Last news in Fakti

28 Декември, 2020 10:59 3 534 34

Даниел Вълчев: Само БСП не се договаря, затова толкова критикуват Нинова

  • даниел вълчев-
  • борисов-
  • нинова-
  • избори-
  • парламент

Десните и ДПС имат нужда от Борисов, ако искат да имат министри в следващия кабинет, смята бившият просветен министър

Даниел Вълчев: Само БСП не се договаря, затова толкова критикуват Нинова - 1
Снимка: БГНЕС

"Десните ще спечелят места в парламента, но пак ще им трябва Борисов, за да имат министри".

Това заяви в интервю пред bTV бившият министър на образованието проф. Даниел Вълчев.

Според него в същото положение след парламентарните изборите ще е и ДПС.

"Единствено БСП не се включиха в това. Затова критиките към Нинова са толкова силни. Изглежда, че те не се договарят”, допълни проф. Вълчев.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Политолог

    23 7 Отговор
    Наближават избори и секви животни изпълзяха да се наредят на опашката...За такива утрепки няма да има парче от баницата...
  • 3 Охо Бохо

    33 7 Отговор
    Така е, Нинова е желязната лейди в БСП.!!! А колко съглашатели има, ум да ти зайде, от всичко ще се отрекат за пост в управлението на България. Добре, че Нинова разгони част от тях. 6 отцепници сигурно се надяват на избираеми места в парламента от Герб, награда за предателство.
  • 4 От първи лице го знае,

    12 11 Отговор
    Всички теми са му ясни, няма нещо, което да не знае и да не е прав, оффф
  • 5 Знайко

    14 10 Отговор
    Всички мошеници/ГЕРБ, "ПАТРИОТИ", ДПС, СДС, "АТАКА".../ се договарят как да разпределят плячката от грабежите на народа. За ГЕРБ и ДПС всичко на трапезата, а за "коалиционните" партньори огризките и трохите, които останат след като Тиквун и Шиши се наплюскат. Само БСП не се договаря, защото не иска огризки от ГЕРБ и ДПС. БСП иска повече отколкото е готов да им даде Тиквун. И затова БСП се борят за "победа", за "промяня", да изместят ГЕРБ и да заемат мястото им на трапезата с ДПС и да подхвърлят огризки на ГЕРБ и другите партии.
  • 6 Верно

    25 4 Отговор
    Между Д. Вълчев и мутрокомуниста от Банкя разликата е огромна, направо няма сравнение !
  • 7 НИКОГА

    12 4 Отговор
    повече ГЕРП !!!
  • 8 Знайко

    24 9 Отговор
    Даниел Вълчев ми е един от малкото симпатични ми сред бивши и настоящи политици. Образован, възпитан има граници, които не прекрачва. Има някакви признаци за наличие на морални принципи у него, които когато потъпква заради натиск от висшестоящите му личи, че го прави с нежелание. Не като останалото мнозинство безпринципни лакеи и безродници във власта. Готови за копейки, стотинки или центове да продадат дори майка си.

    Коментиран от #23, #31

  • 9 !!!?

    5 12 Отговор
    Вълчев, политиката е договаряне, а алтернативата е диктатура на "пролетариата" !!!?
  • 10 Мохамед

    5 15 Отговор
    Нинова не се договаря, защото така ѝ е наредено от Козяк, защото я подготвят да замени Борисов. Нинова не е нищо друго, освен следващата подлога, която ще бъде използвана от Сащ, за да се изхождат в нея, я тя(Нинова) по същия вонящ начин ще продължи да ликвидира България по заповед на господарите си Сащ.
    Нитова в частни разговори замени думата социализъм в абревиатурата на БСП със сатанизъм и вече се нарича българска сатанинска партия под управлението на Сащ.
  • 11 Борисов

    11 15 Отговор
    Не беше ли този същия убиец на българското образование, който смята учителите за боклук, който трябва да бъде оставен на заплати, при които да напускат за да може образователната система на България да стане едно към едно с тази на Сащ, при която90% от населението има коефициент на интелигентност на примат.
  • 12 3223

    4 8 Отговор
    Не се договаряла Нинова?! А масираната кампания срещу Радев? Преди няколко дена с чия благословия Нинова бе узаконена за лидер на Партията?
    Тия въпросителни водят до съвсем различни изводи.

    Коментиран от #16

  • 13 БРАВО

    8 1 Отговор
    НАЙ ПОСЛЕ ПРОЗРЯХТЕ ЧЕ ИМА САМО ЕДНА ПАРТИЯ, ПА КАКВАТО ДА Е ТЯ. ДРУГОТО Е КАКТО ЗНАЕТЕ ВСИКИ, СА ЕДНОЛИЧНИ ФИРМИ И ГРУПИРОВКИ,НО НЕ И ПАРТИИ.ЖАЛКО.
  • 14 Бацо от бкп

    3 4 Отговор
    Вече съм договорил след изборите как да измъкна шкафовете
  • 15 Алф

    2 6 Отговор
    Знае ги нещата Вълчан Войвода! Знае колко струва кожата на Нинова, още от царско време е наясно...
  • 16 до мисирка #12

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "3223":

    "Масираната кампания срещу Радев" е само в квадратните глави на нидялко ,мастагаркова и читателите им.!!!
  • 17 И ти милиони си докара

    3 3 Отговор
    Скрий се поне, бе!
  • 18 Другия с коня

    3 3 Отговор
    Вълчев,ти си Декан на Юридическия факултет на СУ.Имаш свободно време или нямаш достатъчно работа,та се занимаваш с Политика.....Гледай си студентите,бе човек...Що влизаш в политическото Тресавище,от което може да излезеш само Окалян....Луди хора.....

    Коментиран от #26

  • 19 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    КОЛКО ОТ ИМЕНАТА СА С ГЕЙ ПРИВКУС ??? КАКВА ЛЕЗ....А БИ СТАНАЛО ОТ КОРНЕЛИЯ ----ПРЕДИ ДОСТА ВРЕМЕ ,А ЛЕИНАД !?!?!?
  • 20 Митко

    5 5 Отговор
    Нинова не се зговаря с други,защото обича да краде сама.По ме терзае от 28годишна ли краде или от по-малка.

    Коментиран от #24

  • 21 ШиШиШиШи

    6 2 Отговор
    Той реално направи реклама на БСП с Нинова . Интересно
  • 22 срам

    3 3 Отговор
    Този комплексар по-добре да помисли за факултета, който оглавява - ЮФ-то запада от ден на ден!!!! Срам. Дистанционни юристи - то и сега излизаше една сган, но сега - ще са ПУЦ-аджии!!!!!
  • 23 Кси

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "Знайко":

    Само като му видя ехидната усмивчица, достатъчно ми е, без да говори, ясен ми е, рядко завоалирано неприятен тип
  • 24 Мда, импексова

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Митко":

    На крехка възраст назначена/завършила и майчинство, то нито едното е било, нито другото без стаж, без опит/, с никакъв опит, странна работа, тъй пък да е нямало други по-опитни, Костов кадър, какво ви говори
  • 25 БСП най крадливата партия

    4 3 Отговор
    ЛЪЖЛИВ ДОНОСНИК, БСП И ДПС ВЕЧНАТА КОАЛИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА ПЕЕВСКИ. ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ, НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА КОМУНДЕТА. ПАК СЕ ОПИТВАТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ПРЕДИЗБОРНО.
  • 26 Кси

    3 2 Отговор

    До коментар #18 от "Другия с коня":

    Той си е в тресавища отдавна, понеже изпълнява от разни коалиции, ндсв, с Кунева и се, не му знаете помиите, все ъндърграунд изпълняват
  • 27 Хлъц

    3 1 Отговор
    Даниел Вълчев ,е рядкото изключение от масовите " издънки" заемали,и все още заемащи министерски постове.От 1990 до сега.Няма да изброявам( лично мнение) но негови" събратя" в различни периоди науправления се броят на пръсти.По малко от пръстите на една ръка! На това дередже сме, защото Ние избираме" издънките.Те не могат сами да се настанят във Висшата власт,без нашата помощ,през бюлетината.Не може да избереш построен селски н,у,,жник в двора си,и да вдигаш олелия след това,че ти " ухае" и ти духа отвсякъде у,г,з,о.!
  • 28 Бай Пешо

    1 2 Отговор
    Истинска фурнаджйиска лопата е този Даниел Вълчев и съратничеството с др.Кунева го доказва!
  • 29 Сър Пичук

    4 2 Отговор
    Не зная Вълчев какъв професор и специалист е, но като логика и гражданска позиция е доста зле. Тези качества обикновено се развиват заедно с професионалните но при Вълчев има явни диспропорции.
  • 30 кастроли

    2 1 Отговор
    Дано оня чалгар Слави Трифонов да не влезе в Парламента! Хора,не позволявайте това! Слави ще продаде България на Султана Ердоган!
  • 31 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Знайко":

    За ЗНАЙКО е валидното, че "всеки съди по себе си". То така и учителите мислеха, че имат министър, а то се оказа МАЙМУН-ШЕБЕК.
  • 32 Арто

    1 0 Отговор
    Това момче не беше ли от оная седянка, която и беше време да я развалят?
  • 33 КОВИД-19 И КОМУНИЗМА

    0 0 Отговор
    СА ЕДНАКВО СМЪРТОНОСНИ ЗА ХОРАТА, НЕ ГИ ЛИ ИЗГОРИШ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СТРАДАТЕ. И ЕДНОТО И ДРУГОТО СЕ ХРАНИ ОТ ТЕБ ДОКАТО НЕ ТЕ УБИЕ.
  • 34 Бай Коко

    0 0 Отговор
    ГЕРБ е създаден от крадливата пасмина на БКП за да изчисти името на БСП . След Бойко който и да е на власт колкото него нито ще е нагъл нито ще крадне
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове