Last news in Fakti

10 Февруари, 2021 07:49 13 881 224

Доц. Мангъров и математик в лют спор за COVID-19

  • д-р атанас мангъров-
  • петър велков-
  • covid-19

Ако математиците бяха лекари, нещата нямаше да бъдат така, както са. Вие цитирате неща, които не разбирате. Просто ги повтаряте като папагал, каза инфекционистът

Доц. Мангъров и математик в лют спор за COVID-19 - 1

Случаите са много повече, отколкото се съобщават. Това е медицински фашизъм. Това каза началникът на COVID отделението в Инфекциозна болница в София доц. д-р Атанас Мангъров в Шоуто на Николаос Цитиридис по бТВ.

Ние сме в челните места по смъртност. Това природно бедствие не може да се овладее по този начин. Това се доказва в страните с най-строги мерки, посочи той.

"Медицината не е аритметика. Мерките нямат особена полза, защото епидемията си следва своя ход. Ако се затворим и живеем накрая на света можем да се предпазим, но в момента, в който се отворим, всичко ще започне отначало", обясни доц. Мангъров.

По думите му пациентите, които са настанени в Инфекциозна болница са там по-скоро от страх, отколкото да имат нужда. "Не особено тежък медицински проблем се използва по всякакви цели", каза доц. Мангъров..

Ситуацията е подценена, случаите са много повече и пораженията са по-големи. Това заяви от своя страна математикът Петър Велков. "Мерките работят. Те се взимат, защото здравната система не може да издържи. Ако пуснем безконтактно да се разпространява вируса, това ще доведе до 60 – 70 000 смъртност в България и това няма да са само възрастни хора", предупреди Велков.

"Аз бих се засегнал от епитети, които ме наричат идиот и шизофреник, но знам, че той не е прав", обърна се доц. Мангъров към Петър Велков. Той отбеляза, че събеседникът му има гузна съвест.

Цялата информация за COVID-19 е в ръцете на нещото, наречено НОЩ. Колкото повече тестове правиш, толкова повече заразени ще откриваш, смята инфекционистът.

„Вие не разбирате“, упрекна събеседникът си доц. Мангъров. „Много тъжно е така да се отнасяте към мъката на хората, загубили близките си. От тази зараза загинаха 18 000 човека“, отвърна му математикът.

В 20 на 100 от случаите протича едно грипоподобно състояние. В част от случаите, заболяването е по-тежко заради съпътстващите заболявания, стана ясно от думите на шефът на COVID отделението в Инфекциозна болница – София.

Математикът подари на доц. Мангъров доклад от 1200 страници, който опровергавал дезинформацията на инфекциониста.

"Ако математиците бяха лекари, нещата нямаше да бъдат така, както са. Вие цитирате неща, които не разбирате. Просто ги повтаряте като папагал", каза на Велков доц. Мангъров, след като и двамата се бяха разлютили в спора. "Шизофреник и идиот", така Велков наричал доц. Мангъров в социалните мрежи, каза още инфекционистът.

Като опит да се изкарат политически дивиденти от мъката на хората в COVID кризата, така математикът определи говоренето на лекаря срещу противоепидемичните мерки, който от миналата седмица е и кандидат за депутат от листите на партия АБВ.

Че пандемията у нас се подценява бе единственото становище, за което и двамата бяха на едно мнение. Причината е, че случаите са много повече, отколкото се обявяват, смята шефът на COVID клиниката.

"Обявяват ни за номер едно по смъртност на глава от населението в целия свят. Над 18 хил. загинаха в следствие на пандемията у нас. Това се случи само за последната година и смъртността беше два пъти по-висока в сравнение с последните 5 г.", аргументира се Петър Велков. Според него мерките работят и след определен период от време намаляват заразените, а в противен случай здравната система у нас няма да издържи.

Доц. Мангъров обаче контрира, че страната ни винаги е била начело по много различни видове смъртност, включително и детската. "От днес в Обединеното кралство има заплаха от 10 г. при нарушаване на карантината, което е драконовска мярка. Господинът, явно смята, че медицината е аритметика, а тя не е", каза още инфекционистът и добави, че ако се затворим и заключим, само ще навредим на икономиката и всички останали аспекти на живота.

Той обясни, че в последните дни от всички 90 легла в COVID клиниката, която е под негово ръководство, има 18 заети, а от тези 18 пациенти само трима трябва наистина да са в болница.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния софиянец

    547 75 Отговор
    В неделя на Националния протест се запознах с доц Мангъров. Много начетен човек. Ще го направим здравен министър.

    Коментиран от #13, #184, #205, #206, #214, #222

  • 2 Перо

    564 40 Отговор
    Мангъров беше прав!Измисленият математик повтаряше като папагал няколко заучени клишета от интернет,не почиващи на никаква логика.
  • 3 Математика

    489 34 Отговор
    да си гледа математиката и розовата вратовръзка !
  • 4 Наръчник на младия терорист

    437 37 Отговор
    Абе тоя келешпер какво се дърви на Мангъров? Нито му е на годините ниту му е на :......
  • 5 Някой

    515 25 Отговор
    Специалист по заразни болести и математик спорят за заразна болест... Чудя се на кого да вярвам... При това специалистът по заразни болести е наистина специалист.

    Коментиран от #10, #217

  • 6 😷😷😷

    436 17 Отговор
    Фактите трябва да се гледат ! Ако "доктора" математик беше прав то в Гърция, която на практика са затворници от много време трябваше вируса почти да е изчезнал, а то не е така, дори напротив имат огромен проблем !!! Проблемът е че математици се мешат в медицината, с софтуеристи програмисти правят "лекарствата" !

    Коментиран от #17

  • 7 МангъроFF

    45 330 Отговор
    Мангърина го ползват определени политически сили за бухалка към властта !
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Браво на доцента

    368 22 Отговор
    Тоя що си мисли че нещо разбира.
    Ако ставаше с математика само, ама не става.
    Подкрепям Мангъров.
  • 10 Р.радев

    213 4 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Не се чуди,живеем в държавата на абсурдите.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    33 256 Отговор
    ЩО ТОГАВА РУСИЯ И ЕС СЕ ЗАТВАРЯТ.....ИЛИ ТЕ СА ПО ГЛУПАВИ ОТ ...МАНГЪРОВ

    Коментиран от #40

  • 13 Тъп

    35 189 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Дали си се замислил, защо има само 18 пациента в отделението му?

    Коментиран от #15

  • 14 Ханибал

    282 16 Отговор
    По всякакъв начин силите на злото се опитват да дискредитират този смел човек. Пробваха с Цънцарова , не се получи, а сега с този жалък дребен педраст. Ще дойде Видовден и за вас негодници проклет...

    Коментиран от #177

  • 15 Последния софиянец

    270 24 Отговор

    До коментар #13 от "Тъп":

    Сигурно не приема фалшиви болни и затова му е празно отделението.

    Коментиран от #22, #33

  • 16 Ахахах

    147 8 Отговор
    Алоооо щабаджии, къде са ваксините?!

    Коментиран от #19

  • 17 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    25 208 Отговор

    До коментар #6 от "😷😷😷":

    ВИРУСЪТ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНЕ......АКО СЕ ОТВОРИМ....ЗДРАВНАТА СИСТЕМА НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ И ШЕ МРЕМ ПО СТЪЛБИТЕ ПРЕД БОЛНИЦИТЕ ИЛИ ПО УЛИЦИТЕ......КАКТО МАЙ ЗАПОЧНАХМЕ ПО ЕДНО ВРЕМЕ

    Коментиран от #52, #140

  • 18 ПСР

    25 159 Отговор
    Изказване на Мангъров от онзи ден-"Аз тежко болно от КВ 19 дете,не съм виждал...."Може и така да е.доц.Албена Телчарова и д-р Калин Лисички,двама от най-добрите детски ревматолози,докладваха над 30 случая на пост-ковид синдром при малки деца.С ход на ревматологично/системно/заболяване.Лекувани в специализирани отделения с цитостатици и стрероиди.Да,не им се е получило с чайче и бульонче.

    Коментиран от #215

  • 19 ЩАБНИЯ ГЕНЕРАЛ.....КУМИР ЗА БСП

    4 70 Отговор

    До коментар #16 от "Ахахах":

    ИДИ ВКОВИ ОТДЕЛЕНИЯТА....ШЕ ТЕ БОЦНАТ....АКО СИ НУЖДАЕЩ
  • 20 Такива и подобни

    147 14 Отговор
    Късогледи математици, експерт- всичколози, заради кинти, говорят безмислици.Но самото математиче,си мисли че е хванал Господ за брадата.Не вижда бъдещето,където и той ще отпадне от схемата за кинти.Нали точно подобни на него,цъкат и бълват програми стс тонове.Точно тези програми,ще изхърляг зад борда,подобни многознайковци.Един компютър,ще замести хиляда като него.Тогава може би,ще му светне лампата под каскета.Но мандалото ще е хлопнало.

    Коментиран от #23

  • 21 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    18 140 Отговор
    ЩО СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ МИЛИОНИ ВАКСИНИ ЩОМ КОВИТО НЕ Е ОПАСНО...А В РУСИЯТА ВАКСИНИРАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...

    Коментиран от #84, #169

  • 22 Тъп

    13 49 Отговор

    До коментар #15 от "Последния софиянец":

    Значи не си се замислял.

    Коментиран от #24

  • 23 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    13 117 Отговор

    До коментар #20 от "Такива и подобни":

    ЩО РУСИЯТА И ЕС....ЗАТВАРЯТ......А НЕ СЛУШАТ ..МАНГЪРОВ...ИЛИ ПУТИН И ФОН ДЕР ЛАЙНДЕН ЖИВЕЯТ НА ДРУГА ПЛАНЕТА....

    Коментиран от #162, #165

  • 24 Последния софиянец

    53 7 Отговор

    До коментар #22 от "Тъп":

    Като го видя пак ще го питам.
  • 25 един

    22 135 Отговор
    Отваряйте ресторантите, че Мангъров реве за пациенти. Леглата празни, няма кинти!
  • 26 Бай Ставри

    119 10 Отговор
    Джендърчето Пепи го докарайте при мен. Ще спре да се прави на философ и ще открие щастието.
  • 27 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    11 119 Отговор
    ЩО СЕ ДАВАТ МИЛИАРДИ ЕВРАЦИ ЗА ВАКСИНИ, ЩОМ КОВИТО НЕ Е ОПАСНО ЗА ЖИВОТА НА ХОРАТА

    Коментиран от #35, #46, #81

  • 28 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    23 110 Отговор
    И В РУСИЯТА И В САЩ...РАЗРАБОТВАТ НОВИ ВАКСИНИ...ЗА МИЛИАРДИ....ДА ИДЕ МАНГЪРОВ ДА КАЖЕ НА ПУТИН И БАЙДЪН, ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е...БЕЗМИСЛЕНО

    Коментиран от #128

  • 29 Медицинска статистика

    6 22 Отговор
    Те и сигналите по мрежата от неврони не се подчиняват на някаква закономерност.
  • 30 Компаньонка

    78 11 Отговор
    На математика у гъэзо. Да си решава задачите
  • 31 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    123 15 Отговор
    Пишман математиът,още бърка Цифра с Число и обижда единственния лекар,който говори Истината за -Нещото!Мангъров единственно не може да каже на всеослушание-Това е биологично оръжие монтирано на Корона вирус,защото е забранено да се казвана всеослушание!Дори съм убеден,че знае какви неща са закачени!От това,което е закачено,Няма да има антидот,или лекарство,а ваксината само малко може да помогне!Всеки ще се срещне с нещото и към Българския Генотип ,НЕЩОТО ще бъде много Добронамерено,каквото е!Вече Огромна част от бг-популация се срещна и размина с Нещото!Останаха сал медиите ни да се опомнят!Не всичко е пари...бг-властници
  • 32 Азззззззззз

    129 9 Отговор
    Математика си личеше че е платен да лъже. Нагъл измамник.
  • 33 Алфа Чакал

    18 66 Отговор

    До коментар #15 от "Последния софиянец":

    Е как да не према,като сам казва ,че от 18 човека само 3-ма трябва да са там.Другите защо са там и няма ли кой да го разследва защо е настанил 15 човека на лечение без да има нужда.Това го твърди самият той ,а не аз
  • 34 един от многото

    54 5 Отговор
    Орел и папагал!
  • 35 Фактология

    55 5 Отговор

    До коментар #27 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Защото всичко е пари и бизнес.Ако не си разбрал.

    Коментиран от #39, #42

  • 36 Не могат да смогнат

    15 60 Отговор
    Никой ли не разбра, защо се отваря и затваря. За да не умираме по стълбите на болниците. Вижте Франция 14 часа соят в линейките, не могат да ги приемат.

    Коментиран от #183

  • 37 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    16 70 Отговор
    ДА ИДЕ В РУСИЯТА МАНГЪРОВ ......ДА КАЖЕ НА ПУТИН ЧЕ ВАКСИНИРАНЕТО Е БЕЗМИСЛЕНО И ДА СПРАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ......ОТ ТАМ МОЖЕ ДА ПРЕСКОЧИ ДО ИНДИЯ И КИТАЙ....

    Коментиран от #211

  • 38 Какъв спор?

    120 10 Отговор
    Един млад паркетен лъв, заемащ угодната позиция на световната власт за масовата психоза и нов ред срещу доцент, отгледал достойно децата си и заставащ с името,авторитета и опита си, срещу цялото това безумие.

    Коментиран от #220

  • 39 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    14 73 Отговор

    До коментар #35 от "Фактология":

    ПИТАЙ БОЛНИТЕ НА ЛЕГЛО ОТ КОВИ ДАЛИ Е БИЗНЕС......ИЛИ Е БОРБА ЗА ЖИВОТ....

    Коментиран от #186, #188

  • 40 Анонимен

    84 5 Отговор

    До коментар #12 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Защото ще се препълнят болниците а не защото няма да го прекараш.На практика вируса ще мине през всички хора. Това още ли не си го разбрал и товс казва Мангъров и че колкото и да се пазиш вируса ще го хванеш и "пандемията " ще продължава докато се изгради стаден имунитет.

    Коментиран от #43, #174

  • 41 Гост

    69 8 Отговор
    Тоя с брадичката дали има нещо мъжко в него?
  • 42 НОВО ПЕТ

    9 61 Отговор

    До коментар #35 от "Фактология":

    ДАНО НЕ ТЕ ТРЪШНЕ КОВИТО.......ЩЕ ТЪРСИШ ЧИЧКО ДОКТОР И ВАКСИНИТЕ.....НЕМА И ДА СЕ СЕТИШ ЗА....ПАРИ
  • 43 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    16 68 Отговор

    До коментар #40 от "Анонимен":

    И КАТО СЕ ПРЕПЪЛНЯТ БОЛНИЦИТЕ, НОВИТЕ БОЛНИ КЪДЕ ЩЕ ГИ ЛЕКУВАМЕ....НА ПЕЙКАТА В ГРАДИНКАТА...ИЛИ НАПРАВО ДА СИ...МРАТ...ЗАТОВА СЕ ЗАТВАРЯМЕ...ДА НЕ СЕ ПРЕПЪЛНЯТ БОЛНИЦИТЕ
  • 44 Днешните математици,

    52 7 Отговор
    са обратни!!!!
  • 45 Ю.Кортес

    14 72 Отговор
    Мангъра е по добър математик защото направи отвируса яки пачки,четвърти апартамент в София,оборище 28

    Коментиран от #49

  • 46 Кирил Георгиев

    86 2 Отговор

    До коментар #27 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Влагат милиони а ,ще спечелят милиарди. Никой не се интересува от здравето на хората а, от печалбата. Ваксините ги продават а, не подаряват. Има малка но съществена разлика. Само за сравнение за разработването на един модел автомобил са необходими около 3 години а,ваксините ги създадоха за 3 месеца. Любопитно как.

    Коментиран от #51, #54, #97

  • 47 Георги

    81 5 Отговор
    БРАВО НА МАНГЪРОВ ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ
    МАТЕМАТИКА ДА СИ ПРАВИ СТЪКМИСТИКИТЕ ЗА НЕГО И ДА ВЗЕМЕ ПРИМЕР ОТ МАНГЪРОВ КАК ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ ЧОВЕК И ДА НЕ Е КУКЛА НА КОНЦИ ИЛИ НА ЩАБА
  • 48 ЛЬОЛЬО

    10 72 Отговор
    По логиката на Мангъров трябва масово да идете до ковид отделенията, да се цунете с някой болен и така епидемията ще свърши по-бързо!

    Коментиран от #94

  • 49 Херо

    44 6 Отговор

    До коментар #45 от "Ю.Кортес":

    Човека работи завистнико
  • 50 Най-новия провал

    46 3 Отговор
    на ГЕРБ-ваксинацията!!!!Под 1% !!!
  • 51 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    7 63 Отговор

    До коментар #46 от "Кирил Георгиев":

    ЩО ТОГАВА БОЛНИТЕ, ПЪК И ЗДРАВИТЕ ТЪРСЯТ ...ВАКСИНИТЕ...

    Коментиран от #58

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Някоя

    11 71 Отговор
    Ако Мангъров беше в НОЩ, нямаше да говори така.
    По повод на това, че ще е в листите за депутат на АБВ, той каза, че ако е с леви убеждения, баща му ще се обърне в гроба. А, АБВ не е ли лява партия? Ходи всеки ден по студията, а мястото му е при болните. Властолюбив и алчен човек. В цял свят се използва математиката за да се види как ще се развие даден процес в бъдеще - в случая с Ковид.

    Коментиран от #189

  • 54 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    7 53 Отговор

    До коментар #46 от "Кирил Георгиев":

    МОДЕЛ КОЛА МОЖЕ ДА СЕ РАЗРАБОТВА И 10 ГОДИНИ....ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ УМРЕ ОТ ТОВА ЧЕ НОВИЯ МОДЕЛ КОЛА НЕ Е СЪЗДАДЕН....НЕ НАПРАВИШ ЛИ ВАКСИНИТЕ...МНОГО ХОРА СИ ЗАМИНАВАТ...ДАНО НЕ СИ РЕД ТЯХ....ЖИВОТА НЯМА ЦЕНА
  • 55 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    2 38 Отговор

    До коментар #52 от "То, такива като тебе":

    МЕРСИ, ДА ТИ СЕ ВРЪЩА....
  • 56 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    11 55 Отговор
    ЩО ШВЕДИТЕ СЕ ЗАТВОРИХА....НАЛИ ЧАКАХА СТАДЕН ИМУНИТЕТ...АМА НЕЩО НЕ СТАНА....НОСЯТ МАСКИ....

    Коментиран от #72

  • 57 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    9 56 Отговор
    МАНГЪРОВ...ИДИ В АНГЛИЯ ДА ИМ ОБЯСНИШ ЗА КОВИТО....БОРИС ДЖОНСЪН ЕДВАМ ОЦЕЛЯ.......

    Коментиран от #116

  • 58 Моля?

    36 2 Отговор

    До коментар #51 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Я виж какъв процент от жителите на различни европейски държави искат да се ваксинират?

    От всичките ми познати / приятели / колеги точно 2-ма си заминаха от Ковид. И поне една трета са го прекарали под една или друга форма.

    Коментиран от #62

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 материалитик

    58 4 Отговор
    Какъв е този математик поредната издънка на държавна хранилка. Много станаха вече, а народа вече издиша тези нямат изхранване
  • 61 хахахаха

    65 7 Отговор
    хахахаха ама Мангъров направо го е закопал този папагал. Чудя се само ГЕРБ след като много добре знаят, че нямат капацитет как са го пуснали този да излезе на дебат с Мангъров... смешници

    Коментиран от #68

  • 62 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    5 55 Отговор

    До коментар #58 от "Моля?":

    НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИСКАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ, А КОЛКО ШЕ ГИ ТРЕСНЕ КОВИТО.....КАТО ГИ ТРЪШНЕ НА ЛЕГЛО....ВСИЧКИ ТЪРСЯТ ВАКСИНАТА.....КАТО ТРЪШНЕ КОВИТО, ДРУГА ПЕСЕН....ЗАПЯВАШ

    Коментиран от #65

  • 63 м да

    46 7 Отговор
    Мангъров е N 1
  • 64 Шекел

    46 6 Отговор
    На математика ще му кажа че на математипески език смъртността е 3%.Е кво да говорим повече

    Коментиран от #221

  • 65 против

    59 7 Отговор

    До коментар #62 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Аз го изкарах и след всичко което преживяхме цялото семейство пак няма да се ваксинирам. Повече ме е страх от ваксината отколкото от вируса.

    Коментиран от #109

  • 66 Цитат

    48 3 Отговор
    Меркел е казала на Бойко
    "А бе Борисоф кво правиш бе хора не останаха в държавата ти кой ще плаща заемите които си теглил затваряй хората по къщите за да не емигрират".

    Коментиран от #70

  • 67 МУТРАВЪН

    51 4 Отговор
    МАТЕМАТИК КОЙТО НЕ Е ДОЦЕНТ , НЯМА ПРАВО ДА СПОРИ С МАНГЪРОВ !
  • 68 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    5 50 Отговор

    До коментар #61 от "хахахаха":

    МАНГЪРОВ ГО Е ЯД ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО СЛУША ...НИТО В ..ЕС...А ОЩЕ ПОВЕЧЕ В РУСИЯТА.....СВЕТА ДЕЙСТВА ОБРАТНО НА НЕГОВИТЕ ВЪЗГЛЕДИ...ЩО ТАКА

    Коментиран от #218

  • 69 Булаир Фружин

    72 6 Отговор
    Стана така, че да имаш мнение е престъпление. Мангъров е голям пич. Който иска, да му вярва. Който не иска – да се залости в панелката и да чака края. Аз му вярвам, щото се бори, освен за животи, и с такива животни като тиквата и ботокса.

    Коментиран от #71

  • 70 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    13 21 Отговор

    До коментар #66 от "Цитат":

    БОРИСОВ ОТВЪРНАЛ НА МЕРКЕЛ: ВИЕ НИ ПРАЩАИТЕ МИЛИОНИ ЕВРАЦИ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ, ЗА ДРУГОТО НЕ МИСЛЕТЕ....

    Коментиран от #89

  • 71 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    9 42 Отговор

    До коментар #69 от "Булаир Фружин":

    ТЯ И НИНОВА ТАКА МИСЛЕШЕ....АМА КАТО Я ТРЕСНА КОВИТО, ТИЧА ПРИ ЩАБНИЯ ВЪВ ВМА
  • 72 Вали

    68 6 Отговор

    До коментар #56 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Ти или си абсолютен хипохондрик, или си евтино платен трол.
    какво си ми занареждал за Русия, Китай и порчее, бе? Ти беше ли там? Видя ли "мерките" им? Или и ти като тоя пишман математик, повтаряте каквото ви е наредено.
    Човекът ви казва, че от 90 легла за заети 18 от които само трима се нуждаят от болнично лечение, ти си пееш каквото си знаеш!
    Трима ДЕЙСТВИТЕЛНО нуждаещи се, отнесено към 90 легла са 2.7%. Тоест, системата може да поеме още 97.3%. За какви песни ми говориш ти? В какви филми си влязал и искаш да вкараш и нас там? Цял живот ли ще живеем заключени?
    Ти ако искаш това, по-голямата, да не кажа ОГРОМНАТА част от хората не искат това!
    По време на испанския грип, имало ли е зключване и ваксинации? Не е имало, нали? Е и кво станало после? Минало-заминало и който оцелял, продължил да живее ЧОВЕШКИ.
    Ако е псиано да умираме- ще умираме, но ще е един път. Не искаме да умираме всеки ден до края на живота си!
    И стига сте ни приказвали "питайте близките на починалите" или "ма като се разболееш друга песен ще пееш"! Не минава вече.
    За една година и то едва от по-малко от месец, аз познавам един починал от корона (той бе с много здравословни проблеми) и един
    здрав човек, който почина 3 дни след имунизация. И то доброволна. Чак да му се неначудя и на него, умен човек, че е лекар ортопед!!
    Та толкова за вашите опевания!
    Ако зависи от мен, такива паникьори като теб и оня "математик", ще ви пратя да товарите камъни до живот!

    Коментиран от #79

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Теодоро

    51 6 Отговор
    ГОСПОДИН МАНГЪРОВ ДОСТОЕН ЧОВЕК,РАДОСТНОТО Е ЧЕ КАЗВА ИСТИНАТА ВСИЧКО ДРУГО Е ФАРС! ДОЛУ герберастка КЛИКА СКОРО ИДЕ ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСИЧКИ
  • 75 РАДИО ЕЛТО

    34 6 Отговор
    ДОЦЕНТ МАНГЪРОВ вие навярно сте прав
  • 76 Чук и Гек

    47 2 Отговор
    Наистина, медицински проблем се политизира и мафиотизира в световен мащаб! Вижте само нашите тикви как използват ситуацията - спасяват, усвояват, ограничават, обвиняват! Както им е изгодно!

    Коментиран от #82

  • 77 Worldometers

    24 2 Отговор
    Смъртност 3% от това вирусченце
  • 78 Мангъров

    36 2 Отговор
    Е прав казва истината, пък оня ботокса лъже и за сина на Президента лъже 😂
  • 79 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    7 43 Отговор

    До коментар #72 от "Вали":

    КОГАТО МАНГЪРОВ ОТГОВАРЯ ЗА ДЪРЖАВИ КАТО КИТАЙ, ИНДИЯ И РУСИЯ....ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ПЕЕ...ФАКТ Е ЧЕ НЕГОВИТЕ МЕТОДИ НЕ СЕ ПРИЛАГАТ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ.....ЩО ЛИ

    Коментиран от #106, #163, #170

  • 80 Пенев

    6 43 Отговор
    Пелтеков щото не повтаря като папагал - омръзна ми да слушам че НОЩ е измислил пандемията. Само Ганьо инфекциониста прав, целият световен научен елит е крив, аре бегай оттука психоидиотичен палячо....
  • 81 Ама

    18 1 Отговор

    До коментар #27 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    че негърски въпрос...

    Коментиран от #182

  • 82 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    4 29 Отговор

    До коментар #76 от "Чук и Гек":

    А КАК Е В РУСИЯТ,ГЪРЦИЯ,ТУРЦИЯ....ИЛИ ТИ ЖИВЕЕШ В СВЕТА НА ...СОЦА
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Владо

    37 4 Отговор

    До коментар #21 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    СПРИ ДА ЛЪЖЕШ,гербераст смотан! Кой ти каза, че в Русия ваксинирането е задължитнелно?! Егати лъжеца!

    Коментиран от #95

  • 85 ДжафДжаф

    41 5 Отговор
    Общо взето пишлигарска му работа. Пък и що за професия? Математик! Демек "специалист по всичко", разбирай нищо! Същата Пунта Мара като оня олигофрен, пардон специалист по изборна статистика- Мишо Константинов.
  • 86 Чук и Гек

    33 4 Отговор
    Психоза, граждани! За известно време след есенния пик, когато пред аптеката имаше опашка, нещата бяха станали нормални и опашка преди седмица нямаше! От няколко дни пак се оформи! Не знам какво купуват, но явно, хората подплашени от хунтата и математика се втурнаха да купуват пак витамини, дезодоранти, дезинфектанти и имуностимуланти! Лоша работа! Но, привиквате! Спомняте ли си гробовното говорене през март миналата година на Мутафчийски и вашият ужаст? Ето, има видео как зад началник щаба пише 17 заразени и всеобща паника !
  • 87 да питам

    35 4 Отговор
    Говорят постоянно за смъртността от КОВИД, но никой не споменава за смъръността от ваксините. Чува се, че вече има такива случаи, но естествено всичко се прикрива. Да не се окаже, че ваксината е по-опасна от КОВИД

    Коментиран от #91

  • 88 3769

    28 4 Отговор
    Предполагам, че госпожицата с материалите за еякулация, орален секс, оптималните пози се е засегнала и затова изтрихте поста, в който свързах въпросното момченце, което не знам какъв математик е изобщо, с Пернишкия Университет по Технологии Коомпютри и Архитектура.
  • 89 Булаир Фружин

    34 3 Отговор

    До коментар #70 от "БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ":

    От еврофондовете България е усвоила най-малък процент от всички в ЕС, моето момиче. Кажи-речи от цялата работа с ЕС ние сме на минус, членският внос надвишава парите по европрограми. Отделно от това еврофондовете са с най-голям дял от корупцията в страната. А ти си само един трол, сиреч че**яр, без свой живот и роб на вожда ти. Гербер = слуга.

    Коментиран от #93, #98

  • 90 резервист

    39 6 Отговор
    Това момченце и12000 страници да копира от някъде пак надве магарета сламата не може да раздели. И по-добре да си мери приказките. Който няма аргументи бързо преминава към обиди!
  • 91 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    5 27 Отговор

    До коментар #87 от "да питам":

    ЧОВЕК СИ МРЕ И С ВАКСИНА И С БЕЗ ВАКСИНА.....ИМА СМЪРТНОСТ И ПРИ ВАКСИНИТЕ...4-5%.....НОРМАЛНО...ВАЖНО Е ЧЕ ОСТАНАЛИТЕ 95%....ОЦЕЛЯВАТ

    Коментиран от #102, #112

  • 92 чети Велков

    26 3 Отговор
    Ох недей,Велков!Нямало да се засегне от епитетите на доцента!Велков,Велков това не са епитети а медицински диагнози!Прочети ги,виж се в огледалото и ще познаеш как припокриваш диагнозите!Велков това са диагнози а не обиди,даже има тълкувателно решение на ВКС по въпроса!Пак погледни в огледалото..ооооо;;
  • 93 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    2 23 Отговор

    До коментар #89 от "Булаир Фружин":

    ПИТАЙ ПАРЛАМЕНТА ДАЛИ Е ТАКА....ТАТЕНЦЕ....ЗАТОВА ОЩЕ ДЪРЖАВИ СЕ НАТИСКАТ ЗА....ЕС...ЩО ЛИ....ТАТЕНЦЕ

    Коментиран от #99

  • 94 Тц не

    19 2 Отговор

    До коментар #48 от "ЛЬОЛЬО":

    си прав.Това си е някаква твоя извратена логика,по-скоро опит за спекулация с думите на доц. Мангъров.
  • 95 РУСИЯТА......ЯКА КАРАНТИНА

    4 20 Отговор

    До коментар #84 от "Владо":

    ОБАДИ СЕ НА...ПУТИН...ДА ТИ ОБЯСНИ НЯКОИ НЕЩА.....

    Коментиран от #105

  • 96 Вирусите са вечни бе!

    31 6 Отговор
    А Мангъра е пич,затова чекмеджетата го мразят..
  • 97 Анонимен

    8 14 Отговор

    До коментар #46 от "Кирил Георгиев":

    Бързат с ваксините и да ги тестват масово защото през тях ще могат да се лекуват нелечими болести и не само милиарди а трилиони долари ще има печалба.

    Коментиран от #103

  • 98 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    3 19 Отговор

    До коментар #89 от "Булаир Фружин":

    ЩО БЕ....ЖИВОТА СИ Е МОЙ....АЗ РЕШАВАМ КАК ДА ЖИВЕЯ...А ТАКИВА КАТО ТЕБ ДЕТО САМО ДАВАТ ОПРЕДЕЛЕНИЯ...СИ ГИ ПРЕМЕСТВАМ В ДРУГИЯ КРАЧОЛ

    Коментиран от #107

  • 99 Булаир Фружин

    18 1 Отговор

    До коментар #93 от "БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ":

    Абе гледам, че някои, като англичаните, не се натискат много.
  • 100 Математик? Обикновено Мекере, на

    28 5 Отговор
    Хранилката на ГЕРБ!! Един малък боклук, който ще стане, кано Витанов физика ПО Голям!!
  • 101 Като

    12 2 Отговор
    Като Витанов
  • 102 дали

    18 1 Отговор

    До коментар #91 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Ами при КОВИД е под 3% останалите оцеляват. По твоите думи ваксината е опасна значи

    Коментиран от #104

  • 103 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    4 26 Отговор

    До коментар #97 от "Анонимен":

    ЧЕ ТО И ОТ ДРУГИ ЛЕКАРСТВА И ВАКСИНИ ПЕЧЕЛЯТ ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ...АМА ЗА ТЯХ...МЪЛЧИШ....КАТО ТЕ ТРЕСНЕ КОВИТО....НЕ ГЛЕДАШ ЦЕНАТА....А ТЪРСИШ ВАКСИНАТА
  • 104 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    4 25 Отговор

    До коментар #102 от "дали":

    НАЛИ СМЕ ЗАТВОРЕНИ В КОШАРАТА...ТОВА НИ СПАСЯВА....НОЕМВРИ МЕСЕЦ СМЪРТНОСТТА ОТ КОВИ ДОСТИГНА....БЛИЗО 20 % ..ТОГАВА РЕВЯХТЕ ЧЕ СМЕ ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ Е ...ЕС......
  • 105 БАЦЕ БАЦИЛА

    21 3 Отговор

    До коментар #95 от "РУСИЯТА......ЯКА КАРАНТИНА":

    Мила,два часа вече плюеш като камила,доста материал си събрала снощи......
  • 106 Вали

    27 5 Отговор

    До коментар #79 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Ти не ми отговори на основния въпрос. А той е "ТИ ХИПОХОНДРИК последен стадий ли си или НИСКО ПЛАТЕН ТРОЛ?".
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 стоян георгиев

    12 34 Отговор
    маската ма нагъра падна.оказа се че целия цирк е политически,жалко че умря бая народ докато му доиде финала.математика му каза право куме в очи.от другата страна нямаше нищо с аргументи ,освен дежурното че математика не разбирал.освен математика явно не разбират и всичките световно известни специалисти които се изказват по темата,а и те са политически проводници според кандидатиращия се за депутат мангъров.хубавото е че поне каза истината за обема на болесста ,щото до скоро си обясняваше как било ала бала и щяло да мине еи така незабелязано като грипче!на лудите нека им е за урок!
  • 109 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    7 28 Отговор

    До коментар #65 от "против":

    НИТО ЕДНОТО, НИТО ДРУГОТО.....ЗА КОВИТО СЪМ СОЛИДАРЕН С МЕРКИТЕ НА ЕС, РУСИЯ, САЩ......А НЕ С ТЕОРЕТИЧНИТЕ ПОСТАНОВКИ НА МАНГЪРОВ, КЪДЕТО НЕ ГИ ПРИЛАГАТ НИКЪДЕ В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ....ЩО ЛИ ????
  • 110 ьа ре вйр

    28 7 Отговор
    Това измислено математиче тръгнал да дава за пример Фаучи дето е забъркан до ушите в тая измама с коронвируса. Освен това най-големите световни учени са точно на противоположното мнение а само най-некомпетентните и корумпирани се изкарват на предна линия да защитават "ваксинирането" и затварянето на хората по домовете им. Защо това човече не даде мнение и по въпроса с измамата наречена "ПСР тест"

    Коментиран от #190

  • 111 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    3 28 Отговор

    До коментар #107 от "Булаир Фружин":

    АЙДЕ БЕ...ТИ ШЕ МИ ДАВАШ ТОН В ЖИВОТА....А КАКВА Е ДЪРЖАВАТА ОПРЕДЕЛЯ ИЗБИРАТЕЛЯТ ПРЕД УРНИТЕ....А ТАМ СИ ЗНАЕТЕ ВЕЧЕ ОТ 10 ГОДИНИ

    Коментиран от #114

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Пацо

    33 3 Отговор
    Математиката когато се използва от експерти е сила. Още миналата година излязоха математически модели за ковид пандемията. Ако някой се интересува то в швейцарски медицински журнал нещата са обяснени подробно. Математическия модел е съвкупност от отделни параметри които разбира се за отделните държави са различни. Но това е прогностика и нищо повече. В същата статия има и графики. Ковид вирусите имат 2 пика след което отслабват. Това е при нормален ход на нещата. Отваряне затваряне и други мерки водят до повече пикове. При нормално протичане на нещата след месец май вируса ще намалява и намалява. 10 пъти го написах тук за да може който иска да прочете мнението на експерти в интернет. Миналата година баща ми почина. Не от ковид а от това че заради ковид не получи нормално лечение. Тези случаи като моя са много. Реално има едни числа но те не дават никаква представа за това какво се случва. И това не е само у нас а е по целия свят. Ваксините? С ваксина която има ефикасност 10 процента е безмислено да се слага. Такава да закупили нашите управляващи. Астра зенека е това. Другите ваксини са малко . Поредната простотия. Хронологията на нещата потвърждават нещата които казва доц Мангъров колкото и абсурдно да звучат някои от тях. Темата е голяма и сериозна и с чалга коментари и мнения изглежда кичозно и глупаво и не е редно да е така. Лек ден и късмет.

    Коментиран от #193

  • 114 БАЦЕ БАЦИЛА

    15 2 Отговор

    До коментар #111 от "БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ":

    Това го кажи на Цецка Цачева,че може още да не е разбрала....

    Коментиран от #117, #123

  • 115 Оги

    10 27 Отговор
    Фактите са, че смъртността е по-висока от миналите години и никога до сега толкова много медицински персонал не са загивали от грип. Така че това не си е обикновено гримче, както Мангъра го определя. Води до много по-големи усложнения. Ако не се вземат абсолютно никакви мерки, ще се заразят толкова много хора едновременно, че ще мрем по улиците, защото болниците ще са пълни.

    Коментиран от #121, #164

  • 116 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    16 3 Отговор

    До коментар #57 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Англосаксонците ще се пъРжат на НЕЩОТО,цяла 21г, и много по нататък!Нама да имат ищах да забъркат каша на КРим,..И това трябва да ви,радва....
  • 117 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    4 22 Отговор

    До коментар #114 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    КАЗВАМ ГО НА СТАНИШЕВ, МИКОВ, НИНОВА.....И НА СЛЕДВАЩИТЕ КАНДИДАТИ ЗА ШЕФ НА БСП...ПРЕЗИДЕНТА Е БЕЗГЛАСНА БУКВА В ТАЯ ДЪРЖАВА......ДРЪЖТЕ СИ ГО....

    Коментиран от #125

  • 118 Идва Видов ден

    8 27 Отговор
    Според Мангърина хората просто трябва да си умират вкъщи за да не ги претоварват. Няма пациенти , няма проблеми. Няма тестове , няма заразени... Чиста работа . Тоя мисли , че сме още НРБ .. Сбъркал е много и на 03.04.2021 ще го разберат . После дупе да им в яко. Ще отвърнем на удара . Само на протестъри ще ми станат

    Коментиран от #143, #168

  • 119 Историк

    18 2 Отговор
    ФАШИЗЪМ!

    Видя ли, ЦЕНЗОР, и ДОЦЕНТА ти го казва, но ти от много "ум" си мислиш, че като лижеш ФАШИСТИТЕ, ще се опазиш от Аушвиц.

    МИСЛИ!
  • 120 4533

    25 7 Отговор
    А бе тез МАТЕМАТИЦИ що не си гледат математиката, и от кога разбират от вируси и инфекции. бОЖЕ СУЛЮ И ПУЛЮ заради едните пари почна да обяснява ковида... Значи вече наистина почвам да си мисля, че тази п.а.н.д.е.м.и.я. е само за пари.
  • 121 6275

    22 4 Отговор

    До коментар #115 от "Оги":

    А къде са фактите на починалите от рак и други болети. Преди ковидидиотията всяка сутрин ни съобщаваха жертвите от ПТП, а сега само ковид?? Има ли логика в това ? Няма!

    Коментиран от #191

  • 122 Математик

    16 3 Отговор
    Да питам за едни уравнения, не мога да ги реша?
  • 123 НОВО ПЕТ

    5 17 Отговор

    До коментар #114 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    НА ЦАЧЕВА ПАМЕТНИК ДА И ВДИГНЕТЕ НА ПОЗИТАНО 20...ЧЕ ВСЕ БЕХТЕ УМРЕЛИ, НЕ ЧЕ СЕГА НЕ СТЕ ДЕ

    Коментиран от #126

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 БАЦЕ БАЦИЛА

    20 3 Отговор

    До коментар #117 от "БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ":

    А бе,май не е толкова безгласна буква,като гледам как ви мобилизираха всички гърбави тролове да плюете....

    Коментиран от #133

  • 126 БАЦЕ БАЦИЛА

    15 2 Отговор

    До коментар #123 от "НОВО ПЕТ":

    Хубаво паметник,ама толкова грозен камък откъде....

    Коментиран от #131

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 иДИОТ

    12 3 Отговор

    До коментар #28 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    ...отива,ти!!!

    Коментиран от #134

  • 129 Аз40🏴‍☠️

    27 5 Отговор
    Велков-лекенцето не е случаен за да се появи от нищото. Дори въобще не е по специалността си за да води, каквато и да е дискусия с Атанас Мангъров. Това направо си е нелепо. Сценаристите в бТВ не са компетентни!
  • 130 ПИЖО

    8 30 Отговор
    Т.Н. ДОЦЕНТ Е ЛУД ЗА ВРЪЗВАНЕ,ВЪПРОСЪТ Е ЗАЩО ДО СЕГА НЕ Е ВЪРЗАН И ЗАТВОРЕН В СПЕЦИАЛИЗИРАНО ЗАВЕДЕНИЕ.ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ЗАЩО ГО ПРАВИ И ЗАЩО 74 ГОД.ЗАЩО БИЛО НУЖНО ПОВЕЧЕ ДА ЖИВЕЧТ-НАГЛЕЦ,КОМПЛЕКСАТ,ЗА ЕДНА МИНУТА СЛАВА СЕ ПРАВИ НА КЛОУН,ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?Р.РАДЕВ Е СЪЩИЯ-ОТ СКУДОУМИЕ И ПОСРЕДСТВЕНО МИСЛЕНЕ,СЕЛЯНИЯ,РЕШИ ДА СЕ ПРАВИ НА ОПОЗИЦИОНЕР,ЗАЩОТО НИЩО НЕ ЩРАКА В ЖИВОТА,ОСВЕН КАРАНЕТО НА САМОЛЕТ,И ЗА ДА Е ИНТЕРЕСЕН СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО,БЕЗ МАЛКО ДА ПРЕДИЗВИКА И ГРАЖДАНСКА ВОЙНА,ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ МУ ПУКА,ОСВЕН ЗА ПАРИ,ВЛАСТ И ОТТАМ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОБЛАГИ,НИ МОРАЛ,НИ ОТГОВОРНОСТ,САМО ЛОШОТИЯ И ЗЛОБА
  • 131 НОВО ПЕТ

    5 18 Отговор

    До коментар #126 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    С ЕДИН КАМЪК НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ, А ИСКАТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ....

    Коментиран от #147

  • 132 Ще гласувам за доцент Мангъров!!!!!

    26 4 Отговор
    Не виждах за кого бихгласувал на 04.04
    Сега знам - Мангъров!
  • 133 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    4 17 Отговор

    До коментар #125 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    НИТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НАПРАВИ, НИТО СВАЛИ ПАРЛАМЕНТА, НИТО ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ НАПРАВИ.....ДРЪЖТЕ СИ ГО...ДА ВИ РАЗМАХВА ЮМРУЧЕТА...
  • 134 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    4 16 Отговор

    До коментар #128 от "иДИОТ":

    МАЙ ТЕ ФРАСНАХ В ДЕСЕТКАТА, ЩОМ СТИГНА ДО....ЕПИТЕТИ

    Коментиран от #144

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Статистик

    30 5 Отговор
    Лицето Петър Велков не е математик!? Момчето е завършило математическа гимназия, след това е било учител (не по математика) и някакви други неща в сферата на образованието. Автобиографията му я има в нета... Изобщо не знам от позицията на какъв говори и как има "куража" да обвинява другите в некомпетентност.

    Коментиран от #160

  • 137 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    6 19 Отговор
    И КЪДЕ ПО БЕЛИЯ СВЯТ ПРИЛАГАТ ТЕОРЕТИЧНИТЕ ПОСТАНОВКИ НА МАНГЪРОВ ....ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА....
  • 138 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    4 15 Отговор

    До коментар #135 от "ЪРП":

    ИЗБИРАТЕЛЯ МИСЛИ ДРУГО....ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ....
  • 139 best мангъров

    20 5 Отговор
    в България повече от половината население е докарано до положение, да работи това,което не му е работа,та и нощн-те ,другия математик витанов,този велков и много други
  • 140 robin

    19 4 Отговор

    До коментар #17 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Що,като влезеш в болницата,животът ти е гарантиран,така ли?

    Коментиран от #142

  • 141 JEB

    7 17 Отговор
    тъй и не го разбрах мангъра за какво се бори..против какви мерки скача и за какво подсмърча..освен моловете ресторантите и кафенетата всичко друго е отворено..ако математически отчетем колко хора са заети в тия бизнес инициативи ще са под един процент от хората
  • 142 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    5 16 Отговор

    До коментар #140 от "robin":

    НЕ Е ГАРАНТИРАН, НО ШАНСА ДА ОЦЕЛЕЕШ Е ГОЛЯМ...ПИТАЙ БОЛНИТЕ В КОВИ ОТДЕЛЕНИЯТА...НИКЪДЕ ПО СВЕТА НЕ ТИ Е ГАРАНТИРАН ЖИВОТА...ДОРИ У ВАС...

    Коментиран от #145

  • 143 Верно ли

    22 5 Отговор

    До коментар #118 от "Идва Видов ден":

    Кво има на 03.04?
    Въобще не знам кво му се връзвате на трола с големите букви, всеки нормален човек знае, че с и.иот не се спори, безмислено е. И да - смъртността се повиши, но не заради короната, а заради липса на лечение на другите заболявания. В нашия блок миналата година починаха доста възрастни хора и нито един от ковид, нито един не можа да опъне петалата от "чумата на 21 век" :))) Но за сметка на това толкова психични разтройства докара, че ни е бедна фантазията (е кат оня с големите букви). Жалко, че специализираните заведения не работят.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Вали

    20 4 Отговор

    До коментар #142 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    И всички те трима болни ли да питам или може един по един?
    п.п.
    Приятелски съвет. Иди се прегледай! Не отиваш на добре и това личи след всеки твой, пореден пост.
    Болестното ти състояние ескалира не с часове, а с минути.
    Хич не ми харесваш.

    Коментиран от #148

  • 146 КОЧАН ЗА АСАН

    1 2 Отговор

    До коментар #144 от "Хасан с кочан":

    Щом си мераклия....
  • 147 БАЦЕ БАЦИЛА

    16 1 Отговор

    До коментар #131 от "НОВО ПЕТ":

    А,вие щото се справихте.....партията на срутищата....

    Коментиран от #149

  • 148 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    3 16 Отговор

    До коментар #145 от "Вали":

    КАЖИ НА ПУТИН И МЕРКЕЛ ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ...ЩОТО ТАМ НЕМА ЛАБАВО С КОВИТО....АМА НЕ ТИ СТИСКА....
  • 149 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    6 11 Отговор

    До коментар #147 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    ИЗБИРАТЕЛЯ КАЗВА ДРУГО....ДРУГАРИ.........ОТ ПАРТИЯТА НА СВЛАЧИЩАТА

    Коментиран от #151, #154

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 БАЦЕ БАЦИЛА

    13 1 Отговор

    До коментар #149 от "БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ":

    Имаш проблеми с пълния член....явно отдавна не са те членували,излагаш се....

    Коментиран от #152

  • 152 БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ

    3 13 Отговор

    До коментар #151 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    ДРЕМЕ МИ....ВАЖНО Е ВАС ДА ВИ...ЧЛЕНУВАМ

    Коментиран от #155

  • 153 БАЦЕ БАЦИЛА

    6 1 Отговор

    До коментар #150 от "СРАМ":

    Сега пък сънища ли ще си разказваме....
  • 154 повтарач

    16 1 Отговор

    До коментар #149 от "БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ":

    как си бе, папугай?
  • 155 БАЦЕ БАЦИЛА

    13 1 Отговор

    До коментар #152 от "БОРИСОВ..КОШМАРАНА БСП КРАТУНИТЕ И РАДЕВ":

    И как ще го направиш с тази мухлясаля пица....

    Коментиран от #158

  • 156 Бони

    20 2 Отговор
    ОПОНЕНТА НА ДОЦЕНТА - КЛАСИЧЕСКИ ДЖЕНДЪР.
  • 157 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    4 18 Отговор
    БАШКОМУНЯГАТА В НАШИЯ КВАРТАЛ ГО ТРЕСНА КОВИТО...НЕ БЕГА ПРИ МАНГЪРА ЗА КОГОТО СЕ ЗАСТЪПВАШЕ, А ТИЧА В ПИРОГОВ......МАЙ МУ ДОЙДЕ АКЪЛА В ГЛАВАТА....

    Коментиран от #159

  • 158 НОВО ПЕТ

    1 9 Отговор

    До коментар #155 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    НЕ МУ МИСЛИ........ИМА СИ ХОРА ЗА ТОВА....
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 3578

    10 1 Отговор

    До коментар #136 от "Статистик":

    Е как? Пари, пари и пак така.....
  • 161 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    3 15 Отговор

    До коментар #159 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    БАШКОМУНЯГАТА ДЕЙСТВА ПО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СИ УБЕЖДЕНИЯ....АМА КАТО ГО ТРЕСНА КОВИТО...НАБЪРЗО ГИ ЗАБРАВИ....И ДАЖЕ ГО ...БОЦНАХА
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 до глупака

    12 2 Отговор

    До коментар #79 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Защото В Русия са по методите на Мангъров, а Китай използва вируса, за да смачка петата колона( хамерикански предатели) като повечето от тях си заминаха като "умрели от К19".

    Коментиран от #166

  • 164 Гост

    14 2 Отговор

    До коментар #115 от "Оги":

    Не е само в глупавата ти кратуна.
    Що не видиш некролозите по болниците преди измамата ковид, да видиш с слепите си очички как са налепени по стените умрели доктори от всякаква възраст бе Тъпанар психопатски.
  • 165 Ракета

    10 2 Отговор

    До коментар #23 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Фон дер Лайер и е името
  • 166 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    8 13 Отговор

    До коментар #163 от "до глупака":

    В РУСИЯТА ЯКА КАРАНТИНА ОТ НАЧАЛОТО НА НОЕМВРИ....ПУТИН ВКАРА ВСИЧКИ В КОШАРАТА....И ВСИЧКИ С МАСКИ.....ИЗАДЪЛЖИТЕЛНО БОЦКАНЕ...МАНГЪРОВ Е ЯРОСТЕН НА ЗАТВАРЯНЕТО, МАСКИТЕ ТА ДОРИ И ВАКСИНАЦИЯТА....А ЗА КИТАЙ ..ТОВА Е НОРМАЛНО, ЩОТО НА ВЛАСТ Е..... ККП....
  • 167 chi

    13 2 Отговор
    Вирусът е политика и пари, отколкото всичко останало!
  • 168 Идва Видов ден

    6 13 Отговор

    До коментар #118 от "Идва Видов ден":

    Още малко 04.04 е близо.. Ще стане само на Мангъровци

    Коментиран от #171

  • 169 Виктор Козлов

    17 4 Отговор

    До коментар #21 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Лично Путин каза, че ваксината е абсолютно и само по желание на хората. Знаем, че в герП лъжите са ви вменени по рождение, ама живеем в 21-ви век, има информация навсякъде, тоя похлупак, под който вие живеете, ние го махнахме отдавна
  • 170 Антон

    13 3 Отговор

    До коментар #79 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Абе онзи с много дългото име, като повтаряш едни и същи глупости сто пъти от това те не стават истини!
  • 171 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    5 16 Отговор

    До коментар #168 от "Идва Видов ден":

    04.04....ББ4

    Коментиран от #172

  • 172 ей лангур

    10 3 Отговор

    До коментар #171 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    нож ,който е загубил остротата си,как се нарича?

    Коментиран от #185

  • 173 хаха

    11 2 Отговор
    тоя калкулант много дразни ,, докладче от 110 странчки хаха...учебника по анатомия който е само въведение в анатомията е 800 страници

    Коментиран от #192

  • 174 от коневръза

    8 2 Отговор

    До коментар #40 от "Анонимен":

    Стаден имунитет - това е медицинска терминология, не е обществен, колективен, всеобщ. Какво високомерие и презрение. И все още го употребяват

    Коментиран от #176, #219

  • 175 ТОЧКАТА

    10 3 Отговор
    ЗДРАВНА СИСТЕМА/СИСТЕМА КОЯТО НИ ВЗИМА ЗДРАВЕТО....ЗА ДА Е НА ПЕЧАЛБА!!!!!!!!!!!...СИСТЕМАТА Е ТАКАВА!!!!!Ако си излекуван е ...страничен ефект!!!!Проверете КЪДЕ ,ЗА КАКВО ОТИВАТ ПАРИТЕ!!!!!!Разликата между МАТЕМАТИКА и МЕДИЦИНА е че ,,уравненията ,, не винаги са приложими!!!!ИМА математична НО И геометрична ПРОГРЕСИЯ.....А след като ,,математикът,, се счита за ПРАВ!!!!ДА ПОСОЧИ ЛЕКАРСТВО!!!!!!КОЕТО ЛЕКУВА !!!!!ВИРУСНИ ИНФЕКЦИИИ!!!!Все още МЕДИЦИНАТА ЛЕКУВА БАКТЕРИАЛНИ,които са СЛЕД вирусните.... Ииии все още математиката НЕ Е дала определение за ПОНЯТИЕТО ЖИВОТ!!!Ако някой може....моля!!!!МНОГО СЪМ ЗАИНТЕРИСОВАН!!!!!И ЛЮБОПИТЕН.Аз ще дам едно....,,,ЖИВОТЪТ Е САМОВЪЗНИКВАЩА И САМООРГАНИЗИРАЩА!!!!СЕ МАТЕРИЯ/МАЙКЪЛ КРАЙТЪН.И любопитен въпрос/ЗАЩО 37 ГРАДУСА .....защо ТОГАВА ЖИВОТЪТ Е ВЪЗМОЖЕН БЕЗ ПРОБЛЕМ.

    Коментиран от #196

  • 176 ТОЧКАТА

    6 2 Отговор

    До коментар #174 от "от коневръза":

    шаш ,нали...НО това е неолиберален речник и ИДЕОЛОГИЯ!!!!!!!!НЯМА ОБЩЕСТВО...ТОЧКА...има атомизирани ПОТРЕБИТЕЛИ..
  • 177 чичо

    6 22 Отговор

    До коментар #14 от "Ханибал":

    На два пъти в ефир съм чувал Мангъров да казва-целият свят се е побъркал и реагира неадекватно.Да се мислиш за „по" от ЦЕЛИЯ свят,трябва да си минимум идиод.И от къде бе хора разбрахте,че Мангъров казва истината.И така ли не разбрахте,че е политически ангажиран и говорейки това което искате да чуете е единствения начин да е политически познаваем.А слезте на земята и разсъждавайте със собствените си глави и чувайте и онова,което не искате да чувате.

    Коментиран от #181

  • 178 ттт

    14 3 Отговор
    Ето какво казва математикът (прочетете статията):

    „Много тъжно е така да се отнасяте към мъката на хората, загубили близките си. От тази зараза загинаха 18 000 човека“.

    Ето какво казва Единният информационен портал:

    "Така общият брой на жертвите става 9 482".

    Това можете да го прочетете всъседната статия във фактибг

    "Нови 62-ма починаха от коронавирус, заразените се увеличават"

    Този математик и от числа не разбира!
  • 179 чичо

    5 12 Отговор
    Публикувано във факти.бг: жертвите става 9 482/-някакви си 9хил.,нищо работа.Малко са нали,щом не е в твоята къща.Идиоти.
  • 180 11111122222

    14 5 Отговор
    Както винаги Мангъров ги разби. Колкото и да говориш че черното е бяло, накрая истината лъсва.

    Емил Димитров " Ти закъсняваш понякога Истино, но винаги идваш, идваш при нас"
  • 181 Булаир Фружин

    15 5 Отговор

    До коментар #177 от "чичо":

    ИдиоТ е роман от Достоевски. Ти си халигафрен. А че целият свят се е побъркал, е ясно. Щом още се возим с гориво, дето вреди на самите нас, светът се е побъркал. Тесла измисля как безжично да провежда ел. захранване преди 100 години и за подарък получава нали знаете какво. Световният ред се определя от абсолютни тикви, подобни на нашата, така че подкрепям Мангъров на 1000 процента.

    Коментиран от #194

  • 182 Гларуса

    1 5 Отговор

    До коментар #81 от "Ама":

    Политкоректно е да се каже-афроамерикански,не негърски
  • 183 готвачка

    7 0 Отговор

    До коментар #36 от "Не могат да смогнат":

    айде стига с това ВИЖТЕ...когато видя със СОБСТВЕНИТЕ СИ ОЧИ, и когато прочета от статистиката, че броя на умрелите е мооооого повече от миналата година...тогава ще ПОВЯРВАМ.
  • 184 църчо

    0 10 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Опазил ни бог ако опрем до такива такива като теб да слагат някой , някъде , пък бил той наистина "шизофреник и идиот". Като те чета от извествно време стигам до извода, че тези определения ти прилягат идеално. Може да не си го признаваш, но си го знаеш, нали ?
  • 185 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    0 9 Отговор

    До коментар #172 от "ей лангур":

    МАЙ ТЕ ФРАСНАХ В ДЕСЕТКАТА........
  • 186 готвачка

    6 2 Отговор

    До коментар #39 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    това е СЛОЖНО:
    от една страна показват данни, факти, които са свързани със ЗАБОЛЕЛИТЕ и напрегнали леглата на здравната система, като полегнали там, но...никой не може да каже /Макар че Мангъров го казва, тук както чета/ КОЛКО, в КАКВА СТЕПЕН и в какво състояние са тези, които лежат...но ВСИЧКИТЕ те са заразени и са в болница, та
    този математик чувал ли е за ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ ?!

    Ето ТАКА се извърта цялата картина и наистина - не трябва да си Дали? за да бъдеш популярен...
  • 187 готвачка

    15 2 Отговор
    Хората, които познават Мангъров ПРЕДИ прословутата Корона, казват, че това е един ерудиран и много свестен човек и доктор !
  • 188 готвачка

    11 1 Отговор

    До коментар #39 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    айде бе - СПРИ да цвъркаш!

    Коментиран от #197

  • 189 готвачка

    7 1 Отговор

    До коментар #53 от "Някоя":

    толкова и математиците се справиха с престъпността, създавайки математически модели на евентуалното престъпление и средата му - нъцки!
  • 190 готвачка

    2 4 Отговор

    До коментар #110 от "ьа ре вйр":

    Така ли, това не го знаех, но сега ми говори много - солидарен е с американската лицемерна, но върховна Правда...
  • 191 готвачка

    4 1 Отговор

    До коментар #121 от "6275":

    повтори го и го повтаряй БЕЗКРАЙНО, но ще се прескача и като че ли не съществува....умрели от рак, сърце, мозък, крайници, катастрофи, затлъстявания...абе ПРОФИЛИРАЙТЕ ГО, ВИЕ МАТЕМАТИЦИТЕ и ни дайте, на нас - обществото, хората, дето не можем да смятаме

    ЕДНА ДИАДЕМА, ОХ,пардон, ДИАГРАМА...пусто все Корони са ми в главата...който има очи вижда, а който няма - умува...
  • 192 готвачка

    4 0 Отговор

    До коментар #173 от "хаха":

    Мисли, че може да го стресне с толкова много страници, и да не се захваща, но за да бъде това, което е - просто не може да изчисли колко е трябвало да прочете...тази тъпа формула!
  • 193 готвачка

    9 0 Отговор

    До коментар #113 от "Пацо":

    а и с цифрите се спекулира, както с всичко друго...
  • 194 чичо

    4 3 Отговор

    До коментар #181 от "Булаир Фружин":

    Чел съм много за Н.Тесла и продължавам,хобито ми е радио и ел. техника,повече от 40год.Стана ми ясно,че нищо не знаеш за Тесла.За останало бягай на преглед при Мангъров.

    Коментиран от #212

  • 195 математиката

    7 1 Отговор
    е следствие!Не може да лекува?!Лекарите за това са!

    Коментиран от #223

  • 196 готвачка

    2 0 Отговор

    До коментар #175 от "ТОЧКАТА":

    Стига си ни изпивал бе, изпитвал де - защо 37 градуса ли, ами защото имаме ЧЕРВЕНА кръв, демек железни сме, ще издържим и над 40 градуса по Целзий!

    Коментиран от #200

  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Малее

    16 2 Отговор
    Тоя математик верно е много зле, говори куп глупости, платено лекенце
  • 199 Стара чанта

    2 5 Отговор
    Кръжока ,, Художествено слово " ! И тоя с мераците в Парламента да `оди, после министър да става-а-а-а-а !
  • 200 ТОЧКАТА

    0 1 Отговор

    До коментар #196 от "готвачка":

    ...ти си математи'ка!!!!!
  • 201 Иван

    4 1 Отговор
    Гледано на база цифрите и резултатите от тестовете, случаите видимо се увеличават и то въпреки цялата карантина и ограничителните мерки. Това твърди математикът. Само че ние не знаем действителните случаи на зараза, защото правим ограничен брой тестове дневно. Да предположим, че правим 5 000 теста дневно, при популация от 5 млн. души, това прави 1 000 дни за провеждане на тестовете, т.е. над 3 години по сегашните стандарти. А НОЩ разправя, че този ден заразените са 2 000, другия ден заразените са 3 000, а на следващия- 4 000. Хоп, карантина! Реално заразените без симптоми вероятно са над 4 000 дневно, ама правят само 5 000 теста и не могат да ги хванат. Единствено масово задължително тестване в рамките на 10-15 дни ще каже каква е реалната картинка, но нашите не могат да се справят с тестването.

    Коментиран от #203

  • 202 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    2 8 Отговор
    И КЪДЕ ПО СВЕТА ПРИЛАГАТ МЕТОДИТЕ НА МАНГЪРОВ....ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА
  • 203 МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    2 7 Отговор

    До коментар #201 от "Иван":

    КЪДЕ ПО СВЕТА СЕ СПРАВЯТ С ТЕСТВАНЕТО......?????
  • 204 факт

    5 0 Отговор
    МАТЕМАТИК И ИЗБОРИТЕ РЕДИ....
  • 205 Шамара

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    Кой пък си ти бе, че да назначаваш министри ?
  • 206 Просветен илюминат

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    5г да си по площада на протест все същия ще си и всички около теб.
    Голяма реклама от една година правиш и все едно и също пишеш.
    Добре е,че си вярваш,защото това и ти остана.
  • 207 Просветен илюминат

    5 0 Отговор
    Каква е връзката с математиката и вирусите,които не съществуват и са само в съзнанието на вярващите и заблудените зомбирани от медиите?
    Ако математиците са наясно с проблемите относно вируса защо не ги вземат докторите като имат зор да им помагат в болниците?
  • 208 Просветен илюминат

    1 1 Отговор
    Този филм е голям шамар за традиционната медицина:

  • 209 Мангър Жангър

    2 1 Отговор
    Много си учил и си много прав и си велик но срещу изкуствен интелект в комбина с тъмните сили спасение няма и до 1 година на земята всички ще сме роби и само 100 човека ще ни управляват отгоре ,нали сте чували за ваксини максини и чипове мипове
  • 210 Дърт М а н а ф

    4 0 Отговор
    ДО МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП

    МЛЪКНИ БЕ ТРОЛ ГЕРБАВ НААКАЛ СЕ ОТ ШУБЕ. ТОВА ДЕРО СИ ЗАРАБОТИЛ НЯМА ДА ТИ СТИГНЕ ЗА ПАМПЕРСИ!
  • 211 555

    4 0 Отговор

    До коментар #37 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    Ти изглижда си предозирал ваксината.Коя страна ще произвежда ваксина с презумцията да я наложи на световния пазар и няма да я ползва официално в собствената си страна.Спри да драскаш и почни да мислиш.Друг колега те попита като се затваят и ваксинират оздравяха ли? Опитай да си отговориш по-смислено.Ако ти драскаш за жълти стотинки, там се въртят едни пари и интереси......стига цапоти.
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Фаро

    10 0 Отговор
    Тоя не е никакъв математик а герберска подлога.Мангъра го изпраска с 200
  • 214 Лъки

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    На този Зубър, който рецитира неразбрал читанката си, защо му е дадена изобщо възможност да разговаря с доц. Мангъров и да му губи от времето.
  • 215 кое от казаното

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "ПСР":

    т.е. писано от теб противоречи на казаното от доц. Мангъров? Правиш ли разлика между пост и тежко първично заболяване? Ама е гот да щракаме по клавиатурата, за а сме актуални.
  • 216 Простащината у нас

    7 1 Отговор
    Математик спори с епидемиолог за епид. ситуация и прогноза. Но ний имаме богат опит в простотиите - адвокат - м-р на здравето, хореограф - пенкелер, м-р дето подписва като поп без да прочете нищо. Затова и резултатите са налице - последни по всичко в ЕС. Машала.
  • 217 бодак

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Не само че е специалист, а е доста по-голям. Да спориш по тема в дадена област със специалист по тази област, при това, по голям от тебе, си е меко казано наглост и безочие. Общо взето Велков се показа като човек без възпитание, невъзпитан човек, не умеещ да се владее, бяс. Всички видяхме, че Велков е обикновен пъчльо, празнословец и клишесловец
  • 218 Четящ скептик

    3 0 Отговор

    До коментар #68 от "МАНГЪРОВ....ОПИТНОТО МИШЛЕ НА....БСП":

    А бе опитно мишле неграмотно, света какво прави му казва фарма индустрията, която няма интерес от никакви методи на лечение и ги спира, блокира, и обявява за опасни още щом някои лекари докажат, че помагат. Спретва се едно бързо проучване, финансирано от геитовете и се доказва каквото си искаш. Леченията само убиват бизнеса. А ваксините са чиста работа, можеш да ги продаваш до края на света, вирусите се менят, справка - зимният грип, дето стана на кромид, ако трябва ще ги тунингуваме малко за да пускаме всяка година нови ваксини и хората да се криат в къщи. А на политиците страшно им хареса извънредното положение, дето отмени конституционните права на хората, та даже и те сами си го искат. На всичките им се клатеше стола, и им дойде дюшеш. Затваряш хората под арест и протести - йок. Не случайно Помпео ги обиколи всичките в края на 2019. За по един обяд, колкото да изгледат филма за Събитие 201 и да им се обясни къде им е келепира. Пенсионните фондове - също се изкефиха, маса пари за пенсии спестиха, че то хората забравиха да умират. Внасяли вноски 40 години, после живеят и консумират още 40, де е Киро на кирия. Банките им текат лигите от неграмотното повсеместно затваряне (вместо да се изолират само старците), от масовите фалити маса имоти ще им минат през ръцете докато отидат в правилните ръце. После иде хиперинфлация от сринатото производство, и кой ще намаже, знаем от Виденово време.

    А пропо, тия дни вятъра докара пясъци от Сахара, та вируси ли
  • 219 Знаещ

    1 1 Отговор

    До коментар #174 от "от коневръза":

    " Стаден имунитет - това е медицинска терминология, не е обществен, колективен, всеобщ. Какво високомерие и презрение. И все още го употребяват"

    Така се получава, като превеждаш по калъп, без да мислиш. Чуждите думи често означават няколко неща и бързаците преводачи често бъркат същността.
    Например, филма на Мел Гибсън, Пейшънт оф Христа, случайно или не, го преведоха Страстите Христови, въпреки че Пейшънт се превежда и като мъка, дори по църковному е точно мъка. Точния превод е Мъките Христови - това беше и същността на филма, а бе преведен невежествено и нелепо - Страстите Христови (нямаше никакви страсти, само мъки)

    По-приемливото е " обществен имунитет".
  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Шекел":

    Много по ниска е.Не знаеш да смяташ.
  • 222 Само такова недоразумение

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Последния софиянец":

    не сме имали за здравен министър. А и кои сте вие, за да го правите такъв?
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 факт

    0 0 Отговор
    ТОЯ Е МАТЕМАТИК КОЛКОТО МАГАРЕТО КОН!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове