Last news in Fakti

28 Февруари, 2021 07:40 10 018 96

Георги Марков: Обявеното "проветряване" в листите на ГЕРБ беше грешка

  • георги марков-
  • депутат-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • избори

Бойко ми каза „Аз те уважавам, уважи ме и ти“, обясни оставането си в политиката депутатът

Георги Марков: Обявеното "проветряване" в листите на ГЕРБ беше грешка - 1
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ ще спечелят поне с 5 процента преднина предстоящите парламентарни избори, прогнозира в ефира на Дарик радио бившият конституционен съдия и настоящ депутат от ГЕРБ Георги Марков. По думите му победата ще е морална награда за Борисов, въпреки че имало изхабяване в ГЕРБ от дългото присъствие на партията във властта.

Според Георги Марков обаче не е изключено победените партии да се опитат да направят кабинет, което според него ще доведе до вариант „избори до дупка“.

Георги Марков определи като грешка анонса от страна на ръководството на ГЕРБ за „проветряване“ в листите на партията, защото това показвало неуважение към настоящите депутати. В ПГ на ГЕРБ не мирише, изключително грешно беше т.нар. проветряване на листите на ГЕРБ, отбеляза Марков.

Въпреки че неотдавна самият Марков обяви, че не иска да е народен представител, преди дни той съобщи, че отново ще бъде в листите на ГЕРБ след лична молба на Бойко Борисов в телефонно обаждане.

„Съгласих се да бъда в листите единствено и само заради обаждането на Борисов. Тази година с него правим един юбилей, без да сме гаджета – ние сме мъже, не сме от третия пол, но след 25 години приятелство, когато един приятел ти каже имам нужда от теб да си в листите, аз какво да кажа?!?“, коментира в интервю за предаването „Реактивно“ Георги Марков.

„Думите му бяха „Аз те уважавам, уважи ме и ти“ и затова се съгласих. А в кои листи ще съм, предполагам, че ще съм в софийска, аз съм от гражданската квота“, допълни той.

„Това, което аз прогнозирам за изборите е, че Борисов ще спечели с пет процента. Мисля, че на 5 април сутринта всички европейски, ако не и световни агенции, ще обявят новия европейски шампион по политически победи. Той ще се казва Бойко Борисов – ще има с една повече победи от Меркел и с една повече от Орбан“, прогнозира Георги Марков.

„Задачата на Борисов е да спечели тези избори, защото след 20 години в държавния живот на България, вече над 10 години лидер на ГЕРБ това за него ще е голяма морална награда“, заяви той.

На въпрос не е ли здравословно и за Борисов и за ГЕРБ да останат на резервната скамейка за поне един мандат, Георги Марков призна, че властта изхабява наистина.

„Има изхабяване в ГЕРБ поради дългото управление – три пъти вече той управлява, цялата местна власт е на ГЕРБ с малки изключения, но Борисов през 2021-ва не е Иван Костов от 2001-ва. Аз уважавам и Борисов и Костов – смятам, че това са двамата най-силни премиери на прехода“, коментира депутатът от ГЕРБ.

„Срещу Костов обаче през 2001 г. се яви такова политическо цунами, каквото Европа не познаваше. Симеон Сакскобургготски дойде и като прахосмукачка забърса всички партии без етническите райони, спечели 2 милиона гласа. Днес не само няма вълна, ами всичките тези малки партии са всичките до една млади партии със стари играчи – една часто т тях са бивши министри на Борисов като Христо Иванов и Цветан Цветанов, Мая Манолова беше омбудсман и т.н.“, обясни още Георги Марков.

Изключително голяма политическа грешка и изключително грозно беше т.нар. „проветряване“ на листите на ГЕРБ, коментира обаче депутатът.

„Не се чувствам засегнат от това проветряване, защото съм постигнал достатъчно много в живота. Но не можеш на едни депутати, които са ти вярни до гроб, благодарение на които ти си на власт, защото ти осигурават на гроб, да говориш за проветряване“, обясни Марков.

И беше категоричен: „Не мирише в ПГ на ГЕРБ. Разбира се, че трябва да има обновление, разбира се, че няма вечни депутати, но така с хора не се прави!“.

Според него ръководството на ГЕРБ и лично Борисов трябва да намерят начин да си вземат довиждане поотделно с всеки депутат – независимо дали ще повтаря мандата или няма да бъде повече народен представител.“Това е моя препоръка, пък да правят каквото искат“, допълни Георги Марков.

„Това беше ужасяващ лаф „проветряване“. Оттам го закачих и това с „вентилаторите“ – няма добри вентилатори в ГЕРБ, при Борисов няма добри вентилатори, каза още той. Допълвайки на въпрос, че няма личен конфликт с Георги Харизанов и Деница Сачева.

Георги Марков прогнозира, че партията на Слави Трифонов ще бъде трета по резултат на вота. „Не само защото има шоу и ще обере някакъв протестен вот, въпреки че няма свежестта на ранния Жорж Ганчев, но вън от шоуто, но неговото мото „Няма такава държава“, не е без основание. Няма такава държава, в която президентът размахва юмрук и да обижда депутати и министри“, заяви Георги Марков.

Запитан обаче има ли държава, в която премиерът цяла година не стъпва в НС, Георги Марков обясни, че според него Борисов би спечелил много от парламентарния контрол.

„Той може да се яви на парламентарния контрол с джипката и да покаже какво е направи. По-голяма реклама от парламентарната трибуна да обясниш какво си направил, трябва де се учи от Орбан, той всяка седмица е на парламентарен контрол и им къса нервите“, коментира депутатът.

На въпрос той призна, че от парламентарна република България е станала правителствена република. Но не вижда причината в Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ, а в избирателната система. Пропорционалната система и 4-процентния праг за влизане в НС не само на партии, но и коалиции ни доведе до това, коментира Георги Марков.

Георги Марков определи като „огромна политическа грешка“ и „изключителна политическа безотговорност“ решението на президента Румен Радев да насрочи изборите на 4 април.

„За пръв път правим избори по време на биологична война. Това, което става в момента с коронавируса в Чехия, Словакия, Австрия и Унгария е катастрофа. Ако това се случи в България, няма да можем да проведем изборите“, коментира още депутатът от ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    188 22 Отговор
    махайте го тоя комунистически агент

    Коментиран от #38

  • 2 истина е

    208 20 Отговор
    Точно заради такива иди-оти държавата ни ще е на последно място по всичко !!!

    Коментиран от #56, #88

  • 3 Уважавайте

    165 20 Отговор
    се край шкафчето , бе другарьо мазник !
  • 4 Bai nudals

    146 20 Отговор
    При вас и от вас,всичко е грешка.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ЕНП

    153 23 Отговор
    ГЕРБ Е ЕДНА ГОЛЯМА ГРЕШКА !
  • 7 Вешин

    136 19 Отговор
    Марков,Марков вятър те вее. на БЯЛ КОН
  • 8 1234567

    65 11 Отговор
    Aмeрикaнцитe прeди врeмe избрaхa Буш вмecтo Джoн Кeри зaщoтo Джoн имaл кoнcкa физиoнoмия, въпрeки гoлeмитe врeди нa Буш, тa гo ocтaвихa oщe eдин мaндaт и прaхoca oщe някoлкo Трилиoнa в aрaбcкитe и лични вoйни. Избeрeтe ceгa eдин/нa крacaвeц/ицa дa ви рaзкaжe игрaтa и ви изцуцa 70-тe милиaрдa влoгoвe c някoлкo бaнкoви фaлитa, инфлaция, дeвaлвaция и други хвaтки. Вeчe ce зaбрaви или тeзи, кoитo пocтрaдaхa някoгa вeчe нe ca cрeд живитe.

    Коментиран от #70

  • 9 ГЕРБ/СДС

    126 24 Отговор
    СДС разпродадоха предприятията за жълти стотинки, а ГЕРБ довърши държавата с най-наглите кражби в историята. Сега отново са заедно на изборите.

    Коментиран от #33

  • 10 След 25 г.

    104 13 Отговор
    Делба е нормално да искате още да си делите.Този път обаче няма да стане,ние народа не даваме вече
  • 11 българин

    114 21 Отговор
    Спечелят ли изборитте шайката , изнасям се с цялото семейство от тази коч-ина !!!! Тук живот за нормални хора няма !!

    Коментиран от #49, #71, #86

  • 12 комитата

    104 13 Отговор
    аз не искам но ме помолиха- не им ли омръзна за пари и власт да с еправят н а шутове що не си гледате пенсиите и нещо да работите ами все държавни пари смучете
  • 13 Пловдив

    115 17 Отговор
    Гошко...! Гнусното агентче, на ДС... Видно е, че докато банкялийския полуидиот те уважава с двеста, ти не спираш, да ближеш с езиче, малко под опашната му кост.

    Коментиран от #57

  • 14 БАЙ Х@Й ‼

    92 15 Отговор
    Знаете ли , че :::: този З@Д. НИК има само 20 работни дни и нито едно гласуване за ЦЯЛА ЕДНА ГОДИНА ‼
  • 15 Гост

    86 17 Отговор
    Защо Факти коментират това комунистичеко ченге?
  • 16 акън мекере

    70 16 Отговор
    николай обича буда,но и двамата са за девета глуха!
  • 17 мунчо

    77 16 Отговор
    СКРИЙТЕ ГО ТОЗИ .
  • 18 БАЙ Х@Й ‼

    68 12 Отговор
    Колко дни би Ви изтърпял Вашият работодател да не се явите на работа ⁉️
  • 19 Другаря Христов е руски патриот

    67 6 Отговор
    Агентите на ДС са проклятието на България
  • 20 РЕАЛИСТ

    70 18 Отговор
    Абе това същество на снимката на човек не прилича вече. Вижте му суратя.
  • 21 Турбо

    61 16 Отговор
    За едно е прав "галеника" на всяка власт, грешно е проветряването, ЗАЛИЧАВАНЕ трябва за герберчетата.
  • 22 Мутрите вън!

    57 18 Отговор
    И ти изхабена му тро!
  • 23 БАЙ Х@Й ‼

    54 9 Отговор
    Това с ПРОВЕТРЯВАНЕТО Деса и ПКП-то го правят с работния си орган сега явно решиха да го направят и с партията‼
  • 24 Петър

    50 10 Отговор
    Лично аз ще ви уважа и двамата на изборите. С 200.
  • 25 Пипи Чорапчето

    60 10 Отговор
    Хммм..."25 годишно приятелство"...?;)
    От годините на СИК и ВИС ще да са се сприятелили значи. Тогава агент Николай го играеше " демократ", а Баце се утвърждаваше в " структурите";)
  • 26 покруса

    51 10 Отговор
    Марков,Гърнето-Гърневски,ЦингоКостов и те така.
  • 27 шарлана свърши

    50 8 Отговор
    Марков, ский се поне до изборите. после ще бъдеш затрит окончателнно.
  • 28 Сатъра на Хана

    44 9 Отговор
    Само клетката и бензина могат да прочистят тая грешна душа от греховете
  • 29 Маринов

    49 14 Отговор
    ГЕРБ е голямата грешка на Народа,но на 4ти ще си я поправи.

    Коментиран от #62

  • 30 Мимч

    41 10 Отговор
    Да,ама не.Изобщо не ти вярваме,а и не вярваме,че герб ще спечели,понеже не само,че миришат,ами са и много нагли и самозабравили се.Стига толкова...
  • 31 КАНДИДАТ ПРОТЕСТИРАЩ

    17 49 Отговор
    НА 4.04. БОЙКО И ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ , ЩЕ ИМА КАБИНЕТ 4!!!
  • 32 РАДИО ЕЛТО

    14 52 Отговор
    Аз ще гласувам за БОЙКО и ГЕРБ и на есен против ЛЪЖЕЦА РАДЕВ!

    Коментиран от #65

  • 33 Така е

    28 21 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕРБ/СДС":

    Герб са типичните българи,дето все търсят далаверата!До вчера-комунисти,днеска-демократи!За това и хората гласуват за тях!В тях виждат себе си!Червените са бесни за власт,ама няма начин,хората не ги искат!А форумните мераци със заклинания са празна работа!
  • 34 777777777

    51 14 Отговор
    герб не печелят те КУПУВАТ ИЗБОРИТЕ, както и дпс в северозападна
    България.СЪБУДЕТЕ СЕ ХОРА. Промиват ни мозъците от сутрин до вечер по техните медии, децата стават все по неграмотни с глупавите заповеди на ангелов,а помислете кога сте играли хоро,и кога на душата ви е било весело.

    Коментиран от #35

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мирослав

    43 10 Отговор
    Изключително противен човек. Той със сигурност предпочита всички кандидати да се одобряват от Държавна сигурност или да се спускат направо оттам. Когато през целият си досегашен живот си викал "Слушам!" на водещия офицер и всяка врата ти се е отваряла не защото си кадърен, а защото си ченге от службите, ти се иска това да е така цял живот.
  • 38 Жоро

    32 8 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Тая пенция е като напукан налъм за баня.Мазен и стар.
  • 39 ГЕПИ

    32 9 Отговор
    СИ ОТИВА КАКТО ВСИЧКИ ПАРТИИ ПРЕЗ КРАДЛИВИЯ"ПРЕХОД". А ТИ БЛЪФЧОСЕ ОПРАВДАВАШ СЪС БИБИ ЗА ТОВА, ЧЕ СИ ВЪВ ЛИСТИТЕ. И ЖЕЛАЕШ ЗА ВСИЧКИ ДО ЖИВОТНО ДЕПУТАТСТВО. КАТО ПРИ БАЙ ТОШО. МНОГО СИ НАГЪЛ.
  • 40 хихихихихи

    22 7 Отговор

    До коментар #35 от "Такива":

    Ако си мислиш, че изборите зависят от волята на избирателите, значи живееш в паралелна Вселена!
  • 41 Уйке

    50 9 Отговор
    Този кърлеж цял живот е намирал къде да се запие и да смуче, смуче... Дано се пръсне от преяждане и той, и оня ненаситни Ал. Йорданов!
  • 42 един от многото

    38 8 Отговор
    Точно от такива като теб , нямат работа не само в коя да е партия , но и в политиката.
  • 43 КРОКОДИЛА

    9 18 Отговор
    ДА АМА НЕ - ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ПРОВАЛЯТ - НИКОЙ НЕМА ДА ГЛАСУВА НИ ЗА ТИЯ НИ ЗА ОНИЯ ....................
  • 44 КРОКОДИЛА

    11 5 Отговор
    АКО НЕ БЯХА ТИЯ КОМУНИСТИ ДА ПОДЛАТАТ КРАК -----ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕКЪДЕ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ----БББББББББББББББЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .
  • 45 КРОКОДИЛА

    24 9 Отговор
    ВИЖ СИ МУТРАТА В ОГЛЕДАЛО ......................
  • 46 ГЕЯГОШО

    27 8 Отговор
    .............Много мазен подлагач !!!!!!!!
  • 47 КРОКОДИЛА

    22 8 Отговор
    МАЗЕН КРАДЕЦ ...................................
  • 48 177

    32 7 Отговор
    Не мирише в ПГ на ГЕРБ??? А може би на теб не ти мирише, защото си свикнал с тази миризма? Воня по-точно.
  • 49 😄 и къде ще

    15 7 Отговор

    До коментар #11 от "българин":

    идеш, др. пенсионер-монолингвист?
  • 50 файчо

    25 8 Отговор
    Отваряйте прозорците,ужаснамиризма!
  • 51 Тито

    21 9 Отговор
    Работим на принципа аз на тебе ти на мене
  • 52 ще ще

    26 7 Отговор
    Усмърдели сте се бе Ники , много сте се усмърдели и проветряването не помага , само изхвърлянето.
  • 53 Димо

    21 9 Отговор
    "АЗ УВАЖАВАМ БОРИСОВ И КОСТОВ, НАЙ-СИЛНИ ПРЕМИЕРИ НА ПРЕХОДА!!!". КОМЕНТАРА Е ИЗЛИШЕН!!!
  • 54 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    26 8 Отговор
    бая се е оял тоя толуп...не е здравословно....

    Коментиран от #84

  • 55 пфу

    15 27 Отговор
    Брей брейййй,събрала се цялата сган и цъка минуси на поразия,и коментира един достоен човек.Не се спирате бе,вместо да поспите в неделя сутрин,рано рано се накукушинили.Негативизмът ще ви съсипе бре народе.
  • 56 Доцент Мангъров

    23 9 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Затова ще сме с европейски шампион по печелене на избори. Може би е прав Борисов, че матрЯла е лош и затова един бандит печели изборите толкова пъти.
  • 57 Антон

    27 8 Отговор

    До коментар #13 от "Пловдив":

    Ама наистина е доста гнусен! Целият ни политически "елит" са едни гнусници - хора без капка морал и грам сиво вещество. И кво прайм?

    Коментиран от #61

  • 58 Правилно

    11 29 Отговор
    Щом всичката злоба и плювни на позитанските тролове са съсредоточени с/ у Марков, значи този човек им е най големия трън в очите. Напред другари в атака! За родину ,за партию, за Сталину. Вендеремос!

    Коментиран от #68

  • 59 колчо

    11 5 Отговор
    агентите са ни важни...
  • 60 4-ти км

    20 7 Отговор
    Имаше проветряване на клиниката заради ковид и пациента Г.М. пак избяга, извинете ни!
  • 61 пфу

    11 14 Отговор

    До коментар #57 от "Антон":

    Кой знае пък ти какъв си убав.Ако имаш дори само 1 грам от акъла на този начетен човек,ще си голям щастливец.
  • 62 пфу

    11 5 Отговор

    До коментар #29 от "Маринов":

    Маринов,не говори от името на народа,и от мое име.Запази си злобата за себе си.
  • 63 Българка

    24 8 Отговор
    В ГЕРБ не само, че мирише, то направо смърди. Всъщност цялата партия е корпоративна С М Р А Д!
  • 64 РАДИО ЕЛТО

    13 8 Отговор
    махайте го тоя МАРКОВ такива като него и сдс днес и герб съсипват по точно31 години съсипват БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #67

  • 65 РАДИО ЕЛТО

    14 9 Отговор

    До коментар #32 от "РАДИО ЕЛТО":

    БОЙКО е бандит
    РУМЕН РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
    ник РАДИО ЕЛТО
  • 66 Ще лежиш където трябва

    8 3 Отговор
    Щото там ти е мястото
  • 67 РАДИО ЕЛТО

    4 9 Отговор

    До коментар #64 от "РАДИО ЕЛТО":

    тояМАРКОВ иска и желае у нас да има ИСТАНБУЛСКА конвенсия
    не никога да на нормалноста хетеро любовта семейноста семейството е
    съпруга съпруг деца

    Коментиран от #72

  • 68 Ха ха

    8 7 Отговор

    До коментар #58 от "Правилно":

    Това:"ВенДеремос" е точно определение на агента Г.Марков.Продажна душица.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Great

    10 1 Отговор

    До коментар #8 от "1234567":

    Тъпо сравнение САЩ могат и без президент и правителство там има разделение на властите и самоуправление държавата диша само от данъци двеста години законите не са пипани
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 mnbvc

    10 8 Отговор

    До коментар #67 от "РАДИО ЕЛТО":

    само като му погледнеш мазната мутра и вони отвсякъде,заедно с оня плондер АЛ.ЙОРДАНОВ,всъшност той къде се покри -сашето очаквам скоро и той да надроби някакви бълвочи.
  • 73 пройчо

    6 4 Отговор
    Този тип мустачки се наричат "клиторбърсачки" !:))....при жорето са "мутросмукачки" !:))))
  • 74 българин

    8 4 Отговор
    Само присъствието на този помияр в листите на ГЕРБ е достатъчно и за слепите да видят КОЙ е в "елита" на червената мафия и за кого ще гласуват, ДС помияри под чадъра на властта.
  • 75 Николета

    9 3 Отговор
    Дантела повече за Герб не гласувам
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Г Марков едно и също, Борисов Орбан

    8 3 Отговор
    Орбан Борисов?? Само това повтаря!!!
  • 78 И този ни успива,

    8 1 Отговор
    би трябвало да са в Парламента, ако могат да измъдруват закони, а не за това, че са лоялни или подмазващи се.
  • 79 ПИЛЕТО

    7 11 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ Е ЗА ЗАТВОРА,СТРАХЛИВЕЦЪТ СЕ БОИ ,ЗАЩОТО МНОГО ОЦАПА ЗЕЛЕНИТЕ СИ ГАЩИ,ЗАТОВА ДРАПА ЗА СЛУЖ.КАБИНЕТ,ДЕБИЛА.
  • 80 Мечо Пух

    8 3 Отговор
    Дантеленият Жоро - защо не се скриеш? Добре, че лежа на паветата пред Ал. Невски та се намърда като десидент в институции, заслужаващи уважение, ама и тях ги превърнахти в кочини като всичко, до което се докопахте мръсни продажници. За два сребърника продадохте страната ни и в съсипахте - верни на принципа "След нас потоп".Оглозгахте всичко бетер скакалци.
  • 81 заката

    3 3 Отговор
    Дантела,какво се гушиш покрай Борисов като малко прасенце в канала си гаранция
  • 82 БАБА ТОНКА

    4 3 Отговор
    Кой гласува за шайката ръка да му изъхне бел ден да не види змийй да го изядат
  • 83 Ром

    4 1 Отговор
    Призна си публично че Бойко го е уважил......
  • 84 Ветропоказател

    6 2 Отговор

    До коментар #54 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Всички от СДС са такива - лидера им - виолетовия лаборант ги разцепи и предаде, а за останалите е достатъчно да споменем Гърнето, Бичето, Ал Йо, агент Николайчо и ти става ясно що за стока са - боклук до боклука!
  • 85 walker

    3 2 Отговор
    Веднъж агент, винаги агент! Заповедта по ДС за назначаване в листите не подлежи на обсъждане! Войните на партията са винаги готови! За нова кьор-софра!
  • 86 Бойко

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "българин":

    Епа тебе само в третия свят ще те приемат и то ваксиниран в белите държави никой те неще така че бегай няма да заплашен да видиме дали ще ти е по добре в даржава кадето никой те неще
  • 87 Бай Йух

    0 1 Отговор
    Бате Бойко уж се врече
    ГЕРБ да "проветрява",
    а пък всички миризливци,
    в листите оставя!
  • 88 Член на ГЕРБ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "истина е":

    Само заради тоя доносник на ДС и политическа прости...,утка, аз ,семейството ми и приятелите,няма да гласуваме за Тиквата!!
  • 89 Гюро Михайлов

    1 0 Отговор
    А бе Чекмеджето не схвана ли,че с бокл....ци като " агент Николай,", Спас Гърнето и ПКП - няма шанс???
  • 90 Анонимен

    1 0 Отговор
    Юриста георги марков, роден 1950 година, кгб, дс, в герб. Доказателство. Всички комунисти са разпръснати по партии. Не с е оптимисти за България. Кгб всички. Лустрация е трябвало, но не ви изнася, защото байганю до ден днешен е с sssr. От 1944 до днес. Както са убивали невинни преди 1944 хора, същото го правят от 30 години, кгб, дс, доносници. Много им е на запада с прости проститутки да се занимават. Техните са си ок. Кво ли си казват. Оправяйте се. До тук бяхме с вас. И госпожа Неркел не може да ви помогне.
  • 91 Анонимен

    0 0 Отговор
    И се сърдят че Елена Йончева пишела истини за управляващите. И нея я нападнаха вълците. Знаете кои? Простоватите и далавераджиите
  • 92 Пор

    0 0 Отговор
    Усещам , че сме от една порода смърдим та се не трае
  • 93 И Горби тоже

    0 0 Отговор
    Имам чувството, че Оная с Косата те е забравила, жалко.
  • 94 Docenta

    0 0 Отговор
    Според мен.Казавам пак според мен.Бойко ще спечели изборите с преднина от минимум 10%.Не защото герб са перфектни или дори много добри,а защото опозицията е кръгла нула.0.Никога България не е била в такъв икономически възход спрямо предишни периоди,и то само от 2017 до сега.Това е дамо един цял мандат от 4г.Но усещането за липса на справедливост никога досега не е било толкова отчайващо голямо.
  • 95 ШАФИОРА

    1 0 Отговор
    ВЪВ БАН СЕ ПИТАТ , как е възможно в правителствата на бойко да нямаше , един по умен от него ?
  • 96 ДОНОСНИК

    0 0 Отговор
    Зa пръв път прaвим избoри пo врeмe нa биoлoгичнa вoйнa. Тoвa, кoeтo cтaвa в мoмeнтa c кoрoнaвируca в Чeхия, Cлoвaкия, Aвcтрия и Унгaрия e кaтacтрoфa. Aкo тoвa ce cлучи в Бългaрия, нямa дa мoжeм дa прoвeдeм избoритe“, кoмeнтирa oщe дeпутaтът oт ГEРБ , ДОНОСНИКА ГОШО МАРКОВ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове