Last news in Fakti

25 Март, 2021 09:38 5 744 19

Петър Никленов: Трагедията е, че проблемите в България се решават от телефона на Борисов

  • петър никленов-
  • футбол-
  • фк векта

Ситуацията в страната

Петър Никленов: Трагедията е, че проблемите в България се решават от телефона на Борисов - 1

Трагедията ни е, че допускаме проблемите в България да се решават от телефона на Борисов. Това каза в предаването „Честно казано с Люба Кулезич“ по Евроком пловдивският предприемач Петър Никленов, собственик на ФК „Векта“, който продължава съдебната си битка да стопанисва базата на футболната школа под тепетата, но под ударите на административната машина.

„Познавам се с Бойко Методиев Борисов още откакто беше главен секретар. Посрещали сме го, заедно сме играли футбол, децата са играли с него. Той е информиран за дивотиите, които се извършват от страна на Иван Тотев. Въпреки че Борисов има възможност, просто беше въпрос на един телефон, той не прекрати това издевателство. Когато говориш за морал, би следвало да покажеш такъв. За какъв морал говорим от страна на Борисов, при положение, че той допуска това издевателство?“, чуди се той.

„Аз съм един от малкото хора, които развалят дисциплината и вместо да си купувам коли, вили и къщи, аз инвестирам много пари в клуба. Всички хора, които бяха ангажирани с отбора спомогнаха той да се превърне в оазис, той се превърна в една от спортните емблеми на Пловдив. „Векта“ беше един от най-силните клубове в България, беше неприятен съперник и за софийските школи, обясни Никленов.

„За мен децата са кауза. Те нямат друга възможност да станат мъже, освен спорта. Всичко беше прекрасно, докато не се сблъскахме с лични интереси на една група хора около лицето „Маминия“ (кметът Иван Тотев)“, добави предприемачът.

„През 2006 г. „Векта“ влезе във владение на имота, върху който тренира. Върху цялото начинание съм инвестирал над 1 млн. лева. Съществува акт номер 128 от 1998 г., който е за публична общинска собственост. Според него Община Пловдив се опитва да се легитимира върху спорен терен, който е от 82 декара, техният акт е за 76 декара. Актът е по закон от 1997 г. Всеки един акт си има съответните реквизити, а в този е написано Община Пловдив. Няма как да се позовават на този акт, който е за държавната публична собственост, а те да пледират, че е общински“, разказа той.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко дъртия комунист

    8 1 Отговор
    Лъжи, лъжи,лъжи!
  • 2 Anonim

    1 7 Отговор
    Няма опозиция еднолични решения казва и се върши другите можете да му носите вода
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гръндж

    5 0 Отговор
    Проблемите в България се решават от телефона на Борисов и жипката казала:"-Ало?! Ки ет а ла апарей?".
  • 5 БАЙ Х@Й‼

    14 1 Отговор
    Ами ПРЕМИЕРСКА РЕПУБЛИКА сър ‼ С МУТРА ПРЕМИЕР начело‼
  • 6 ТаУмВзе

    11 1 Отговор
    Трагедията е, че такова същество мутра изобщо е станало властник.
  • 7 Българка

    16 1 Отговор
    Това е поредният рекет срещу български гражданин в полза на член на мафията. В случая Петър Никленов е вложил над милион от собствените си пари, които са от дейността на фирмата му в нещо полезно . Той е облагородил, направил инвестиция и подобрения в интерес на ДЕЦАТА.Да има къде спортният клуб да тренира. И когато след повече от 10 години той е извършвал благотворителна дейност е поискал децата да имат сигурност и база, когато е подал документи за делба на терена, малка част от който е на община Пловдив, следва мутренската балтия. Към терене проявява интерес бившият кмет от ГЕРБ. Случаят е продължение на рекета към КТБ, Бизнеса на Божков, осемте джуджета, рекетираните над 800 милиона евро на кипърския бизнесмен.
    Хора, нека на 04.04. излезем масово и изхвърлим мутрите от властта.
    Който гласува за ГЕРБ, БМРО, ДПС, ВОЛЯ-НФСБ е национален предател и съучастник на мафията

    Коментиран от #8, #12, #13

  • 8 Говорит Москва

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Страхотна си, продължавай, само така.
  • 9 провинциалист

    3 5 Отговор
    Трагедията е, че ако не е Борисов, ще е някой друг като него. А не е ли като него, големият брат ще започне да въдворява демокрацията по нашите земи с други средства.
  • 10 А бе

    1 8 Отговор
    Глупендер! На Борисов не му е работа да се занимава със вашите бакии. Обърнахте властта на селски мегдан.Когато си замине, няма да има кой да ви вдигне и телефон на просяци като теб..
  • 11 Мииии

    3 0 Отговор
    Бившият кмет е гепираст т.е. мн малко акъл се компенсира от мн голяма наглост. Такива са всички. А тоя Никленов се прави на ощипана мома. Всъщност е от същата мутренска мая като на бидоня от Банкя.
  • 12 Тц, тц

    1 3 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Сиганка си ти,и то руска...
  • 13 Самотната патка

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Като си нямам мъж,гледам котки и плещя глупави коментари.
  • 14 Още един

    1 4 Отговор
    Който чака Борисов да му даде.На Борисов не му е работа да се занимава с такива ,като теб.
  • 15 провинциалист

    3 0 Отговор
    Към 10 и 14 - ама Борисов и работа ли имал?

    Коментиран от #16

  • 16 Няма ,как

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "провинциалист":

    Да се обясни на провинциалист.Гледай си кокошките и прасето и си свиркай.Не мисли за неща ,които не ти са ясни.

    Коментиран от #17

  • 17 провинциалист

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Няма ,как":

    Веднага ме съгласи, че няма как - трябва да формулираш смислен израз към отсрещната страна. Явно няма ,как да се получи на всеки. Само за протокола, ти си от провинция Сердика, предполагам.

    Коментиран от #19

  • 18 шопендар

    1 0 Отговор
    продавам обучени пощенски гълъби,по евтини от телефоните и интернета,могат да пренасят и криптирани съобщения,цветовете на клетките за транспорт -розови,червени,и сини.разходите на правителството за комуникационни услуги ще намалеят драстично
  • 19 За да спориш

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "провинциалист":

    С мен би трябвало IQ да е по голямо от номера на обувките ти.При теб със сигурност е под номера.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове