Last news in Fakti

19 Май, 2021 14:06 5 858 64

Нидал Алгафари попита Рашков защо се гърчи и притеснява от биографията на шефката на кабинета си

  • бойко рашков-
  • нидал алгафари-
  • бтв

Дали ще има кой да понесе отговорността, ако собствениците на bTV послушат силовия министър, приходите в НАП не се увеличат, изборите се затлачат, пита политическият пиар

Нидал Алгафари попита Рашков защо се гърчи и притеснява от биографията на шефката на кабинета си - 1
Снимка: БГНЕС

Политическият пиар и анализатор Нидал Алгафари смята, че толерансът към служебното правителство е свършил и признава, че в главата му изникват много въпроси относно работата на новите кадри във властта.

Той се чуди дали се спомага за нормалното провеждане на изборите, което всъщност е основната задача пред кабинета на Радев, поведението на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Припомняме, че вчера той заяви, че би уволнил Биляна Гавазова и колегите ѝ от bTV.

Не закъсня и отговор от медията.

"Дали ще има кой да понесе отговорността, ако собствениците на bTV послушат силовия министър, приходите в НАП не се увеличат, изборите се затлачат", пита политическият пиар.

Ето какво точно пише анализатора в профила си в социалната мрежа. Публикуваме думите му без редакторска намеса:

"Приятели,

изчислих, че стоте дни толеранс, които се дават на правителство са приблизително 15% от мандата му. Служебното правителство на Радев има двумесечен мандат и толеранса му е около девет дни.

Въпреки това, все още не мога да придобия ясна представа, какво точно прави настоящият ни министерски съвет. Основната му задача е да създаде благоприятни условия за провеждането на парламентарни избори.

В контекста на това му основно задължение, дали допринася за това министърът на вътрешните работи, като вменява на собствениците на медия да освободят водещите на сутрешния им блок.

Това е заплаха не само за двамата водещи, а пряка намеса и в политиката на медията, а това вече е предпоставка за съмнения за предизборен натиск.

Странно ми е, защо същият министър се притеснява от биографията на шефката на кабинета? Защо му бе да се гърчи да избяга от въпроса? Жената не е нито чумава, нито е прокажена.

Всеки може да бъде учредител на която си иска партия и това не би трябвало да му пречи да заема подобен пост. По тази логика, той бе част от БСП преди време, това причина ли е да се съмняваме в качествата му на министър?

Друго, което ме притеснява е назначеният нов ръководител в НАП. Не се тревожа от това, че е с изваяно тяло. Здраво тяло, здрав дух. Не ме тревожат и мълвите за сламените човеци и препродажбата на фирмата му.

Недоумението ми е, че този нов ръководител не е бил последните пет години в България, не е развивал бизнес в родината и дали ще е достатъчно запознат с деликатността на дебрите в НАП?

Институция, която някои среди приемат, че е била бухалка на предишното управление. Дали пък неопитността на новият ръководител не е предпоставка да се превърне в тояга, заради малкото време с което ще разполага за да навлезе в приходната джунгла на финансите ни?

Дали новото ръководство на министерството на здравеопазването не си смени тактиката около ваксинациите за по-малко от 24 часа със зелените коридори за възрастни и млади?

Дали правосъдният министър не даде заден за най-важното щение на назначилият го и кръговете около ДБ за което бе изпратен във ведомството, да разтури специализираните прокуратура и съд?

Дали не се оказва, че май не е правилно желанието за разтурването им?

Дали приелите машинното гласуване са направили сметката, че в секциите с примерно 800 избиратели, че нужното време за гласуване при идеална организация и без нито едно форсмажорно обстоятелство е приблизително двадесет часа?

Не дай Боже да спре за малко токът, да се наложи техническа намеса или да се забави някой гласоподавател повече от две минути.

Дали ще има кой да понесе отговорността, ако собствениците на БТВ послушат силовия министър, приходите в НАП не се увеличат, изборите се затлачат?"


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 62 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ ВЪН

    141 44 Отговор
    ГЕРБ ПИТАМ: УСЕТИХТЕ ЛИ ТВЪРДАТА И ПРЕЦИЗНА РЪКА НА ГЕН.-МАЙОР ДОКТОР РУМЕН РАДЕВ, НАЙ-ВЕЛИКИЯ ПРЕЗИДЕНТ?! ЗВУЧНИ ШАМАРИ ПЛЮЩЯТ!

    Коментиран от #53

  • 2 Бойко шкафа

    133 17 Отговор
    Тоя е от личните ми слуги.
  • 3 Червен гербераст

    138 18 Отговор
    Нидал, Нидал ти 'къв си п.....

    Коментиран от #55

  • 4 .......

    115 14 Отговор
    КОЛКО СИДОЛЕН ,МАЙМУНКЕМРЪСНА
  • 5 Рашков кошмара на толупа

    102 22 Отговор
    Ще ги разсипя всички гробари,цялата организирана престъпна група на толупа в пандиза.
  • 6 Гошо

    88 14 Отговор
    ДО-ВИ-ЖДА-НЕ !!!
  • 7 гост

    54 12 Отговор
    Куцо куче но наше куче!
  • 8 Българка

    112 16 Отговор
    Поредната ревяща герберска подлога. Явно всички са обесумяли. Та нали именно с прочистването на мутрите, калинките и хлебарките от МВР, се дава гаранция за честни избори. До сега от МВР не пречеха, а помагаха на дилърите от ГЕРБ, ДПС, ВМРО да купуват избиратели, да се заплашват и притискат
  • 9 сила

    91 14 Отговор
    Нидалчо,брат ти още ли участва в трафика на мигранти използвайки за параван ресторанта си в Свиленград....
  • 10 Дани

    34 6 Отговор
    Приятел ? Как си позволявяш да ме обиждаш.Аз не съм ,като теб...
  • 11 Хи хи

    20 75 Отговор
    Първите коментатори не са прочели статията, но плюват по Надал. Прочетете я, готина е , поне да знаете защо ще се плюва по служебното правителство и по Мунчо след изборите.

    Коментиран от #43

  • 12 Радев кошмара на толупа

    65 15 Отговор
    Тиквата в пандиза
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 урната

    46 14 Отговор
    Прекрасен евреин как не можа да попаднеш на 1200 градуса,друга песен щеше да запееш.
  • 15 пиер луиджи

    61 10 Отговор
    алгафарка, скрии си мишко
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Нидал, Нидал, Мекере на хранилка!!

    66 11 Отговор
    Кой те доведе в България, само не казвай, че тука сисе Родил!!
  • 18 Кака Мара

    57 11 Отговор
    Нидал Недодял я по добре иди се изчипкай мазната коса
  • 19 БСП за България и Радев

    41 12 Отговор
    И тоя гербав не разбра, че властта вече е в БСП, сиреч НАРОДА. Репресиите на Рашков тепърва започват. Имаме над 45 години опит в това. Ще ви разкажем играта. Мая Манолова и Мария Капон ще ви се сторят като безобидни мушици в сравнение с нас
  • 20 Българка

    24 8 Отговор
    Дaли прaвocъдният миниcтър нe дaдe зaдeн зa нaй-вaжнoтo щeниe нa нaзнaчилият гo и кръгoвeтe oкoлo ДБ зa кoeтo бe изпрaтeн във вeдoмcтвoтo, дa рaзтури cпeциaлизирaнитe прoкурaтурa и cъд?"
    Колко изтрещял и к у х трябва да си, за да задаваш такъв въпрос и правиш внушения,че министър на правосъдието от служебно правителства може да разтури извънредните бухалки. Това може да стане само, ако се приеме в НС.
  • 21 МИУИ ВАНИУИ

    33 11 Отговор
    0т0рк0 марш да рупаш овче и лой в сирия какво правиш тук в чуждата страна та и акъл даваш
  • 22 Съни

    45 11 Отговор
    До кога ще бъде на хранилка този подлизурко още малко надявам се
  • 23 Нито

    43 10 Отговор
    се гърчи , нито се притеснява , Умен ! Ти кажи колко сирийци и за какви пари уредихте с документи заедно с брат ти , дори един от тия ваши клиенти е излетял от София за Германия , където чрез атентат , взе невинни жертви !
  • 24 ШЛАНГА

    33 8 Отговор
    къф приятел си ми ти бе шмиргел чалмясъл аре у сирия ли там от къде си ,приятел ,ей търсиш си го.....
  • 25 ТРД

    33 9 Отговор
    Това мекотело какво си мисли.... Че може да манипулира ли? Къде беше когато мутрата пълнеше чекмеджета и размазваше опоненти?! Или крадяха бизнеси. Отвратителни подлоги.
  • 26 Нидале

    35 10 Отговор
    хитър и нагъл си като арабин и в същото време елементарен.Казаното от тебе може да мине ако не ти следят мисълта.
  • 27 Салазар

    34 11 Отговор
    Нидо, хайде да не задълбаваме в ТВОЯТА биография! Кротувай, момче!
  • 28 Келеме

    21 9 Отговор
    От класа
  • 29 big

    16 2 Отговор
    Защо да се притеснява? Уволнението и мотивите му на първа инстанция са необосновани, чака се втора инстанция. Според законите човек е невинен докато не се докаже противното!
  • 30 Абе

    32 9 Отговор
    Не съм сигурен,че служебното правителство,ще бъде до 12 Юли.Предчувствам,че и на тези избори,няма да има нов МС.Това означава че то ще продължи да функционира,като" новото- старо" правителство на Радев. Президента едва ли ще тръгне при подобен сценарий,да извърши рокади в евентуално следващ служебен кабинет..Да сменяш, означава че не си преценил правилно хората си.Поне до късна есен( след изборите за Президент) ще функционира този МС.Което според мен е добре.
  • 31 НАДАЛ ЛИ

    26 8 Отговор
    СИ ПЕ... Л. ЛИ СИ?!!?.ПРОСТО НЕ ВЪРВИШ. ЗАЩО НЕ ГОВОРИШЕ
    ТАКА ЗА БИБИТКО И НЕГОВИТЕ
    МИНИСТРИ. КОЛКО МЛАДЕЖИ
    ДЕВОИКИ ЖУРНАЛИСТИ БИЕХА.
    КОЛКО КРАДОХА РЕКЕТИРАХА
    КОЛКО ДУШИЦИ СА РАЗБОЛЕЛИ?!?
    ЗАЩОТО И ТИ МАЙ СИ ЕДИН ОТ
    ТЯХ. СЪС ЧЕКМЕДЖЕТО И ДОЛАПА.
    ДАВАЙ РАДЕВ ДАВАЙ РАШКОВ.
    РАЗКРИЙТЕ ИМ ДАЛАВЕРИТЕ.
    НАРОДА Е СЪС ВАС. КОЙТО Е КРАЛ
    У ЗАТВОРА.
  • 32 Анонимен

    29 8 Отговор
    Надал Алгафари?ти българин ли си изобщо че взимаш отношение!?Или май..... кати е албанка а баща ти сомалийски пират?
  • 33 гост

    23 7 Отговор
    Всеки втори от "Факултето" е анализатор-този гладен индивид също.Само цапа.Скрий се шушомиго!
  • 34 пинко

    30 9 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Нидал Алгафари попита Рашков защо се гърчи и притеснява от биографията на шефката на кабинета си.
    Кво има да се гърчи.Ако е така,просто ще я уволни.Нидале,ти като устат арабин,се стараеш да внушиш нещо.
  • 35 Че Гевара

    13 28 Отговор
    Гърчи се защото изпълнява поръчките на пурата
  • 36 Народа

    27 7 Отговор
    Не кадърен хрантутник, който лапа на държавна хранилка, на гърба на народа. Марш там от където си се домъкнал, подлизурко, без гръбначен, алчен!
  • 37 Сърп и чук

    29 7 Отговор
    Това слузесто нещо в един момент бе в БСП, мина в АБВ и понеже с лигавене и изявите на жена си като психолог трудно се поддържа жизнен стандарт, направи най стандартното нещо за една слуз - герберяса! В едно е прав! министъра не трябва да се гърчи, а да каже - Да! Знам коя е Фичева! Преценил съм, назначил съм я! Господин Божков е български патриот, събрал стотици хиляди екземпляри археология, което показва неговото родолюбие и духовни хоризонти! Не като бай Тиквар да се напълни стаята си с простотия и разврат!
  • 38 ама ти

    21 7 Отговор
    нещо притесняваш ли се, що ли! Според мен трябва да се притесняваш от нечистоплътността си, че много си я затлачил! И не манипулирай. Няма кой да ти повярва, освен Бибитков и компания!
  • 39 zzzz

    24 6 Отговор
    Алгафари да каже колко му плащат от ГЕРБ.
  • 40 Под вол, теле

    14 5 Отговор
    С "клишета", прочетено тук и там, чуто от този и от онзи, дълго има да се чуди, а просто ве е нужно. "Той се чуди дали се спомага за нормалното провеждане на изборите, което всъщност е основната задача пред кабинета на Радев, поведението на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков." ДВА МЕСЕЦА СА, Я , а е по добре да се чуди за около 11-те години на ГЕРБ
  • 41 Радио Ереван

    16 5 Отговор
    Арменец смешник
  • 42 Уди Кълвача

    24 7 Отговор
    А Нидал защо се гърчи и се слага на турчина Ахмед и неговоя първи слуга Борисов?
  • 43 Doni Brasko

    21 6 Отговор

    До коментар #11 от "Хи хи":

    Ооо прочели са я и аз я прочетох. Ех този Нидал защо не бе така загрижен за изборите преди две седмици? Защо си мисли, че някой се гърчи? Согурно Тиквата, затова избягва всички медии да не се гърчи така? Нидал само за това изказване получава между 20 и 30 хиляди. Той вече не е важен.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Нидалчо мамин !....

    15 4 Отговор
    Да не се сгърчиш ти бе хухавел ! Дебел !
  • 46 Ей ! Алгафари !

    10 5 Отговор
    Хайде бегай на сафари,някой да не те
    Изтимари !!!....
  • 47 Факт

    7 5 Отговор
    ЧЕГЪРТАЙ!
  • 48 Тодор Живков

    6 4 Отговор
    Рашков, тоя що е с такова име? Сменете го веднага. Ако не изка , покажете му южната граница
  • 49 chi

    12 5 Отговор
    Не Алгафари, гърчат се ГЕРБ щото трябва да отговорят на много въпроси!
  • 50 Нидал но взел!!! Пълнят ли ти хранилката

    11 6 Отговор
    АНАЛ ЛИЗАТОРЕ???
  • 51 789

    11 5 Отговор
    От Тарамбука акъл нещем! Брой си паритео от трафика и ниско, ниско , эащото ще дойдат и эа теб лакейче герберастко!
  • 52 Ааадее...

    9 6 Отговор
    Обади се и недал Ал-Олигофрени.
  • 53 Самуел

    4 46 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕРБ ВЪН":

    Ха-ха-ха!
    Печелиш жълтата фланелка за най-голяма умнотия!
  • 54 българин

    73 48 Отговор
    А дали ти ще понесеш отговорност, когато всичко това, което си написал излезе" ялова работа". Стига си говорил от "последна инстанция", Защо такива като тебе / навъдихте се през последните години като инсекти/, защитавайки герб отричате всичко хубаво, което може да се случи? Защо не оставите обикновенните хора даже и да помечтаят малко? Хайде помълчете поне 2 месеца и после
    коментирайте , ако има какво. Но тогава, пак питам, ако не е това, което си написал, каква отговорност и пред кого ще я понесеш?
  • 55 12321

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Червен гербераст":

    Какво е това име - Нидал, а Алгафари? Какво търси в България. БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ! Всички останали да спазват законите в страната и да не дават излишен акъл, още повече когато го нямат. първо да мине през фризьор, че с тази коса?!?!
  • 56 Рап

    3 6 Отговор
    Много добре казано,но няма кой да разбере! Народът е глупав и наивен и всеки го маниполира... Един народ,който е изпълнен само със злоба и нито капка здрав разум какво да се очаква? Щом вярват че ИТН и Жан ще са алтернатива или онези с мутрите е жалка работа! Няма още никой,който може наистина да махне Борисов ! Помнете ми думата ако още се помотаят и си играят на избори и връщане на мандати то този човек ще се върне много бързо..... Кой знае може би това е целта на ДС ,защото ГЕРБ са си чисти комуняги..... и доносници!
  • 57 Чичо от село

    5 5 Отговор
    Алгафари, отвори си магазинче за стафиди и шамфастък където е силата на твоята порода, вместо да даваш акъл на по-умни от теб!
  • 58 Ханку Брат

    5 5 Отговор
    Нидал, по-поУека, да не скъсаш нЕкой менискус!
  • 59 кочо

    4 4 Отговор
    нидал ти май забрави че си чуждинец.
  • 60 възмутен

    2 0 Отговор
    Това е резултат на чудовището което съзаде Алгафари.
    Не съм запознат в подробности, но в никоя от бившите Соз Страни не беше създадено предаване КуКу и неговото продължение Слави.
    В Естония бяха споделили че Русия опросточва дивашки нацията, но те нямат такова перфидно предаване.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 сноу

    2 1 Отговор
    Това проскубано псе още ли се напъва да джавка..Че то от кервана само пушека остана....
  • 63 xxььььььь

    0 0 Отговор
    ГЕРБ вън мутри вътре....
  • 64 Нидал и Психатърката има претеснения, че

    1 0 Отговор
    Не си Редовен, това нее добре!! Това, което държиш в ръката вземи сиго напъхай в носа!там муе мястото, ще ти отива много на физиономията, може и напреко в носа, има такива племена с подобни украшения!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове