Last news in Fakti

10 Март, 2021 14:47 8 512 96

Йорданка Фандъкова: Частичен локдаун в София

  • софия-
  • коронавирус-
  • локдаун

Учениците от 5 клас до 12 клас минават изцяло на онлайн обучение

Йорданка Фандъкова: Частичен локдаун в София - 1
Снимка: БГНЕС

От петък, 12 март, всички ученици от 5 до 12 клас в София преминават на онлайн обучение, а всички заведения, в това число и тези в хотелите и игралните зали, ще работят с ограничено работно време до 22 ч.

Преустановява се присъственото обучение във висшите училища и в центровете за извънкласни занимания. Срокът на действие на тези мерки към момента е двуседмичен – от 12 до 26 март. Това реши софийския оперативен щаб на заседанието си днес.

Това обяви кметът на София Йорданка Фандъкова.

По предложение на директора на СРЗИ д-р Пенчев се обмисля затягане на мерките при продължаващ ръст на заболеваемостта с преустановяване на посещенията в големите търговски центрове и фитнес залите.

Столична община, Столичната здравна инспекция и СДВР започват засилени проверки за спазването на мерките в търговските обекти, ресторанти и заведения, както и в градския транспорт.
Препоръчва се на работодателите да се насочат към организация с работа от вкъщи или на смени, където е възможно.

В домовете за социални услуги на територията на Столична община се забраняват посещенията на външни лица.

На територията на Столична община се забранява провеждането на организирани екскурзии, фестивали и събори, при които се планира събиране на голям брой хора на открито.

Софийският оперативен щаб предлага на министъра на образованието да измести датите за ученически състезания и олимпиади, които са планиране за месец март, в това число и пролетните математически състезания, планирани за края на месеца.

По последни данни София премина прагът от 500 заболели на 100 хил. души. Притеснителен е фактът, че средната възраст на заразените с COVID-19 продължава да спада, като към днешна дата е 51 години.

Чувствително се увеличава и натискът към здравната система – за 14 дни общият брой на хоспитализираните нарасна с 645 души. С 30% се увеличават позвъняванията към Спешна помощ за случаи с коронавирус.

По данни на Столичната здравна инспекция общият брой на ваксинираните граждани на територията на Столична община е над 86 хил. В днешният ден продължават ваксинациите на граждани, които ще бъдат членове на секционни комисии на парламентарните избори и са заявили желание да бъдат ваксинирани.

В последната седмица екипите на СДВР са проверили 298 търговски обекта. Над 1400 проверки са направени от екипите на Столичен инспекторат в търговските центрове, както за носене на маски, така и за надопускане на струпване на по-голям брой посетители. 1912 са проверките за спазване на карантината.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 35 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТаУмВзе

    146 24 Отговор
    ГЕРБЕРАСТИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНА! ИЛИ НИЕ ИЛИ ТИЯ.

    Коментиран от #5, #69, #78

  • 2 Последния Софиянец

    91 19 Отговор
    Убийцата на Людмил ще виси на улична лампа.

    Коментиран от #14, #27

  • 3 1313

    93 14 Отговор
    Скрий се бабка проста.

    Коментиран от #90

  • 4 Хуарбуса

    91 21 Отговор
    Българи! Сънародници! Случва се нещо наистина уникално в Българската политика! А това е че рейтинга на една политическа формация се срива над 2 пъти и то за няколко седмици. Според проучването на независимата аналитична социологическа агенция "БОЛКАН БГ.МЕТРИКС" проведено от 1 до 5 март рейтинга и доверието във формацията ИТН на Станислав Трифонов от 13.8% се срива на 6.7%. След разкритията на Васил Божков че е лице със силни зависимости и патерица на ГЕРБ , след масовото напускане на структурите им в цялата страна, след фактите че в листите им са подсъдими лица близки до ГЕРБ като собственика на "Олинеза", след разкритията че организационен секретар на формацията е Виктория Василева бивш депутат от СДС и близка до Христо Бисеров от ДПС,след разкритията и на Росица Кирова бивш областен координатор на ИТН за Видин как в телевизията им се казват неверни факти и лъжи и след угодническото интервю с Борисов в което Трифонов се опита да вдигне сриващия му рейтинг , кръжока му е пред закриване. Явно Българските граждани не са толкова прости и вече прозряват истината!

    Коментиран от #9, #15, #28, #47, #53

  • 5 Георги

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Ами гласувай бе брато. Поздрави и бъди здрав.

    Коментиран от #7, #12

  • 6 Започва се

    11 2 Отговор
    Какво мисли Рики и Повери по въпроса?
  • 7 ТаУмВзе

    29 0 Отговор

    До коментар #5 от "Георги":

    И ти жив и здрав! Дано се гласува Наистина!
  • 8 Последния Софиянец

    98 15 Отговор
    Събудете се бе хора!Пак ни почват с геноцида.Една година откраднаха от живота ни.Колко още ще позволим? Живота е кратък.Няма да живеем с орлите.Лишиха децата ни от училище,а младите от социален живот.Елате вън да ги пометем.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Цъфнал ГЕРБ

    10 83 Отговор
    ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ.

    Коментиран от #19, #71

  • 11 123

    48 2 Отговор
    Чудя се тулупа дали взима 50 лв. помощ от държавата всеки месец
  • 12 Последния Софиянец

    43 10 Отговор

    До коментар #5 от "Георги":

    Изборите не променят нищо иначе мафията щеше да ги забрани.Готви се подмяна, а не промяна.Вярвай ми ,аз съм близо до нещата и го виждам.
  • 13 Гост

    47 4 Отговор
    E,СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ГЛАДА..........................ВСИЧКО СЕ РАЗВИВА ПО СХЕМАТА НА ПРИМАТА И ШАЙКАТА...............ЗА ВСИЧКО СЕ ЗНАЕШЕ ОЩЕ ПРЕДИ МЕСЕЦ ЧЕ ТАКА ЩЕ СТАНЕ.................ИЗРОДИ,ГОСПОД ЩЕ ГИ НАКАЖЕ
  • 14 fen

    12 32 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Кефи ме идеята ви за "промяна"! Ако вие с хаджигенчо сте алтернативата, жална ни майка!

    Коментиран от #22

  • 15 Гъзар тънкач с А8 на гаС

    11 31 Отговор

    До коментар #4 от "Хуарбуса":

    Ти сериозно ли реши,че това някой ще го прочете цялото.

    Коментиран от #79

  • 16 Последния Софиянец

    69 9 Отговор
    Пробват частичен Локдаун и като видят че няма реакция ще стане пълен.Елате на улицата да им покажем че не сме съгласни с този геноцид.

    Коментиран от #24, #31

  • 17 Гост

    15 1 Отговор
    Досега мислехме, че микробите причиняват т.нар. инфекциозни болести. Това изглеждаше разумно предположение, тъй като тези микроби са винаги налице при инфекциозните заболявания. Обаче това не е точно така, защото всяка инфекциозна болест се предхожда от конфликтно-активна фаза и само когато конфликтът е решен, на тези микроорганизми им се разрешава да се активират. Всъщност, те се активират и ръководят от мозъка. Микробите подпомагат лечебния процес като разлагат тумора, който е станал излишен или възстановяват и запълват празнини, некрози и тъканни улцерации, които са контролирани от главния мозък. Микробите са наши верни помощници. Представата за имунната система като армия, която се бори със злите микроби е очевидно погрешна.



    Ако туберкулозната бактерия липсва по време на лечението, белодробните възли остават. Има много пациенти, които имат множество белодробни възли с различни размери, остатък от предишни състояния, произлизащи от смъртен страх; например, че са обезпокоени за роднини, които са катастрофирали (или за домашен любимец). Такива белодробни възли често се откриват инцидентно по време на рутинен преглед – често години по-късно, когато пациентът вече не е болен. Ако по същото време са имали и налични туберкулозни бактерии, щяха да имат белодробни каверни и никой не би говорил за белодробен тумор.

    Коментиран от #63

  • 18 Много късно

    41 2 Отговор
    Да замажат идиотщините на Тиквата и НОЩ, прехвърляйки отговорността за геноцида на областните РЗИ и кметовете.
  • 19 Буко Баламата

    29 3 Отговор

    До коментар #10 от "Цъфнал ГЕРБ":

    Цъфнали сте ама отзад.

    Коментиран от #67

  • 20 Българка

    54 7 Отговор
    Фандъкова какво се ослушва и защо не е подала оставка като главен политически виновник за екзекуцията на 16 годишното момче? То бива цинизъм и наглост, но това е върхът!
  • 21 Обесен язовец

    41 3 Отговор
    Театралните изпълнения започнаха. Сатиричният театър може да черпи богат опит от държавните служители и да поставя нови постановки на сцена. Примерно, хайде да се боцнеме сега, но не от моите, а да започнем от вашите деца!
  • 22 Последния Софиянец

    19 2 Отговор

    До коментар #14 от "fen":

    Ние заставаме с лицата си срещу репресивната машина.Това че не се оплакваме не значи че не ни действат.Пробвай ти ,да видиш как ще те смачкат.
  • 23 Време е за Възраждане

    34 4 Отговор
    Мутрите от Шайката са за ПЪЛЕН ЛОКДАУН В ЦЕНТРАЛНИЯ ЗАТВОР !
  • 24 Просветен илюминат

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    Някаква промяна има ли след като имаше толкова месеци протести?
    Живота си тече и докато е промените посоката и действията си все така ще си пишеш и ядосваш без конкретен резултат.
    Света не се управлява от скоро и ти с протест искаш революция да правиш.
    Нещо ново измисли,протеста не е начина.

    Коментиран от #51

  • 25 зъл маск

    27 3 Отговор
    Дайте да обесим децата и студентите, явно те са трън в очите на герберастите. Младите трябва да се притискат, за да не вдигнат главица след години, а така на хомот доживот.
  • 26 Факт

    23 2 Отговор
    А улиците пак дупка до дупка!
  • 27 тхйт

    11 16 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Ти от кога познаваш циганите по име?? комунистче?
    Не е ли от вашите Дай БеГе кмета на района УБИЕЦ?

    Коментиран от #43

  • 28 Демократична България

    14 8 Отговор

    До коментар #4 от "Хуарбуса":

    Е истинското Дясно. А не ГЕРБ и ИТН

    Коментиран от #29

  • 29 ммм

    11 1 Отговор

    До коментар #28 от "Демократична България":

    Демонократична България.
  • 30 Дебил

    2 1 Отговор
    Тука нема забрана за карнавали.

    Коментиран от #32

  • 31 Просветен илюминат

    3 2 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    “Светът който виждате е това което сте му дали. Нищо повече, нищо по-малко. И точно затова той е важен за вас, тъй като е доказателство и свидетел за състоянието на ума ви. Един външен израз на вътрешно състояние. Както човек мисли, така и възприема.”
    Колкото повече се бориш срещу едно нещо толкова повече се засилва.
    Фокуса на протеста къде е?
    Предлагаш ли алтернатива без участници от политиката?
    Като не предлагаш и протестираш какво променяш в себе си,освен да викаш аз съм жертва?
    И като не променяш подхода си какво все агитираш други да идват на улиците?

    Коментиран от #35, #45

  • 32 Последния Софиянец

    24 3 Отговор

    До коментар #30 от "Дебил":

    Забраняват събиране на открито.Значи и Протеста забраняват.Довечера в 19 часа ще бъде интересно.Нека пробват да ни разгонят.

    Коментиран от #42

  • 33 Боко 1

    22 1 Отговор
    Нашата цел е от локдаун да вървим към нокдаун.
  • 34 шокиращаНовина

    20 2 Отговор
    ГЕРБ НЕ КРАДЪТ САМО СПОРЕД ГЕРБ !
  • 35 Последния Софиянец

    15 7 Отговор

    До коментар #31 от "Просветен илюминат":

    Десетки познати от Протеста бяха привлечени от опозиционните партии.Гласувайте за тях.Поне ги познаваме и можем да им въздействаме.А сегашните управляващи не чуха народа вече 240 дни.Явно не стават.

    Коментиран от #39

  • 36 na20ti

    18 2 Отговор
    на 20 ти март световен ден на протест против ковид-лъжата и ковид тероризма от сатанистките отрочета облечени във власт.
  • 37 ИМПЕРИАЛИСТ

    25 1 Отговор
    COVID-19 (SАRS-СоV-2) не е ВИРУС, защото няма ДНК. Затова се казва КОРОНА-ВИРУС. Има частично РНК и всъщност е огромна органична молекула с неустойчив строеж, което води до безброй мутации... Ефективна ваксина не може да се създаде заради БЕЗБРОЙНИТЕ му мутанти. В природата са регистрирани НАД 1700 корона-вируси, най-много по животните...
    Спасението е здрав и силен организъм, който НЕ Е ТРОВЕН ОТ ДОКТОРИТЕ С ВСЕВЪЗМОЖНИ ХАПЧЕТА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО С ГОДИНИ. Прилагат тези рестриктивни мерки защото друго не могат да измислят, тъй като в случая медицинската и фармацевтична мафия са напълно безпомощни...

    Коментиран от #44

  • 38 Иван

    7 6 Отговор
    Тъпа и нагла подлога
  • 39 да питам

    5 11 Отговор

    До коментар #35 от "Последния Софиянец":

    И кой ти е дал право да представляваш целият народ ?

    Коментиран от #46

  • 40 Ало

    6 12 Отговор
    протеста, срещу кого сега протестирате? Оставка на правителството ли? Което ще стане така и така след редовоните избори. Не усещате ли, че ви се смеят хората.

    Коментиран от #48, #58

  • 41 Анонимен

    6 6 Отговор
    А учениците от Варна, кога? Това е дискриминация!!!
  • 42 Леле

    5 2 Отговор

    До коментар #32 от "Последния Софиянец":

    Като вземете властта, ще те обявят за "Активен Борец"! Почести, облаги! Давай, бъхтай!

    Коментиран от #49

  • 43 Кака Мара

    11 1 Отговор

    До коментар #27 от "тхйт":

    Ама будките и кабелите ги монтирали при стрина Дана. Ще ходи в Сливенския пандиз палас
  • 44 ДОПЪЛНЕНИЕ

    5 3 Отговор

    До коментар #37 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    ОБИКНОВЕННО ОРВИ ПРИ КОЕТО НЕ МОЖЕ И ДА ИМА ВАКСИНА ЗАЩОТО АНТИТЕЛАТА ИЗЧЕЗВАТ ЗА 3 МЕСЕЦА .ТАКА ЧЕ ЗОМБИТА ЩЕ ВИ ИНЖИКТИРАТ НА ВСЕКИ 3 МЕСЕЦА ГЛУПЦИ.
  • 45 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Просветен илюминат":

    Той тоя е трол не виждам смисъл да му пишеш каквото инда било!!
  • 46 Последния Софиянец

    12 2 Отговор

    До коментар #39 от "да питам":

    На Шипка 400 000 свободни българи от цялата страна ме упълномощиха да ги представлявам ,понеже те не могат да дойдат в София.
  • 47 Фаро

    17 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хуарбуса":

    Срива се на твоя вожд оная му работа.Никога повече герб
  • 48 Последния Софиянец

    11 2 Отговор

    До коментар #40 от "Ало":

    Както са го подкарали мафията ,няма да изкарат до 4ти април.Ще ги избесим преди това.На народа му свърши търпението.
  • 49 Последния Софиянец

    10 2 Отговор

    До коментар #42 от "Леле":

    Стига ми любовта на хората.На Шипка хиляди хора се снимаха с мен и ме поздравяваха.За тях съм готов още 240 дни да стоя на жълтите павета.

    Коментиран от #56, #57

  • 50 Pifff

    6 6 Отговор
    Мерките са важни а още по важно е контрола на изпълнението им.

    Коментиран от #52

  • 51 Достойна присъда

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Просветен илюминат":

    Ами оставките на тримата министри начело с Горанчо,50 лева за пенсионерите,раздаването на пари от джипката,криенето на Тиквата цяло лято,показана беше корупцията и урудливото лице на управляващите и най-вече хората видяха че властта не е толкова страшна и ще гласуват за да я махнат,а алтернатива скоро ще се появи!
  • 52 Последния Софиянец

    16 6 Отговор

    До коментар #50 от "Pifff":

    В страните с най строги мерки има най много заразени.Мерките са безмислени,само страда народа от тях.

    Коментиран от #89

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Azz

    13 1 Отговор
    данче,данче и ти си една Т.П....
  • 55 Независим

    6 2 Отговор
    Поради некадърността на това правителство и поради наближаващите избори в момента управляващите си правят експерименти на наш гръб, защото е пълна лудост да не се предприемат адекватни мерки за справяне с кризата за цялата страна, а НЕ това да се прави на парче !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 56 Леле

    6 6 Отговор

    До коментар #49 от "Последния Софиянец":

    Ма ти верно се взимаш на сериозно!?
  • 57 Фандъкова

    7 6 Отговор

    До коментар #49 от "Последния Софиянец":

    Заради вас ме накараха да сложа локдаун. Много взехте да се събирате пред зайчарника и пред сарайте.
  • 58 Достойна присъда

    7 0 Отговор

    До коментар #40 от "Ало":

    Протеста казва и показва това което медии и политици не смеят или не искат така че е изключително важен и полезен за гражданското общество, а това че на теб ти е смешно не говори добре за теб,защото повечето хора ни уважават нас и това което правим,ако беше дошъл на Шипка щеше да видиш!
  • 59 ДОКОГА

    7 5 Отговор
    свиквайте с новия световен ред !!!
    изолации и ваксинации до безкрай !
  • 60 ДжафДжаф

    6 5 Отговор
    Метрото определено ми е по-удобно от личния автонобил. По време на локдауна беше супер! Нямаше ученици, а във вагон се возехме по 10 човека максимум. Чак акумулатора ми беше паднал. Как тръгнаха тъпунгерчетата на разходки до училищата не стига, че требе да зареждам скъпа нафта ми се наложи да купувам и акумулатор! Да ги спират от училище, че то и без друго полза никаква.
  • 61 ББ Банкя

    6 1 Отговор
    Само не разбрах какъв процент от гражданите и гостите на нашата столица посещават заведенията, хотели и игрални зали след 22:00 часа?
    За да можем да разберем тази мярка има ли някакъв смисъл?

    Или просто отчитаме дейност и се бием в гърдите как се борим с коронката?
  • 62 Стефан

    11 4 Отговор
    Вcички мeрки срещу К19 трябва дa ca прeпoръчитeлни,кoйтo иcкa дa cе крие в къщи, кoйтo иcкa дa пиe кaфe. Нямa пo-жecтoки eгoиcти oт пoдкрeпящите мeркитe. Зaгрижeни били зa oбщecтвoтo! Aбcoлютнa лъжa! Нe им пукa чe милиoни щe зaгубят рaбoтaтa и ще гладуват. Вaжнoтo e тe дa нe ca рaзбoлeят, а Вcички дa ce жeртвaт зa тях!
    Медицинската мафия се сля с фармацевтичната и политиците, за да източват милиарди, които пак бедния народ ще връща,а ние гладни и затворени, като в КОНЦЛАГРЕР!
    ВСИЧКО ДА РАБОТИ!

    Коментиран от #66

  • 63 Behemoth

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Гост":

    Куку....
  • 64 Гост

    1 10 Отговор
    Само ГЕРП и Бойко и Фандъкова
  • 65 Кауфланд

    10 2 Отговор
    Интересно - всички хранителни вериги си бачкат и то яко.
    Всеки ден пред Кауфланда, Билата, Лидъл и прочие минават десетки хиляди, ако не и стотици. Всеки пипа продуктите по рафтовете. После всеки се нарежда на касите където една кака или леля обарва всеки продукт. И така тая кака опипва на няколко стотин човека продуктите. Дали тя не може да разнесе тоя лабораторно създаден вирус от един на всички останали клиенти ?
    Тея служители не са ли най напред на първата линия, срещайки се очи в очи всеки ден със хилядите гладни българи?

    Коментиран от #80

  • 66 Пецата

    4 14 Отговор

    До коментар #62 от "Стефан":

    От неходене на кръчма, кафе, почивка или дискотека не мисля че някой е умрял или му е било застрашено здравето.
    Същото важи и за кино, театър и прочие. Можеше да се направи един или няколко локдауна, но реални и да не сме на такова дередже.

    Коментиран от #75

  • 67 Минка

    0 9 Отговор

    До коментар #19 от "Буко Баламата":

    Отзад, отпред пак ще са първа политическа сила! Може и да не ти харесва, на мен също, но няма алтернатива!
  • 68 Ало

    11 2 Отговор
    ПАК ЩЕ НИ ОСТАВИТЕ БЕЗ РАБОТА,КОЙ ЩЕ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ,НЕ ВСИЧКИ РАБОТИМ ОНЛАЙН! БОЙКО,МИНИСТРИ,ЩАБ,КМЕТОВЕ-СТОИТЕ СИ НА ТОПЛО И ПОЛУЧАВАТЕ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ! ТЪРТЕИ!

    Коментиран от #72

  • 69 Пенев

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Предлагам вие, нещастници червени...

    Коментиран от #73, #93

  • 70 ХАЙДУК

    7 1 Отговор
    БОЙКО ПЪК ТЪРСИФАБРИКА ЗА ЧЕКМЕЖЕТА ДА Я ЧОПНЕ ЧЕ МУ СА СВЪРШИЛИ !
  • 71 ЦЪФНА ГЕРБА!

    6 0 Отговор

    До коментар #10 от "Цъфнал ГЕРБ":

    АМА ПРЕЦЪФТЯ ПОГРОЗНЯ ... ОТРЕЗАХА ГО!!!
  • 72 Бойко Методиев

    2 4 Отговор

    До коментар #68 от "Ало":

    Бюлетина номер 28. Датата е 04.04.2021 г. - пускай гласа и ще ти намерим работа.
  • 73 ТаУмВзе

    5 0 Отговор

    До коментар #69 от "Пенев":

    Кои червени бре шматко? Мутрата е шофьорче на Живков. Още не си е върнал партийната книжка. Кажи, че не е вярно!
  • 74 Даже в средновековието не е имало.....

    12 2 Отговор
    Даже в средновековието не е имало локдауни по цели години - мерките могат да бъдат само с препоръчителен характер! Който го е страх да се заключи у Тех и да не излиза цяла година и да надене 5 маски! Свободни хора не приемат никакви "нареждания" и тон в живота си ............ болшинството обаче за съжаление са просто стадо овце: затова винаги ще са роби! Казах

    Коментиран от #76

  • 75 Стефан

    8 4 Отговор

    До коментар #66 от "Пецата":

    Не трябва да се правят НИКАКВИ ЛОКДАУНИ!!!! Няма здравите хора да се жертват, да се лишават от спот във фитнесите, от Кафета, Барове, Дискотеки, заради болни хора, генетично увредени... тези да се пазят сами, а не да жертват цялото общество заради себе си, понеже са негодни и егоисти, те да стоят в къщи, а не ние!!!!
    НЕГОДИ, БОЛНИ пък и НАГЛИ!!!

    Коментиран от #88

  • 76 Анита

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "Даже в средновековието не е имало.....":

    Много ХУБАВО си го казал! Браво!
  • 77 МЪРШАТА! КРАДЛАТА!

    3 1 Отговор
    А ВЕЧЕ УБИЙЦА ФАНДЪКОВА! УБИЕЦ МОСКОВСКИ! УБИЕЦ БОРИСОВ! ЕЕЕЕЕЕ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВИЕ ДА СТЕ УБИТИ!!!
  • 78 днес

    1 5 Отговор

    До коментар #1 от "ТаУмВзе":

    Малко текстове от ХОПЕС
    Член 6
    Право на свобода и сигурност
    Всеки има право на свобода и сигурност
    Член 15
    Свобода при избор на професия и право на труд
    1. Всеки има право да работи и да упражнява свободно избрана или приета професия.

    Коментиран от #82

  • 79 Оооо

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Гъзар тънкач с А8 на гаС":

    Четем,четем
  • 80 протестЪ

    1 4 Отговор

    До коментар #65 от "Кауфланд":

    Да - те са на първа линия, но никой не казва, че тези млади хора от магазините са здрави и живи и дано да бъдат такива. само в плешивите глави на Генерала-плъх и онзи с посадената коса се виждат чували, камиони с трупове. Тези хора ако не са в ред, защо ни правят всички нас на луди и то цяла година - ГОДИНА - това е част от краткия ни живот на Земята - прилича ми на концлагер - тормоз, страх, подчинение!!!!
  • 81 КРОКОДИЛА

    3 1 Отговор
    ПЪТПАДЪКОВА НЕ КАЗВА ИСТИНАТА .....САМО ШИКАЛКАВИ И СИ ВЗИМА ПАРИЧКИТЕ .................
  • 82 ТаУмВзе

    5 2 Отговор

    До коментар #78 от "днес":

    При изпълнение на планови Заповеди, лицата са еднакво виновни с поръчителя. Из Ньорнбергския процес. Гербераст долен!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Данчето

    3 2 Отговор
    Не частичен локдаун,а частичен фъндък.
  • 85 Политолог

    4 2 Отговор
    Предлагам президентът пак да събере 10 хил. човека един до друг да пеят, скандират, да пръскат вируси и да се заразяват
    Само глупак може да протестира и пише глупости за мерките, защото след една седмица могат да го погребат в запечатан ковчег
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Смешки

    1 1 Отговор
    Просто не разбират българските управници че заразата ще продължи да расте при отворени заведения, които са ОСНОВНИТЕ развъдници на К19, след училищата. Само пълен локдаун има ефект не "частичен" който е загуба на време.
  • 88 Знаем те

    3 1 Отговор

    До коментар #75 от "Стефан":

    Това го кажи на майка си и баща си, на дядо си и баба си. А пък ако починат от К19 то ще да е било защото били "болни и генетично увредени". Тръгнал да обвинява е егоизъм а мисли само за задника си ...
  • 89 Секта Мангъров

    1 1 Отговор

    До коментар #52 от "Последния Софиянец":

    Тия басни си ги разправяй на пленума на БСП. Мерките в БГ бяха очевидно ефективни - и заразени и умрели намаляха драстично. Заради "протестиращи" като тебе отвориха училищата през Януари и заразата пак тръгна да се разпространява, напълно предсказуемо - расте си по права линия. Ама къде ти разум и логика при такива като тебе. Тебе те интересува само колко клиента ще оскубеш в чалга-дупката ти, а не колко ще се заразят.
  • 90 123

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "1313":

    Що да се крие виж какъв грим си е сложила, а ти я караш да се скрие.
  • 91 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    1 1 Отговор
    ЗАТВАРЯЙ...ЩОТО БСП ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ...ИЗБИРАТЕЛИ
  • 92 ФАНДЪКОВА......РАЗМАЗВАЩА НА ИЗБОРИ БСП

    1 1 Отговор
    ТАЯ ЖЕНИЦА ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ ВИ СКАПВА ОТ БОЙ НА ИЗБОРИ......ДРУГАРИ...ЩО ТАКА А....С БАЦЕТО НАПРАВО ВИ...РАЗМАЗВАТ
  • 93 Просветен илюминат

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Пенев":

    Всички са червени,партиите създават илюзия за избор и в същото време разделя всеки от народа и както сега тук спорите и се хапите и това не води до нищо така е и в живота с много неща.
    Съединението прави силата нали?
    Тези където ги коментирате и анализирате не им пука за вас и играят театър за пред народа.
  • 94 Васил

    0 0 Отговор
    Ама защо от петък какво чакате нещата да се оправят съмнявам се.
  • 95 оиуътр

    0 0 Отговор
    Някой хора сами си правят затруднено придвижването по улиците.,след като не са вече на постовете които заемат.
  • 96 tato

    1 0 Отговор
    Няма ли българска дума за ЛОКДАУН. Тъпи ли сте или се правите на умници