Last news in Fakti

13 Март, 2021 12:15 3 892 70

Нинова: Няма да закрием нито една общинска болница

  • корнелия нинова

Лидерът на БСП остро атакува опитите на управляващите от ГЕРБ да стартират процедура за приватизация на общинската болница в Раднево

Нинова: Няма да закрием нито една общинска болница - 1

"Нито една общинска болница няма да бъде закрита или продадена при управление на БСП. Общинските болници са гръбнакът на здравеопазването в България". Това написа в личния си профил във Фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Ето какво още каза тя що се отнася до здравеопазването ни:

Ще направя всичко възможно това да не се случи. От това, което разбрах тук, в Раднево, за болницата, мога да го определя като абсурдно. В тази здравна криза, на ръба на престъплението е точно в този момент, когато цялото население изпитва остра нужда от достъп до болнично лечение, от помощ, да пристъпиш към такава крачка да продаваш болницата. Така определих опитите на управляващите от ГЕРБ да стартират процедура за приватизация на общинската болница в миньорския град.

Бях запозната от медиците в Раднево с предисторията на стартиралия процес за приватизацията на болницата.
Фактът, че инвеститорът е поставил условие, макар че един инвеститор не би трябвало да поставя условия, но този е поставил – да вземе печелившия медицински център заедно с губещата болница, ме навежда на мисълта за много интересен, частен или лобистки интерес – с печелившото да покриваш загубите на губещото. В крайна сметка да унищожиш и двете, очевидно.

Ангажирам се лично да се заемем с осуетяването на приватизационния план, срещу който са се обявили 1 200 човека от Раднево, подкрепили с подписка запазването на болницата и медиците, работещи в нея, недоволни от лишаването на града с висок травматизъм от лечебно заведение.
Моля да ми дадете подписката. Ще се върна в София и ще алармирам всички институции – прокуратура, Министерски съвет, парламент, макар че сме във ваканция, но трябва да спрем този процес. Защото той обрича жителите на общината на липса на здравеопазване. Не е нормално в нормална ситуация, а сега в тази криза граничи с престъпление спрямо хората тук. Ще направим всичко възможно бързо да спрем този процес, а иначе тук възникват много въпроси – големите въпроси за промяната в здравеопазването.

Припомних идеите на партията за стабилност и промяна нa здравната система:

Първото е кадрите – държавна наредба, с която да се определят заплати на работещите в сектора, за да бъдат сигурни и спокойни, че имат база, а над нея всяка болница да надгражда според възможностите си. Второ – държавата да плаща специализациите на младите лекари, но те пък от своя страна да поемат ангажимента определен период от време да работят в България.

Искаме да въведем регионализация в здравеопазването, което означава – във всеки регион да има спешна помощ, доболнична и болнична помощ. Защото разделението между малките и големите общини стана огромно. В Пловдив, София, Варна, Бургас има по над 30-40 болници и можем да избираме. В малките общини, в планинските и отдалечените райони е изключително трудно и закриването или продаването на една такава болница е също елемент на престъпна политика.

Предстои един дълъг процес, на който от БСП сме твърдо решени – общинските и държавни болници да не бъдат търговски дружества, а да се преобразуват в лечебни заведения.

Частните, ако искат – да съществуват, ние сме свободна държава, има и частна собственост, има и общинска и държавна. Но държавните и общинските няма да бъдат търговски дружества, а лечебни заведения и няма да се търгува със здравето на хората. Това е един сериозен пакет от промени в здравеопазването, които съм сигурна, че ще доведем до край.

Сега трябва всички да положим максимални усилия да спрем този процес. Това, което се случва, е безумие и си го обяснявам с частен, лобистки интерес, който сега в мътните води, в суматохата някой да се уреди – да си вземе една болница и един медицински център и да печели пари от това. Няма да го вземат, за да правят достъпно здравеопазване, а за да печелят.

По-рано през деня проведох среща с председателя на Сдружението на общинските болници д-р Неделчо Тотев, който е и директор на общинската болница в Чирпан. По време на срещата в Чирпан стана ясно, че д-р Тотев споделя предложенията на БСП за промяна в здравната система. Лекарят потвърди, че и в Чирпан има недостиг на ваксини, като уточни, че това обезсмисля създадения „зелен коридор“ в местната поликлиника. Една трета от персонала на Чирпанската болница е ваксиниран по желание на работещите там.

Населението продължава да изпитва недостиг и от информация по ваксинационния процес, посочи д-р Тотев.
Той благодари за отношението и уточни, че съм единственият политик, поинтересувал се на място за проблемите на здравеопазването в Чирпан, на чиято болница разчитат близо 25 000 жители на две общини.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха

    35 23 Отговор
    Много добра в лъжите и приватизацията на общонародна собственост
  • 2 АМАН ОТ ОБЕЩАНИЯ

    22 20 Отговор
    И ТЕХНИТЕ ПРОТЕЖЕТА ПАК НАПИРАТ ЗА ПАРЛАМЕНТА...ПАЧКИ ДА ТРУПАТ, НЕИСТОВО БОГАТИ ДА СТАВАТ, КРЪВЧИЦА НАРОДНА ДА СМУЧАТ......БСП ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА ТРЪСТИКАТА,ЯКО БАЧКАТ, ЗЛОБНО ГИ ЮРКАТ, ВСЕ ПО БЕДНИ СТАВАТ....КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗМА ДРУГАРКО НИНОВА....НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ
  • 3 оаоайд

    25 17 Отговор
    НА 70% са за закриване.Това не са болници ,а концлагери.

    Коментиран от #15

  • 4 ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 3 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$

    25 17 Отговор
    КАК СТАВА ТОВА ДРУГАРИ ОТ....БСП

    Коментиран от #43

  • 5 Така се работи много добре сам си даваш

    13 14 Отговор
    Така се работи много добре сам си даваш работа сам си плащаш решаваш вземаш на някой бизнеса пълна без отчетност що е ТО БОЙКО БОРИСОВ

    Коментиран от #10

  • 6 гост

    25 8 Отговор
    1. Общинските болници да станат държавни. По принцип те са бившите околийски болници и са в малки, които нямат средства да ги издържат.
    2. Държавната здравна каса да да отпуска средства само за държавните болници, а не частните да обират каймака. Който има средства да се лекува в частна болница, ако желае и в чужбина.
    3. Да се реши проблема с лечението на ТАРИКАТИТЕ , КОИТО НЕ СА ОСИГУРЕНИ!

    Коментиран от #12, #52

  • 7 ххххххх

    16 5 Отговор
    Няма лекари, това е проблема, в моя град има болница, ама тя се ползва само за кабинети на личните лекари, всички отделения са закрити, с изключение на неврологичното, където настаняват старци в по-леко състояние, а някога имаше хирургично отделение и родилно даже, тук раждаха жените, сега на 80км. търчат като луди.

    Коментиран от #39

  • 8 Сатъра на Хана

    10 13 Отговор
    Нинова ,
    аз за всеки случай съм си приготвил 1200 бройки 7.62 х 54 мм за Мутри и Бейове ..... .....
    Както Казва Шефа ми Хан Крум Страшни "Ако не щат мира , има и Секира "

    Коментиран от #13, #19

  • 9 един от многото

    20 15 Отговор
    Най много се лъже преди избори , по време на война и след лов и риболов! И този занаят най го владеят политиците , като корифеят е Борисов! Световен лъжец , ненадминат до сега , така лъже , че накрая чак самия той си вярва!

    Коментиран от #33

  • 10 Буй

    19 13 Отговор

    До коментар #5 от "Така се работи много добре сам си даваш":

    2 в 1! Няма да закривате болници, понеже Корнела закри БСП! А на въпроса "що е то" ще ти отговори Бойко! Скоро!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Гласоподавател

    16 8 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    Костов ги направи бизнес фирми и затова трябва обратно законодателство от фирмени дружества в държавни както изисква конституцията

    Коментиран от #25

  • 13 Коцето

    8 5 Отговор

    До коментар #8 от "Сатъра на Хана":

    От филмите знам, че ти стига и един, не 1000! Много изрезки има по форумите, но тук е каймакът им! Евалатa, щъ знайш!
  • 14 Баба Зоя

    23 6 Отговор
    Баба чака пред кабинета на кардиолога. Излиза лекарят и пита:
    - Вие за ЕКГ бяхте, нали?
    - Не, не, аз съм за БСП!
  • 15 един от многото

    10 14 Отговор

    До коментар #3 от "оаоайд":

    Радвай се , че ги има и тях. До сега управляващите след бай Тошо , не само , че на е са построили и една нова болница , но и не довършиха започнатите строежи а и ремонт също не се прави. Как тогава искаш да изглеждат добре болниците? (Изключение правят частните болници , но там , след като те излекуват си обречен на гладна смърт!)

    Коментиран от #17

  • 16 ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 3 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$

    23 11 Отговор
    НИНОВА, ЩО НЕ СЕ ОБЯВИ ПРОТИВ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ...ИМПЕКСА
  • 17 БСП....ЗЛОБА И ЗАВИСТ

    18 10 Отговор

    До коментар #15 от "един от многото":

    При бай Тошо болниците бяха като....гробници......сега има болници по луксозни от доста хотели.....
  • 18 Eпа

    24 9 Отговор
    Леле како, много си зле! Няма да закривате болници, няма за вдигате данъци.. и ще настане такъв живот, че само си викам дано. Пари има како, хората ги няма и болниците няма как да ги усвоят. И вие какво казвате ?Ще ги държим на инат, ще трупаМе дългове, които ще плащаТе вие данъкоплатците. Вместо див, червен популизъм мислете как да реформирате системата така че да не оставите хората без здравна грижа
  • 19 НИНОВА......В УПЛАХ

    9 7 Отговор

    До коментар #8 от "Сатъра на Хана":

    НЕДЕЙ ДА ПЛАШИШ....ДРУГАРИТЕ С ПУШКАЛА4773
  • 20 РАДИО ЕЛТО

    10 12 Отговор
    в ГРАД КОЗЛОДУЙ управителя на БОЛНИЦАТА е подал оставка
    кметицата МАРИНЕЛА НИКОЛОВА
    герб си прави каквото си иска а съпруга и онзи ден беше арестуван от мвр справка КОЗЛОДУЙ ОНЛАЙН
  • 21 Сатъра на Хана

    7 10 Отговор
    Нинова , Пациентката няма нужда от Майка Тереза ,
    ами от Хирурга Митка Гръбчева
  • 22 Ковачевич

    11 2 Отговор
    Закрита или ПРОДАДЕНА. НИТО ЕДНА. А НЕЩО ЗА ПЕВАТИЗАЦИЯ !? ТИЯ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИИ РЕЯЛНО НИКАКВА СЕРИОЗНА НАКАЗАТЕЛНА ОДГОВОРНОСТ В БУЛГАРИШЪН НЕ НОСЯТ. НЕ СЪМ ЧУЛ ДАНАКОЗАПЛАТАДЖИЯ ДА ИМИГРИРА ОТ БЪЛГАРИЯ В ЧУЖБИНА ИЛИ НА ГОРБЕТ ДА ОТИДЕ ! ТИЯ ЯКО УСВОЯВАТ БЮДЖЕТА В БГ . ФАКТИ
  • 23 БСП....ЧЕРВЕНИТЕ КАПИТАЛИСТИ

    22 6 Отговор
    ДЕЦАТА ИМ В САЩ УЧАТ, МИЛИОНЕРЧЕТА ДА СТАНАТ, ПОСЛЕ В БГ ДЕПУТАТЧЕТА ДА БЪДАТ, КРЪВЧИЦА НАРОДНА ДА СМУЧКАТ
  • 24 Политолог

    16 5 Отговор
    Вие чо принцип никога няма да стигнете до там че да решавате😂
  • 25 Дидо

    22 3 Отговор

    До коментар #12 от "Гласоподавател":

    Нинова като част от правителството тогава 1999 г също е гласувала за превръщането на болниците във финансови дружества и има наглостта сега да обещава
  • 26 ГЕРБ е БСП

    12 7 Отговор
    То за болниците хубУ. Да ва земим да на поуправляватИ.
    Ма, к'во ша прйти с банките?
    Че като ви знаем крадливите комунистически кунки и като ви гледаме "кадрите" от калибъра на Гумен Речев, нещо ни се повишава много нивото на стреса от мисълта.
    Я, по-добре ходи занеси цвета на правешкия диктатор, цунка некой раззийски за...упс, галош и остави управлението на тия дет имат "по-малко" от вашия "опит" с него, а?
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Гого от Каспичан

    19 9 Отговор
    Курнелийо, кво управление кви 5 лева, Бойко ще ви отнесе на изборите.
  • 29 Ще открива,

    21 6 Отговор
    ще закрива. И коя си ти,че да правиш каквото ти хрумне? Сега си никоя,след изборите пак така- никоя.
  • 30 jhvvv

    16 5 Отговор
    Тази която от едно разболяване отива на ВМА ли го казва хаха
  • 31 НИНОВА......В УПЛАХ

    19 4 Отговор
    НИНОВА , СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И ТОГАВА ДАВАЙ АКЪЛ...СЕГА СИ НИКОЯ В ...УПРАВЛЕНИЕТО НА ДУРЖАВАТА
  • 32 шопендар

    16 4 Отговор
    червената мафия закри държавата,та една болница ще и се опре
  • 33 шопендар

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "един от многото":

    ей червенотиквеничковче,не се заблуждавай.вече не си един от многото,а си един от малкото.
  • 34 Стара чанта

    16 4 Отговор
    Нинова: Няма да закрием нито една общинска болница - ще закрием направо България ! Комсомолчето Виденов и Станишефф не успяха докрай, но при мен мърдане НЯМА ! Имаме и готово ново име - Западната Губерния !

    Коментиран от #56

  • 35 Да да да

    12 3 Отговор
    Стига вече,г-жо!!!! Трябва да се закрият много общински болници. Не само,че няма условия но и квалифицирани лекари и сестри. Всичко по можещо бяга! Купете хеликоптери,автомобили с пълно обурудване,а не само да ни лъжете!!! Живеем в 21век!!!! Вие защо се лекувахте във ВМА,а не в някоя друга болница!!!! Стига вече!!!

    Коментиран от #36

  • 36 не не не

    5 11 Отговор

    До коментар #35 от "Да да да":

    Бою Простия що се лекува в Правителствена ?....Нали е народен чуек ,Бащица на хорицата?...Що не се лекува в медпункта на Банкя ,ами ходи при Мутафчията да си преглежда простатата ?

    Коментиран от #40, #41

  • 37 НИНОВА......В УПЛАХ

    14 3 Отговор
    ДРУГАРКО НИНОВА ЩО НЕ СЕ ЛЕКУВАХТЕ В ОБЩИНСКА БОЛНИЦА, А ВЪВ ВМА.....??????
  • 38 Ляв и червен

    14 4 Отговор
    На другарка Курнела и вярвам .
    Тя не е по "закриването" а по ...приватизациите !
    Гиди крушовенска далавераджийка ниедна ...
    Най -много да закрие БСП след поредната предизвестена загуба ...и без това , нито е лява, нито социална партия -оглавена от номенклатурни милионери, приватизатори-капиталисти !
    Който иска да и вярва...аз бях до тук ...Влезте в тяхната "Свободна" ТВ в предаването от 16:30 на някакъв си РошкУф ,за да се убедите, че Думата не е ВАША ,а на десетина дежурни ,все едни същи изкукали папардака,дето все едно и също мелят и наричат Курнела ...другарка, Амазонка и Жана д'Арк,а ако някой СЛУЧАЙНО съумее да се вреди с друго мнение -бива заглушаван на мига от тоя Рошкув .
  • 39 XxxL

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "ххххххх":

    учи и стани лекар ко ревеш по форумите
  • 40 НИНОВА......В УПЛАХ

    7 5 Отговор

    До коментар #36 от "не не не":

    БАЦЕТО НЕ ГОВОРИ ЗА РАВЕНСТВО,СПРАВЕДЛИВОСТ,БРАТСТВО И ДРУГИ КЛИШЕТА ОТ СОЦА......КАТО ДРУГАРКАТА НИНОВА.....
  • 41 Червен галош

    9 2 Отговор

    До коментар #36 от "не не не":

    ей сега специално за тебe медпункта на Банкя
  • 42 Обесен Язовец

    11 4 Отговор
    Нинова, болниците отдавна са закрити! Това, което сега не мислиш да закриваш са търговски дружества. Събуди се. Перестройката приключи!
  • 43 Обесен Язовец

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 3 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$":

    Гешев обеща, че ще каже, как стават тези фокуси. Предприятие за 3 000 000 $ да бъде купено за 70 000$. Още разследва, за това няма време да се занимава със шкафчета!

    Коментиран от #45

  • 44 пройчо

    5 6 Отговор
    Нинова, само да не затворят Правителствена!....Да има къде да идат на свиждане с Боко ..Патриаха и Главния Мюфтия на 05.04.21 !:))
  • 45 ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА 3 МИЛОН КУПЕНО ЗА 70 000$

    8 5 Отговор

    До коментар #43 от "Обесен Язовец":

    ЗАЩО ДА СЕ НАПИНЯ ГЕШЕВ...НИНОВА ДА СИ КАЖЕ, НАЛИ Е ЗА СОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ,РАВЕНСТВО И ОТ ГОВОРНО ПОВЕДЕНИЕ ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИТЕ....И Е ШЕФ НА БСП...ТРЯБВА ДА Е ПРИМЕР ЗА ДРУГАРИТЕ И ДРУГАРКИТЕ.....НА ХАРТИЯ ДЕ....
  • 46 факт

    5 6 Отговор
    тази през всичките четири години правеше така, че Борисов да остава на власт!Поставена е там за да ликвидира номенклатурната партия БСП и да остане само комунистическата ГЕРБ!

    Коментиран от #47

  • 47 БСП....ИЗБОРНИТЕ ТУПАНИ

    10 5 Отговор

    До коментар #46 от "факт":

    ЖАЛКО ЗА БСП.....ЩОМ Я УПРАВЛЯВА БИВШ СЪМИШЛЕНИК НА....СДС
  • 48 Другия с коня

    15 2 Отговор
    Общинската болница в Каварна,другарко Нинова,трябва да ви е Еталон ,как депутата сега от БСП ремонтира скоростна кутия за три хиляди за сметка на Болницата....Единайсет хиляди за гориво на частния си автомобил и така нататък....Пак ще доите Държавата червени Цървули....Пак да доите таз крава,която не храните.....Лустрация....Пълна Лустрация на Комунистическите Партии и Правоприемните им Отрочета......

    Коментиран от #49

  • 49 НИНОВА......В УПЛАХ

    8 3 Отговор

    До коментар #48 от "Другия с коня":

    САКЪН...НЕ ИЗДАВАЙ ТАЙНИ НА...БСП
  • 50 Бай Курти

    14 4 Отговор
    Корни ,само червен сняг не си ни обещала.
  • 51 здраве

    2 10 Отговор
    Браво!

    герп превърнаха болниците в търговски дружества!

    ОСТАВКА!
  • 52 Само

    8 2 Отговор

    До коментар #6 от "гост":

    ти ли не разбра, че Здравната каса не е държавна, а е обществена. А в общинска болница се лекувай ти, аз не желая, както не желая с парите ми да бъдат издържани губещите общински болници със злия персонал в тях.
  • 53 Марин Стоянов

    11 2 Отговор
    Кой ви пита вас червените мародери.
  • 54 Е, Нинова,

    9 1 Отговор
    защо не се лекува в общинска болница? Никой нормален не иска да се лекува в общинска болница.
  • 55 sbs

    11 1 Отговор
    ПРАВА СИ ДРУГАРКО -НЯМА ДА ГИ ЗАКРИЕТЕ -ВИЕ ЩЕ ГИ ЗАТРИЕТЕ -КАКТО ВСИЧКО ДРУГО
  • 56 sbs

    5 0 Отговор

    До коментар #34 от "Стара чанта":

    ПО ТОЧНО ---ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ
  • 57 Виж ги

    9 2 Отговор
    Тая ходила лие в раднево то там освел лудница друго няма всички се изнесоха в стара загора и станаха граждани тая фца червена ко прай там нямала да закрива болница то пък някой точно нея ще пита покрай тези избори всички се побъркаха протести мротести платени мекерета катоминат изборите кво ще правят пак някой ще им е виновен щото не са ги спечелили тая не разбра ли че омръзнаха на хората

    Коментиран от #58

  • 58 sbs

    11 2 Отговор

    До коментар #57 от "Виж ги":

    ТА ТЯ АКО ЗАКРИЕ И ЛУДНИЦАТА В РАДНЕВО -КЪДЕ ЩЕ ЖИВЕЕ--С МАЯ ПО ПЪТИЩАТА ЛИ
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 АЯ21

    7 0 Отговор
    Да да ама не, няма да ме излжеш.
    Да има толкова много болници е глупост само разходи, и малко квалифицирани доктори и сестри.
    По добре е да се купят линейки и сестри или фелдшери да ходят по селата, може да се купят два хеликоптера и екипи за спешна помощ да имат готовност, като през това време си работят да речем в Пирогов , и ако се получи сигнал за помощ то за десет минути да са излетели.
  • 61 НА ЕДРО

    6 2 Отговор
    ВЯРВАМ Й! БСП НЕ ЗАКРИВА БОЛНИЦИ !ЗАКРИВА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 шаро

    8 2 Отговор
    и кучето обещавало на кучката че ще и построи къщичка за зимата но след като си свършело работата забравело за обещаншето та и нинова всичко обещава само и само да бъде избрана като тато навремето отишел в едно село и обещавал ще ви построим то ва щеви построим това и накрая ще ви построим училище те отвэрнали нямаме деца е па ще ви направим и деца
  • 64 Ми вие

    6 0 Отговор
    всички дето се изредихте да управлявате закрихте цялата държава България!
  • 65 Северозападнал

    1 4 Отговор
    Не остана нищо за закриване, твоя приятел Боцко ни е закрил отдавна и като нация оставил е само два пътя за българските туристи ама и те издават издишат откъм асфалта
  • 66 Само питам

    5 2 Отговор
    А как ще си закриете вашите частни болници които крадат Здравната Каса?!ЗАЩО направихте всички болници "Търговски Дружества"?!
  • 67 ИМА ШАНС

    2 1 Отговор
    Популизъм.Как ще стане това? Никак кадрите се учат 10 години.Заплатите навън са в евро и са по големи .Някой общини близо до големи градове са обречени.Тези които са по далеч още повече.Едно е университетска друго е болница за долекуване .
  • 68 ФАКТ

    1 0 Отговор
    ..А БЕ ТЯ ВЗЕ ВЛАСТТА...ЧЕ ВЕЧЕ И КАЗВА КАКВО ЩЕ ЗАКРИВА ИЛИ НЕ БРАВО НА БСП..Е ТВА Е..РИБАТА Е В РЕКАТА ТАЯ ВЕЧЕ ТИГАНА НА ПЕЧКАТА Е СЛОЖИЛА..МАЦКА ЧАКАЙ МАЛКО..НИКОЙ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ВИ ДАВА ВЛАСТТА..НИТО СЕГА НИТО КОГАТО И ДА Е..,,,ОСОБЕНО ПЪК НА ЖЕНА..ТЯ ЕДНА ЖЕНА ОСВЕН ЗА ТОВА ОТ КЪДЕ ДА ИЗКАРА ЛЕСНИ ПАРИ..ЗА ДРУГО МИСЛИЛИ..:)..ЛИЧНО СПОРЕД МЕН САМИЯ ФАКТ ЧЕ ЖЕНА Е ПРЕЦЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА..САМИ ПО СЕБЕ СИ ГОВОРИ..ЩО ЗА ПАРТИЯ Е....ТОЛКОВА ЛИ НЯМАХА НЯКОЙ МЪЖ В ТАЗИ ПАРТИЯ...
  • 69 ДЕМЯГОГИЯ

    0 0 Отговор
    НЯМА И ДА ОТКРИЕТЕ ЗАКРИТИТЕ ! СПЕЧЕЛИТЕ ЛИ , ПАК СТАНИШЕВ ЩЕ УПРАВЛЯВА - ЗАТОВА НЕ ГО МАХНА ДОСЕГА !
  • 70 МУТРИИИ

    0 0 Отговор
    ЩО СТЕ БЕЗ МАСКИ БЕ КРАДЦИ ? САМО БОЙКО ИМА ПРАВО ТАКА ДА АГИТИРА !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове