Last news in Fakti

27 Март, 2021 19:17 5 308 80

Ивайло Мирчев: От ГЕРБ лъжат за раздаването на храна, те са най-крупният купувач на гласове

  • ивайло мирчев-
  • герб-
  • демократична българия-
  • храна-
  • агитация

Свикнали сме ГЕРБ да лъжат за Студения резерв, за записите на Бойко, за кюлчетата, за шкафчетата, за концесията на летище София, за АМ "Хемус", но е шокиращо, че лъжат и за раздаването на храна, възмущава се кандидат-депутатът от "Демократична България"

Ивайло Мирчев: От ГЕРБ лъжат за раздаването на храна, те са най-крупният купувач на гласове - 1

Кандидат-депутатът Ивайло Мирчев, който е водач на листата на "Демократична България" в Бургас, коментира днешната пресконференция на ГЕРБ, на която от управляващата партия заявиха, че не агитират чрез раздаване на храна под формата на помощи на социално слаби хора. От ГЕРБ твърдят, че кадрите с брашно, ориз и сол и техни брошури са стари – отпреди няколко месеца.

Мирчев е на друго мнение, което публикува в личния си профил във Facebook:

На трогателна пресконференция традиционните измамници от ГЕРБ твърдят, че е произведена фалшива новина и ГЕРБ не раздават храна в предизборната си кампания. Дали? Снимките по-долу са от няколко дни на ГЕРБ - Хасково.

Свикнали сме ГЕРБ да лъжат за Студения резерв, за записите на Бойко, за кюлчетата, за шкафчетата, за концесията на летище София, за АМ "Хемус", но е шокиращо, че лъжат и за раздаването на храна.

Това е най-малкото, разбира се. ГЕРБ в момента е най-крупният купувач на гласове в страната, заедно с хората на ДПС.

Хубаво е сега ГЕРБ да направят нова пресконференция, на която да се извинят, защото освен всички други техники, които прилагат в изборите, ДА - ГЕРБ раздават храна, за да печелят гласове. И, ДА - правят го в момента, в тази кампания!

Същите тези, които се крият от дебати с представители на Демократична България, днес са свикали фалшива пресконференция. Препоръчвам им по-смели да са и да ги видим в предизборните дебати, вместо да се крият като премиера Борисов, който е видим само за личната охрана от НСО и смартфона на Шехерезада.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,

    85 18 Отговор
    Прав си, купуват наред от години. мафията в бг е на власт!

    Коментиран от #15, #50, #71

  • 2 гушка

    37 59 Отговор
    Този не успял, да вземе храна. Коремчето празно.
  • 3 tate

    61 11 Отговор
    Централната избирателна комисия извърши най-глуповатата си пропагандна акция в предизборната кампания, като “скри” агентините на ДС в листите на ГЕРБ.
    По закон, ЦИК е длъжна да обяви всички сътрудници. Това се прави на всеки избори. Но сега ЦИК фактически е обявила единствено сътрудниците сред опозицията. В ГЕРБ се оказа само 1 – световно-неизвестен и във второстепенен регион.
    Липсват обаче имената на агент Николай, който сам се похвали, че лично Бойко Борисов му е се е обадил, за да се включи отново в листите и да “спасява положението”. Липсва и рупорът на антикомунизма – агент Рудолф, който освен че громи ДС и миналото, преди време громеше и самия Бойко, в книгата си.
    Мутрите очевидно са в паника, след като стигат до подобни лесно проверими манипулации. Явно е спусната директива, “кой каквото може да лъже и маже”, само и само Бойко да остане. В резултат – получават се куриозни резултати.
    Известно е, че ГЕРБ е продукт на най-гнусната утайка на БКП и ДС. Ако елитът на комунизма се преля основно в бизнеса, вторият ешелон от комсомолци и ченгета остана излъган. Той намери своя реванш като превърна една глуповата и лесно управляема Мутра, в премиер. ГЕРБ е триумфът на средния ешелон от ДС

    Коментиран от #44

  • 4 Бай Х.Й....

    31 31 Отговор
    Я как се угои по времето на Герб Имало глад а ???
  • 5 ГОРСКИ

    45 5 Отговор
    Лъжливи корумпирани и крадци които са за затвора!!!!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 илийката

    21 70 Отговор
    ГЕРБ нахрани гладните и излекува болните!

    Това е партията на народа!
  • 8 истина е

    64 13 Отговор
    Няма герберист на високо ниво който не е за затвора !!!!
  • 9 пфу

    22 48 Отговор
    Ние пък не искахме да свикнем с вашите комунистически извращения и затова ви изметохме от властта.Аз не искам България да се върне 100 години назад в развитието си,затова ще гласувам с номер 28.Дано никога повече да не видите власт.
  • 10 СТРЕЛКИТЕ СТРЕЛКИТЕ

    17 48 Отговор
    СЕ МЕСТЯТ С ЕДИН ЧАС НАПРЕД ОЩЕ ПО_БЛИЗО ДА ПОБЕДАТА НА БОРИСОВ ЧЕТВЪРТИ😀
  • 11 Мирчев

    30 7 Отговор
    не забравяй също и как Ристьо и Атанасов бяха снимани на дувара в Банкя между двата тура на местните избори да просят от Бойко договорки. Тия спонсорите им ги натискат де що има задник да оближат, барем се доберат до някаква власт.
  • 12 Бацо

    29 7 Отговор
    С жипка е пизор да отива у затвор
  • 13 име

    11 12 Отговор
    бкп пенкилер ...от ДБ....дървено желязо...
  • 14 баба митра

    6 21 Отговор
    Зимахми от пакетити и ше пущаме за бойко. Тва олъо, ориз, боб, конзерва, три банамчета сложили и мандарин, много сме доволни от герб.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 8777

    23 14 Отговор
    Поддържането на такава гуша изисква средства
  • 17 Последния Софиянец

    36 10 Отговор
    Тъкмо се прибирам от Пето районно.Долу ГЕРБ!

    Коментиран от #18, #59

  • 18 XxxL

    14 37 Отговор

    До коментар #17 от "Последния Софиянец":

    Само ГЕРБ
  • 19 28,

    23 5 Отговор

    До коментар #15 от "кьорфишек":

    Кой е? Аз искам за мафията и мутрите да гАсувам. каскета, прасето, билата, бодкУ и сие... да продължават да безчинстват над народа си!

    Коментиран от #72, #73

  • 20 ГОРСКИ

    15 5 Отговор

    До коментар #15 от "кьорфишек":

    Така ли плашите хората, неграмотни да управляват държавата!!!!
  • 21 Тюфлека

    8 5 Отговор
    Не успя да се вреди, но така или иначе му трябва десеторна дажба
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гоце

    13 15 Отговор
    Стига сте ни занимавали с тез комунистически отрочета и лай...носерци наречени "демократи" и техните брьтвежи.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 На кого

    9 8 Отговор

    До коментар #24 от "XAAXAAAXAXA":

    Бе, кой бе троле! Н ешТас ци търсете си работа!... Щял дани.. Ей м ъшо!

    Коментиран от #29

  • 29 XAAXAAAXAXA

    6 10 Отговор

    До коментар #28 от "На кого":

    Ти да мълчиш ,магаре такова!
  • 30 Алексис Доксас

    7 16 Отговор
    Виждам голямо недоволство, но сте малко! Следя коментарите ви, реакциите ви и ви препоръчвам да си подкрепите премиера! Принципно никакъв премиер не трябва да бъде, на бостана дори не бива да бъде, но за такъв народ си е точният премиер! Колкото е абсурдно премиерът на Гърция да ви стане председател, толкова е абсурдно Борисов да е премиер на Гърция, но там е друг народ! Там за полицейско насилие излизат на истински протест, вие обяснявате как трябва полицаите да ви пребиват по старателно! Онзи ден на празника се изказа Байдън в подкрепа на Гърция, руският председател бе там, Чарлз бе там, Макрон отсъства поради вируса, но френският ипургос на отбраната бе лично! Френска ескадрила участва в парада! А вие трябва да правите метани на султан! Затова - Бойко ви е точно като за вас! И да го смените, вие пак си оставате и това е причината, а не г-н Борисов!

    Коментиран от #33

  • 31 Стара чанта

    14 12 Отговор
    Ивчо, къде с това шкембе , майна ? Ами ако се намърдаш в Парла-Ментата , к`ъв номер гащи ще трябва да си търсиш ?
  • 32 Чук и Гек

    14 8 Отговор
    Герб е голяма простотия! На едни избори, точно когато хората взеха да се палят, Герб намериха за удачно да подаряват едни големи, рекламни за партията кибрити! Сигурно си ги спомняте!

    Коментиран от #34, #43

  • 33 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 1 Отговор

    До коментар #30 от "Алексис Доксас":

    Английския генерал Джокмъс: "Тези, които се бият за гръцката свобода не са моралии /жители на Морея - Пелопонес/, или гръковизантийци, а народ от по-твърдата албанска раса и от този на север. Под командата на Хаджи Христо конницата им е от българи. Едничката добра пехота се състои от сулиоти и от румелиоти, българи от Румелия." - това е по повод на Гръцкото освободително въстание - 1821 г.
    Гръцкия историк Трикупис пише:
    Водачите на двата враждуващи лагера всред гръцките въстаници вече се готвеха да се нападат. Изведнъж посред тях излязоха двама български воеводи Хаджи Христо с българска кавалерия и Хаджи Стефко [от Охрид] с българската пехота и държаха приблизително този език на безумците, които щеха да се изколят: – Ние преминахме планини и долини; ние и нашите другари дойдохме с вас да се сражаваме до вас за кръста и гръцкия народ; не ви искаме никакво право за своите заслуги, които верваме сме допринесли, а ви молим да ни застреляте всички до един, преди да сте се изклали. Защото не можем да преживеем срама, да присъствуваме при вашите вътрешни ежби, и то във върховния момент на войната за освобождението на вашата родина. – Благодарение на тия двама благородни души началниците на двата лагера, опомнени, се помириха, за да отблъснат веднъж опасността, която застрашаваше плодовете на толкова пролята кръв.

    Коментиран от #40

  • 34 Кефи

    7 5 Отговор

    До коментар #32 от "Чук и Гек":

    как си измисляте истории и сами си ги изживявате, докато живота ви отминава. Егати льохманите.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Аз Негодника и Ахмед Мирчев

    8 2 Отговор
    Поредните фоерверки...Кой как може така се рекламира...
  • 37 Раде

    10 8 Отговор
    Няма какво данаправите и но Хората разбраха ГЕРБ ПАК ЩЕВЕ НАКАЖА ?? За 13 път
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 А бе

    9 7 Отговор
    Купувайте и вие от ДБ,бе Мирчев! Я се виж на какво си заприличал? Само ти ли ще ядеш и харчиш , дай шанс и на други,готови на корупция!
  • 40 Алексис Доксас

    2 1 Отговор

    До коментар #33 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Тогава българите, които носели панталони са наричани от другите българи ,,гърци"! Някои от свестните българи са искали да бъдат гърци! Наричали са се кир Михалаки, Кирияк Стефчо, Киркоолу Петко войвода! Коренът на Сакеларопулу е от българско село !

    Коментиран от #66

  • 41 Кадилак мачка зазка

    12 4 Отговор
    Угоен кандидат за още лапане, тези направят ли с другарите комбина жална и майка на България
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Чук и Гек

    1 0 Отговор

    До коментар #32 от "Чук и Гек":

    Не си спомняш, или не искаш да си спомняш, че раздаваха такива кибрити? Поне четворно по големи от нормалния кибрит!
  • 44 факт

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "tate":

    Много точно казано!БСП са от висшата номенклатура на БКП!
  • 45 Бат Вальо

    10 3 Отговор
    Ауууууууу, къ шъ изгърмите на 04.04. всички мИраклии за властчицата ... къ шъ изгърмите ...
  • 46 ТАМА

    9 9 Отговор
    На всички избори ГЕРБ купуват гласове . Партийните секретари на ГЕРБ, забогатели земеделци от ГЕРБ, кметове от ГЕРБ с жипки и микробуси раздават на бракята роми подаръци - тарбички с храна, а в деня на изборите и парички, паркоратурана нехае пази си заплатката и хлеба.

    Коментиран от #48

  • 47 Номер 11, за да си върнем България

    9 6 Отговор
    Крайно време е да се закрие тази здравна каса, която източва милиони и милиарди на народа, а друг е въпроса колко хиляди чиновници лапачи са назначени на заплата от които нямаме нужда. Преди като нямаше здравна каса имаше лекари и болници, а сега имаме търговци, а няма и болници.

    Коментиран от #49

  • 48 МУУ

    2 3 Отговор

    До коментар #46 от "ТАМА":

    Да има засегнати. Пазнаха се и слагат минуси.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Иво тлъстия

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Да,":

    Тоя се е оял яко още преди изборите. Тая шия не е от туршия.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 ААААХАХААА....Я А ВИДИМ СЯ КОЙ Е...

    7 2 Отговор
    ШИ'ШИ СВИ-НЯ'ТА МИР'ЧЕВ!😂
    МАЗЕН КОМ-ШОП'АР ОТ .. ЗДРАВО И ПРОГРЕСИВНО ...КОМУ'НИСТИЧЕСКО СЕМЕЙСТВО! БАЩИЦАТА.. ПЪРВИ СЕКРЕТАР В ОБЩИНАТА И ГОРД (МЕК) ЧЛ'ЕН НА БК'П!...АМА ПЪК...ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ...ДРУГАРИ-КОМУНЯГИ( БОЙКИКЕВ, РА'ДКА ДЛИБ'ОКАТА, ВИБР'АТО'РА,ТАНАС - ПИ'Г'МЕЯ (ПРОКУРОР ОТ БКП И ОСТАНАЛИТЕ... ДЖЕН'ДЪР'ЛЯЦИ,..." ЩЕ ПРОВЕЖДАТ...ЛУСТРАЦИЯ?!?!?!?!?!?!?"
    ✊😂....✊😂😂😂😂😂😂
    ДЕМЕК,...ИСТИНСКИ ДЕМОКРАТИ И СО'РО'СПИИ С ..МЕ'КИ КИТ'КИ!
    ✊😂
    ОХ... КОТЬОООООО....
  • 53 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 5 Отговор
    Герб няма нужда да раздава храна. Всички грамотни и успели хора ще гласуват за тях.
  • 54 КОМУНИЗМА ПО ОПАСЕН ОТ КОВИД19

    9 4 Отговор
    ОЩЕ ЕДИН ЛЪЖЛИВ ДОНОСНИК. ДЕБЕЛАКА Е ОЩЕ ГЛАДЕН.
  • 55 Прав е премиера, да ни е жив и здрав.

    7 4 Отговор
    „До 4 април ще се говорят лъжи и измислици, ще се пускат компромати, а ние само ще мълчим и ще показваме как строим. Това каза премиерът Бойко Борисов от Сливен. Той е придружаван от заместник-регионалния министър Николай Нанков и министъра на земеделието Десислава Танева.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 ДЖЕНДЪР

    6 1 Отговор
    Ако не отслабнеш няма да те харесвом много
  • 58 ДЖЕНДЪР

    4 1 Отговор
    Ако не отслабнеш няма да те харесвом много пъти
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Цвъки

    6 1 Отговор
    Ивайло Мирчев е мазен тулуп.
  • 61 Никога повече Бсп (БКП) на власт

    5 3 Отговор
    Кратък курс по история на БКП/БСП.
    Много ми липсва изучаването на историята на БКП. Защото дойдоха промените и този любим за мен предмет отпадна.
    Та да си потуша носталгията, ще ви напиша нещичко.
    Ама не подробно, че ми са голяма мъгла конгресите и техните решения.
    Да започнем от 1923г.
    Стамболийски е свален от власт през юни, с преврат. БКП аплодират. Щото селячеството е враг. Има земя и няма да слуша.
    Обаче през септември на някоя умна коминтерновска глава й щуква, че това е грешка. И имало революционна ситуация.
    Те все революционни ситуации виждат.
    Та вдига Димитров Септемврийското въстание. И докато го давят в кръв, на втория ден пресича границата със Сърбия.
    Толкова за смелостта на вожда и учителя.
    После следва взривяването на църквата"Света Неделя". На връх Великден.
    Чист терористичен акт, който убива и осакатява стотици невинни граждани.
    После, в началото на Втората световна война, за малко се кротват. Докато нацистка Германия и СССР са съюзници и си поделят Полша.
    След 21 юни 1941 г. се активизират.
    Не защото има революционна ситуация, а защото Германия напада господаря им, СССР.
    И се образуват терористични групи, начело с генерал Заимов и Никола Вапцаров.
    Платени от Москва национални предатели.
    Обаче техните имена още красят площади и Военноморското училище, за наш срам.
    Та следват партизански отряди, пак по поръчка на Москва. Изкарват младежи-идеалисти с по един пистолет на 10 души.
    На сигурна смърт.
    И идва заветния 9 септемвр
  • 62 Никога повече Бсп (БКП) на власт

    4 2 Отговор
    И идва заветния 9 септември. Съветската армия е в България. И БКП вземат властта.
    И започват убийствата без съд и присъда.
    Започва изтребването на интелигенцията и кражбата на имоти на хората.
    Идва Народния съд, който нито е народен, нито е съд, щом издава присъди на отдавна мъртви хора.
    Следва кражбата на земя. Лагерите на смъртта. Превръщането на България в огромен лагер, обграден от бодлива тел и пазен с картечници.
    И градим социализма. Толкова успешно, че държавата фалира три пъти и тонове злато заминават за СССР, за да си платим дълга.
    Както преди сме си платили репарациите, нищо че хиляди българи си оставят костите на бойното поле.
    Та какво могат да изградят хора, които са свикнали да вземат всичко наготово?
    И най - накрая идва 10 ноември1989г.
    БКП сваля Тодор Живков от власт и с него и социализма.
    Защото ние не сме се борили, за да свалим социализма. Бореха се в Унгария, Чехословакия и Полша, под дулата на братските танкове.
    БКП свали социализма и докара подмяната, наречена промяна.
    Всъщност не се случи нищо особено.
    Просто една партия си узакони откраднотото и доокраде останалото по време на бандитската приватизация
    Кой си купи "Техноимпекс", кой военен завод, кой нещо друго.
    И всичките тези купувачи не бяха и не са случайни хора.
    За нас останаха скачането, фалиралите банки и глада.
    Та БКП/БСП не са си отивали от властта никога. И няма да си идат доброволно.
    Ще лъжат, ще протестират, ще мамят, ще крадат.
    И ако трябва ще убиват.
  • 63 Затвор.. Изпитвам гняв и ярост! Чувствам

    3 5 Отговор
    Затвор.. Изпитвам гняв и ярост! Чувствам се омерзен, че разрешихме, всичко това да се случи! Нямам думи, с които да опиша възмущението си!Голяма грешка направи Българския народ като избра човек от групировките-Боко на хората им писна от гадостите на ГЕРБ, ДПС.. Те имат пълни чекмеджета и огромен страх от гнева на хората. Ти имаш само своя глас, но това е достатъчно. Защото твоят глас има властта да ги спре. На 4 април ще спрем кражбата.
    За държава чиста от мафията.
    България може много повече. С номер 11 за Демократична България.
    Твоят глас има власт!

    Коментиран от #74

  • 64 rgretgre

    3 3 Отговор
    мухобойко най големия крадлив боклук
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #40 от "Алексис Доксас":

    1. Идеята за елинизарането на автохтонното население не е на друг, а на Евгений Вулгарис - българин по род и съвременник на Паисий, който с още няколко съмишленици се заема да прави гръцкото възраждане, в което е заложена идеята, че днешните гърци са преки потомци на античните елини.

    2. По късно, Вулгарис емигрира в Русия, където става протеже на Екатерина Велика, но под името Евгений Болгарский, и става деен участник в панславистката политика на императрицата. Горе-долу по същото време там, взимащ заплата от руската хазна, е и нашият "добър приятел" Август Шльоцер, който се заема да превръща идеологиите в научни догми.....
    Алексис, приятелю, не си виновен, че ти е промит мозъка, нашите историци-папагали са за трепане, че не защитават националната ни кауза!
  • 67 а да попитам

    4 0 Отговор
    господина Мирчев, като толкова много е информиран, защо аджеба не се хвана да заснеме как герб раздават, каквото раздават - толкова много раздавали, а нема барем едно клипче така да пуснат в "тубата" .... примерно нали. "Да правили го в момента" добре, отиди и ги снимай, че да ти повярваме. Ако ли не, просто си поредния тулуп, дето иска да седне на мястото на тулупа. Тулуп до тулупа целата ни политика, 30 години се опитвам да ги различа и все безуспешно - все тулупи братче. Айде, бегай при Маджо за следващи инструкции.
  • 68 АУУУУУ

    3 0 Отговор
    Другите зимаха кифтета... А за тебе душичката нищо не оставиха .. МИЛОТО 😂😂😂😂😂😂😂
  • 69 уфффф

    2 1 Отговор
    Този мушмул откъде се появи !
  • 70 Калин

    2 1 Отговор
    Мирчев е поредното обикновено кречетало от корпоративната политическа организация Демократична България!
  • 71 С лъжи

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Да,":

    Избори не се печелят На некъдъника все някои му е виновен А защо отидохте в росенец да мобилизирате дпс това го вършише атака
  • 72 Явно

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "28,":

    Има нова тактика на комунистите да не си пишат именита а само цифри / явно ги е срам да кажат че са социалисти до къде я докарахме Да оставите решетников и приватизаторката само на изборите/
  • 73 селянин

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "28,":

    Ти ли си народа бе,мазол!?
  • 74 не на нас тия

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "Затвор.. Изпитвам гняв и ярост! Чувствам":

    Демократична България са комунисти!
  • 75 ПРЕСТЪПГЕРБ

    0 1 Отговор
    . ГEРБ КОМУНИСТИ .....в мoмeнтa e нaй-крупният купувaч нa глacoвe в cтрaнaтa, зaeднo c хoрaтa нa ДПC.

    Хубaвo e ceгa ГEРБ дa нaпрaвят нoвa прecкoнфeрeнция, нa кoятo дa ce извинят, зaщoтo ocвeн вcички други тeхники, кoитo прилaгaт в избoритe, ДA - ГEРБ рaздaвaт хрaнa, зa дa пeчeлят глacoвe. И, ДA - прaвят гo в мoмeнтa, в тaзи кaмпaния!
  • 76 МОШЕНИЦИ

    0 0 Отговор
    . ГЕРБ КOМУНИCТИ .....в момента е най-крупният купувач на гласове в страната, заедно с хората на ДПС.

    ДА - ГЕРБ раздават храна, за да печелят гласове. И, ДА - правят го в момента, в тази кампания!
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Като го

    1 0 Отговор
    Гледам ,не му личи да е гладен.Пък Бойко уж съсипал всичко и парите били малко.
  • 80 А бе няма ли

    1 0 Отговор
    Поне един комунист,който да не е охранен.Уж Бойко ги държал гладни,пък те охранени ,като грухчо на Коледа.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове