Last news in Fakti

8 Април, 2021 20:50 8 601 114

Хаджигенов водил неофициални разговори с "Има такъв народ"

  • николай хаджигенов-
  • изправи се! мутри вън!

Той определи изявленията на Мая Манолова като "говорене на типичен политик"

Хаджигенов водил неофициални разговори с "Има такъв народ" - 1
Снимка: БГНЕС

Адвокат Хаджигенов потвърди, че е провел неофициални разговори с ръководството на партия "Има такъв народ", съобщи БНР.

Съпредседателите на коалицията "Изправи се! Мутри, вън" Мая Манолова и Николай Хаджигенов сблъскаха днес мнения и се разграничиха един от друг заради спор трябва ли да се бърза със съставяне на ново правителство и трябва ли да се приеме подкрепа от БСП и ДПС за него. Манолова не приема заявката на Хаджигенов „да се жертва като министър“, а той определи изявленията на Манолова като "говорене на типичен политик" и я обвини, че прикрива истината от избирателите на обединението:

"Така говорят истинските политици. Те говорят едно, а правят друго. Това, което казват те, е точно толкова смислено, колкото и това: "Ние няма да вземем гласовете на ГЕРБ, ДПС и БСП". И как ще стане това? Дончева ще застане на единия вход на Народното събрание, Манолова на другия и ще ги спрат с телата си? Такава възможност: "ние не им взимаме гласовете" не съществува, защото по Конституция няма как да забраниш на народен представител да гласува както той си реши".

По-рано Мая Манолова и Татяна Дончева се разграничиха от думите на Хаджигенов, че би приел подкрепа от БСП.

Николай Хаджигенов обяви, че е готов да стане министър. Той каза, че без представителите на частта "Мутри вън", до съставянето на обща парламентарна група с „Изправи се.БГ“ може и да не се стигне:

"Единствената възможност е без нас да няма парламентарна група "Изправи се! Мутри вън!". И ще има отделни депутати - Манолова, Дончева, Хаджигенов и така нататък".

Манолова не приема и заявката на Хаджигенов да бъде министър. Той обаче не се отказва:

"Предупредили сме, че никакви разговори от готови да се жертват, ставайки министри, няма да бъдат толерирани", беше категорична Мая Манолова.

Хаджигенов отговори: "Не, аз не искам да бъда министър. Нито имам нужда от това, нито го искам, но ако се наложи, аз ще го направя. Това означава, че аз съм готов да поема отговорност".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    56 108 Отговор
    Бойко е хитър и ще се види че без ГЕРБ във властта държавицата ще забуксува

    Коментиран от #10, #11, #20, #23, #71

  • 2 ГЕРБ ВЪН

    113 46 Отговор
    ГЕРБЕРИТЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА И УПРАВЛЕНИЕТО!
  • 3 факт

    67 16 Отговор
    така е като се хвана с политически к....ви
  • 4 ГЛАС НАРОДЕН

    62 15 Отговор
    КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ВСЕ ТАКА ЩЕ Е, ЗАТОВА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ АНГАЖИМЕНТА КЪМ НАРОДА ЗА РЕФЕРЕНДУМА: 120 ДЕПУТАТА И 1 ЛЕВ НА ГЛАС ПАРТИЙНА СУБСИДИЯ, АКО СТЕ НИ ИЗЛЪГАЛИ СТЕ УВОЛНЕНИ ВСИЧКИТЕ, И БЕЖ ДА ВИ НЯМА ИНАЧЕ НЕ ОТГОВАРЯМЕ.

    Коментиран от #47, #72

  • 5 Behemoth

    38 9 Отговор
    Ми тъй е ...много вожд малко индианец...а БАЦЕ си ги знай, негови са(а са опънат и....бой,бой) ХАХАХА....
  • 6 Hoho Boho

    41 3 Отговор
    Мълчанието е злато...
    В момента всички наши, ваши политици се пържат на бавен огън.
    Знам, че малко им е напрегнато.
    Ама що бързат?...
  • 7 вижда се

    49 11 Отговор
    Този е за в канала !
  • 8 Майна

    35 22 Отговор
    ПРОЯВЯВАШ ПОЛИТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ, КОЕТО Е ПОХВАЛНО...ТРЯБВА ДА СЕ ЛИКВИДИРА ПАРТИЯТА ГРОП...И НАЙ-ВЕЧЕ БОРИСОВ ОТ ПОЛИТИКАТА.ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!
  • 9 Да,бе

    34 18 Отговор
    Хаджигенов,нема се даваш на дъртите пастърми.Иначе си изяж дипломата,не че ще е пи-вкусна,но поне не е пастърма.Дърта имам предвид.
  • 10 Р Радев

    34 26 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Боко е примитивна мутра с кафеви гащи :)
  • 11 Behemoth

    16 17 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Хитър ,като патка с деменция и кучешка тения в дробчето....
  • 12 Тоя

    36 12 Отговор
    се впусна в играта , но нищо не става от него . Добре , че бързо си показа рогата , а какво го чака - Господ да му е на помощ !
  • 13 Последния Софиянец

    38 24 Отговор
    Хаджигенов!Този парламент е нелигитимен.Подмениха вота на народа.И твоя също.Отваряйте го и веднага го затваряйте.Нови избори организирани от Румен Радев след два месеца.Честни.

    Коментиран от #36, #39, #42, #56, #76

  • 14 Бай Шиле

    19 6 Отговор
    За Хаджибареков ли става моабет?

    Коментиран от #55

  • 15 Е тва е.....

    42 8 Отговор
    Почна се...Хаджи Генчо ако трябва ще води преговори не само с ИТН, ще води преговори и с АЛ НУСРА, със Свети Арахангел Михаил, с талибаните в Афганистан, с Баце..задължително, само и само да се докопа до кокъла, е на това му викам прагматизъм, тичаш и врякаш по площадите..и накрая кешираш.
  • 16 хПенчович

    32 9 Отговор
    Този търси служба, защото клиентите в канторката му са намалели, пък и в адвокатството се иска работа, нерви, разправии, писане, четене, а този не е по тая част. Него го бива да каже на клиента: Дай парите и ще гледам да оправя работата. И после изчезва.
  • 17 Buxuwa

    12 7 Отговор
    Давайте още "матриял" от придворните медии за смазване на счупените колела от каруцата на герб. Вече е смешно и...тъпо.
  • 18 Република

    35 12 Отговор
    След 5-6 месеца като спрат парите от ЕС ще има 7-8 и ще си паднала.

    Коментиран от #34, #49, #52, #89

  • 19 Заблудените

    30 38 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ БОЙКО!!!
  • 20 Hoho Boho

    22 10 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Бай Тошо го знаем като хитър селянин, което донякъде е положителна оценка,
    а Бате Бойко, неговият ученик, ще го запомним като селски тарикат..
  • 21 Ку-ку

    29 8 Отговор
    Абе тия не изчакаха и десетина дни да минат от изборите и почнаха да се "дърлят" вътрешно... Не ми се мисли при евентуално участие в правителство и подкрепа за него какви циркови номера ще има?! А Бойко потрива ръце и се хили, защото пак ще минава с 200....след няколко месеца... 😂😂😂
  • 22 Ххх

    15 15 Отговор
    Къща в Барселона? Шкаф и сейф с пачки?

    Коментиран от #51

  • 23 Анонимен

    16 12 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Няма да забуксува ако се състави правителство и то спре герберските фирми които изсмукват и крадат евро- парите и тези пари влезнат реално в икономиката
  • 24 Другия с коня

    28 13 Отговор
    Що ти трябваше коалиция с адвокатките на Мутрите бе,Хаджигенов??? Не случайно ги изхвърлиха от БСП и двете...Ортак с Дявола си станал,пич...Кофти тръпка...
  • 25 Реалист

    6 11 Отговор
    никакви преговори с мутри и комунисти , какво искаш да умерш като оня белокосия със златния пръст ли ?
  • 26 Тони Макинтош

    14 9 Отговор
    Мирише тая работа. На купен кандидат депутат.
  • 27 Отмъщението на тиквун-саботаж по учебник

    23 14 Отговор
    От 12 април с решение на Борисов отваря всичко без изключение. Сърдит е на народа. Мрази го в дъното на душата си. При нас 4000 заразени на денонощие и над 100 починали се отваря всичко. Заради неадекватните мерки досега починаха от Ковид и с Ковид 14280 Български граждани. От скоро във форумите техните близки се организират да поискат сметка от Борисов и да го линчуват заради НЕ взетите мерки за запазване на живота на населението ! Сега Буда ядосан и обиден отваря всичко да измрат още хиляди. Пика и смъртността ще дойдат със страшна сила при новия парламент. Операцията на тиквун е озаглавена : "Отмъщението на отиващия си"

    Коментиран от #105

  • 28 99999

    14 6 Отговор
    Намирисва на първи "'независими депутати"

    Коментиран от #66

  • 29 БАЙ КУРТИ

    15 2 Отговор
    Абе къде е СОФИЯНЕЦЪТ ЗА ТОВА ЛИ РЕВЕШЕ ОТ ОРЛОВ МОСТ , идвайте при нас . Явно и той си е уредил някое топло местенце , я зам. министър на транспорта , или в директор в НАП /проверки по кръчмите . Докато ний го плюехме той работи със замах .ПЪК ПОСЛЕ ГО СТИГАЙТЕ .
  • 30 някой

    32 13 Отговор
    Не трябва да се боиш Хаджигенов. Майчето не може да те изгони, защото много добре знае че ще пропееш за парите получени за протестите от Божков
  • 31 Абе

    10 3 Отговор
    Тая марихуана нема, ли да я легализираме бе???
  • 32 Отмъщението на тиквун-саботаж по учебник

    16 15 Отговор
    Видяхте ли сега? Наричахте го прocт, еднокнижник, тулуп и неграмотен!!!! Но добре ви подреди ! Отварянето на кръчми , чалготеки, казина и училища ще даде своите последствия от 20 дни до месец! Тогава при новото правителство ако има такова но задължително при новия парламент! И за невярващите в КОВИДА които сега са доволни ще станат ясни последствията. А те ще са не само висока смъртност и заболеваемост а България влиза в червената зона. А това означава на 1- во място провален туристически сезон. Всичко международни ТУР оператори ще анулират записванията за България. Няма да има по курортите никакви чуждестранни туристи. Държавите от ЕС ще наложат карантина за всички идващи от България. Идва икономически колапс и анархия. И без това тиквун изхарчи за няколко месеца валутния резерв. Няма да има с какво да се подпомогнат фирмите и населението при неизбежния нов локдаун за да се спаси живота на хората. И Буда се връща на бял кон. Видяхте ли при мен имаше стабилност ( умираха само по 150-200 на ден а сега по 1000). И отново ще ви е падишах. В момента наистина действа като по учебник.

    Коментиран от #54, #103

  • 33 Отмъщението на тиквун-саботаж по учебник

    14 15 Отговор
    А и да добавя!!! Не само добре ви подрежда сега началника Бойко когато след месец ще берете плодовете , а и нали знаете от другия вече няма да има добавки от петдесетачка за пенсионерите , нито безплатни олио и захар. Дотук бяха,само до изборите. И другия месец тези 200 хиляди пенсионери които гласуваха за него от общо 2 млн.и 230 хиляди ще се облещят и ще кажат : " Падна Борисов и вече няма добавки , олио и захар , искаме си отново него за да ни дава пак". На тях не им пука че за 7 месеца фискалния и валутен резерв от 13 милиарда вече е под 7 милиарда ( под критичния минимум), че септември тиквун изтегли от МВФ 5 милиарда а началото на ноември 526 млн.евро. Те си искат добавките , олиото и захарта. Наистина по учебник ви го вкарва в момента...

    Коментиран от #44, #50

  • 34 Ми като спрат от ЕС

    7 4 Отговор

    До коментар #18 от "Република":

    ПАрата, ние спираме златните концесионери и кой от къде е :)

    Коментиран от #73

  • 35 Чико Парафина

    1 1 Отговор
    Така са добре нещата,аз ще съм BIG BOSSA!!!

    Коментиран от #48

  • 36 Поп Кръстю

    20 13 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    На тези избори ГЕРБ взе 840000 гласа, а на следващите 1200000.
    Глас народен, глас Божи. И дано на „мозъците" им дойде акъла.

    Коментиран от #98

  • 37 XxxL

    30 9 Отговор
    ГЕРБ спечелиха изборите. ИТН са втори а " Мутри вън " дет цяло лято опикаваха и осираха площадите най-вече на София и едва преминаха бариерата , вече си раздават министерски кресла.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Гост

    22 8 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Айде стига повтаря едно и също! И какво като ги организира Радев? Предишните избори точно той ги организира и какво стана? Бойко пак на власт. Сега ще е същото. Герб ще им гледат сеира на еднодневките и след година пак ще спиш под моста.

    Коментиран от #64, #77

  • 40 Зурната

    15 3 Отговор
    Бойко е тарикат!!!
  • 41 народна мъдрост

    12 0 Отговор
    да знаеш да чакаш,да умееш да чакаш,ама като бързаш като муле пред майка си и се оклепа!
  • 42 От мутра та на фатмак

    13 10 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Честни избори организирани от Румбурак. Абе вярвате ли ги тия като ги пишете?
  • 43 ААААХАХААА...ПАРТИЙКАТА НА ФАТ'МАКА

    12 9 Отговор
    ПОКАЗВА..ИСТИНСКОТО СИ (КОМУ'НИСТИЧЕСКО) ЛИЦЕ!✊😂 АджиГ'ЕЙнов е ИБ'РИ'К на ДС ДОНОСНИКА-ЕЛ ЧАПО,Мин'ЕТков е на... МУСТАКА,.. АЛКОХ'ОЛИЧКАТА МАЯ е на Ел Чапо но..СЕ ПРЕДСТАВЯ за човек на ФИГУ'РАНТА?!?✊😂
    ЧАЛ'ГАРА Е ..ЛИЧНА КЮ'ЧЕКЧ'ИЙКА НА ПЕЕВСКИ!
    А ВЕ...ЗАЕВИ,...КОМУНЯГО-ФАТМАШКИЯ ЦИРК Е...ПЪЛЕН✊😂🇸🇮
    ЗОРЛЕМ ЩЕ ПОДАРЯТ И ПРЕЗИДЕНТСТВОТО НА...БАЦЕ✊😂🇸🇮
  • 44 Поп Кръстю

    12 4 Отговор

    До коментар #33 от "Отмъщението на тиквун-саботаж по учебник":

    Що бе нали ДеБъ и Медарката в едно с чалгарите квичаха, че всичко ще е цветя и рози. То пътища, магистрали, големи заплати, няма кражби, катастрофи и тн. и тн. Бу- ха- ха- ха.
  • 45 Вики Дубайката

    4 0 Отговор
    Дреме ми,аз си я пека на плажа,и чакам обаждане от BIG BOSSA
  • 46 Мара бръмчалката

    3 0 Отговор
    Бургас е мой!!!
  • 47 Hoho Boho

    5 2 Отговор

    До коментар #4 от "ГЛАС НАРОДЕН":

    Приятелю, мисля, че не си прав.
    Това не решава проблема.
    Дори и един да оставим и да е без субсидия и заплата,
    ако краде като за световно /и му позволим да го прави/
    - нищо няма да постигнем...
  • 48 Иван заложната

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Чико Парафина":

    Нали няма да ме кажеш за аудито бате!

    Коментиран от #61

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 съвет

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Отмъщението на тиквун-саботаж по учебник":

    севесм добронамерен , не превишавай 100гр. алкохол :)
  • 51 Поп Кръстю

    11 7 Отговор

    До коментар #22 от "Ххх":

    За Хаджи Генов ли говориш? Имаше един мушмурок от Възраждане май беше, от субсидиите си направи триетажна къща на първа линия до морето. На теб какво са обещали? Бу- ха- ха- ха.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 марони

    20 7 Отговор
    Този е най глупавият адвокат във вселената!
    Къде си тръгнал,с мечките мед да ядеш,бре?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Не,бе

    7 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бай Шиле":

    За хаджисидеров
  • 56 Я па тоА

    12 0 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    Важно е да са законни, а не всички да ги приемат за легитимни. От 7 млн. граждани вина ги ще се намери някой, който мисли, че са нелегитмни. Е, и?
  • 57 има такъв народ

    14 8 Отговор
    Нали не вярвахте на коронавируса, кво стана вашия чалгаджия каза че няма епидемия и двама генерали ни лъжат. А фатмака пък събираше хората в Шипка само и само за да си прави агитацията и да плюе по Бойко.
  • 58 ИМПЕРИАЛИСТ

    14 5 Отговор
    Мая надминава и Корнелия по КОМАНДАДЖИЙСТВО....
  • 59 Румяна диспечерката от Хасково.

    2 1 Отговор
    Не ми пука,Дошно Езерово работи за мен

    Коментиран от #65

  • 60 ЧЕ ПА

    6 2 Отговор

    До коментар #52 от "хахахахаха":

    Нещо ми се чиниш..напрегната, сакаш ли а те...олабим? ;)))
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Комсомол

    5 0 Отговор
    Ключа се намира под чергата на входната врата на САРАЯ !

    Коментиран от #86

  • 63 е ииии

    10 6 Отговор
    Е, и? Лошо няма. Съставяйте го това правителство, че да не изпаднете зад борда. Боко няма да се даде лесно, ще стегне редиците и при едни евентуални избори може и да намалее подкрепата за вас, защото ще включи всички непочтени средства, измислици и фейкове само, за да ви подрони имиджа. А народът вярва на всичко казано и прочетено. Ще вкара и патерицата си, т.нар. "патриоти" и каруцата ще се преобърне. Който иска, нека ви подкрепя. Използвайте шанса си.

    Коментиран от #83

  • 64 Дълбоко виждащ

    5 6 Отговор

    До коментар #39 от "Гост":

    Вече Радев,не е оня Радев.......Ще видиш с електронно гласуване.....какво саркофакче ще му спретнат на тоЛупа......

    Коментиран от #68, #69

  • 65 Зурната

    3 1 Отговор

    До коментар #59 от "Румяна диспечерката от Хасково.":

    Само звезди сте се събрали бургас .само мошеничи

    Коментиран от #67

  • 66 Buxuwa

    6 10 Отговор

    До коментар #28 от "99999":

    Не, герб постановка е. Имат мандат за връчване. Разлай кучетата, тоест придворните антрополози, социолози и намсикви шутове да пишат. Но за съжаление няма кой да чете. Особено твърдият електорат на герб - ромите.
    Днес ромите имат международен празник. Пропусналите да честитят на ромите днес са:
    1. Фандъкова за тоталната подкрепа от ромите при последните избори
    2. герб - за същото.
    Срам!

    Коментиран от #74

  • 67 Така е корект -

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "Зурната":

    Купуваме Ефтимов злато бате и го пълним с ламарина!
  • 68 xaxaxaxxx

    4 1 Отговор

    До коментар #64 от "Дълбоко виждащ":

    Гешев те очаква, веднага след имунитета..
  • 69 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #64 от "Дълбоко виждащ":

    Бреййй, май си прекалил с дълбочината на виждането.
  • 70 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    2 5 Отговор
    споко!ще ви подслушват, следят, провокират...все пак мутри облечени във власт лесно не се побеждават!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 мдааа

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "ГЛАС НАРОДЕН":

    120 депутати , 61 мнозинство и кворум , 31 за гласуване на каквито и да е закони
    Толкова ли сте наивен /наивна
    Как това ще промени нещата в положителна посока . Бизнесмените или заинтересовани лица ще купуват , каквото им е необходимо на много по-ниска цена
    Но защо 120 . Да ги направим 70 . Нали сме 7млн. . Един депутат на 100 000 жители
  • 73 Даааа

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "Ми като спрат от ЕС":

    И неустойките, които ще се плащат(милиарди) кой ще ги покрива?! Ако не се сещаш да ти кажа ли?! Еми пак ТИ и всичките умници като ТЕБ... 😂😂😂
  • 74 Ако не беше толко празно'главо

    10 2 Отговор

    До коментар #66 от "Buxuwa":

    Щеше а се сетиш,че.. Манг'ал'ите гласуваха за... ЧАЛГАРА-кючекчията на ПЕЕВСКИ

    Коментиран от #78, #87

  • 75 онзи

    9 3 Отговор
    Тези двамата с 4% подкрепа започнаха министерски постове да си раздават, а Мая се вижда председател на народното събрание? Започват да стават смешни. Ще повторят грешката на реформаторския блок. Преди да си уточнят позициите с другите две партии никакви изявления не трябва да правят.
  • 76 КО КО РЕЧИ

    7 2 Отговор

    До коментар #13 от "Последния Софиянец":

    КАКВО Е ТОВА „руменрадев”????
  • 77 извинявай

    1 4 Отговор

    До коментар #39 от "Гост":

    ама не можеш да сравняваш. Предишния път Президентът беше на два петъка президент. Много са различни нещата сега.

    Коментиран от #82, #95

  • 78 XxxL

    4 4 Отговор

    До коментар #74 от "Ако не беше толко празно'главо":

    има си опорни точки. Не ви иска варода. Купени сласове. Цигански глосове. Страх ги е. Ще ви издухат с 200. Чака ви затвор....
  • 79 Симпатизирам

    5 1 Отговор
    На отровното дуо и манолово, тоя хаджигенов пос човек
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 ЛЕТ МИ БИЙ

    4 1 Отговор
    КОЙТО ХОДИ ДА С..Е ВЪВ ВЪНШНА ТОАЛЕТНА ДА ЗНАЕ,ЧЕ ТАМ КАЗАНЧЕ НЯМА......ХАДЖИЯ ГЕНОВ ЗНАЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС⛲⛲⛲
  • 82 Другари

    7 2 Отговор

    До коментар #77 от "извинявай":

    часовникът тиктака и неуморно съкращава дните на Имунитета! От другата страна Гешев също чака с нетърпение …
  • 83 Ами нали

    10 3 Отговор

    До коментар #63 от "е ииии":

    Този същия "народ" повярва на бръщолевиците на Славчо и СиЕ.... Сега ще му сърбат по парата, защото само тя ще остане за основно ястие на народа..
  • 84 Започна се

    8 0 Отговор
    Още не издоили козата-тенджерата включили
  • 85 Никога повече герб- гепи- гроб

    4 7 Отговор
    Тази проклета партия герб борисов отива на бунището като НДСВ И СДС завинаги от политиката!!!!! Разликата е, че Борисов ще бъде осъден и въдворен доживотно в ЦСЗ.

    Коментиран от #88

  • 86 ХАДЖИЯ ГЕНОВ

    4 2 Отговор

    До коментар #62 от "Комсомол":

    ДА СЕ НАВЕДЕ И ДА ГО ВЗЕМЕ......КЛЮЧА ДЕ😂😂😂😂
  • 87 Buxuwa

    2 7 Отговор

    До коментар #74 от "Ако не беше толко празно'главо":

    Не, виж официалните резултати на сайта на ЦИК. И да се пениш, и да не се пениш - ромите гласуваха за герб в София. Но едва ли ще е вечно. Давай - пиши, работи като вожда си, който абдикира. Видяхме му увисналата джука...

    Коментиран от #91

  • 88 00000

    2 4 Отговор

    До коментар #85 от "Никога повече герб- гепи- гроб":

    колко ли съдии чакат да го ,,съдят,, човека с парите......
  • 89 7777

    4 1 Отговор

    До коментар #18 от "Република":

    Пари нема действайте....
  • 90 Да, да - вярно е ние знаем и От и До

    4 0 Отговор
    "Руса ке е"...
    Лошото свърши, Сирия падна, сериала свършва, очаквайте последни серии и скоро ще разберете развръзката...
    Ще се върнете във своите приказни селца и гори ааа
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Празник

    1 0 Отговор
    Последният, а честит празник!
  • 93 Шуши

    5 2 Отговор
    Язе моа са жертвам за Министър председател, аре от мен да мине и една жипка и две три матахарки
  • 94 waterwet

    8 2 Отговор
    Минеков се усети и се дръпна. Тези двамата изпълняват дословно, каквото им наредят! Така в пика на протеста го задушиха с финта за нова конституция. Тези двамата (Хаджигенов и Бабикян) са най обикновени марионетки.
    Също така заглушиха изказване на лидееа на Боец. Отвсякъде са поръчкови...
  • 95 Бай Кольо

    7 3 Отговор

    До коментар #77 от "извинявай":

    На два петъка му е и мозъка, на това червено Московско чучело
  • 96 Прост, грозен

    0 1 Отговор
    Хаджигенов е убавец. Либералите (дпс) са съгласни с мая и дб и.. Примирете се
  • 97 Docenta

    5 0 Отговор
    Тези палячовци са като от приказката за "Нероден Петко"
  • 98 Кака Мара

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Поп Кръстю":

    Една нула повече си сложил
  • 99 Бай Кольо

    8 0 Отговор
    Да ви кажа, и аз съм готов да стана министър
  • 100 ДА ПИТАМ НЕЩО

    7 1 Отговор
    Абе Генов ли си Хаджигенов ли си, ама незнам, как живееш с тая злоба в себе си
  • 101 :D:D:D

    6 1 Отговор
    тоя е къртица
  • 102 !!!?

    6 1 Отговор
    Симулации, задкулисие и тайни договорки - това прави сега Зайчарника на Радев, за което лицемерно беше обвшнявано управлението на ГЕРБ и патриотите !!!?
  • 103 123

    4 1 Отговор

    До коментар #32 от "Отмъщението на тиквун-саботаж по учебник":

    Валутния резерв не е изхрачен стои си непокътнат, харчат се всички държавни резерви и ново взети държавни заеми за да ви хрантутуи, и дава пари на всеки който не си е плащал данци и осигуровки но реве за държавна помош.
  • 104 Гумен Гадев

    5 2 Отговор
    Бабикяна ще е премиер а чалгара и маяма ще са вицета! Сега като ни набутат с неизгодни договори и яки неустойки за да приберат едни комисионни, пак 10 години няма да можем да излезем от батака!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Едно! Не го прави!

    4 2 Отговор
    Хаджигенов, гледай да не се пазариш за министър при Боко, че ще ти пати главата!
  • 107 1 Пинокио

    5 0 Отговор
    И Генерал Джуджето 2 - Арменица и 3 - Адвокатът са новите Еничари в Българският Парламент и ше се продадат за пари - Вярвай народе каза Врачката за без пари
  • 108 Дрон

    2 3 Отговор
    Не съжалявам че гласувах за Слави до момента се държи както трябва.Бързаците винаги са окапвали първи
  • 109 Студент

    3 0 Отговор
    Първо не искаше да си депутат,сега не искаш да си министър,сигурно и министър председател не искаш да си,добре кажи какво искаш да си,защото така и не разбрахме ние от протестите,как вие предателите станахте депутати и се изпокарахте кой повече да лапа.
  • 110 СМЕШНИЦИ

    4 0 Отговор
    ТЕЗИ ЛИ МЪРЛЯЧИ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ. ВЪН БЕ.
  • 111 ЦЪРВУЛАНИ

    4 0 Отговор
    ЖИВА ПАРОДИЯ СТЕ, ИЗЧЕЗВАЙТЕ СМОТАНЯЦИ.

    Коментиран от #112

  • 112 mnbvc

    2 0 Отговор

    До коментар #111 от "ЦЪРВУЛАНИ":

    чудя се каква е тая орисия тъкмо се отървахме от ма-а-решки и сега тоя като че ли са от едно и също котило -ментета.
  • 113 мераклия

    1 0 Отговор
    Хаджи Николайчо Хаджи Генович е мераклия да стане министър, пък дори от партията Евророма или АБВ, или Атака, няма значение, иска министър човекът и това е. Мерак, няма клиенти в кантората, трябват му мангизи, слава , известност, показност, парвенющина.
  • 114 Asterix

    0 0 Отговор
    Добре,че ще има нови избори и такива като Хаджигенов ще останат на политическото бунище!!
    Този човек,се оказа едно обикновенно леке,по стечение на обстоятелствата завършило право....
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове