Last news in Fakti

22 Февруари, 2021 14:00 9 209 135

Васил Божков: Намерих "мандатоносител", "Българско лято" ще участва в изборите

  • васил божков-
  • мандатоносител

Укриващият се в Дубай бизнесмен обяви, че ще разкрие официална информация на 23 февруари

Васил Божков: Намерих "мандатоносител", "Българско лято" ще участва в изборите - 1

Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков обяви във фейсбук, че неговата формация "Българско лято" ще участва в парламентарните избори на 4 април. Бизнесменът каза, че вече е намерил "мандатоносител", който ще разкрие официално на 23 феврруари.

"Обещах ви, че въпреки опитите на #хунтата да ни спре, ние ще участваме в #Избори2021. Вижте кой ще бъде мандатоносителят на @Българско лято в излъчване на живо", написа той в социалната мрежа.

В четвъртък Божков предложи на Слави Трифонов да се явят с общи листи на предстоящите парламентарни избори, а шоуменът отказа


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 99 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има

    180 35 Отговор
    си хас ?! Който търси - намира ! Успех !!!

    Коментиран от #7, #46, #77, #133

  • 2 ПУТИН

    46 61 Отговор
    СИГУРНО Е БАРЕКОВ?

    Коментиран от #9

  • 3 КЪДЕ ЩЕ ХОДИ

    49 54 Отговор
    ДА НЕ Е КЛЕКНАЛ ДЪЛГИЯ, СЛЕД ЗАПЛАХИТЕ?

    Коментиран от #15, #65

  • 4 Дааа

    85 13 Отговор
    Който последен се смее най добре се смее😄
  • 5 Иван

    87 42 Отговор
    Повече от 4денонощия и половина Станислав Тодоров Трифонов от Учиндол мълчи на обвиненията на Васил Божков " Слави, всички знаем твоите силни зависимости . Стабилна подлога на хунтата". Иначе Трифонов досега мълниеносно отговаряше на обвинения от други! Но в социални мрежи и форуми се е разразила дискусия на #КОЙ е подлога ! Според жълтия Герберски сайт ПИК, Трифонов е подлога на ДПС и Ахмед Доган. За да отклонят вниманието от ГЕРБ В анализа там за да бъдем точни има логика да е подлога на Доган ! Но във форумите и социални мрежи преобладаващото мнение е че е подлога на ГЕРБ. Дори в неговия профил обидите и обвиненията към него са жестоки. Но истината е тази - Трифонов от Учиндол е подлога и на ГЕРБ и ДПС защото техния център е един и същ! И вече безспорните факти е че кръжока на Трифонов е с доверие не 6.4% според последното соц.проучване а на границата на 4-те%. А до изборите има много време и ще трябва да се бори единствено да получи партийна субсидия за да издържа кабеларката си!

    Коментиран от #11, #54

  • 6 Си ган

    41 85 Отговор
    Казвай кой е продажникът да сигнализиарме ЦИК? Докато не се върнеш тук и не застанеш на скамейката никаква милост.

    Коментиран от #17, #74

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Бате Ачо

    84 36 Отговор
    Не разбирам, какво го лансирате този. 30 години е ял и пил на големите маси с управляващите, подкупвал за да има и за неговите чекмеджета. Тогава нищо не направи, за подобряване на живота на обикновеният човечец. Сега след като стана жертвеното агне стана голям радетел за борба с управляващата клика. Само да не стане, че иска да си върне позициите на голямата маса за ядене и пиене.

    Коментиран от #22, #28

  • 9 Абсурд

    30 2 Отговор

    До коментар #2 от "ПУТИН":

    да е Бареков!
  • 10 С тези

    28 15 Отговор
    На който плаща цяло лято, есен, зима, може и пролетта

    Коментиран от #121

  • 11 Така е

    68 20 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    Смятайте ! Да те нарекат подлога и пред цяла България да те обвинят че имаш ужасяващи зависимости и ти да мълчиш и да не отговориш?!?!? За какви по маловажни неща Трифонов с екипа си веднага излизаха с отговор а за такива обвинения да се правиш на разсеян?!?! Миналия ден Трифонов почете големия актьор Георги Черкелов ! На въпрос за тежките обвинения към него се изниза веднага! Ясно е че много добре знае че е прав Божков и че има доказателства и снимков материал за почти всички управляващи и за него! Трифонов предпочита да си направи оглушки, да загуби 1/3 от гласоподавателите си като се надява че до изборите има много време и всичко ще бъде забравено. Предпочита това отколкото да влиза в спор с Божков който може да го унищожи. И както се говори Станислав Трифонов е споделил пред екипа си -"Не искам да съм на мястото на Бойко ,Иван (Гешев) и Делян. Те играят ва -банк , защото много добре знаят кой е Божков и какво ги чака занапред. Но нямат друг избор ...

    Коментиран от #44

  • 12 Стойко

    76 20 Отговор
    Преди 2 седмици в 34 минутно интервю по БНР Васил Крумов Божков даде обширни и интересни факти. Божков информира за смразяващи кражби през 11-те години управление на ГЕРБ. От Еврофондове , от рекет на фирмите , от нагласени обществени поръчки , от данъците на гражданите , от глоби и милиарди от ДДС. Също така Божков информира как от 4 години е плащал рекет на ГЕРБ. Не "такса спокойствие" а рекет за да продължи да съществува . И когато накрая са му поискали половината бизнес и не се съгласил направо са му взели целия. Божков каза също така ако не са били тези милиарди кражби през тези години минималната заплата сега би била 1500 лв.а минималната пенсия 800. Също така обясни как е давал рекета на пиарката на Борисов , и как има смразяващи и неоспорими доказателства . И както каза "И аз ставам като политиците и ще ги покажа в подходящия момент". Става интересно и епилога предстои!

    Коментиран от #14, #19, #40, #57, #60, #72

  • 13 истина е

    58 14 Отговор
    Божков да вади компроматите срещу тиквата , защото никой няма да му повярва

    Коментиран от #134

  • 14 Методи

    66 15 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    Борисов не може да се противопостави срещу ДПС, Доган и Пeeвски и тяхната бухалка Гешев! Те му заповядаха от ясно по ясно е ! Да не мислите че много му се занимаваше да обявява война на Божков и да му изземват бизнеса Пeeвски и Доган! Но ако се противопоставеше те щяха да го смажат! Не че Божков след време няма да го приключи , но Борисов избра по малкото зло защото Божков ще направи това напред във времето а Доганя и Дебелия щяха да го смажат на момента! Да не мислите че искаше да се занимава и с Бобокови с международен бизнес с компаниите си МОНБАТ и ПРИСТА ОЙЛ. Те самите казаха че дебелия е сложил чатала на врата на Борисов и го принудил за атаката срещу тях. Да не мислите че преди 5-6 години много му се занимаваше и с Гриша Ганчев та държаха сина му Данаил 6 месеца в ареста а Ганчев старши обвиниха за заплахи срещу шефа на НАП и депутат от ГЕРБ Красимир Стефанов. Чак когато прехвърли 220-те декара дюни на дебелия спряха да се занимават с него. Да не мислите че много му се занимаваше с Арабаджиеви които в собствения си хотел Маринела приеха гостите в Българското председателство на ЕС а после ги удариха. Няма да ми стигнат символите на коментара да изброя всички ...Но накрая Борисов ще опере пешкира и той вместо кукловодите си ще плати за всичко...

    Коментиран от #91

  • 15 Да бе

    45 18 Отговор

    До коментар #3 от "КЪДЕ ЩЕ ХОДИ":

    Той Слави "мъжкара" кляка и става само и единствено по заповед на хунтата ! Нали го издялаха за нещо между патерица и бастун ?!

    Коментиран от #20

  • 16 Хуарбуса

    52 13 Отговор
    Господин РАДИО ЕЛТО ! Прочетох коментара ти под статията за Васил Божков. Доказа се че Божков е невинен! Преди месец съда доказа това като освободи всички негови хора 45 човека обвинени от Борисов и прокуратурата за много недоказани престъпления. Бяха го обвинили че е поръчал Манол Велев и началника на охраната му Веселин Балтов е стрелял по него лично. Доказа се че по това време Балтов е бил в чужбина. Бяха го обвинили че е изнасилвал жени и рекетирал граждани но на открития телефон не се обади нито един пострадал от него. Бяха го обвинили че е поръчал атентата с гранатомет срещу Алексей Петров защото уж като служител на ДАНС го разследвал. Петров отказа коментар. Бяха арестували 70 годишния му адвокат Славчо Марков защото в тях били намерили снимки на разследващия прокурор по делата му Ангел Кънев, адреса му и имената на семейството му. Това е вярно но не е престъпление. Ангел Кънев оттогава се покри и си даде отвод по делата му. За Божков няма доказано нито едно престъпление , но никога не прощава. А и близките на тези несправедливо арестувани 45 човека като Балтов, синовете на Марков нямате си на представа какъв гняв е в тях срещу хунтата,дебелия и каскета. ПРОШКА НИКАКВА
  • 17 АУУУУУ

    17 6 Отговор

    До коментар #6 от "Си ган":

    Тоест да си знае кой се продаде.... А иначе ГРЪМКИ ПРИЗИВИ ЗА НАРОДНИ ПРАВДИНИ 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
  • 18 One

    10 32 Отговор
    На много хора ще е им интересно дали наистина някоя партия ще приеме да се яви на изборите заедно с партията на Божков. Имам чувството, че беглецът сам се закопава, решен твърдо да участва в този водевил, наречен избори. Има два варианта-Българско лято да влезе в следващия парламент, но как се ръководи от дистанция? Едва ли ще рискува да се върне тук, защото ще има инструкции как да бъде прибран на топло. Втория вариант е пълен крах на партията му и отказ от всичко, което се случва тук. Божков е таргет номер едно в намеренията на Борисов да му свие сармите. В това няма съмнение.

    Коментиран от #49, #66

  • 19 Хумореска

    10 18 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    Ей продължаваме с тролските хуморески! 😂 Ще копираме простотията, докато всички ви научат и се отвратят! 😂
  • 20 До 15 прав си

    38 10 Отговор

    До коментар #15 от "Да бе":

    Недялко Недялков Йорданов има няколко въпроса към Станислав Тодоров Трифонов в сайта си ПИК бухалка на нашата партия ГЕРБ ! 1- Истина ли е че водиш тайни от наивниците които все още ти вярват преговори за коалиция с ГЕРБ чрез твой заможен приятел също много близък до Бойко Борисов ? 2- Забрави ли как играехте сантасе в кметския кабинет на Борисов като кмет на София ? 3- Я разкажи как ходехте прегърнати с Борисов на нощни кинопрожекции в мола и водехте тежки преговори за 50% от ГЕРБ?! Отговора на Трифонов е много важен !
  • 21 ИСТИНАТА

    42 9 Отговор
    Здравейте мили приятели! Да ви зарадвам и информирам.Преди месец бяха освободени от безпристрастния Български съд всички 45 човека арестувани лятото от прокуратурата на каскета от така наречената "Група на Васил Божков" които бяха обвинени от каскета в различни престъпления като изнудване и заплахи! Последен бе освободен Веселин Балтов бившия началник на охраната на Божков който уж бе обвинен от таен и неизвестен свидетел че лично е стрелял по заповед на Божков по Манол Велев. Доказа се че по време на покушението Балтов е бил в чужбина. Всички съмнения за участие на Божков са отпаднали. Така както края на месец февруари МВР и прокуратурата пуснаха открита телефонна линия с няколко номера да се обадят всички насилени от Божков жени и всички пострадали от Божков хора. И понеже за 10 месеца не се обади никой , миналия месец откритата телефонна линия бе закрита. Както каза Божков вчера няколко месеца бяха в ареста невинни души но това няма да остане безнаказано. Последователите ,феновете и приятелите на Божков вече са над 112 хиляди човека. Идва края и епилога предстои. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ
  • 22 МИ КЪ

    19 25 Отговор

    До коментар #8 от "Бате Ачо":

    30 ГОДИНИ Е ЯЛ И ПИЛ С УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ТРУПАЛ ПАРИ ОТ ДАЛАВЕРИ С ТЯХ ЗА СМЕТКА НА ГЛАДУВАЩИТЕ ПЕНСИОНЕРИ, БЕЗРАБОТНИ И ДОРИ РАБОТЕЩИ. Я ДА ВИДИМ КАКВИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СЕ ВЗИМАХА ПРЕЗ ТЕЗИ 30 ГОДИНИ! МИСЛЕЙКИ ЗА НАС И СЕГА ЩЯЛ ДА НИ ДАВА ПАК ДА ТЪРКАМЕ ТАЛОНИ, АКО ГО ИЗБЕРЕМ?

    Коментиран от #130

  • 23 Въпрос

    40 4 Отговор
    Всички явно сте забравили но аз имам 1 въпрос към Борисов и кликата ГЕРБ ! Кога ще върне от шкафчето си в държавния бюджет 50 милиона Евро с които ощети народа и подари на арабите. Преди няколко месеца изпрати тогавашния министър на икономиката Емил Караниколов в Дубай с медицински материали за тях за 50 милиона а те ни върнаха фурми които впоследствие се оказаха негодни. След това бяха изпратени от него и Гешев прокурори и полицаи да доведат Божков в България и меко казано бяха безмилостно изгонени от арабите. След време Божков написа в профила си във фейсбук - "Изпратиха висши полицаи и прокурори за мен, а получиха развалени фурми в замяна . # БЪДЕТЕ ЗДРАВИ"

    Коментиран от #24

  • 24 Потресен

    44 9 Отговор

    До коментар #23 от "Въпрос":

    Смятайте ...Арабите ценят и държат повече на един човек , гражданина Васил Божков , отколкото на цяла държава и нейното правителство...Подмазвахме им се с медицински материали, ходихме им на крака а те сиктирдосаха нашите пратеници и ги изритаха. И те знаят що за правителство имаме и не ни броят за живи. Оставка тиква..Оставка каскет

    Коментиран от #35

  • 25 АБЕ той

    38 5 Отговор
    АКО се върне ЩЕ стане такава ПУКОТЕВИЦА,ЧЕ новогодишната заря ЩЕ бъде лека гръмотевица!!!!
  • 26 МИ КЪ

    16 15 Отговор
    МАНДАТОНОСИТЕЛ МУ Е СТАНАЛ Ц ЦВЕТАНОВ!
  • 27 Българка

    35 6 Отговор
    Васил Божков опшределено е играч! С прехвърлянето на акциите си за ФК Левски на Бойко Борисов той го освети като човек, който стои в задкулисието за развитието на отбора. Опитвам се да разгадая хода му с предложението към Слави Трифонов. Дали не е същият прожектор?

    Коментиран от #30

  • 28 офффф

    16 2 Отговор

    До коментар #8 от "Бате Ачо":

    Докато не проумеете , че единствено УПРАВЛЯВАЩИТЕ могат да подобрят или влошат положението на обикновените хорица , стадото да не чака нищо добро. Народа трабва да забрави комунистическите си навици и да преценява много добре на кого поверява властта. Нито Божковци, нито Цековци, Бобоковци трябва да мислят за хората , те не могат да носят отговорност при положение, че управляващите разполагат с целия държавен ресурс .
    На едни поверяваме властта и парите, но други са
    виновните - голяяяма простотиия.

    Коментиран от #31

  • 29 БСП ПЛАЧАТ

    2 26 Отговор
    ПРИСЪЕДИНИЛ СЕ Е КЪМ ГЕРБ - ТАКА МУ Е СИГУРНО УПРАВЛЕНИЕТО.
  • 30 така е

    53 3 Отговор

    До коментар #27 от "Българка":

    Точно същия ход е. Целенасочено му предложи, за да покаже на хората истинското лице на Чалгаджията - патерица на Борисов и Доган. Божков много добре знае кой , кой е.

    Коментиран от #34, #41, #104

  • 31 Бате Ачо

    19 8 Отговор

    До коментар #28 от "офффф":

    Именно това и казвам. Докато си живееше страхотно и харчеше спечеленото от бедните, Божков не каза дума, не искаше да прави партии и да променя "изгнилата държава", да сваля "хунтата" в която беше съдружник. Сега много бързо се промениха нещата.
    Докато не мислим преди избори и не съборим всичките зависимости оставени ни от БКП и ДС, няма да станем нормална държава.

    Коментиран от #33, #131

  • 32 Има хора

    2 6 Отговор
    за 2 лв. чудеса правят.Като има излишни пари, да дава.
  • 33 Нито

    19 2 Отговор

    До коментар #31 от "Бате Ачо":

    бедните , нито богатите ги бие някой по главата да играят комар !
  • 34 Да благодарим на платените глупаци!

    6 30 Отговор

    До коментар #30 от "така е":

    Благодарим! Хиляди благодарности от всички интелигентни хора, че отново ни показахте от кой се страхуват всички! И тъй като ние искаме да се промени всичко това, искаме всички подлеци и лицемери, да си получат заслуженото, обещаваме, че ще гласуваме за Слави Трифонов! Без вас и без всички подлеци плащащи на глупаци, нямаше да бъдем убедени, кой е истински достойният! Благодарим ви още веднъж!!!
  • 35 АУУУУУ

    7 10 Отговор

    До коментар #24 от "Потресен":

    Не разбрах от какво си потресен.... Черепа плаща много добре че скачаш като ужилен срещу всеки който не долюбва бащицата или че ако не си МНОГО АКТИВЕН ЩЕ СПРЕ ДА ПЛАЩА🤑🤑🤑🤑🤑
  • 36 Шекел

    8 4 Отговор
    Нищо не може да спре Герб.
    Защото ЕНП му гласува пари.
    Парите той ги разпреееля на негови хора
    Те организират вот в негова полза
    Визирам ББ.
    Цената на това е че тук се печелят обществени поръчки от опрееелени фирми определени държави и се разполагат бази на определени държави.
  • 37 Шуши

    24 4 Отговор
    Тук един трол на бацо(оня с големите букви) ме убеди да гласувам за кака Корни, седмица преди Божков да захапи Славчо. По действията на въпросният трол разбрах, че Славчо е съмнителен за нацова патерица

    Коментиран от #42, #43

  • 38 пфу

    7 19 Отговор
    Браво,кърлежа е намерил подходящата цицка,и е готов да стартира угоява наново.Пфууууу,мръсна сган.
  • 39 ха ха хаааа

    8 9 Отговор
    Българско лято , в Дубай ...
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 pepy

    30 0 Отговор

    До коментар #30 от "така е":

    "... Божков много добре знае кой , кой е."

    Ще знае я... не е живял на Луната през тези години...

  • 42 АУУУУУ

    4 12 Отговор

    До коментар #37 от "Шуши":

    Ако съм аз... Недей да се бъркаш...... Изчакай да видим кой е дружка на Черепа че да знаеш коя бюлетина да вземеш,. Че после да видиш че само ти си гласувал за него😂😂😂😂😂
  • 43 Муши

    3 11 Отговор

    До коментар #37 от "Шуши":

    Тук един трол (оня с многото никове) , ме убеди да гласувам за Бацо !

    Коментиран от #59, #84

  • 44 Хумореска

    3 7 Отговор

    До коментар #11 от "Така е":

    Добра хумореска са ти подхвърлили да копираш! Весело беше! 😂
  • 45 ГОДЖИ

    17 3 Отговор
    ЯСНО Е ЧЕ СЛАВЧО ЧАЛГАТА Е ПАТЕРИЦАТА ТАМ КЪДЕТО ИМА ПАРИ. САМО КУКУВЦИ МОГАТ ДА ВИЖДАТ ПОЛИТИК В НЕГО.ЛИ ПЪЛНИ ....

    Коментиран от #47

  • 46 ЛЪВ

    50 7 Отговор

    До коментар #1 от "Има":

    ВАСИЛ БОЖКОВ Е ИГРАЧ НОМЕР 1 В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!
  • 47 Хумореска

    4 7 Отговор

    До коментар #45 от "ГОДЖИ":

    Ааааа за колко монетки ти стана ясно и ни зарадва с хумореската! 😂
  • 48 РАДИО ЕЛТО

    17 9 Отговор
    успех господин ВАСИЛ БОЖКОВ

    Коментиран от #50, #56

  • 49 Стрела нагоре

    38 5 Отговор

    До коментар #18 от "One":

    Ти гледай себе си. Божков не се пече по цял ден на плажа.
    Играч от най-висша класа!

    Коментиран от #53

  • 50 S63

    15 8 Отговор

    До коментар #48 от "РАДИО ЕЛТО":

    Евалата ЕЛТО, Божков е номер 1!
  • 51 Само питам

    5 11 Отговор
    Факти.бг да не е на Васил Божков предвид тенденциозните статии и изтриването на неудобните коментари?

    Коментиран от #76

  • 52 Буревестников

    4 11 Отговор
    Цанов сигурно му е предложил ''Атака'',без туй Волен няма шанс да влезе в парламента.
  • 53 One

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "Стрела нагоре":

    Разбира се. Тук, на плажа в Картахена, е много топло и ми омръзна да се местя от кълка на кълка и да шорам коктейли. Прав си-ще продължавам себе си да гледам. :)
  • 54 РАДИО ЕЛТО

    12 4 Отговор

    До коментар #5 от "Иван":

    СЛАВИ ТРИФОНОВ е патерица нали убиха мутрата ВАСИЛ ИЛИЕВ
    ВАСКО бореца когато той отиваше на среща в МИРАЖ на среща със СЛАВИ ТРИФОНОВ
    ВАСИЛ ИЛИЕВ караше бавно защото улицата тясн убиха го ДС за да мълчи та ВАСИЛ ИЛИЕВ плащаше огромни подкупи за да има чадър за ЮГО ембаргото

    Коментиран от #58

  • 55 ivo

    17 3 Отговор
    БОЖКОВ Е СТАРА ХИЕНА!!!! Плащал си е нужното и бизнеса му е вървял, но след това ПРАСЧО, ДОГАН И НАЗНАЧЕНИЯ ОТ ТЯХ ГЕШЕВ решиха да го ликвидират. НО НЕ СБЪРКАХА ЛИ МНОГО ИМАЙКИ В ПРЕДВИД, ЧЕ СРЕЩУ ТЯХ СТОИ НЕ КОИ И ДА Е. Направиха ФАТАЛНА ГРЕШКА!! НЕ ЗНАМ КАК ЗАСПИВАТ, ЗАЩОТО ТОЙ НЯМА ДА ОСТАВИ НЕЩАТА ТАКА И ЩЕ ИЗМИСЛИ НАЧИН, АКО НЕ ГО Е ВЕЧЕ ОТДАВНА ИЗМИСЛИЛ КАК ДА ИМ ГО ВЪРНЕ ТЪПКАНО!!! ИМА НЕВЕРОЯТЕН ПОТЕНЦИАЛ И ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТОВА!!!!
  • 56 Хуарбуса

    13 5 Отговор

    До коментар #48 от "РАДИО ЕЛТО":

    Браво ЕЛТО и аплодисменти ! Божков заедно с партия Възраждане са истинските борци срещу Боко крадеца и хунтата! Умен си и отдавна си разбрал това!
  • 57 РАДИО ЕЛТО

    8 1 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    ЗДРАВЕЙ и успех
  • 58 Методи

    19 2 Отговор

    До коментар #54 от "РАДИО ЕЛТО":

    Ник ЕЛТО, без съмнение си начетен и си прочел много истини в интернет! Но Слави Трифонов никога не е бил високо в йерархията на мутрите и групировките. Само го канеха на частните им концерти...Такива като Васил Илиев,после брат му Георги ,Илия Павлов ,Дмитрий Минев -Руснака и много други...Залепяха му банкноти на челото и той ги забавляваше като мечка

    Коментиран от #101

  • 59 Ромул

    9 0 Отговор

    До коментар #43 от "Муши":

    Той още малко и ще те убеди да си свалиш гащите и да се наведеш бе....явно много си лековерен.

    Коментиран от #68

  • 60 БЪЛГАРИЯ

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    кой е СИ ГАН мутра ли е

    Коментиран от #63

  • 61 РАДИО ЕЛТО

    12 9 Отговор
    господин ВАСИЛ БОЖКОВ е ЧЕСТЕН ДОБЪР ЧОВЕК

    Коментиран от #64

  • 62 Шоуменът

    3 2 Отговор
    другият път дан съм тъп.Мое съм от село ама не ям думатето с колците.С мойте колци ши подпра на бати боко доматите.
  • 63 Стойко

    7 5 Отговор

    До коментар #60 от "БЪЛГАРИЯ":

    Не е мутра! Този бе писал във фейса Герб го назначили от държавната квота в голяма компания със заплата няколко хиляди евро. Затова така ги защитава и напада всеки срещу ГЕРБ. 99% от народа на България ще прави същото като него ако ГЕРБ му дадат кокал от държавната пара. Така че е логично да ги защитава ...

    Коментиран от #89

  • 64 пфу

    5 10 Отговор

    До коментар #61 от "РАДИО ЕЛТО":

    Радио Елтоооо,мти да не би да си самия Божков бе,я какво си се захвалил,колко бил достоен и добър.Божкеееее,колко заблудена паплач има тук.

    Коментиран от #79, #120

  • 65 Дългият

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "КЪДЕ ЩЕ ХОДИ":

    е интересчия няма приятелство.Може да клекне само пред най силните за деня.
  • 66 То е ясно

    5 5 Отговор

    До коментар #18 от "One":

    На сват му Софиянски.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Муши

    1 5 Отговор

    До коментар #59 от "Ромул":

    Беги бе , Ром-ул ..

    Коментиран от #70

  • 69 Е как няма да намери с тия пари къде има

    2 1 Отговор
    Дал е на някой няколко милиона и се е уредил🤔
  • 70 Ромул

    5 1 Отговор

    До коментар #68 от "Муши":

    И тръгвам да бегам, бате.
  • 71 ПРЕСА

    1 7 Отговор
    Цветан Цветанов се е съгласил с Черепа
  • 72 РАДИО ЕЛТО

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Стойко":

    СТОЙКО виж ХУМАТА КВАРТАЛ МЛАДЕНОВО ГРАД ЛОМ как ме гаври
  • 73 Пацо

    9 0 Отговор
    Леко по-леко работата отива на бой. Сериозен трилър се заформя с балкански ритми.
  • 74 РАДИО ЕЛТО

    2 3 Отговор

    До коментар #6 от "Си ган":

    ХУМАТА ме гаври

    Коментиран от #80

  • 75 Бай Курти

    2 4 Отговор
    Като си толкова голям радетел за правдата и мислиш за народа ,защо нищо не направи през всичките тези години.Ако не били крали заплатата щяла да бъде 1500 пък пенсията не знам колко си.Ти през това време какво правеше!?Ама хич не си крал.Света вода ненапита.Чак като те настъпаха, тогава се сети да си патриот.Да бе ,вярваме ти.Когато цъфнат налъмите.
  • 76 АУУУУУ

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Само питам":

    А добрю ютро!!! Упс тука трябва да пишеш БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!.., 🤑🤑🤑🤑
  • 77 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Има":

    Който плаща,намира!Залагам,на Лупи да е ракетата носител.

    Коментиран от #81, #88

  • 78 РАДИО ЕЛТО

    6 7 Отговор
    господин БОЖКОВ вие сте достоен ЧОВЕК

    Коментиран от #86

  • 79 АУУУУУ

    2 6 Отговор

    До коментар #64 от "пфу":

    Радиоапарата е пенсия която седи цял ден на компютъра и е капацитет по всичкология.... А сега се надява като удари един език и.... ЩЕ ПОЛУЧИ ДУБАЙСКИ ПРЕВОД 🤑🤑🤑🤑🤑

    Коментиран от #119

  • 80 Си ган

    1 7 Отговор

    До коментар #74 от "РАДИО ЕЛТО":

    Да те гаври ..Мен кво ме интересува ? Аз си гледам високата заплата, да ходя на екскурзии на островите , да си поддържам новата лъскава кола , да има за любовниците ми за подаръци ..Който иска да те гаври твой е проблема..

    Коментиран от #90, #92, #99

  • 81 РАДИО ЕЛТО

    4 3 Отговор

    До коментар #77 от "Гост":

    АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ евро лвицата съсипа кремиковци с ИНДИЕЦА МИТАЛ ффалира ЦСКА а сега иБОЙКО БОРИСОВ фаЛира ЦСКА
  • 82 ПЕНКО

    0 4 Отговор
    В БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ " МИ НД ЖА " НОСИТЕЛ --- ВЕЛИКИ СМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #85, #108

  • 83 РАДИО ЕЛТО

    7 4 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е виновен ГРИША ГАНЧЕВ да напусне ЦСКА
  • 84 Шуши

    2 3 Отговор

    До коментар #43 от "Муши":

    Бегай муши ти си заблуден, ако знаеш оня с многото никове колко хора е убедил да гласуват за Корни, няма да влезеш във форума повече 😂

    Коментиран от #93

  • 85 АНОНИМЕН

    4 1 Отговор

    До коментар #82 от "ПЕНКО":

    а ти господи плащаш ли си ток вода здравно осигурен ли син ром от ФАКУЛТЕТО
  • 86 Медуза

    4 1 Отговор

    До коментар #78 от "РАДИО ЕЛТО":

    Стига бе, човек. Сякаш Божков ти е дал един каскет пари, че да го хвалиш толкова много. Забрави ли как си купуваше билети на Националната лотария и търкаше като обезумял, а?! :) Май ти се иска да намажеш филията покрай партията на Божков. Лошо няма-късмет!:)

    Коментиран от #118

  • 87 Иванов

    4 9 Отговор
    Божков с 18 обвинения, между които поръчкови убийства, укриване на милиони неплатени данъци, изнасилвания на момичета... този дето трябва да гние до живот в затвора, щял да участва на изборите... чудя се, какви хора биха гласували за него, те освен че трябва да са престъпници като него, трябва и да мразят държавата ни, да мразят себе си... жалко е ако някой гласува за този престъпник!!!!!!

    Коментиран от #123

  • 88 Ужас2

    1 2 Отговор

    До коментар #77 от "Гост":

    Не, ГЕРБ ще са мандатоносители, а Мата Хари лицето на кампанията.
  • 89 Си ган

    3 3 Отговор

    До коментар #63 от "Стойко":

    Абе Стойко, ма аз съм станал легенда бе :) къде ги прочете тези неща във Фейса за мен :)
  • 90 АУУУУУ

    3 0 Отговор

    До коментар #80 от "Си ган":

    Не трябва толкова подробно да обрисуваш всичко това че Радиоапарата ще получи някой инфаркт.... И ще ни е скучно тука като няма с кого да се габаркаме 😂😂😂😂

    Коментиран от #95, #97

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "Си ган":

    ти не си СИ ГАН той си има съпруга и близнаци отличници не му трябва любовница защото си има прекрасна съпруга а колата е за придвижване

    ти си БАЙКУРТИ МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ ти никога нямада бъдеш ФАКТОР във ВЕЛИКО ТЪРНОВО знаеш ли защо защото
    думата
    ФАКТОР означава
    ИСТИНА такива са и ФАКТИ БГ
    ИСТИНА и само
    ИСТИНА

    Коментиран от #98

  • 93 Село Казанлък

    2 1 Отговор

    До коментар #84 от "Шуши":

    Да ва е..ба в Шушита, Мушита-какво вдявате от политика, ва?! Аз, че съм селянин-селянин съм. Ама вашите кратуни изобщо не разбират какво плещят като мокра задница на магаре. От такива многознайковци и лаладжии като вас двамата, дето стоят пред компютъра или телефона като бухали и пишете нелепици, човек нищо не може да прочете като хората.

    Коментиран от #110

  • 94 Си ган

    1 5 Отговор
    Аз тук съм легенда :). Всеки иска да е като мен , с висока заплата и от върховете на ГЕРБ :) И Стойко и Елто и останалите ,но аз съм образован и начетен а те и средно нямат :) затова получавам висока заплата и имам висок стандарт :)

    Коментиран от #100

  • 95 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор

    До коментар #90 от "АУУУУУ":

    това не е СИ ГАН а БАЙ КУРТИ МАРТИН СТЕФАНОВ ПЕТКОВ
  • 96 И сега какво стана ?

    1 7 Отговор
    Ще свалим едната мутра да дойде друга мутра...........За това ли се борихте г-н Президент ?
  • 97 Си ган

    3 1 Отговор

    До коментар #90 от "АУУУУУ":

    Не думай колега :)радиото има вече 1 инфаркт :) ако получи втори вече ще е фатален :) и за съжаление ще ни освободи от присъствието си завинаги :)

    Коментиран от #102

  • 98 Си ган

    1 3 Отговор

    До коментар #92 от "РАДИО ЕЛТО":

    Нали ти казах да не им обръщаш внимание :) ще пишат, ще пишат и ще спрат.

    Коментиран от #103

  • 99 Варна

    3 1 Отговор

    До коментар #80 от "Си ган":

    Евала, джипси! Патрон си, щом вадиш големи пари за лъскави коли и любовница даже.
  • 100 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор

    До коментар #94 от "Си ган":

    БАЙ КУРТИ ти си психопат
    не си СИ ГАН не си присвоявай чужд ник жалко ЧОВЕЧЕ
  • 101 Ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #58 от "Методи":

    Нали и затова търси интервюта с Бацето.За да му лепят пак банкноти по челото по БТВ.
  • 102 С.С

    2 2 Отговор

    До коментар #97 от "Си ган":

    Смея се с глас....да не ядосваме тогава Радио Елто, току-виж хвърлил петалата.

    Коментиран от #106, #109

  • 103 РАДИО ЕЛТО

    3 0 Отговор

    До коментар #98 от "Си ган":

    БЛАГОДАРЯТИ ИСКРЕНО ОТ ДУХ И СЪРЦЕ на ТЕБ СТОЙКО СТОЯН ИВАН НЕСЕБЪР
  • 104 Абе що

    4 1 Отговор

    До коментар #30 от "така е":

    не сложиш на куп 50-100 минуса на ком.34 и толко плюса на ком. 30 и да се успокоите! 😂😂😂 Каквото трябва ни убедихте! Умно сте избрали статия за Божков! Абе замислям се да не е станал Ристето мандата носителя! 🤣

    Коментиран от #107

  • 105 Без ДДС

    1 1 Отговор
    Политиката е хазарт. Само дето не залагаш свой 💰.
    Славина му е патерицата.
  • 106 СОФИЯ

    3 1 Отговор

    До коментар #102 от "С.С":

    ХУМАТА не стига защото паразитирате не сте здравно осигурени не плащате ток вода данъци


    ПЕНКО и той така
  • 107 ИСТИНАТА

    3 0 Отговор

    До коментар #104 от "Абе що":

    Стотиците форумци ти слагат минуси а само плюсове на фактите които разкриват истината за колаборацията на тиквата и чалгара! Така че колкото и да ти е мъчно и боли това е истината ! Герберски трол !!!

    Коментиран от #111, #116

  • 108 Ха ха

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "ПЕНКО":

    Браво.И ти си Велика М.ин.джа.
  • 109 Си ган

    2 2 Отговор

    До коментар #102 от "С.С":

    Това е истината колега :) Радиото стотици пъти ми се е оплаквал да не го гаврим много защото е с инсулт , тремор и инфаркт :) Елто ако си още тук обясни на колегата за инфаркта и инсулта :)

    Коментиран от #112

  • 110 Шуши

    1 1 Отговор

    До коментар #93 от "Село Казанлък":

    Сърди са на оня с големите букви, аз само го провокирам

    Коментиран от #114

  • 111 Не боли

    1 3 Отговор

    До коментар #107 от "ИСТИНАТА":

    бря моме! Забавно е! Предложения ви дадох да не го мислите не за друго! Слагай на куп! 🤣 Я кажи сега подлогата Ристо ли стана мандата носителя на Божков?
  • 112 АУУУУУ

    2 2 Отговор

    До коментар #109 от "Си ган":

    Няма няма дето се казва тука сме едни и същи.... Дето се казва вече сме аверчета. Особенно радиоапарата, бай х@й, гуем селянин и най-якияяяяя разбира се...... ПОСЛЕДНИЯ СОФИЯНЕЦ 👏👏👏😂😂😂😂😂😂
  • 113 бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР

    2 4 Отговор
    Приятели ! Не се карайте ! Учителите са наши избиратели на ГЕРБ и напълно заслужават хилядарките , макар и да не правят нищо по цял ден! Имат 5 - дневна работна седмица по 4-5 часа на ден! Има и много млади учителки които ме харесват! Е разбира се няма да харесат такъв като Козлонадуйййй с 270 лева пенсия защото те вземат 8 пъти повече от него. Няма да издържат я подобен голтак! Аз с моето ИНФИНИТИ Q30 което си взех с комисионната от купуване на гласове за ГЕРБ , спирам винаги пред едно училище в старата столица СОУ "Емилиян Станев" да си харесам някоя ученичка. И започва часа по физическо , младата учителка хвърля една топка на келешите да се занимават с нея и започва да говори по телефона с гаджето за да мине часа! Само отвреме на време когато някой кeлeш я ритне по силно младата учителка спира да говори за 3 секунди и му подвиква "Иване не я ритай толкова силно че ще прескочи оградата". Аз само това чакам за да се запозная с младата учителка. Да, тя взема 2 бона месечно да си клaти краката, но пък аз си правя 5 пъти месечно защото не само купувам гласове по избори а и пиша фалшиви фактури по ДДС. Така че ние сме прекрасно. Вие му мислете !

    Коментиран от #115, #117

  • 114 Село Казанлък

    2 1 Отговор

    До коментар #110 от "Шуши":

    Ок, разбрах. :)
  • 115 АУУУУУ

    2 1 Отговор

    До коментар #113 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    Ехаааа.... А като се събуди кажи като се събуди какво стана... Беше ли много мокър чаршафа 😂😂😂😂😂
  • 116 Що млъкнахте

    1 4 Отговор

    До коментар #107 от "ИСТИНАТА":

    бре дами? 🤣 Кажете сега Подлогата Христо Иванов ли стана мандато носителя? Не е страшно! Кажете един път истината бре девойки! И да е станал и да не е, все е подлец плащащ на глупави девойки! 😂
  • 117 СОФИЯ

    2 3 Отговор

    До коментар #113 от "бай курти 45 г.-Ерген- 21 г.ваш ЛИДЕР":

    ти си лъжец лъжеш из ТЪРНОВО щото си фактор лъжеш щото си ЧОВЕК на МИТКО каратиста НА СТЪКИ заплашваш ХОРАТА ама май накрая ти ще ядеш ОЙ много бой
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 БЪЛГАРИЯ

    0 1 Отговор

    До коментар #79 от "АУУУУУ":

    лека нощ лошо ЧОВЕЧЕ
  • 120 СОФИЯ

    0 2 Отговор

    До коментар #64 от "пфу":

    няма вечни приятели има вечни интереси интереса клати феса
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 123456

    0 1 Отговор

    До коментар #87 от "Иванов":

    Mарешки с присъда как е а
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Васил Божков

    0 2 Отговор
    Ще се коалираме с партия ЧЕРЕП
  • 128 АУУУУУ

    0 0 Отговор

    До коментар #126 от "Медуза":

    На мене ми се обади 🥰🥰🥰🥰😍😍😍😂😂😂
  • 129 Обобщение

    0 1 Отговор
    Вариантите споменати дотук за "мандатоносителя":
    - Слави
    - Цв.Цв.
    - Бареков
    - Хр. Иванов (Да, България)
    - Лупи
    - Волен (Атака)
    - Софиянски
    - ...
    (може и да пропускам някои)
    ... Доста варианти!
    Явно ина интрига ...
    И... много разбирачи ...
    (Останаха неспоменати само: ГЕРБ, БСП, ДПС, ВМРО, АБВ, Мая, ... и други...)
  • 130 Subaru STI

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "МИ КЪ":

    Всеки работи в свой интерес. А за ниските заплати и пенсии, както и за големите кражби, е виновна мутрата от Банкя!
  • 131 Subaru STI

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "Бате Ачо":

    Предлагаш пак Гроб, не мерси от държавните крадци. Божков ще свърши това, за което страхливците само ръсят празни мисли, а именно как да се спре корупцията.
  • 132 ДОКО

    1 1 Отговор
    САМО БОЖКОВ МОЖЕ ДА ДЕТРОНИРА ГЕНЕРАЛА БОКО ОТ ПОЖАРНАТА..И ПОЖЕНЕ БОКО Е ХИТЪР И ГО ЗНАЕ ЩЕ ОТДЕЛИ КИНТИ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТО И ЩЕ ДАДЕ ТАМ КЪДЕТО ТОВА Е НУЖНО ТОВА ДА НЕ СЛУЧИ..БОКО УМЕН..БОКО ХИТЪР..БОКО ГЕНЕРАЛ..САМО ХИТЛЕР МОЖЕ ДА СЪЖАЛЯВА ЧЕ НЕ СА РАБОТИЛИ ЗАЕДНО..
  • 133 Глас

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Има":

    Добре,той хубаво е намерил но кой ще гласува за такава партия?
  • 134 Пенсионер

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "истина е":

    Той да не е фокусник, че да ги извади. Той е свикнал да блъфира, ама нещо не му се получава. Едно и също говори цяла година. За цикли...
  • 135 Съни

    1 0 Отговор
    Господин Божков пожелавам Ви много здраве и успех на вашата партия Благодаря Ви
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове