от "Centurion":

    лов в някое частно стопанство бе! И в БГ има достатъчно!!! Ама там искат пари,не въшки.....

    Коментиран от #40

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 гост

    8 1 Отговор

    До коментар #33 от "онзи":

    Марчето е хубавица , но теб няма да те огрее !
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хасанее..

    62 3 Отговор
    Дед ли си,дядя ли си..Кольо Фазата от 3 мес.е в болнични заради пишман авджии! Лови си риба на яз.Севтополис,изправя се от храстите и му думнали отзад в тила! Пак добре че гъски водни са"ловували".И да питам,понеже явно разбираш от авджилък - колко ловци са се гръмнали помежду си последните 10год.? Понеже сега докторът виновен.Знае ли някой статистиката на смъртни или просто нещастни случаи,причинени от самите ловци?

    Коментиран от #37

  • 37 гост

    6 42 Отговор

    До коментар #36 от "Хасанее..":

    Нещастни случаи има , но я ми кажи кола имаш ли и колко катастрофи стават на ден ? Направи съпоставка с тези на ловците и ...а ?

    Коментиран от #39

  • 38 Пастор

    19 19 Отговор
    Трябваше да се "изправи духовно" и да отлети от опасното място.... Тоя явно бизнеса му куца и търси внимание, кой ще го стигне с ловна пушка от 500 метра. Измислена и скалъпена история, като дипломите му.... Преди 3 години по Интернет срещу 30 долара станах пастор, правете му сметката.
  • 39 сила

    60 11 Отговор

    До коментар #37 от "гост":

    ловците са комплексирани селски полуидиоти,някой шофьори също само че първите се разхождат свободно пияни и въоръжени....

    Коментиран от #41

  • 40 Centurion

    36 19 Отговор

    До коментар #32 от "Ходи на":

    Аз ходя,не често, но ходя,в доста стопанства съм бил!Воден, Преслав, Тервел,Чекерица,Паламара,и други!
    А лова не е за въшкари,гората не е месарница,или безплатен гастроном,да скитат в нея разни гладни селски торби да бият каквото им свърне, смятайки да се изхранват от там!!! Ловът е за състоятелни и благородни люде ,с култура и отношение към природата,към естетиката,хора които ще оставят повече в природата от колкото ще вземат от нея!!! Лова е за удоволствие,за другарска среща,за контакти,за приятно изживяване до камината с чаша питие,и добре сготвена храна!!!

    Коментиран от #51, #82

  • 41 гост

    10 31 Отговор

    До коментар #39 от "сила":

    Ела и го кажи на колегите , когато правим разбор ! Дано си носиш достатъчно памперси !

    Коментиран от #42, #71

  • 42 сила

    35 9 Отговор

    До коментар #41 от "гост":

    вие сте смели само когато сте стадо,знам ви.....страхливи дребни душици....с малки пищовчета и големи пушки ха ха ха...

    Коментиран от #43

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Мунчо

    39 2 Отговор
    Който е въоръжен може да си отстреля който пожелае, така излиза че е закона. Трябва очевидно всички други дето на са ловци да са изучили закона за лова и да знаят къде са решили ловците да си стрелят!!
  • 45 Гостеее..

    30 4 Отговор
    Сега остава и съпоставка да ти направя за свинските опашки и колко са леталните изходи при секса с тях? Попитах простичко - знае ли някой колко самоизбити ловци има последните 10 години?.

    Коментиран от #49

  • 46 сила

    11 7 Отговор

    До коментар #43 от "гост":

    ТОЧНО ТОЗИ ОТГОВОР ОЧАКВАХ.....КОЛКО СТЕ ПРЕДВИДИМИ ПРОСТАЦИТЕ ХА ХА ХА .......

    Коментиран от #48

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 гост

    10 4 Отговор

    До коментар #46 от "сила":

    Да Стоян , Ангелинка , оня с коня ....и ти си много предвидим !
  • 49 Статистик

    19 3 Отговор

    До коментар #45 от "Гостеее..":

    Абе бая са. Всяка година по няколко.
  • 50 Е те тоя

    15 2 Отговор
    Трябваше да спечели сървайвър
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Румен

    16 14 Отговор
    Интересно, с каква скорост бягахте докторе. Щото и това е важно. Ако сте бил с превишено бягане може и глоба от полицията. За това другия път кажете че сте бягали бавно.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Арто

    23 10 Отговор
    Няма лов в България ,в такова поле,с такава пукотевица ,каквато е описана. Доктора много преиграва.
  • 55 Пффц

    15 14 Отговор
    Сменете лекар в заглавието с шарлатанин!
  • 56 Щом

    22 7 Отговор

    До коментар #53 от "Centurion":

    прочетох че ловът, тоест убиването на някакво животно, е удоволствие и ми стана ясно какъв си.
    А ония гладните селски торби поне ловуват за да ядат.

    Коментиран от #59

  • 57 Шарлатанин до 55

    11 3 Отговор
    И като цъфнете при нас,после сами ли ще си подписвате смъртните актове?!
  • 58 На ловеца в гъзеца

    15 5 Отговор

    До коментар #5 от "Следващия":

    Забранено е! Но може да вземе назаем от Динко от Ямбол 15мм-ва картечница "Калашников" както единична, така и сдвоена. Дава прекрасна стрелба и на много прилично разстояние!

    Коментиран от #61

  • 59 Centurion

    13 12 Отговор

    До коментар #56 от "Щом":

    Натискането на спусъка,и отстрелването на дадено животно е една много малка част от лов!Тя е завършващият момент,на една предварителна подготовка и труд. Гъдела не е в самото убиване,но това са неща които трябва сам да усетиш,и е излишно някой да ти хи говори,защото едва ли ще схванеш.В свободните територии на 80%е пълна пустиня,или почти пустиня.Всеки иска да вземе колкото се може повече,и ако може да не дава нищо.Там където има грижа,за опазване на дивеча личи,както и обратното!В тази работа има грижи,има и ползване,всичко е въпрос на баланс.Аз не съм убиец,който не се интересува и му е безразлично ,дали за внуците ми ще остане природа!Има една лоша черта в България,която слага всички под общ знаменател. Ливците са около 150000 което до голяма степен определя и тяхната разнородност.Пиводите за предобиване право на лов са различни. Темата е твърде голяма,и не може да се изчерпи,с няколко поста!!!
  • 60 и още

    17 5 Отговор

    До коментар #16 от "смерш":

    На ловците трябва да се забрани да ловуват в частни земи

    Коментиран от #66

  • 61 Киро Питоня

    15 3 Отговор

    До коментар #58 от "На ловеца в гъзеца":

    Абе, кон простинал, ти къде па си видел15мм картечница ''Калашников'' (ПК или ПКТ)...че и сдвоена при това.Изби рибата и жабите покрай нея с правата лопата...напрао.Ма така е ,като наместо казарма, на днешно време натискате на бело и чалга, па по-паралиите направо сменят бельото....
  • 62 Бай Генчо

    8 1 Отговор
    Ейй..,човече,земи заколи едно агне и дай курбан....,че другия път може и ти да минеш за агне.....
  • 63 Бай Генчо

    6 0 Отговор
    Ейй..,човече,земи заколи едно агне и дай курбан....,че другия път може и ти да минеш за агне.....
  • 64 Бай Генчо

    3 3 Отговор
    Духайте срещу вятъра...
  • 65 Bai nudals

    12 2 Отговор
    Диви,селяни...
  • 66 Centurion

    10 5 Отговор

    До коментар #60 от "и още":

    Това в бъдеще ще стане.Така е в Европа.Но да знаеш,че собствнноста там носи задължения и отговорности!Дивеча ще бъде твой но държавата ще те натовари с отговорност които ще те принудят да отдадеш земята за стопанисване и провеждане на ловностопански мероприятия.
  • 67 ккак

    7 13 Отговор
    Хехех - това е супер яко, този е напълнил гащите!
    А ловците са си правили майтап с него... чак през полето бягал, ех мил животеца, особено ако има парици и какво да губиш, ма запомни че добър - лош се ще свърши, поне се дръж мъжки и достойно да те запомнят с добро хората!!! докторе!!!
  • 68 Винету

    27 7 Отговор
    Всички ловни дружини трябва да се забранят. Стрелят по гълъби, друго не остана. Сърните влиза ха в двора ни преди да дойдат мародерите на костоф циганина
  • 69 121212

    18 5 Отговор
    Да се убиват помежду си , няма само животни да убиват . Лумпени
  • 70 Митко

    8 17 Отговор
    Защо му давате трибуна на този доказан измамник . сега се прави на интересен и на жертва . Отишъл в пущинака в ловна площ и чул изтрели ииииии СРАШНА РАБОТА ЩЕЛИ ДА ГО УБИЯТ Самоче това е версията на измамника , не е обективната истина . И гледам по коментарите и гласуването много балъци са му повярвали .
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Лекар

    2 10 Отговор
    Ама мязал На Прасе , щото лекарите покрай вирусът сгънаха парите и сега ядат пият и се веселят и има балами и им вярват
  • 73 емо

    17 1 Отговор
    Законът трябва ясно да регламентира на какво разтояние от къщи, пътища, по които минават автомобили, туристически пътеки и черни пътища, които се използват от туристи из горите и планините могат ловците да правят пусии и да стрелят. Някак си не ми се връзва човек да си е в къщата на сели или на вилата в гората и около нея да се стреля.

    Коментиран от #76

  • 74 чист

    6 9 Отговор
    иманяр кво търси самодиви в събота и неделя има лов ако не се праий на чалнат
  • 75 Преминаващ оттук

    28 1 Отговор
    В България ловци са единствено селските малоумници, които избиват някакви комплекси в себе си. Нищо общо с интелект. Целта е да отиде на теферич през почивните дни, да се види със себеподобните и да се напият на природа.
  • 76 ААА

    7 19 Отговор

    До коментар #73 от "емо":

    То си е регламентирано със закон , и който се интересува , чете и знае . И в закона пише , че незнанието и непознаването на закона не оневинява извършителя. А ние ловците сме добросъвестни наематели , ползватели , и охранители на отдадени ни ловни площи , и при организиран групов лов , се знае предварително в кое ловище се извършва мероприятието , много далеч преди датата на лова.

    Коментиран от #79, #97

  • 77 Поне десет

    24 5 Отговор
    човека познавам дето се пишат ловджии само на книга за да имат законово основание да носят и съхраняват оръжие. Истината е че са пълни бракониери. Бият дивеч през ноща и в различни територии. Сложили са он лайн скрити камери по горите и следят къде е дивеча. Използват се джипове бойни фарове и оптики с нощно виждане. Това не е лов...Фризерите са им натъпкани с месо. Няма как да гърмиш в държавни територии и да ти пука за дивеча. За съжеление единствения начин това да се спре е да се унищожи до крак дивеча. С отрови капани и тн. Само тогава мародерите и комплексарите ще спрат за се именуват ловджии.

    Коментиран от #88

  • 78 ВЕДНАГА

    21 3 Отговор
    ДА СЕ ОТНЕМАТ ПУШКИТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ УЧАСТВАЛИ В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - ЗАВИНАГИ ! ПОЛИЦАЯ НА БОРСАТА НА ТРУДА ! БОЙКО ПРИ БАЙ СТАВРИ !
  • 79 Димитър

    21 3 Отговор

    До коментар #76 от "ААА":

    А всички обикновени туристи и хора, които искат да се разходят с децата си в неделя необходимо ли е да са прочели закона и да са наясно с меркантилното желание на тъпанарите да се "трепе", къде ще се "трепе" и кога ще се "трепе"?
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Анти комунист

    13 3 Отговор
    В пост комунистическа България на другаря Бойко Борисов и ченгетата човешкото здраве и живота не значат нищо,като чета писанията ви, ми става ясно какви бараби от комунистически фамилии ,ръководят нашия народ.
  • 82 Сашо

    17 3 Отговор

    До коментар #40 от "Centurion":

    Благородна работа бил лова!?! Мухахахаха. Работа за тънкопи*ковци и комплексари. С пушката голямо чувство на сила идва. Но душицата дребна дребна. За новата година пожелавам на всички ловци да Ви се намокрят патроните, да Ви ръждясат пушките, да Ви се затъпят ножове те, да Ви свърши къркането, и да станете вегетарианец!
  • 83 Красимир

    14 0 Отговор
    На съпругата на брат ми баща й бе отстранен от собствения си брат. Човекът почина след около три-четири години със съчмата в главата което не можеше да бъде извадена победи опасност от смърт при операцията.
    Това е абсолютно действителен случай.
    Тъй че дали е алтернативен лека или обикновен човек все пак живота му е бил застрашен.
  • 84 Банскалия

    17 2 Отговор
    Най-добро ще е ако се забрани ловът и риболовът по реките за 5 години поне за да може природата да се съвземе.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Варна

    8 2 Отговор
    Според мен, въобще не преувеличава. Един тъпанар ловец, стреляше преди време към нас, от другата страна на едно водно огледало. Куршума даде рикошет на метри от нас, а ние бяхме на кей. Във водата имаше само лиски. Обяснете това, драги ловци..
  • 87 лисика

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Дед Хасан":

    сто процента е ударил жълтият печат тоя гуру от индия.....шарлатанин.
  • 88 кумчо вълчо

    1 2 Отговор

    До коментар #77 от "Поне десет":

    много си умен да започнеш да пишеш романи белким изкараш някой лев..........
  • 89 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Не знам какво знаят, но почти няма дружинка без жертви. Всяка година има минимум по 1 ловджия убит. А, че не е било баш така е ясно. Аз сега също се замислих, как събота и неделя съм се разхождала по горите без да се замислям за ловните полета. Наистина има резон, да има по някоя табела, да напомни, а хората ще имат едно наум. А ако наистина е сред туристическа атракция, категорично трябва да се спре лова точно там! А колкото до практиката на доктора, без обиди. От 17г се лекувам само с хомеопатия. И к-19 го минахме, с 1 хомеопатично, и двамата с мъжът ми ни повали на легло, а аз имах и задух и се справи хомеопатията! Имам 2 деца, едното е пило антибиотик 3 пъти за 10 години, преди да го започна с хомеопатията (вече 7г.), другото е още малко, но зъби, к-19 минават без и сопол да има!
  • 90 Грух

    6 1 Отговор
    Ей, комплексари, що не излезете с един нож само срещу мечка, глиган, вълк, та да ви видим тогава ?! Нещастници !

    Коментиран от #93, #96

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Бай Иван

    6 0 Отговор
    Значи щом има лов не трябва да излизаме в гората.
    Тя да не е само за т.н. ловци. Да се сложи джипиес на пушките! Нито е сложно нито скъпо. И внезапни проверки на фризерите!

    Коментиран от #94

  • 93 Да,да

    2 0 Отговор

    До коментар #90 от "Грух":

    То аз до вчера бях заклет защитник на нова и заклет ловец,ама днес вече все по-сериозно се замислям дали,да не хвърля проклетата пушка и да се откажа от тая прокоба ЗАВИНАГИ!!! Защото просто вече повече от ясно се убедих,че ловците са просто сбирщина дегенерати,без никаква еволюция с мозък на амеба. Дори преди десетина години на един ловджийски банкет седнали и се набъркани,изпокарали се,та исках само да кажа,че на това отгоре и аз отнесох един шамар (изневиделица и в гръб),при това без да съм участвал в кавгата и без да съм виновен грам. Точно заради такива примати ще се откажа от този дяволски занаят(може и в бъдеще все още не съм решил),защото чувствам,че просто животът ми е застрашен от подобни хуманоиди. Колкото до пикльото който ме удари,ако не ме бяха спряли щях аз самия да му кажа и покажа кой какъв е.....
  • 94 Да,да

    2 0 Отговор

    До коментар #92 от "Бай Иван":

    Да прав си бай Иване! Би ли прегледал само пост #93 и нещо да ме посъветвал по въпроса?
  • 95 Бай Иван

    0 0 Отговор
    Комплексари....това са ловците.
    Това си е опит за убийство!
  • 96 Бай Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "Грух":

    Щото ще изцапат гащите...
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Libre comments air

    0 0 Отговор
    Доктора да си купи оръжие макар и незаконно...и ако му се случи рак да отговори на огъня....
  • 99 Мръсника

    0 0 Отговор
    Малко ти е алчен престъпник, да бяха те застреляли един боклук по малко от бялата мафия!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове