Last news in Fakti

10 Април, 2021 17:29 4 087 41

Доц. Стойчо Стойчев: ГЕРБ директно ще върнат мандата

  • доц. стойчо стойчев-
  • герб-
  • мандат

Той не вярва, че някой има интерес от избори през лятото

Доц. Стойчо Стойчев: ГЕРБ директно ще върнат мандата  - 1
Кадър Нова Нюз

"Склонен съм да вярвам, че ще има кабинет, но каква ще е неговата подкрепа не е ясно. В момента двамата най-големи се дърпат да правят кабинет, а очаквам след Борисов и Слави Трифонов да се откаже да бъде депутат", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS политологът доц. Стойчо Стойчев.

Според него ГЕРБ няма да търси подкрепа от други групи за съставяне на правителство и директно ще върне мандата.

"Самият Слави Трифонов изглежда в момента се чуди дали да излъчи правителство и е възможно той също да върне мандата, въпреки, че би имал подкрепа на БСП и ДПС", добави Стойчев.

Политологът прогнозира, че президентът ще трябва да даде трети мандат, като има различни избори, което ще бъде трудно решение.

Той не вярва, че някой има интерес от избори през лятото, включително политическите партии, които нямат готовност за предсрочни избори.

Стойчо Стойчев предположи, че при нови избори е възможно ново обединение на патриоти.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ШАХ

    13 41 Отговор
    Бих посъветвал ИТН също да го върнат директно, а Призидента да връчи 3тия мандат отново на ГЕРБ.

    Коментиран от #6, #18

  • 2 КОТарАК

    50 6 Отговор
    много умърлушен ми се вижда тоя, а какъв наперен беше навремето...

    Коментиран от #28

  • 3 Петьо Петров

    33 13 Отговор
    Мисля,че на този етап Трифонов се държи най-адекватно,стоейки настрана от масовата истерия обхващаща всички останали партии. Какви ли не всичколози ни внушават от сутрин до вечер,че той е длъжен да каже какво да се очаква от него. А всъщност отговорите са налице,никакви коалиции със статуквото(ГЕРБ,БСП и ДПС),и разговори за съставяне на евентуален кабинет с протестните партии. Видно е,че само трите (ИТН,ДБ и ИСМВ),няма как да имат мнозинство. Какво още искат да чуят? Че ще има служебно правителство и нови избори? То е очевАдно! Народът с подредбата си остави само тази възможност,а народа е мъдър. Суверенът разбра,че не му трябва вече спасители и слънчеви особи с корони,а истинско представителство в Парламета. Така,че който поеме управлението на държавата при следващ избор да помисли,дали иска уважение от хората или камъни.
  • 4 Махай се изцъклен

    34 7 Отговор
    Ходи търси друг г.з за лизане,тоя си заминава

    Коментиран от #9

  • 5 Преподавател е

    20 3 Отговор
    Онуй нещо от Ситняково пак се обади за да ръси мисли.
  • 6 Мат

    14 10 Отговор

    До коментар #1 от "ШАХ":

    Aбcoлютнa грeшкa щe бъдe aкo ИТН прeдлoжaт прaвитeлcтвo зaщoтo тo прeдвaритeлнo щe бъдe oбрeчeнo нa прoвaл. Трaбвa дa върнaт мaндaтa и нoви избoри при cлужeбнo прaвитeлcтвo, тoгaвa рeзултaтитe щe бъдaт рaзлични и щe мoжe дa ce cъcтaви cтaбилнo прaвитeлcтвo.

    Коментиран от #19, #21

  • 7 Смърфиета

    20 3 Отговор
    Стойчо и Нанков знаят най-добре. Нали са матахарита.
  • 8 8888

    29 6 Отговор
    точно тия перко го биха миналата година на протести.Ти ако си професор аз съм самолет. Продажен гербаджия

    Коментиран от #10

  • 9 Смърфиета

    13 4 Отговор

    До коментар #4 от "Махай се изцъклен":

    Брилянтно казано!
  • 10 Смърфиета

    16 2 Отговор

    До коментар #8 от "8888":

    Не са го били, само щяха да го изнасилат.
  • 11 Хахаха..

    24 14 Отговор
    Важното е че Румен печели ситуацията - той е най-читавият държавен мъж от 1989,останалите са просто различни марки"климатици"..

    Коментиран от #39

  • 12 истина е

    21 2 Отговор
    Цялото министерство е директно за затвора !!!!
  • 13 БКП вечна дружба

    4 6 Отговор
    БКП отново победи. ГЕРБ+БСП+Д(п)С = 148 депутата. Гешев и мафията може да спят спокойно, няма как създателите им да се обърнат срещу тях. Московските бандити също са спокойни - данък русия ще продължи да се плаща ! ДС агентите също ликуват - няма да има лустрация
  • 14 Петьо Петров

    10 1 Отговор
    "Caмият Cлaви Трифoнoв изглeждa в мoмeнтa ce чуди дaли дa излъчи прaвитeлcтвo и e възмoжнo тoй cъщo дa върнe мaндaтa, въпрeки, чe би имaл пoдкрeпa нa БCП и ДПC", дoбaви Cтoйчeв.

    Ами 10-те гласа от ГЕРБ не са ли подкрепа?
    но удобно ги забравяш. Хайде няма нужда от така подкрепа,нека народът да определи кой ще кара влака, и кой ще има мнозинство,но при честни избори.
  • 15 Добрев

    12 3 Отговор
    Г-н премиерът още не е платил мярката "запази ме" за февруари и март. Къде са парите Г-н Борисов?
  • 16 Последния Софиянец

    3 1 Отговор
    Ама за другите не е сигурно.Задкулисието работи.
  • 17 Ако правилата

    14 0 Отговор
    Ако правилата в една държава са ясни и се спазват няма значение кой е на власт.Това не влияе почти на бизнес или вътрешна (външна политика).Ще коментирам за Франция-бяха Саркози,после Оланд, сега Макрон. Победения казваше-довиждане,успех на новите.Да живее Франция.Дори ЛьоПен да дойде това пак няма да повлияе.И гледам на този фон Тиквата как заплашва с чакали понеже видите ли няма да е той.Докато загубата не се приема нормално,докато институциите като данъчни,полиция,прокуратура не започнат да работят по закон,докато фирмите не спрат да са наши/ваши,докато хора не спрат да бъдат тормозени щото не са наши(чрез данъчни,прокуратура) нищо не може да се оправи.Нищо.Видя се в последните избори как се тормозят хора от управряващите(това е документирано ).В БЕ е носадена диктатура от една мутра.Това с "чакалите" ако бе казано в Франция, сега Тиквата щеше да е при главният прокурор.В такава среда никой сериозен не би искал да прави бизнес в БГ. А този плосък данък Ви ограбва.Той не привлича инвестиции.Сигурната държава,образованите хора-те привличат....Плоския данък товари обикновените хора и пази богатите. Значи обикновените хора поемате тежеста по всички проекти в държавата.Данъка трябва да е съобразно доходите.Солидарен.
  • 18 до номер1

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "ШАХ":

    Ти на колко си години?! Друг път ходил ли си на избори, че да раздаваш съвети! НЯМА такава възможност мандатът да се върне на първия. Що ръсите глупости, бре!

    Коментиран от #23

  • 19 нннн

    9 1 Отговор

    До коментар #6 от "Мат":

    За два месеца може ли да се изрине кочината и да се организират честни и масови избори ? Ами ако служебен премиер е мушморок като Герджиков, който да тупа топката в услуга на Борисов ?
  • 20 ха ха

    16 1 Отговор
    Бокича много добре разбра, че няма да я бъде тоя път и затова директно предложи на Слави..
    Няма оттърване – конфискация и разследване!! Веднага!
  • 21 стоян

    7 10 Отговор

    До коментар #6 от "Мат":

    До 6 ком -Ако има нови избори мислиш ли че тези дето гласуват за Герб ще се отметнат и ще гласуват за кумунягите -никога =А сега хората ще разберат какво представляват новите формации и ще разберат че не стават

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Дааа

    14 0 Отговор

    До коментар #21 от "стоян":

    Представяш ли си ,че целия живот се крепи на гроб.Незаменими хора няма това разбрахте ли го.Живота продължава с тях или без .
  • 23 Шах

    7 4 Отговор

    До коментар #18 от "до номер1":

    А ти конституцията чел ли си? 3тия мандат се връчва на който реши Президента, без значение дали вече му е връчвал мандат предходните 2 пъти! а връчо ли го 2ри път на ГЕРБ ще ги препарира!

    Коментиран от #26

  • 24 МАТ

    8 6 Отговор

    До коментар #21 от "стоян":

    ГЕРБ похарчиха парите и резултатите им на избори след 3 месеца ще са доста различни, а и тия които са гласували за тях от страх сега имат повод да не се страхуват!
  • 25 Хмм...

    7 1 Отговор
    Тия говорят, говорят, стремят се да изглеждат все по-нелепо (прически, бради) и накрая обобщават всичко, дето може да се случи. То бабката пред входа ми е по-точна в прогнозите си. А не е доцент като тоя оръфляк вечно в черно.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Павел Пенев

    8 1 Отговор
    Всички знаят че си платена подлога на ГЕРБ, но те ще се опитат да направят правителство,за да бавят времето и за да няма служебно такова.
  • 28 модерният ляв

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "КОТарАК":

    Мераклия съм му на хубавия Стойчо.

    Коментиран от #31

  • 29 Centurion

    13 0 Отговор
    Да , Стойчо, скоро ще си безработен! Служебен кабинет,нов закон за изборите с електронно гласуване,изгонване на Мишо Константинов,изритване на Гешев.Нов прокурор и подкарване на Тиквата,дела до скъсване!!!При чисти избори ГЕРБ ще е най много на трето място.Минимум 250 000 гласа са купени цигани,и чиста измама.Трябва да бъдете натикани в миши дупки,гадини гнусни.11 години се гаврите с хората.
  • 30 Да го махате

    7 1 Отговор
    А бе къв е тоя, че постоянно го давате ?
    Видяхме го колко струва на протестите, крещи като истеричка и маха с хилавите си ръчички като хеликоптер. Културата му се видя в целия блясък, а тези титли, с които се е накичил са сигурно като на ромите шофьорските книжки.
    Като го видя и ми се драйфа.
  • 31 Да го махате

    3 1 Отговор

    До коментар #28 от "модерният ляв":

    Бъди внимателен с него, че като го гледам е много нежен. Оххх котьооо
  • 32 мъгла

    7 2 Отговор
    Ако този е "доцент", как ли изглежда един истински доцент?

    Коментиран от #38

  • 33 И ТИ..

    7 1 Отговор
    СИ ЗА ПОМИИНАТА ЯМА. ГОЛЕМО
    ЛИЗАНЕ ГЪЗЕНЕ БЕШЕ НА БИБИТКО.
    СЕГА МЪН МЪН, БЛА БЛА. НИЩО НЕ ПОЗНАВАШ И НИЩО НЕ СИ НАУЧИЛ
    ОВЕН ДА СЕ ПОДЛАГАШ НА ВЛАСТ
    ИМАЩИТЕ. ПОЗОР.
  • 34 Ддд

    4 2 Отговор
    След Стъки, още един виден политолог, този с вдигнатия среден пръст. Факти, вие наистина подлагате на тежко изпитание читателите си с тези научни светила.
  • 35 Анонимен

    3 0 Отговор
    Нормално е да е намръщен Стойчо. Много хора се страхуват за работните си места, но все някога трябва да се случи реформата чакана. Университетите като гъби никнеха през тия 30 години. 37 годишен. Да се кандидатира за Депутат. Не е лошо.
  • 36 Иван Ненов

    2 0 Отговор
    Отново е казал един куп глупости
  • 37 Матей

    1 0 Отговор
    А,именно,това последното,за обединението на патриотите е особено важно.Разбира се,различни от досегашните патриотари,които изпаднаха в немилост.Националната идея е жива и има нови носители,не са ония кресливци и измамници,нито професионални протестъри.Тия несъстоятелни вождове ги хваща епидемия от отказ да поемат отговорност,изплъзват се като змиорки.
  • 38 Тойчо Тойчев - супер стар!

    3 1 Отговор

    До коментар #32 от "мъгла":

    Той не е доцент, той е ТОЙ-ЧО - пластмасова кабинка по улиците, която съдържа ароматни екскременти
  • 39 Гочо

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Хахаха..":

    Ти си тотално изтрещял! Военен ли си?
  • 40 цеци

    0 0 Отговор
    разледване на шайката за откраднатите пари от държавата веднага
  • 41 ДРАПАЧ МАКАРИ

    1 0 Отговор
    А ИМАТ ЛИ ДРУГ ИЗБОР ГРОБ , ПРЕДИ ДА ИДАТ ЗАЕДНО С МУТРАТА НА ПРОВЕРКА В ПАНДЕЛАТА ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове