Last news in Fakti

31 Май, 2021 16:35 2 840 80

Адм. Ефтимов за Чешнегирово: Срив в информацията

  • адм. емил ефтимов-
  • чешнегирово

По думите му българската армия показва, че достойно изпълнява своя дълг

Адм. Ефтимов за Чешнегирово: Срив в информацията  - 1
Снимка: БГНЕС

Явно е, че се е получил срив в информацията при инцидента с нахлуването на американски военнослужещи по време на учение в производствен цех край село Чешнегирово. Това коментира пред журналисти днес началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов, цитиран от БТА.

Той подчерта, че се увеличава мащабът на учението, че в района на Чешнегирово то не се провежда за първи път. Над 1000 парашутисти са участвали през тази година и не е бил допуснат инцидент, нямало е контузени, нито нещастни случаи, като над 1500 военнослужещи са минали през този регион и са били предислоцирани на друго място без да се предизвиква смут.

Според адмирал Ефтимов първоначалните впечатления от днешните демонстрации на полигона Ново село са много добри. Той допълни, че от близо две години в армията се работи активно и са налице учения, които не са били правени от 20 години. По думите му българската армия показва, че достойно изпълнява своя дълг. В настоящите учения се демонстрират способности за отбрана, като ученията са не само в България, но и в целия регион.

Зам.-министърът на отбраната Пламен Йорданов заяви, че от министерството не биха спрели нито един от проектите за модернизация на армията. "Не сме тук, за да спрем, а за да дадем летящ старт на следващото правителство", посочи той.

На динамичен показ днес бяха демонстрирани способности за провеждане на настъпателни бойни действия от Трети механизиран батальон на 61-ва механизирана бригада с военни формирования на Сухопътните сили на САЩ и Грузия. Направен бе и статичен показ с образци оръжия и оръжейни системи.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Информацията

    47 1 Отговор
    се сринала и......никой не разбрал ?!
  • 2 КАША

    56 1 Отговор
    Да ,срив на информацията, рускеи агенти на ГРУ и Путин е виновен. Дали ще има изгонени дипломати и от кои? Поредното оправдание и падение.
  • 3 КОТарАК

    42 3 Отговор
    руснаците са хакнали джипиеса
  • 4 Шкембе

    37 1 Отговор
    Търбух лично е водил информацията
  • 5 Абе

    60 1 Отговор
    Какво в същност каза този адмирал без флотилия? Едно изречение- оправдание" Срив на връзката" и след това сто локума колко са велики.
  • 6 E гарвани

    38 1 Отговор
    Може да сме в кафяво от глава до пети, ама сме си запушили носовете и ще викаме: Няма гол, няма гол или Дъжд вали, дъжд вали...
  • 7 Българка

    44 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг:
    Адм. Ефтимов за Чешнегирово: Срив в информацията"
    И как заглавието кореспондира с информацията на статията? Да кажат кой е виновен за този срив? Да кажат кой е ръководил него ден учението? Да кажат кои са виновните! Че има ГОЛЯМ СРИВ явно има, но в доверието и уважението на българите към тези бази и учения!
  • 8 Айде

    9 28 Отговор
    стига с този инцидент! Имаме такива проблеми в държавата ни, с глупости се занимаваме! Като всеки път! Като назреят проблемите и айде едно скандалче за отвличане на вниманието и всички мисирки едно и също!

    Коментиран от #35, #51

  • 9 милиционер

    26 1 Отговор
    Путин е виновен !!!
  • 10 стар кашик

    39 1 Отговор
    Абе..що ги не спуснахте в Северна България....що бой щяха да отнесат тия пишман командоси...Иначе обяснението ти адмирале е голема смешка. Как си станал адмирал, не ми е ясно. Ако беше по времето на бай Добри, за такова обяснение да си станал веднага ефрейтор, пардон-редови матрос на някоя фекалка. Смешник....
  • 11 Някой си

    43 1 Отговор
    Срив в тъпите краварски мозъци!
    Ами ако бяха учения със стрелби с ракети, самолети и артилерия какво щеше да стане при подобен срив?
    Щяха да сринат някой български град или село?
    Или да го разрушат с танковете си?
  • 12 simo

    2 34 Отговор
    изкуственото раздуване на този 'инцидент' се прави само от про-руските медии

    Коментиран от #36

  • 13 Вън

    37 1 Отговор
    Днес на издънките така ли им викат "Срив в информацията" ?

    А, ако утре тези чужди военни убият някого кой ще носи отговорност?
    На този адмирал ще му хвръкнал ли пагоните и това ще бъде ли достатъчно ?

    Тези трябва да бъдат изгонени от България. С техните бази автоматично ставаме цел на руските ракети.
    НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ КАКЪВ Е БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС ОТ ТЯХНОТО ПРИСЪСТВИЕ ТУК?
  • 14 Гост

    28 1 Отговор
    "...бяхa дeмoнcтрирaни cпocoбнocти зa прoвeждaнe нa нacтъпaтeлни бoйни дeйcтвия oт Трeти мeхaнизирaн бaтaльoн нa 61-вa мeхaнизирaнa бригaдa c вoeнни фoрмирoвaния нa Cухoпътнитe cили нa CAЩ и Грузия."
    Не следваше ли ученията да са отбранителни, от евентуален агресор срещу държава член на НАТО?!
  • 15 Помпозни звания

    25 1 Отговор
    Какви са тези помпозни звания "адмирал" за шепа армия?
  • 16 Биби Кинг

    21 1 Отговор
    Получили са временно и фнезапно мозачно притамнение кольегите од алеанса! Причината е неоточнена ма по слухове од гладниа клйокар на республиката Рошко истината, става дума за флошено качество на основното бело бойно вештество на бойците и сержантите од преателцкио контенгенд! Вниатен ли сме?
  • 17 оня с коня

    4 34 Отговор
    Има тука едни гумени глави които не разбират че това е УЧЕНИЕ на Армията ни ,съвместно с натовските ни партньори.И понеже същите тия "Глави4 не разбират какво е това "Учение" по простата причина че никога не са ходили на Училише,ще поясня:това е АКТ на Подобряване на Знанията.затова се провеждат Учения - за да се Греши и съответно Учене от направените грешки,та когато тръгнем СРЕЩУ ВРАГЪТ НА ИЗТОК,да сме БЕЗГРЕШНИ!

    Коментиран от #23, #24, #28, #37, #38, #80

  • 18 Гръч

    2 19 Отговор
    Нищо особено не е станало разотивайте се по домовете при жените си че некой комшия може да ги....

    Коментиран от #39

  • 19 Гост

    27 1 Отговор
    С такъв "срив" като нищо могат да зачернят някое семейство! Поименно отговорните за този "срив" и съответната отговорност! Ако на шофьор стане "срив" в машината, която управлява и убие някой - носи си последствията, нали така?! Кой гарантира, че утре-други ден, няма някой подобен "срив" да доведе до жертви и кой ще носи отговорност за това?! Вън от държавата ни чуждите войски! Ние не искаме да си играем на войници!

    Коментиран от #21

  • 20 Последния Софиянец

    18 0 Отговор
    Президентът Радев е наредил на военния министър разследване.Пак не случихме на военен министър.
  • 21 Що си

    10 3 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    чешете езиците с глупости! Онуй от банкя се хвана като за спасителна сламка, та да отвлича внимание! Е няма да му помогне! Сигурно пече следващият скандал пече онуй подлото!

    Коментиран от #27, #41

  • 22 Застраховка

    20 0 Отговор
    Срив, срив, колко да е срив?! Не дай Боже, да не са ученията на "ма.оумните френдове", а истинска ситуация– не ми се мисли за последиците.
  • 23 Да те питам

    15 0 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Абе, ти коня на оня ли си ...? Щото и двамата немате грам акъл в кратуните. Ама ако си коня на оня ти е простено..все пак- кон си!

    Коментиран от #26

  • 24 Вън

    12 0 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Ей мюсюлманче ти на това учение ли му викаш?
    По твоята логика могат и в дома ти да влязат и да потренират с жена ти, а ти стой и ги гледай. Учение било да влязат в производствен цех на фирма? И, на какво се научиха може би да шият гоблени или да разкрояват дървени плоскости?
    Мале колко си вдлъбнат, откъде ви изкопават такива не знам. Ти училище за умствено изостанали ли си завършил или нещо подобно и в кое село е това?
  • 25 OTAN

    16 0 Отговор
    Какъв срив? Там са били военните полицай, по-точно Сертовите специалисти, шуретата и баджанаците, както и другите Сертов роднини. Как тези юнаци са осигурили учението? На кой се е жалвал собственика на цеха? Не се дръжте, като ощипани моми, а потърсете отговорност на служителите от ВП, които докараха тази служба до под дъното.
  • 26 Вън

    9 0 Отговор

    До коментар #23 от "Да те питам":

    Подозирам, че конят му е по-умен от него така, че е оня, а не неговият кон.
  • 27 Туй Онуй

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "Що си":

    Не си чешем езиците с глупости, защото можеше да е реална ситуация с невъобразими последици. А "онуй", докато не отиде на тясно място с раиран тоалет, все ще сътворява гадории.

    Коментиран от #29

  • 28 Значи

    11 0 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    добре си написал коментар и накрая си се оакал! Какви врагове бре? Защо се оставяте на пропаганди и един световен интригант, да създава врагове в главите на хората! Ами живейте си мирно и кротко и не участвайте в подобни пропаганди! Врагове, дали на изток или на запад, сами си създават хората с подобни глупави пропаганди!
  • 29 Е как да не

    4 1 Отговор

    До коментар #27 от "Туй Онуй":

    чешеш езиците! То това ти е реалната ситуация! Що ме караш да влизам в диалог за една абсолютна глупост!
  • 30 Перо

    10 0 Отговор
    Хората питат кой е отговорен,а не какво се е провеждало.
  • 31 ИнфоСрив

    17 1 Отговор
    Това ли е супер-дупер армията на САЩ, дето е високо технологична и ще ни пази?
    Ами ако утре им се срине информацията и пуснат 4-5 бомби над Атомната Централа? Ма те за това и настояват да я закрием, че да не стане грешка.
    Няколко дни, преди нахлуването в частен имот в Чешнегирово, на път от Букурещ за Търново се бяха отклонили през Петрич, Хасково и чак след това намериха пътя за Търново.
    Няколко години преди това, самолетоносачите им на път да бият Ким Чен Ир в Корея се оказаха в Баренцово Море.
    Някой може ли да ми кажа, от какъв зор, тия трябва да стресират населението на една независима държава? От какъв зор им плащаме вноски в НАТО, като те постоянно "объркват пътя" ?
    Аз смятам, че е справедливо да последва референдум на тема, членство в НАТО и ЕС. Почти, да не кажа никак, не виждам ползи за нашия народ от тия членства. Още повече, че не само никой не ни пита дали искаме членство там, ами и заради това си съсипахме икономика, армия, енергетика и пр.
  • 32 Гаварит Масква

    8 2 Отговор
    "Нaд 1000 пaрaшутиcти ca учacтвaли прeз тaзи гoдинa и нe e бил дoпуcнaт инцидeнт, нямaлo e кoнтузeни, нитo нeщacтни cлучaи, кaтo нaд 1500 вoeннocлужeщи ca минaли прeз тoзи рeгиoн и ca били прeдиcлoцирaни нa другo мяcтo"

    ГРУ благодари на таварищ Евтимов за любезно предоставената информация :)))

    Коментиран от #43

  • 33 офицер

    19 1 Отговор
    Не е срив в информацията. СРИВА Е ТОТАЛЕН В НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ. Изход от ситуациаята :ОСТАВКИ.
  • 34 веселяк

    17 0 Отговор
    Значи вече на осир@н*ето му казват-срив в информацията! Съобщенията ще звучат така: В резултат на прелитане на руски самолет над кораба ни, всички моряци получиха срив в информацията!
  • 35 Ловна дружина

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Айде":

    Не не е така! Няма стига! Гафа си е гаф и то международен! Трябва раследване, съд и плащане на обезщетения.
    Колкото до другите ни проблеми, да имаме такива и тях също трябва да решаваме!
    Надявам се, че ако утре аз тръгна на лов с дружинката и по грешка нахълтаме у вас със заредени пушки и ви проснем по лице, мислеки ви за глигани, ти няма да надигаш глас и дори ще ми благодариш?!

    Коментиран от #40

  • 36 Мартин

    12 0 Отговор

    До коментар #12 от "simo":

    Пич, няма раздухване. Напротив, прави се опит за покриване и замазване на гафа!
    Аз съм русофоб, но не мога да преглътна как тия, дето уж ще ни защитават, безчинстват на наша земя!
    Така че мълчи, защото инак не си българин!
  • 37 Трол

    13 0 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Публикувано във факти.бг:...та когато тръгнем СРЕЩУ ВРАГЪТ НА ИЗТОК,да сме БЕЗГРЕШНИ...Кобилкин, ти придаваш колоритност на сайта и изпълваш смисъла на думата простотия! А това за вървенето ти на Изток, за твое добро се надявам коня ти да обърка посоката!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Нещо

    0 13 Отговор

    До коментар #35 от "Ловна дружина":

    се филмираш! Какви заредени пушки и какви глупости ми говориш? Това е учение, а не военна акция! Стига глупости! Дори една счупена чаша няма! Смешни сте с подобни детски филмирания! Правете разлика между учение и акция! Тия в случая са в пъти по безопасно, от колкото полицаи да сбъркат и да нахълтат във вас! Там вече е опасно, защото е акция, а не учение!

    Коментиран от #44

  • 41 Сандокандо

    10 0 Отговор

    До коментар #21 от "Що си":

    Нека не му помогне! Нека бокича си понесе заслуженото. Не само той, ами всеки, дето го заслужава.
    Обаче, това не оневинява и не оправдава случката! С такъв срив, утре "партньорите" могат да ударят с ракета някой стратегически обект на наша територия! С такива приятели, врагове не ни трябват!
    Неадекватници!

    Коментиран от #56

  • 42 XYZ

    12 0 Отговор
    Г-н Адмирал, моите уважения към Вас, но има един принцип за дублиране, когато става въпрос за предаване на информация от изключителна важност, свързана с определени действия.
    Това оправдание с информацията, която не се вижда, не може да се пипне, камо ли да бъде наказана, някак си не е сериозно!
  • 43 ГРУ

    6 2 Отговор

    До коментар #32 от "Гаварит Масква":

    Нас от ГРУ ни боли членестоногото, в коя посока са се огъзили булгарите и дали са ги минали 1500 или 2000 парашутисти.
    п.п.
    Видяхме ви парашутистите. На 4 кв. километра не могат да се оправят. Другият път няма само да ви плашат, ами и ще ви стрелят.
    ма вие си знаете! Натовци сте, дето се вика!
    подпис: п-ик Безруков, 3-ий отдел ГРУ
  • 44 Видео

    14 1 Отговор

    До коментар #40 от "Нещо":

    На видеото се виждат тежко въоръжени хора, говорещи на чужд език и нахълтващи с оръжие в ръка в цеха. Командват "СЕДНИ" и пр.
    От къде тия хора в цеха могат да знаят, че тия са американски "командоси" и че пушките им са пластмасови и пръскат вода?!
    Дай ми адреса си и аз ще нахълтам у вас с "воден пищов". Ще те изкомандвам да седнеш.
    Това, топлото и ароматно, дето ще усетиш при сядането, е това, дето ние от САЩ му викаме приятелсто!
    Каун!

    Коментиран от #52

  • 45 Инструкторът

    7 1 Отговор
    Ако аз с учебната кола допусна катастрофа дали ще мога да се оправдая с това - Ами, срив на информацията.

    Коментиран от #54

  • 46 Предатели

    10 1 Отговор
    Този пагон, който носи лицето, го задължава към България, а не към САЩ. Дори да сме съюзници с някого, това не прави лицата автоматично подчинени на чужда държава.
  • 47 Хубава работа, ама ...

    10 1 Отговор
    Струва ми се, че нещата се набутват в посока ''да не обидим гостите'' - станала грешка, случайност, някакви хора се стреснали, ама са живи и здрави и ще ги компенсираме .... А според мене, по-важното е, че въоръжени сили, на чужда държава, тренират ''прочистване'' у нас. Ако, това че, щели да се извинят на аборигените, ви носи успокоение - добре.

    Коментиран от #71

  • 48 РАДЕВ, КВО СТАВА

    2 1 Отговор
    НОВИТЕ ДЕМОКРАТИ ПРАЩАТ АРМИЯТА СРЕЩУ НАРОДА

    Коментиран от #55

  • 49 хайдутин

    2 1 Отговор
    Г;йската политика и маниери на ЕС се просмука и в бълг. военни.Основната задача на политици и военни е да направят България лесна и удобна за използване и за нуждите на чуждите държави и много се стараят...премълчават , лъжат , мажат , всичко в полза на чужденците, Да видим какво ще ни сервират за Македония...да не я положат и нея в краката нз господарите си, че Румен Радев само дето не се целува с Пендаровски ...дали царските офицери и генерали , които не са губили битка с бълг. армия щяха да са толкова , мили и любезни с политици на държзва , която краде историята ни и сее лъжи и омраза към България из цяла Европа , ама те са били рододолюбци
  • 50 Рони

    2 1 Отговор
    Вие на глупаци ли ни правите,или ни смятате за глупаци я по-дорбе не ни се подигравателно???
  • 51 Това не е

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Айде":

    инцидент.Да те светна-това е отиграно предварително!!!

    Коментиран от #53

  • 52 Абе

    0 2 Отговор

    До коментар #44 от "Видео":

    пак глупости ми говориш! От какво са били толкова изненадани като от половин месец се водят учения покрай тях и със сигурност и се гърми и трещи! И ти в си изненадан! Не си бил там! Стига с тия филми! И оръжията им не са водни, а са истински! Само деца ви наемат да се филмирате и да се правите на улави!
  • 53 Айде бе

    0 0 Отговор

    До коментар #51 от "Това не е":

    Ама сериозно ли? Ти да видиш! За колко бонбона го отиграха! 😂
  • 54 Нещо

    0 3 Отговор

    До коментар #45 от "Инструкторът":

    ти куца сравнението! При катастрофа, имаш щети! А тук имаш ли? Като търсиш такова сравнение, е да спреш рязко на пешеходна пътека, с цвилене на гуми! Пешеходеца има уплаха, но за никой няма щети! И това го превърнахте в световен проблем! Че чак някои за някой бонбон и конспирация съзряха! Простотия, та ум да ти зайде! Само факта на леещата платена простотия е достатъчно красноречив, че се ползва с друга цел този инцидент! 😂

    Коментиран от #73

  • 55 Не ве

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "РАДЕВ, КВО СТАВА":

    Нали знаеш, че само глупакът от банкя може да прати някой с такава простотия! 😂 Ей не разбрахте, че трябва и акъл! Простотията бие по простия у банкя!

    Коментиран от #67

  • 56 С ракета

    0 4 Отговор

    До коментар #41 от "Сандокандо":

    всеки може да те удари по погрешка! Та и сам може да се удариш! Та може и да се спънеш и кратуната да си счупиш! Айде излезте от филмите кой за бонбони, кой без!

    Коментиран от #57

  • 57 маневрист

    2 2 Отговор

    До коментар #56 от "С ракета":

    Брат няма филми! Филм ще е ако български рейнджъри по време на учения се объркат и нахлуят в заводите на Илон Мъск и натръшкат работниците му!

    Коментиран от #58

  • 58 Първо

    0 6 Отговор

    До коментар #57 от "маневрист":

    никой не е натръшкан! И второ ако има учения покрай тия заводи, никой не е застрахован от грешка! Е това е филмиране по детски! 😂 Ти безгрешен ли си? Ежедневно в България, стават катастрофи, побоища, инциденти, умират хора, други са ранени! А вие направихте световен проблем, от нищо! Няма да отвлечете внимание! Споко! 😂

    Коментиран от #61

  • 59 Герои

    1 0 Отговор
    Началника армията с жени и чакаме нещо велико
  • 60 българин

    3 2 Отговор
    Ами при един такъв "срив" американците могат да избият сумати народ. Пак ли с това ще се оправдае господин адмирала? Кой е подписал документа, че американските войски и войските на НАТО могат да правят учения на българска земя, а на всичко отгоре ако има "изцепки" от тяхна страна , да не се санкционират по нашите закони?

    Коментиран от #62, #64

  • 61 маневрист

    2 0 Отговор

    До коментар #58 от "Първо":

    Публикувано във факти.бг: никой не е натръшкан...Аз къде съм писал, че някой е натръшкан? Просто изложих моето разбиране за филм. Споко не се напрягай, от Холивуд ми се обадиха одобряват сценария! Ти си карай в твоя филм с побоища, катастрофи, инциденти и отвличане на внимания!

    Коментиран от #63

  • 62 КОЙ

    3 2 Отговор

    До коментар #60 от "българин":

    Пълно с предатели в тая държава,Голям автогол за един президент.

    Коментиран от #65

  • 63 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #61 от "маневрист":

    прочети си коментара! Какво ти е сравнението? Публикувано във факти.бг: Филм ще е ако български рейнджъри по време на учения се объркат и нахлуят в заводите на Илон Мъск и натръшкат работниците му! Иначе се радвам, че си стигнал до Холивуд!

    Коментиран от #66

  • 64 С какво ще

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "българин":

    ги избият дечко? А и кой е тръгнал да избива? Това не е като да ти дадат два бонбона за тази глупост! 😂
  • 65 Айде бе

    3 1 Отговор

    До коментар #62 от "КОЙ":

    Верно ли! И колко бонбона изкара?
  • 66 маневрист

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Ами":

    Ми именно,писал съм "филмът ще е АКО"...и еди какво си! А коментар 58 е написал-Публикувано във факти.бг: Първо никой не е натръшкан! Е никой де, никой! Аз к'во пиша козашката сган как го чете!

    Коментиран от #69

  • 67 АМА ТИЯ С ПУШКИ

    3 1 Отговор

    До коментар #55 от "Не ве":

    АКО БЯХА НАТИСНАЛИ СПУСЪКА........

    Коментиран от #70

  • 68 Сандо

    3 2 Отговор
    Обяснете докога американците ще се разпореждат като господари в България?Нагли,агресивни и уверени в тяхата ненаказуемост!
  • 69 Ами

    0 1 Отговор

    До коментар #66 от "маневрист":

    нали сравняваш там да влязат и да натръшкат ве? Равносилно ли е само на влизане?
  • 70 И ко

    3 0 Отговор

    До коментар #67 от "АМА ТИЯ С ПУШКИ":

    щеше да стане ве? Ами такива въпроси ще задавате, като онуй от банкя наема ученици! 😂
  • 71 ами

    3 1 Отговор

    До коментар #47 от "Хубава работа, ама ...":

    Който не работи, не греши. И на времето са ставали 'грешки', но са били на нашата армия. Объркали координатите, думнали някоя кошара. Но са били нашите и са тренирали опазването на Родината. И аз 'тупнах' в една фъстъчена нивичка, докато бабите копаха (кофти вятър:-) Отначало-'ай-вай', докато разберат, че съм съм 'свой' и за малко не ме 'очаткаха' с мотиките :-) . После всичко е ОК: ''Ау, момче, как спи майка ти, като знае какво правиш?'' Сега е различно. Чужда армия, тренира нападение над трета страна, в подходяща територия :-(((
  • 72 стар кашик

    2 0 Отговор
    На ''Ново село'' имам ''изиграни'' сума ти ТУБСове...Спомням си даже на един, ''боговете'' изпуснаха един снаряд отсреща в баира при артподготовката. Оказа се после че успешно са разпердушинили един бая голям пчелин. Пак добре, че не е имало хора наоколо в този момент..със сигурност щяха да ги усмъртят пчеличките... А на една стрелба на ротата, ударихме една крава в ТКЗС то на Малък Манастир при контролен от КПВТ то. Платихме 860лв ..а мръвка не ядохме.Ма поне изстрела е бил точен.Председателя на ТКЗСто ни каза че сме улучили кравата в десетката, точно м/ду рогите...Айде , стига лакърдии. Да се благодарят командосите че не е бил наблизо Кире с манарата, че верно щеше да стане белята.
  • 73 Инструкторът

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "Нещо":

    Значи ако караш пиян залян в насрещното движение но не предизвикаш катастрофа, няма проблем полицията не трябва да те спира.

    Коментиран от #75

  • 74 ссс

    1 0 Отговор
    Срив в мозъка имаш краварска подлого
  • 75 А това

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "Инструкторът":

    къде го прочете? 😂 Пример с кола като искаш съм ти дал! И той е максимално точен на случилото се! Ако искаш по точен, си представи американец в кола! 😂 От ръсене на глупости, файда нямаш!
  • 76 Нормално.

    0 0 Отговор
    Ама вие какво сте очаквали?
  • 77 Дедо

    0 0 Отговор
    Еий,ние едно време се оправяхме с топографска карта и компас а сега на великата американска армия ако и спрат интернета няма да намерят и тоалетната!
  • 78 ТЪПАНАРИ

    1 0 Отговор
    НАГЛИ ТЪПАНАРИ!
  • 79 Сър Алтън Джон

    0 0 Отговор
    събереме се 10 000 човека и внезапно получаваме ....😁....срив в информацията...😁...
  • 80 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "оня с коня":

    Баща ти е трябвало да те хвърли на пясъка умнико
    5889
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове