Last news in Fakti

31 Март, 2021 13:14 7 323 223

Русофилите на Малинов настояват за референдум за излизане на България от НАТО

  • русофили-
  • николай младенов-
  • българия-
  • нато

В социалната област ПП „Възраждане на Отечеството“ ще се стреми към политика на стабилно нарастване на доходите на българските семейства

Русофилите на Малинов настояват за референдум за излизане на България от НАТО - 1
Снимка: Архив

България е по-силна заедно с Русия! Важно е да запазим приятелски отношения, защото страната ни няма бъдеще без партньорство с руския народ, категоричен е водачът на листата на ПП „Възраждане на Отечеството“ за Старозагорски избирателен район Атанас Панчев.

От партията настояват за превръщане на България в свободна зона на мира и за премахване на чуждестранните военни бази на българска територия. Кандидатите са категорични, че трябва да бъде проведен референдум излизане на България от НАТО.

Значима подкрепа за семейството, раждаемостта и отглеждането на деца, обвързана с образователния ценз и трудовата заетост на родителите. Безплатно образование в държавните училища и университети, предлага още ПП "Възраждане на Отечеството".

„Реформата в образователната система е задължителна. Крайно време е да се спре практиката парите да следват ученика и студента“, обясни Корнелия Владева, учител и кандидат за депутат. Формацията ще работи за увеличение на средствата, отделяни в образователната сфера на 5% от БВП на България, както и за промяна в учебните програми, тъй като в момента сред децата се насажда русофобия и антикомунизъм.

ПП „Възраждане на Отечеството“ предлага още учебните програми в отделните региони на страната да бъдат съобразени с нуждите на бизнеса, финансови стимули за университетите с постижения в отделни сфери и увеличение на средствата за наука до 1.5% от БВП на България.

В социалната област ПП „Възраждане на Отечеството“ ще се стреми към политика на стабилно нарастване на доходите на българските семейства, съществено намаляване на неравенствата и догонване на доходите и жизнения стандарт на средноразвитите страни в Европейския съюз.

Партията си поставя за цел въвеждане на семейно подоходно облагане на физическите лица, чийто доход не може да е под 80% от жизнения минимум, както и въвеждане на отрицателен данък. Повишаване на минималната работна заплата и минималната пенсия също са сред целите на ПП „Възраждане на отечеството“.

В Стара Загора партията се бори за доверието на избирателите листа от 10 кандидати от сферата на науката, образованието, енергетиката и културата, всеки един доказан специалист в своята област.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 никаквофил

    132 61 Отговор
    няма лошо :)

    Коментиран от #11

  • 2 другарят

    205 74 Отговор
    80% от българският народ а против НАТО и оковите на фашистка Америка!

    Коментиран от #10, #67

  • 3 Вова император

    45 59 Отговор
    При нас референдум няма да е нужен, ще ни изгонят скоро от алианса.

    Коментиран от #110, #169

  • 4 Да се отбележи:

    110 9 Отговор
    Гербаджииски кметове по селата вече се разминават със съселяните си с приказката - И 1лв не съм откраднал! Или- Нищо не съм откраднал.
  • 5 Centurion

    116 17 Отговор
    Никой няма да го допусне това.резултат от подобен референдум са предварително известни.
  • 6 pepy

    125 33 Отговор
    "България е по-силна заедно с Русия!..."

    Нищо ново под слънцето...

    Коментиран от #29, #146, #155

  • 7 az #МУТРИ, ВЪН!

    116 40 Отговор
    Ето нещо разумно!
  • 8 Полковник РУМНО

    37 113 Отговор
    Този не е българин. Това е голяма заблуда. Капиталистическа Русия поддържа Сърбия и РСМ, отчасти Гърция, но е и Република България.Това не е бившия СССР и заблудата на много българи е факт и е много голяма. Затова РСМ си вее байряка и ни прави на луди. Тя има подръжката на Путин, а днес Байдън се съюзи с Путин и имат една позиция относно България и РСМ. Тежко и горко на българите и България. Македонското малцинство го вкарват в играта и България може да изчезне от картата на Балканите. Глупави български наивници.

    Коментиран от #99, #141

  • 9 Аз да пиша

    59 112 Отговор
    Гадно е че Българите не си знаят историята . С Русия винаги сме били зле,винаги сме се борили с техния деспотизъм

    Коментиран от #32, #172

  • 10 Полковник РУМНО

    28 72 Отговор

    До коментар #2 от "другарят":

    Забрави за оковите на империалистическа Русия. Това е голяма заблуда. Капиталистическа Русия поддържа Сърбия и РСМ, отчасти Гърция, но е и Република България.Това не е бившия СССР и заблудата на много българи е факт и е много голяма. Затова РСМ си вее байряка и ни прави на луди. Тя има подръжката на Путин, а днес Байдън се съюзи с Путин и имат една позиция относно България и РСМ. Тежко и горко на българите и България. Македонското малцинство го вкарват в играта и България може да изчезне от картата на Балканите. Глупави български наивници.
  • 11 Полковник РУМНО

    16 74 Отговор

    До коментар #1 от "никаквофил":

    Не се заблюждавайте!Бъдете български Патриоти.Обичайте българите и България. Това е голяма заблуда. Капиталистическа Русия поддържа Сърбия и РСМ, отчасти Гърция, но е и Република България.Това не е бившия СССР и заблудата на много българи е факт и е много голяма. Затова РСМ си вее байряка и ни прави на луди. Тя има подръжката на Путин, а днес Байдън се съюзи с Путин и имат една позиция относно България и РСМ. Тежко и горко на българите и България. Македонското малцинство го вкарват в играта и България може да изчезне от картата на Балканите. Глупави български наивници.
  • 12 JEB

    28 62 Отговор
    демек дайте да свалим гащи че да спят спокойно джуджетата..къде е видяхте тая зона на мира ??турците водят 2-3 войни в момента гърция са пред война с тях..македонците водиха гражданска война сърби хървати босненци и те..румънците водиха гражданска война украйна е на 500 километра във военно положение..грузия армения ?? определено сме за програмата зона на мира и да живее комунизма
    друг е въпроса че нато спестява милиарди долари директно и индиректно на бюджета..тия русофилите казват ли от къде ще дойдат тия пари..как ще гарантират стабилноста за да върви икономиката..казват дръжки..манипулират простия народ с неизпълнимо обещание за референдум..
  • 13 Сиси

    36 61 Отговор
    Чехия ,Полша унгария,гърция,Словакия,Естония Латвия,, Литва не са с Русия и са много нспред от България

    Коментиран от #38, #134, #138

  • 14 Да бе щото

    20 49 Отговор
    Някакви си и-ти искали,ние ще се лашкаме напред назад. А после ще има ли референдум да влезем като16 република или направо сме вътре

    Коментиран от #197

  • 15 шопендар

    31 58 Отговор
    леле мале.в страната се води открито АНТИБЪЛГАРСКА ПРОПАГАНДА,И НИКОЙ НЕ ПРЕДПРИЕМА НИЩО.нали бяхме с русия,и мекерета като този ни докараха до катастрофа,и сега внушава идиотски теории,.и не е само той,сидеров е същото пиянде-ама порка уиски и пуши пури-а не льока водка и не пуши махорка

    Коментиран от #42

  • 16 Предатели сте

    40 20 Отговор
    А къде са българофилите в държавата?
  • 17 Обесен Язовец

    31 11 Отговор
    Русофилите на Малинов, каква позиция отстояват спрямо Македония, про Сръбска / Руска / , Американска или Българска?

    Коментиран от #27, #28

  • 18 az #МУТРИ, ВЪН!

    45 28 Отговор
    България и цяла Източна Европа щат не щат ще влязат в евразийския макрорегион. Въпрос на време е.
  • 19 Дед Мороз

    24 50 Отговор
    РУШЛЯШКИ МЕЧТИ ,ТЕ ЗИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ШПИОНИ
  • 20 БОЗА

    59 10 Отговор
    По такива обществено ЗНАЧИМИ въпроси(НАТО,Евро,ЕС) е редно да има РЕФЕРЕНДУМ-НАРОДА ДА РЕШИ...а не шепа властитутки... ;-)
  • 21 Бюлетина 12

    43 27 Отговор
    „Възраждане на Отечеството“ Бюлетина 12

    Коментиран от #25

  • 22 Полковник РУМНО

    10 26 Отговор
    Публикувано във факти.бг: САЩ премахват пречките пред Северна Македония.Страната очаква старт на европейските преговори
    .........................
    Ето я реалността! Путин и Байдън вече заедно. РСМ и трасират пътят към ЕС. Тежко и горко на българите и България. Настават тежки времена.

    Коментиран от #93

  • 23 Бай Шиле

    29 17 Отговор
    Ако се ангажират да не стават подлога на ГЕРБ и БСП ще гласувам за тях. № 12
  • 24 Русоебчев

    32 46 Отговор
    Предлагам Референдум за отнемане на гражданството и гонене на русофилите към Сибир

    Коментиран от #202

  • 25 Полковник РУМНО

    14 26 Отговор

    До коментар #21 от "Бюлетина 12":

    Какво Възраждане бе. България си отива. Може след време и македонец да те изкарат. Като на времето 44-та.Глупави наивници.
  • 26 човек

    52 14 Отговор
    НАТО става проводник на американските геополитически интереси ,а не защитен пакт.Това е достатъчно основание за напускането му.Ще ни направят врагове на Русия,те вече ни правят, ей така без нищо.Нека се направи нова система за сигурност с Русия вътре,а не американците да викат Русия е опасна.Като ви е страх от Русия това си е ваша работа.Нас не ни е страх.русия е за нас приятел,а не враг.

    Коментиран от #30, #33

  • 27 Полковник РУМНО

    9 20 Отговор

    До коментар #17 от "Обесен Язовец":

    Хайде познай от един път каква позиция имат.Може вече и македонски паспорти да са си изкарали.
  • 28 Реалист 2

    24 7 Отговор

    До коментар #17 от "Обесен Язовец":

    Ами каква позиция заемат самите макета ?Искат ли да са турско-щатски вилает , като България в момента ?

    Искат ли да са част от майка България , която в момента ... е бунището за отпадъци на Европа ?
  • 29 Бай Шиле

    32 33 Отговор

    До коментар #6 от "pepy":

    Не си падам много по Единая Россия но по Хилари и Нанси хич.

    Коментиран от #203

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 неизвестен

    45 16 Отговор

    До коментар #9 от "Аз да пиша":

    Ако с Русия сме били зле,с Краварника цъфнахме и вързахме.

    Коментиран от #35

  • 33 Полковник РУМНО

    18 26 Отговор

    До коментар #26 от "човек":

    Апропо, ти да се човек от Партията на Малинов? Затова РСМ и те искат да имат Партия в България. Гадни предатели на българският род, език и Отечество.

    Коментиран от #106

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Полковник РУМНО

    11 29 Отговор

    До коментар #32 от "неизвестен":

    Ми те в момента Байдън и Путин пеят в един хор. Никаква разлика в цъвтежа! Подръжка на РСМ и удар по майка България.

    Коментиран от #219

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Бамбука

    20 27 Отговор
    И какво ще получи България ако излезе от НАТО. Този ще ни бъде премиер ли ? Мерси.

    Коментиран от #49

  • 38 За другите

    26 2 Отговор

    До коментар #13 от "Сиси":

    Не знам но Латвия е същото дръвче като нас.
  • 39 Бюлетина 12

    37 15 Отговор
    Ако смятате , че България е просъществувала за да се залее с турски сериали и краварски новини изберете друга бюлетина !
  • 40 БОЗА

    32 6 Отговор

    До коментар #34 от "Въпрос":

    Беше "Генерал от НАТО"...сега е разжалван до полковник РУМНО...обикновен многоников надничар... ;-)

    Коментиран от #43

  • 41 Полковник РУМНО

    8 29 Отговор

    До коментар #34 от "Въпрос":

    Нищо подобно. Истински български Полковник, чийто български интерес стои на ПЪРВО място и после всичко останало. Вече обясних за империалистическа Русия, която в момента имат една позиция със САЩ. Тежко на България.
  • 42 кака

    29 10 Отговор

    До коментар #15 от "шопендар":

    Така е,а и Нинова прати сина си в американски университет,а не в руски,нали?

    Коментиран от #55, #56

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Бай Шиле

    26 3 Отговор

    До коментар #30 от "Полковник РУМНО":

    Полковник,ти с това РУМНО гледай Гешев да не те придърпа към петорката от Оксфод,че жална ти майка.
  • 45 БОЗА

    20 3 Отговор

    До коментар #43 от "Полковник РУМНО":

    Само това ли успя да "измислиш"...значи дори полковник не си...многоников сладур... ;-)))))
  • 46 JEB

    13 22 Отговор
    цялата работа е че платените от москва мекерета искат да се откажем от суверенитет в полза на русия и на турция..ама не ви казват какво ще стане след 5-10-20 години..руснаците си научиха урока със сидеров и сега взеха да им пращат директно посланията да ги публикуват
  • 47 !!!?

    23 28 Отговор
    Малинов = Веднаж русофил - винаги предател, веднаж предател - винаги българофоб !!!?

    Коментиран от #52

  • 48 Полковник РУМНО

    7 25 Отговор

    До коментар #36 от "Хахаха..":

    А русофилията какво в момента прави? 1.Проправя пътя на РСМ във ЕС. 2. Ще ни отнемат бълг.език ,история и култура 3. Ще вкара македонското малцинство и ще отцепят Пиринска Македония и ще се нароят маса македонски Партии в България, които ще загробят Отечеството. Предатели.

    Коментиран от #57

  • 49 Тъп въпрос

    37 8 Отговор

    До коментар #37 от "Бамбука":

    Австрия и Швеция не са в НАТО и си живеят добре. Няма да ти нареждат да купуваш скъпи боклуци и да си създаваш врагове в името на атлантическото сътрудничество
  • 50 JEB

    13 26 Отговор
    бият един лозунг смърт на нато..като едно време смърт на капитализма и чакат разни хора да им гласуват да си оправдаят рублите дето ги получава малинов..защото не вярвам другите да получават нещо те просто са малоумни
  • 51 Анонимен

    14 18 Отговор
    Яли сме им попарата на ссср. Мерси. Те младите да им кажа.. Заговорили се двама мъже и не прости, и единият казал, що не вземе живков да махне Цола Драгойчева.. Отива и казва... И го уволниха на минутата. Диктатурата, а днес на БМБ му ходите и черни чували и мълчи, при Живково, Белене.. Едно към едно за Цола Драгойчева.

    Коментиран от #53

  • 52 Полковник РУМНО

    16 21 Отговор

    До коментар #47 от "!!!?":

    Питайте Малинов, какво мисли за РСМ. За македонският език, история и т.н. По тези въпроси той мълчи. Путин добре го инструктирал.
  • 53 Полковник РУМНО

    6 16 Отговор

    До коментар #51 от "Анонимен":

    Говориш глупости.
  • 54 Бай Шиле

    15 21 Отговор
    Малинов,покрай дупедавската ни външна политика много хора ще гласуват за теб.Не че си много убав, ама ей така на инат на ГЕРБ.Имаш три дни да си поправиш грешките.Поне номера на бюлетина да научим.
  • 55 Бюлетина 12

    19 16 Отговор

    До коментар #42 от "кака":

    Затова вместо с червено или синьо, или албанско синьо ВМРО, гласувай с 12.
  • 56 pepy

    30 7 Отговор

    До коментар #42 от "кака":

    "...Нинова прати сина си в американски университет,а не в руски,нали?"

    Естествено... иначе сигурно нямаше да го вземат да работи в банка „Голдман Сакс“ - Ню Йорк.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Мюлер

    17 8 Отговор
    ГРУ не може да си мери банковите сметки с ЦРУ.Цецо не излиза от телевизиите,а на тоя хубавец не му знам има ли поне един офис.
  • 59 хлебарка

    1 8 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха..":

    ей муал спирай да обиждаш хората на никой не си интересен
  • 60 Бюлетина 12

    22 19 Отговор
    Гласуваш уж за Европа , а 30 години получаваш турски сапунки и американска пропаганда . Затова : Малинов и бюлетина 12
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 chi

    16 16 Отговор
    Подкрепям!
  • 63 психиатър

    10 9 Отговор

    До коментар #57 от "Хахаха..":

    Разузнах всичко: полковникът е бившия генерал от НАТО.Да е жив и здрав.
  • 64 Бюлетина 12

    16 16 Отговор
    Малинов , аз хубаво ти показвам бюлетината и ти правя безплатна реклама , ама щатско-турските мекерета с 30 годишен опит в политиката ни ще те премажат , без изобщо да те допуснат до продажните ни медии , бе човек !

    Що поне не се коалира с някое старо куче , да те изучи на политическите мурафети в политическия бг живот ?
  • 65 Коко

    20 11 Отговор
    Никога капиталистическия свят и запада няма да гледат и приемат източна европа към себе си.само ще използват хората за евтина ръка и борба срещу русия.изтока трябва да е с другата голяма държава русия .един ден ще го разберем и пак ще иден там където ни е мястото.
  • 66 Коментатор

    16 16 Отговор
    А след излизането от НАТО, следващият референдум на Малинов за влизане на България в Руската федерация ли ще бъде?!...
  • 67 Коментатор

    18 26 Отговор

    До коментар #2 от "другарят":

    Аз мисля, че 100% от чугунените червени тикви сте против цивилизования свят и че майките си сте готови да продадете за скъпата ви Русия, която е една изостанала и диктаторска страна. Затвор за предателите на България!

    Коментиран от #71, #81

  • 68 адмилал от НАТО

    19 9 Отговор
    Малинов е слуга на Русия? Гласувайте за Бате Цецо,истинският слуга на народа.На американския народ.
  • 69 Google

    12 16 Отговор
    Русофилите по-добре да изляза от България!

    Коментиран от #72, #80

  • 70 тодоров

    16 18 Отговор
    ПЛАТЕН ИМБЕЦИЛ. НЕ ВИЖДАМ БЪЛГАРИТЕ ДА СА СЕ ЗАСИЛИЛИ ДА ПЪТУВАТ И ЖИВЕЯТ В РУСИЯ. ТОВА КАЗВА ВСИЧКО КЪМ КОЙ СМЕ НАСОЧЕНИ- ЕС И НАТО.НЕ НА РУСКАТА КОМУНИСТКО-ПУТИНСКА ДИКТАТУРА. ДОЛЕН ПЛАТЕН ПРОВОДНИК НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ.НАВЕДЕН ВАСАЛ СИ ТИ МАЛИНОВ. БИХ ТИ ВРЪЧИЛ ЕДНА МОТИКА И ЦЯЛ ЖИВОТ ДА КОПАЕШ ПО НИВИТЕ. ТЪРТЕЙ БЕЗ НИТО ЕДИН РАБОТЕН ДЕН В ЖИВОТА СИ. КАТО СА ТИ МИЛИ МУЖИЦИТЕ,ЕМИГРИРАЙ ТАМ. ГЬОНСУРАТ
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Наблюдател

    19 11 Отговор

    До коментар #69 от "Google":

    Натовците ще получите еднопосочна екскурзия до братската ви северноатлантическа Турция. В Анадола ви е мястото, предатели!

    Коментиран от #103

  • 73 USSS 🇱🇷

    14 20 Отговор
    Тея пущинаци ще ми свикват референдум ?! Да си свикват в подмосковската кочина.
  • 74 КОЧОСАНЧО

    16 20 Отговор
    МЕЧТАТА НА ВСЕКИ ТЪРТЕЙ КАТО МАЛИНОВ Е ДА БЪДЕ В ЧЛЕН В ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ЕЛИТ, В КОЙТО ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА,ДА ЖИВЕЕ ОХОЛНО И ДА НЕ РАБОТИ. КАКТО БЯХА ВСИЧКИ КРАСТАВИ КОМУНИСТИ ДО 89Г.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Акхмет

    21 13 Отговор
    Не само русофилите, всички нормални и адекватни българи искат същото! В крайна сметка никой не ни е питал искаме или не искаме да сме под чуждо командване и да сме плацдарм за една бъдеща война с Русия, което ще бъде краят за нас.
  • 77 кромидолини

    14 21 Отговор
    кой е тоя малинов бе???? един платен полупроводник, правещ пропаганда с руски рубли. червей.
  • 78 🇺🇸🇧🇬🇺🇸🇧🇬🇺🇸🇧🇬

    11 21 Отговор
    Референдум за премахването на руските паметници.
  • 79 Мирна зона WTF

    7 19 Отговор
    Не съм русофоб, но НАТО е единствената пречка пред Ердоган да ни прегази, в Кърджали са готови за автономна област, в Делиормана също! Каква мирна зона, какви 5 лева, Путин и Ердоган са първи приятели, а сръбската злоба към българите отново се прояви чрез заблудените македонци!
  • 80 Бюлетина 12

    13 8 Отговор

    До коментар #69 от "Google":

    Защото ще останете само роми и мюсюлмани . То тогава дори натото няма да ви иска , бе Гугльо !
  • 81 възмутен

    15 7 Отговор

    До коментар #67 от "Коментатор":

    Прав си.Друго си е да имаш американски бази и американски самолети.Като домъкнат и крилати ракети,България ще стане най защитената държава?

    Коментиран от #84, #117, #216

  • 82 666

    14 18 Отговор
    Тия антибългари и продажници говорят в стил ранен социализъм. Каква Русия какви референдуми. България е западна държава и връщане назад няма. Болни русофилски мозъци🤩🤩🤩🤩🤩🤩
  • 83 БЪЛГАРИЯ

    13 25 Отговор
    ИМПИЙЧМЪНТ НА МЕТЕЖНИКА РАДЕФ И ОБЩОНАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ ЗА ОТНЕМАНЕ НА ГРАЖДАНСТВОТО И ГОНЕНЕ НА РУСОРОБИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ПОСОКА СИБИР

    Коментиран от #87

  • 84 Реалист 2

    15 4 Отговор

    До коментар #81 от "възмутен":

    Ха-ха . Тогава такъв кратер ще издълбаят Китай и Русия от територията ни , че Реджеп няма да дълбае втори Босфор . И извънземни няма да има къде да кацнат .
  • 85 Бате

    10 6 Отговор
    Изненадата на изборите.
  • 86 🏳️‍🌈🇷🇺🏳️‍🌈🇷🇺🏳️‍🌈

    15 17 Отговор
    Тези не знаят къде се намират.Марш от България предатели долни !

    Коментиран от #112

  • 87 Наблюдател

    18 7 Отговор

    До коментар #83 от "БЪЛГАРИЯ":

    Айде и ти с еднопосочен билет към Анадола след референдума . При братята ти по оръжие - северноатлантици !
  • 88 Кръстю димоф

    13 14 Отговор
    Аз настоявам за референдум за изгонването на всички рубладжии от териториятан ан България!

    Коментиран от #96

  • 89 КПСС БКП

    9 22 Отговор
    България ще стане силна и незивисима, само когато стане част от Руската федерация и Путин стане Министър председател на България !
  • 90 Сър Пичук

    15 16 Отговор
    В момента в който България излезе от НАТО, тя ще стане лесна плячка за Турция, Гърция и дори Сърбия. Тайното намерение на тези родоотстъпници и предатели е да ни вкарат отново във военен съюз с Русия и да бъдем тук неин преден пост. Както по времето на Варшавския договор да сме бойно поле за първи сблъсък между Русия и страните от НАТО в региона.
    Всичко това е много по-опасно за нас, отколкото членството в НАТО. Всички държави, които някога са патили от СССР/Русия, каквито сме и ние са с НАТО.
  • 91 Пешо от блока

    16 14 Отговор
    Ха-ха, голям майтап, другари русофили! Мен някой да не ме е питал преди 50 години дали искам България да влиза във Варшавския договор или СИВ!За радост на разумните българи, България е член на НАТО и ЕС! Вие загубихте, съжалявам!

    Коментиран от #92

  • 92 Данчо от входа

    13 9 Отговор

    До коментар #91 от "Пешо от блока":

    Що не извика и нас като беше гласуването да сме съюзници с турци и янки против Русия ?
    За разлика от теб сме ходили на училище и знаем как свършва България , когато тръгне срещу братушките .

    Коментиран от #100

  • 93 подполковник Калитин

    12 4 Отговор

    До коментар #22 от "Полковник РУМНО":

    Ти не си никакъв полковник от РУМНО, щом пишеш подобни " анализи". Байдън да не е Тръмп, та да е с Путин. Човека доказа, че въобще няма да цепи басма на Путин.

    Коментиран от #104

  • 94 Да да да

    12 14 Отговор
    Кой си ти бе Малинов- предател??? Ако много ти харесва в Русия,махай се!!! Аз искам НАТО и Европейския съюз!!!
  • 95 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    10 10 Отговор
    Да си ги натоварят с дипломатическата поща и да ги изсипят където изсипват боклука на Москва ква ква

    Коментиран от #98

  • 96 Бюлетина 12

    5 6 Отговор

    До коментар #88 от "Кръстю димоф":

    Защото ще останете само роми , мюсюлмани и... Кръстю . То тогава дори натото няма да ви иска , бе Кръстьо !

    Коментиран от #124

  • 97 дфяг

    7 9 Отговор
    този няма да изкара дълго. За предателите има само един път

    Коментиран от #101

  • 98 Наблюдател

    11 9 Отговор

    До коментар #95 от "🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬":

    Айде и ти с еднопосочен билет към Анадола след референдума . При братята ти по оръжие - северноатлантици - анадолци !
  • 99 полк Маринов

    12 6 Отговор

    До коментар #8 от "Полковник РУМНО":

    А защо според теб, Русия би трябвало да ни поддържа?! Може би за това, че купихме на хартия дъртите самолете на САЩ, или заради това, че слушкаме какво ни нарежда САЩ? Или пък заради амариканските бази на наша територия?
    Русия е приятелски насторена към БГ, но за приятелството има нужда от поне двама, а ние сме шилета и се жеглим като такива.

    Коментиран от #108

  • 100 Пешо от блока

    10 14 Отговор

    До коментар #92 от "Данчо от входа":

    България не е против Русия, а Русия е против всички цивилизовани страни, по собствена преценка.Нека си стоят така, никой не смята да ги напада и да воюва с тях. Нека Путин харчи бюджета на страната си за нови оръжия, ще свърши като СССР.
  • 101 Реалист 2

    9 10 Отговор

    До коментар #97 от "дфяг":

    30 години предатели ,щатско-турски слуги управляват Бъллгария .

    Затова сме на този хал !

    Коментиран от #102

  • 102 корен

    3 8 Отговор

    До коментар #101 от "Реалист 2":

    30 години управляват децата и доверените лица на силнте на деня от 45 години с тия твойте, любими алкохолици, наркомани и самоубийци - 3 категории в които винаги са били в топ 3 на света. Като купува Ц400 - браво ердо, велик държавник, па после турците ще ни асимилират. Няма по-неадекватни от вас, русофилистиците
  • 103 Ми да

    8 8 Отговор

    До коментар #72 от "Наблюдател":

    А ти ще получиш еднопосочен билет за Сибир.
  • 104 Полковник РУМНО

    2 7 Отговор

    До коментар #93 от "подполковник Калитин":

    Не си наясно по въпроса! Има публикация във факти.бг:САЩ премахват пречките пред Северна Македония. Страната очаква старт на европейските преговори. и т.н. Ами прочети я и тогава коментирай. Става ясно, ч„е по въпроса за РСМ другарите Путин и Байдън имат едно и също мнение. То е за подръжка позицията на РСМ и против интересите на РБългария.точка. Голям неграмотник си.
  • 105 Сър Пичук

    8 9 Отговор
    Още през 1989г СССР ни заряза. Затвориха пазарите си за нас, спряха доставките на суровини и материали, спряха поодръжката за армията ни, която беше вързана с пъпна врър с тях и на пряко командване от Москва.
    В резултат дойде Лукановата зима, купоните, мораториума върху плащанията по дълга, срива в икономиката и разрухата в армията ни. Слугите на Кремъл и КГБ изпокрадоха всичко, каквото можаха.
    След като САЩ и Запада помогнаха и на нас и на Русия, а Путин въоръжи страната си до зъби, апетитите им нараснаха и зпочнаха опитите пак да глътнат бившите си съюзници и републики в пътя към завладяване на света.
    Не, благодаря. Следващият път, когато Русия се срине и пак ни зареже къде да ходим? При тези, които вече ще са на светлинни години пред нас?!?!?
    Изпуснахме влака през 1945г с плана Маршал и ако го изпуснем пак, това ще е най-тъпото нещо на света. Тогава няма да заслужаваме да съществуваме и ще се изпълни плана на Екартерина Велика и дългосрочна цел на Кремъл България да спре да съществува. Сърбия, която е най-близкият съюзник на Москва на Балканите, с радост ще се уголеми с нашата теритовия и няма и да помисли за ЕС и НАТО.
  • 106 Имбецил

    15 2 Отговор

    До коментар #33 от "Полковник РУМНО":

    Гадни предатели на българския език са всички ония, дето ми се лигавят на английска шльокавица, за да са модерни. От всеки 10 младежи, 9 редовно употребват при разговор думи като "бро", "Мадафака", "Йес" и още много думи. Не съм чул ни едно хлапе да говори на руски или поне да употребява руски думи!
    Така че замълчи, манипулатор несръчен! Не ставаш за тая работа, шото не ти стига пипето.

    Коментиран от #115

  • 107 българин

    8 10 Отговор
    Този защо не е подсъдим за предателство към Родината, долно рубладжийско мекере!

    Коментиран от #113

  • 108 Полковник РУМНО

    8 10 Отговор

    До коментар #99 от "полк Маринов":

    Полковник, незнам дали си такъв, но пишеш глупости. В политиката няма емоции.Има ясно изразени интереси. 1. Към днешна дата Русия приорететно поддържа Сърбия и РСМ, не и България. Остави приказката за приятелските нарои. 2. Русия поддържа РСМ с нейният измислен от Сталин и Тито македонски език и македонска нация, което е голям клин на Балканите. 3.Ние сме в НАТО и следователно въоръжението е НАТОвско. Няма го СССР и НРБ тогава беше друго нали? Бъди Патриот и обичай българите и България. Не я предавай.

    Коментиран от #114

  • 109 Шуши

    11 6 Отговор
    Вън България от НАТО, аз и цялото ми семейство ще гласуваме за това
  • 110 Щурчо

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Вова император":

    Щоо ?
  • 111 за бюлетина 12

    7 7 Отговор
    Малинов поне прилича на ЧОВЕК,другите са като свине в главите,алчни гьонсурати,дори и само за това си заслужава да изберем БЮЛЕТИНА 12

    Коментиран от #120

  • 112 Edin

    4 0 Отговор

    До коментар #86 от "🏳️‍🌈🇷🇺🏳️‍🌈🇷🇺🏳️‍🌈":

    Така е като нямаше лустрация и автоматизация, качиха се на главите на народеца ни/впрочем, не са слизали/.

    Коментиран от #121

  • 113 Българин

    10 11 Отговор

    До коментар #107 от "българин":

    Защото русофилите сме над 80% от българите . А платените от Козяк и мургавите сините избиратели все още сте малцинство !

    Коментиран от #132, #166

  • 114 Чичо

    11 8 Отговор

    До коментар #108 от "Полковник РУМНО":

    Обаче нас ни освободи Русия от Османийците. Синът на Царя се е бил във войната, племенникът му е загинал край Иваново, самият Цар е бил в Бяла на 20 км от Турските оръдия

    Коментиран от #123, #149

  • 115 Полковник РУМНО

    7 11 Отговор

    До коментар #106 от "Имбецил":

    Отивай в Русия да живееш, тук е България, държавата на Аспарух и хан Крум и ще бъдем БЪЛГАРИ. Аман от предатели и прочие българомразци.

    Коментиран от #119, #148, #170

  • 116 Мирилай

    6 5 Отговор
    Шпионите на цереуто в Бг много подскачат страх ги да не останат без доходи ако РБ излезе от безмисления съюз НАТО!

    Коментиран от #158

  • 117 Горд с НАТО

    8 8 Отговор

    До коментар #81 от "възмутен":

    Когато по времето на варшавския договор в България бяха разположени руските ракети и внесени РУСКИ оръжия за българската армия като пушечно месо за 1ва буферна зона на СССР , в никакъв случай на се чувствах по сигурен, отколкото днес, когато България е член на НАТО...!!!
  • 118 Седесарят.

    6 7 Отговор
    Коя е бюлетина за Тея хора??..На 4,4,давам глас за излизане от НАТО..Писна ми да съм седесар.!!.

    Коментиран от #125

  • 119 Карл Маркс

    8 2 Отговор

    До коментар #115 от "Полковник РУМНО":

    А ти за минавай за обетованата земя това тук не ти близкия изток шпионино

    Коментиран от #129

  • 120 и още двама

    10 9 Отговор

    До коментар #111 от "за бюлетина 12":

    Ти видя ли му рекламния плакат, с №12 Русия е с по-големи букви от България. С една дума това са небългари.

    Коментиран от #127

  • 121 Реалист 2

    6 7 Отговор

    До коментар #112 от "Edin":

    Да , една лустрация за шпионите на турските тайни служби и шпионите на ЦиРейУ ще дойде съживяващо за майка България !

    Коментиран от #131

  • 122 КОНТРАТА

    10 7 Отговор
    Майцепродавците в БГ иска държавата да е в НАТО за да я вкарат отново в губеща война!
  • 123 Полковник РУМНО

    2 5 Отговор

    До коментар #114 от "Чичо":

    Да освободи ни и това никой не го отрича.
  • 124 Кръстю димоф

    6 6 Отговор

    До коментар #96 от "Бюлетина 12":

    Явно живееш в някой ъгъл на страната ,където няма други около теб освен изброените от теб.Е , нали си се научил да пишеш и четеш ,остава ти най-трудното - да се научиш да мислиш.И ако развиеш качеството да мислиш ,ще разбереш ,че пишеш глупости в момента.
  • 125 Бай той

    3 3 Отговор

    До коментар #118 от "Седесарят.":

    Дори не знаеш, какво стои зад прозвището "седесар".
  • 126 Уди Кълвача

    8 8 Отговор
    Шпионите на на краварите искат България да бъде колония и мишена за в бъдеще на РФ при евентуален конфлик РФ заядливите алчни кравари!

    Коментиран от #144

  • 127 Реалист 2

    5 5 Отговор

    До коментар #120 от "и още двама":

    То на плакатите на партиите на статуквото не пише " Турция и Саш " .
    Ами всички си знаем , че мекеретата им са окупирали политическия ни живот .

    Коментиран от #136

  • 128 Гост

    6 6 Отговор
    Е какво ще кажат защитници те на малинов дърпа цяла държава към дъното предатели
  • 129 Полковник РУМНО

    9 6 Отговор

    До коментар #119 от "Карл Маркс":

    Като гледам кои заминаха за обетованата земя срам да го хване човек. На Нинова синът и той хвана пътя към обетованата земя и сега работи в една ам.банка.Стоичков и той със семейството е там. На маса бивши величия дечицата са там и кой ли още не. На Путин щерката и тя хвана пътя към ЗАПАДа и т.н. Така ,че спри да пишеш празни лозунги. Аз съм българин ПАТРИОТ, обичам България и тук в Отечеството ще умра.

    Коментиран от #133

  • 130 Бобо

    6 5 Отговор
    Водкаджиите на кого са донесли оправия и щастие, а?!
  • 131 Edin

    7 4 Отговор

    До коментар #121 от "Реалист 2":

    Точно за това нямаше референдум за НАТО и ЕС, с робското си мислене резултата щеше да е предизвестен.

    Коментиран от #135

  • 132 Полковник РУМНО

    4 6 Отговор

    До коментар #113 от "Българин":

    Щото сте 80%, затова ще загробите Отечеството.
  • 133 Лара Кроф

    6 3 Отговор

    До коментар #129 от "Полковник РУМНО":

    Ти си душманин български шекелче!!!

    Коментиран от #137

  • 134 Тоя па

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Сиси":

    А Китай с Русия ли са, че нещо задминаха и сащ??
  • 135 Полковник РУМНО

    2 3 Отговор

    До коментар #131 от "Edin":

    Отивай да живееш в РСМ, ти си македонец не българин.И Путин ще ти каже същото.

    Коментиран от #139

  • 136 и още двама

    6 2 Отговор

    До коментар #127 от "Реалист 2":

    Ти си мислиш, че БСП не е статуквото ли? Верно ли?
  • 137 Полковник РУМНО

    3 4 Отговор

    До коментар #133 от "Лара Кроф":

    Отивай да живееш в РСМ, ти си македонец, не си българин.И Путин ще ти каже същото.
  • 138 Емил Боев

    4 11 Отговор

    До коментар #13 от "Сиси":

    Тези държави ето си ги изброила не са православни народи .Те винаги са мразели Русия ,а ние Българите винаги ще обичаме Русия защото първо нашата Стара Велика България е съществувала на територията на днешна Южна Русия цели 500 години и ние и те Руските Славяни сме свързани и духовно и кръвно със тях и сме Православни Християни заедно със тях .Не случайно те са приели Православието именно от нас ,а не от народите които си изброила по горе .

    Коментиран от #140

  • 139 Edin

    2 3 Отговор

    До коментар #135 от "Полковник РУМНО":

    Аз да отивам в РСМ, а отрочетата на твоите благодетели пак там в дивия капитализъм. Пък и нагли!

    Коментиран от #142

  • 140 Гост

    7 2 Отговор

    До коментар #138 от "Емил Боев":

    Чeтa ви кoмeнтaритe и ce убeждaвaм чe cи зacлужaвaтe cъдбaтa. Нa 100%. Нямa дa ce oпрaвитe и cлeд 100 гoдини, щoм caми cтe cи oбули нaкoлeнкитe. Тo нe e рeв, тo нe ca cълзи, тa чaк и coпoли пoтeкoхa. И твa ми билo нacлeдницитe нa Бoтeв и Лeвcки. Нeмaм думи. Дoceгa нa тaкoвa рeвaнe какви славяни и русофили сме били нe бeх cвидeтeл, aмa винaги имa първи път. Дa cи прибирa Eрдoгaн рaятa, чe дa ce укрoтитe нaй-пocлe.
  • 141 Генерал от МНО

    5 4 Отговор

    До коментар #8 от "Полковник РУМНО":

    Марш в ареста продажен "полковник". Като излезеш да измиеш три пъти плаца с четка за зъби и да избръснеш портрета на Ботев

    Коментиран от #143, #145

  • 142 Полковник РУМНО

    4 4 Отговор

    До коментар #139 от "Edin":

    Като гледам, на кои отрочетата живеят в "питомният" капитализъм чак свят ще ти се завие. От детенцето на Нинова, минеш през Стоичков и стигнеш до дечицата на различни журналистически величия. Всичките забравили България.

    Коментиран от #147

  • 143 Полковник РУМНО

    4 2 Отговор

    До коментар #141 от "Генерал от МНО":

    Тоя филм сме го гледали... А поукроти се малко. Не е полезно за възрастта ти.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Edin

    5 4 Отговор

    До коментар #142 от "Полковник РУМНО":

    Нелицеприятно е да поставяш Стоичков и Нинова в едно изречение, единият постигнал всичко сам, децата му да живеят и на Марс-заслужено е. Другата дундуркана и от десни и от леви не мисля да коментирам.

    Коментиран от #153

  • 148 Емил Боев

    5 10 Отговор

    До коментар #115 от "Полковник РУМНО":

    Ами нали Кубрат и неговият син Аспаруха са се родили във Русия бе . Ти чел ли си историята на България къде е създадена Стара Велика България бе и на каква територия е съществувала цели 500 години и кой е наследникът на кан Кубрат .
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 И какво

    8 7 Отговор
    ще постигнете изолация на България от света затворени граници никаква търговия освен с Русия затъване до гуша няма мърдане на никъде както е било и преди ставаме руска губерния

    Коментиран от #154

  • 151 Иван

    10 8 Отговор
    Този е против България. Не зная, защо го държат тука. Ако беше по руско или царско време щеше да е ликвидиран. От къде се намират идиоти като този. Иска Русия да управлява тука и той да е царя, Малинов да коли и беси ама каквото каже Русия. Каква майка ги е раждала и възпитавала такива изроди като този.
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Полковник РУМНО

    4 6 Отговор

    До коментар #147 от "Edin":

    Няма такъв филм. Ако си Патриот ще живееш в Отечеството. Никъде другаде.ТУК В ОТЕЧЕСТВОТО ЩЕ УМРЕШ!!! Ако Ботев и Левски разсъждаваха като теб и бяха хванали пътя на чужбината днес нямаше да ги има и честваме като герои. Стоичков е емигрант не е българин. Компромиси с патриотизма никога! Ясно!?

    Коментиран от #157, #173

  • 154 и още двама

    5 4 Отговор

    До коментар #150 от "И какво":

    Поне ще се кефим, че им изпращаме гнили плодове и зеленчуци. Така се хвалеха дрогарете.
  • 155 Дан

    1 20 Отговор

    До коментар #6 от "pepy":

    За сведение на посрещачите ,,единная" се пише с две ,,н"

    Коментиран от #204

  • 156 Руски тролове

    13 7 Отговор
    Толкова много руски тролове няма никъде другаде, но то и за това е създаден тоя сайт де. Искрено се забавлявам с писанията на коментиращите тролове, защото и никъде другаде не можеш да прочетеш такива фантазии, които в същото време натъжават и разбирам защо България е на това дередже.

    Коментиран от #159, #164

  • 157 Edin

    3 1 Отговор

    До коментар #153 от "Полковник РУМНО":

    Виж си името,никнейма и се ..........сети ли се ТТ?

    Коментиран от #161

  • 158 Полковник РУМНО

    4 4 Отговор

    До коментар #116 от "Мирилай":

    Говориш глупости. Отивай да живееш в РСМ. Явно си македонец.
  • 159 Бай той

    6 5 Отговор

    До коментар #156 от "Руски тролове":

    Ако са тролове с мед да ги намажеш, трагедията ни е, че го мислят...
  • 160 Сандо

    2 5 Отговор
    Подкрепям с две ръце.Но изглежда първо ще изсърбаме това,което сме заслужили,преди да се преродим.

    Коментиран от #165

  • 161 Полковник РУМНО

    4 6 Отговор

    До коментар #157 от "Edin":

    Aкo cи Пaтриoт щe живeeш в Oтeчecтвoтo. Никъдe другaдe.ТУК В OТEЧECТВOТO ЩE УМРEШ!!! Aкo Бoтeв и Лeвcки рaзcъждaвaхa кaтo тeб и бяхa хвaнaли пътя нa чужбинaтa днec нямaшe дa ги имa и чecтвaмe кaтo гeрoи. Cтoичкoв e eмигрaнт нe e бългaрин. Кoмпрoмиcи c пaтриoтизмa никoгa! Яcнo!? Отивай да живееш в Русия, или РСМ.- Явно не си българин и се срамуваш да си такъв.

    Коментиран от #163

  • 162 Доколенков

    6 3 Отговор
    Съд за предателите и метежниците!
  • 163 Edin

    3 0 Отговор

    До коментар #161 от "Полковник РУМНО":

    Нещо не си разбрал. ТУКА СЪМ.
  • 164 Полковник РУМНО

    4 8 Отговор

    До коментар #156 от "Руски тролове":

    То затова сме на този хал и не е далеч денят, когато Пиринска Македония ще премине в РСМ и нас ще ни наричат татари. За това работят Малинов и Путин, както на времето Сталин и Тито измислили македонската азбука 45-та година.

    Коментиран от #168

  • 165 Полковник РУМНО

    1 6 Отговор

    До коментар #160 от "Сандо":

    Ще го изсърбаме Сандо.За съжаление така ще стане, след като вчера Белият дом изрази позиция за РСМ идентична с позициьта на Путин. Нежко на българите и България. За Отечеството идват тежки времена. Аман от продажници.
  • 166 Полковник РУМНО

    4 5 Отговор

    До коментар #113 от "Българин":

    Ти не си българин.Отивай да живееш в Русия или РСМ. Явно си македонец.
  • 167 Дългият

    6 4 Отговор
    Голямата грешка на Желев...трябваше да се забрани БКП и производните и...во веки веков..

    Коментиран от #205

  • 168 Какво става

    5 0 Отговор

    До коментар #164 от "Полковник РУМНО":

    Полковник РУМНО, как с това име имаш такива възгледи напарво съм в потрес.
  • 169 Тъпан

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Вова император":

    Никой няма да ни изгони по големи подлоги и по разградена държава от нашата няма.Разположили са се безплатно .Наредили са си марионетките и разграбват всичко до което се докопат.

    Коментиран от #171

  • 170 Имбецил

    8 6 Отговор

    До коментар #115 от "Полковник РУМНО":

    Защо ме пращаш да живея в Русия? С какво право?
    Аз за русия нищо не съм казал в коментара си. Само сравних това, че всеко лапе "говори" английски и нито едно не съм чул да ползва руски думи. Което автоматично показва, че в българия вяко хлапе е англофил, което пък означава, че не е патриот и българофил.
    Нямаш право да ме пращаш никъде, защото аз съм българин и плащам налози на тази държава!
    п.п.
    Обърни внимание на психическото си здраве! Погледни се какви коментари пишеш! От горе до долу, през коментар през два има твой постове и все едно и също ломотиш за Македония, сърбия, байдъм и Путин.
    А смяни тая плоча малко!
    п.п.п.
    И да ти кажа едно! Колкото и да ви е яд, българите ща са с Руснаците. Кръвта не става на вода. Па вие си вийте на умрело, колко си щете!

    Коментиран от #174, #176

  • 171 Бай той

    5 6 Отговор

    До коментар #169 от "Тъпан":

    Стига с тая демагогия, че сме окупирани и някой ни ограбва. Реалностите вече са други. Огледайте се имате приятели, които добре се справят в живота-изплащат си жилища по градовете карат по две коли в семейството, пътуват по целия свят/справка профилите във

    Коментиран от #177

  • 172 Перо

    7 7 Отговор

    До коментар #9 от "Аз да пиша":

    Да сега за 31 години демокрация цъфнахме та вързахме голям преспиоритет.
  • 173 Имбецил

    4 2 Отговор

    До коментар #153 от "Полковник РУМНО":

    Най-неправиното сравнение беше да ползваш Ботев!
    БОТЕВ е живял дълго време в чужбина! Там е кроил планове за освобождение на БЪлгария! Най-хубавите му и БЪЛГАРСКИ произведения са писани в чужбина.
    Същата работа е с Левски. Сигурно не знаеш от къде идва прякора му "Левский". Или пък не знаеш къде му е даден тоя прякор.
    А, прочети малко, ограмоти се и се спри да пишеш едно и също, че почваш да ми приличаш на козлодуйско-казанлъшкия!
    п.п.
    Кап. Петко Войвода, според теб не е българин, понеже е живял Гърция?!

    Коментиран от #180

  • 174 Присмехулник

    9 5 Отговор

    До коментар #170 от "Имбецил":

    Една известна част,остатъци от миналото са с Русия.Недей да говориш хуморески.Този сайт не е България.Късмет е че сме в Е.С.бяхме ли останали с Русия,всичко щеше да е по старому...Лагера и останалият Свят.
  • 175 човек

    4 4 Отговор
    Русия е независима,православна,неподдаваща се на натиск и управление отвън.Достатъчно горда за да гради собствени нравствени,културни и духовни ценности.Може да опази територията си сама.Доколко нещата ги правят правилно руснаците не е наша работа.Дали е демократична,а Америка дали е и какво е демокрацията?България е православна,не искаме да се поддаваме на натиск и Брюксел да ни казва дали да поощряваме гейовете или не.Да вземем пример за силна икономика от САЩ ,за култура и духовност от Русия.Лощо ли е това?Ни ни трябват пактове и да мразим някого,било то САЩ,Русия или някой друг.

    Коментиран от #178, #179

  • 176 Полковник РУМНО

    7 6 Отговор

    До коментар #170 от "Имбецил":

    В края на поста ,последното изречение беше достатъчно да се разбере какъв си.Марш в РСМ, или Русия. Ти не си българин. Българите не са славяни, това добре го запомни. Не знам за каква кръв говориш.

    Коментиран от #223

  • 177 Бай той

    4 0 Отговор

    До коментар #171 от "Бай той":

    профилите във фасебуук. Народа е гладен.
    не сте ли виждали предприемачи, викат не може да намериш хора за 5ст. работа да свършат. Всеки политик, социолог, философ а вече и имунолог. Море една дрянова неокастрена....
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 един друг

    2 0 Отговор

    До коментар #175 от "човек":

    Браво, прав си всяка държава трябва сама да се определя в пространството и времето, но ако обичат да не се месят и едните и другите в нашите работи.
  • 180 Полковник РУМНО

    5 3 Отговор

    До коментар #173 от "Имбецил":

    Точно обратното. Живяли са и са дошли за да освободят българите и ако трябва да умрат за Отечеството. Така и станало. Те са Патриоти. А, не като нашенските алчници. Хванали Терминал 2,напуснали България и побягнали да станат емигранти за много пари.
  • 181 Москва ква ква

    13 2 Отговор
    Абе Малинов , толкова антируски емоции Русия не може да събере без помощ на такива като тебе.Виж си резултатите след изборите и се измитай от България.

    Коментиран от #183, #184

  • 182 Полковник РУМНО

    4 4 Отговор
    И какво в края на краищата се получи? Тoвa, чe Белият дом в лицето на Бaйдъ,н зacтaнa дo Путин c идeнтични пoзиции в пoдкрeпa нa РCМ дa влeзe в EC. Пocлe щe пocлeдвa рeгиcтрaция нa OМO "Илиндeн", впоследствие oтцeпвaнe нa Пиринcкa Мaкeдoния и дo тук. Крaй c Бългaрия. Ниe щe cмe тaтaри cпoрeд иcтoрицитe нa Cкoпиe. Тъжна история.
  • 183 Edin drug

    13 2 Отговор

    До коментар #181 от "Москва ква ква":

    Не мразим Русия, а по скоро Малиновци с васално поведение и на Изток и на Запад.
  • 184 Полковник РУМНО

    8 1 Отговор

    До коментар #181 от "Москва ква ква":

    С позицията си в подкрепа на сърбоманската политика по отношение на РСМ, македонскто малцинство в България и прочие друго не могат да постигнат. Много българи ще се отвратят от тях.

    Коментиран от #187

  • 185 Полковник РУМНО

    2 2 Отговор
    Впрочем има един филм: ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Това време дойде и много добре ще се види, кои са истинските българи-ПАТРИОТИ, обичащи най вече България.
  • 186 Варненец

    4 15 Отговор
    Аз ще гласувам с бюлетина № 12 за русофилите от "Възраждане за Отечеството"! Без Русия станахме най-бедната и корумпирана държава в ЕС. А дето пишат, че Латвия и Литва са по-добре от нас - точно като нас са, откакто скъсаха с Русия.

    Коментиран от #188, #190, #191

  • 187 и още двама

    3 2 Отговор

    До коментар #184 от "Полковник РУМНО":

    Пишете моля с прости изразни средства, че на някои от колегите тук ще им прегреят моъците. Иначе, респект!
  • 188 един друг

    5 2 Отговор

    До коментар #186 от "Варненец":

    Може ли да си от Варна и да разсъждаваш така.
  • 189 Варненец

    4 16 Отговор
    По повод постинга, че не сме слОвяни. Не само сме слОвянЕ, но сме родители на слОвянската култура с нашия роден - словяно-български език. Имаме 80 % сродни думи с руския, сръбския, словашкия. За македонския не говоря - той си е чист български. Но точно затова ни наричат татари, защото някои невежи се отричат от слОвянския си корен, вкл генетически. Имаме 90 % общи гени със сърбите, и те ли не са слОвяни?

    Коментиран от #192, #207

  • 190 Edin

    12 2 Отговор

    До коментар #186 от "Варненец":

    Обикновените руснаци са цъфнали и вързали, та ни пращаш пак с Русия.
  • 191 Полковник РУМНО

    2 3 Отговор

    До коментар #186 от "Варненец":

    ВЕЧЕ ОБЯСНИХ, КАПИТАЛИСТИЧЕСКА РУСИЯ НЕ Е СССР. Едната държава, няма нищо общо с другата. Написах го с големи букви най после да го проумеете. Не смесвйте нещата. гласувай ако искаш и за папата. Ти не си българин.
  • 192 Полковник РУМНО

    12 1 Отговор

    До коментар #189 от "Варненец":

    Няма славянски език, писменост и култура. Има български език, писменост и култура. Дори църковните книги са написани на СТАРОБЪЛГАРСКИ ЕЗИК, а не на славянски. Такъв език славянски -НЯМА!

    Коментиран от #193, #194

  • 193 Скорпи

    3 8 Отговор

    До коментар #192 от "Полковник РУМНО":

    А вземи си почини малко,нещо ти залепна релето....

    Коментиран от #201

  • 194 Какво става

    12 2 Отговор

    До коментар #192 от "Полковник РУМНО":

    Тя АзБуката им е дадена на руснаците от РСМ, питай Путин.

    Коментиран от #198

  • 195 човек

    6 12 Отговор
    Едно време СССР изнасяше социализъм,сега Америка изнася
    справедливост и американска демокрация.Справка Ирак,Либия,Сирия-разруха.ЕС има европейски ценности.Що не казаха че са гейщина,корупция и пиянство-справка: Истанбулската конвенция,пияния Юнкер,корупцията у нас цъфти,ГМО.А Русия забрани гей бракове,забрани ГМО,бори се с корупцията.Независими са и техния главнокомандващ не пада от вятъра.

    Коментиран от #196

  • 196 и още двама

    1 1 Отговор

    До коментар #195 от "човек":

    Е, сега да обявим война и на едните и на другите. Едва ли ни стигат силите да им определяме политиките.

    Коментиран от #199

  • 197 Абе щото,

    4 1 Отговор

    До коментар #14 от "Да бе щото":

    Къде виждаш 15 републики, та дрънкаш за 16-та?

    Коментиран от #200

  • 198 Полковник РУМНО

    15 2 Отговор

    До коментар #194 от "Какво става":

    Така де, щото Путин много "обича" България и е признателен, затова и азбуката е дадена от РСМ. Наивницип в България колкото искаш с лопата да ги ринеш,все е тая.
  • 199 Полковник РУМНО

    2 2 Отговор

    До коментар #196 от "и още двама":

    Както казах политиките на Путин и от вчера на Байдън са в една посока. Изцяло п„одръжка на РСМза сметка на българите и България. Тежко и горко на Отечеството.Чакат го лоши времена. Това е.
  • 200 един друг

    3 2 Отговор

    До коментар #197 от "Абе щото,":

    Руската федерация се състои от 22 републики, устройва ли те 23-та.
    Единственото за което се дърлим тука е че няко няма да им трепне ръката и това да подпишат.
  • 201 Полковник РУМНО

    8 2 Отговор

    До коментар #193 от "Скорпи":

    Няма почивка. Почивка има само на оня свят Скорпи.
  • 202 За русоъбчев и подобни нанего

    3 12 Отговор

    До коментар #24 от "Русоебчев":

    Предатели са такива като теб и малкото. "демократи" Обикновените
    българи искаме да гледаме нашият
    интерес. И с Русия, щатите, западна
    Европа, развитите държави по света.
    Ненавиждам фобите коитомразят
    едни а са готови да са.слуги на други.
    Да Не би янките да са ни помогнали
    с нещо? Където стъпят трева не никне. Те ще ни казват с кой да търгуваме,, какво да не произвежда
    ме.Предадахте им всичко което мо
    жехте, но не се наричате предатели.
    Как да ви наричаме? Герои ли? Смешници. Станахте за смях. Гонят
    някакви "страшни" шпиони по градин
    ки.Слуги смотан!
  • 203 pepy

    22 2 Отговор

    До коментар #29 от "Бай Шиле":

    "Не си падам много по Единая Россия но по Хилари и Нанси хич."

    Никъде в статията или в коментарите не става въпрос за Хилари и Нанси... Явно декларираш едно, а денем и нощем /непрекъснато/ си мислиш нещо съвсем друго... дори и мокри сънища да имаш, няма да се плашиш - не е заразно...
  • 204 pepy

    25 0 Отговор

    До коментар #155 от "Дан":

    "За сведение на посрещачите ,,единная" се пише с две ,,н""

    Не само на посрещачите, но и на изпращачите им е весело...

    Въобще да не познаваш езика на страната, в чиято услуга напъваш да се поставяш е най-малко смешно... Мислех, че хората на Пригожин правят поне елементарен тест за интелигентност на кандидатите... кофти работа... ама няма да се плашиш - повечето кремълофили не са наясно с руския език...

    Коментиран от #210

  • 205 pepy

    22 1 Отговор

    До коментар #167 от "Дългият":

    "... Желев...трябваше да се забрани БКП и производните и..."

    Нямаше как да стане, след като в прав текст ДЕКЛАРИРА че е марксист... Тогава сигурно нямаше да има "Боянски ливади" и голяма част от простотиите, които последваха...
  • 206 Милко

    10 1 Отговор
    Постепенно, постепенно, Русия продължава да се доближава до целта си да откъсне България от цивилизования свят, като разширява идеологическата си инвазия у нас. Тя е облекчена да върши това и то в голям мащаб, защото няма официално противодействие от властите, които даже й сътрудничат в това да разширява с всякакви средства кръга на симпатизантите си в България. Освен това, тя е облекчена и от незаинтересоваността ни към собственната си сигурност. Точно такава тактика е била приложена през Втората Свтовна Война, след която България се предава доброволно!
  • 207 pepy

    20 2 Отговор

    До коментар #189 от "Варненец":

    "... Не само сме слОвянЕ, но сме родители на слОвянската култура..."

    В голяма грешка, та чак сте в заблуда... но просто спазвате новите опорки на КГБ-офицерите от Кремъл и Московската Патриаршия. Просто лозунгите са сменени - все пак вече сме XXI век:

    Няма "Вечна дружба", а има "ПАНСЛАВИЗЪМ" и "ПРАВОСЛАВИЕ"...
  • 208 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    11 3 Отговор
    РУСОФИЛИТЕ НИ...МАМЯТ

    Коментиран от #212

  • 209 А защо уж с Русия

    13 3 Отговор
    А целта е да догонваме доходите на европейските страни. Не трябва ли да се стремим да догоним доходите на русия? Аааа, на те руските доходи по-ниски от нашите. Значи ще намалим нашите, няма как да се делим иначе
  • 210 Дан

    0 18 Отговор

    До коментар #204 от "pepy":

    Уважаема Пепи,правилно си забелязала,че на руски е с едно ,,н",а на български с две.Не се изнервяй толкова.Явно месечните ти неразположения и оскъдните шекели от унгареца те вбесяват.Не ми лепи етикети по коствени предположения,както и аз не те наричам ле()бийка,защото имаш аквариум.

    Коментиран от #213

  • 211 НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ

    14 1 Отговор
    РУСОФИЛИТЕ В....РУСИЯТА
  • 212 доко

    1 9 Отговор

    До коментар #208 от "НАТО НИ БРАНИ...ЕС НИ ХРАНИ":

    Ти чел ли си съдържанието на храните,а които ни храни ЕС?По-добре недей.А и безплатен обяд няма.Само сиренето в капана за мишки е безплатно.
  • 213 pepy

    12 0 Отговор

    До коментар #210 от "Дан":

    "...нa руcки e c eднo ,,н",a нa бългaрcки c двe..."

    "За сведение на посрещачите ,,единная" се пише с две ,,н""

    Да... кремълофилчето е толкова сигурно в себе си, че "хитрувайки" и отричайки, само потвърждава нЕкои съмнения... В пост #6, който коментира първоначално, става въпрос за руска партия и името е написано на РУСКИ език - "ЕДИНАЯ РОССИЯ", а не на български, китайски и т.н.

    Между другото на български е "ЕДИННА", а не "ЕДИННАЯ" и "РУСИЯ", а не "РОССИЯ"... ама сигурно малко късно, но вече си се сетил...
  • 214 Съд и Затвор

    14 5 Отговор
    ЗА ШПИОНИТЕ РУСОФИЛИ ...!!!!
    АБЕ тоя чували се какви ги приказва..?? Кремълската подлога и руския шпионин Малинов колко пари е получил от Путин за да агитира БЪЛГАРИТЕ , България да излезе от НАТО ?! България ВЕЧЕ е била заедно с Русия, но не е била нито по силна, нито по добре, а напротив само е била по зависима, по зле и по изостанала от останалия свят.. и ОСНОВНО ДОКАЗАНО ПРАВИЛО е , че няма страна в света , която да е обвързана с Русия и да е просперираща и преуспяла в развитието си...!!!

    Коментиран от #221

  • 215 Gen Gurko

    5 2 Отговор
    Референдума е връх на демокрацията. Нека народа да си каже думата за всичко за което не е бил питан.
  • 216 сатан

    1 5 Отговор

    До коментар #81 от "възмутен":

    Много си умен бе . а не искаш ли и ядрено оръжие да стоварат в БЪЛГАРИЯ янките ... както и се гласят и както ще стане ..защото ги ГОНЯТ ОТ турция .те си стовариха танкове без никой да уведомят и управляващите бяха като сащисани незнаещи какво става в България .
  • 217 език

    1 7 Отговор
    Бог е решил с кой ще бъдем ...за това ни е дал близки езици за да се разбираме и хортуваме . Ритате не ритате това е. Нягога през втората световна война руския войник в затруднено положение се е чудил на коя страна да мине . Отпред немци ....отзад НКВД заградителни отряди са стреляли по бягащи назад руснаци... и накрая войниците решили на страната на Сталин понеже се разбират .,.И сега случая е аналогичен ...

    Коментиран от #220

  • 218 Румен Радев

    0 1 Отговор
    Аз тоя не искам да го виждам откакто ме унижи публично на конференцията.
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 доброжелател

    0 0 Отговор
    Малинов и предателите в Москва на минимална
    руска пенсия
  • 223 Да бе

    0 0 Отговор

    До коментар #176 от "Полковник РУМНО":

    Не са славяни, колкото мароканците и сирийците не са араби.
    Явно не можеш да отличиш народ(нация) от народностна група. Едното няма нищо общо с другото. И шведите, и норвежците са скандинавци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове