Last news in Fakti

31 Март, 2021 16:50 8 816 108

Кузман Илиев: Байовци зад Океана, да се уважаваме!

  • кузман илиев-
  • държавен департамент-
  • българия

Кандидата за депутат на ВМРО взриви със статус във "Фейсбук"

Кузман Илиев: Байовци зад Океана, да се уважаваме! - 1
Снимка: БГНЕС

Икономист, политически анализатор, кандидат за депутат от гражданската квота на ВМРО Кузман Илиев взриви социалните мрежи с коментара си във "Фейсбук".

Ето какво пише той:

"Байовци, зад океана - да се уважаваме. Поне малко.

Така, както не е проблем да хванем руски шпиони и да ги съдим; така както не е проблем да се опълчим на Русия, когато е против Съединението и Независимостта ни, или пляска полуистини откъде е дошла азбуката им...

Така е редно да ви кажем и на вас. При положение, че демократите ви ореваха орталъка, че едва ли не руски хакери от Чукотка, а не американския народ е избрал Тръмп за Президент; при положение че обвинявате цяла Азия и Близкия изток в намеса в изборния ви процес... Не е ли редно да се опитате - от етика поне - да не влияете на чуждите избори и вие. Та погледнете какво петно на демокрацията турихте с всичките си изборни нарушения и измами само преди няколко месеца...

Доклади два дни преди изборите у нас - не са джентълменски жест. Дори да сте безпрекословно прави, разбира се - каквито винаги сте. А, вие регулярно си ги пускате тези доклади, добре.

Ние сме част от Западната цивилизация, не защото приемаме безропотно всичките ви действия. А защото сме най-старата оцеляла държавност в Европа. Били сме една от трите империи в Средновековието. Дали сме азбука на стотици милиони, в това число и на големия ви архивраг - Русия. Е, да, останахме в орбитата на СССР, защото така се разбрахте със съюзника на Хитлер от първите години на Втората световна война - Сталин. И плащаме цената и до днес.
Благодарим, че ни казвате неща, които не знаем - че имаме сериозна корупция, което също ни е наследство от соцвремето. Но нали и вашият президент Айзенхауер искаше да бори „военно-промишления комплекс“, който се храни с войни?

И че медиите ни не са свободни. Макар че и тук като при вас, лагерите са си разделени на корпоративно-партиен принцип, а ваденето на черни ризи е от сутрин до вечер - точно като при Фокс и Си Ен Ен. Затова ни е ниска и избирателната активност - поотвратиха се хората от „политиката“.

Или че ни напомняте, че имаше недопустими издевателства на протестите лятото към граждани, така както полицаи бяха замеряни с коктейли „Молотов“ и палени живи със слама. Трябва да си го помним, дума да няма. Но не забравяйте и вие - на протестите в Капитолия бяха застреляни четирима протестиращи. Четирима. Нали? Беше скоро.

Но най-тъжно е за малцинствата да си говорим. Не се тревожете - у нас те са сравнително добре. НПО-та, социална държава, средна класа - пари се стичат към ромски лидери и електорат, а ако вземат, че оберат и насилят някоя баба представители на тази общност - веднага правозащитниците им се притичват на помощ. Повечето нямат нужда дори да работят, защото другите граждани им плащат сметките. Не забравяйте все пак и как започнаха протестите при вас миналата година. Силата срещу Флойд далеч не беше реципрочна, че го гледахме и едва ли не и „лайв“. Не е като да са сигурни за живота си малцинствата и при вас. Да си го кажем.

Финално, за македонското малцинство. Ако бяхте чели малко повече балканска история, щяхте да знаете, че Македония е географско понятие. Такъв етнос никога - до 1944 година при вашата и на Съюзника ви Сталин победа - не е имало. Та, той, Сталин, съюзникът ви... Той го измисля. Наистина, сериозно ви казвам. ОМО-Илинден е само великосръбска партенка, не съществува реално. Проверете ги в Уикипидия тия неща! Малко е като да седнем ние да коментираме сецесионистите ви конфедерати от Юга, които днес твърдят, че федералното ви правителство е нарушило правото на самоопределение на отделните щати в Гражданската война. Ние обаче нямаме иск към Северна Македония - само те към нас, към нашата история и македонските българи в техните предели днес. А сега и юруш да ги приемаме в ЕС...


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 98 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цвъки асансьора

    125 58 Отговор
    Тоя бързо деградира!

    Коментиран от #5

  • 2 чекмеджето

    127 55 Отговор
    малиии това леке със жълтото окло устата вече започна да говори като част от управлявашата шайка , а какви ги дрънкаха продив гроб преди да се намърдат в НС хихихи

    Коментиран от #93

  • 3 Корупция

    119 59 Отговор
    Поредната калинка лижеща задника на тиквата, явно мисли, че доклада е за друга държава....
  • 4 Хахаха

    106 53 Отговор
    Егати клоуна много станаха вече
  • 5 Градинарят

    41 53 Отговор

    До коментар #1 от "Цвъки асансьора":

    Недей да цвъкаш навсякъде, намери си друго място.
  • 6 Бай онуй

    71 24 Отговор
    Боже господи
  • 7 Гост

    96 77 Отговор
    Абе, не ги харесвам тези "патриотари", но в случая е прав!

    Коментиран от #86

  • 8 ДД САЩ

    75 56 Отговор
    ей брадато келешче , ти на нас ли ще се репчиш сега ще видиш кон боб яде ли и крадливия ти шеф тиквата ионя тулуп каракачанина дето строят тръби на Путин :)

    Коментиран от #12

  • 9 Политолог

    85 61 Отговор
    Горе-долу статията е вярна.

    Коментиран от #89

  • 10 Браво Илиев

    60 71 Отговор
    браво Кузман
  • 11 големия джо

    41 26 Отговор
    малкия джо да не си вдига крака за подковаване,че ще сготвя жабата!
  • 12 Ами марш при Джуджето

    28 60 Отговор

    До коментар #8 от "ДД САЩ":

    в Чукотка, ве бастун! Вие очевидно Чукотка повече я обичате от България!
  • 13 Байо

    65 46 Отговор
    Да вземеш като най-първо, да научиш историята!За писмеността,и цивилизационните устои!Като второ да се научиш на малко уважение!!Не всеки който ти казва истината в очите, че си корумпиран крадец е враг! И като трето, Ами едва ли ще сте в парламента!!!!А ако сте, то значи българския народ си заслужава съдбата!

    Коментиран от #52

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 тъй си е

    73 52 Отговор
    Добра статия. Браво за нея.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Фффффф

    53 16 Отговор
    Тиквата не смее,и хоп появи се тоя да им го обясни на американците
  • 18 фащ

    29 37 Отговор
    искат да унищожат България ще я разделят на парчета и ще я раздадат на комшиите така става като не се подчиняваш на господарите на света
  • 19 Тъпунгери

    31 25 Отговор
    Още не могат да разберат, че само силата ти дава правото. Сиреч, който има бомби, той поръчва музиката. Това важи и за руснаците.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Asdfg

    28 50 Отговор
    Този веднага да бъде прибран в специализирано психиатрично медицинско заведение за освидетелстване! ВЕДНАГА!
  • 22 tRapt

    43 38 Отговор
    Слабо, Кузмане, слабо. Чакаме и Георг да се изтропа...
  • 23 ТОЧКАТА

    22 18 Отговор
    опааа,сига ши плескаме американците!!!!!!айди бе!!!!просто казаното не може да скрие лизика ,който е като слонски хобот....
  • 24 ира

    42 42 Отговор
    Господин Кузман, тази статия е един патриотичен компот, една лавина от самохвалство. И каква е тезата? Щом сме стара държава, не ни критикувайте? За съжаление, важно е как се виждаш ти, но по-важно как те виждат другите, не може да им налагаш мнение. А, и какво ли е истинско изказване без да се спомене Сталин! Той ярко присъства в мислите и чувствата явно. Няма какво да му противопоставите, очевидно.
  • 25 Полумаке

    36 36 Отговор
    Браво за статията!!!
  • 26 ТОЧКАТА

    33 17 Отговор
    БЕ добра аналогия е направил....ми лика прилика сме с усата!!!!по неговите думи...Що ни се,,карат,,тогава!!!!!Ми и ние ще им рекнем/ВИЕ НИ НАПРАВИХТЕ ТАКИВА...
  • 27 Тоя па

    29 29 Отговор
    Ей такива слабо образовани но нагли пишлемета отказаха хиляди симпатизанти и поддръжници от ВМРО. Напълнил си кухалницата с щампи от партийните указания и се чувства задължен да се изтъпани в мрежата с "принципна" позиция по некои въпроси. Четеш го и си го псуваш лекето мазно.
  • 28 Хахаха

    17 21 Отговор
    Ние сме били дали азбука на половината свят, а. Ние!!
  • 29 Хахаха

    28 34 Отговор
    Да се опълчите на Русия, защото тя е била срещу вашата независимост ли? Безсрамие. Без Русия нямаше да я имате вашата независимост. Поне тогава.
    ,,Българо-османските противоречия са уредени с помощта на Русия. През април 1909 г. са подписани българо-руски, руско-турски и българо-турски протокол. Според тези споразумения Русия опрощава османските задължения, останали от войната от 1877 – 1878 г., в замяна Османската империя се отказва от всякакви финансови претенции към доскорошното трибутарно княжество България, а българската страна се задължава да изплати 82 милиона франка на Русия в срок от 75 години. През същия месец империята признава независимостта на България, последвана и от Великите сили."


    И НИКОГА НЕ СА БИЛИ ИЗПЛАТЕНИ НА Русия ТИЯ 82 МИЛИоНА ФРАНКА. А сега досетете се кой ви ги опрости?
    Някои неща тук се премълчават. Не е удобно да се споменава Русия в случая. Нали така говорите, че съвсем сами сте постигнали своята независимост.
  • 30 Хахаха

    20 22 Отговор
    ,,По време на управлението на Александър Стамболийски съветската власт се отказва от погасяването на заема и дълга. От непогасения заем на България Русия загубва "не по-малко от кръглата сума 59 300 000 франка", както е записано в проспекта на заема, публикуван от клона на лондонската банкова къща "Шрьодер" в Хамбург. А в дирекцията на Дойче банк стигат до извода, че това са приблизително 80 млн. франка.

    Средствата България използва за стопанско развитие и държавно-политически цели. С тях тя изкупува за 40 млн. лв. 309.614 км линии на Източните железници, за 2.667 млн. пощите и телеграфите и за 4.007 млн. всички пристанищни и брегови фарове на територията на бившата Източна Румелия."

    Коментиран от #35

  • 31 Хахаха

    25 27 Отговор
    Ако още не сте се сетили. Сталин решава да опросхи дълговете на България . И това се случва през 30 години. Годините на глада в Русия.
    Както казва Путин, много подаръци направи Русия на всички в Европа.

    Коментиран от #33

  • 32 Мой

    21 18 Отговор
    Защо бе кузманчо, защо да не е сега? За да си затворим очите още малко, та да пак същите гадове да управляват? Точният момент е това, а ти избра грешната партия, или просто ти си грешният човек.
  • 33 Сър Пичук

    30 18 Отговор

    До коментар #31 от "Хахаха":

    Да бе, да, понеже Сталин ни е опростил дълговете, та ни взеха златния резерв.
    Я се скрий някъде с твоите измишльотини и стига си тролил.

    Коментиран от #36, #95

  • 34 Гост

    17 19 Отговор
    На тоз комик бързо му приключи кариерата в Нова ТВ . Сега депутат иска да става .
  • 35 Сър Пичук

    28 17 Отговор

    До коментар #30 от "Хахаха":

    През 1944г, когато СССР ни окупира, те изнасят всички заводи от България, заедно с материалите. Взимат и всички етерични масла и ги продават за своя сметка. Освен това до 1949г през България са минали около 600 000 солдата, които сме хранили.

    Коментиран от #39, #43, #46, #84

  • 36 Я па тоя

    20 20 Отговор

    До коментар #33 от "Сър Пичук":

    И аннглосаксите ли са като Сталин, та днес ни взеха златния резерв??
  • 37 Мазньо

    19 18 Отговор
    КузмА Тиквиевич Матросов!
  • 38 ХайлАдолф

    22 16 Отговор
    Прав е , за всичко което е казал , а на комуноидноувредените , на които не им харесва ... нека здъвкат малко червени бюлетини , за да им държи ситичко ...
  • 39 Тоя па

    23 20 Отговор

    До коментар #35 от "Сър Пичук":

    Що не се оплакваш и от днес- от окупирането и храненето на американците с безплатните ни бази??

    Коментиран от #101

  • 40 Берберин

    18 20 Отговор
    Кузманеее кузмане, първо се обръсни. После се огледай мамлко, не си вече при Домуса в нова.
  • 41 Обикновен.

    25 23 Отговор
    Човек да не изкаже мнение. Веднага някакви озлобени тролчета започват да плюват отрова.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Определение

    11 17 Отговор
    Този млад кариерист лае в мъглата, слага си пръста където скърца.
  • 45 Гост

    19 13 Отговор
    Ало,байо,преди няколко месеца плюеше управляващите престъпници, днес към продажните и шкевбетата и той!Какъв срам!
  • 46 Хахаха

    19 26 Отговор

    До коментар #35 от "Сър Пичук":

    Противни са вашите лъжи. Продължавайте да живеете в тях. Неблагодарността е толкова отвратителна, че няма нужда и да се коментира.
    Тук ви напомних за пари....това е най - малкото, което даде Русия за България. За хилядите животи, които са дали моите сънародници и другите милионите животи на вашите сънародници, които са си оттърсели от игото, благодарение на смъртта на руснаците на полето на битката. Сигурно вашите предци в гроба се въртят, гледайки на вас, техните неблагодарните потомци.
    Добре, че в България има все още съвестливи и добри хора, които не забравят историята и не я фалшифицират.

    Коментиран от #105

  • 47 Електра

    21 20 Отговор
    БРАВО БЕ ПИЧ, САМО СЕ ЧУДЯ КАК ТАКА ТИ ПУСНАХА СТАТИЯТА ТУК. ЗАЩОТО ТУК СЕ ПЛЮЕ САМО ПО БОЙКО И ГЕРБ, И АКО КРИВНЕШ ТЕ ТРИЯТ НЕЗАБАВНО...

    Коментиран от #48

  • 48 Хахаха

    13 16 Отговор

    До коментар #47 от "Електра":

    Че той е в своята статия плюе само по Русия.
    Колко пъти спомена нея и колко пъти другите?
    Иезуитско манипулиране.
  • 49 Ало балоните

    23 21 Отговор
    Абе пръ*льо кой си ти, че да си позволяваш такова обръщение. Видях ти акъла като "водещ" сега ще трябва да го гледам като "политик" ли? Смешна въ*шка!
  • 50 Дългият

    23 21 Отговор
    Браво...Директно в Очите...

    Коментиран от #90

  • 51 Констатация

    22 22 Отговор
    Всичко казано е вярно на 100%. Но има и още да се каже. Което очевидно е спестено от Кузман. Няма да се спирам. Очевидно човека иска да си запази достъпа до Щатите. И последно: от 1 до 18 коментар са писани по поръчка от едни и същи станции. Явно ВМРО бърка нечии сметки. Още мисля за кого да гласувам.

    Коментиран от #53

  • 52 Дългият

    13 10 Отговор

    До коментар #13 от "Байо":

    Ами кажи според теб кой да влезне.ГЕРБ..не Патриотите не...Останаха ДПС и БСП...За тях ли да гласуваме.Може да съм отчаян,но не и луд..
  • 53 SeIr

    6 13 Отговор

    До коментар #51 от "Констатация":

    В твоя коментар няма абсолютно никаква логика. Та...да ти помогна ли за коментара "за кого да гласувам", герб троле?

    Опорка: аз не харесвах досега герб (може и вмро), но те са по-малкото зло. Затова ще гласувам за герб (вмро)...
  • 54 ТАКА Е

    13 11 Отговор
    САМО ЧЕ КУЗМАНЧО И ТОЙ ОТ НОВИТЕ ИБРИКЧИИ НА ПАТЕРИЦИТЕ МУТРИ .ГЛЕДАЙ НАШИТЕ ПРОБЛЕМИ А НЕ НА ЯНКИТЕ , КРАСАВЕЦ ФЕС.
  • 55 Жалко, че съм анонимен

    27 23 Отговор
    Кузман Илиев, браво! Ще го запомня това име и тази личност! И исторически и политически точен коментар за събитията! САЩ и Русия са велики за себе си. България трябва да отстоява своите интереси срещу тяхните намеси в страната ни.
  • 56 кой си ти

    24 18 Отговор
    Кой си ти, бе, че ще поучаваш американците? Я се виж на какво прилича? Ти си твърде далеч от Америка- и по манталитет, и по интелект, и по работоспособност, и по много други неща. Ти си един съвременен бай Ганьо, който обслужва агента на комунистическата Държавна сигурност агент Иван. Нищо повече. Ти си господин Никой! Ще гледаш парламента през крив макарон или на картичка, а ако влезеш, поне ще лапаш 7 бона на месец, иначе какво ще работиш?

    Коментиран от #87

  • 57 Ваеводата

    17 8 Отговор
    Колхозный парень Иля Кузмич, во имя мира, Пропил Москвич!
  • 58 Електра

    13 18 Отговор
    БРАВО БЕ ПИЧ, САМО СЕ ЧУДЯ КАК ТАКА ТИ ПУСНАХА СТАТИЯТА ТУК. ЗАЩОТО ТУК СЕ ПЛЮЕ САМО ПО БОЙКО И ГЕРБ, И АКО КРИВНЕШ ТЕ ТРИЯТ НЕЗАБАВНО...
  • 59 123

    16 9 Отговор
    Доклада за правата на човека в България във САЩ излиза в началото на следващата година като покрива предходната година.Ако този човек,както и правителстата на България си направят труда да прочетът тези доклади, ще установат че от 30 години доклада е един и същ с малки разлики и различни Български актьори.Доклада е обективен и се дава на Българиа за да си направи приоритети върху които да работи и подобри правата на човека, А това не става от 30 години, все едно нищо не им е казано.
  • 60 гола вода

    16 11 Отговор
    За такива като този, народът отдавна е казал: Кога стана калайджия, кога му почерня заdн...т Каква специалност има това лице- не се знае? По всички теми се изказва, едно време в университета викаха на такива като този "лимонаден човек", демек повърхностен, отгоре- отгоре, елементарен, първоначален. Гола вода е!
  • 61 7 БРОЯ

    18 7 Отговор
    КАК МОЖЕ ВМРО 30 ГОДИНИ СЛЕД 10 11 89 ДА ИМАТ ...... 7 БРОЯ АГЕНТИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ НАЧЕЛО С ПРЕДАТЕЛЯ НАЗНАЧЕН ОТ ДС ЗА ,,ЛИДЕР"НА ВМРО , КОЙТО Е ЧЛЕН НА БКП И ИМА ДВЕ ИМЕНА КАТО АГЕНТ НА ДС .... ДОНЧО И ИВАН ............ КАК МОЖЕ ТАКИВА НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ И КРАДЦИ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯТ КАТО ПАТРИОТИ И ДА СЕ ФУКАТ ЧЕ ТЕ СА НИ НАПРАВИЛИ ПЕНСИЯТА 300 ЛЕВА КОГАТО ТЯ ТРЯБВАШЕ ДА Е 3 000 -- СЪЩИТЕ ПАТРЕОТИ ОТКРАДНАХА 800 МИЛИОНА ОТ ПРОДАЖБА НА ПАСПОРТИ ........

    Коментиран от #83

  • 62 Кузмич

    16 8 Отговор
    Руско име, руско изражение, руски човек, руска пропаганда, сановник на агента-доносник Иван от Държавна (не)сигурност. Гласи се за безроден представител, но май няма да го огрее и ще се моли пак да е дописник някъде.
  • 63 КУЗОВЧЕ

    17 10 Отговор
    КУЗМАН НЕЗНАМКОЙСИ , КАТО ГО ГЛЕДАМ Е ПОСЛЕДОВАТЕЛ НА ЖАМБАЗКИ И МУ СЕ КРАДЕ И ЛЪЖЕ ТА СЕ НЕ ТРАЕ - ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ И ТОЙ Е ПАТРЕОТ КАТО НЕГО И РУСЕНСКОТО ВАРЕНО ! ВЛАДО КУЗОВ ЛИ МУ Е НАСТОЙНИК !
  • 64 Иван агента

    13 9 Отговор
    "Големият" анализатор , слугува според указанията
  • 65 Васил

    17 9 Отговор
    А ти Байо в Щатите само за чистач ще те вземат.
  • 66 123

    13 8 Отговор
    Проблеми както ги е описал този автор ги има в САЩ но той не продължава до края на описаните проблеми в САЩ. тези служебни лица които са нарушили граждански права на хора,, малтретирали,убили хора или вземали подкуп незвисимо на какво ниво са и от коя партия са.Са осъдени, затворени, пари и собственност придобити от незаконна дайнст и подкупи е конфискувано. Потърпевшите са получили парични обезщетения. Това е разликата на САЩ с България, в Българиа такива наказани длъжностни лица няма, а още по малко конфискувани пари и имущество.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Радко

    6 2 Отговор
    В Д$-Вл@шко-М@нг@$@₽$ката ₽у$офил$ка Орда - българеещи се намазани дуп€та е сбрана д₽и$ливо-$м₽ъдливата yт@йка на БКП+БЗН$+Д$: това к@₽@-П₽@$ с Дж@ндб@з, Карлос Мъпета (Дуп€та) Конт₽е₽а с Кузо шльокото, дъртата Д$-$в0дница К₽€м€н@ Д₽анг0вата с мут₽е$ите $ултанка, Калкана, Мара общата, Радостинка Слабак, Боби Д$-чука, БКП+Д$-ч€ки$тите А₽лин и Ки₽о, Д$-дрипльото $мол€нов, ..... Всичките са пияници, наркомани и секс-извратеняци, пък и с побългарен циг@н$ки произход! И паразитират на БКП+ДС-патриотарските измами на лyмпeн-пролетарята!
  • 69 УВО 2021

    11 5 Отговор
    В ДС-МВРо-то са го ударили на УВОЛНЕНИЕ! 4 дена служба не остана! Бай Ставри е организирал търг кой в коя килия ще бъде "булка" след 05.04.2021!
  • 70 Оракул

    18 6 Отговор
    Още един толуп за заплюване.Брадатите винаги крият някакъв недъг.
    Хората са казали—Лицето е огледало на душата”,а тоя има миши очички с лукаво изражение.Поредната подлога .

    Коментиран от #79

  • 71 АЙ СТИГА БЕ

    14 5 Отговор
    Тоя мушморок що не се покаже без очила и брада, та да видим истинския му лик :)

    Коментиран от #81

  • 72 Best

    6 14 Отговор
    Много точна статия,краварите да си пасат кравите.
  • 73 Индианец БГ

    16 14 Отговор
    Този негодник едва ли знае,че са премахнати изборни секции по места и презрените от него българи са принудени да пътуват до Чикаго да гласуват.Стотици мили.естествено в угода на Борисов!!!
  • 74 Посоката

    5 7 Отговор
    е правилна и трябва да се подкрепи. Лека бележка за "корупцията от соцвремето", което е нелепо твързение, но с оглед възрастта на автора може да му се прости.

    Коментиран от #75, #82

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Jacques Yves Moineau

    13 3 Отговор
    И откога да водиш икономическо предаване по телевизията те прави икономист?
  • 77 Пролет

    6 9 Отговор
    Всичко е вярно. Браво.
  • 78 23487123098

    7 5 Отговор
    Навякъде има престъпност, но има и закони и воля да се спазват. А вие от ВМРО (какво ли пък значи това!?!) и вашите приятели от ГЕРБ, ДПС, Воля, НФСБ и всички други лумпени, вие поддържате корупцията и беззаконието, защото се обогатявате чрез тях за смекта на народа. Това е положението и всички го виждат, а жалкият ви гняв няма стойност и смисъл.

    Коментиран от #92

  • 79 Кузи мишката

    7 4 Отговор

    До коментар #70 от "Оракул":

    Напълно прав си. Прилича на бивш служител на милицията, който си е пуснал брада ,за да изглежда по-интелигентен, и второ: за да не го познаят хората. Много бивши милиционери си пускат бради, но това не ги прави по-малко прости.
  • 80 BGnewgeneration

    7 7 Отговор
    Този пишман идея си няма какво е демокрация, а тя е сложно нещо и неумни хора не я разбират. Тях ги е грижа за шкембе войводата.
  • 81 толерантен

    9 3 Отговор

    До коментар #71 от "АЙ СТИГА БЕ":

    защото келемето и той се гласи за вайвода
  • 82 до 74

    9 3 Отговор

    До коментар #74 от "Посоката":

    Коруцията не е точно наследена от соц.времето ,а създадена от комунистите висши функционери на БСП като Лилов,Луканов и службите които ограбиха и разпределиха активите,изнесоха парите, докараха държавата до колапс,а хората до просешка тояга.А сега се редят за алтернатива!А това с абсурдното "македонско" мнозинство изби рибата.До там ли стигнаха сърбоманите?Да проверят през кой век Охрид е българска столица и патриаршия,после архиескопия.
  • 83 до 61

    7 10 Отговор

    До коментар #61 от "7 БРОЯ":

    Е какъв "агент "е Каракачанов ,бе,що не провериш?Писал е становища за Македония през соца,е и ?Няма нищо различно от тогава и днес в СМ на държавно ниво!
  • 84 Пешо от блока

    14 5 Отговор

    До коментар #35 от "Сър Пичук":

    То да беше само от България...Те ограбиха всички страни, през които мина руски ботуш. А испанското злато Сталин го прибра още по време на гражданската война, за да го пази за републиканците, когато дойдат пак на власт.Още го " пазят" в Москва.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Отровното трио

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Уууууу, ОСТАВКА бе, как ще е прав. Ти добре ли си!
  • 87 ЧОБАНИН

    6 15 Отговор

    До коментар #56 от "кой си ти":

    А ти кой си, САЩ върха на човешката цивилизация
  • 88 Кой68

    2 7 Отговор
    Кратко,точно и ясно ....
  • 89 Вярна, ама

    3 3 Отговор

    До коментар #9 от "Политолог":

    трябва да сме политически коректни и да не се репчим на големия брат. Иначе много неща може да се объркат и този път няма кой да ни спасява

    Коментиран от #91

  • 90 Ами в очите

    1 3 Отговор

    До коментар #50 от "Дългият":

    чиста демагогия. Кучетата си лаят, керванът си върви.
  • 91 До 89

    2 2 Отговор

    До коментар #89 от "Вярна, ама":

    Няма проблем да се отговори политкоректно на лъжите които са изложили.Не може да се оставят доносници българи с меркантилни цели да пишат както им е изгодно като факти и въз основа на тях да се създават неверни доклади.Особено за македонско малцинство е с участие и на сръбските и нашите мушмули от една " демократична" партия.Как рабраха правозащитниците че тук има македондко малцинство,а СМ какво става с македонските българи?И за корупция без доказателства ,е това нормално ли е?
  • 92 ,до 78

    2 4 Отговор

    До коментар #78 от "23487123098":

    Е дай факти за това което виждаш сега и факти преди тях?Как ще сравняваш това колосално строителство на инфраструктура която е нужна,която не е само безвъзмездна,ремонти,нови детски градини,обновени училища,повишаване на доходите с това което беше!Ти какво чакаш чалгаря и галевиците или бойкикиев от задкулисието да се борят срещу корупцията,а срещу олигархията.Виж им облика!Или че ВМРО не защитава българския интерес,в какво ще ги упрекнеш?

    Коментиран от #106

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 бай

    4 0 Отговор
    кой и какъв е тоя джихадист дето заплашва
  • 95 someone

    1 10 Отговор

    До коментар #33 от "Сър Пичук":

    ех тия златни резерви бе то ние направо сме били под планини от злато. то един път руснаците след Освобождението ужким ни окрали златото ( интересно от къде толкова злато у бедно робско население 5 века под иго ) , втори път пък СССР не е спал цялата Втора световна не да скърши гръбнака на нацизма ми да докопа планината от злато на опърпаните българи ,които 30те години не са знаели що е електричество, магистрали и индустрия. Вярвайте си на глупостите и четете брадатия козел отгоре как се слюнчи, никой не му пука каква държава си бил , а каква си сега имаш ли сила или не.

    Коментиран от #104

  • 96 Санта Барбара

    6 0 Отговор
    Кузманчо, отиди да си починеш малко на Тихоокеанското крайбрежие. Настани се за десетина дни в Санта Барбара, подишай чист въздух, далеч от прахоляка, мизерията, нищетата на нравите. Опитай от хубавото вино, има много винарни, отиди до ранчото , където е живял великият Рони- Рейгън, казва се "Ранчо дел Сиело". поразходи се и до LA,Санта Моника и Венис, успокой се, изцери си нервите.
  • 97 Тумбев

    5 0 Отговор
    Тия няма да влязат в НС, освен ако Падишаха и Сараите не заповядат няколко тумби с цигани да пуснат "гласове" за тях
  • 98 Тетия

    5 0 Отговор
    От вмро първо се репчат после свалят гащите и се надупват примери бол
  • 99 ХАН КРУМ

    5 5 Отговор
    В СТРАНА ,В КОЯТО ПОЛИТИЦИТЕ 30 ГОДИНИ СА ВЛЕЧУГИ И АКТИВНО ТЪРСЯТ ПРЕД КОГО ДА ЛАЗЯТ,ДА УНИЖАВАТ НАРОДА И ДА ПРЕДАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАЦИЯТА ,И ДЪРЖАВАТА СИ,КАКВО УВАЖЕНИЕ ИСКАШ ОТ ТОЗИ ПРЕД, КОЙТО САМ СИ СЕ УНИЖАВАЛ ГОДИНИ НАРЕД .ПЪРВО Е РЕДНО, С БАЙОВЦИ ДА СЕ ОБЪРНЕШ КЪМ ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПЛУЖЕЦИТЕ ТУК,КОИТО ПРЕДАВАТ СТРАНАТА ГОДИНИ НАРЕД ДОРИ И ТОГАВА КОГАТО НИКОЙ НЕ ИМ ГО ИСКА.ПИТАЙ КУЗМАНЕ ,ПИТАЙ ,КЪДЕ СА ПРЕДПРИЯТИЯТА ОТ ТЕЖКАТА , ЛЕКАТА И ХИМИЧЕСКАТА ПРОМИШЛЕНОСТ,КЪДЕ Е ВОЕННА ПРОМИШЛЕНОСТ,СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО,КЪДЕ Е АВИАЦИЯТА ,ФЛОТА,КЪДЕ СА НИ ПАЗАРИТЕ ЗА ПРОДУКЦИЯ,КЪДЕ НИЕ ОБРАЗОВАНИЕТО ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ,АРМИЯТА,СИГУРНОСТТА,КЪДЕ НИ Е НАУКАТА И КОИ СА БАНДИТИТЕ ,КОИТО 30 ГОДИНИ СА, КАТО ЯТО МАРОКАНСКИ СКАКАЛЦИ И СЛЕД ТЯХ Е САМО ПУСТОШ И РАЗРУХА. ИПРЕДИ ДА ПИТАШ БАЙОВЦИТЕ В МОСКВА ,ВАШИНГТОН ИЛИ БРЮКСЕЛ –ПИТАЙ ТЕЗИ КОИТО ЛАЗЕХА И ЛИЖЕХА ЧУЖДИ ЗАДНИЦИ ПО ПОСОЛСТВА И СТОЛИЦИ И СИ КУПУВАХА ИНДУЛГЕНЦИЯ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ НЕКЪДРНОСТ И ПОСРЕДСТВЕНОСТ, САМО ДА БЪДАТ НА СОФРАТА .ПИТАЙ КУЗМАНЕ ,ПИТАЙ,НЕ ЧУЖДИТЕ –НАШИТЕ ПИТАЙ ПЪРВО!!!!
  • 100 Гистилничаря

    1 0 Отговор
    Защо всички подскачат у нас като ущипани моми когато им се каже истината!? Дали защото казаното не е такова!? Едва ли!? Или пък защото американците първо трябва да погледнат на**ните си задници, па тогава да се равняват с европейският лидер в областта на свободата на словото, на борбата с корупцията или на човешките права!? Отново мноооого се съмнявам....
  • 101 Сър Пичук

    10 3 Отговор

    До коментар #39 от "Тоя па":

    Цяла България беше съветска база 45 години и вършеше всички мръсни работи по финансиране, обучение и снабдяване с оръжие на терористични групи по целия свят. Питай баба си колко "съботници" е изработила безплатно, откъдето парите не се плащаха на хората, а отиваха за такива цели.
  • 102 Ломско пиво

    3 0 Отговор
    След изборите Кузман ще води предаване по ломската кабеларка
  • 103 Ломско пиво

    3 0 Отговор
    След изборите Кузман ще води предаване по ломската кабеларка
  • 104 Сър Пичук

    11 1 Отговор

    До коментар #95 от "someone":

    Пенчо, бре чети!!!
    Не зная къде си прочел, че Русия след Освобождението ни биле взела някакъв златен резерв, но това не е вярно и както всичко друго, което плещиш. Пообразовай се малко от сериозни източници и зарежи тези опорни точки, защото ставаш жалък.
    След Освобождението Русия ни представя сметка за разходите си през войната и ние изплащаме всичко, до последната стотинка.
    Колкото до златния резерв, той е взет от Москва в края на 50-те години на миналия век и след това не е върнат, уж за плащане на някакви дългове. Явно, освен репарации и плащане на заводите, които СССР е конфискувал, сме дължали на руснаците и пари за това, че сме издържали окупационния им корпус години наред - ядене, пиене и заплати.
  • 105 Сър Пичук

    10 3 Отговор

    До коментар #46 от "Хахаха":

    Освобождението беше "платена услуга", за която България е заплатила ддо последната копейка представената ни сметка.
    Отделно, целта на войната не е била Освобождаване на България, а осигуряване на достъп до Босфора и Проливите. Така, с плащането си за Освобождението, бедна България всъщност е зплатила тази поредна руска война.
    Колкто до падналите "руснаци", една справка с историята показва, че в състава на "руските" войски е имало и финландци и литовци и руменци и българи, както и воюващи от други националности. Самите "руски" войници пък са били предимно от региона на днешна Украйна и Молдова, където е имало големи групи етнически българи, останели още от Времето на Велика България. С други думи, чисто руската кръв пролята в тази завоевателно-осободителна война е много по-малко от това, което се казва и присвояването на заслугата единствено от Русия е доста некоректно. Но това им е навик - те си присвояват заслугата като единствените които са разгромили противниците във ВСВ. Говорил съм с млади руснаци и те изобщо не са и чували за плана lend-leasse, за това, че започвайки война с Япония САЩ освобождава много войски, които отиват на фронта срещу Германия, за съюзническите бомбардировки в тила на Хитлер разрушаващи петролни инсталации и оръжейни заводи, за осуетяване опита на Хитлер на направи атомна бомба и т.н.
    Ако не знаеш истинската история е жалко, но ако я знаеш и тролиш е още по-жалко.
  • 106 23487123098

    5 0 Отговор

    До коментар #92 от ",до 78":

    Всичко построено е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на управляващите и се прави ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ, какво наричаш "безвъзмездно"?! Ние работим и плащаме данъци, за разлика от тези, които само политиканстват и крадат! Но за капак, то е и лошо направено - с евтини материали, с много пропуски, защото от него е твърде много крадено!!! И като краен резултат - свлачища, срутища, фекалии във Варненския залив, булевард, който МИНАВА ПРЕЗ СТАДИОН, пропаднало метро от "разрушителната" Перловска река, милиарди за некачествени строежи и пътища... кого заблуждавате, измислени "патриоти"? Работите за уиските на Джамбазки и пълния тулуп на Каракачанов, и за вашия джоб, разбира се!
  • 107 Герд Мюлер

    1 11 Отговор
    Полека лека българският народ ще се осъзнае, че е КОЛОНИЯЛНА държава, но не на Руската Федерация, а на Съединените Американски Щати. Само да минат изборите и ще видите какъв огромен натиск върху България ще окаже САЩ за да се приеме РС Македония бързичко в ЕС. И новите управници ще са принудени да козируват. Това са любимите на всички СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ. Да са ви живи и здрави!
  • 108 баю невеж

    11 0 Отговор
    я се изокай за джамбазкия тризонет в Париж? Или за предплатения 100% ремонт на русските самальоти от иван билата. Може да ни светнеш като как НАТО поръчките за военните ни заводи ги дадохте на "сеструшките" като подизпълнители. Тъй де, що да влизат заплати в български джоб, като може да влезнят в рАЗИЯтския. Патриотично, нъл тъй? То затуй взехте 3.64% общо, а ти лично-нищо но от сърце в 24 МИР? А, може и да ни светнеш що жена ти те изрита от вас?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове