6 247 62

Дончев за мажоритарната система и отстраняването на Гешев: Да предложат и ще видим

За съжаление, предизборните заявки са едно, парламентарната практика понякога е нещо различно, обясни членът на ръководството на ГЕРБ

Дончев за мажоритарната система и отстраняването на Гешев: Да предложат и ще видим
Снимка: БГНЕС

„Моля да не четете отговора, който ще ви дам като бягство от отговор. Аз хипотетични предложения и въпроси няма да коментирам“. Така отговори вицепремиерът и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев след два въпроса на „Флагман“ на днешната пресконференция в централата на партията.

Единият е свързан с въвеждането на мажоритарна система в два тура на парламентарни избори. Репортерът на „Флагман“ припомни, че това е било тема на референдума от 2016 г. и е фикс-идея на Слави Трифонов. А ГЕРБ и партията на Трифонов „Има такъв народ“ ще имат 126 депутати в новия парламент и ще могат да го прокарат.

От партията на Бойко Борисов вече са предлагали въвеждането на мажоритарна система. Затова попитахме биха ли подкрепили сега такова предложение.

Вторият ни въпрос бе във връзка с желанието на протестните партии за смяна на главния прокурор Иван Гешев чрез евентуална чрезвичайна процедура, което бе искане и на демонстрациите миналата година. Попитахме ГЕРБ готови ли са да помогнат в това отношение, тъй като с тях би имало конституционно мнозинство.

След двата въпроса Томислав Дончев обясни, че отговорът му не следва да се тълкува като бягство от тези теми. След което добави: „Когато всяко от тези неща в парламента бъде оформено по надлежния ред като предложение, тогава ще го коментираме. И няма тема, по която не могат да се водят разговори, преговори и т.н. Нека да видим дали всяко от тези неща, които коментирате, по какъв начин, с какви детайли ще бъде внесено в българския парламент. Както показва практиката, за съжаление – предизборните заявки са едно, парламентарната практика понякога е нещо различно. Подчертавам – за съжаление.“

Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 46 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 опитвам отново

  76 12 Отговор
  Този накрая ще приеме сам да е радиоводещ в кафеза в Белене.
 • 2 Последния Софиянец

  94 18 Отговор
  След Тиквата е ред на Гешеф.Да се готви.Идваме за него.

  Коментиран от #36

 • 3 Asdfg

  82 10 Отговор
  Ако ИТН се съюзят с ГЕРБ,жална му майка на Трифонов! Това ще е поредната мижитурка.

  Коментиран от #16

 • 4 БОЗА

  65 13 Отговор
  Тези все чакат някой да им предлага нещо,пък те ще видели...още не знаят на кой свят са...шамарът си беше оглушителен-вярно е... ;-)
 • 5 ТаУмВзе

  73 10 Отговор
  По жалки от диктаторите са Мишоците, които ги крепят. Томиславоооо долна!

  Коментиран от #58

 • 6 ГЕШЕВ

  17 54 Отговор
  БРЪКНА С ПРЪСТ В РАНАТА НА НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ КРЕМЪЛСКИ ШПИОНИ И ОЛИГАРСИ, ЗАТОВА НЕ ВИ Е УДОБЕН.

  Коментиран от #48


 • 7 България

  44 6 Отговор
  Съд, затвор, справедливост!
 • 8 пройчо

  49 6 Отговор
  голямата Тиква да не е пукнал,че тоз говори от името бандата Му?
 • 9 що ше гледаш

  40 5 Отговор
  Абе Томи , я така набърже приспаднете корпоративния вот , купения , манипулирания , фалшифицирания , да ви видим реално теглото в политиката.
 • 10 гнус

  54 3 Отговор
  Къде са парите за електронно правителство? Хората за 10 лв. в затвора ги вкарват, а други- за потънали милиарди- нищо.
 • 11 Нека се знае

  31 4 Отговор
  Нищо да не се очаква Нищо не може със стари оядени...
 • 12 Пучо Капучо

  28 3 Отговор
  Вече си имам дъждобран и Дончев може да говори ама колкото си иска.
 • 13 бай Иван

  22 1 Отговор
  Най-празният от нашите дни е оня, в който не сме се смели нито веднъж.
 • 14 Българка

  30 10 Отговор
  ГЕРБ имат интерес от мажоритарен вот, докато не смятам, че в ИТН имат известни експерти , които да са разпознаваеми за гласоподавателите. Но големият проблем е,че в ГЕРБ са милиардите и това ще им даде поле за яко пазаруване. По-лесно е да купуват за 5-6 кандидати, отколкото за цялата група А относно Гешев- е ясно, че шайката е против. Нали той е пазителят и съучастникът им.

  Коментиран от #24, #34

 • 15 Хем

  23 4 Отговор
  нас ран , хем голяв ! Бреййй , че наглост !
 • 16 Антимафия

  25 8 Отговор

  До коментар #3 от "Asdfg":

  Не вярвам да се съюзят , защото твърде много са направили вече, и могат да си прокарат, собствена политика , и не са оризилени пред, обществото , като Хунтата? Могат да допринесат, за по добър начин на управление! Със ГЕРБ, НИЩОИ НЯМА ДА НАПРАВЯТ , ЩЕ ВЛЯЗАТ В КОЛОВОЗА, НА ДАЛАВЕРАТА И СМЕ ДО ТАМ? България може да се промени , но само без Герб и ДПС!
 • 17 Нищо

  23 3 Отговор
  конкретно не каза , селски хитрини третокласни !
 • 18 Народът от БГ

  26 2 Отговор
  Народа го каза вече 100% мажоритарни избори и субсидии от 1 лев!Партиите с изключение на ГЕРБ бягат от мажоритарната с-ма по следните причини:.....1.Няма да могат да си използват люпилната от кадри в София и да ги спуснат като парашутисти в останалите избирателни райони...... 2.Няма да могат да си редят листите...... 3.Няма да могат да си поставят кадрите от люпилнята на първите две места и то в няколко избирателни райони...... 4.Поставят се в листите хора без интелектуален капацитет,но са тясно свързани с партиите(артисти,спортисти,чалгаджии)....... ..... 5.Кандидатите за депутати по мажоритарната система трябва да живеят в съответния избирателен район с не по-малко от 6 месеца отседналост.

  Коментиран от #21

 • 19 Шуши

  22 5 Отговор
  Оставка съд затвор за пачковият шкаф и за съратниците му
 • 20 Хасан

  18 5 Отговор
  Тапако ти ще гледаш от затвора , ти ли ще определяш живота на хората защо мислиш че светъ се върти около теб
 • 21 Истината за

  15 3 Отговор

  До коментар #18 от "Народът от БГ":

  Ще се спра на два положителни момента в мажоритарната изборна система единият е, че дългосрочно мажоритарните системи водят до това умствено по-добри кандидати да стават народни представители и политици. И второто много ценно е, че мажоритарната система ражда по-стабилни правителства и по-стабилни управления.

  Коментиран от #23

 • 22 нннн

  24 5 Отговор
  Ха ! Щели да разговарят, преговарят, уговарят... Пълен бойкот на ГЕРБ ! Без "Добър ден" даже.
 • 23 нннн

  11 2 Отговор

  До коментар #21 от "Истината за":

  А при нас дали няма да доведат до ФИНАНСОВО по- добри кандидати ?

  Коментиран от #59

 • 24 Сатаната

  17 3 Отговор

  До коментар #14 от "Българка":

  И къде точно ГЕРП ще победи на втори тур? В махалите може би.
 • 25 Moй

  25 4 Отговор
  Наглостта стана норма на поведение от всички в ГРОБ. Държат се така, все едно са истинска партия, а не мафиотска групоровка. Дончев и той е слуга на Сатаната.
 • 26 Само казвам

  7 32 Отговор
  Всички тук трябва да разберете,че ГЕРБ в момента няма друга алтернатива!Това е единствената партия,която в момента може да изведе България от кризата!
 • 27 АМОН

  27 3 Отговор
  КАКВО ЩЕ ГЛЕДАТЕ БЕ ДОНЧЕВ, ГЕШЕВ МОЖЕ ДА ГО СВАЛИ ТОЗИ КОЙТО ГО Е ИЗДИГНАЛ - ВИСШИЯТ СЪДЕБЕН СЪВЕТ/ВСС/. ТЕЗИ НЯКОЛКО НЕГОДНИКА СА ПОСТРОИЛИ ЦЯЛАТА НЕРАБОТЕЩА ПИРАМИДА В ПРАВОРАЗДАВАНЕТО. КАК МОГАТ ДА СЕ ПРОМЕНЯТ БЪРЗО НЕЩАТА??? Ами като се лишат от ИМУНИТЕТ съдиите и прокурорите /в това число и ГЕШЕВ/ и като се предостави възможност същите да бъдат съдени за техните ДЕЙСТВИЯ или БЕЗДЕЙСТВИЯ от всяко засегнато от тях лице !!!! ПРИ СВАЛЕН ИМУНИТЕТ ГЕШЕВ МОЖЕ СПОКОЙНО ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ ПО ПРЕДСТАВЛЯВАЩОТО ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС ШКАФЧЕ С ПАРИ И ЗЛАТО НА ПРЕМИЕРА!!! ТОВА Е НАЙ БЪРЗИЯТ И ЛЕСЕН НАЧИН ЗА ОТСТРАНЯВАНЕТО НА КАСКЕТА. Свалянето имунитета на МАГИСТРАТИТЕ ще ги постави наравно със всички други граждани ДЛЪЖНИ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАКОНА, а не да стоят над него въобразявайки си, че са БОГОВЕТЕ НА ОЛИМП. ЗАТОВА И ПЪРВИЯТ ЗАКОН Е ТОЗИ ЗА СВАЛЯНЕ ИМУНИТЕТА НА МАГИСТРАТИТЕ!!! ДА ВИ ВИДЯ ТОГАВА ОХЛЮВИ ТАКИВА КАК ЩЕ СЕ ИЗМЪКНЕТЕ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕТО!!
 • 28 Наивен или безнадеждно тъп

  19 2 Отговор
  Този идиот май още не се е събудил и не е разбрал, че вече НИЩО ме зависи от СИК! Безнадежно тъп индивид, надменен и прост, досущ като инспектор Дю Дю. Остава и той, идиота, да предложи нов почин - депутат под наем - като проститутка за временно ползване.
 • 29 МРАЗЯ ГЕШЕВ И ДОГАН

  17 2 Отговор
  Не само Гешев е за съд но и ЦАЦАТОР ЗАЩОТО ТОЙ КРИЕШЕ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ КОГАТО СЪЩИЯ БЕШЕ ШЕФ НА МВР ЗАЕДНО РЕКЕТИРАХА БИЗНЕСМЕНИ И ГИ ВКАРВАХА ПО КИЛИТЕ... ОТ ТАМ Излее и ПРЯКОРЪТ ЦЕЦО НАГЛЕЦО УШИТИ НА ДС.
 • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 31 Ставай и се махай

  17 1 Отговор
  Ти ги пъдиш, те си сипват още едно ...
 • 32 Калоян

  13 2 Отговор
  какво ни предлага запада а какво имат американците? Джендъри психопати, сатанисти,човекоядци, наркомани, затворници и това са ценностите които изнасят с войни и кръвопролития,само в Ирак убиха ПЕТСТОТИН ХИЛЯДИ ДЕЦА.колко български младежи се погубиха по пътя на наркотиците и престъпността пропагандирана като мода? Милиони...
 • 33 Много ми е

  12 2 Отговор
  Интересно,ако и както се очертава,че няма да ви приемат кабинета,а опозицията състави друг и отстрани Гешев,тогава какво ще прави лидера на ГЕРБ,без депутатски имунитет? Знаете,че ще ви смажат по предизборните програми и народната воля! Ако ли не,значи властта пак си е във вас!
 • 34 АМОН

  15 2 Отговор

  До коментар #14 от "Българка":

  НИЩО ПРОТИВ ВОТА И БРОЯТ НА НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. САМО, ЧЕ ЗА ДА СЕ РАЗГРАДИ КОРУМПИРАНАТА СИСТЕМАТА, Е НАЛОЖИТЕЛНО ДА БЪДАТ НАПРАВЕНИ БЪРЗИ ПОПРАВКИ В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО, С КОИТО ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ДА БЪДАТ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА. ТОВА ОЗНАЧАВА ДА БЪДЕ СВАЛЕН ИМУНИТЕТА НА МАГИСТРАТИТЕ , НА ГЕШЕВЦИ ЦАЦАРОВЦИ И СЪЩИТЕ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЙСТВИЯ И БЕЗДЕЙСТВИЯ СВЪРЗАНИ С ПРИЛАГАНЕТО НА ЗАКОНА. ПРИ ЛИПСАТА НА ИМУНИТЕТ СРЕЩУ ГЕШЕВ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОВДИГНАТО ОБВИНЕНИЕ ЗА ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ ПО СЛУЧАЯТ СЪС ШКАФЧЕТО ПЪЛНО С МИЛИОНИ И ЗЛАТО. КОЙ МОЖЕ ДА ПОВДИГНЕ ТОВА ОБВИНЕНИЕ?? Всеки български гражданин, който иска да знае къде отиват платените от него данъци и как с една заплата БОРИСОВ и КОМПАНИЯТА МУ от калинка каквато е говорителката му ШЕХЕРЕЗАДА са станали щастливи собственици на имоти струващи десетки милиони евра!! ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ СЕСТРА ГАЛЕВА И МНОГО ДРУГИ ПОДОБНИ НА НЕЯ ИЗТЪРСАЦИ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ БЪДАТ ПРОТИВ ТАКОВА СНЕМАНЕ НА ИМУНИТЕТА. ТА НАЛИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ СЕ ПРЕВЪРНА В УБЕЖИЩЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ С ВЛЕЗНАЛИ В СИЛА ПРИСЪДИ КАКЪВТО Е МАГАРЕШКИ , КОЙТО ВМЕСТО ДА Е ЗАКОПЧАН СЕ РАЗХОЖДА КАТО ОСВОБОДИТЕЛ ПО СТУДИЯТА И БЪЛВА ЛИ , БЪЛВА МОЗЪК!!
 • 35 Томислав сее Скомросал, Електронното

  12 3 Отговор
  Правителство"изаде много Народни пари" "Северозападна чакат 4 лентовия Интернет!!! Да чакат, докато цъфнат Налъмите!! Казват в тоя край!!!
 • 36 ОРАКУЛА

  14 2 Отговор

  До коментар #2 от "Последния Софиянец":

  Главния Прокурор Иван Гешев , след като упя да съсипе бизнеса в България , по поръчка на Делян Пеевски , се готви да става Президент на РБ?! Доган ще го въведе в тайните на преговорите? Това ще да е кандидата на Хунтата за Президент на РБ? Днес" великия" Прокурор е подписал съгласие за сътрудничество със Асоцияцията на Работодателите в България? "Гузен ,не гонен бяга" ? -Какво търсиш там бе Иване , на бизнеса Прокуратура не му трябва , трябва му 20 години , да се възроди наново, след това, което ти направи ? Какво общо има Главния Прокурор на България, с тази институция ,е секретна тайна ,освен нещо, като " вижте ме, кой съм и аз ги познавам"? Явно комплекс за малоценност е обзела , гузния ни Главен Прокурор ! Така се прави" имидж" в Българската Прокуратурата ! Ходи до САЩ , но кара по Български? Явно му е по-интересно, как се правят пари , от това, как се разследват престъпления? Дали няма да го видим, с лицето на заможен индустриалец , като кандидат Президент на РБ? Може и имунитет да получи? Че много духа, нещо вятъра, в момента идва от Москва?
 • 37 sdjj

  9 3 Отговор
  Мажоритарната система няма как да не доведе до лек хаос в началото. Следва увеличаване властта на Президента, иначе - бъркотия. Ако целта не е президентска република, трябва много ред, дисциплина и обединение по допирните въпроси.
 • 38 пешо

  10 2 Отговор
  първото предложение е твърдо в полза на тия, които сецнаха милиарди от бюджета и еврофондовете. та, нищо чудно да се вземат, поне по този въпрос, гербавите и с.лафчо. каренин като нищо ще го жертват, за замазване на очите. а избирателите на с.лафчо може и да пият една студена вода. ако има кой да им я сервира. дано греша, все пак.
 • 39 така така

  11 3 Отговор
  Какво ще гледате бе Томиславе... Народа ви отсвири, но вие като за последно ще гледате да унищожите и Конституцията. Специално ти си от най-Ентелигентните.
 • 40 ИСТИНАТА

  10 3 Отговор
  Според всички икономисти, и според разчета на икономиста на ИТН доцент Пламен Данаилов , през месец март са изхарчени от правителството 5 млрд.лв., през януари 3.1 млрд.лв и през февруари 3.7 млрд.лв., тоест са похарчени от кабинета на Борисов 11.8 млрд.лв. за 3 месеца. Тези факти са публикувани и от МФ. Към момента не е ясно за какво точно са изхарчени тези пари , но едно е ясно. Валутния и фискален резерв от 13 млрд.лв. през октомври миналата година , сега е под критичния минимум от 7 млрд.лв. Изводът от всички тези числа е , че купуването на гласове с държавни средства е ОЧЕВИДНО позволено. Борисов оставя прикрита и идваща криза в икономиката и бюджета. Заложил е мина, и ако няма разкрития за тези неща , не сменят главния прокурор и му свалят имунитета , да започнат разследвания за опоскването на парите на държавата , не бъде ли подведен под съдебна отговорност , това постила пътя на Борисов в следващите години да си увеличи отново поддръжката.
 • 41 Стоян

  15 4 Отговор
  Извънредно!!!! Борисов и Марешки плащат по 200 лв.за протести ! Бойко Борисов и Веселин Марешки са развързали кесиите и са в готовност да плащат по 200 лв.на човек за масови и кървави протести срещу евентуалното анти - ГЕРБ правителство ! Такава информация изтече от службите! За Марешки битката е на живот и смърт , защото в противен случай ще бъде принуден да излежи ефективната си 4-годишна присъда! Първия транш от 500 хиляди лева вече е преведен към осъждания криминален елемент Станислав Георгиев Недков, известен като Стъки! Президент на Българска федерация по ММА! Неговата задача е да активира криминално проявени лица като него , които на бъдещите протести да предизвикат кървави сблъсъци с полицията и мирните граждани! Въпроса е ние обикновените, работещи и честни Българи ще позволим ли това да се случи?

  Коментиран от #42, #52

 • 42 АМОН

  9 3 Отговор

  До коментар #41 от "Стоян":

  СТОЯНЧО, ЗА КАКВИ ПРОТЕСТИ ГОВОРИШ БЕ ?!! ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СА ПРОТИВ ПОДМЕНЕНИЯТ ВОТ, НО СТРАННО ЗАЩО ВСИЧКИ ПАРТИИ И СДРУЖЕНИЯ МЪЛЧАТ И ВМЕСТО ДА НАСТОЯВАТ ЗА НОВИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ СА СЕ ХВАНАЛИ ЗДРАВО ЗА ДЕПУТАТСКИТЕ СТОЛОВЕ И СЕ ГОТВЯТ ДА ПАПКАТ ОЩЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ.
 • 43 Иван

  10 5 Отговор
  ГЕРБ са коварни мутри Каквото и предложения да дават е заблуда и печелене на време Умиращите плъхове последни напускат кораба Една стотинка да е останала и нея искат да окрадът Ако и сега не се изчистим от тях като ги пратим на топло втора възможност е трудна Не успеят ли избраните партии от нас народа да направят това това означава че баш същите магарета сме си избрали Или роби или да си сложим БУРКИТЕ което много ще се хареса на Агата от Банкя
 • 44 Убеден

  9 3 Отговор
  Боже,колко много т-ъпаци има тук,Боже!
 • 45 Аристотел

  6 2 Отговор
  Язък, че е завършил "Философия", не му личи
 • 46 111

  5 5 Отговор
  ИТН влязоха в парламента при пропорционална система. Не знам какво още искат? Предложената от тях система е глупава и намалява представителството на много от избирателите.
 • 47 наглост

  7 5 Отговор
  Спешно трябва първо да се махате, за да не се налага да ви гонят със тояги, некадърници. А като ви лишат от платените лози и всеки ден да лъжете по телевизиите при платените джурналисти, ще видите коя политическа сила сте. А като ви изкарат и част от кражбите, бай Ставри ще ви направи първите за които се строи нов затвор, поради липса на места.

  Коментиран от #55

 • 48 Непознат

  4 10 Отговор

  До коментар #6 от "ГЕШЕВ":

  Точно така. Намериха си майстора в лицето на Гешев. Тези никога няма да направят промяна. Комунистическите отрочета искат само подмана. За тях кошмарът е Бойко Борисов. Той успя да изведе БЪЛГАРИЯ от блатото в което я вкараха БСП и техните съюзници.
 • 49 Антрополог

  8 2 Отговор
  В ЗАТВОРА БЕ ПРИМАТУС УРУНГЕЛУС
 • 50 Javor

  6 2 Отговор
  Дончев, ще видиш решетките отвътре!
 • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

 • 52 Непознат

  6 4 Отговор

  До коментар #41 от "Стоян":

  Едва ли си толкова честен. Честите и възпитаните не парадират с това. По-скоро ми приличаш на лъжец и на мошеник. Сега защото се страхувате от народната "любов" комунистически агенти и подлоги.
 • 53 защо

  4 3 Отговор
  не го направиха?!Така е, като имате Тиква-зелена!Айде макара и на пангара....
 • 54 Този коментар е премахнат от модератор.


 • 55 стоян

  2 6 Отговор

  До коментар #47 от "наглост":

  До 47 ком -Кои да се махат бе другарю -кумунягите с Курнела ли -изчакай до другите избори ще ги махнем
 • 56 ФАКТ

  4 1 Отговор
  Фъфлещия Ам ГЪЛ,е запомнен в Историята ,когато ходи в Москва при Путин с Тиквоча.Влезе при него с оръфана раница! Руснаците паднаха да се смеят,колко сме прости ! Паспортаджията,поне само на селското летище до Вашингтон си носеше багажа ! Нищожества !
 • 57 Кольо

  4 0 Отговор
  Този индивид младия череп ли е ? Гнусна физиономия и още по-нагъл израз и изказ. Той или те щели да решат ако не знам кво си . Нищо няма да решавате вече . Само кръстословици в ЦСЗ да минават годинките.
 • 58 Ленин

  4 0 Отговор

  До коментар #5 от "ТаУмВзе":

  Дончев е във пъти по долен от плиткоумния Боциев!
 • 59 Хасанчето

  3 1 Отговор

  До коментар #23 от "нннн":

  Ако са 120 защото народа намаля с около 3 милиона ,то ще остане и за пенсии на 1,5 милиона пенсионери вече. Икономията е огромна само за 4 години ,ако сметнеш целият антураж и золуми на 120 депутата само. Да се отнеме правото им всеки път сами да си гласуват и всеки път в проценти нагоре заплатите. На хората с фиксирана сумичка минималните заплати само. Милиарди ще върнем ако тези 120 ги няма барабар с горивото ,винетките ,неплащането на данъци ,комисийки допълнителни пари , семейството облажено и огрижено ,приятелския кръг и полагащи се вписани съветници . Само от фризьор и макияж колко ще спестим ? Да проверят и жените в НС колко от тях са кадри на ДС . Най-добрата гад е женската от ДС шпионин и апаратчик. Кой прави снимките ,а ? Що само мъжете ? И техните половинки да проверят дето спят с тях . лустрация пълна и ефективна иначе ... още 50 години преход и беднотия. И пълно с индианец изгонен от Индия навремето.
 • 60 Васил

  1 0 Отговор
  Знаем какво ще стане ще се откажете защото не ви изнася
 • 61 истинко

  2 0 Отговор
  Каскетоффффффф..... къш! Ама едва ли! Ще видите как мутрите ББ и Сл.Три... ще се прегърнат и ще изплюят някакво имислено отроче-правителство! Голям майтап ще стане!
 • 62 СусБе

  2 0 Отговор
  Нема проблеми.... Човеко зе едно пари и златни кюлчета и рече: Ще видим...!

Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.