Last news in Fakti

6 Януари, 2013 09:00 64 912 29

Българките в челната петица по размер на сутиена

  • преглед-
  • печата

Преглед на печата

 

Българките – в челната петица по размер на сутиена, отбелязва в. „Монитор“

Българките се нареждат в челната петица по размер на гръдната обиколка - най-често те носят сутиен с чашка D. Достойнството на мъжете пък се измерва средно на 15,02 см. Това показват данните от сайта Target Map, разкриващ прелестите на хората по света. Най-надарени откъм гръдна обиколка са рускините и живеещите в скандинавските държави – Норвегия, Швеция и Финландия. Непосредствено след тях обаче се нареждат нашенките. По този показател сме в компанията на германките, американките, колумбийките и венецуелките. При физическите достойнства на мъжете в Европа с най-големи пениси се оказват унгарците – средно 16,51 см.

Нов спор за учителските заплати, информира в. „Труд“

Учителските заплати ще са тема номер едно на предстоящия отраслов съвет в образователното ведомство през новата седмица. Синдикатите не отстъпват от искането си да има поне 8% повишение на всички учителски възнаграждения. В същото време от Съюза на работодателите (директорите) не одобряват схемата за увеличение на възнагражденията, защото тя ще взриви бюджетите на училищата. Също така директорите не са съгласни всички педагози да получат еднакво увеличение, а искат диференциация. Синдикатите не са съгласни, като най-сериозният им мотив е, че до повишението ще се „доберат” само приближените на школските шефове.

Изкараха децата ни Гаврошовци, пише в. „Стандарт“

Образът на Гаврош от романа "Клетниците" оживява в редица страни по света. Поне това сочи доклад на детския фонд на ООН към УНИЦЕФ. Подобно на малкия герой на Виктор Юго там хлапетата живеят, търпейки лишения. Оказва се, че българските са на челно място сред 35 страни в света. Проучването е за периода от 2009 до 2012 година. Първото място в негативната класация заема Румъния с повече от 25 на сто. След северната ни съседка най-много бедни деца живеят в САЩ - 23,1% и в Латвия - 18,8%. Веднага след тези държави на четвърто място се нарежда България с около 18%. Най-малко бедни деца има в Исландия - 4,7%, следвана от Финландия с 5,3%, Кипър, Холандия и Норвегия с 6,1%

Археолози откриха глинен фалос, изтъква в. „Новинар“

Фалос от глина в естествена големина с надпис „На Приап”, открит при разкопките в Созопол, свидетелства, че олтарът на античното светилище на това място е бил посветен на бог Приап, чиято характеристика е големият постоянно еректирал пенис – символ на плодовитост. Пластиката явно е била дар от човек, който е имал някакво заболяване, свързано с фалоса - проблеми с ерекцията, с потентността и т.н. В такива случаи в жертва на бога се е принасял предмет със същата форма, където е било заболяването с надежда за излекуване, обяснява директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров.

Актьорът е контролиран луд, казва комедийната звезда Албена Михова пред в. „Преса“

Ние сме пълни шизофреници. Всеки актьор е с контролирана лудост. Защото на сцената я култивираме. Вкарваме се уж в релси, но не може да не ни се отразява, обяснява Михова драмите на професията. И продължава: „Аз нямам време за хоби. Гледам да легна и да спя, защото съм уморена. Заедно слушаме музика с Тома (победителя от „Мюзик айдъл“ и неин спътник в живота). Той сега извади ново парче - I’m lost. Много хубаво, новаторско парче. Клипът е страхотен. Той играе космонавт в него. Парчето е толкова модерно, че не съм сигурна дали слушателите са готови за такъв тип музика. Защото това е рок, но от новите стилове“.

Още един прострелян по време на лов, отчита в. „Сега“

Ловец е прострелян по време на ловен излет над пернишкото с. Студена. Пострадалият, по първоначални данни, е председател на ловната дружинка. Инцидентът е станал между 15.00 и 16.00 часа в събота. Все още няма достатъчно информация, тъй като мястото е в планината и е необходима високопроходима техника, за да се стигне, изтъкна комисар Валентин Димитров, шеф на ОД на МВР - Перник. Ловецът е откаран в „Пирогов” в тежко състояние.
Това е поредният инцидент с ранен авджия за последните седмици. Дни преди Нова година лично земеделският министър Мирослав Найденов направи демонстрация по безопасен лов в Държавно ловно стопанство "Витиня".

185 000 лева събрани от глоби на пушачи, съобщава в. „Дума“

За 7 месеца са извършени 128 698 проверки в 123 316 обекта в страната - заведения за обществено хранене и развлечения, детски, учебни и лечебни заведения, автогари, банки, плувни басейни и др. Инспектирани са 2308 открити обществени места - прилежащи терени и тротоари на ОДЗ и ЦДГ, площадки за игра, спортни обекти - по време на спортни и културни прояви. Издадени са 392 наказателни постановления на обща стойност 184 700 лв., съобщават от пресцентъра на МЗ. Само през декември РЗИ в страната са извършили 11 960 проверки, при които са издадени 33 предписания и са съставени 113 акта за нарушения. Наказателните постановления са 148 на обща стойност 80 400 лв.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PlimP

    1 11 Отговор
    пъъъълни глупости, в Англия на що ци.и се нагледах, малиииииииии, меката на големите .... е там, рай за ц.цомана (sun), нашенките в сравнение с англичанките са абслятно плоски, но пък за сметка на тва за чар и грация може само да завиждат :)

    Коментиран от #9, #16

  • 2 de-гост

    1 1 Отговор
    и германките имат по-големи ци.и . и са по-широки. на българките са като на кози. да бяхте сравнили тази кака от снимката с някоя българка
  • 3 aha

    1 0 Отговор
    "Ц.цата за мен е нещо много много интересно,за да я хванеш никога не е късно"- поразяващата ръка
  • 4 Гого

    1 0 Отговор
    Най-надарени рускините и там други...То4но пък рускините са плоски като дъска..
  • 5 Ина Стефанова

    1 0 Отговор
    Д-р Димка Зантина съобщи още, че 15-годишни ромки раждат трето дете на тази възраст

    Кратка калкулация: 2 цигани и 2 българи за 60 годишен период ...

    2 циганки: първо дете раждат на 15 г, до 30-тата година правят средно 6 деца, на 30-тата година, първото им дете вече има едно дете. След още 30 г, 6-те им деца имат по средно 6 деца. Или на 60-тата година общо м...лите стават приблизително: 2+6+36 = 44 ...

    2 българки: първо дете раждат на средно 25 г, до 30-тата година правят средно 2 деца. След още 30 г, 2-те им деца имат по средно 2 деца. Или на 60-тата година общо българите стават приблизително: 2+2+2 = 6 ...
    Една 11-15 годишна циганка, която вместо да учи, роди първото дете, си осигурява автоматично
  • 6 тиди, миди

    1 0 Отговор
    На едно друго място писах. И тук ще го напиша:
    Неговите мургави са свършили. Ние сега ги въдим с тези детски. Детски до второто дете в семейството. Който има 3 и повече, значи е богат. Така и детските ще са по-голяма сума.
  • 7 Сандю

    1 0 Отговор
    А .Ами то ако имам такава в къщи ,сутрин ще ми трябват и две кифли и закуската е готова.
  • 8 диан

    1 0 Отговор
    да с подплънките става D:)
    ама и мъжете карат коли неотговарящи на доходите им:)
    после лъсва истината и много разводи имало и неоправдани
    очаквания:)
  • 9 тото

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "PlimP":

    Напълно съм съгласен с теб, 6 години живях там, почти всяка англичанка има големи вимета, наще не пеят в хора много
  • 10 секс маниак

    1 0 Отговор
    англи4анката лейди соня има големи боски...
  • 11 БАЙ ШИЛЕ

    1 0 Отговор
    Нека и аз да се включа като виден ц.цоман и пообиколил не малко страни. Определено подкрепям колегите, че англичанките са доста надарени (тя и снимката е на англичанката Gemma Atkinson). Също така мога да кажа че и американките имат доста големи, както и германките !!!! Но никога няма да забравя как съвсем случайно срещнах една рецепциониска в един хотел в околностите на Сиатъл (САЩ), като я видях и не можех да повярвам че може да има толкова огромни натурални ц.ц. на такова хубаво тяло, и докато си давах си документите да ме запише и си казвах на ум "Майко мила каква пищна американка", и само след миг тя ме попита от кой град съм от България на български и аз си глътнах езика . Оказа си че е българка със зелена карта родом от Плевен, определено никога няма да я забравя
  • 12 los

    1 0 Отговор
    Нов спор за Българките с директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров за челната петица по размера на сутиена е посветен на бог Приап.Това е Дни преди лично земеделският министър Мирослав Найденов да направи демонстрация по безопасен лов със сутиен с чашка D.
  • 13 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Едно е да хванеш ц.ца,друго е да легнеш върху дъска!,в последствие прави каквото искаш,било то на българка или на
    кваквато и да е !Нашите българки по ген си нямат ц.ци,тук таме по
    исключение,повечето е силикон и чалга!
  • 14 Максито

    1 0 Отговор
    За мене жена без ц.ци е като кола без турбо...върши работа,ама не ти прави кеф...

    Коментиран от #15

  • 15 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Максито":

    napalno si prav hubavata c.ca si e hubava c.ca.
  • 16 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "PlimP":

    v anglia si se nagledal mai na baia k...e

    Коментиран от #24

  • 17 Максито

    1 0 Отговор
    Око да види,ръка да пипне! :D
  • 18 Турбото

    1 0 Отговор
    А ве жена без гърди и мъж без пари е почти едно и също ))
  • 19 Вхааа

    1 0 Отговор
    аз пък предпочитам жена с много малки гърди, но да е хубава в лицето и да е слабичка, отколкото да има гърди и да е дебела като свиня .. не съм ц.цоман, ако е хубава, слаба и с големи гърди разбира се .. това е най-доброто, но има много мъже които предпочитат дебелог.зите с дебелите бедра, но пък с големи гърди ... а ненавиждат слабичките крехки мадами със супер сладки дупенца, но с малки гърди ..
  • 20 ,,,

    1 0 Отговор
    Интересно ми е какво ще я правите тая надарена булка, ако и се наложи да бяга. Какво ще обяснявате на полицията като ви питат защо са и сини очите?
  • 21 Насо

    0 0 Отговор
    Гошко ,изказваш се съвсем неподготвен.
  • 22 E 270 CDI

    1 0 Отговор
    жена с малки ц.ци е като кола с предно предаване, върши ти работа, но не ти доставя удоволствие :D
  • 23 Пича

    1 0 Отговор
    И като село без начално училище! Няма от къде да започнеш.
  • 24 PlimP

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "БУМЕР КАМОР":

    16, ходи да пиеш едно аспиринче ;), в жабката на баварецУ не може да няма
  • 25 evans roy

    0 0 Отговор
    жена без гърди и мъж без пари огън да ги гори-цитирам но не споделям
  • 26 d-ra

    0 0 Отговор
    Мъжете сме два типа : ц.цомани или ц.цофили :)
  • 27 Хуманист

    1 0 Отговор
    До Тиди Миди - 6-ти номер
    Абсолютно сте прав(а) за детските, според броя на децата. Който не си стиска кълките и прави много деца (м....ли), да си ги гледа, а не ние - с нашите заплати и пенсии... Аз съм малко по-либерален - детски да се дават само до трето дете, без значение дали е бъгарин, м....л, турчин, арменец и т. н.!!! Нали уж сме в криза - няма да финансираме размножаването на м.....лите я - писна ми от черни морди, а и на целия свят му е писнало от тях. Ай тръгнат нанякъде и веднага ни ги връщат (за огромно съжаление)!
  • 28 ръка

    0 0 Отговор
    Гледайки снимката пиша коментара с една ръка :)
  • 29 СтрахотнаГърдаБейби

    0 0 Отговор
    Тази на снимката е перфектната жена за мен! Но лошото е, че гледа мен, но вижда банкомат само :(
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове