Last news in Fakti

10 Март, 2021 09:09 4 303 28

Как Венци Мицов се зарази с COVID-19, докато чака за ваксина?

  • венци мицов-
  • коронавирус-
  • мерки

Музикантът вече се лекува у дома

Как Венци Мицов се зарази с COVID-19, докато чака за ваксина? - 1
Снимка: Фейсбук

Музикантът Венци Мицов се зарази с коронавирус на опашка за ваксини. Бившият общински съветник проявил симптоми само дни след имунизацията.

На 20 февруари Венци Мицов избира да се възползва от "зелените коридори" и се озовава на опашката за имунизации пред "Света Анна“.

"Симптомите се появиха на 21-ви, което ме наведе на мисълта, че моето имунизиране на 20-и е довело до заразяването", заяви музикантът пред Bulgaria ON AIR.

Следва положителен PCR тест и няколко дни по-късно – двустранна пневмония. Така Венци Мицов се озовава в Kовид отделението на "Александровска" болница.

"Влязох в болницата с ясната идея, че няма да се дам на някаква китайска гадинка и че ще се боря с нея и няма да си представям, че ще се случат някакви лоши неща. Най-тежко е безвремието, когато примерно в 12 на обяд ти сложат обедните лекарства и после имаш едни 6 часа до 6 вечерта, в които няма какво да правиш – просто лежиш", обясни той.

От вчера музикантът вече е вкъщи, но разказва че борбата му с коварната болест продължава. Признава, че срещата с Ковид е затвърдила мнението му, че вирусът не е за подценяване. Признава, че разбира негодуванието на хората срещу ограничителните мерки, но не разбира пропуските в управлението на кризата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    43 10 Отговор
    А защо не се търси наказателна отговорност на всички виновни, начело с главния психясал лечител за умишлено създаване хаос и условия за масово разпространяване на зараза и то УМИШЛЕНО? Та това си е геноцид!

    Коментиран от #9

  • 2 др Гей Билтс

    19 5 Отговор
    Отровили са го с другите риби на опашката с микровълновото пушкало.
  • 3 КОТарАК

    24 5 Отговор
    тва реклама на световноизвестният певец ли , поучителна история или нещо друго?

    Коментиран от #20, #24

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ахаххах

    41 3 Отговор
    Какво чудо на медицината.... на 20 се ваксинирал и на 21 симптоми! Какъв дебилотулуп трябва да си, за да не можеш да разбереш, че инкубационният период преди да се появят симптоми от корона е минимум 5 дни! Наистина пълен дебилизъм и този ще се писка в политиката! Не, мерси! Смотаняци! Мисля, че медиите не трябва да показват такива реални фейкове, понеже хората се шашкат! НЕ МОЖЕ ДА ИМА СИМПТОМИ ОТ КОРОНА САМО ЕДИН ДЕН СЛЕД ЗАРАЗЯВАНЕ! Този е барнал короната преди това.
  • 6 😷😷😷

    32 4 Отговор
    " се зарази с коронавирус на опашка за ваксини" Айде ве, как разбрахте, че там се е заразил !?!? А не от всксината ??????? Тази статия мирише на някакъв кризисен ПР на Астра Зенека ?
  • 7 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    27 7 Отговор
    Продължавам да си мисля,
    че дебеLият тюFLек нарочно се е заразил
    (ако изобщо е вярно),
    за да предизвика съчувствие у хората.
    Нали избори идат, а той е кандидат-лапач...
  • 8 честен ционист

    15 8 Отговор
    Дебелите го ловят лесно и карат тежко, може да се е заразил и с ваксината.
  • 9 пфууу

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    ей голям си разбирач бе, на всяка манджа мирудия!

    Коментиран от #13

  • 10 fifi

    20 5 Отговор
    Опашките за ваксини само вдигат рейтинга на Боко !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 MERS

    14 1 Отговор
    А ползвали маска FFP2 докато си на опашката, а?

    Коментиран от #18

  • 13 Да знаеш

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "пфууу":

    Ти си мИрудия, мишко неграмотна!!!
  • 14 Гост

    15 1 Отговор
    Абе то се тръби 1 година вече , че проблемът е дългия инкубационен период тоест 5-7 дена може да заразяваш беш грам да ти има нещо тоя го лепна за 1 ден ..... и как е сигурен , че е от там? Или рекламка щото аз до преди да прочета тука не знаех грам кой е тоя!
  • 15 Българка

    8 11 Отговор
    Лустрация и забрана на болшевишките и русофилски партии в България Импийчмънт на Фигуранта предател и Заместничката му
  • 16 АМОН

    16 5 Отговор
    Какво излиза - ВАКСИНИРАШ СЕ И СЕ ЗАРАЗЯВАШ !!!.
  • 17 big

    17 2 Отговор
    Стига с тоя Мицов, бе! От всичко написано досега, той е изцедил здравната каса, т.е. съвсем спокойно е могъл да се лекува у дома и в болница да бъде тежко болен човек!

    Коментиран от #26

  • 18 хипопотам

    8 2 Отговор

    До коментар #12 от "MERS":

    Нагъвал е баница, докато е чакал на опашката.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 АМОН

    12 4 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    НЕ Е РЕКЛАМА НА ПЕВЕЦА , А НА ВАКСИНАТА АСТРА ЗЕНЕКА, КОЯТО НИКОЙ НА ЗАПАД НЕ ПОЛЗВА

    ИМУНИЗИРАШ СЕ - ЗАРАЗЯВАШ СЕ!!

    ВЕНЦИ ЩЕ СЕ ОПРАВИ , НО ВАКСИНИРАНИТЕ СТАРЦИТЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ОТИДАТ В ЕДНО ДРУГО ИЗМЕРЕНИЕ В КОЕТО ПЕНСИИ НЯМА ДА ИМ БЪДАТ НУЖНИ.

    .
  • 21 Аз40🏴‍☠️

    15 5 Отговор
    Този дебелия е пълен тъпунгер, който стана поредния "математик", "експерт" по ковид-19. Падам от смях само като му чета глупостите. Страх го е било за здравенцето си и решил да се инокулира с експериментална смеска от гмо-химически вещества с цел да бъде защитен. Това при условие, че има масово информация на лаборатории, медици и т.н. Никой не е доказал, че има изолиран коронавирус, камо ли да са разработили ваксини за да пазят от него. Всички данни сочат, че се случва точно обратното: заразява се точно чрез "ваксините", а дебелия "артист" е живия (все още) пример. Мислете, че на такива не им се удава.
  • 22 ДжафДжаф

    10 1 Отговор
    Може и да е грешка на автора, но няма как да се е заразил на 20.02, а на 21.02 да са се появили първите симптоми. По принцип се твърди, че инкобационният период е от 5-7 дни до 14 дни. При мен специално първите симптоми се появиха на 5-тия ден. Човека очевидно е ядосан, че въобще се е боцкал и въпреки това се е заразил. С тия тлъстини очевидно бая зор е видял ама проблема си е само негов. Никой не му набутва лъжицата в устата.
  • 23 факти

    2 1 Отговор
    ало,тая статия на replay ли ще у слушаме?
  • 24 Стара чанта

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Котарак, т`ва е боецът от ,,Боец" , парадиращ по сайтовете как слушал композитори от Втората Виенска школа - като А. Шьонберг, А. Берг, А. Веберн... И ако въобще ги слуша, а не ползва имената им за демонстрации на това - КОЛКО е интелектуален, та - дали въобще вдява за какво става дума ? Сдух.ни чер.ени бук.уци ! Самолетчето - и там, от където ви снасят мангизите !
  • 25 Гост

    3 1 Отговор
    Ами да ходи да си поставии втора доза от ваксината, но да не се чуди защо на другия ден ще има симптоми!? А аз за разлика от него, си ги пиехсам през 6 часа хапчетата в къщи, без да лежа в болница, дори и лекар не ме прегледа, а само ми ги спусна по есемес..... Ама не всички сме "световноизвестни" музиканти и политици, на които да отделят специално внимание!
  • 26 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #17 от "big":

    Така е, а и да даде към 150 - 200 лв. за лекарства, както аз направих, вместо да му ги плаща касата /държавата/! Заради такива, като него болниците са препълнени, а за действително нуждаещи се няма да има места...
  • 27 ХайлАдолф

    5 1 Отговор
    Какъв смешник жалък , та даже знае и точното место и точния час и точната минутка на заразяването си .... направо си е медицински изчаткал феномен .....
  • 28 Баш софиянец

    0 1 Отговор
    Драги ми г-н Мицов, вие преди да се наредите на онази опашка, изследвахте ли се дали пък не сте носител? Ако сматате, че сте се заразили на опашката за ваксиниране, значи там е имало заразени хора. Как ваксинират хора, без да ги изследват преди това дали са носители или вече имат антитела? Това е меко казано безотговорно, точно защото китайската гадинка не е за подценяване (както казвате). Бъдете здрав!