Last news in Fakti

21 Май, 2021 22:10 2 580 34

Стефан Янев потвърди, че е имало подслушване на опозиционни политици

  • стефан янев-
  • подслушване-
  • данс

Разбира се, в момента се извършват проверки. Когато се запознаем с техния резултат, ще имаме и конкретно говорене", заяви служебният министър-председател

Стефан Янев потвърди, че е имало подслушване на опозиционни политици - 1

Служебният министър-председател Стефан Янев потвърди, че е имало подслушване на опозиционни политици.

Янев направи изявлението в интервю за предаването "Панорама", откъс от което беше излъчен в новините на националната телевизия.

"По всички твърдения, които вече излязоха в медийното пространство, отговорът е "да". Разбира се, в момента се извършват проверки. Когато се запознаем с техния резултат, ще имаме и конкретно говорене", заяви Стефан Янев.

В коментар на твърдението си и дали има категорично доказани факти, че е имало подслушване на политици от опозицията, служебният премиер Янев подчерта:

"Категоричните факти могат да бъдат потвърдени в съда. Аз имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    9 24 Отговор
    Досега само на Бойко сме чули записи,ама ъогава не ревахте
  • 2 Къде е Боко слушалката

    40 4 Отговор
    Познайте от раз, кой го е наредил ???
  • 3 Народа

    34 5 Отговор
    Искам в затвора Борисов Сачева Гешев .. ахладова и сийка милева и др прокурори уволнени

    Коментиран от #8

  • 4 Еи да ги Е

    16 3 Отговор
    Мутрите тулупи не се спряха, кауш и б вой с кайша треба за тея
  • 5 Последния Софиянец

    20 5 Отговор
    Преди всеки голям протест при мен идваха цивилни или униформени агенти и ме предупреждаваха да внимавам какво правя ,защото всичко за мен било записано.

    Коментиран от #11, #15

  • 6 Майна

    21 2 Отговор
    Веднага задържане на възложителите!!! МОЖЕТЕ ДА ГО НАПРАВИТЕ!!!
  • 7 654321

    4 5 Отговор
    Би било голям абсурд ако не са подслушвали
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Генерал

    17 3 Отговор
    На Вас разчитаме, да изчиГЪРкаме Мутрите които разядоха и окрадоха българия!
  • 10 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 16 Отговор
    Жалко, че България има такъв глупав премиер, че се води по "медиите".
  • 11 Бойкошенко

    2 7 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    И ти кво ?
  • 12 Яяяяя

    6 8 Отговор
    Я да видим какво ще стане. Ми нищо. За такова говорене също трябва да носиш отговорност. И след нищото пак нищо. Това е българската политика, която се прави от хора които не са учили за това.
  • 13 Демократ

    10 3 Отговор
    Нека се произнесе комисията по контрол на - срс и тогава ще знаем
    Ако е истина много хора излитат от службите
    Важно е да се изясни кои прокурор го е наредил и на какви основания
  • 14 Пепо

    10 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Категоричните факти могат да бъдат потвърдени в съда. Аз имам информация и чувам, и виждам това, което се изнася в медиите" .Не , няма такъв идиот. Имал информация от медиите.

    Коментиран от #19

  • 15 Оли гьо Френ

    4 8 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Ти си най ГОЛЕМИЯ дисидент в нато и гейския съюз! Оплачи се на другарката Мустафа.
  • 16 MGehwer

    7 13 Отговор
    Селаците от бившото БКП превзеха власта така както през 09.1944г. и отново ще си довлекат родата като свински черва в управлението на страната!

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Патриотът

    6 12 Отговор
    Лъжи! измами! само и само да настроят народа срещу Бойко така работи комунизма !!! Да настрои хората срещу един велик човек мислещ за народа и от народа, не случайно сега сме много по-добре от преди, дори заплатите са европейски да не говорим за пътищата !!!

    Коментиран от #22

  • 19 Да бе

    10 2 Отговор

    До коментар #14 от "Пепо":

    Май не разбираш какво е казал Янев. Написал в коментара си цитат: "Категоричните факти могат да бъдат потвърдени в съда". А кой е идиот и кой не е, ще видим.
  • 20 тхйт

    7 7 Отговор
    Защо ги подслушвате бе Стефане?? За да можете да върнете болшевишката диктатура ли?
  • 21 БЕМТИ ФАТМАК-МИНИСТЕРО,..

    5 7 Отговор
    ТОЙ ,..ЗБИИШЛИ,..."БИЛ ЧУВАЛ КАКВО СЕ ИЗНАСЯ В МЕДИИТЕ"!!?!???
    ХА-ХА-ХА ..Е НЕМА ТАКОВ МАЛО'УМНИК!!
    Е... НЕМА!!!
    ВСЯКО РДНО .."ТАКОВА" .. ФАТМАШКО "ТВЪРДЕНИЕ " СЕ ДОКАЗВА ПРЕД СЪДЕБНИТЕ ОРГАНИ И ЕДВА ТОГАВА СЕ ОБЯВЯВА ОФИЦИАЛНО ИЛИ СЕ ПУБЛИКУВА,.. ТЪ'ПАН'АР ФАТМАШКИ!
    ХА-ХА-ХА...И ПОНЕЖЕ СИ...ПУ'ТЬО,...ВЪРТИШ ПЪ'РДЯ'ЛН'ИКА КАТО ..МАГИСТРАЛНА ТРУЖЕНИЧКА!
    ..ЖАЛ'ЪК ПЕ'ЛЕ'РАС

    Коментиран от #27

  • 22 Да бе

    9 2 Отговор

    До коментар #18 от "Патриотът":

    Велик е твоят вожд? Беше "велик", докато седеше на кормилото на джипката. Но сега се ската май завинаги. Напоследък никакъв го няма, даже фейса му е аут. Позор...
  • 23 XAAXAAAXA

    8 7 Отговор
    Никой не е подслушвал политици. Просто политиците са били във връзка с крими контингент или лобисти и са били записани. Не се лъжете глупаци. Никой съдия или прокурор няма да даде съгласие за подслушване на политик. Нека да пуснат записите.
  • 24 Е ТАКА

    6 4 Отговор
    СЕ ПРАВИ. ИЗЛИЗАШ С ЛИЦЕТО СИ
    УМА СИ И ГОВОРИШ БЕЗ ДА СЕ СТРАХУВАШ ПО ВСИЧКИ ТЕМИ.
    НЕ КАТО СЛАВИ. КРИЕ СЕ ВЕЧЕ МЕСЕЦИ. ТО Е ЛЕСНО В ЕДНО
    ШОУ ДА СЕ ГАВРИШ С ХОРАТА
    ДА ОБИЖДАШ. А СЕГА ИЗЛЕЗ И
    ГОВОРИ. ДА АМА НЕ. СТРАХОВЕ
    ЗАВИСИМОСТИ.
  • 25 оня с коня

    5 8 Отговор
    Служебния Премиер "ПОТВЪРЖДАВА" че е имало Подслушване.Същевременно обаче Той казва в Статията,че има Инфо ОТ ТОВА,КОЕТО СЕ ИЗНАСЯ В МЕДИИТЕ/последния ред/?!!Няма Служби които да му докладват как върви процеса,просто чете вестника Сутринта и квото са писали там Мисиркине - това е Истината.Все пак тоя Уникален Премиер/ ЛИЧНО ТВОРЕНИЕ НА РАДЕВ/ за да не Разочарова Българите до степен "Самоубийство" със "Стойностната си служба"явно по съвет на Съветниците си ПРЕПРАЩА Любопитните Мисирки към Заключения от Съда по въпроса с Подслушването.Някой ден,евентуално при събиране на необх. доказателства...Ако пък има и "Добра воля"...ще се изсветлят нещата ИМА ЛИ реално подсрушване,или това е "Активно мероприятие" на ПРЕЗИДЕНТА радев...

    Коментиран от #30

  • 26 ?????

    4 8 Отговор
    Ако нямаше подслушване как ще уловим предателите и шпионите в президенството и страната!
  • 27 От личен

    6 3 Отговор

    До коментар #21 от "БЕМТИ ФАТМАК-МИНИСТЕРО,..":

    опит ли говориш? Всъщност не говориш, а пръхтиш и обясняваш какво и как въртиш за 20 ст.! Трагедия! Толкова евтино!
  • 28 Смешници

    3 3 Отговор
    Твърдял ама нямал доказателства Този е за затвора за дезинформация и внасяне на смут сред народа
  • 29 123

    1 1 Отговор
    Подслушване! ОК! Разбира се, че ще подслушват. Това е част от националната сигурност. Вият, че е имало подслушване, ама скромно мълчат за това, какво е станало с информацията от това подслушване. Защо не кажат как са използвани (и дали въобще са използвани) получените сведения?
  • 30 Трол

    2 0 Отговор

    До коментар #25 от "оня с коня":

    Кобилкин, лека полека излизат нещата наяве! Първи се разбягват мишките и пропяват на новите! "Семплите ентелегенти", като теб остават на място, цирикат неистово и чакат лавината от събития да ги повлече!
  • 31 !!!?

    2 0 Отговор
    Янев адютанта на Фигуранта изпълнява поръка - вдигане два месеца на пушилка с цел дискредитиране на Кабинета Борисов, без никакви доказателства. Ако това не е манипулиране на изборите, то тогава Радев & Со са открили някаква нова демокрация - азиатска !!!?
  • 32 Чърчил

    2 0 Отговор
    Ама голяма детска градина сте тук бе. Имате ли представа колко хора трябва да си сложат подписите за да се получат от депото специалните средства и групата да отиде да ги монтира, след съответната превенция /разузнаване на обекта /. Някои елементи имат срок на действие и това трябва да се демонтират или подменят. Подслушване на GSM мрежата и позициониране става със официално съдействието на оператора - още по-сложно. Изобщо това не е детска градина. Не изключвам някой да е попаднал в запис на друг обект. Кой е казал, че има забранени за подслушване при необходимост и съответното разрешение. Такава "находка" беше президентския съветникИзобщо това е поредната пушилка преди вота. Няма да се очудя ако и Радев се е напъхал и записан в разговори на искащи пари с Черепа в Дубай. Ами ако някой е засечен в следенето на руснаците ? Те всички са като свински черва.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Г-н Янев

    0 0 Отговор
    Вярваш на слухове а писаното за спецов нечетеш /Тои е сложен там от божков да си вземи парите от протестите които даде и от радев/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове