Last news in Fakti

20 Май, 2021 15:01 3 202 60

ВМРО: Спрете гей парада, демонстриращ групово психично отклонение

  • вмро-
  • гей парад-
  • карлос контрера

Контрера настоя кметът Йорданка Фандъкова да заеме „страната на нормалността“.

ВМРО: Спрете гей парада, демонстриращ групово психично отклонение - 1
Илюстративна снимка, Shutterstock

„София прайд“ не бива да бъде допускан, защото е вредно и аморално събитие, което струва стотици хиляди левове на гражданите само за охраната му, смята общинският съветник от ВМРО Карлос Контрера, цитиран от dnes.bg.

„София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение. Столична община всяка година участва и съучаства в тези аморални действия, скочи той по време за заседание на СОС.

Контрера настоя кметът Йорданка Фандъкова да заеме „страната на нормалността“.

„От „Патриоти за София“ ще поискаме и МВР, СДВР да си влязат във функциите и откажат да охраняват това безумие. Ако няма опасност за обществения ред, що щат хиляди полицаи да пазят прайда?! Нали няма заплаха за обществения ред?! Нали било просто любов“, отсече той.

Контрера припомни, че след няколко дни отбелязваме един от най-красивите български празници – 24-ти май, Ден на българската писменост, ден в който почитаме светите братя Кирил и Методий и тяхното дело.

„Ще отбележим празника на българската азбука, на която днес четат и пишат десетки национални държави. Дни като 24 май са повод за гордост, но и повод да поговорим за ценности. Какви сме, откъде идваме и накъде отиваме", заяви политикът.

"Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици. Новото „модерно“, което в своя див прогресивизъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина“, коментира той.

„Точно след деня на светите братя Кирил и Методий София ще стане арена на едно псевдокултурно, срамно събитие, което е еманация на всичко онова „ново, модерно, прогресивно“ – говоря за „София прайд“, т.нар. гей парад. Това ли са новите ни ценности – публична демонстрация на хомосексуализъм, шествия с вой за признаване на трети, пети, десети пол, гей бракове. Това ценности ли са или манифестация на групови психични отклонения“, риторично попита воеводата.

Според него „София прайд“ е целенасочена демонстрация на групово психично отклонение.

„И не ми говорете, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене", заяви той.

"Да си го кажем открито – този прайд, тези гей паради, се случват и продуцират от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства. Да, това е налагане на нов ред и на „нови“ ценности отвън чрез няколко местни проксита и храненици на заплата, прощавайте, на грантове“, упрекна Контрера.

Той обвини Столичната община, че от години участва и съучаства в тези аморални действия, помага за случването на гей паради и всякакви подобни събития.

„Общината е взела на хранилка същите тези НПО-та и техни активисти, обслужва ги, обгрижва ги с парите на всички останали нормални граждани“, упрекна още общинският съветник.

Той посочи още, че въпреки недоволството на огромна част от обществото на 12 юни с подписа на кмета отново ще бъде затворен целия център на столицата, МВР ще докара кохорти полиция и жандармерия да блокират централната градска част, „за да пазят така важния и необходим пърформанс на хомосексуализма“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 44 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грабливата

    66 9 Отговор
    Юрдана ще се направи на умряла лисица и никакво отношение няма да вземе !

    Коментиран от #32

  • 2 сектант

    40 5 Отговор
    онзи ден видях двама мъже да се целуват в дъстър, което ме накара да се почувствам като един истински модерен ЧЛЕН на новото общество от поколение Зет

    Коментиран от #30

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 анти ВМРО

    73 3 Отговор
    Против тия нагаждачи съм, но в случая са прави! Трябва да се даде мощен и категоричен отпор на либерастко-джендърсите изяви.
    Не съ против хората да си го слагат където искат. Но моля, нека това не се афишира. Аз никога не съм участвал в парад на хетеросексуалните, защото такъв няма, а и няма смисъл да има. Не натрапваме ориентацията си на джендърите, нека бъдат така любезни да не натрапват тяхната на дцата ми. Защото не е справедливо, Не можен да им върнем същото ,защото те нямат деца. Така е решила Природата! А каквото е решила природата, то е закон по-силен от Сорос!

    Коментиран от #44

  • 5 ринго

    63 5 Отговор
    Напълно съм съгласен със забраната на парадираната сексуалност!
  • 6 този парад

    52 3 Отговор
    е извращение, да, ама защо не го спряхте досега, а? Невзрачна пиар акция преди изборите сте вие! Защо сега, а не когато имахте властта да го направите, скъпи ми смехурковци!
  • 7 Последния Софиянец

    39 6 Отговор
    На 8 ми март ги изгонихме от площада.Сега пак ще ги разкараме.Ама ВМРО ги нямаше там.

    Коментиран от #14, #59

  • 8 ало братушки

    10 30 Отговор
    Спрете комунистите да посещават болшевиш паметници.
  • 9 Доктор ох боли

    54 1 Отговор
    Откраднаха дъгата на децата. Петльов ден. Трябва да ги комбинират с денят на лудия неизлечим. Разбрахте ли че полицията пази само различните. Луди, Наркомани, Депутати, крадци, цигани, Гейове и наркобосове!!??

    Коментиран от #13

  • 10 Само да попитам

    5 9 Отговор
    Това добре,а къде да празнуват протестните партии и БСП?
  • 11 милите ми те

    34 2 Отговор
    Тяхният празник съвпада с празника на винкела. Да излезем и ние че да празнуваме както никога до сега.
  • 12 Болен

    16 24 Отговор
    То и ВМРО демонстрира групово психично отклонение, но никой не взема мерки

    Коментиран от #40

  • 13 mafiota

    18 3 Отговор

    До коментар #9 от "Доктор ох боли":

    всъщност флага на обратните е с 6 цвята а дъгата е със 7 така че не са я откраднали...

    иначе е ясно че МВРО си правят пи ар акция с тая глупост.. в бургас "прайда" се видя колко са - полицията дето ги пазише бяха повече. колкото по-малко гласност им се дава на такива неща толкова по бързо ще отшумят

    Коментиран от #42

  • 14 ако ВМРО

    8 5 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    беше там, какво щеше да стане с Джамбазки. :) Тези напират за парламента с парлами!
  • 15 Явор

    31 1 Отговор
    Да правят каквото си искат в спалните, много правилно, но да не ни завират в лицето извратеното си поведение. Тези дето защитават гей общността, ще ви попитам, бихте ли се съгласили един гей да е преподавател на детето ви?!! С какви очи ще гледа на детето ви?!!!?
    Трябва да е забранено гейчета да бъдат педагози, а може би и за други професии!

    Коментиран от #18, #45

  • 16 Ох Баня ох кеф

    10 0 Отговор
    Ох как ги обичам. Първо ги гримирвам, После им оправям походката и не на последно място им доказвам че на Бен Джонсън рекорда е лесно постижим. Като Койта от анимациите стават. Кми кми.
  • 17 Дебилчев

    30 0 Отговор
    Едно не мога да разбера, защо им е нужно на тия да се НАТРАПВАТ с парадите си и да ни навират в лицата сексуалността си, ами не искаме, още по-малко децата да задават въпроси и да им се обърква психиката, подозирам, че това е целта
  • 18 как да

    18 1 Отговор

    До коментар #15 от "Явор":

    забранят като в досегашните парламенти бъкаше от тях!
  • 19 МВРО

    19 2 Отговор
    4г. бяхте управляващи, да сте го спрели. Даже новините на турски не махнахте. Сега пак лъжете хората и искате да ядете от баницата.
  • 20 секуро

    9 3 Отговор
    Контрера настоя кметицата Йорданка Фандъкова да заеме „страната на нормалността“. Тя ще го Контрира.
  • 21 сила

    7 11 Отговор
    ПО ГОЛЕМ ГЕЙ ПАРАД ОТ ВМРО НЕМА.....
  • 22 ннннннннн

    6 0 Отговор
    Това: "пърформанс“ на български език ли е?
  • 23 глоги

    3 5 Отговор
    Аз като съм лесбийка,мога ли да участвам сред гейове?
  • 24 злободневно

    4 0 Отговор
    Знам те, знам те Сандокан- ти,гърла на Седемте морета!
  • 25 Авеее

    11 1 Отговор
    "Aкo нямa oпacнocт зa oбщecтвeния рeд, щo щaт хиляди пoлицaи дa пaзят прaйдa?! Нaли нямa зaплaхa зa oбщecтвeния рeд?! Нaли билo прocтo любoв“, oтceчe тoй." ПИТАЙ ГЕРИТО МУСТАФОВА,АМА ТЯ ЩЕ ТЕ ОТСЕЧЕ С ИЗРАЗА ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТИ,МАКАР,ЧЕ В БЪЛГЕРИЯТА ИЗОСТАНАЛА ПРОСТИТУЦИЯТА ЗАБРАНЕНА,А ПРАЙДЪТ-НЕ! ЗАЩО Е ТАКА,ФЪНДЪЧКАТА ОТГОВОРИ НЕ ДАВА.
  • 26 небрежнев

    7 0 Отговор
    Мисля, че с пряка забрана е е подходящо, защото ще разсърдим някой, че му се нарушават правата или няма демокрация. НО, лесно може да се регулира процеса, като се определят маршрути, или места, където всеки да може да изкаже или демонстрира всякакви отклонения или лудости, стига да не са забранени от закона (педофилия, убийство, кражби, противодържавна дейност...) Така ще имаме нашият Hyde Park, където можеш свободно да изказваш всякакви незабранени от закона идеи. Няма да се пречи на нормалните хора със затваряне на булеварди; ще се вижда, че това са идеи с маргинална значимост; няма да се иска каквото и да е разрешение от администрацията, а само резервация (регистрация) за деня. Колкото са гейовете, приблизително толкова са и веганите, или привържениците на Йехова, или собствениците на катафалки и всички имат право да изразят колективни претенции, но по начин, който да не пречи на останалите хора.

    Коментиран от #28, #35

  • 27 мъкаааа

    0 0 Отговор
    Кoнтрeрa припoмни, чe cлeд някoлкo дни ЩЕ oтбeлЕЖИМ eдин oт нaй-крacивитe бългaрcки прaзници – 24-ти мaй, Дeн нa бългaрcкaтa пиcмeнocт и КУЛТУРА, дeн в кoйтo пoчитaмe cвeтитe брaтя Кирил и Мeтoдий и тяхнoтo дeлo. „Щe oтбeлeжим прaзникa нa бългaрcкaтa aзбукa, нa кoятo днec чeтaт и пишaт дeceтки нaциoнaлни държaви. ЕДНА ОТ ТЯХ ЩЕ Е И ЗАНЗИБАР.
  • 28 небрежнев

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "небрежнев":

    *НЕ е подходящо...
  • 29 1618

    3 5 Отговор
    Каракачанов е националист и военолюбец! Заради Каракачанов сега вместо медицински хеликоптери имаме за милиони бойни самолети! Каракачанон да обясни кого ще бомбардира и с кого ще води въздушен бой?- с Русия и с Македония ли,с които ни скара? Каракачанов и Валери Симеонов не са никакви патриоти, те са псевдопатриоти ламтящи за власт, крепили диктаторското мафиотско управление на Борисов! И вътре в държавата се опитва да сее раздори! Никой не му иска мнението!Подкрепяше диктаторското управление на Борисов безусловно, без да мисли! Сега-вън от Парламента!
  • 30 Ватман

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "сектант":

    Щом е в Дъстър не са гейове. Истинските гейове имат вкус!
  • 31 Човечец

    7 2 Отговор
    Аз съм против тези паради , НО писна ми партийката на шкембето да казва , че е против и да гласуваме за вмро щото те защитавали бг семейството.....Който мрази обратниИциган , гласувай за шкембето , комисионните знае какво да ги прави , е това нормална партия ли е , и парада и контрера да се разкарат с простотиите си.
  • 32 Белата Златка

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Грабливата":

    Спрете преговорите с НФСБ, демонстриращи групово психично отклонение!
  • 33 Сойка песнопойка

    10 1 Отговор
    Прав е човека. Не мисля, че опира до партийна принадлежност а до човещина. Никой не им е ограничил правата, но ако продължават така и това ще стане. По този въпрос трявба всички депутати да се обединят и да се сложи край на това безумие. Искаме здраво общество и деца, които да бъдат достойни българи. Сега е момента ...
  • 34 ннннннннн

    8 1 Отговор
    Американското посолство в Сингапур организира Прайд,както и в София-България е същото.
  • 35 Ти-ри-рам

    11 0 Отговор

    До коментар #26 от "небрежнев":

    Точно така. Пътя към 4ти километър е подходящ за прайда. Ще им издействаме бели ризи с дълги ръкави и хартиени торби за главите. Тогава ние ще сме доволни и спокойни.
  • 36 Само да питам, като бяха 4 години гадже

    6 2 Отговор
    на Герб и визепремиер на Републиката, защо не спрях те Гей парада? А, сетих се, защото сте едни подли крадци и лъжци и всъщност когато сте на софрата да грабите от хляба на народа, тогава сте си ок и нямате проблем с гейовете. А сега предизборно малко ПиАр, а? За такива като вас, пък и не само, искам въвеждане на Гилотината като средство за въвеждане на морал в тази географска ширина.
  • 37 12345

    12 1 Отговор
    Подай оплакване в американското посолство - те го организират :Публикувано във факти.бг: Американското посолство в Сингапур организира Прайд
  • 38 Чиновник

    7 4 Отговор
    Тази демострация е унизителна за мен и семейство ми. Уча децата си, че има различни сексуалности и това е потребност от която хората се нуждаят. Но това в случая е пълна пдращина,.... аз съм против .
  • 39 Ало

    2 13 Отговор
    Аз пък не разбирам защо трябва да се спира този г...парад. Нека да се забавляват хората.Те не са агресивни .минават си по улиците спокойно. Лошото е, че има невъзпитани младежи( и не само) , които ги обиждат и замерят с предмети. И, ако няма полиция може и да ги бият. А защо?

    Коментиран от #60

  • 40 друг болен

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Болен":

    абсолютно
  • 41 По принцип...

    7 1 Отговор
    Каквото поощрява държавата, това ще има. Когато държавата дава много пари на ромите, има много роми, когато държавата дава много пари за армия, има армия. Когато държавата започн. Гейовете и хората от "ЛГБТИ" са безполезни за обществото. Предимно защото не правят деца, това значи по-малко работници, по-малко консуматори и по-малко данъци за държавата. Модерните държави само създават демографски срив в обществото, това е.
  • 42 Доктор ох боли

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "mafiota":

    Уууууу, извинявай како Митко.
  • 43 перничанин

    6 1 Отговор
    Айде и тия си търсят нов "противник" за да се чувстват значими. Христо Иванов, след Росенец ( нищо не направи) си е заплюл детските градини в София, тия и те изоставиха ДПС (постоянната им дъвка) и сега гейовете им пречат. Защо докато бяха във властта не забраниха прайда, а сега големи противници. Ристе крадливото и той, нали беше дупетат, защо тогава не внесе някакъв законопроект, за отчуждаване на имоти и строене на детски градини. ЕВТИН ПР.
  • 44 ИМПЕРИАЛИСТ

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "анти ВМРО":

    Предлагам, в момента на започване на гей-парада, камбаните на всички църкви в София да забият тревожно, както при пожар. Като продължат да бият на всеки 15 минути през цялото време на тази демонстрация на порока.
  • 45 Българка

    3 8 Отговор

    До коментар #15 от "Явор":

    Бъркаш гей с педофил, има разлика.
  • 46 Въпрос

    10 2 Отговор
    Чудя се има ли още хора които да не знаят че подобни гей прайдове се организират с любезната финансова подкрепа на САЩ. И не само в България а в цял свят. Друг е въпроса доколко ние българите ще позволим в бъдеще организиране на подобни прояви.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Питане

    2 2 Отговор
    Интересно дали този парад е възможно да се проведе в град Кърджали?

    Коментиран от #50, #57

  • 49 Бамби

    5 0 Отговор
    И всики посланици да на парада, зада осигурят безпроблемното му протичане, т.е. да няма съпротива от гражданите срещу наложените ни извращения. Демокрация и ценности...

    Коментиран от #52

  • 50 ТАКА

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "Питане":

    Интересно какво би казал и сифилистичния гей от мавзолея?
  • 51 ФЕЙК

    4 1 Отговор
    Тези "Специфични люде" явно много са сърдите на властите и ЕС. Колко пари се УСВОИХА от разни ромски организации за интеграция. А ЗА ИНТЕГРАЦИЯТА И УСВОЯВАНЕ НА ЕВРОСРЕДСТВА ОТ ТЕЗИ "ЛЮДЕ" НИКОЙ НЕ ГОВОРИ! Явно всичко опира до парите .
  • 52 0808

    4 0 Отговор

    До коментар #49 от "Бамби":

    ... в една стара, но мъдра книга е казано: ... и извеждаха мъжеложците в пустинята и ги убиваха с камъне..
  • 53 питанка

    4 0 Отговор
    А защо нищо не направихте докато бяхте на влас. Имахте чели 4 години на разположение. Мислите ли, че някой ще ви повярва сега и ще хукне да гласува за вас?
  • 54 Роза

    6 0 Отговор
    Не знаех,че хомосексуалистите се групирали на "прайдове",като лъвовете!Никой не им пречи да си живеят по двойки цял живот,ако искат.Лично аз познавам две жени,които прекараха целия си живот заедно,подобно на съпружеска двойка.Сега и двете са вече покойници.Но те никога не афишираха отношенията си и не ги натрапваха на останалите.Абсолютно съм против това да им бъде разрешено да осиновяват деца.А гейпарадите са противни зрелища и не трябвада се разрешават от общинските органи!
  • 55 кочо

    5 0 Отговор
    преди 55г.във 6 клас се учеше ботаника.във 7клас се учеше зоология.в 8клас се учеше анатомия на човека.затова ние сме нормални хора-имаме семейство деца внуци.фандъкова също е учила това-но немога да си обесня защо разрешава тези аморални неща.тя просто се превръща в убиец на българските ценности за семейство и морал.
  • 56 Павел пенев

    5 0 Отговор
    Станишев разреши това срамно и гнусно събитие в София. Новото правителство да го забрани окончателно. Вярно е че лесбийките и педалите ще гласуват против тях,но пък нормалните хора са повече от тези психопати. Или Станишев да заплаща парадите.
  • 57 що да не може

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "Питане":

    може да се проведе, а след това може да има "весела част". Макар да имат несъвпадане на възгледите, честито на участниците.
  • 58 me be re

    5 0 Отговор
    Тоя прайд, че трябва да се забрани трябва, ама що не направихте НИЩО докато бяхте на власт.
  • 59 Другия с коня

    0 2 Отговор

    До коментар #7 от "Последния Софиянец":

    Това са гейьовете от Протеста....Ми и те имат Право да Протестират,бе....
  • 60 Отговорът

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "Ало":

    Ами щото и ти си мека китка. Погледни се в огледалото и ще разбереш...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове