Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 08:51 3 280 57

Корнелия Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • пловдив-
  • бсп-пловдив

Нашите предложения в областта на икономиката са в помощ на малките и средни предприятия ще съдействат за по-добро развитие на икономиката в Пловдив. Това е и национална политика на БСП, заяви пред "Дарик радио" председателят на левицата

Корнелия Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив - 1
Снимка: БСП

Мога да допринеса за промяна в Пловдив, защото е трудна и предизвикателна битка. Както знаете партията в последните избори не стоеше добре в Пловдив. Смятам, че лидерът трябва да е там, където е трудно, за да се даде и кураж и сила на хората, които искат промяната. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в интервю за "Дарик радио" – Пловдив, съобщиха от пресцентъра на партията.

Нинова е водач на листата с кандидатите за депутати от левицата за 45-то Народно събрание в Пловдив. Листите за 31-те многомандатни избирателни райони в страната бяха утвърдени от Националния съвет на БСП вчера.

„Ще разчитам на членовете на партията, които подкрепят нашата политика досега, и на честните и почтени пловдивчани, които искат Пловдив да се промени, да се намали корупцията, да се подобри инфраструктурата, и да има възможности за развитие на културата и археологията, зелените системи, предприятията”, посочи лидерът на БСП.

„БСП настоява за преотстъпване на част от събрания данък от доходите на физическите лица да остава в общината, а не да се раздава еднолично от бюджета на държавата от един човек. Като остане в Пловдив ще помогне на общината, например, да направи един проект, за който аз бих работила и вече работя - сградата на БНБ да се превърне в музей, който да събере в себе си артефактите, историята и археологията от останалите музеи на Пловдив

„Парите, които останат в общината, ще помогнат да направим Марица едно много по- приятно място за отдих, за спорт, за развлечения, за здраве. Такива средства могат да помогнат по отношение на депата за боклук.”, заяви Корнелия Нинова.
Нинова изтъкна, че с предложението на левицата за семейно подоходно облагане, с което се намаляват данъците на работещите семейства с две деца, ще помогне на онези млади пловдивчани, които работят и имат деца, защото ще плащат по-малък данък. Преизчисляването на всички пенсии ще помогне на пенсионерите, защото ще увеличи пенсиите с между 20 и 30%.”

„Нашите предложения в областта на икономиката са в помощ на малките и средни предприятия ще съдействат за по-добро развитие на икономиката в Пловдив. Това е и национална политика на БСП.

Нашите предложения в областта на земеделието за преразпределяне на субсидията на малки и средни производители на плодове и зеленчуци ще помогнат на земеделските производители в района.

Национална местна политика без, разбира се, да се месим в политиката на кмета и решенията на Общинския съвет могат да се съчетаят, за да допринесат за друг стандарт на живот”, даде реални решения за подобряване на статуса на пловдивчани и всички българи Корнелия Нинова.

„За мен един от най-важните приоритети е развитието на културата и духовността. А Пловдив е изключителен център на култура и духовност и затова ние предвиждаме един процент от БВП на България да се отделя за сферата култура и духовност. Ще работя затова с всичките си сили.”, заяви лидерът на българските социалисти Корнелия Нинова.

Корнелия Нинова бе категорична, че силата на партията е в нейните членове и симпатизанти, а това, че част от градското ръководство е на друго мнение, е тяхно право. „Ние сме демократична партия с колективни органи, и както виждате доста голяма част от местната структура в Пловдив стои зад мен.”, подчерта тя.

„На прекия избор за председател в Пловдив гласувалите социалисти за политиката, която аз представлявам бяха 86%. Този резултат е доста по-висок дори от средното за страната при провеждането на прекия избор, където подкрепата бе между 80 и 81%. Стъпвам на тези факти и тръгвам да работим с пловдивските социалисти за първа политическа сила в града.”, така Нинова коментира данните за подкрепата на пловдивските социалисти към нея. Тя припомни, че всички, които присъстват в пловдивската листа за народни представители имат номинации от основните партийни организации: „В листата няма нито един човек, който да не е номиниран от структурите.”


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Партиец

    44 13 Отговор
    Пази боже, от теб!
  • 2 Можеш да...

    42 12 Отговор
    Приватизираш някой пловдивски завод!
  • 3 Гост

    31 14 Отговор
    Е ти вече допринесе,продаде на другаря Гергов панаира,стига толкова си правила,благодарим ти.
  • 4 ППМ

    29 7 Отговор
    Нема нужда ...

    Не се притеснявай ...
  • 5 К.К.

    32 8 Отговор
    Тая става все по-зле.
  • 6 Аз40🏴‍☠️

    25 7 Отговор
    30 г. им слушаме на политиците празните обещания. Света еволюира, България деградира. Няма един нормален сектор. После ходете се ваксайте и вярвайте на правителството, че е за да ви бъде помогнато.
  • 7 гого

    33 10 Отговор
    Корнелия Нинова иска от Спутник. Вероятно, самата тя ще се ваксинира с руския продукт, точно както се вози на руска кола, гледа руския си телевизор, говори по руския си телефон и детето ѝ учи в руско училище.

    Коментиран от #23, #41

  • 8 Сделано в СССР

    16 14 Отговор
    Крюела и Боко са едно и също ! Разликата е само в долната част на облеклото !
  • 9 аогаог

    15 7 Отговор
    По прибиране номер едно.С костюм на рае.....
  • 10 КОРОНА

    32 7 Отговор
    КОЙТО ПРЕМАХНЕ КОРОНА ЛЪЖАТА ЗА НЕГО ЩЕ ГЛАСУВАМ,ТЪЗ ЛЪГА ЧЕ СЕ РАЗБОЛЯЛА ОТ КОРОНА ЛЪЖА ЗНАЧИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ИЗБИВА БЪЛГАРИТЕ ЧРЕЗ ИНЖЕКЦИЙКА.

    Коментиран от #33

  • 11 един от многото

    9 9 Отговор
    Можете и двамата с Бойко , като се разкарате не само от Пловдив , но и от политиката!Фактически вие си работите за партиите си и хич не ви пука за България и хората!
  • 12 Софиянец

    19 22 Отговор
    Комуниста не може да бъде елегантен, стил липсва, душа, колкото и да се пъне. Вижте и каскета до нея, не го знам кой е, но типичен наследник на двуграмов шумкар.

    Коментиран от #15

  • 13 обещано

    21 6 Отговор
    Под вещото лидерство на др. Нинова ,Пловдив няма да даде НИТО ЕДИН депутат. Обещано !
  • 14 Обещав Обещавов

    17 6 Отговор
    Аааа ,бива я по обещанията Корни ,бива я ! Ама - дали ще може да вкара (барем) 20 депутата в НС ,как мислите ?! Провижда ми се четвърто място на БСП в бъдещото НС (след Славчо и ДПС). Когато това стане ,червените чугуни дали пак ще я славославят ,а ?!
  • 15 ДО ФАШИСТА

    21 12 Отговор

    До коментар #12 от "Софиянец":

    ФАШИСТЕ,НЕ МРАЗИ ШУМКАРИТЕ ,ЧЕ СЕ ЗАДАВАТ НОВИ А ВИЕ ФАШИТИТЕ ПАК ЩЕ БЪДЕТЕ НАВРЕНИ В МИШИ ДУПКИ А БСПТО ТИ НЯМА НИЩО ОБЩО С КОМУНИСТИТЕ ТОВА СА ФАШИСТИ КАТО ТЕБЕ.

    Коментиран от #22, #29

  • 16 Pifff

    20 6 Отговор
    КУРнелио от както започна да бълнуваш за спутник V ми се повръща от теб. Голема измамничка си. Колкото и да си мислиш, че кокаала е близко горчиво се лъжеш
  • 17 УРА

    17 5 Отговор
    Давай Корни ,ние сме с теб !!! Еми байката на гадната червена партийка ,разсипи я ,и я унищожи !!! Ще сме ти вечно благодарни !!!
  • 18 Курумпе

    17 12 Отговор
    Докато има и един свързан със котилото на ДС и БКП..., а за пореден път всички са все такива слуги - народни душчевадци....Трагедията на този народ ще е пълна и безкрайна!!!Радикалните мерки решават проблема, а не изборите....На чисто значи без мръс-ниците!
  • 19 Другаря Христов е руски патриот

    12 5 Отговор
    Дясната ръка на другаря Костов иска да ни управя както ни управяха навремето с ОДС кражби до Марс
  • 20 Политик

    15 3 Отговор
    Софиянски я пусна по улея на далаверите млада зелена юрист консулт беше в столичната община и после СДС и БСП все БКП и с пълни гуши

    Коментиран от #25

  • 21 АМОН

    11 6 Отговор
    ЗАЩО ДРУГАРЯ ГЕРГОВ НЕ Е ДО ТЕБ?!

    ВЕРОЯТНО НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ТОЙ , ТЪРНОВАЛИЙСКИ И ЦЯЛАТА ПЛОВДИВСКА БСП ЩЕ ИГРАЯТ ЗА ДРУГ КАНДИДАТ.

    ЗАЩО ДА КАЖЕМ НЕ И ЗА МАНГЪРОВ И АБВ?!

    СЛЕД РАЗГРОМА В ИЗБОРИТЕ ЗАПОЧВА ПРОЦЕСА НА ДЕТРОНИРАНЕТО ТИ ОТ БСП.

    Коментиран от #28

  • 22 Софиянец

    11 12 Отговор

    До коментар #15 от "ДО ФАШИСТА":

    Фашизъм от сталинистки тип ни управлява от 76 години. В царство България фашизъм не е имало.
  • 23 Психиатър

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "гого":

    Ваксинирана е отдавна и краде като руснак пък сина и е в Америка
  • 24 Русофил имигрира в русия ... Ъъъ

    16 4 Отговор
    Корнелия я държат от ДС мафията и прави , и ще прави каквото и кажат . С дружката си Пеевски крадоха от държавния резерв, от Булгартабак ... чак съветския гражданин Станишев се беше възмутил от наглоста им и ги уволни .

    Коментиран от #26

  • 25 АМОН

    15 4 Отговор

    До коментар #20 от "Политик":

    ФИРМАТА И ТЕХНОИМПЕКС 98 И КЪМ МОМЕНТА Е ПАТРИМОНИУМА НА ВАРНЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ТИМ.
  • 26 АМОН

    13 5 Отговор

    До коментар #24 от "Русофил имигрира в русия ... Ъъъ":

    СПОДЕЛЯМ НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ.
    КОРНЕЛА Е ЕДНО МНОГО МРЪСНО И НАГЛО СЪЩЕСТВО ОТ СЕЛО КРУШОВИЦА.

    ЗА ДА ГИ ИМА БОРИСОВ , ДОГАН И ПЕЕВСКИ ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК Е ТЯ С НЕЙНАТА "КОНСТРУКТИВНА" ОПОЗИЦИЯ.

    ДА СИ ЧУЛ, ЧЕ ЩЕ СЕ БОРИ С МОДЕЛА ДОГАН - ПЕЕВСКИ?!!

    НЕ СИ И НЯМА ДА ЧУЕШ.
    С ТАЗИ КРУШОВСКЕ БИВОЛИЦА ХОРОТО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ПО СТАРОМУ.
  • 27 Българка

    8 2 Отговор
    Ще си позволя да не съм съгласна с Нинова, че всички данъци трябва да остават в общината, където са генерирани. По принцип тя мисли в правилна посока, но се губи по пътя. Наистина по-голямата част от данъците, генерирани от икономиката трябва да остават там, където са създадени, но не цялата сума. Какво ще каже Нинова на избирателите по селата, където няма икономика? Там не се генерират данъци, извън данък сгради о такса битови отпадъци.
    Предлагам 60-70% от данъците да остават в общините, а останалите към централния бюджет
  • 28 Българка

    5 7 Отговор

    До коментар #21 от "АМОН":

    Едно от хубавите неща, които са се случили в БСП, е че Гергов е отстранен от партията. Той поначало винаги е бил с ГЕРБ. За отплата за услугите към шайката получи милиони от Борисов за дупката. Гергов е за затвора, но го покрива управляващата върхушка

    Коментиран от #37

  • 29 Скрий се бе измекяр червен

    12 3 Отговор

    До коментар #15 от "ДО ФАШИСТА":

    Такива като теб никога няма да са дошли в града ни! Шумкарите сте нагли отмъстителни и безмозъчни същества. Прав е човекът за онзи от снимката физиономията му е на безмозъчни авантюрист...
  • 30 Бико

    6 3 Отговор
    Като останат отново втора политическа сила, ще предложи на ДБ и ДПС поотделно да съставят правителство. Като видят на хоризонта власт, тези две партии са съгласни на всичко. И майките си ще продадат.
  • 31 Гостилничаря

    8 3 Отговор
    Разбира се, баце вече допринесе за промяната на държавата, сега наред на хранилката са Корни и Славуца. Десет години вече партийната касичка е празна, а Дългия откакто спря шоуто и проектите, парите му секнаха и няма за автопарк и прищевки на кифлата.....
  • 32 Курумпе

    6 2 Отговор
    Поканете всички кандидати за Народни представители..от всички Партии?!Поканете им децата...Проверете , кои са им роднините - бащи,майки,дядовци,чичовци...Вижте къде учат децата им...Вижте имотите им...само в БГ, че другото е трудно...
    ..и почнете да чистите..., из дъно, с техните методи....за начало с Национализацията/дето е техен патент/..., просто е...в природата всичко е кръговрат - благата са едни..само временно сменят собствениците....Та ЗАЩО СТЕ БЕДНИ , защо сте Угнетени, защо сте Обречени на една заплата..и никакво развитие?!Ами - виновниците са пред ВАС...ВИЕ изберете, да ги храните ли, или да им търсите сметка за мизерията?!
  • 33 да питам

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "КОРОНА":

    Пръскат ли те самолетите , пръскат ли те ..?🤭
  • 34 То тъй, ама...

    12 1 Отговор
    Я стига, сте променяли. Починете си малко. Пък и страната, и ний, да си отдъхнем от вашите грижи.
  • 35 Някой

    9 2 Отговор
    Колко типично за нея .Винаги се говори в бъдеще време.От толкова години заемате такива високи постове, защо не го направихте като уж сте можели ?Явно само по избори се сещате ,че сте там уж да помагате на хората дето са гласували за вас.Истината е ,че за нищо не ставате !Освен скандали друго не правите в Парламента !
  • 36 изтъркано

    9 2 Отговор
    Цели 30 год. никъде никаква промяна не са донесли БСП, сега пак вадят старите лозунги. Съсипа и преход, и всичко, промяна щели да донесат, ти да видиш!
  • 37 АМОН

    8 1 Отговор

    До коментар #28 от "Българка":

    Съгласен съм с теб за ГЕРГОВ и неговото отстраняване.

    ВЪПРОСЪТ Е : С кого замени Гергов селянката от КРУШЕВО?

    Постави на негово место човек обвързан с прокурорски проверки и преследване за злоупотреба с общински средства!

    ТОЗИ ЛИ ЩЕ Е ЛИЦЕТО НА ЛЕВИЦАТА В ПЛОВДИВ?!!

    ИЗОБЩО , ЩО ЗА ОПОЗИЦИЯ Е ТАЗИ КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ АЛТЕРНАТИВА НА СЕГАШНИЯ МОДЕЛ ДОГАН -ПЕЕВСКИ -БОРИСОВ, КОЯТО ГЛАСУВА ЗА ИЗБИРАНЕТО НА НАСТОЯЩИ ГЛАВЕН ПРОКУРОР.

    Коментиран от #39

  • 38 АУУУУУ

    10 5 Отговор
    Уважаеми симпатизанти на БСП не вярвайте на на Нинова че ще ви направи пенсията 1000... Вярвайте на Румен Гечев той беше ви я направил 250000 лева 😂😂😂😂😂
  • 39 Българка

    2 2 Отговор

    До коментар #37 от "АМОН":

    Намерихме консенсус
  • 40 НОВО ПЕТ

    9 1 Отговор
    КАК СЕ КОПУВА ПРЕДПРИЯТИЕ СТРУВАЩО 6 000 000 НАРОДНА ПАРА, ЗА 70 000$....А ДРУГАРИ
  • 41 Mitko

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "гого":

    И има курортен комплекс в Гърция по руски образец.
  • 42 ЧЕРВЕНИ РОБИ НА ЧЕРВЕНИ МИЛИАРДЕРИ

    10 1 Отговор
    БСП МИЛИАРДЕРИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, ТРУПАТ ПАЧКИ И СТАВАТ ОЩЕ ПО БОГАТИ.....И ОТГОРЕ НА ТОВА ВЗИМАТ И ПО ОСЕМ ЛЕВА НАРОДНА ПАРА ЗА ВСЕКИ ГЛАС...БСП ИЗБИРАТЕЛЯТ...НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И ЕДВАМ СВЪРЗВА ДВАТА КРАЯ.....ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ...ДА ВИ ПЪЛНИМ ГУШКИТЕ...НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 шопендар

    6 2 Отговор
    ако бсп с нинова и сие спечелят,пак ще станем милионери,и ще заживеем в светлото бъдеще
  • 45 ха ха

    5 1 Отговор
    Така е! бкп /бсп,сдс,дпс,ндсв,герб,оп / от 30г ни носят промяна,а България все със сккъсана премяна!
  • 46 Терминатор

    5 0 Отговор
    Никой не ти ще тъпата промяна
  • 47 Никога по-вече СДС!

    0 5 Отговор
    Новите ПроАмерикански Десни СМЕШНИЦИ на Сорос СДС 2 - (Трио & Мая, Слави, ДБ & Да България, Боец, Цветанов), Деца на старите ПроАмерикански КОМУНИСТИ-ДЕМОКРАТИ на Сорос от БКП - (Сдс, Бзнс, БББ, НДСВ, Герб, Вмро, Нфсд, Воля, Атака) са много Опасни и Застрашават Съществуването и Икономиката на България по-вече от ГЕРБ. Гласувам ТВЪРДО за БСП да Управлява България! За България!
  • 48 ЧЕРВЕНИ РОБИ НА ЧЕРВЕНИ МИЛИАРДЕРИ

    7 0 Отговор
    БСП МИЛИАРДЕРИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, ТРУПАТ ПАЧКИ И СТАВАТ ОЩЕ ПО БОГАТИ.....И ОТГОРЕ НА ТОВА ВЗИМАТ И ПО ОСЕМ ЛЕВА НАРОДНА ПАРА ЗА ВСЕКИ ГЛАС...БСП ИЗБИРАТЕЛЯТ...НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И ЕДВАМ СВЪРЗВА ДВАТА КРАЯ.....ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ...ДА ВИ ПЪЛНИМ ГУШКИТЕ...НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ
  • 49 кико

    6 0 Отговор
    Ако си толкова кадърна , оправи си Крушовица и северозапада !!!
    Ние майничките , нямаме нужда да ни оправя някой друг, та камо ли Курни !!! Ако си въобразява , че пловдивчани ще гласуват за нея , то тя
    живее в пълна заблуда , особено след изцепките с Гергов !!! ПСП !!!
  • 50 Лелеле😂😂😂

    4 0 Отговор
    Какви ги дрънка сама не си верва😂😂😂😂😂😂ние тва аз онова😂😂😂😂😂😂сичко се пофтара
  • 51 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 0 Отговор
    Стига с тази промяна!!! Курнелия, като иска промяна да си смени най-добре половата ориентация и белким се успокои.
    От комунисти, само промяна може да се очаква, защото е лесно, а за РАЗВИТИЕ трябва акъл и бачкане.
  • 52 Кънчо

    6 0 Отговор
    Да не е решила да маха паметника на Альоша?
  • 53 АМОН

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Корнелия Нинова: Мога да допринеса за промяна в Пловдив.

    Разбира се, че можеш - КАТО ИЗЧЕЗНЕШ ЗАВИНАГИ.
  • 54 Сатъра на Хана

    1 0 Отговор
    Споко бе , Няма да трепем никой в Пловдив - само Алчните Помаците и Селяни ще ги караме да ходят на баня всеки ден - да се научат да не крадат сапуна :))
  • 55 Сатъра на Хана

    0 0 Отговор
    По мое наблюдение - Пловдив в момента се управлява от Помаци Наркодилъри и Бивши Комунисти станали Робовладелци - Демократи :))
    ........
    Като Помаците са мускулите на ГРОБ/ДуПиСе
  • 56 НОВО ПЕТ

    2 0 Отговор
    БСП МИЛИАРДЕРИТЕ В ПАРЛАМЕНТА, ТРУПАТ ПАЧКИ И СТАВАТ ОЩЕ ПО БОГАТИ.....И ОТГОРЕ НА ТОВА ВЗИМАТ И ПО ОСЕМ ЛЕВА НАРОДНА ПАРА ЗА ВСЕКИ ГЛАС...БСП ИЗБИРАТЕЛЯТ...НА ТРЪСТИКАТА, ЯКО БАЧКА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР И ЕДВАМ СВЪРЗВА ДВАТА КРАЯ.....ЗАЩО ДА ГЛАСУВАМ...ДА ВИ ПЪЛНИМ ГУШКИТЕ...НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ
  • 57 МАЙНА

    0 0 Отговор
    БЪРКАШ ПЛОВДИВ С КРУШОВИЦА! ЗАГУБАТА ТИ Е ГАРАНТИРАНА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове