Last news in Fakti

6 Февруари, 2021 20:37 11 151 170

Партия "Има такъв народ" решава след изборите с кои политически сили да преговаря

  • има такъв народ-
  • слави трифонов-
  • герб-
  • тошко йорданов

Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, обявиха от партията

Партия "Има такъв народ" решава след изборите с кои политически сили да преговаря  - 1
Снимка: БНР

Партия „Има такъв народ“ няма да се коалира в парламента с партиите от статуквото. Едва след изборните резултати „Има такъв народ“ ще реши с кои от другите политически сили ще преговаря. Това заяви в Шумен зам.-председателят на формацията Тошко Йорданов и призова за висока избирателна активност.

Мажоритарен избор в два тура. Един лев партийна субсидия и електронно гласуване са приоритетите на партията "Има такъв народ", от които тя няма да отстъпи при евентуални преговори с други политически формации, категорично заяви заместник-председателят Тошко Йорданов:

"Евентуално могат да влязат в парламента като нови формации, освен нас "Демократична България" и, може би, организацията на Мая Манолова и Отровното трио. Дали ще се случи, не знам. Но, ако се случи, може да има разговори с тези нови формации. Но те стартират от мажоритарен избор в два тура, един лев субсидия и електронно гласуване. Оттук стартират разговорите! Това е нещото, от което няма мърдане".

Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, обявиха от партията.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 62 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма такъв

    115 50 Отговор
    Хемороид като славитуууу

    Коментиран от #55

  • 2 Ха познай

    122 48 Отговор
    Най-логично е да се коалира с партия "Има такова .айно!" та да си станат две.
  • 3 Може би

    88 20 Отговор
    Може би са прави, след 30 години пост комунистически цирк, ни управляват бившите комунисти и децата им
  • 4 Ясно

    115 50 Отговор
    Тези смешници ще доведат до нов тиквен ски кабинет. Жалко.... Дано тези които искат да гласуват за тях се осъзнаят и го разберат.
  • 5 Пустиняк

    46 10 Отговор
    Врачанските музовири ако не са в листите значи няма такъв народ.
  • 6 Петьо Петров

    54 25 Отговор
    Така се прави, предварително да се знае,на който му изнася. Това са приоритетите и са ясни.
  • 7 Bai nudals

    98 17 Отговор
    Всички срещу ГЕПИ на 04.04. това е важното...

    Коментиран от #29

  • 8 Сдс, Бзнс, Герб, Вмро, Нфсд, Воля, Десни

    33 22 Отговор
    Айде ИТН, Няма нужда, Няма смисъл да решавате. Голям страх ви тресе ПроАмериканските КОМУНИСТИ от БКП (Сдс, Бзнс, Герб, Вмро, Нфсд, Воля, Нови Десни - Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов) които предадохте България и интересите на Българската Работническа класа през 89г. Виете страшно. Голям страх, а?
  • 9 така така

    70 23 Отговор
    Няма да се наложи да "решава", защото просто няма да ви има.
  • 10 Гошо

    20 42 Отговор
    На бас, че първи са ДПС после ГЕРБ!

    Коментиран от #58

  • 11 Гост от Силистра

    39 9 Отговор
    Странно е... искат да ги наддават май...като добитък на пазар ено време...
  • 12 Карл Маркс

    67 32 Отговор
    Мошенниците на Славчо Учиндолеца патеричка на ГЕРБ

    Коментиран от #42

  • 13 Боо

    61 52 Отговор
    ЗНАЧИ, ИМАМЕ ДВЕ ОПЦИИ, АКО ИСКАМЕ ДА МАХНЕМ ГЕРБ!! И ТОВА Е ИЛИ БСП ИЛИ СЛАВИ!
    НИКАКВИ ДРУГИ ПАРИИ, ЗАЩОТО ТАКА СИ РАЗПИЛЯВАМЕ ГЛАСОВЕТЕ ПО РАЗНИ МАЛКИ ПАРТИИ БЕЗ НИКАКЪВ ШАНС! АЗ ЛИЧНО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП, ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ НАЙ ГОЛЯМ ШАНС ДА СТАНАТ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА! СЪВЕТВАМ ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП, НО НЕ ИСКАМ ДА СЕ НАТЯКВАМ! БЛАГОДАРЯ

    Коментиран от #64

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Мирослав Събев Пашов -Пашата

    46 30 Отговор

    До коментар #14 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    Аз също ще гласувам за Станислав Трифонов от Учиндол (Плевенско)! Много обичам чалгата му и особенно текстовете в песните му като седем -осем и ще си легнала ,седем -осем и ще си паднала"...Харесва ми че обича моите колеги мутрите и особенно Васил и Георги Илиеви и че е хитър и вложил парите си в офшорки в Кипър! Наш почетен член е на нашата мото организация която е с основна дейност като рекет ,наркотици и сводничество! Дори се виждаме тайно и обсъждаме как като вземе властта ще имаме дял от комисионните които ще взема от фирмите ! Наш близък приятел ни е и на шефа Йордан Тонов -Данчо Пръча. Ние всички сме съдени преди но Станислав обеща като вземе властта да ни реабилитира и изчисти свидетелствата за съдимост! Има като нас страхотни татуси и огромна охрана! Така че гласувайте за Станислав Тодоров Трифонов за да просперира България! Ако не България , то поне ние ще сме още по богати и наркотрафика и рекета ни ще се разрастне! Победа за нас а глада за вас!

    Коментиран от #48

  • 16 Обективно

    9 36 Отговор
    Вече е заявено официално ! Коалиция с подпартиите на БСП и здрава подкрепа от БСП/ДПС като опозиции. Не изключено и да си вземат БСП в смешната коалицийка. Старите хиени, унищожили държавата няколко пъти, сега ще ни оправят :) А Христо Иванов, който му даде кокала, не го е лапнал...
  • 17 Jdnya ghj

    35 19 Отговор
    Ще се подложат на Боко за едни 50 000 000 както,, патриотите"и след 4 години беше ни приятно!
  • 18 сПас

    50 22 Отговор
    ТИЯ СА НОВАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ.ДРУГА МАТЕМАТИКА НЯМА ДАЖЕ И НА ТЕОРИЯ, ТЪЙ ЧЕ СЕГАШНИТЕ ИМ ПРИКАЗКИ СА ЗА РАЯТА.
  • 19 Ужасен

    64 18 Отговор
    Написах в Гугъл - Миро Пашата Емо черния Слави Трифонов и се ужасих. Мутрите татуирани , прегърнати с Дългия а чалгата изплезил език като лопата. Мутрите рекетьори, наркопласьори и лихвари му правели шпалир на посещенията му в страната и возели балерините му на чалга просташките му концерти. И този мутро-чалгар ще спасява страната?!?!?!??? Българио, Българиооооо....
  • 20 Аааа

    29 14 Отговор
    без тия ! Нищо не става от замисъла ви за надхитряване , беше си ясно след Орлов мост , когато бликираха половин София за митинга , че ви готовят за поредната патерица / бастун!
  • 21 Анонимен

    8 7 Отговор
    Как няма да ги има Ердоган в кж вестник родопи 24/7 каза, герб, слави... Нил добър слави, но стои зад доган вече и бойко. И така. Слави е за мохамеданката, цвета и карадайъ ще им кумува доган. Ние ромите ще правим сватба и слави ще ни пее. И цц, вълнев, ако дойдат, и боко, ща има да ни свири...
  • 22 Отечествен фронт

    17 7 Отговор
    То десета и приСДС царя и ГЕРБ все нови лица бяха а пък накрая пак за корупция става въпрос.Забравих Бареков . Като знам какво ще стане отсега ми иде да емигрирам.
  • 23 Biohazard

    28 12 Отговор
    Слави Трифонов е токсипно човече на референдума освен, че помогна на ГЕРБ да орежат парите на другите партии друго не направи! Гербераците си имаха пари в касичката другите партии не за предизборна кампания.
  • 24 Иван

    30 18 Отговор
    Да ви информирам. Изборите наближават. Според всички проучвания се очертава да влязат 7 партии в парламента- БСП , ГЕРБ , ДБ , ИМТ( Станислав Трифонов), ДПС , ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Много е важно нормалните партии да имат повече гласове от мутренските. Нормалните партии са - БСП , ДБ . ИЗПРАВИ СЕ.БГ. Мутренските ГЕРБ , ИМТ , ДПС. Сега фактите- за ГЕРБ коментара е излишен. Мутро- ченгесарска партия която в безпомощността си активира изпаднали мутри рекетьори като Станислав Недков - Стъки и подобни. Кръжока на Станислав Трифонов е определено мутренски. Бивш васал и личен певец на мутрите , в момента близък и ментор на мутри рекетьори и наркопласьори ( напишете в Гугъл Миро пашата Емо черния Данчо пръча), за ДПС е напълно ясно. Това не е политическа сила а икономическа групировка за кражби. Според последните проучвания ГЕРБ и БСП са с изравнени позиции до изборите се очертава БСП да е напред с 3-4%. Кликата на Трифонов й дават 10% а на ДБ 9.7% но до изборите несъмнено ще са пред мутрите на чалгата защото 10% са близо 400 хил.гласа те в проучванията казват че ще гласуват за него но на избори излизат 1/3 от феновете му. Извода е че БСП+ДБ ще имат повече от ГЕРБ+ИМТ с 6-7%. За ДПС в проучванията дават 8% и много важно е ИЗПРАВИ СЕ.БГ да има колкото тях или дори с 2-3 % по малко но БСП+ДБ+ИЗПРАВИ СЕ.БГ ще имат повече проценти от мутренските сборища ГЕРБ+ИМТ+ДПС. Затова на изборите се замислете искате ли мутри и занапред.

    Коментиран от #27, #40

  • 25 Motorola

    46 15 Отговор
    Слави е новия Ноколай Бареков, Яне Янев Марешки, Каракачанов, Валери Симеонов !
  • 26 Притеснително

    48 13 Отговор
    Слави за мен е поредния проект на задкулисито, доган и службите. Да каже с кого ще се коалира след изборите означава да излъже гласоподавателите си. "Големите" му червени линии не включват НИЩО за прокуратора, лустрация, реформи. Самият Слави не съм го пък в една телевизия да е отишъл за да представи партията си. Референдумът му за 120 депутати реално беше в полза на управлението, което в последствие се разбра, колко е грешно, ако се случи. Къде беше слави по време на протестите? Аз не виждам нищо от слави, само едно задкулисно поведение. Призовавам хората да мислят на кого остават бъдещето на държавата!
  • 27 Обективно

    23 21 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    След нормалните партии са БСП, спрях да чета...
  • 28 Майна

    27 14 Отговор
    ТЕЗИ НЕ СТАВАТ ! ТАКИВА СЛУЧАЙНИЦИ НЕ НИ ТРЯБВАТ ПОВЕЧЕ
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ИСТИНАТА

    29 22 Отговор
    Да ви информирам! Абониралите се за кабеларката 7/8 на спасителя мутро- чалгар Станислав Трифонов от Учиндол са точно..2018 човека! Това е най точната социология! А някои соц.агенции му даваха 10-11%. Това са около 400 хил.гласа! Според вас има ли в страната толкова чалгари да гласуват за учиндолеца! ?! То и за Марешки даваха толкова след президентските избори когато имаше 420 хил.гласа а на парламентарните едвам мина бариерата от 4%! Подготвя се ново правителство след изборите с премиер Борисов! ГЕРБ ще опита да направи правителство на малцинството със скритата подкрепа на ДПС и чалгата ( ако влезе в парламента) . Този път Борисов ще е съгласен да му даде половината ГЕРБ както му е искал чалгара в първия мандат на ГЕРБ. Затова е важно БСП да е 1-ва политическа сила , ДБ да има повече от ДПС а Изправи се.бг повече от кликата на чалгаря ако влезе в парламента. За да се объркат плановете им. УСПЕХ

    Коментиран от #33, #53

  • 31 Петьо Петров

    19 12 Отговор
    Който не приема тези условия значи е само заради парите вътре. Нима не искате личности вместо калинки? или не искате да гласувате дистанционно? Хайде сериозно,това е начинът да се разбие статуквото.

    Коментиран от #91

  • 32 да питам

    18 9 Отговор
    Ше има ли чалга , яко ??!
  • 33 Така е

    28 17 Отговор

    До коментар #30 от "ИСТИНАТА":

    Много от нас се чудеха какво точно означава когато Борисов каза че Слави Трифонов му е искал половината ГЕРБ в първото му правителство и когато му отказал Трифонов се обърнал срещу него! Ами обясниха с точност преди членове от ИБ на ГЕРБ какво означава- Това е при съставяне на правителството един министър да определя Борисов а следващия Трифонов! Тоест от неговата квота или негов човек! И така да управляват 50 на 50 ! Борисов не се съгласил защото в първия му мандат Прокопиев и кръга Капитал са имали договорка да имат 1/3 министри защото все пак жената до Борисов тогава Цветелина Бориславова Карагьозова бе близка до този кръг! От него бяха определени за министри Симеон Дянков,Трайчо Трайков , Росен Плевнелиев! Ако бе дал 50% на Трифонов за Борисов би останало съвсем малко! А като гл.секретар на МВР и като кмет всеки ден в кабинета на Борисов играеха карти със Станислав Тодоров Трифонов. Така че Българи не допускайте отново да сте измамени!!!
  • 34 Анонимен

    24 15 Отговор
    Трифонов слави е с дпс. Точка.
  • 35 БХОРТЕИ

    23 10 Отговор
    Тя рибата в морето те приготвили вече и тигана наглеци като гроб.
  • 36 Майна

    31 12 Отговор
    ТОШКО, МНОГО ТИ Е НИСКО НИВОТО ЗА ТАМ ЗА КЪДЕТО СИ СЕ ЗАПЪТИЛ...ЗА СЛАВИ, НЯМАМ КОМЕНТАР...НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ СПЕЦИАЛИСТИ, ЕРУДИРАНИ ЛИЧНОСТИ И ..ПОЛИТИЦИ, В ДОБРИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА....ТЕЗИ,,СЕЛСКИ,, МЕРАЦИ НА КУКУ ГРУПАТА НЕ СТАВАТ...
  • 37 Зор ша видат

    28 12 Отговор
    Зор ша виждат да му изкарат четвърти мандат на ТУЛУПА ...а и патеричка ша им стават!!!!!
    Стига играйте с патериците Му...
    Правителство може да има или около ГЕРП или около БСП...
    Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствена партия способна да гътне TYЛУПА, ще му хапнете отново маркуча...
    Нужен е ОБЩ ФРОНТ около БСП!
    Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 год.
    Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ TYЛУП...в случая това е БСП...иначе Тиквун ще е вечен!!!
    Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

    Коментиран от #95

  • 38 РАДИО ЕЛТО

    23 12 Отговор
    ТРИФОНОВ ще види власт пез крив макарон
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 РАДИО ЕЛТО

    26 12 Отговор

    До коментар #24 от "Иван":

    РМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    КОРНЕЛИЯ НИНОВА ПРЕМИЕР
  • 41 макиавели чалга

    14 6 Отговор
    нарича се разсейване на гласовете: да не бързаме със симпатиите,откъде са сигурни.че ще влязат в парламента,държат ни в напрежение и за евентуален коалиционен партньор/и/,а кои са те?
  • 42 метастази

    22 10 Отговор

    До коментар #12 от "Карл Маркс":

    Славчо патеричка на Герб. Нещо повече ..той е метастаз на ГЕРБ.
  • 43 element 05

    16 20 Отговор
    Ей голям страх ги тресе герберите от Слави. Треперят горките от страх. Единствената истинска опозиция на статуквото - герб , бсп и дпс. Затова ги е страх , страх че може да ги отвее на изборите и да му дишат прахта. Слави няма да се коалира с никой от статуквото това трябва да е ясно. Кандидатите му ще бъдат успели и забогатяли хора основно от чужбина и не омацани в БГ политическия бълвоч. Затова се трепери от страх. Страх защото няма да има компромиси , няма да има милост...... Свят ще им се извие. Оставка съд и затвор !!!!
  • 44 Бриго Бичкията

    5 18 Отговор
    Аз ще гласувам за този/тези които обещаят да оправят пътищата в България и премахнат опашките по границите и не на последно място построят магистрали с ленти само за камиони.
  • 45 АНОНИМЕН

    8 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бай курти 45 год.ерген - 21 г. Ваш Лидер":

    най добре се смее който се смее последен
  • 46 славито

    14 8 Отговор
    браво слави никога с мутрите от гроб. това е важно и да има затвор за мутрата и неоговото котило. съд до трето коляно на мутрата
  • 47 ТаУмВзе

    15 6 Отговор
    Учиндолския чалгар ли? След сикаджийската мутра, която популяризира. Робът овца се самоизтри! Пусни са малко кючек! Честитооо.
  • 48 АНОНИМЕН

    2 5 Отговор

    До коментар #15 от "Мирослав Събев Пашов -Пашата":

    ти изобщо не си ги познавал братя ИЛИЕВИ и не намесвай
    ЙОРДАН ТОНОВпръча
    аре еиш чупката в дупката
  • 49 Stev

    15 3 Отговор
    И СЛАВИ Е БОКЛУК
  • 50 Анонимен

    9 3 Отговор
    Родопи 24/7...преди може би месец бе. Ердоган... За слави, той е добър. В листите е сложил от маргините, мохамеданка, а те за заедно в игрите, дпс, герб, слави, за кърджали. А това е бастиона на доган ердоган. Държат си за тяхните хора, да ги устроят на работа карадайъ, караянчева и тя е от дпс,. Българите са стари. Младите турци и българи напуснаха. Слави е лисица. Мълчи. И там има един сценарист ги храни с буркани от Смолян. Знае слави, бойко дава работа, пари. За второто доказатества не могат да се докажат, но ако го нападнеш бб, герб и в телефона, интернет ти предлага работа. Ченгеджийски номера. Жалко че българите ще стават все по малко по села и градове. Феодала нарежда, раждайте и те раждаха, а бг партии убиваха българите, като ги оставяха без работа. Не ми се мисли. Помаците ще си имат държава. Роман също. А доган ще мре вече и не му дреме за никого.
  • 51 Тиквето

    9 1 Отговор
    Целта е след изборите,да има нови избори и така докато се нареди пъзела.
  • 52 Бриго Бичкията

    9 4 Отговор
    Абе вие биете минуси ама не знаете какво е да висиш 8 часа на опашка, да ти изтича винетката да няма къде да ходиш до тоалетна и по между другото докато пиша това, продължавам да си вися и не знам кога ще мина, а работното време ми свършва. Да обърнат внимание на това писание власт имащи и други такива които четат или пишат в този сайт, защото ни е дошло до гуша от кухи обещания.

    Коментиран от #152

  • 53 element 05

    8 13 Отговор

    До коментар #30 от "ИСТИНАТА":

    Абонатите на 7/8 ТВ са около 450 000 броя което означава че се гледа от около 1 150 000 души.
    Не пишете глупости!!!!

    Коментиран от #77

  • 54 сара

    10 2 Отговор
    Снишени, непознати и непредвидими...нямат ясен облик и сякаш и те самите не знаят от къде да я подхванат.
  • 55 За това е милионер

    8 5 Отговор

    До коментар #1 от "Няма такъв":

    Хеитарче а ти и работа нямаш,не стига че е тръгнал да оправя България можейки да си прибира паричките пред камерите и да няма такива глупаци като теб в България

    Коментиран от #60

  • 56 да питам

    7 2 Отговор

    До коментар #39 от "БОЙКОТТ":

    Ти сигурно си ИСТИНАТА ... ГЕРБав МАЗЕН ТУЛУП ...
  • 57 оня с коня

    11 5 Отговор
    Ето каква е Стратегията на Слави:Заявява че няма да се коалира с Никой от Статуквото,т.е. ГЕРБ,ДПС и БСП...Това обаче НЕ ЗНАЧИ че няма да ги ПОДКРЕПЯ за "това или онова"!Верно че без Коалиция със Спечелилата Партия няма да получи и Министерски кресла,но пък ще получава РЕДОВНО ПАРИ за подкрепата сив Критични моменти...И ТО МНОГО!...Без Касов бон естествено:)
  • 58 На бас че ще запаля ДПС с парцалите ако

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "Гошо":

    Се проникнат в парламента турците долни
  • 59 Голем смях

    3 12 Отговор
    То освен партии от статуквото други няма.Дори да влязат лузърите от лайняното трио и джендърите от ДБ...Как ще стане управляваща коалиция.Без ГЕРБ или БСП няма как да стане.Работата отива на избори до дупка и служебно правителство.Мечтата на зеления чорап към богатство.
  • 60 ми , не

    7 9 Отговор

    До коментар #55 от "За това е милионер":

    Коя телевизия бе ?! Тая , която има 2000 лв. приход на месец ли , мечо ...

    Коментиран от #76

  • 61 Реалист

    4 11 Отговор
    Слави президент:)
  • 62 БЪЛГАРИЯ

    9 4 Отговор
    ХЕМЕРОЙДА славиту шанс нула
  • 63 Бриго Бичкията

    3 1 Отговор
    П. С. Висейки по границите държавата ни подтиква да нарушаваме същите тези закони, закончета, алинеи, членове и правила които тя самата създава и се приемат в европейският парламент. След изтичане на макс. 15 часовият работен ден на един шофьор а той все още е на опашката... какво става, човека се уморява психически и физически и след това заедно берем плодовете по пътищата, катастрофи, загинали и т.н.

    Коментиран от #79

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Истината

    7 11 Отговор
    Трифонов играе с дпс и герб. Очите ми не изневеряват, ердоган ги съверва в 24/7 родопи. А не трябва да се бъркат, но работи за кого слави, може би за дпс, а може би за герб, защото в кърджали са много, но в листите е сложил жена българо-мохамеданка, ако не, те не харесват нинова и по тоя начин помагат на цв. Караянчева и бобчо. Нали сте умни. Намерете, мислете, но дпс, тройката, турчина, паляка, Ромео не Харесват бсп, сменила им имената, от там и ррадев не одобряват. Мишмаш. Кой напусна ок. Те са единни. А на цвкараянчева не й дреме за кърджали. Никога крака й няма да стъпи. Печели слави, цвета и караянчева, сложили са слаба кандитатура бсп..
  • 67 Бриго Бичкията

    6 0 Отговор
    И не на последно място, НАПРАВЕТЕ ПАРКИНКИ ПО ТЕЗИ СКАПАНИ ГРАНИЦИ.

    Коментиран от #74

  • 68 02010

    10 3 Отговор
    С една дума ще има горчиво с Боко Тиквата, то какво ли друго да очаква човек от едни свирджий! Слвчо става за шут но то и Боко става за същото но за България не ставате да я управлявате!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Fuego

    7 5 Отговор
    ТРИФОНОВ Е ПЪРЖОЛА ТОЙ ВЕЧЕ СЕ Е ДОГОВОРИЛ С ГЕРБ ЗАТОВА НЕ КАЗВА! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН ГЛАСУВАЙТЕ АЗ ПОСЛЕ ЩЕ ВИДЯ АМА ДРУГ ПЪТ!!! Ако искате да го вкарате в играта гласувайте за него.
  • 71 Курумпе

    9 2 Отговор
    Тошко, Тошко...защо тебе те изтъпаниха да пелтечиш?!Тошко, питах Славуца и никакъв отговор...та питам и теб само един въпрос - Кажи само КОЯ и Каква е тази Госпожа в Средата до теб на снимката!?Обясни на хората, кой Ви я изпрати тази и на кой е десна ръка?!Кажи сега - нали тя Ви прави структурите по градовете и Ви назначава кандидати за депутати!Кажи...или и ти ще мълчиш?!Та тази е Десната ръка на ДПС милиардера, бивш СДС-ар - агента Христ Бисеров, който заедно с данчо Ментата смениха лагера и отидоха в ДПС при Доган!Тошко - Сивия Кардинал Бисеров тази я направи Депутатка от Слищов от СДС едно време , а сега ДС и ДПС Ви я назначиха за НАЧАЛНИК - Главен СЕКРЕТАР - Та Вие сте зависими, зависими, та направо сте второто ДПС2, а след изборите заедно с БОкича и Ахмед Доган ще направите Коалиция - Герб - ДПС -ДПС2 и ще доубиете и последната надежда на наивните хора!

    Коментиран от #73

  • 72 Истината

    2 6 Отговор
    И от там хората се съмняват, че нинова играе с герб, а що не с дпс. В родопи 24. Всичко е предварително нагласено. Радев е сам. И от там.. Нинова си е сдс, костовистка, а те бяха заедно в ограбването, костов, царя и герб.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Голем смях

    2 2 Отговор

    До коментар #67 от "Бриго Бичкията":

    Бриго...не е случайна поговорката..прост като шофьор.Ами стани дърводелец,земеделец,шлосер...Но друго си е да въртиш геврека и да ръсиш простотии.И не вземаш сигурно 650 лв. Да не би някой насила да те е вкарал в кабината.Чакай си реда ..и после си чакай заплатата.Радвай се ,че ти плащат и когато стоиш.
  • 75 Слави

    9 4 Отговор
    Ще ме откаже да гласувам за него, че то след изборите може с бацо да се прегърнат 😂
  • 76 Много си прост нема да разбереш

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "ми , не":

    Мани не се напрягай

    Коментиран от #86

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Шуши

    5 0 Отговор
    Добре звучи ще им дам шанс
  • 79 Бай Шиле

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "Бриго Бичкията":

    Бриго,айде бе,не я ли мина тая граница?Значи ако минеш бързо,ще гласуваш за Слави?

    Коментиран от #159

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Тоя овен

    8 7 Отговор
    е за бръснар!Славуца е патерица на ГЕРБ!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 ми ,

    7 3 Отговор

    До коментар #76 от "Много си прост нема да разбереш":

    Беги бе , чалгар .. като ти гледам писанието , на теб ти прелива акъла ..🤭
  • 87 !!!!!

    8 5 Отговор
    Семейството ми ще гласува само за хора, които декларират, че няма да бъдат налагани никакви "пандемични" мерки, които ограничават хората по какъвто и да е начин.

    Коментиран от #104

  • 88 Несериозно е, жалко е

    7 7 Отговор
    Боже опази България! Какви са тези - една конярка сменяла партии и приватизирала, другата въртиопашка сменяла мъже и правила кариера, едни отровни, някакви дето се правят на демократи, били вече във властта и на финала идкукуригал и нищо не създал в живота си чалгар. Те искат да управляват Родината.
  • 89 Бай Шиле

    8 7 Отговор
    Целта на Славчо не е Парламента.Целта е над 1% и да вземе субсидията.Също като оная тарикатка Татяна Дончева.
  • 90 Гост

    3 2 Отговор
    Отвън командват доган. Ердоган и Америка, знаете кои от сащ, тръмп. Кърджали е бастиона на Ахмед Доган. Кръвта вода не става е казал... Бб ще си хване самолета и в сащ при горбадчов. Заедно ергенлък пашалък. А дуганя да стои и да оправя България дорде пърха на морето Черно.
  • 91 Объркан съм...

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "Петьо Петров":

    Бихте ли коментирал #33 , благодаря.

    Коментиран от #94, #97

  • 92 Бай Шиле

    9 2 Отговор
    Вие ме изберете и аз после ще ви кажа какво ще правя.А бе този луд ли е или ни мисли за луди?
  • 93 Верно ли

    7 6 Отговор
    Учиндолския е проект на ДПС и естествено, че ще играе патерица на ГЕРБ, които угаждат на Доган. На Ицето па му дърпат конците от Козяк, а и с ГЕРБ са в ЕНП, което ще рече, че той е измислена опозиция и тоя филм сме го гледали вече няколко пъти. Познайте кой остава? Корнелия и тя е в кюпа отдавна, но не е много послушна, която е плюс. Да не говорим, че тя разкара старите крадци от БСП, така че има възможност да тръгне в правия път. А и със сигурност не е комунистка, за разлика от масата в ГРОБ. Правете си хубаво сметка.
  • 94 Петьо Петров

    7 0 Отговор

    До коментар #91 от "Объркан съм...":

    Как да коментирам думите на осъден за клевета човек? Нима лъжите му вече не са достояние на целия български народ?
  • 95 Фружин

    5 4 Отговор

    До коментар #37 от "Зор ша видат":

    Добра логика. Обаче и математиката е важна. Около 25% за която и да е партия автоматично казва, че не може да се състави правителство дори с три партии. Дано БСП да пуснат някакви читави хора. Най-вероятно гласът ми ще отиде за тях.
  • 96 Георги

    6 1 Отговор
    И вие май се продадохте или много си повярвахте че не можете да проумеете че смяната на мафията не става само на една нова партия а на всички .
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 АМИ

    5 6 Отговор
    ТОШО , ПОКАЗА НА СРЕЩАТА СЪС РАНДЮЮЮ СЪС КОЙ ЩЕ СЕ КОАРИРАТ.....ГОЛЯМО ЛИЗАНЕ И ЕДВА НЕ ПАДНА НА КОЛЕНЕ . ТАКА , ЧЕ ЗНАЕМ СЪС КОЙ ЩЕ ИСКАТ ДА СА КОАЛИЦИЯ !
  • 99 КеркенезТой Свирчев

    3 1 Отговор
    Росен Димитров - Рошко

    ВИНАГИ НАВРЕМЕ, БЕЗ ИНЦИДЕНТИ, ИКОНОМИЧНО!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Анонимен

    1 2 Отговор
    Не гледай писането. То пък вие щото много умни. Кво построи Слави Трифонов. Я ми кажи. Колко много умни умряха. От недоимък. Умен човек не се бори да говори горе и на готово от държавата, а завършва архитект. Майката днес нищо, но децата й с отличие в Германия и Тя строи, снахата им от Варна. В германия завърлили и двамата. Улижи, училища. Пожарникаря гаси огън, а не строи, но в бг затова сме на това положение, нямам нищо против бб, но много прости бб в нс. А трябват умни. Тези устроили се в германия българи никога тук. Много добри доходи, жилище, два гаража, коли, детенце, а може би и второ имат, взе си сестра си, майка си от варна в германия, оголихте бг. Ялова, без българи, а България. България след време без българи.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 киро

    7 4 Отговор
    Така казваха и ВМРО,АТАКА и В.Симеонов и накрая се коалираха с тия дето ние не искахме да гласуваме за тях! И все едно сме гласували за ББ.!

    Коментиран от #107

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 пройчо

    4 0 Отговор
    Продават се, мамо, белите манастири,
    белите манастири, мила мамо, с черните калугерки. (х2)
    Никой се не наема, манастир да купи,
    манастир да купи, мила мамо, чаршия да прави. (х2)
    Най ми се наело, младото търговче,
    манастир да купи, мила мамо, чаршия да прави. (х2)
  • 107 Петьо Петров

    8 3 Отговор

    До коментар #103 от "киро":

    Ако искате промяна,трябва да гласувате доверие,иначе си остава същото. Никой няма гаранция,но има надежда поне,защото при тази ситуация и надежда няма.

    Коментиран от #115, #137

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Анонимен

    7 6 Отговор
    Тошко, сина му учи в великобритания. Ще му купи къща и до там. Слави е стар ерген, злобен селянин. Лично мнение и на много други от интелигенцията. Поне бойко е по ларш. И затова, кой е объркан да си остане у дома, за да не реве, те си го казват, младите, Слави ще ни излъже. Умряха простите. Всеки има близки навън, ходиха, живяха при децата си и им е ясно всичко като бял ден. Танжьора сценариста ми харесва, от бургас, от смолян, всички, и с бялата коса, и кирето двамата и мацето. Готените и тошко, но слави е противник. От народа, чалга. Сценаристите и там неговите роби по умни от слави, но без гаши, а слави има дрога за пласиране. Ела и виж, ченгето старо, кво правят в гаражите младите... Друсат се. Отровата. Истинста и слушайте, а не само слави подиграваше се, с кого ли не. Добър ми бил. И той пример ще е, че се люби с деца

    Коментиран от #125

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Курумпе

    8 4 Отговор
    Тези...ако бяха опасни за властта и статуквото , никога нямаше да ги допуснат до избори!!!Тези са новите проекти на ДПС и ДС , с които само ще се смени патерицата Валерко и Марешки с по-нова дъвка..по евтина, неохранена и лесно контролируема..и толкоз.Резултатите от Изборите са Ясни отдавна...всичко по0 старо му..само минимална рокада в коалицията, и така ...с 200 минават цялото население с цирка, наречен избори..После е ясно...увеличение на данъци,такси,цени,акцизи,налози...щото малко останаха за щавене и чакаме милиардите от Еврофондове и Борба с пандемията..ДС са го измислили , и няма начин да Ви пуснат читави, за да няма изненада...властта се сменя не с избори, а властта е контрол и огромни пари, а от тези неща никой не се отказва доброволно, камо ли го разиграва на лотария, наречена избори...Илюзия за наивници..уж решават съдбата си, уж избират власт... Бедните нямат право да решават НИЩО, а само да се самозалъгват..и да се хранят с нова надежда.. нали Славе

    Коментиран от #123

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Петьо Петров

    9 3 Отговор

    До коментар #110 от "Анонимен":

    С тези подробности из личния живот на хората показвате на колко ниско ниво играете. Какво значение има къде учи дъщеря му на Тошко Йорданов? И моята дъщеря учи в Лондон,но си ходи детето на студентска бригада в Щатите,работи и с изкара парички за да замине. Там работи една година в Англия и влезе в престижен университет със стипендия. А аз съм обикновен пенсионер. Това,че някои не могат,не значи,че други не успяват,разликата е в ума и желанието им. А това кой има деца и кой не,това е толкова грозно и просто и ще го подмина.

    Коментиран от #128, #132, #134

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 ще видим

    1 4 Отговор
    Едва чакам Слави да стане премиер и да го извикат на парламентарен контрол. Вярвам, че това шоу ще надмине днешните му шоуменски изяви
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Аслъ ...

    1 1 Отговор

    До коментар #100 от "реру":

    Да си дойдем на думата ..😁 Само забрави да споменеш къде се подвизава ..
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Петьо Петров

    5 1 Отговор
    Бях спрял да пиша тук,но днес написах няколко коментара,предизвикан от предизборната кампания.Сега виждам,че беше грешка от моя страна,явно или хората са толкова заслепени,че са до степен незрящи, или са някакви тролове. Но доколкото знам,на троловете им се плаща,а за глупостите изписани тук,не вярвам някой да даде и стотинка.
    Мога да ви пожелая да сте здрави,а който е умен,знае какво да направи,който не е,да потърси спасение,ако не на душата си,поне на психиката!

    Коментиран от #147, #154

  • 146 Анонимен

    3 6 Отговор
    Кога видя слав с бебе у ръце. Тогава бихме си дали гласа. Виж рачков кво прави с красавицата бомба. Чака бебе. Браво Рачков, вземи да се явиш и за тебе, ще даваш живот, приятелу, карадайъ
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Абе , бай ганч

    4 1 Отговор

    До коментар #52 от "Бриго Бичкията":

    Къде висиш на опашка за винетка в 9 вечерта ?! Знааш да кълнеш у сайтовете , а не знааш за електронна винетка ...

    Коментиран от #160

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Петре ,

    4 2 Отговор

    До коментар #145 от "Петьо Петров":

    Намери си некой друг сайт ... Примерно , на философите ... Не ти е тук мястото да агитираш .. тук се пцуеме , а ти си наранима душа ...

    Коментиран от #155

  • 155 Петьо Петров

    4 3 Отговор

    До коментар #154 от "Петре ,":

    Всъщност се казвам Петьо,но не се обиждам на Петър,тъй като името ми е производно от него.
    Никога не съм крил пристрастията си към партия ИТН, но чак да агитирам?!?
    Колкото дали съм наранима душа,това няма как да го знаете,може да питате само дамите на сърцето ми. А,да,няма как,те няма и да ви забележат:)

    Коментиран от #156

  • 156 Петре ,

    2 3 Отговор

    До коментар #155 от "Петьо Петров":

    Ми , то живота се крепи не на философите . А на аграрите , животновъдите , строителите и т.н. ... А , да .. И те няма как да Ви забележат ...

    Коментиран от #157

  • 157 Петьо Петров

    3 1 Отговор

    До коментар #156 от "Петре ,":

    Не знам откъде си правите извод,че съм философ,но имате право на мнение,дали меродавно или не,отделен въпрос. Не желая да съм забележим,нито фактор,единственото което искам е да имам правото да си отстоявам позицията сред хора,а това все по-рядко се случва по независещи от мен причини.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Бриго Бичкията

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "Бай Шиле":

    Байка минах я преди около 40 мин. И сега си лягам. Не можеш да си представиш какъв кошмар е това в седмицата по 2 пъти, на излизане и на влизане.
  • 160 Бриго Бичкията

    1 0 Отговор

    До коментар #152 от "Абе , бай ганч":

    Първо, Никога не съм правил това което казваш(клетви и тем подобни) и Второ, винетката ми е Румънска и е за камион за 24 часа и трето не се обаждай неподготвен.
  • 161 Знайко

    0 6 Отговор
    Слави ДПС и БСП. Плюс Мая. Това е следващата коалиция.

    Коментиран от #162

  • 162 Петьо Петров

    4 1 Отговор

    До коментар #161 от "Знайко":

    Продължавайте с опорките, някой,може и да се върже. Няма как да стане,само в мечтите Ви.
  • 163 🥂🥂🥂🥂

    2 2 Отговор
    Славчо коалиция с Волен под егидата на Калина която се "прибра" в бг за да стане министърът председател като татко Сакскобургготски и отново ни оправят за 800 дни ,а Калина ще направи Славчо генерал както Симо направи Тиквун
  • 164 За Мин Христов

    5 2 Отговор
    Само движението на Минчо Христов и Стела Банкова.
    Единствено Христов беше срещу такса електромер, самолетите и концесиите.
    Това са хората, които са доказали през годините, че отстояват от трибуната на НС интересите на БГ народ.

    Ако БГ гласува за Трифонов, който най-вероятно ще играе ролята на крепител на ГЕРБ, като Атака "златното пръстче" - няма смисъл, за какво ни е поредният експеримент като Царя, СДС, Реформатори, ОДС, ВМРО, НФСБ, Воля,Атака.
    Не сме чули позицията му за НАТО, увеличена вноска ЕС, концесии.
    Енергийна сигурност.

    За какво ни е БСП-милионер до милионера, токопроизводителя Добрев?
    Да не би те да са срещу излизане на БГ от НАТО?
    Само доказани политици, БГ няма време за поредните недоказани "спасители" за 800 дни.
  • 165 Малки партии

    5 2 Отговор
    Гласувайте за малки партии, да изгоним статуквото!

    Минчо Христов и ген. Шивиков, това са хората милеещи за БГ.
    частично Пасков Пламен.
    Велизар трябваше да се обедини с Минчо Христов и евентуално генерал Шивиков, ако направи партия.И задължително при Велизар трябваше да е Ренета Инджова, като бъдещ ПРЕМИЕР.
    Предлагам на Минчо Христов да привлече Инджова, това са огромен брой гласове.

    Видяхте големите партии докъде ни докараха, същата песен на нов глас с големите тунеядци, за се махат.
  • 166 111111222222

    1 2 Отговор
    Близнака на "ВОЛЯ"
  • 167 Ако се питате

    6 0 Отговор
    "За кой да гласуван", отговорът е прост! ЗА ДОСТОЙНИТЕ! Ще попитате сигурно как да ги познаете? ПО ТРОЛОВЕТЕ! Всички недостойни, подлеци, лъжци, крадци, плащат на тролове и те най много плюят, по ДОСТОЙНИТЕ хора! Ето ви сега тези които имат по агресивни тролове: Герб, ДБ, БСП, РБ! Нека всеки се огледа и извади изводи!
  • 168 3333

    3 1 Отговор
    Евала
  • 169 ням

    2 1 Отговор
    как успяхме да деградираме до амеба...
  • 170 qwerty

    0 2 Отговор
    Фурнаджийски лопати. Дано никой не пусне гласа си за вас!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове